View Full Version : Serialele Hbo
alextreme93
04 Sep 2010, 11:42
Haideti sa discutam despre serialele Hbo:Oz,The Sopranos,Six Feet Under,Curb Your Enthusiasm(capodopere ale micului ecran).
Ai uitat sa mentionezi serialele "The Wire" si "Rome", care dimpreuna cu "Oz" au fost cele mai bune serii marca HBO.
paul_aramis
07 Sep 2010, 13:16
Band of Brothers
Tales from the Crypt
legolas05
05 Jan 2011, 12:48
The Wire si Rome sunt cele mai bune seriale de pe HBO
ghost90
05 Jan 2011, 15:36
Carnivale,Pacific,John Adams si anul asta Boardwalk Empire,plus cele mai sus mentionate...cele mai bune seriale vin de la HBO
The Wire clar cel mai bun serial HBO!
Foarte foarte bune mai sunt: The Sopranos, Six feet under, Rome, Carnivale si nou venitul Boardwalk Empire
ghost90
08 Jan 2011, 09:47
danonino iti mai recomand si Carnivale,Deadwood si miniseriile Bob,The Pacific si John Adams in caz ca nu le-ai vazut.
nu pot spune ca urmaresc tot ce e la tv dar in mare....
asa inca vreu sa aflu the wire a fost dat la noi la hbo ? chiar asa cinci sezoane au trecut pe langa mine fara sa aflu ?
Parca a dat Pro Cinema intr-o vreme vreo 2 sezoane. Dar n-a prins. McNulty nu e Garcea.
intr-un fel e normal. a trecut vremea cand vedeai la Pro Cracker, Seinfeld, Mash sau altele. acum ce e bun vezi la HBO, TV1000, Cinemax, TCM, TVR Cultural. lumea se schimba. pana si divertis nu mai e cea a fost. la inceputul anilor 90 nu puteam sa ma gandesc ca or sa se garcizeze.
Cinemania
10 Jan 2011, 13:25
The Wire asta ma mir ca nu a prins. Chiar e tare. Am bagat toate sezoanele.
Cat despre Boardwalk Empire, abia astept sezonul 2. Avem un Buscemi subversiv, intunecat, cinic. Nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut pana acuma in vreun rol de gangster, dar in asta e colosal.
miercuri
11 Jan 2011, 00:05
Nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut pana acuma in vreun rol de gangster
What about Mr Pink ? :P
buticut
11 Jan 2011, 03:55
^He was too much of a fagot :)).
Cinemania
11 Jan 2011, 06:05
Nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut pana acuma in vreun rol de gangster
What about Mr Pink ? :P
Acuma imi aduc aminte...m-am ramolit rau de tot :D
Rome este un serial foarte reusit .
Ma intreb oare cum o fi "In deriva"?
Mihail19881988
13 Jan 2011, 18:59
Angels in America , Six Feet Under , Huff
^huff a fost Showtime, doar la noi l-au dat pe HBO. si mie mi-a placut f mult. acu ma uit la Wire si ruleaza
Foarte bun a fost Rome si pacat ca s-a terminat, foarte bune sunt si miniseriile The Pacific si Band Of Brothers. Acum se pare ca ii bun si Boardwalk Empire.
catalinpetrescu
26 Feb 2011, 03:00
Cel mai bun a fost "The Soprano`s", a fos si cel mai scump, cel mai profitabil, cel mai bine scris, jucat si promovat. Intr-adevar "Made in America" (6x21)
carmen_angelus_romila
31 Aug 2018, 09:06
Pacat pentru ca ai abandonat aceasta initiativa...!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.