PDA

View Full Version : Mr. Nobody

Twinsen
21 Aug 2010, 23:11
Nu stiu daca exista deja un thread despre Mr. Nobody (http://www.imdb.com/title/tt0485947/) , pentru ca titlul nu merge cautat. Cu siguranta insa merita un thread, e una din acele suprize care apar parca de nicaieri.

Mr. Nobody e copil, adolescent, adult si batran, ba chiar mai multe ipostaze diferite a lui insusi la o anumita varsta. Mai exact alegerile pe care le face duc la variante diferite ale vietii sale, iar noi le urmarim intr-un freamat continuu de varste si variante. Suna confuz si gimmicky, dar umanismul fiecarei din ipostaze si fluiditatea extraordinara cu care sunt impletite il ridica la un alt nivel. Cel mai important e caldura umana si placerea de a te juca cu imaginatia pe care o emana. E un film inteligent si filmat cu stil, dar nu un exercitiu intelectual, ci unul emotional. Incercati-l.

omudindulap
21 Aug 2010, 23:30
Este unul dintre filmele care mi-au atras atentia anul acesta. Intr-adevar, emotionant, frumos dpdv vizual, dar putin cam lung, sau asa l-am resimtit eu. Oricum, merita cu prisosinta o vizionare.

Lecart
06 Sep 2010, 16:37
^ Probabil ai vazut varianta extended, la fel ca mine.

Vizual (si nu numai) este intr-adevar amplu, impresionant, substantial, bine tensionat unde a fost cazul; atat ca ma asteptam la o alta premisa, desi e construita frumos.

Sunt fragmente care-ti amintesc intr-un mod placut, pozitiv, de alte productii: Inception, ca de exemplu.

Off.. si Diane Kruger e lovely.

ricutza
13 Nov 2010, 22:39
L-am vazut si eu acum cateva luni. Ideea e ok si arata bine dar am vazut filme pe teme similare care m-au impresionat mai mult. Mi-a adus aminte de Butterfly Effect si The Jacket.

rrs85
05 Jan 2011, 15:55
Vazut recent, placut... chiar foarte! A trezit intru mine frumoase, dar adormite sentimente...:)

the_fairy
12 Jan 2011, 16:02
L-am vazut de curand si chiar mi-a placut.. Si mie mi s-a parut un pic lungut, dar afterwards a meritat :)