Log in

View Full Version : sinopsis this is england

the_fairy
01 Aug 2010, 15:23
Hello... Am si eu o intrebare... Am completat sinopsisul la This is England acum 1 luna si ceva si nici nu apare afisat dar nici nu m-ati anuntat ca nu il publicati. Can i get an answer? :) Mersi!

StefanDo
02 Aug 2010, 10:30
sinopsisul tau a fost respins

rolul unui sinopsis este sa prezinte in linii mari premisele unui film si nu sa detalieze TOATE momentele importante, inclusiv finalul

the_fairy
03 Aug 2010, 15:16
Ahaaaa... Si crezi ca toate sinopsisurile de aici se incadreaza in chestia asta?? Sa fim seriosi! Sunt multe care nu au ce cauta acolo, sunt penibile!! Vreau sa vad unul mai bun, scrie-l tu, sunt curioasa de talentul artistic si cum vezi tu ca ar trebui facut!
Cheers!

StefanDo
03 Aug 2010, 18:51
la pagina filmului este DEJA unul mai bun ;)

the_fairy
04 Aug 2010, 14:45
da? sincer.. am incercat sa fac synopsis in ideea in care am observat ca nu exista!!! nu il faceam de nebuna! sincer chiar nu am vazut ca are deja. imi apare ca si cand nu ar avea!

the_fairy
04 Aug 2010, 14:48
chiar acum am intrat.. si scrie mare si frumos ca "acest film nu are synopsis. ajuta la completarea...."... cred ca stiu sa citesc. poate nu imi afiseaza mie, dar daca il gasesti te rog mult sa imi trimiti si mie linkul, daca se poate. mersi!

StefanDo
04 Aug 2010, 14:48
era dezactivat, intr-adevar, acum apare

pe viitor, daca mai ai de gand sa pui vreun sinopsis, incearca sa prezinti doar premisele actiunii, nu tot ce se intampla.

the_fairy
05 Aug 2010, 00:13
am inteles ideea :) dar chiar sunt cateva care descriu detaliat filmele sau care au niste synopsiuri de te doare capul efectiv!!! care nu au nicio treaba cu filmul in sine!! oricum mersi pt sfat si pe viitor sper sa fie mai bune cele pe care voi incerca sa le fac! cheers!