PDA

View Full Version : De la lume adunate (perle din comentariile de pe site)

Pages : [1] 2

Pitbull
08 Jul 2010, 09:01
Aveam în clasa a II-a douä surori, Sutoi Eugenia si Sutoi Nicoleta - repetentele clasei, locuiau în niste cocioabe pe la Ciurel. Cea mai sadicä distractie a clasei era când Tovaräsa ne citea compunerile lor.
Dar erau Virginia Woolf si Hortensia Papadat-Bengescu - pe lângä unii care posteazä comentarii la noi pe site - fie direct la filme si cineasti, fie la articolele noastre.
La sugestia lui Liviu-, deschid aici acest topic de râsu' lumii!

Reactii la articolul meu despre Stallone, scris de ziua lui:
http://www.cinemagia.ro/stiri/la-multi-ani-sylvester-stallone-15926/

johnnyg pe 6 iulie 2010 19:00
Cligghanger i-a readus pe linia de plutire cariera de actor si filmul nu e nici decum un cacatis. Assassins e un film plin de stil, foarte bun de altfel. Iar comediile lui mi se pare, nu reusite, ci spectaculoase. Rolul comediilor e sa te faca sa razi. Eu cand am vazut Oscar, a fost pentru prima data cand tin minte ca am cazut din pat din cauza rasului!
Sly are CARISMA! Si cu asta punct. Lumea il va tine minte pana la sfarsitul vietii lor.

romica pe 6 iulie 2010 19:17
imi place cum a jucat in terminator in rambo si in filmul acela cu box e un acotor foarte bun cu multe castiguri mari si bune

stallone pe 6 iulie 2010 22:36
sa spui despre filme ca Demolution Man, Assassins sau Cliffhanger ca sunt "cacatisuri", insemna ca ori esti de-a dreptul stupid ori nu ai nicio treaba cu lumea filmului...si cum tu nea Mihnea Columbeanu lucrezi la Cinemagia, nu ramane decat prima varianta! (esti ruda cu Monica cumva?)

ofelik_cat pe 6 iulie 2010 23:50
indiferent ce s-ar spune ,stallone alaturi de arnold si van damme ,au idoli peste tot in lume si sunt cei mai buni....se mai fac si acum filme ,dar nu in genul celor in care au jucat ei...stallone este foarte cunoscut datorita filmelor :rocky ,rambo,capone etc.....

claudiu-daniel-lugoj pe 7 iulie 2010 11:55
La multi ani,cum trece vremea si acus vom vorbi de ei la trecut,pacat mare pacat.Sper ca regizor sa lase ceva filme bune facute de el.

Blondie pe 7 iulie 2010 15:04
Ultimu Rambo e un film chiar bun, ca celeui care a scris articolu nu ii place violenta ....asta e alta treaba, probabil omu prefara filmele romantice sau ceva de genu.

Alex_Adrian pe 7 iulie 2010 23:50
Pai D-nu' Mihnea,daca Rambo 4 a fost penibil,atunci cum de a avut incasari asa mari?La un film prost,vestea se duce.Eu am impresia(dupa ce am citit si cronica la Predators)ca dvs. a-ti pierdut sensul cuvantului penibil,daca comentati favorabil,doar filmele care va plac.Eu stiu ca un adevarat critic de film,ar trebui sa fie impartial si nu,sa-i induca in eroare,pe cei care ii citesc articolul,prin descrieri de genu:"penibil" "dezgustator"etc...
Din fericire,majoritatea nu iau in seama acest gen de articole,si merg la cinema.Singurul efect este ,ca pe unii articolul ia facut cioburi,si sant ocupati cu cautarea farasului.....

Pitbull
08 Jul 2010, 09:04
Trei reactii DELICIOASE, de pe blogul de comentarii al cronicii la "Predators", postate pe site:
:D:D:D
http://www.cinemagia.ro/stiri/predators-ce-ramane-dupa-recviem-15936/?pagina=2

Makedonu' pe 7 iulie 2010 18:24
sa mor eu daca am mai vazut un critic ca mihnea asta ,omu' ii face pe stallone si arnold ca nus cine stie ce actori ca predators nu a fost bun ,asta macar stie despre ce vorbeste fratilor astai clar GAYLORD

Marin10 pe 7 iulie 2010 20:03
Bai criticule tu macar ai vazut filmul de vorbesti asa aiurea? Eu unul am citit scenariul (downloadat de pe net) si mi s-a parut foarte bun ca idee (poate chiar mai bun decat primul film, chiar daca nu e cu Arnold (OARE chiar nu e cu Arnold? Asta ramane de vazut)). Un film poate avea succes si fara omul care l-a facut mare, daca sti cum sa-l abordezi. Iar Robert Rodriguez (chiar daca este doar producator) are stilul de regie de geniu al lui Q. Tarantino, ceea ce spune multe. Asa ca eu nu cred ca filmul va fi chiar asa slab cum spui tu, criticule.

Blondie pe 7 iulie 2010 20:37
Makedonu' - tiind sa cred ca ai dreptate sau cel putin la tipu (sau tipa?) asta nu ii plac filmele de actiune si cu violenta, probabil daca Alice Braga s-ar fi indragostit de un predator si invers, atunci i-ar fi placut filmu.

Pitbull
08 Jul 2010, 09:10
Noutäti la "Predators": :D

AlexOneX pe 8 iulie 2010 01:56
Alooo domnule critic. Era cat pe ce sa te cred pana la faza cu "tantalaul Dario Argento". Daca ai avea cat de cat o urma de inteligenta probabil ai avea habar cine e ala si de ce NU e tantalau. Daca ti-ai stegre mucii de la nas si nu ai mai sta cu mana pe fata tot timpul poate ai observa ceva cat de cat. Alien 3 e un film bun cu o idee originala dupa tine - probabil esti singura persoana care spune asta. Critici de carton sunt peste tot si se pare ca tu nu faci exceptie. Lasa-te ca ne-ai convins si pe viitor e probabil sa te alegi cu scuipati si injuraturi nicidecum cu un dram de recunostinta macar.
@ofelik_cat : commenturile tale sunt prilej de ras , ma jur. Debordezi o inteligenta similara cu a Fernando de la Caransebes dupa ce a luat la bord vreo patru sticle de vodca. Filmul e bun ca au aia costume bine realizate ? Nu pot spune decat : hahahahahahaha !

Andu pe 8 iulie 2010 09:32
Nu m-ai suport sunt fan Predator da la 8-9 de cand l-am vazut pe primul, abia astept s-al vad, mie mi-au placut si AVP-urile au fost foarte interesante.

Pitbull
08 Jul 2010, 09:30
...Si vreo douä de la "Eclipse":
(Acolo-s asa de multe, cä n-am timp sä le iau acum la puricat!)

anuska21 pe 3 iulie 2010 17:50
Am vazut ieri filmul Eclipsa si fara sa comentez foarte mult am de spus numai atat este un film extraordinar in ciuda unora care vin repede si fac comentari de prost gust si care nu au citit macar cartile.Filmul a urmarit in buna parte cartea si sincer sunt gata sa il revad cu aceasi placere si a doua oara.Felicitari tuturao care au lucrat la acest ambitios proiect cinematografic si abia astept sa vad cat de mult va fi premiat.

posemaria pe 3 iulie 2010 20:49
Avand in vederea abundenta de invective, vulgaritati si intorsaturi de conndei, dupa parerea ta, "foarte destepte" ,dar, in fapt pline de aroganta, venin si suficienta de sine nici nu ma mira ca nu ti-a placut filmul. Te simti foarte bine in pielea ta de om destept, cinefil adevarat care critica si judeca cu atat usurinta oamenii care plac filmul. Nu il consider o capodopera, ii recunosc neajunsurile . E un film romantic. delod realist, nu este moralizator dar frumos prin povestea de dragoste, prin jocul celor trei protagonisti, in special.Nu este pentru cei care termina fiecare o fraza cu o injuratura. PENTRU TINE AR FI FOST BUN MACAR PENTRU DEPRINDEREA UNUI LIMBAJ DECENT, PENTRU A DESCOPERI CA EXISTA PASIUNE SI DRAGOSTE MACAR IN FILME DACA IN VIATA TA PATETICA NU AI PARTE!!!!

Windom
08 Jul 2010, 09:47
Adevarul e ca faza cu "tantalaul Dario Argento" m-a amarit un pic si pe mine.:( Adevarul e ca esti cam repezit cu verdictele citeodata - vezi si faza cu David Slade si filmele sale anterioare, al caror singur atu e ca "au fost votate de cei citiva prieteni", verdict dat in necunostinta de cauza.
E drept, sufar si eu de hiba asta citeodata, recunosc, nobody's perfect...

Pitbull
08 Jul 2010, 16:27
D-ale lu' Sherlock Holmes:
http://www.cinemagia.ro/stiri/prima-cronica-la-sherlock-holmes-14370/

cristibox pe 30 decembrie 2009 10:52
Ati desfiintat filmul acesta,iar cinematografele din intreaga lume sunt pline(in ciuda cronicii dumneavostra).M-ati convins sa vad acest film,deoarece nu iubesc filmele `` de fesitval`` pe care criticii le ridica in slavi.Suntem un grup de prieteni ,``devoratori`` de filme;le dam note dupa vizionare,iar la sfarsitul anului facem un top.Astea sunt parerile care conteaza,ale celor care vizionam filmele fara sa fim influentati de cronici stufoase,scrise de vesnic nemultumiti.

George pe 30 decembrie 2009 12:12
majoritatea filmelor care vin la cinema sunt pentru public ca si acesta filmele care sunt adulate de critici sunt acele filme care sunt difuzate numai la festivalui si care nu are niciun succes si sunt regizori care fac fime pentru public si regizori pentru critici si pentru premii eu cred ca mai inportanti sunt oameni care vin sal vada decat niste critici

valy13iony pe 30 decembrie 2009 13:23
daca toti am asculta de critici, am ajunge sa citim numai ce ne recomanda ei si sa urmarim numai ce filme vor ei! slava Domnului ca ne-a facut pe toti diferiti si ca suntem liberi sa avem propriile gusturi! abia astept sa vad acest film, cu toate ca d-l critic l-a desfiintat complet! :))

Lucian pe 30 decembrie 2009 13:28
Cred ca sunt 100 de filme Sherlock Holmes, iar daca as vrea neaparat sa vad un film care sa respecte cartea as avea de unde alege. Nu am vazut ultimul film, insa din trailer mi se pare destul de interesant si dinamic. Mai mult, citind aceasta cronica penibila ma face sa doresc sa vad mai mult acest film.... daca ar trebui sa ne luam dupa cronici nush daca am mai avea voie sa ne uitam la filme in ziua de astazi.... dumneavoastra ramaneti cu cronica si cu vesnice nemultumiri, insa nu ne luati noua bucuria de a vedea si aprecia filme... doar pentru spuneti dumneavoastra care e bun si care nu...

vorba lunga saracie pe 30 decembrie 2009 14:58
filmu e acceptabil, si nu voi citi aceasta cronica dezlanata, nicio cronica nu poate influenta pe nimeni, mai intai vezi filmul si pe urma citesti cronici, dar serioase, nu saracii.

TycheroS pe 30 decembrie 2009 15:30
E o vorba geniala ca suna ceva de genul: GUSTURILE NU SE DISCUTA!!!
Ma asteptam la o parere cat de cat impartiala, dar ca de obicei "expertii" de la cinemagia o dau in bara lamentabil.
Spre exemplu nu inteleg ce relevanta au expresii de genul: "Nici nu-i de mirare c-a rezistat opt ani pe post de Mr. Madonna." sau "Nu putem ignora nici genericul (grupat integral în final) care, la fel ca la "300" de Zack Snyder, constituie categoric cea mai bună secvenţă din tot filmul."
Vorbe de genul denota o MITOCANIE crasa din partea domnului Mihnea Columbeanu, iar eu nu intru pe acest site ca sa vad mitocanii in actiune... asa ca va rog, macar putin respect...

iuliatrifan4 pe 30 decembrie 2009 23:29
Draga Mihnea Columbeanu! iti inteleg frustrarea fata de "americanisme" si chiar fata de Nicolaescu dar... caci este un DAR...ei fac filme la care se duce lumea ca la Maglavit. Iar noi facem unele de pleaca lumea din sala. Lasa premiile la Cannes si altele, ca la alea ne venise rindul ca am fost cuminti si am intrat in NATO si UE! Dar lumea nu se duce la ele ci la "prostiile" americane! Asta e! Cind o sa facem si noi filme fara expresia "lasa ca merge si asa" o sa le poti critica si pe ele linistit si salile o sa fie pline! La multi Ani!

sabyy pe 31 decembrie 2009 01:47
Ce e mah, mori de ciuda ca James cameron si Guy Richie bat recorduri la Box-office ?!
Nu mor caii cand ejaculeaza mihnea.

stenci pe 31 decembrie 2009 11:18
Filmul este realizat dupa o serie de benzi desenate, nu romanele originale. Intreaga frustrare exprimata in cronica este canalizata prost, ca sa zic asa. Incearca-le pe cele mai vechi, care au la baza literatura originala.

jingsaw112 pe 31 decembrie 2009 15:38
Sunt multi aici care distrug tot farmecul unui film. Daca as citi autopsiile pe care le fac, in special moderatorii acestui site, as renunta sa ma mai uit vreodata la vreun film. Altii sunt si mai penibili, iti dezvaluie sfarsitul filmului si daca tu inca nu l-ai vazut, iti va lasa un gust amar. De ce mai pun astia trailere cand tot ei ti-l detaliaza in cuvinte. Sa revin la subiect: eu urmaresc trailerul si nu ascult parerea unui imbecil(a) care se crede deasupra tuturor.

mihaela pe 31 decembrie 2009 18:41
Eu cred ca trebuie de ocolit facutul filmelor dupa carti, caci filmele nu vor ajunge niciodata la asteptarile oamenilor care au citit cartea XD

Si... favoritele mele; :x:x:x

un tata revoltat pe 30 decembrie 2009 15:02
mah copii, nu va lasati influentati de niste randuri ganduri ale unuia care nu stie sa scrie o cronica k lumea. cronicile trebuie sa fie impartiale, nu pline de chestii sufocante care n-au legatura cu filmul, n-am inteles mai nimic din ea. si daca ar fi un film slab, k divertisment e ok.
rusine acestui site ca influenteaza copiii sa nu vada filme! rusine celor care scriu cronici fara pregatire !

John pe 2 ianuarie 2010 23:34
Un film bun (de vazut la cinema in w\e), si nu comparati ca cartile, este o fictiune la fictiune (personaje poveste ... tot). Si domnul critic hai sa injuram si Shrek sau late filme de gen care ne-au distorsionat imaginea care am acumulato in copilarie. (un critic ar trebui sa fie mai `open minded) RUSINE DOMNUL CRITIC PENTRU COMENTARIUL VULDAR. Ramai la Palm D`or si lasa comercialului ce e al comercialului !! :))

...Bine cä nu "VULVAR"!

Judex
08 Jul 2010, 16:42
Bai, pe bune, astora ar trebui sa li se interzica dreptul la existenta de mici! =))

rvn
08 Jul 2010, 17:32
nu e vina lor.
capitalism...cu bune, cu rele...
(reteta e secreta, sau nu?)

hellsteed
08 Jul 2010, 18:56
Ce e foarte interesanti e ca in toate comentariile e aceeasi reactie psihologica de a-si apara convingerile... cu sigla : Noi nu ne vom lasa influentati !!! Bine ca saliveaza la toate trailerele si advertise-urile filmelor...

Kramer
08 Jul 2010, 23:46
Nu mor caii cand ejaculeaza mihnea.

:)) Am avut o criză de râs la aberaţia asta!

keepwalking
09 Jul 2010, 09:06
silviu1985, la filmul "Centurion"

"din ce vad in pozele postate aici pare un film bun din punctul meu de vedere
sabi, arcuri , topoare un film bun...."

Pitbull
09 Jul 2010, 10:30
Am râs zguduit la faza asta! :))
Ce misto e CONSTRUITA comunicarea:

pare un film bun din punctul meu de vedere
(bine cä e sincer! Si acum, sä-i vedem punctul lui de vedere: )
sabi, arcuri , topoare
(si concluzia - scurt, sec, färä nici o tranzitie, o virgulä mäcar: )
un film bun....

rvn
09 Jul 2010, 11:33
dottore pe 11 decembrie 2009 00:44
parerea mea zici , ha ? ... buuun !!!
pai nici nu stiu de unde sa incep , poate ca mai intai ar trebui sa spun ca filmul este bestial , insa , finalul , ... :(
nu se poate un film atat de tare sa se termine in halul asta , ar fi trebuit sa se termine ca si Swordfish , cind john travolta scapa basma curata .
prea au labarit-o la sfarsit , adica te tine tot timpul filmului in suspans , iar la sfarsit primeste negreteu' un mail (o fi fost sefu' STS al romaniei , dreq stie) in care i se spun neste date si de acolo incepe sa se lege ceva si pentru politie , care pana in momentu ala era pe langa pe tot parcursul filmului , iar faza cu bomba ?! ba dao draq de bomba , pai ma sa lasi u geanta in mijlocul camerei ?! si copii aia de gradinita o ascundeau mai bine .
Astea sunt cele doua faze care eu cred ca au stricat filmul , parerea mea
P.S. : Ar trebui sa ii faca un "different ending" asa cum au facut in "I am legend" ... atunci as fi si eu multumit , oricum jos palaria , cel mai bun film din anu asta ... acum sa vedem ce ne ofera "Avatar" ;)
Ciao !!!

nemultumire mare la tipul asta! da' , nici el nu stie prea bine de ce.

Pitbull
09 Jul 2010, 11:36
:D N-ai spus la ce film!

rvn
09 Jul 2010, 12:29
:D N-ai spus la ce film!
pai, credeam ca e clar, dupa cat de "inteligibil" e comentariul :"Law abiding citizen".

si altul, postat la filmul cu nume de joc de carti:

Domnule stefando , daca erai critic.. de filme si eu chiar un prost copil un cocalar cum spui tu.. poate chiar nu ma uitam la ce vrei tu sa zici.. dar din catte am invatat de cand tot vizionez filme.. poate peste 3000 de filme( pirat, cumparate ) nu au importanta.. dar filmu prezinta cum incepe viata a 4 tineri a caror prietenie a fost legat o partida de poker... iar tema ce vrea sa o redea nicolaescu in acest film este ca :"VIATA E CA UN JOC DE POKER!" .

dupa "minunatia de comentariu" de mai sus, raps09(ca despre el e vorba), a tinut sa mai adauge:

cel mai bun film artistic romanesc dupa 1989 ;) in sfarsit am vazut un film artistic romanesc un personajele nu recita filmu ca po o poezi si chiar intra in piele lor..

rvn
09 Jul 2010, 12:58
si tot o "perla", gasita pe pagina amicului raps:

Raps09
a scris despre Dear John / Dragul meu John. Pacat

Singura drama care ma impresionat ... a fost drama tata- fiu in rest odl story ,pacat...
17 apr, 13:29 · Comentează
porcushor 7 mai, 13:44
dute bre si suie-te pe pula caprei cu asa comentarii! Muie celor care se caca astfel prin comentarii!

Pitbull
09 Jul 2010, 15:18
GENIALE!!! =)) =)) =))
(Luati-le la bani mărunţi, că merită!)
Le-am ales unu' şi una!

De pe pagina filmului "Predators":

http://www.cinemagia.ro/filme/predators-43106/

bocadaniel91 pe 09 Iulie 2010 01:07
Frumos
Un film frumos dar nu excelent! Totusi predatorii sunt Best off

marianc27 pe 07 Iulie 2010 10:48
marian
bun rau film de vazut la cinema nu de nustiu ce sait abia astept sal vad

Jenny_pisica pe 28 Iunie 2010 20:00
Pare foarte bun !
am vazut alien VS predator . este vorba de de acelasi predator?

gdf83ro pe 26 Iunie 2010 16:19
PORCARIE
Predator 2 nu are nici o legatura cu filmul PREDATOR 1 care a fost superb , in predator 2 se impuscau predatorii cu traficantii de droguri , porcarie , primul avea ideea unui rasboinic care e in stare singur sa distruga toata planeta cu armament avansat ajuns din gresala pe pamant in jungla ]

Barbaru pe 23 Iunie 2010 18:53
asteptare care doare deja
sa speram ca o sa fie bun . actori buni sunt , efecte ( din ce vezi in 4-5 min ) par bune . ori cum dupa ce il vad o sa imi spun o parere mai clara . stelele le dau ce cred ca va fii.

dacoda pe 04 Iunie 2010 11:54
dacoda
Cred ca va fi un film frumos , avand in vedere ca si celalte parti au fost frumoasa si interesante , acum asteptam si vedem ce a iesit

Adry95 pe 26 Mai 2010 19:08
Predator
deabia astept le-am vazut pe toate parerea mea despre film este: Cel amia fain film mor de nerabdare

Al3xX09 pe 04 Mai 2010 23:23
AL3xX010
Dupa mine va fi cel mai bun film din 2010,mie toate filmele din seria alien si predator mai ales Avp 1 si 2!!

lucian_304 pe 03 Mai 2010 21:11
superb
crd k va fi ceva superb ... avand in vedere ultimul film pe kre l-am vazut ... alien vs predators 2 :D

Katalin02 pe 26 Aprilie 2010 21:02
Povestea destul de interesanta, sa ii captureze pe cei mai temuti criminali de pe pamant, si sa ii vaneze sa vada care rezista ce si cum, dar se stie ca tatal lor a fost primul Predator. Sa fim sinceri cu toti eram curiosi sa vedem cine bate din temutul Predator care era un expert in vanat oameni si marele Arnold care bate tot ce ii iesea in cale :)) . Cum a spus si regizorul "We can't compete with Arnold Schwarzenegger, so it's much better to go in the other direction " oricum astept sa vad filmul, nu cred ca va dezamagi.

psihologu pe 11 Aprilie 2010 16:52
OK !!!!
am urmarit secvente din trailer si din culise, cu totii si in special fanii ALIENS SI PREDATOR astepta cu nerabdare acest film, eu personal urmaresc trecerea lui Adrien Brody de la THE PIANIST la soldatul fara temeri din acest film, mai ales ca l-am urmarit pe parcursul intregii sale cariere.....

trustme pe 10 Aprilie 2010 22:25
fan predator
din trailer pare sa fie destul de bun , continuarea la primu in jungla ... sper sa il puna si 3d :X atunci chiar o sa fie crima .. stie careva daca e si 3d?

BarbuAlina
09 Jul 2010, 17:37
August Rush:

matmircea pe 07 Martie 2010 21:15

am ramas gura casca....deci eu in consider unul dintre cele mai bune filme care le-am vazut vre-o data...parerea mea :)

Mihaela pe 04 Ianuarie 2009 10:49

Foarte bun. Pentru cine mai are un pic de suflet...i se va umple de "diverse sentimente" in timpul vizionarii.

iuly12iuly pe 24 Ianuarie 2010 15:08

foarte frumos filmul eu am plans cand lam vazut si te cate ori am sal vad

ruxyy pe 02 Mai 2010 00:35

o capodopera
in film este vorba de 2 care sse intanlesc la o petrecere ea canta la un instrument iar el cu vocea
s-au despartit brusc pt ca tatal fetei nu a vrut sa aiba o relatiecu baiatul acela
dar ea a ramas insarcinata
cand avea copiilul venea tot timpul la locul lor unde ar fi trebuit sa aiba prima lor ontanlire
fata are un accident de masina ajungand la spital tatal o minte ca a pierdut copilul
copilul a crescut la un orfelinat.........unde spunea toata lumea ca e nebun deoarece isi astepta parintii
a reusit sa fuga de acolo si l-a gasit un om cu harul muzicii care punea niste copii sa cerseasca
copilul a fugit si de acolo ajungand la corul bisericii vazand directorul cat de bine se pricepe la dus la opera
acolo lautestat ,cei de acolo au fost uimiti de cate poae sti u copil atat de mik
la cancertul pe care la dirijat au veni parintii lui
THE END

Emyboss7 pe 27 Mai 2009 01:55

ATENTIA SONORA,simte,traieste inspira, si da mai departe ce ti-a daruit Dumnezeu,,MUZICA ADEVARATA
N-am cuvinte ca copil crescand la orfelinat,,am trait muzica in suflet si inca o mai traiesc,, am vazut filmul de foarte multe ori,,chiar ma regasesc pe mine insu-mi aici ,,parca chiar eu asi fi in locul pustiului,,cred,sunt convins ca joaca mai bine ca cel din Herry Poter,,de 3mi de ori mai fain,,sa-l ajutre Dumnezeu,,poate candva va face donati copiilor de la casele de copii din Romania,,n-am cuvinte sa spun de film am jucat si eu in 3 filme dar nam primit lauda ca a lui August,,el cred ca o merita,,bravo celor care sau gandit sa scoata asa ceva,,muzica intra la suflet e cereasca chiar cemi placea si mie,,chiar m-am apucat sa invat acest stil de muzica ptr.biserica unde cant la orga,clape si chitara,,e fain,Dumnezeu sa scoata la lumina si alti talentati care cred ca sunt multi in lume,,dar care nu-s apretiaci de loc.

ULTIMUL COMENTARIU E GENIAL!!!!=))

rvn
09 Jul 2010, 18:39
INGLOURIOS BASTERDS: Tarantino facut harcea-parcea.
Ia vedeti:

Ok. Mi-am facut si eu cont Cinemagia cu gandul de a face lumina in cazul intoarcerii unuia dintre cei mai mari maestri din cinematografia contemporana, Quentin Tarantino. Va pot da o idee despre cum este filmul. Am urmarit fiecare detaliu din secunda 1 de cand am auzit de el si am citit scenariul.

1. Filmul este, istoric, o porcarie. Nu este bazat pe fapte reale si nu inveti nici un gram de istorie, decat ca nazisti au ocupat Franta, undeva candva. Filmul este pur fictiv. Dar asta nu va distruge nimic din esenta filmului.

2. Acest film nu este insultator. Poate doar in cazul Neo-Nazistilor.

3.In niciun caz NU VA LUATI DUPA TRAILER! Trailerul promite doar un film cu Brad Pitt si mult sange. Filmul este unul mult mai inteligent decat baia de sange oferita de trailer.

4.Nu va duceti sa vedeti filmu doar pentru ca e Brad Pitt in el. Brad Pitt nu este in rolul principal. Este un film "ensemble", un film fara roluri principale.

Aveti incredere in mine. Am vazut filmul in Anglia.
Mergeti sa-l vedeti. Nu veti regreta. Numai Tarantino poate oferi o asemenea experienta.

P.S: Asta nu inseamna ca veti scapa de violenta. Filmu are si asta. Dar va fi ultimul lucru la care va ve-ti gandi.
film

cica tipul este"enervat la culme"

Imi place cum face omul asta filmele. Nu stiu daca ati observat dar filmele lui par foarte lungi, la fel Pulp fiction, ca si asta...sunt scene foarte lungi cu multa vorbaraie. Nu doar poc-poc, bum-bum.

sau asta si mai tare:Fara sa fiu acuzat de grandomanie, cred ca in locul lui Brad Pitt as fi putut juca si eu, cu acelasi "succes"."..foarte amuzant :)))

Pe langa faptul ca filmul este o mare porcarie, am mai stat si langa una care a ras tot timpu' de zici ca era drogata (ori eu sunt tampit ori lumea s-a intors cu curu' in sus.....voua vi se pare amuzanta belirea unui scalp fara nici o perdea?...cred ca s'auzea pana in patele salii rasul aleia).Trecand peste toate astea, toti actorii si-au jucat rolurile de nota 10. Tarantino trebuie sa se mai gandeasca....regia in felul asta nu cred sa mai prinda....

SMC
09 Jul 2010, 20:31
Ok,I'm in...!Bai,fratilor,dar imi scot palaria in fata voastra,ca se pare ca deslusiti ceva indeslusibil - la commenturile de sub cronici,adica...
"I never lose - not really"
Jeff Costtelo,Le Samourai,J.P.Melville.

Pitbull
10 Jul 2010, 00:45
Noi predatorsisme noi:

cristi pe 9 iulie 2010 20:39
da "frate" Mihnea ... fa si tu diferenta dintre un FILM si un MOVIE. dintre o mancare la restaurant pretentios si o shaorma, dintre prajitura facuta acasa de bunica si un croisant cumparat de la supermarket. am momente cand inclind spre a 2-a categorie asa ca lasa-ne cu comentariile tale de critic inecat in frustrari. o sa ma duc la filmul asta si daca ma simt bine la el... esti compromis, ruinat in ochii mei pentru totdeauna.. Mihnea Columbeanu ! mwahaha

grig pe 9 iulie 2010 21:50
DEX-ul zice ca gaselnita are doua sensuri. O fi si omida, dar este si "trouvaille" (pe care nu il gasim chiar in DEX, ci intr-un vecin al lui, de pe acelasi etaj al bibliotecii- Dictionarul Francez-Roman).
O avea omul asta cultura cinematografica, dar scrie execrabil.
Nu mai baga cheia in broasca, pentru ca este un zgomotos batracian, ci bag-o in "door lock". Cam acelasi lucru, nu ?

Pitbull
11 Jul 2010, 01:07
Si altele, si mai noi:
(SACRIFICATI-VA TIMPUL, MERITA!!!)

peterpanrmx pe 10 iulie 2010 15:55
"mihnea"....acuma s o dam pe bune:"predator" e predator,n ai cum sa l vb de "rau"(nu vb de AVP),este una din "emblemele",stilului de "pradator" ;),multa lume "a crescut" cu "el"(adica "predator" ul),1 si 2,unul mai bun ca celalalt!(parerea mea),n ai cum sa "zici"....2 mai slabut ca 1,:)....1 se "petrece" in jungla(asemanator cu 3)...2...deja e "altceva":oras,politie...droguri(Danny Glover joaca bine)....din trailer la 3,am dedus ca...."piedicile.capcanele" puse "echipajului" de mercenari,de catre "pradatori"....le au invatat de la Arnold din primul:))....aaaa,am uitat!:)...te ai luat de "Adi"( Adrien Brody)-unul din "preferatii" mei,mi a placut cum i ai "catalogat" pe "ceilalti"(pentru "prestatia" lor actoriceasca)...dar ce ai cu Adi?lasa l in pace:)))))(4 filme a "scos" in ultimul an-aproape)!...intrebare:ce treaba are "recviemul" alieni lor si al predatori lor? ...cu "Predators"?:);)

peterpanrmx pe 10 iulie 2010 16:43
"Pitbull"-le......iti place "panarama",no???:));):)>-

Wolverine pe 11 iulie 2010 01:28
Nu am vazut filmul ,pare promitator! ,parerea mea e ca cele mai bune filme din seria Alien si seria Predator au fost cele legendare din anii '70/"80 ,si anume Alien(1979),ALIENS aka.Alien2(1986)=preferatul meu si Predator (1987),restul mi s-au parut niste continuari sau remake-uri mai putin reusite,dar care nu trebuie excluse din start si criticate la singe,oricum fiecare fiim este original in felul sau ,are un scenariu diferit in functie si de dorintele producatorului si regizorului filmlui respectiv,oamenii trebuie sa inteleaga ca nimic nu se compara cu originalul ,si aici ma refer la primele serii ale acestor filme pentru ca este greu a produce continuari sau sequel-uri la astfel de filme ,aceste continuari par mai mult a fi niste tributuri sau reclame ale vechilor serii intodeauna vor exista comentarii pro si contra oameii trebuie sa inteleaga acest lucru,indiferent daca Predators al lui Rodriguez nu va fi pe masura asteptarilor ma voi uita la acest film ,pentru ca imi aduce aminte de vechile serii Predator cu care am copilarit mai ales prima in care a jucat Arnold,a fost primul meu film vazut la cinematograf,ce sa mai vorbim de ALIEN al lui Ridley Sckott sau mai bine zis ALIENS din (1986 )al lui James Cameron care e o capodopera ca si Avatar ,ramine de vazut daca unul dintre acesti regizorii va produce in 2011 Alien Prequel!,pana atunci faceti rost de un pop corn pentru a le viziona!

Pitbull
12 Jul 2010, 02:37
Update:

peterpanrmx pe 11 iulie 2010 18:02
"Pitbull"-le....nu "toti", facem "parte" din "atelierul de scenaristica":)))):)>-;)

fdsgf pe 11 iulie 2010 18:53
bag p u l a - n m a - t a asta care ai scris review`u ! scurt .

serjcoi pe 12 iulie 2010 00:55
Acest "critic de film" este fan Titanic :)) cu siguranta nu ii plac filmele Action/SF
In rest pace si intelegere !

Pitbull
13 Jul 2010, 10:38
Distractia merge mai departe!
Observati mai cu seamä pärtile bolduite si italicizate!! ;)

AlexOneX pe 13 iulie 2010 00:12
@SMC : esti incapabil sa pricepi anumite lucruri simple mestere. Probabil asta e problema ta. Filmele horror de care spuneam sunt cele din mult prea plictisitoarele serii cu 60 de parti gen : Friday 13 , Halloween etc care practic aveau acelasi scenariu si numai locatii diferite. Cand spun " filme mai europene" ma refer la filme gen " The Beyond" , " House By The Cemetery" etc. Legat de filmele romanesti incearca tu sa te uiti la "Adjectiv politist" sau 3 Luni 4 sapt si 2zile. Somniferele perfecte si niste subiecte aberante. Tipic romnesc acest lucru. Apropos , festivalurile ale aun au luat premii scot in fata filme mari. Din cauza asta sunt pline cinematografele de ele si au incasari. De bune ce sunt. La asa filme aveam critici pe masura. Toti un zero barat !

AlexOneX pe 13 iulie 2010 00:18
@ofelik_cat : tanti vezi ca semnetele tale de punctuatie sunt pe masura inteligentei tale : amtetite si fara noima. Apopos , limba engleza te-a facut si ea KO. Punctul vad ca e reprezentat numai in grupuri de 3 , cate unul probabil pt fiecare neuron pe care il ai. Mai bine te-ai rezuma la a cauta filme pe net si a-ti tine parerile pentru tine. Nu de alta dar prostia de multe ori nici amuzanta nu mai pare.

* * *

In continuare, ofelik_cat se supärä si se iau la pocealä. N-am mai reprodus aici, cä n-are atâta haz si e mai mult mahala decât "perle", dar opentru cine-i curios, iatä continuarea:
http://www.cinemagia.ro/stiri/predators-ce-ramane-dupa-recviem-15936/

Pitbull
13 Jul 2010, 15:56
Câteva "titanice"...!
(Din nou: le-am, ales tot un-U si un-A - deci, extaz maxim!)
http://www.cinemagia.ro/filme/titanic-119/reviews/?order_by=date&order_direction=ASC

Alexandra pe 08 Octombrie 2002 00:00
Un film care nu se poate decsrie in cuvinte..... nu merita 5 stele ci mult mai multe. De cate ori il vad ma apuca plansul da ce-i pot face? Si l-am vazut de vreo 50 de ori caci il am pe caseta video. Ce mai, cred ca rolul li sa potrivit lui Leonardo si lui Kate.... de fapt nu mi-as imagina pe Ethan Hauck si pe Gwinett Paltrow in aceste roluri (cum a vrut Cameron initial). Deci..... acest film va fi mereu la moda si mereu considerat bun. Desi m-a cam ros oftica la final cand a murit Jake. Bun. Cam asta am avut de zis........ TITANIC ROCKS!!!!!

karinne pe 19 Iulie 2003 14:47
e cel mai bun film pe care l-am vazut vreodata.
ce sa zik,e ultra!
atat de bun e,k mi-a venit sa plang cand s-o inekat jack.
merita vazut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pssst pe 23 Iulie 2003 14:30
ii dam 5 stele pentru ca luat enshpe mii de oscaruri - deci si-ai scos bani producatorii (hipihipiuraaaaaa). regizorul insa cred ca a fost tras in piept de cineva cum ca distributia ar fi pe masura valorii lui - pai kathy bates sau billy zane pot sa salveze un cuplu de actori principali care au in comun cu actoria tot atit cit are coada vacii cu stampila prefecturii (de fapt daca ma gindesc bine, chiar mai putin)? - pacat mare PACAT de efecte speciale SUPER - melodia lui Celine Dion a fost iarasi un motiv pentru care mi-a venit sa plec de la film (sic!) pentru ca stateam prea aproape de difuzor (sau nu?)

Bradley pe 29 August 2003 06:36
Ce ar mai fi de spus la Titanic...
MEGAFILM!!!
Impresionanta scena ruperii vaporului realizata de genialul James Cameron, nici un alt regizor nu a indraznit sa se incumete la asa ceva pana la el.
O poveste de dragoste care la inceput te plictiseste apoi devine din ce in ce mai interesanta odata cu actiunea dramei.
Si...stiu o fata care a plans chiar si la a 3-a vizionare :)

Lugia pe 10 Septembrie 2003 17:24
Ii dau cinci stele deoarece acesta este unul din cele mai bune filme din lume,ca doar nu degeaba a castigat 11 premii Oscar.Un film cu cat castiga mai multe premii Oscar,cu atat crede lumea ca este interesant si din ce in ce mai multi oameni doresc sa vada un film ca acesta

regedit pe 03 Octombrie 2003 14:04
tre sa recunosc ca filmul m-a impresionat desi nu sunt un pasionat al genului. exploatarea povestii a fost facuta 300%.

Adriana pe 14 Decembrie 2003 18:21
Este bestila ce-l mai frumos film pe care l-am vazut.

ANIRI pe 06 Ianuarie 2004 13:02
E CEL MAI SUPR FILM PE CARE L-AM VIZIONAT . E CEVA INSPIRAT DIN REALITATE MA REFER LA POVESTEA DE DRAGOSTE

ardelean angela pe 12 Martie 2004 01:49
a pimit si filmul STAPINUL INELELOR tot 11 oscaruri dar pe mine nu m-a impesionat deloc nu se compara cu TUTANICUL

trancau remus leonard pe 08 Iulie 2004 13:01
este cel mai frumos film din viata mea .te tine foarte mult in suspans
iam dat calificativul de cinci stele pentru ca este un film extraordinar.are de toate .are drama iubire actiune romantism.si este jucat de actori foartebuni sper ca voi sai dati aceasi calicativ ca al meu

Gaandalf pe 08 Iulie 2004 14:10
te-ai trezit shi tu dupa 1000 de ani sa zici k Titanic este cel mai bun film ... ma faci sa rad. Respectele mele lui Cameron k la acea vreme s-a angajat intr-un proiect destulde indraznetz... dar scenariul n-are nici o treaba ...

Baltoiu Tudor pe 18 Iulie 2004 17:04
Acesta este unul din cele mai frumoase filme pe care l-am vazut vreodata si ii dau 5 stele, desi merita mai multe. Coloana sonora este magnifica iar filmul nici nu mai spunem. Am acasa coloana sonora si o ascult intr-una de parca nu mai am ce asculta. Am si filmul acasa si ma uit la el mai mereu. Chiar daca l-am vazut de vreo 50 de ori si il stiu pe de rost, tot nu m-am saturat de el. Prima data cand am vazut filmul acesta am plans, dar cu timpul m-am obisnuit. Dupa parerea mea, acest film chiar merita sa castige 11 premii oscar din 14 nominalizari. Chiar daca a trecut destul de mult timp de la aparitia lui, filmul continua si astazi sa atraga fani din toata lumea. Totusi, sincer sa fiu, trebuie sa recunosc ca am devenit obsedat de filmul acesta. Atat de mult imi place de se mira toti prietenii si rudele mele de ce nu m-am plictisit de el. Nici vorba. Sincer sa fiu, acest film o sa imi placa toata viata si nu o sa ma satur niciodata de el. Absolut niciodata. Iar despre coloana sonora nu o sa ma satur de ea nici cu slujbe.

B3B3lusA pe 19 Septembrie 2004 22:58
a fost fain. aku nu`mi mai place Titanic

panainte andreea pe 27 Februarie 2005 16:19
Este un film foarte frumos ce merita vazut, cel putin eu l-am vazut de cate ori amavut acazia si niciodata nu o sa ma plictisesc.nu o sa se mai produca nici un film la fel de bun.Este super marfa

ciocioman oana pe 21 Martie 2005 18:14
Buna eu sunt oana.Am dat 5 stele acestui film fiindca este superb.Mie imi dau lacrimile cand ma uit la el.Niciodata nu l-am ratat cand a fost dat la televizor.Am o fata in clasa care stie sa cante in engleza muzica de la titanic.Ea poate sa il cante fiindca ea vine din Canada si stie putina romana mai multa engleza.Vreau sa va mai felicit inca odata pentru film.La revedere!

Teona Condrea pe 23 Martie 2005 19:35
Oamenii apreciaza acest film "titanic" fiindca are foarte multe oscare, are o realizare perfecta si o coloana muzicala extraordinara, toate acestea sunt adevarate , intradevar este un film extraordinar, pacat insa ca multi dintre noi nu se gandesc si la ceea ce vrea sa trasmita acest film si lectia pe care ne-o da. Eu sunt o admiratoare foarte mare al Titanicului si de aceea acesta este un film pe care as vrea sa-l vad mereu, pacat insa ca nu pot. Dar eu am gasit in titanic si in povestea sa curajul, optimismul si credinta de care am nevoie adesea. Indiferent de starea mea ma gandesc la acesasta lectie de viata (titanic) si parca ma simt mult mai bine. Ori de cate ori voi avea ocazie cu siguranta nu voi pierde acest film.

Drumea Elena pe 14 Aprilie 2005 18:15
Buna pe mine ma cheama Elena.Am dat cinci stele acestui film fiindca e superb.Mie nu imi prea place ca e prea trist.Eu am un baiat pe nume Drumea Andrei.Va rog sa cumparati de la Mondo style.Acolo se fac ferestre si usi de la specialisti.Ei sunt cei mai buni.PPPPPaaaaaa!!!!!!!!

Drumea Elena pe 15 Aprilie 2005 17:44
Bunã eu sunt Elena! Nu prea îmi place filmul cã este prea trist dar îi dau 5 stele.PA!

Burciu Andreea pe 01 Ianuarie 2006 22:16
"Titanic" este un film foarte frumos si nu cred ca merita doar 11 Oscaruri! Nu stiu de ce nu au primit si actorii Ocaruri?! Imi place foarte mult cantecul lui Celine Dion! I love Leonardo Di Caprio! As vrea sa vad acest film de 1.000.000 de ori! Mi-a placut foarte mult!
Voi mai trimite mesaje! Bye-Bye!

ancuta pe 25 Ianuarie 2006 13:13
este un film super dar as vrea si eu povestirea lui in limba engleza daca sar putea azi pe adresa mea de mail......
mai greu o sa se vada pe ecrane un film asa de grozav.
va pup si astept sa imi trimiteti povestirea

Dr. Evil pe 25 Ianuarie 2006 22:23
Este un film bun pt faptul ca vaporul este prezentat in detaliu iar incidentul este foare corect descris. Este acel tip de film care impune noi standarde de calitate pt viitor (daca va uitati la filmele istorice care au urmat toate sunt foarte precis si corect descrise; vezi "Saving private Ryan" sau "Enemy at tha gates" Cat despre povestea siropoasa ... Eh acum filmul ar fi aratat ca un documentar sadic daca nu erau Leonardo si Kate sa mai "incalzeasca" atmosfera.

* * *

Asta a fost selectia de pe prima paginä din cinci.
Iar acum, patru ani mai târziu... comoara de azi!

alexcretu75 pe 13 Iulie 2010 16:32
Titani cel mai bun film facut vreodata
Sa deschidem ochii la cel mai bun film facut vreodata.O data cu el si cel mai bun regizor.James Cameron.Un super film romantic.Unit ca nu aventura sau fantasticul a facut cel mai bun film din lume si romantismul.3 ore de drama intr-un asa de film care il exprima foarte bine.Are si actorii buni cine nui cunoaste pe Leonardo DiCaprio sau Kate Winslet.Si acum are nota 8,1,ba cei care nau dat 10 aia nu stiu ce inseamna film de oscar.Filmul merita peste 9,5 dar se aduna foarte greu.Doamne filme ca New Moon sau Shutter Island sau altele care aleea sunt nimicuri pe langa asta.Nota 10cu steluta si cu +.

Pitbull
14 Jul 2010, 01:26
O premierä!

Prima perlä culeasä nu de pe site, ci chiar din forum - de la "Inception":
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1532591#post1532591

catalinpetrescu, pe 14 iulie 2010 02:14
O capodopera nu o constientizezi pe loc, nu e instant cofee, toti il asteptam, daca e sau nu capodopera va decide IMDB-ul peste cativa ani, o mana de critici nu conteaza, la un film capodopera trebuie, in lumea de azi, sa se adere social , prin voturi gen IMDB.
Oricum e binevenit, iar Nolan e o garantie, filme cu Batman fac numai artistii adevarati.

AbsoFuckingLutely SWEET!!! :x:x:x

catalinpetrescu
14 Jul 2010, 02:22
Muaaahahh Pitbull ce placere sa m-a discreditezi, totusi voi combate.
Evident ca nu suporti ideea de IMDB-ul, unde ideea de critic se dilueaza, existand opinii f bine argumentate si profesionale deseori de la persoane fara un background verificabil, daca nu ai IMDB Pro (ha!),
Zici ca IMDB e o treaba proletcultista
Zau, atunci de ce nu scrii matale pe hartie si incerci sa publici criticile, sa numai butonezi aici pe forumu asta , bineinteles o expresie globalista a comunicarii, repede si convenabil.
Da, sigur. Schumacher, drept pildä. (Joel, nu Ovidiu!)
Falling Down il califica, am facut afirmatia documentat!
Mai departe domnu` Pitbull recunosc ca sint un produs al culturii pop, nu am instructie in film sau alte arte, sint doar un alt forumist, mai vechi ca matale ce e drept si fara privilegii, dar ce iti pot spune f sigur pe mine este ca filmele de Cinema, sint facute pentru vizionare publica cu grad mare de rapandire, drept urmare prin inductie matematica, numai un feedback public si de mare raspandire (IMDB) le poate confirma calitatea si le poate ierarhiza in mod credibil.
Daca este un esec sau o capodopera un film va decide TOT TIMPUL publicul, iar matale care esti "critic de film" trebuie sa ai doar inspiratie, sa sti sa "dai" critica negativa sau pozitiva, daca o nimeresti si filmul place, poti sa spui am zis-o primul, si viceversa e ca la loto.
Apropos, IMDB citeaza la critics din romania decat pe CTP, dar asta e desiguuur din cauza baniilor mogulului Sarbu care si-a bagat reteua provideo la distribuite in lista de referinte a IMDB, si bineinteles a Globalizarii.

buticut
14 Jul 2010, 08:14
Grown Ups

ilv_xd_tweety (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/silv_xd_tweety/) pe 21 Aprilie 2010 11:27
sa speram ca va fii ceva frumos .. asta datorita actorilor si poate si a trailerului ... insa .. regizorul e destul de slab ;)

1 http://static.cinemagia.ro/img/ico_up.gif (http://www.cinemagia.ro/forum/../filme/grown-ups-43101/review-80273/review-vot-pozitiv/?rating_vc=976196a09e6cbe2ce5ac9be6bfda0a37edf75d) 6 http://static.cinemagia.ro/img/ico_down.gif (http://www.cinemagia.ro/forum/../filme/grown-ups-43101/review-80273/review-vot-negativ/?rating_vc=976196a09e6cbe2ce5ac9be6bfda0a37edf75d) http://static.cinemagia.ro/img/ico_flag.gif (http://www.cinemagia.ro/forum/../filme/grown-ups-43101/review-80273/get-report-spam-form/?review_vc=85199153a43616a42ae9c05f359d1c8c48742f)

http://static.cinemagia.ro/img/resize/_avatar/10/05/Sm9obm55QWRkYW1z-30x30-b-0fa17bf0.jpg (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/JohnnyAddams/) JohnnyAddams (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/JohnnyAddams/) pe 10 mai 2010 18:41
regizorul care a facut Big Daddy e praf? Serios?
http://static.cinemagia.ro/img/ico_flag.gif (http://www.cinemagia.ro/forum/../comments/?_action=get_report_spam_form&comment_id=53558&vc=11670293e1365ada3b8f47edb459268c0d52e4)

http://static.cinemagia.ro/img/resize/_avatar/19/39/c2lsdl94ZF90d2VldHk=-30x30-b-3484ef1c.jpg (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/silv_xd_tweety/) silv_xd_tweety (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/silv_xd_tweety/) pe 12 mai 2010 00:43
nu cu Big Daddy dar .. ultimele filme au fost foarte proast:) adica:Zohan si Va delcar sot si sotie ,daca nu ma insel .. ma rog ,o sa ma mai documentez;)
http://static.cinemagia.ro/img/ico_flag.gif (http://www.cinemagia.ro/forum/../comments/?_action=get_report_spam_form&comment_id=53748&vc=408488197ee6ebfc4d4d5ad5058e5c3c8db70b)

http://static.cinemagia.ro/img/resize/_avatar/23/21/cy5jYXJvbGxpbmE=-30x30-b-4fa22d71.jpg (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/s.carollina/) s.carollina (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/s.carollina/) pe 13 iunie 2010 17:19
@silv_xd_tweety: "cv frm" ?! de abia ai invatat sa scrii si deja te-ai plictisit de limba romana?
http://static.cinemagia.ro/img/ico_flag.gif (http://www.cinemagia.ro/forum/../comments/?_action=get_report_spam_form&comment_id=58768&vc=864719676d0284b189a26bdd384017e88ca92d)

http://static.cinemagia.ro/img/resize/_avatar/19/39/c2lsdl94ZF90d2VldHk=-30x30-b-3484ef1c.jpg (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/silv_xd_tweety/) silv_xd_tweety (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/silv_xd_tweety/) pe 13 iunie 2010 22:05
hai nu ma innebunii ? ... ma nebunoo vezi ca sunt olimpic pe scoala la limba si literatura romana ;) :))
http://static.cinemagia.ro/img/ico_flag.gif (http://www.cinemagia.ro/forum/../comments/?_action=get_report_spam_form&comment_id=58817&vc=721964a46d0a893f1fcd350d717f7a7909c9a7)

http://static.cinemagia.ro/img/resize/_avatar/23/21/cy5jYXJvbGxpbmE=-30x30-b-4fa22d71.jpg (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/s.carollina/) s.carollina (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/s.carollina/) pe 22 iunie 2010 22:59
nu stiu la ce scoala esti tu olimpic, dar ai o problema cu "i"-ul :))
http://static.cinemagia.ro/img/ico_flag.gif (http://www.cinemagia.ro/forum/../comments/?_action=get_report_spam_form&comment_id=60303&vc=69306218475ca2757ab9fca0e73063d20beed8)

http://static.cinemagia.ro/img/btn_comenteaza.gif (http://www.cinemagia.ro/forum/../comments/?_action=get_review_comment_form&parent_type=user_review&parent_id=80273&vc=8417071bc15366d3047bf3394ec06f34d7c5c2)

Pitbull
14 Jul 2010, 09:44
Perlele devin interactive! :D

Muaaahahh Pitbull ce placere sa m-a discreditezi, totusi voi combate.
Evident ca nu suporti ideea de IMDB-ul, unde ideea de critic se dilueaza, existand opinii f bine argumentate si profesionale deseori de la persoane fara un background verificabil, daca nu ai IMDB Pro (ha!),
Zici ca IMDB e o treaba proletcultista
Zau, atunci de ce nu scrii matale pe hartie si incerci sa publici criticile, sa numai butonezi aici pe forumu asta , bineinteles o expresie globalista a comunicarii, repede si convenabil.
Da, sigur. Schumacher, drept pildä. (Joel, nu Ovidiu!)
Falling Down il califica, am facut afirmatia documentat!
Mai departe domnu` Pitbull recunosc ca sint un produs al culturii pop, nu am instructie in film sau alte arte, sint doar un alt forumist, mai vechi ca matale ce e drept si fara privilegii, dar ce iti pot spune f sigur pe mine este ca filmele de Cinema, sint facute pentru vizionare publica cu grad mare de rapandire, drept urmare prin inductie matematica, numai un feedback public si de mare raspandire (IMDB) le poate confirma calitatea si le poate ierarhiza in mod credibil.
Daca este un esec sau o capodopera un film va decide TOT TIMPUL publicul, iar matale care esti "critic de film" trebuie sa ai doar inspiratie, sa sti sa "dai" critica negativa sau pozitiva, daca o nimeresti si filmul place, poti sa spui am zis-o primul, si viceversa e ca la loto.
Apropos, IMDB citeaza la critics din romania decat pe CTP, dar asta e desiguuur din cauza baniilor mogulului Sarbu care si-a bagat reteua provideo la distribuite in lista de referinte a IMDB, si bineinteles a Globalizarii.

Moultzamme froumosse!
Mai vrem, mai vrem! :x

SMC
14 Jul 2010, 10:17
Cateva observatii,care,sper eu,sa si lamureasca unele conceptii ale lui catalinpetrescu...

- "publicatul pe hartie" astazi,si nu numai in Romania,a ajuns o raritate,iar in scurt timp va disparea cu totul;se va muta pe internet,si nu are nici o legatura cu valoarea criticului / cronicarului,indiferent de de cat timp el activeaza.

- nu toate filmele de Cinema sint / au fost facute pentru a satisface masele.Exemplele in istoria cinematografiei (si recenta) sint nenumarate.Si cum nu le voi mai insirui aici (ca mi-e imposibil),va trebui sa ma crezi pe cuvant.

- nu un "feedback" (indiferent daca e de mare raspandire sau nu) confirma calitatea unui film.Sau,cel putin,nu in totalitate.Aici,aportul criticilor ce sprijina "calitatea"ori ba,a ramas si va ramane factorul cel mai important,chiar daca asta va fi curand lipsit de importanta.Tot ei sint...primele pareri publice si mediatizate,ce influenteaza adesea decizia spectatorului de a vedea sau nu acel film.

- "esecul" e un verdict ce se da indata,indiferent daca vine din partea publicului sau criticilor.

- "Capodopera" - Da.De cele mai multe ori "timpul"o numeste astfel,pentru ca avem tendinta de a cataloga drept "capodopere" fime vechi - in majoritatea cazurilor,macar.

- si...parere criticului e independenta de gusturile publicului ; a fost si ,sa speram,ca asa va ramane.El nu e conditionat decat de propria sa judecata,si incearca ,de cele mai multe ori,sa ramana fidel ei.

"I never lose - not really"
Jef Costello (Le Samourai) de J.P.Melville

shadowofnight
14 Jul 2010, 12:57
Cloudy with a Chance of Meatballs:

1.Azi am vazut aceasta animatie si pot spune ca este dea dreptul fenomenala,o animatie foarte buna si cu multa culoare.Este si foarte educativa aceasta animatie din care poti trage anumite invataminte.Din aceasta animatie se trag doua morale foarte bune:1.Ar fi cind vei avea copii si ei vor sa faca ceva si nu le reuseste sa nui descurajezi,sa le spui sa mai incerce si cu siguranta a doua oara va reusi,nu le taiati aripile cind sunt mici daca vreti cu adevarat sa iasa ceva in viata si sa fiti mereu alaturi de ei,chiear daca mai gresesc,dar cel mai important lucru este sa le zici chiear tu ca ai incredere in ei.2Cea dea doua morala ar fi ca omul ar trebui sa se multumeasca cu cit are si ca abuzurile nu duc la nimic bun,in acest film e vorba de mincare,iar in viata de zi cu zi la avere.Omenirea are nevoie si de acesti savanti cum a fost in aceasta animatie doar ca ei ar trebui sa stie cind sa se opreasca.Una peste alta o animatie ce nu trebuie ratata in nici un fel.

2.Abia astept sa-l vad impreuna cu nepotelul meu. Trebuie mancam bine inainte de film, daca nu, exista posibilitatea sa lingem ecranul.Super filmul!

3.MA DUC AZI SA IL VAD! ccccccCCCCCCCUUUUUMMMMMM EEEEEEE? DATI RASPUNS RAPID. AM DAT NOTA CA NU MA LASA FARA

4.abia astept sa apara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! deja mi-e pofta sa ploua ,sa ninga peste tot numai mancareeeeeeeeeeee

Cele de la Titanic sunt fabuloase! :D

Bluish
14 Jul 2010, 21:55
sa fim seriosi topicul asta e prea tare!

Pitbull
14 Jul 2010, 21:59
Stii, Bluish... La facultate, aveam un profesor de filosofie extraordinar, unul Costicä Marinescu. El avea un fiu putin mai tânär ca noi. Am aflat de la niste prieteni comuni (actualul matematician Liviu Ornea, si tatäl lui, regretatul critic literar Zigu Ornea) cä, pe vremea când bäiatul era la scoalä, Costicä îi aräta poza lui Ceausescu si-i spunea: "Ai grijä, cä dacä nu înveti carte, ca ästa ajungi!"

E valabil si pentru tine: dacä nu te tii de carte, ca ästia ajungi! ;)

Pitbull
15 Jul 2010, 01:31
Mesaj privat recent (n-am voie sä spun de la cine - dar nici n-are importantä):

esti varza precum ai trecut si prmi la Mari acei regizori se vede ca esti afon cu cinematografia

Pitbull
15 Jul 2010, 01:37
Mesaj public recent (nu e nevoie sä spun de la cine - nu c-ar avea importantä):
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1532731#post1532731

Adevarul despre Sergiu Nicolaescu trait chiar de mine

Din toti care au scris aici pe forumul acesta a lucrat cineva cu Sergiu? La figuratie? Orice film are nevoie de figuratie si trebuie alesi exact cum spunea cineva (ca la tirgu de vite) asa se alege si tu daca ai fi fost in locul lor la cei care alegeau la fel ai fi facut si tu te asigur.
Eu am lucrat cu Sergiu ca recuziter,electrician de iluminare,figuratie si cascador,intradevar la prima vedere ti se pare un om dur un om rau injura pe platouri mai rau ca usa cortului dar injura pe dreptate ca oamenii nu asi fac treaba,Sergiu cin te punea sa pui de exemplu un scaun in acel colt unde ti-l arata el acolo raminea scaunul nu il mai muta pe cind alti regizori ziceau "punel in coltul ala mmmm nu punel in coltul celalalt mmmm nu punel pe mijloc mmmm nu dal afara mmmm nu punel de unde la luat prima data parca sta tea mai bine si lasal acolo" asa se face treaba?(pai daca Sergiu te anunta cu cateva zile dinainte ca are nevoi de nustiu ce mobila si masini sau haine trebuie sa le aduci sau daca nu gasesti ceace cere el ai spui dinainte nu vi in ziu de filmare si ai spui ca ai uitat sau nu ai putut ca ai avut altceva de vacut bine inteles ca ai sare dracii ca a chemat o echipa intreaga actori si etc. cum sa nu te injure?) si la figuratie la fel daca ati arata de 10 ori cum sa faci ce sa spui si cum sa te misti si tu faci totul pe dos cati nervi crezi ca are un om cat poate sa reziste?la electrica mai putin sa baga nu prea avea el treaba cu electricienii daca nui convenea lumina se lua de directorul de lumini dar nu se creta cu el ci doar se sfatuiau intre ei. Cu cascadorii in ultimul timp nu se lua dei ei ca baietii asi faceau treaba.
Am filmat si eu la Triunghiul Mortii cascador si figuratie,noi cascadorii eram prima linie noi muream primii noi ne luptam figuratia din spate bine inteles erau soldati erau ca umplutura ca numar sa arate precum doua armate su lupta pai daca noi cascadorii le spuneam de 20 de ori la soldatii aia de la figuratie atentie pe unde calcati ca majoritatea dintre noi cascadorii sintem morti pe jos sa nu ne calcati cu bocancii si figuratia nu avea nici o treaba si te calcau pe fata pe maini pe picioare pe unde nimereau nici nu se uitau pe unde merg o sa radeti dar eram ca si mort pe marginea traseului si unul de figuaratie ma calcat direct pe testicule cu bocancii de stateam intins prefacut ca mort cu singe pe fata si zbieram si injuram ca numai puteam de durere norocul meu ca nu se tragea cu sunet. Iar cind a fost sa ne luam banii un bosorog care deabia deabia mergea se mai tinea si in baston nu vroia sa ne dea banii pe care am filmat la-am luat noi cascadorii de gat lau trintit pe masina omul inainte sa se ia de el cascadorii ne aspus ca nu o sa vedem nici un ban ca nu mai are bani dupa ce lau scuturat bine cascadorii pe bosorog sau dus la Sergiu si lea spus ca nu vrea bosorogul sa le dea banii,noroc cu Sergiu ca sa dus la el la injurat si la scuipat si ia zis sa ne dea banii a doua zi la sedie a stat Sergiu linga el linga bosorog pina nea dat toti banii pina la ultimul banut si numai noua nea facut asa le-a facut si la altii dar aia nu au stiut sa se duca la Sergiu si lea dat bosorogul teapa lea dat cat a vrut el.
Parintii mei amindoi au lucrat in cinematografie si ami povesteau cum se faceau filme pe timpul comunismului aveau norma 24 de filme an trebuiau sa faca la sfirsitul anului nu mereu asi indeplineau norma si se duceau repede la Sergiu si il rugau sa ai ajute sa faca norma in ultima vreme cam din anii 70 cinematografia din buftea nu se mai finantau de la stat se autofinantau din vinzari. Bagau filme americane pe cinematografe bine inteles si romanesti dar mai putine si raportau mai sus toate castigurile ca erau la filmele romanesti de unde ca lumea se duca la filmele americane dar aveau bani salariile in studiourile cinematografice erau cele mai mari din tara cel mai mic salariu in stiouri era de 2000-2500 iar in tara ca mester poate aveai 2000 sau 2500 in rest nimeni nu sarea de 1000-1500 plus ca legitimatia de servici aveai dreptul sa intri gratuit si cu familia la orice spectacol de teatru sau la film.
Multi il injura pe Sergiu ca nu le placeau munca,Segiu ai puna la treaba dasta il injurau toata lumea lasa munca pe el pe Sergiu,el trebuia sa faca recuzita ,el trebuia sa faca costume ,el trebuia sa faca decorurile,el trebuia sa faca scenariile si etc si etc toate trebuia sa le faca el si ceilalti sa stea degeaba la birfa si bautura si Sergiu sa munceasca asa credea lumea ca e bine.
Celebra comedie NEA MARIN MILIARDAR lui Sergiu ia fost impusa de comunisti sa faca acel film el arefuzat precum bine stiti el numai filme de razboi facea si dupa multe amenitari a acceptato ca nu a avut incotro,iar cum spun multi ca era favoritul lui Ceausescu sau a lui Ceauseasca nu este adevarat omul il ducea bibilica gindea toata lumea il respecta pentru munca care o facea si cred ca vedeti ce filme a facut precum (cu mainile curate,revansa,un comisar acuza,Mihai Vitazul,Mircea cel batrin si etc ) mai face cineva sau macar a incercat sa faca astfel de filme? cu armata da avea pile nu stiu ce mare general au fost colegi de clasa si erau foarte buni prieteni si mereu apela la el ba pentru tinuta de razboi ba pentru arme ba tancuri masini,soldati si etc. Studiourile aveau cota pe an de benzina si motorina si cam o depaseau mereu se duceau la Sergiu se rugau de el el la rindul lui dadea tel la general sa ai dea cateva tone de benzina si motorina ca are nevoi pentru nu stiu ce film pe vremea aceea nu se cunostea la armata cateva tone.
Astea sint printre putinele momente petrecute pe linga Sergiu si cam ce facea sau cum lucra.
O faza criminala : la filmul Oglinda filmam vizavi de senat la muzeu cum Generalul Antonescu astepta pe ceilati generali la la palat si trebuiau sa vina cam 5-6 masi ni de epoca sa parcheze in fata palatului soferii trebuiau sa se dea jos primi si sa deschida portierela generarilor,incepe filamarea vin masinile primul sofer se duce si deschide portiera generalului sa coboare soferul un TIGAN negru tuci se aude in racnete SSTTOOOOOP unde dracului ati vazut voi la palat la Antonescu soferi TIGANI? si dai si injura pe cei care aveau grija de figuratie si care ai coordonau.
Intradevar in ultimul tim este foarte batrin sa ramolit nu a mai facut filme bune dar cind ai asa ceva in singe cam greu sa te lasi de asa ceva mai ales de cinematografie

omudindulap
15 Jul 2010, 23:22
o intrebare de bun simt : oare daca actorii tot mai cunoscuti ( nu vb ne filmul asta) joaca in roluri de gay/lesbi iar filmele de acest gen sunt din ce in ce mai multe , nu cumva vom putea ajunge si noi treptat asa ? no ofence pt film dar nu cred ca e o idee prea stralucita.

(she has a point here :| )

E SUPER TARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CHIAR DACA NU L-AM VAZUT STIU CA E SUPER!!!!!!!!!ABIA ASTEPT SA VAD CUM E REGIZAT FILMUL!CARTEA E SUPER!!PENTRU MINE HARRY POTTER SI TWILIGHT SUNT CELE MAI TARI!!!ADOR SERIA TWILIGHT:TWILIGHT

Pitbull
16 Jul 2010, 10:11
Noutäti de la "Predators":
http://www.cinemagia.ro/stiri/predators-ce-ramane-dupa-recviem-15936/?pagina=2

Bogdan_86x pe 15 iulie 2010 07:53
ce critic parlit!!! e gay sigur, cred ca nu a pierdut nici un episod din tanar si nelinistit.. eu am vazut filmul si am ramas placut impresionat. il recomand 100% e un film ce trebuie vazut la cinema. un fan predator 1986

Snuk pe 15 iulie 2010 13:58
sunt singuru caruia i se pare ciudat ca vorbeste de Filme artistice si le numeste seriale? :D cat despre critica filmului ... puteai fi si mai rau ca nu se supara nimeni ...

weedmaster pe 15 iulie 2010 17:09
lui mihnea ii place sa-si-o ieie in cur!!

mjBIANCA pe 15 iulie 2010 20:07
am citit si eu despre film si pare chiar ff buna povestea acum astept si eu pareri de la cnv kre l-a vazut k sa stiu dak merita:d

Federico
16 Jul 2010, 10:24
Doamneee, exact ca-n "Idiocracy" ... :(

Liviu-
16 Jul 2010, 10:56
De la LOTR: ROTK, raspunsuri la mini-cronica lui Gorzo:

xmanro pe 2 octombrie 2009 23:36
cel mai tare film regizt vreodata si vazut demine,ar merita toate oscarurile

EternalWinter pe 23 noiembrie 2009 21:30
Bai Andrei Gorzo tu nu ai avut ce face cu timpul tau si ai venit sa critici lotr 3? vai de capu tau de ratat,dute si critica filme de nota 0,nu lotr 3,pentru tine ce inseamna un film bun,nosferatu,Frankenstein,Roundhay Garden astea iti plac?.

BallGr33zy pe 30 ianuarie 2010 20:05
Bah andrei asta este un film cu 11 Oscaruri......si asta spune tot....si apropo sunai pe aia de la net si spunele sa te decableze papagalule

iedutul pe 31 ianuarie 2010 18:33
bai ciubuc comentez la astia dea-l de tine fiindca la ce va uitati voi (Barbie:Golden Edition)e in top pe primu loc la monumente de prostie!

lelu pe 27 februarie 2010 20:07
parerea criticului?

Katalin02 pe 7 martie 2010 00:26
Andrei Gorzo alt critic prost informat, mai putzoiule nu te obliga nimeni sa te uiti la LoTR trilogia daca nu ti-a placut prima parte.. filmul nu a fost facut pt. toata lumea ca tine care ii plac filmele cu Spiderman si Cei 4 Fantastici.. nu sti sa apreciezi un film bun :) dintr-o perioada cand razboaiele se dateau cu sabii; scuturi si arcuri si diverse creaturi mitice, si nu cu tancuri, roboti zburatori, extrateretsi si oameni care trag cu panza din buricu degetelor :| .. nu iti mai da cu parerea daca nu intelegi povestea si care e rostul ei de copil prost.

bloodthirst pe 31 mai 2010 18:29
Mi se pare absolut normal faza cu finalul alungit din moment ce asta era si sì ideea de baza: distrugerea inelului.Dar gusturile nu se discuta...Asadar vizionare placuta pe canalul Cartoon !

yusaw pe 5 iunie 2010 22:40
esti praf, ma friend! hai go -> fa o l**a sanatoasa si nu`ti mai da cu parerea pe aici.. si din nou..esti praaafffff! peace!:)

Mai multe dovezi care sa sustina "teoria" lui Einstein, de parca ar fi fost nevoie...

office20ro
16 Jul 2010, 14:51
BaetuAndrei pe 15 iulie 2010 23:04

@ vlad. să știi ca in Galati nu am avem cinema.. un oras cred de 400.000 loc..nu are un cinematograf. e Tiglina si aici cand da filme , cand nu dă. si alea de te doare capu.. numai din alea ieftine.
Referitor la acest film, îi urez succes. Dar nu pot sa spun ca EU nu am vazut nimic special la celelalte filme romanesti care au fost premiate in trecutul apropiat: 432, Politist adjectiv. Probabil pentru că eu traiesc in Romania si sunt sătul de astfel de subiecte si nu gasesc nimic special la ele, si probabil ca europenilor li se pare ceva nemaipomenit, idei noi, pentru că la ei nu se intamplă așa ceva.
eeu am scris , numa ca nu eram inregistrat.
Are dreptate si Tom.

marcusARCUS
17 Jul 2010, 15:04
Doamneee, exact ca-n "Idiocracy" ... :(

Much much worse....

Pitbull
17 Jul 2010, 20:10
Truthfully spoketh...!

TomaMihai
22 Jul 2010, 21:43
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) :(( :(( :(( =)) =)) =)) =)) :(( :(( =)) =)) =)) =))
We are going down!The whole nation...
Felicitari pt Thread.Cei care v-ati "chinuit" sa cautati aceste comment-uri.:-bd

jansic
23 Jul 2010, 18:52
Jenny_pisica
a scris despre The Last Exorcism / The Last Exorcism.
cred ca o sa fie bun ! am vazut 2 filme cu exorcizari . un di 2006 si unu din 1900 toamna .

Jenny_pisica
a scris despre A Nightmare on Elm Street / Coşmar pe Elm Street.
e un film classic
are o versiune vechie . am auzit ca e mai faina . o fi adevarat ? majoritatea fimelor vechi se vad mai prot . si efecte speceale (de unde atata fercire) dar sunt mai grozave . mai horror

Jenny_pisica
a scris despre The Final / The Final.
Mie imi pace
filmu e bum , curd ,sadi si amuzat . dar nu e prea horror.

Jenny_pisica
a scris despre The Karate Kid / Karate Kid.
jackie si mai cum
e un gunoi ca cel vrchi ; doar ca joaca jackie . ma gandesca ca va puteti lua o poza fara sa va uitati

Jenny_pisica
a scris despre Antichrist / Antichrist.
mai am nevoie de o punga
dupa filmu cu M>J credea ca nu mai am nevoie de o punga unde sa vomit dar gresan.

Jenny_pisica
a scris despre Legion / Legiunea.
Legiunea a cui ?
poate isi va merita bani de bile ! pare foarte promitator

Jenny_pisica
a scris despre Season of the Witch / Season of the Witch.
Pare foarte bun !
e un film promitator dar Cage e un actor bun . oare cum vrajitoare din film ini aduge aminte de profa mea de chimie > ar pute sa fie rude ?

Pitbull
25 Jul 2010, 09:05
luci pe 23 iulie 2010 18:38
e foarte simplu. Nu suport criticii de film... nu-i ii inteleg si daca era sa ma fi luat vreodata in viata dupa ei, ar fi trebuit sa vad pana acuma, la 24 de ani, cred vreo 2 filme... cred... hai 3. Asa ca ma intereseaza putin spre deloc parerea criticilor, si eu o sa ma bucur de filme in continuare de filme, si stabilesc eu care e bun si care e rau. Apropo Predators e un film foarte bun pentru cei care sunt pasionati ai genului. Hai pa

Pitbull
29 Jul 2010, 09:13
Incepe ploaia de inceptionisti...! :D

http://www.cinemagia.ro/stiri/cronica-inception-16066/

mendy93 pe 29 iulie 2010 01:55
LASAte stefane vierme cu ochi nui critica tu pe crititci nu fi mai catolic decat papa de la roma .........de ce vrei tu sa pari interesant

Arhimede pe 29 iulie 2010 08:54
Am vazut aseara filmul si mi-a placut foarte mult, are niste idei sticky in el si destul de palpabile, ceva total diferit fata de Matrix. Este un film care trebuie vazut si va fi foarte apreciat, probabil nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film si pentru actorii secundari. Nu pot sa remarc vre-un actor, Nolan i-a balansat pe toti in asa fel incat sa fie toti complexi, poate de aia DiCaprio nu iese asa in evidenta. Parerea mea ca un mare "urmaritor" de filme este ca filmul este absolut bestial si nu inteleg polemica cu insertia si mai stiu eu ce...e pur si simplu foarte tare...restu e bla bla bla.

dobrinandrei pe 29 iulie 2010 09:19
Eu nu inteleg de ce vrei tu ca Inception sa aiba cea mai mica asemanare cu Batman. Tocmai asta il face un film foarte bun ca este ceva original, ceva ce nu am mai vazut de ceva vreme. la fel Avatar, acum e la moda ca lumea sa zica ca Avatar este un film foarte prost(asa o sa ma astept sa se intample si cu acest film), dar sunt doua filme foarte bune si cel mai important: originale. Dar lumea crede ca este superioara daca spune ca sunt proaste. Eu l-am vazut aseara si este un film foarte bun.

rifa pe 29 iulie 2010 12:11
alex_il_fenomeno ce inseamna pentru tine "mai bine informat"? vrei sa spui ca doar functia de "critic" ii confirma o viziune diferita fata de a unui simplu cinefil? doar pentru ca e "critic" are alti ochi? ... eu zic ca folosesti cuvinte in niste contexte pe care nici tu nu le intelegi iar ceea ce ai intrebat si lucru pe care il sustii se pare este total deplasat. Doar pentru ca esti un critic platit nu inseamna ca esti "mai bine informat"... singura diferenta e ca acel "critic" fata de altii a trecut printr-o scoala si poate sa dezvolte un subiect, poate sa poarte o dezbatere inteligenta sau sa argumenteze o idee intr-un mod gentil dar asta nu inseamna ca este "mai bine informat" intr-o parere personala.... sa nu uitam ca recenzia sau cronica unui critic e o parere personala la urma urmei care poate sa difere cu a majoritatii... deci NU!... Nu este mai bine informat... nici macar cultura cinematografica nu inseamna nimic cand vine vorba de pareri... ca dovada comparatia cu The Dark Knight a filmului... pana acum toata lumea se certa de ce se tot compara acest film cu The Dark Knight si acum tocmai "criticul" care critica acest lucru o face...

(Asta, ultima, are o coerentä logicä aidoma alternantelor din exercitiile de dictiune - alea cu "sase sasi în sase saci", "un pelican stätea pe pisc cu pixu-n plisc", "eu pup poala popii, popa pupä poala mea", sau "he thrusts his fists against the posts, and still insists he sees the ghosts".)

* * *

http://www.cinemagia.ro/filme/inception-inceputul-34077/reviews/?order_by=date&order_direction=ASC

ofelik_cat pe 14 Iulie 2010 22:07
leonardo
Cu Leonardo in rolul principal,filmul va fi o reusita.Indeosebi joaca foarte bine in filme !

HB pe 19 Iulie 2010 13:03
INCEPTION
Cred ca va un film destul de reusit ,la fel ca THE DARK KNIGHT.
Sa speram c-o sa aiba mai mulate efecte speciale ,nu ca PRINCE OF PERSIA THE SANSA OF TIME.Am sa vad la premiera cum e filmul atunci cand o sa apara pe 30iul.

ronad2009 pe 27 Iulie 2010 23:42
hmm .. bunicel ... de vazut ! ;...... nu e asa de rau pe cum pare

rifa pe 28 iulie 2010 15:54
vrei sa spui ca filmul pare rau nu? du-te si uita-te la pokemon... salut.

blastpit pe 28 Iulie 2010 15:52
la cat am auzit o sa fie f bun poate ajunge la 1 miliard worldwide daca este exact cum se spune

GalaRxn11 pe 28 Iulie 2010 16:49
deabia astept sa vad filmul!imi plac foarte mult filmelepsihologice care te fac sa pui intrebari

taviotto pe 29 Iulie 2010 00:12
o alta capodopera in care rolul principal (Leonardo DiCaprio) o sa aibe o mare cautare pe marile ecrane...
recomand tuturor

cornel
29 Jul 2010, 14:22
desi initial am ras, citind pana la capat toate postarile m-am intristat rau de tot. e jale mare.
nu mai vorbesc de limba romana si de vocabularul celor care ascunsi sub tastatura se dau viteji si fani (mai mult sau mai putin) adevarati, dar cred ca toate aceste exhibari verbale pot fi tratate intr-un studiu de caz privind limbajul forumistului atoatestiutor.
mi se pare incredibil cum cu cele aprox. 100 de cuvinte pe care le folosesc acesti oameni nu pot formula macar o opinie argumentata...

Pitbull
29 Jul 2010, 17:20
Una geni(t)alä! =))
(Am redat tot textul, ca sä nu-l trunchiez, dar prima parte nu e chiar perlä, e doar batere de apä-n piuä cu mici agramatisme. Regalul e în portiunea boldatä.)

cezar pe 29 iulie 2010 18:12
Stimate domnule StDo. nu cred ca este prea fericita comparatia intre Inception, cu acel Cavaler Negru care a socat prin eterogenitatea Jokerului si... atat. Trebuie spus ca daca Ledger a fost la mare altitudine, Bale si Eckart au avut prestatii superioare in alte pelicule. Revenind la Inception trebuie remarcata proiectia creatorilor de "vise" de la Hollywood spre oniric. Lynch un adevarat maestru a facut-o in Mulholland Dr. si majoritatea spectatorilor n-au inteles aproape nimic. Asta nu scade din valoarea micii capodopere a simpaticului David.
Nolan a ridicat evident stacheta profitand de saltul tehnologic si de scenariile din ce in ce mai provocatoare. Oricum nu te poti plictisi la acest film. Eu consider ca de la Vanilla Sky(alta pelicula ponegrita prin neintelegere) n-am simtit o emotie asa puternica. Leo DiCaprio ajuns la maturitatea artistica ne ofera o prestatie superba. Aproape pentru toate rolurile din ultimii 10 ani merita un Oscar. K(otskar)ii de la Academie o sa-l sara probabil din nou de la inobilare. De ce sa-i faci sigur nu are nici-o pila printre comunitatea israelita din USA. Nici Inception nu va fi premiat, Gala e prea departe undeva in martie 2011. Spre final trebuie sa le amintesc mai ales delatoriloe ca revirimentul cinematografiei mondiale este legat de exploziva lansare a Avatar-ului lui Cameron. A facut multi bani dar a dus la aparitia a mii de Imax-uri sau cinematografe pe 3D. A facut sa explodeze industria filmului 3D si a televiziunii 3D. In curand ne vom putea procura astfel de aparate la 1000$. Asa ca faceti ciocul mic cei care criticati si iar criticati, cioclii si bocitoare cinematografice. Orice film trebuie sa fi un eveniment la care te duci cu ociii si mai ales mintea deschisa si pleci cu sentimentul ca ai castigat o noua experienta care va fi utila candva.

SMC
29 Jul 2010, 17:32
Inafara de "delatoriloe" si "reviriment" nu inteleg o iota.

"My darling... i am not a drunker,i am a drunk"
Ray Milland - The Lost Weekwnd, de Billy Wilder

miercuri
29 Jul 2010, 17:47
simpaticului David
=))

Pitbull
29 Jul 2010, 18:10
Inafara de "delatoriloe" si "reviriment" nu inteleg o iota.
Nici eu, da' nu conteazä.
Ce conteazä e "delatoriloe" - ästa m-a terminat!

Judex
29 Jul 2010, 18:14
simpaticului David
=))
Mi-au suflat-o pe-asta, ca mie mi-a trebuit vreo juma' de ora sa ma pot opri din ras! =))

SMC
29 Jul 2010, 18:33
Dar ce dracu' o fi vrut sa spuna,ca am spart Dex-ul in doua,in cautare de asocieri.
Rog solutii,sugestii,presupuneri,orice vizavi de "termenele" DELATORILOE si REVIRIMENT.

"My darling... i am not a drunker,i am a drunk"
Ray Milland - The Lost Weekend, de Billy Wilder

SMC
29 Jul 2010, 18:42
Ah,stati ca "revirimentul"se explica,dar de ce o fi "delatoriloe"(revirimentul,adica),nu-mi dau seama.

SMC
29 Jul 2010, 18:52
Am gasit!
>:D<
Sau,ma rog,presupun...

(...)"Spre final trebuie sa le amintesc mai ales DETELIATORILOR ca revirimentul...
Huh?

"My darling... i am not a drunker,i am a drunk!"

Pitbull
29 Jul 2010, 19:10
Cred cä stiu.

E sau DETALIATORILOE (de la a detalia: eu detaliez, tu detaliezi, el/ea/it detaliazä...)
...sau BUTELIATORILOE (de la a butelia: eu buteliez, tu buteliezi, el/ea/it buteliazä...)

SMC
29 Jul 2010, 19:18
=))
M-ai intrecut la asta,Pitt,dar...

Nu si-a ratat el sansa oare de a fi mai INTELEGATOR - in sensul de a fi mai pe inteles,desigur?

Pitbull
29 Jul 2010, 19:23
INTELEGATOR e äla care intelege.
Ala care e "mai pe înteles", se numeste INTELEGATOE.

SMC
29 Jul 2010, 19:40
:))
Da.
Si cred ca ne putem hazarda spunand ca INTELEGATO(A)E e la feminin,la masculin,fireste - INTELEGATOI.

shadowofnight
29 Jul 2010, 22:34
Mamma mia! (2008):

1. Un film foarte bun in care am redescoperit melodiile formatiei abba care sunt of doamne nu am cuvinte cum sa le descriu,intr-un cuvint superbe.Poate scenariul e un pic cam slab dar are o poveste simpatica.Daca Meryl Streep ar fi primit acest rol mult mai devreme cind ar fi fost mai tinara ar fi fost superb.Dar sincer merita vazut acest film te face foarte nostalgic,e un sentiment superb care aprinde in tine acest film,pot spune ca simti din nou iubirea,asta celor ce au pierduto odata ca si mine si poate nu cred ca mai au o sansa,acest film iti da acea sansa de care ai nevoie sa mai traiesti sa nu cedezi,sa incerci sa traiesti.Merita multe acest film dar mai ales melodiile formatiei Abba.

2. hai noroc aveti ideie daca a aprut si subt ptr.ca eu nu o gasesc????????????

3. e un film foarte romantic la care am si plans care au evocat melodiile trupei abba

omudindulap
30 Jul 2010, 00:08
delatoriloe = detractorilor ?

Pitbull
30 Jul 2010, 00:12
El asa ar fi vrut, dar auzise pe undeva "delator" (adicä "turnätor", "informator", "ciripitor"), si le-a confundat putin.
Sau poate credea cä "detractor" e ceva cu agricultura (volan de tractor, motor de tractor, remorcä de tractor), si nu se pupä cu filmul.
Asta si limba românä sunt douä chestii foarte grele... Of, of...!

Pitbull
30 Jul 2010, 00:24
De top!!!

vinci pe 29 iulie 2010 23:51
inception e un film foarte bn gandit, dar din pacate pt unii nu foarte usor de inteles..dar sa comparam 2012 si inception..2012 a avut efecte cat de cat bune dar un scenariu de kkt..si tot a facut 700 d mill...criticii il lauda dar se gandi un "roman" de pe cinemagia sal critice..vezi dmne l-a vazut si stie k nu atunge la inima..poi dute dmne si uitate la un film romantik nu l un film sci.-fi/thriler..

http://www.cinemagia.ro/stiri/cronica-inception-16066/

miercuri
31 Jul 2010, 00:26
Jenny_pisica
a scris despre The Last Exorcism / The Last Exorcism.
cred ca o sa fie bun ! am vazut 2 filme cu exorcizari . un di 2006 si unu din 1900 toamna .

Jenny_pisica
a scris despre A Nightmare on Elm Street / Coşmar pe Elm Street.
e un film classic
are o versiune vechie . am auzit ca e mai faina . o fi adevarat ? majoritatea fimelor vechi se vad mai prot . si efecte speceale (de unde atata fercire) dar sunt mai grozave . mai horror

Jenny_pisica
a scris despre The Final / The Final.
Mie imi pace
filmu e bum , curd ,sadi si amuzat . dar nu e prea horror.

Jenny_pisica
a scris despre The Karate Kid / Karate Kid.
jackie si mai cum
e un gunoi ca cel vrchi ; doar ca joaca jackie . ma gandesca ca va puteti lua o poza fara sa va uitati

Jenny_pisica
a scris despre Antichrist / Antichrist.
mai am nevoie de o punga
dupa filmu cu M>J credea ca nu mai am nevoie de o punga unde sa vomit dar gresan.

Jenny_pisica
a scris despre Legion / Legiunea.
Legiunea a cui ?
poate isi va merita bani de bile ! pare foarte promitator

Jenny_pisica
a scris despre Season of the Witch / Season of the Witch.
Pare foarte bun !
e un film promitator dar Cage e un actor bun . oare cum vrajitoare din film ini aduge aminte de profa mea de chimie > ar pute sa fie rude ?

Tot de la aceeasi fascinanta sursa:

Jenny_pisica
a scris despre Beastly / Bestial.
Obligatoriu de văzut Obligatoriu de văzut!
nu stiu de ce vreu sal vad. de fel urasc filmele de dragoste; dar asta are ceva interesat . FRUMOASA ŞI BESTIA este pentu copii dar BEASTLY are ceva cam dubios. Pare pentru adulti pare cu prosi >

Jenny_pisica
a scris despre Conan / Conan.
am vazu cand eram mica un film cu titlu de Conan .cred ca sunt mai multe

Jenny_pisica
a scris despre Humpty Dumpty / Humpty Dumpty.
o sal vad ! dar de ce dracu nimeni nu crede ca e fain e fain ce dracu e Humpty Dumpty e interesat Cand eram mica am vazut ceva asemanator >a fost bestial

Jenny_pisica
a scris despre The Wolfman / Omul-lup.
ador
ador filmele cu varcolaci sunt grozave ! atat cat eu sunt de nebuna sau mai bine dusa cu pluta>

Jenny_pisica
a scris despre Titanic / Titanic.
titanicul e o poveste reala eu cred si acest film e o capodopera nu gunoi ala de avatar . eee e .............. ma lasa fara cuvite

Jenny_pisica
a scris despre The Ring Three / The Ring Three.
Samara si Wc
e sec sa ma uit la inceputul povesti dupa ce am vazut sfarsitul . dar dupa ce am vazut celelate doua parti nu o voi rata pe a3 . daca imi aduc aminte dupa 2 nu am mai avit curajul sa ma duc spre baie cam o saptamana !!!!!!!!!!! Brrrrrrrrrrrr daca iesa Samara di buda

Jenny_pisica
a scris despre Avatar / Avatar.
E foarte comerceal e pe banda mult si prost ce zic eu ! dar asta e doar parerea mea ? sau poate nu ?

Pitbull
31 Jul 2010, 00:39
Deci, Mercoledi,
Esti räspunzäreatä de curätirea stätäului fotoliului meu, care sedeam pe el cât îti cetii selectiunile.
(Adicä te-ai prins ce s-a-ntâmplat! :">)

Apropo, ai aflat taina Marchizului Curake?
Hai, c-are legäturä cu tine!
Ti-am dat si link!

corinka
31 Jul 2010, 00:55
Jenny_pisica
Brrrrrrrrrrrr daca iesa Samara di buda
=)) =)) =)) Asta a fost bestiala!

Jenny_pisica
acest film e o capodopera nu gunoi ala de avatar . eee e .............. ma lasa fara cuvite
Haideti, totusi, ca se pricepe fata, cat de cat!:))

miercuri
31 Jul 2010, 00:59
@Pit - Voi purcede acuma cu cititul, ieri n-am mai avut cand, ca m-am dus din nou la Inception cu prietenul (fan Philip K. Dick). :P

edit: am aflat acuma :D

omudindulap
31 Jul 2010, 01:23
Initial am zis ''bai, oamenii astia nu au alta treaba decat sa faca misto de o pisicuta pricajita de vreo 8-9 anisori?!'', dupa care am dat de ea si am vazut ca are 16 ani !!!
Cum ba, la 16 ani sa vorbesti (mult spus), sa violezi (da, si femeile pot) limba romana in halul asta?!
Are ea calculator? Are. Are ea net? Are. Are ea minte?!
Mda. Ma depaseste.

miercuri
31 Jul 2010, 01:35
In vreo doi ani o sa aiba probabil si bacalaureatul. :|
Ar trebui ca pe undeva prin clasa a 5a/ a 6a sa introduca materia 'exprimare' in scoli. Am impresia ca marea majoritate a utilizatorilor de net din Romania sunt retardati verbal. Inteleg ca nu pe toti ii duce mintea la fel de mult, dar refuz sa cred ca un pic de exercitiu nu-i poate duce macar la un nivel acceptabil.

corinka
31 Jul 2010, 01:37
In vreo doi ani o sa aiba probabil si bacalaureatul. :|

Poate si licenta, dupa inca niste ani...

omudindulap
31 Jul 2010, 01:50
De prietenul claudiu-daniel-lugoj va mai amintiti? Asta pare sa aiba in jur de 30 de ani. Atunci te-ntrebi: de la cine naiba sa invete astia mici?

Cate ceva din intelepciunea sa:

a scris despre Prince of Persia: The Sands of Time / Prinţul Persiei: Nisipurile timpului

Este un film bun cu o poveste foarte captivanta ce te tine prizonierul acestei povesti.Un film bun cu peisaje superbe si efecte speciale destul de bune.Merita zic eu sa vezi o asa poveste care este si de dragoste.

a scris despre The Lovely Bones / Din Raiul meu.

Wow ce drama,este chear cinica.Filmul este realizat intr-un mod foarte original si aparte ,de acest regizor.Un film foarte tulburator de un dramatism iesit din comun.Iar finalul filmului cu ce ne doreste acea fata nevinovata este de un dramatism coplesitor.Un film excelent ce trebuie vazut.Morala acestui film este ca ori ce nenorocit isi va avea sfirsitul lui,doar ca in viata reala este mai greu,dar cine stie.....?

a scris despre Cop Out / Poliţai în misiune.

Filmul acesta nu a fost la ce ma asteptam eu sa fie,sa vrut sa fie o comedie si a iesit o prostie de film.Pe mine unul ma dezamagit acest film,iar Bruce Willis ar trebui dupa acest film sa se lase da comedii nu il prinde bine de loc.Nu recomand acest film,mie unul nu mia placut.

Asta-i tare

a scris despre Shutter Island / Shutter Island.

Sincer nu prea mia placut,ca scortese acesta sa jucat cu mintea mea prin acest film.Mintea omului e cea care creaza monstrii se poate spune si asa,iar cea ce a creat regizorul se poate numi 'monstru',hai sa gindim si pozitiv sa vedem ca lumea e frumoasa si alfel de cum neo prezinta martin scortese in acest film.Ca de speculati din astea cred ca poporul roman e satul.Maine poimaine ne trezim ca spun alti ca cea ce traim este doar in imaginatia noastra si nu cred ca ar face bine niciunuia dintre noi.Eu nu cred ca sunt o marioneta pe care alti o controleaza prin mintea mea.Eu sunt stapinul meu si nici nu cred in destin.Cred ca ar fi mai bine sa gindim si pozitiv intr-o lume din ce in ce mai negativa.

Fericiti cei saraci cu duhul..

alextreme93
31 Jul 2010, 06:46
Sincer nu prea mia placut,ca scortese acesta sa jucat cu mintea mea prin acest film.Mintea omului e cea care creaza monstrii se poate spune si asa,iar cea ce a creat regizorul se poate numi 'monstru',hai sa gindim si pozitiv sa vedem ca lumea e frumoasa si alfel de cum neo prezinta martin scortese in acest film.Ca de speculati din astea cred ca poporul roman e satul.Maine poimaine ne trezim ca spun alti ca cea ce traim este doar in imaginatia noastra si nu cred ca ar face bine niciunuia dintre noi.Eu nu cred ca sunt o marioneta pe care alti o controleaza prin mintea mea.Eu sunt stapinul meu si nici nu cred in destin.Cred ca ar fi mai bine sa gindim si pozitiv intr-o lume din ce in ce mai negativa.

Fericiti cei saraci cu duhul..

M-a lasat fara grai "recenzia " acestui individ =))

Judex
31 Jul 2010, 09:58
Martin Scortese!!! =)) =)) =))

jansic
31 Jul 2010, 17:21
trustme
a scris despre You, Me and Dupree / Noi doi şi Dupree.

daca e AG nu ma obosesc sa il iau

mreu i-au filme de RS 15- 18 ani comedii calumea .... procoase :X:X:X dar razi de crapi ... la aste de AG sunt mai mult romantice .. si putina drama ....... distractia adevarata sunt la cele de 15-18 ani

trustme
a scris despre 18 Year Old Virgin / 18 Year Old Virgin.

The 40 Year Old Virgin E TARE

eram pe jos de ras la The 40 Year Old Virgin ,,,, prea tare .... filmeme porcoase preferatele mele .... intradevar si te crapi de ras :))=))))

trustme
a scris despre Senior Skip Day / Ziua in care chiulim.

De retinut

filmeme care au restricted 15-18 ani , sa recunoastem ca sunt cele mai tari ... am ras la asta de m-am spart ... si nu neaparat la asta la majoraitate filmelor procase :)))) ce de AG sunt naspa si sunt de copii in general ... nicidata nu am ras la un film AG ..... cum a fost de ex american pie ...

trustme
a scris despre Sex Drive / În SEXcursie.

filmele de genu asta

prea tare ...filmu deci sa recunoastem ca filmele AG sau 12 + sunt foarte naspa ...... cele de 15-18 ani te prapadesti de ras ! vrem mai multe filme gen asta

trustme
a scris despre The Expendables / Eroi de sacrificiu.

foarte bun cred ca e unic

nu cred ca o sa mai vedem asa curand actori astia jucand in filme mai ales arnold ,,,, oricum filmul e capodopera ,,,, cui nu ii place stiti vorba aia hai ma ''JET LEE'' :P

corinka
31 Jul 2010, 17:50
mitimarius pe 16 Iulie 2009 10:46

Este probabil unul dintre cele mai bune filme de actiune ale anului
20
13

stefan_bjj pe 1 septembrie 2009 02:54
ai vazut filmul?

claudiu-daniel-lugoj pe 16 septembrie 2009 20:29
slabut filmul in afara de efecte speciale cu adevarat bune nu are nimic alceva.

optimus.prime pe 3 octombrie 2009 12:21
cine zice ma?tu ia zi ma tu altu mai bun.ce a fost asa slabutz.iti spun eu ce este "slabut" ... mintea ta .. nu prea proceseaza ce este de inteles in film.ia de uitate la BRUNO ... poate poate.fa o incercare.ba ai draqu, nu va place da va uitati.hai bft la fanii Transformers!

Burty pe 3 octombrie 2009 13:40
optimus.prime se vede din ce spui ca esti doar un copil , am inteles te-au dat gata efectele speciale , da sunt tari , dar atat . Scenariul este prost , actorii destul de slabi , multe greseli in film . Daca tu te uiti numai la filme cu PEW PEW PEW si cu big BOOMS N-ar mai trebui sa deschizi gura . TU nu ai fi capabil sa intelegi un film bun adica nici nu te ai uita daca n ar fi explozii etc . esti penibil . grow up

optimus.prime pe 3 octombrie 2009 17:37
ma tati... batranelule...numai incerca sa`mi vb in alte limbi ca tot sarac de romania ramai.dak te uiti la filme de acasa pe monitorul tau de 18" , te inteleg de ce iei foc asa.nu ai mancat prajituri la catzi ani de filme am.esti unul din cei ce nu au prieteni, cunostinte si gagica si astepti un com pe toate forumurile ca sa te bagi in seama.tu imi spui de actori...te-ai obijnuit cu charly chaplin cu generatia ta dak tot te dai asa batran.nu va place da va uitati.de ce plm nu te faci ma tu Michael bay mai mare??sa cauti tu actori mai buni sa faci tu un scenariu mai bun.... nebunule din coceni!!!!

optimus.prime
a scris despre Remember Me / Aminteşte-ţi de mine.

de ce votezi , dak nu vezi filmul ??? ce cap ...... e cum ai manca shet si sa ii dai nota 10 ptr miros
15 feb, 11:08 • Comentează

optimus.prime
a scris despre Public Enemies / Inamicii publici.

Optimus.Prime

Un film extrordinar de bun.Acum dak unii dintre noi nu iese din postul Acasa :)) nu are cum sa simta filmul asta. DO YOU FEEL ME ? Bft!
ptimus.prime
a scris despre Prince of Persia: The Sands of Time / Prinţul Persiei: Nisipurile timpului.

optimus.prime

de cand se chinui sa scoata filmul asta....cre`k o sa fie mare porcarie.
27 sep 2009, 18:38 • Comentează
imus.prime
a scris despre Transformers 3 / Transformers 3.

din start vom stii ca este un film de 10 plus :) abia astept sa vad doiul 3 d , dar cre`k nu va depasi asteptarile bafta all

corinka
31 Jul 2010, 17:56
dalmatianu
a scris despre 2012 Doomsday / 2012 Doomsday.

asta se vrea a fi film?? eu cred ca nu...unul din cele mai monotone si eronate filme pe care le-am vazut

dalmatianu
a scris despre The Terminator 5 / Terminator 5.

parerea mea: daca t3, si mai ales t4 sunt mult mai slabe decat t1 si t2 sa speram ca filmul asta va fi mai bun... ps: se vede clar lips lui James cameroon

dalmatianu
a scris despre Wanted 2 / Wanted 2.

daca filmul asta e la fel de bun ca primul inseamna ca va fi o capodopera

dalmatianu
a scris despre Salt / Salt.

daca angelina are aceiasi prestatie ca si in ''wanted'' inseamna ca filmul va fi mai mult decat super (nu-i garantat) insa ma abtin sa dau o nota acum ca inca nu l-am vazut.

miercuri
31 Jul 2010, 19:07
trustme
a scris despre You, Me and Dupree / Noi doi şi Dupree.

daca e AG nu ma obosesc sa il iau

mreu i-au filme de RS 15- 18 ani comedii calumea .... procoase :X:X:X dar razi de crapi ... la aste de AG sunt mai mult romantice .. si putina drama ....... distractia adevarata sunt la cele de 15-18 ani

trustme
a scris despre 18 Year Old Virgin / 18 Year Old Virgin.

The 40 Year Old Virgin E TARE

eram pe jos de ras la The 40 Year Old Virgin ,,,, prea tare .... filmeme porcoase preferatele mele .... intradevar si te crapi de ras :))=))))

trustme
a scris despre Senior Skip Day / Ziua in care chiulim.

De retinut

filmeme care au restricted 15-18 ani , sa recunoastem ca sunt cele mai tari ... am ras la asta de m-am spart ... si nu neaparat la asta la majoraitate filmelor procase :)))) ce de AG sunt naspa si sunt de copii in general ... nicidata nu am ras la un film AG ..... cum a fost de ex american pie ...

trustme
a scris despre Sex Drive / În SEXcursie.

filmele de genu asta

prea tare ...filmu deci sa recunoastem ca filmele AG sau 12 + sunt foarte naspa ...... cele de 15-18 ani te prapadesti de ras ! vrem mai multe filme gen asta

trustme

foarte bun cred ca e unic

nu cred ca o sa mai vedem asa curand actori astia jucand in filme mai ales arnold ,,,, oricum filmul e capodopera ,,,, cui nu ii place stiti vorba aia hai ma ''JET LEE'' :P
O_O
daca respectivul are in jur de 10 ani, e ceva mai acceptabil faptul ca se simte asa important ca vede filme interzise categoriei lui de varsta... dar in orice caz, infiorator specimen.

jansic
31 Jul 2010, 20:05
ideile lui (aceleasi) cam au iz de pubertate. nu stiu ce varsta are, dar pe mine m-a intristat. ii doresc numai bine.

alextreme93
31 Jul 2010, 20:43
David James a scris despre Batman:Begins

e e cu tine copile nu te-ai saturat sa vezi batman tot in pestera lui si tot acelsi oras pentru copii ca tine daca tot vrei sa vezi mai bine uita-te la desene cu batman ca acolo ai sa vezi tot intunerucul shi acelasi oras =))shi yo sunt un fan al lui dar deja astia a dato cu totul in vrejeala de copii cu fm despre batman. 1, 2 merge dar 3 shi 4 is pentru copii de gradinita:))in sfarsit au facut batman begins este fm de vazut nu porcariile alea facute pe calculator cu orasul, masina care merge pe bloc shi toate alea cu din batman forever shi batman and robin is fm de adormit copii baietas asa ca baga la cap odata ca fm asta este de vazut nu alea:))bravo christofer nolen:D

Pitbull
01 Aug 2010, 13:13
Kalrak pe 31 iulie 2010 19:58
@omuldindulap, nu am facut inception ca fiind genial (nici nu l-am vazut), dar intr-o lume, in care se pune acentul pe trilogi,4ilogii, 5ilogii, si filme cu superheroi. Premiza din filmul Inception, pare destul de originala si binevenita dealtfel, da nu inteleg dece trebuie sa ii dau un calificativ unui film in functie de alte filme, da inteleg ca poate sa faca parte din nota pe care sa o primeasca (comaprarea lui cu alte filme), dar nu trebuie sa fie singura, hai sa nu fim absurzi, asta ar insemna ca Blade Runner & co. considerat de unii unul dintre cele mai bune filme sf, celelante filme sf sa nu fie catalogate ca geniale sau macar sclipiri de genii, sau cel mai bun.
Oricum totul este irelevant ... De gustibus et coloribus, non disputandum (Seneca)

http://www.cinemagia.ro/stiri/filmul-si-visul-16082/?pagina=1

Bluish
01 Aug 2010, 14:36
Ba, sunt prea misto astea! Cat de prost sa fii ca sa scrii asa ceva ???:)) :)) :)) :)) :)) :))

omudindulap
03 Aug 2010, 12:18
pe 3 august 2010 12:46
Cand au fost, la cursurile de efecte speciale, Nolan a copiat de la Vaughn. Oricum are calculator sa o zi si o noapte cu un inginerde efecte speciale si la fel ca Greuceanu si Faurul-pamantului, gasestesi asta ceva bun sa introduca in film.

(omul are 25 !!! de ani)

miercuri
03 Aug 2010, 18:22
pe 3 august 2010 12:46
Cand au fost, la cursurile de efecte speciale, Nolan a copiat de la Vaughn. Oricum are calculator sa o zi si o noapte cu un inginerde efecte speciale si la fel ca Greuceanu si Faurul-pamantului, gasestesi asta ceva bun sa introduca in film.

(omul are 25 !!! de ani)
Am inteles fix nimic. B-)

edit: inca un intelept
2Pirates2 pe 2 august 2010 21:52

Da poate eu sunt singurul contra acestui film dar sunt contra, asa sunt eu eu sunt contra majoritate. Cu privire la film Inception este un film SF asta vati dat seama nu. Pai ce e asa greu sa furi toti fura in ziua de astazi, doar ca mai e si o diferenta daca furi din mintea omului asta e incredibil. Poti sa-i furi contul din banca, casa... putem continua. Ei bine acest film Insertia este un film fenomenal (obligatoriu de vazut). Cate filme nu au fost clasate cu acest titlu. Va mai amintiti sa le enumeram: Avatar, Prince of Persia, 2012... lista poate continua. A da stefane nu teau durut mainile dupa ce ai terminat de scris. Inca o data daca e regizat de Nolan... care a regizat Batman, da se cam leaga pot vedea care e urmatorul lui film... ceva de genul Auschwitz in viitor multe gaze un actor vedeta, poate chiar Tom Cruise... Mie chiar mi se pare ca omul asta o sa ajung ori nebun ori la spitalul de nebuni (la Nolan ma refer), dupa ce va produce inca 3 filme "apocaliptice". Comentariile sunt bune dar dupa 5 luni nu se va mai auzi nimic de ele.

voiam sa bolduiesc partile mai suculente, dar chestia asta e o poama in intregime.

shadowofnight
03 Aug 2010, 22:07
Asa....am dat o raita pe la Hannah Montana si am gasit urmatoarele:

Am vazut filmul 3D.E misto rau,mai ales 3d cand vin caii aia peste tine.Ma rog ...ca sa spun drept filmul la inceputt a fost idiot de plicitisitor dar apoi....a fost mai misto.Nu au avut o idee prea buna,adika filmul nu a avut o idee fixa..totimpul...eeee nu cont...depinde cum intelegeti si voi ce vreau sa spun!
Ma rog mie ar fi treebuit sa imi placa pt ca sunt cel mai mare fan miley/hannah dar fkre cu parerile lui.
pwp
zbye

Tocmai am vazut filmul si e cel mai tare.Imi place foarte mult si voi astia care nu o suportati si credeti k e are un zambet cretin sau ca nu e buna de nimic voi sunteti doar gelosi.Si daca ati avea ocazia sa deveniti ca ea fac pariu ca ati accepta fara sa stati pe ganduri.Eu as da orice sa am macar vocea ca a ei.Sa pot canta si eu asa de frumos.As vrea si eu id-ul ei,ma poate ajuta cineva va rog mult!!!Nu il voi da nimanui va promit pls!!! Daca il are cnv mi-l poate trimite si mie pe emailul [email protected] ???va rog mult...Ma numesc Gabita! Miley esti cea mai tare!!!!! Multumesc anticipat! [ptr cei kre sunteti impotriva lui Miley sunteti varzaaaaa stricataaaa]..good night everybody

imi plk mult filmul e tare mrffft tareeeee iiubesk miley si filmul si vocea lui miley seamana cu a rihannei are cea mai frum voce dupa disney si apoi demi si apoi selena

Si doua scurte de la Avatar:

marymusashi pe 25 Decembrie 2009 23:21
senzational, reconfortant, deconectant, excelent, obligatoriu de vazut 3D

avatarul2 pe 1 ianuarie 2010 20:40
este mult mult mai misto de vazut im IMAX sincer nu spun ca nu mi-a placut 3D a fost o capodopera o minunatie... nu pot descrie deci nu pot !!! sunt sigur ca o sa primeasca OSCARURI!!! :D

jansic
03 Aug 2010, 22:21
As vrea si eu id-ul ei,ma poate ajuta cineva va rog mult!!!Nu il voi da nimanui va promit pls!!! Daca il are cnv

toti userii de pe cinemagia il au....dar nu vrea nimeni sa i-l dea! :)

omudindulap
04 Aug 2010, 13:00
(comentarii de la articolul cu cea mai bine platita actrita din 2009)

claudiu-daniel-lugoj pe 4 august 2010 12:59
Poate ca merita dr nu pe primul loc unde este Kate Winslet in acest top?cred ca ea trebuia sa fie prima.

OwYBeS pe 4 august 2010 13:38
@claudiu-daniel-lugoj : topul acesta e facut din iunie 2009 pana in iunie 2010. Ultimul film a lui Kate Winslet s-a lansat pe data de 23.01.2009 (in SUA). Deci de atunci ea nu a mai primit nici un ban de atunci. Si Sandra Bullock o avut mult noroc anul asta in domeniul cinematografic.

anti-lugoj pe 4 august 2010 13:40
Esti praf,ne-ai exasperat cu comentariile tale de 2 bani si scrise gresit gramatical.Iesi afara din casa,fa-ti o prietena,bosorogule.

hater pe 4 august 2010 13:41
prietena lui este alex il fenomeno - >>> :))

alextreme93
04 Aug 2010, 16:22

anti-lugoj pe 4 august 2010 13:40
Esti praf,ne-ai exasperat cu comentariile tale de 2 bani si scrise gresit gramatical.Iesi afara din casa,fa-ti o prietena,bosorogule.

hater pe 4 august 2010 13:41
prietena lui este alex il fenomeno - >>> :))

=))

omudindulap
04 Aug 2010, 23:09

Cea mai bine sau Cel mai bine platita actrita ?

Pitbull
05 Aug 2010, 21:56
Niste "Salt"-uri:

SUGUK pe 5 ianuarie 2010 14:17
Deci daca nu iti place Angelina Jolie.........inseamna ca nu prea te uiti la filme....si nu stii cine e ea cu adevarat...vezi sa nu o confuzi.Si sincer cred ca esti prima persoana de la care pot sa aud asa ceva.!Scuze!

POPYKUSS pe 17 iulie 2010 21:07
e cea mai tare actrita din cate sunt, voi sunteti praf!

2Pirates2 pe 5 august 2010 10:59
Da da ati vazut uni o sa-l vada doar pentru ca e Agelina Jolie in el. Hai mai, mai terminati imediat o sa spuneti ca e mai bun ca Inception, care a avut o distributie foarte reusita Leonardo Dicaprio, ati vazut cum a jucat Ken Watambe in film incredibil, la fel cum a jucat si in The Last Samurai, incredibil. Nu are legatura cu salt.

iCantFindAlinA pe 09 Iulie 2010 05:46
cine sunt zdrentele care voteaza negativ parerile userilor ?

alexikkk pe 23 Iulie 2010 19:56
Salt..
Salt deci..Angelina Jolie... Russian Spy... Agentii urmarindo.. Presedintele in pericol.. doar aceste cuvinte spun cat de extraordinar va fii filmul!!

Jenny_pisica pe 30 Iulie 2010 15:30
e un fil bun merita vatzut . deci uitativa!
Angelina Jolie e o actrita foarte buna din tote puctele de verdere
O ador. Chiar daca nu am ajus inca la pecaciuni

SUGUK pe 05 Ianuarie 2010 14:13
Un Film foarte bun zic eu.....cu multi actori extraordinari.....si nu in ultimul rand Zeita Filmelor,Femeia Visurilor si etc. Angelina Jolie care este cea mai tare actrita de pe planeta si cea mai Sexy mamica din lume....Super tare....abia astept sa il vad!

http://www.cinemagia.ro/filme/salt-24022/reviews/#reviewContainer101085

miercuri
05 Aug 2010, 22:00
alexikkk pe 23 Iulie 2010 19:56
Salt..
Salt deci..Angelina Jolie... Russian Spy... Agentii urmarindo.. Presedintele in pericol.. doar aceste cuvinte spun cat de extraordinar va fii filmul!!

dezarmant comentariul asta wow =))

am mai gasit si asta:

Blondie pe 22 Iulie 2010 13:14
Cred ca va fi o mare prostie, m-am cam saturat de filmele in care Jolie ii rupe in bataie pe toti, mai bine face ceva rol in care sa aibe niste scene de sex (Original Sin) nu porcarii de actiune, pur si simplu nu sunt credibile filmele ei in roluri de "action hero", e prea "buna" pentru asemenea roluri.

am mai gasit - jenny_pisica strikes again cu multa furie:

Jenny_pisica
a scris despre Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore / Câini şi pisici: răzbunarea lui Kitty Galore.

ar trbui sa va fie rusine ! aces film nu are nici un dumnezeu ,e o porcarie cum cristosu masi sa se ia de pisici! daca copii se uita vor incepe sa abereze si fraieri , redardati , cretini se vor lua de amimale. nu artrebui sal difuzeza in ro , aci oameni sut inculti

si alexikkk the newcommer:

alexikkk
a scris despre EuroTrip / Vacanta in Europa.

Scotty vs 3CPO

Un film bun de vazut daca ei au venit in Europa nu ma deranjez nici eu sa merg in America sa lupt cu un Robot :))) !

alexikkk
a scris despre Get Him to the Greek / Adu-l urgent pe scenă! .

Jonah dai cu bata de basseball in cap sa lesine bine.. si dul pe scena

shadowofnight
05 Aug 2010, 23:36
SUGUK, POPYKUSS
Dar de unde or veni cu asemenea username-uri?

alexikkk
a scris despre Get Him to the Greek / Adu-l urgent pe scenă! .

Jonah dai cu bata de basseball in cap sa lesine bine.. si dul pe scena

LOLed at that one. :P

Inca o doza de alixikkk:

Inception / Începutul.
Inception
Deci filmul asta ma va face sa dorm mai mult +bonus sa visez mai mult !

Knight and Day / Întâlnire explozivă.
Knight and Cinema
Apare filmul primul la rand la Multiplex sunt !:D))

Pitbull
07 Aug 2010, 09:41
Incä douä Salt-uri.

Triple xXx pe 6 august 2010 15:00
Nu stiu ce tot bombaniti la comentari , despre un film atat de reusit ca si asta ( probabil nu ati vazut trailaru),....si pe langa calitatea filmului mai joaca si angelina jolie,(ce vrei mai mult de atat???) ,...nu ati vazut filmu Wanted cu Jolie?......(ea joaca in unele din cele mai tari fime de actiune cunoscute vreodata . In caz ca nu va plac filmele de actiune ,uitati-va la filme SF sau horor, dar nu comentati la un film de calitate si la o actrita celebra care are o arhiva de peste 40 de filme in spatele ei.

2Pirates2 pe 6 august 2010 17:56
Mda... Pitbull incearca sa fi mai scurt si sa nu ne spui toata istoria regizorilor si actorilor etc. ai inteles ideea. ,,De n-ar fi jolie nu s-ar povesti.", nici eu nu o puteam spune mai bine. Dar ideea asta au luat-o din comentariile mele la film. Oricum am vazut filmel cu cateva zile pe calc in engleza si m-am dus si astazi la cinema. Filmul e un film de vazut dupa o saptamana grea de munca, asta au testat-o isusi administratori.

http://www.cinemagia.ro/filme/salt-24022/reviews/#reviewContainer101085

Mrs.M
07 Aug 2010, 15:36
Fani Hannah Montana

mileycyrus pe 06 Aprilie 2009 21:07
Miley
Miley...de unde sa incep?nici macar nu am cuvinte sa descriu...o iubesc enorm...e idolul meu...nush cum ar fi fost dak nu as fi auzit de ea...insa cert este faptul k e o f buna kntareatza shi actrita adik dak stai sa asc mel ei q f multa atentie iti vei da seama k trezeste o parte din tn...una ascunsa pe are nu vroiai sa o vezi...mnie una asha mi s-a intamplat.... (sunt si eu curios ce e o kntareatza :-?

si la interval de 2 luni isi schimba parerea :

mileycyrus pe 9 iunie 2009 17:06
nici numai shtiu dc am postat acest com pt k pe zi c trece o urasc mai mult deoarece am aflat nste lucruri ingrozitoate de la persoane kre o cunosc forte bn shi yo p acei oameni...in concluzie nu credeti ce este pe la tv sau in reviste doarece totul este o minciuna

Si are 20 de ani aceasta fana :|

paul_aramis
07 Aug 2010, 16:17
...
Si are 20 de ani aceasta fana :|

a nu se confunda vârsta biologică/fizică cu cea psihică.:D

miercuri
07 Aug 2010, 18:26
si o gaselnita de la fenomenul forumistic:

alex_il_fenomeno
a scris despre John Malkovich.

acest actor , desi nu mai este la prima tinerete ,a cest actor continua sa joace in filme excelente ! Cele mai bune exemple sunt "Eragon" , "Beowulf" , "Mutant Chronicles"! De abia il astept in "Transformers 3" ! 9/10

alex_il_fenomeno
a scris despre Redman.

este un actor dar parca nu prea....are doar cateva filme in care joaca rolul altcuiva decat al sau insusi ...!

alex_il_fenomeno
a scris despre Natalia Oreiro.

o actrita excelenta ! i-am vazut o multime de telenovele si in toate m-a fermecat cum joaca ! consider ca nota 10 este prea putin pentru ea ...

alex_il_fenomeno
a scris despre Guy Ritchie.

trebuie sa fim seriosi : el a dat lovitura cu filmul "Sherlock Holmes" ! pana atunci nu avea mari realizari cinematografice !

alex_il_fenomeno
a scris despre Sonny Bono.

Sonny Bono a fost un actor care promitea inca multe pentru viitor ! am vazut la VH1 despre moartea lui stupida , acesta , fiind la schi , inecandu-se dupa ce s-a rupt gheata !! ceva complet aiurea....

alex_il_fenomeno
a scris despre Marilyn Monroe.

am vazut cateva filme cu ea , ba chiar si filmul biografic , dar nu mi s-a parut exceptionala ! talent avea , dar nu asa incat sa spui ca este vreo mare actrita !

alex_il_fenomeno
a scris despre Jessica Simpson.

este o actrita destul de buna ! mie mi-a placut rolul din "The Dukes of Hazzard " , unde ea era femeia fatala , care obtinea tot ceea ce vroia !

alex_il_fenomeno
a scris despre Bram Stoker's Dracula / Dracula.

este un film ce reda in cel mai mic amanunt cartea lui Bram Stocker , cu mici deviatii , ca la orice film , de altfel ! dar este reusit si se bucura si de prezenta unui mare actor :Keanu Reeves !

mai tineti minte in ce hal a jucat Keanu in Dracula (http://www.youtube.com/watch?v=qDdY6dh5dJc) =))
as putea sa continui asa pana maine. am observat ca fenomenul sta toata ziua pe cinemagia comentand in stilul caracterstic peste tot unde apuca. si cea mai mica nota pe care o da e 8.

Federico
07 Aug 2010, 22:00
Fenomenul s-ar putea totusi sa nu fie o cauza pierduta. E tanar si, cel mai important, nu e sincer - el doar scrie din inertia "rat race" - ului in care l-a atras febra punctelor si medaliilor. Ce metodic baga el la "Ultimul film vazut" unul dimineata si unul seara, unul mai obscur ca celalalt, care nu treceau de nota 5 pe imdb si pe care el le nota cu de la 9 in sus... Si aia cu "lansarea unui film" a fost dementiala. =))
Mie personal cel mai sinistru mi s-a parut cand a postat claudiu lugoj ala, in topicul despre Maria Dinulescu, doua mesaje aproape identice la un interval de cateva saptamani parca. Si el era serios.
Frate, e grotesc deja... :-S

Ipu
07 Aug 2010, 23:01
Nu vă supărați, dar n-aveți niciun haz, pe legea mea! Astea nu sunt perle; marea majoritate sunt comentarii obscure și totalmente neinteresante. Aveți tot dreptul să vă indignați citind asemenea - mă rog - să le zicem chestii ca să nu jignim, dar cine vă obligă s-o faceți (lectura)? N-ar fi mai bine să înființați un separeu elitist în cadrul saitului/forumului ăstuia, în care să aibă acces numai forumiști de soiul miercurei sau al lui Federico (eventual, îi mai îngăduiți și pe unii mai aproape de nivelul vostru, cum ar fi Pitbull), iar veleitarii ăștia de teapa [ne]ale(c)șilor să scrie ce le trece prin cap?

Citind insipiditățile astea copiate aici încep să regret soarta „notelor” ălora către care am postat eu linkurile aruncate la gunoi în urma unui simplu denunț/amenințare la sfârșitul lunii trecute. Cel puțin chestiile alea erau scrise cu umor și râdeai citindu-le.

Pitbull
08 Aug 2010, 12:12
Lasä, Ipule, cä ce nu-ti place tie nu e neapärat räu.
Si viceversa.

Ipu
08 Aug 2010, 12:58
Eu n-am zis că e rău. Observam numai că cei care postează aici ar trebui poate să fie mai selectivi, pentru că multe „perle”, nu sunt de fapt interesante.

Pe de altă parte, dă-mi voie să mă îngrijoreze... (am șters, nu mai scriu, să nu înceapă iar să se arunce în mine cu pietre). Elimin deci argumentația și păstrez numai exemplul din final: Eu când am văzut Sistemul nervos al lui Daneliuc, m-am cutremurat și m-am înfiorat și eu; totuși, mai mult decât să mă impresioneze personajul ăla care observa de pildă că „trenul care vine din direcția opusă are întotdeauna o viteză superioară celui în care te afli” (că, la urma urmei, și aici în forumul ăsta era o tanti care avea aproape zilnic una sau mai multe „observații” de-astea), m-au îngrijorat complexele realizatorului, lăsând la o parte sadismul, se înțelege. Cât de răi (neinstruiți, lipsiți de talent, afectați psihic) trebuie să fie cei pe care-i arăți (persoana a doua are aici sens impersonal) cu degetul ca să poți să te simți liniștit, convins că ești exact opusul lor?

dragonfly_drk
08 Aug 2010, 14:53
Fenomenul s-ar putea totusi sa nu fie o cauza pierduta. E tanar si, cel mai important, nu e sincer - el doar scrie din inertia "rat race" - ului in care l-a atras febra punctelor si medaliilor. Ce metodic baga el la "Ultimul film vazut" unul dimineata si unul seara, unul mai obscur ca celalalt, care nu treceau de nota 5 pe imdb si pe care el le nota cu de la 9 in sus
Frate, e grotesc deja... :-S

poate ii plac. gusturile nu se discuta. ;)

Pitbull
09 Aug 2010, 17:41
Si as putea sa continui sa te contrazic la tot ce ai scris, insa ar durea prea mult si nu cred ca ar merita.
Pe mine nu ma interesa ca adori sau dimpotriva nu manelele, ai spus ca le consideri de prost gust in timp ce altii le asculta de placeri, tu facand si misto pe seama lor, dar sustinand sus si tare ca nu discutii gusturile altor oameni...

Acuma despre nume. Nu are absolut nici o semnificatie, nu stiu daca am mancat mai mult de 3 ori din iaurtul respectiv, deci, nu am pus numele din vreo preferinta. Nu am vreo analiza pishologica facuta asupra alegerii nickului. Pe mine m-a distrat gandul asta, asa cam l-am infaptuit. Te simti implinita intelectual acum ca ti-am explicat nickul? Sper ca nu.
Sublim! :x:x:x

danonino
09 Aug 2010, 17:52
Si as putea sa continui sa te contrazic la tot ce ai scris, insa ar durea prea mult si nu cred ca ar merita.
Pe mine nu ma interesa ca adori sau dimpotriva nu manelele, ai spus ca le consideri de prost gust in timp ce altii le asculta de placeri, tu facand si misto pe seama lor, dar sustinand sus si tare ca nu discutii gusturile altor oameni...

Acuma despre nume. Nu are absolut nici o semnificatie, nu stiu daca am mancat mai mult de 3 ori din iaurtul respectiv, deci, nu am pus numele din vreo preferinta. Nu am vreo analiza pishologica facuta asupra alegerii nickului. Pe mine m-a distrat gandul asta, asa cam l-am infaptuit. Te simti implinita intelectual acum ca ti-am explicat nickul? Sper ca nu.
Sublim! :x:x:x

greseli de scriere la tastatura, scris in graba. Nimic spectaculos... dar spune-mi, cand ai postat asta, ti-ai simtit viata implinita?

O remarca asupra propriului meu text, pe care o consider necesara.
Nu gasesc a fi o analiza psihologica urmatorul lucru: "Pe mine m-a distrat gandul asta". cand spun analiza psihologica, ma refer la ceva mult mia elaborat si complex.

cool12
11 Aug 2010, 15:06
mam uitat la filmul discable me si a fost=)) foarte amuzant este chiar super pt mn pt voi nu stiu dar trebuie sa radeti la el

Nota moderatorului:
Acest asa-zis "mesaj" a fost initial postat ca "deschizätor de topic", cu titlul "Cel mai misto :D"
Cele câteva mesaje de mai jos l-au taxat prompt, în acel asa-zis "topic".
Pentru monumentala lui cretinätate, si-a adjudecat dreptul de a nu fi doar "citat", aici, la perle - ci chiar mutat cu totul.
Pitbull

omudindulap
11 Aug 2010, 15:08
Nu mai rezist..:((

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 15:12
Nu mai rezist..:((

ce ai patit?:-O:-O:-O

paul_aramis
11 Aug 2010, 15:17
citeşte primul post.:D

puştiulică, mai bagă neşte goange de astea. mai ai?

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 15:20
citeşte primul post.:D

puştiulică, mai bagă neşte goange de astea. mai ai?

=)), eh am observat, doar ca deja eu m-am obisnuit cu putulici deastea dornice de atentie... ;) chiar ma amuza... =)) lasa ca se inchide topicul imediat...PREVAD!... ;))

copila_satanista
11 Aug 2010, 15:21
te amuzi odata - de doua ori .. dar cand e invazie ...

omudindulap
11 Aug 2010, 15:29
''Pustulica'' are 23 de ani.:|

te amuzi o data - vezi ca intri la perle.

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 15:35

deja e tot topicul la perle din cate observ... ;)

omudindulap
11 Aug 2010, 15:35
Asta-i ca-n Inception..

paul_aramis
11 Aug 2010, 15:53

ăsta e un alt exemplu de ... snob.B-)

omudindulap
11 Aug 2010, 15:59

Iata pe cineva perspicace.;)
Eu sunt, snobudindulap...(:|

dragonfly_drk
11 Aug 2010, 16:03

Iata pe cineva perspicace.;)
Eu sunt, snobudindulap...(:|

=)) frumoasa analogie... mai bine mutati discutia pe topicul aferent... ar fi mai misto... ;)

Pitbull
12 Aug 2010, 13:08
Azi, în inboxul meu:

Si asa dca as scire tot ai intelgee asa ca nu mai fa pe dpesteptu ,si ma pis pe site-u vostru ati pierdut un user ! Continuati sa fiti in continuare inchisi la minte !! Toata Romania da lecti

(Mesaj reprodus în aceastä formä - anonim - cu permisiunea scrisä a administratriei.)

omudindulap
12 Aug 2010, 13:23
Let me guess...mongolarix....
Duce-te-ai...

Oricum, asta-i ca-n basme. Ii taie monstrului capul si-i ies doua in loc..:|

dragonfly_drk
12 Aug 2010, 15:25
Let me guess...mongolarix....
Duce-te-ai...

Oricum, asta-i ca-n basme. Ii taie monstrului capul si-i ies doua in loc..:|

100% e mongolu... deja ii recunosc stilul analfabet... macar daca ar fi incercat sa se corecteze, nu ar fi fost o problema... toata lumea face greseli... din pacate, jungla Cinemagia nu e pentru el... :(... pacat... era simpatic in felul lui revoltat... chiar amuzant cand ii vezi greselile... ;)

Pitbull
14 Aug 2010, 18:22
Douä "Expendabile" - delicioase!!!

mario_vip_2001 pe 13 august 2010 17:37
ami place de tine cum gandesti ,,dar nu cred ca ai fost treaz cand ai scris vb astea , de fapt si dupa modul de cum ai scris . cum sa nu fie marfa filmul cu asemenea actorii eu cred ca va revolutiona arta cinematografica si sper sa aiba vanzari peste toate asteptarile posibile . un sfat prietenesc ; vezi filmul si dupa aceea mai vb inco data

dracosul pe 14 august 2010 16:29
pitbule macar ai vazut filmul?sunt numai pitbuli actori distusule nu mainda note fara sa vezi filmu

marllenn
14 Aug 2010, 20:35
Douä "Expendabile" - delicioase!!!

mario_vip_2001 pe 13 august 2010 17:37
ami place de tine cum gandesti ,,dar nu cred ca ai fost treaz cand ai scris vb astea , de fapt si dupa modul de cum ai scris . cum sa nu fie marfa filmul cu asemenea actorii eu cred ca va revolutiona arta cinematografica si sper sa aiba vanzari peste toate asteptarile posibile . un sfat prietenesc ; vezi filmul si dupa aceea mai vb inco data

dracosul pe 14 august 2010 16:29
pitbule macar ai vazut filmul?sunt numai pitbuli actori distusule nu mainda note fara sa vezi filmu

Prea tare fazele astea :)) ce sa zici de dracusor degeaba are 23 ani daca nu stie sa vorbeasca

Pitbull
19 Aug 2010, 16:46
Liderul de la "The Karate Kid":

vinci pe 19 august 2010 16:56
pt copii..sau pt astia kre nu sunt dezvoltati mintal..k nu cred k unu de 30.40 de ani ii va place sa vada povestea unui copil kre invata kung fu..e stupid filmul..dar dak nai altceva mai bun de facut in viata ta de kkt, uita-te..dar nu se merita..

Pitbull
20 Aug 2010, 10:05
Si alte thekaratekidisme:

victor_neo75 pe 19 august 2010 15:02
Trebuia sa se numeasca mai degraba "The Kung Fu Kid" filmul acesta, karate erau luptele din filmele cu Ralph Macchio si Pat Morita din anii '80 !

Andrei pe 19 august 2010 15:09
victor_neo75 idiotul,cretin,astia au cresit numele uitate ca mai pe toate postere inclusiv numele original al filmului este The Kung Fu Kid.Imbecilule

Chelbos pe 19 august 2010 15:15
mai conteaza cum se numeste? prea mare dezbaterea karate kid sau kung fu kid e tot una pentru mine. e un film bun de vazut nu are legatura cu realitatea.

Barbaru pe 19 august 2010 16:52
of doamne daca si prostia asta a fost film bun ! ce naiba, daca nu ar fii jucat jackie nici nu ma uitam la el .

rasvan pe 19 august 2010 21:27
in primul rand, numele filmului este " The Karate Kid " nu altcumva!
in al doilea rand, cronica lui Mihnea Columbeanu e groaznica!
in al treilea / si / ultimul rand filmul este mai bun ca predecesoarele sale!
(catre Mihnea Columbeanu: esti un fatalau bucurestean ce sta si vizioneaza filme cu / sau /si /despre GAY, iar faptul ca nu ai auzit de Jackie Chan te face ratat, dupa ce-am citit celelalte cronici ale tale :vezi la Predators mi s-a facut greata de tine, esti un muist!da-te dracului! lasa-te de meserie , nenorocitule !)

mda pe 20 august 2010 00:32
"habar n-am dacă l-am mai văzut pe Chan în ceva, oricum nu prea ştiam cum arată la faţă, aşa că doar i-am remarcat numele pe generic, mi-am zis în treacăt: "Aha, ăsta-i ăla"
Draga domnule Mihnea Columbeanu tu te crezi cinefil?
macar din cultara generala sau din respect ptr CINEMAgia.ro trebuia sa stii cine e Chan.
si totusi compari un film cu altul fara sa vezi niciunul? sau n-am inteles
" n-am avut nici macar curiozitatea sa ma uit la primul karate kid asa ca hai sa-i dau titlu Rocky cu copii" ceva de genul

Blondie pe 20 august 2010 09:52
"habar n-am dacă l-am mai văzut pe Chan în ceva, oricum nu prea ştiam cum arată la faţă, aşa că doar i-am remarcat numele pe generic, mi-am zis în treacăt: "Aha, ăsta-i ăla" " - vai vai....da pe cine sti tu cum arata la fata de esti asa de neimpresionat? Jur ca nu am vazut un idiot mai mare ca tine.

Blondie pe 20 august 2010 09:56
M-ai enervat prea tare cu cronica ta Gay....spune mane daca iti place sa iti fie impins lutu la vale, barem stim o treaba si nu ne mai pierdem vremea cu comentariile tale de retard.

paul_aramis
20 Aug 2010, 19:46
na şi de pe forum:

Am vrut să le atrag atenția celor mai tineri și mai neștiutori că:
...
2. Pe pagina personală a fiecărei persoane de pe saitul IMDb.com există un instrument de căutare a colaborării cu o secundă persoană („credited alongside another name”).

rvn
20 Aug 2010, 20:13
pool,
de data asta ii tin partea amicului Ipu.
nu cred ca greseala facuta de el si amintita de tine isi are rostul in acest topic.
acesta este intr-adevar pentru "perle" si numai pentru "perle", nu si pentru greseli de exprimare inerente, uneori, chiar si in cazul unui tip destept si cult ca Ipu.

paul_aramis
20 Aug 2010, 21:49
da' ce, numa troglodiţii au voie să bată câmpii?

iar dacă Ipu e aşa de deştept şi cult, o asemenea greşeală de traducere şi de exprimare e cu atât mai inadmisibilă.

Ipu
21 Aug 2010, 03:07
Măi, nu te mai ține după mine și nu mă mai mușca de varice. M-ai postat la perle, ai? #$%*#&%&$%#$&%%#&&$&%$&%, de #%$%#%#%^#%% ce ești!

Pentru oamenii serioși ai forumului: „cu o secundă persoană” e o exprimare șugubeață care vrea să însemne „cu o altă persoană”. Citatul din paranteză nu are legătură cu formularea în limba română; e numai expresia exactă care apare în josul paginilor personale de la IMDb.com.

jansic
24 Aug 2010, 10:21
kakapiciu
a scris despre The Lord of the Rings: The Return of the King / Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui.

nui rau....chiar imi place....o actiune asa mai simplista.......bazata mai mult pe actiuneD::)

kakapiciu
a scris despre Jim Carrey.

om de nota 10:))......face niste comedi.....szoop3r:>:D:X

kakapiciu
a scris despre Russell Crowe.

nui raw...imi place anturaju.....trece de la ganditor la erotic foarte rapid:)

kakapiciu
a scris despre Patricia Clarkson.

are anturajul personajului negativ....sau al personajului de bunica care da sfaturi

kakapiciu
a scris despre Arnold Schwarzenegger.

super actor. e fenomenal!!! parintilor mei le plac foarte mult filmele cu el si am descoperit ca au gusturi

:-S

danonino
24 Aug 2010, 11:19
yahoo messenger, cauza pentru prostia cool.

alicecullen pe 14 iunie 2009 23:38
nu te supara dar cine esty tu sa critici?sunt actori profesionisti shi un regizor bun nu ar mai avea atat succes daca nu ar fi un film bun...daca nu iti place nu esty obligat sa teuiti la el

luv :X:X:X:X
::X:X:X:X:X:X:X:X:X:
cel mai sooper film :X:X:X:X:X:X::X:X:X::X::X
cartzile j mai mijto.. :X:X:X:X

Pitbull
27 Aug 2010, 10:26
De la "Grown Ups":

Teddy-T pe 20 August 2010 12:16
lol
nush de ce comentati uni atat ca nu e cine stie ce film :)) mie mia placut si am ras la aproape tot filmu :)))) si chiar merita vazut :D
si ce filme va plac voua mai ales din 2010? ca nimic calumea nu prea a mai aparut :))
oare dc pariez ca toti care au zis ca e naspa sunt fani twilight ? :))) =))))))

yuly209 pe 12 August 2010 10:11
un film bun da no avut nu stiu cat de multe faze comice, da o fost fain

Blondie
27 Aug 2010, 11:35
Si alte thekaratekidisme:

Blondie pe 20 august 2010 09:52
"habar n-am dacă l-am mai văzut pe Chan în ceva, oricum nu prea ştiam cum arată la faţă, aşa că doar i-am remarcat numele pe generic, mi-am zis în treacăt: "Aha, ăsta-i ăla" " - vai vai....da pe cine sti tu cum arata la fata de esti asa de neimpresionat? Jur ca nu am vazut un idiot mai mare ca tine.

Blondie pe 20 august 2010 09:56
M-ai enervat prea tare cu cronica ta Gay....spune mane daca iti place sa iti fie impins lutu la vale, barem stim o treaba si nu ne mai pierdem vremea cu comentariile tale de retard.

Si ce ii asa de ietit din comun la comentarile mele? Esti la fel de idiot ca cel care a scris articolu daca si tu afirmi ca nu l-ai vazut la fata pe J. Chan. Vai, vai, cei cool de pe forumu cinemagia care se uita doar la "The Fountain" , "Mulholland Drive", "Pi", etc...fuck off mai bine.
Poate ar fi bine sa pui toata cronica de la filmu respectiv ca sa vada vada toti ce cronica tampita a scos (probabil) prietenu tau. Esti la fel de patetic ca si el.

Stai ca un losser non stop pe un forum si razi de alti, se vede in faptul ca ai timp sa citesti absolut toate tampenile de le scriu toti pe acest site.
Probabil ca daca te-as vedea pe strada ti-as rupe gatu doar de distractie si pentru ca pot.
Acuma Jet ca imi faci greata.....

Pitbull
27 Aug 2010, 11:55
Multumim pentru CONTRIBUTIA DIRECTA! :x =D>
N-a trebuit sä mai dau copy-paste! #:-S

Copii, admirati specimenul viu si natural! :) Aveti voie sä-i aruncati resturi de mâncare, dar nu depäsiti bara de protectie, cä se stropseste si scuipä! ^#(^

marcusARCUS
28 Aug 2010, 08:33
Ar trebui ca aia cu perle sa fie notati si nelasati sa intre pe thread-ul asta :))

Ipu
28 Aug 2010, 08:52
Da, măi, ar trebui să fie trimiși în lagăre de reeducare prin muncă. Dar ce te faci, Marcule, dacă într-o bună zi Pitbullul hotărăște că și tu trebuie să fii trimis acolo? :|

Pitbull
28 Aug 2010, 08:58
Asta ca asta, da' ce-o sä se facä Marcus dacä într-o noapte Vasile Cârlova hotäräste cä si androizii trebuie sä fie trimisi la Johannesburg? Asta-i un risc incomparabil mai mare!

@Marcus:
Dimpotrivä, e amuzant sä le vedem reactiile când se regäsesc aici!
Culmea, de douä ori, a iesit bine! Vreo doi s-au simtit, si de-atunci se controleazä mai atent si chiar dialogäm civilizat, pe forum.

marcusARCUS
28 Aug 2010, 11:12
@ Ipu:E asta e daca calc stramb imi sucesc glezna stau cateva saptamani acasa.
@ Pitbull:Am avut o idee proasta.Let the jesters come in!

omudindulap
28 Aug 2010, 11:27
@ Ipu:E, asta e, daca calc stramb, imi sucesc glezna, stau cateva saptamani acasa.

Brake a leg !;)

marcusARCUS
28 Aug 2010, 12:31
I don't normally do this :))

Ipu
28 Aug 2010, 12:41
Asta ca asta, da' ce-o sä se facä Marcus dacä într-o noapte Vasile Cârlova hotäräste cä si androizii trebuie sä fie trimisi la Johannesburg? Asta-i un risc incomparabil mai mare!

:)
Astea-s dadaisme pure, teoretice, sau le gândești?

rvn
29 Aug 2010, 17:27
citind cronica filmului, evident am aruncat ochii si pe comentarii...
m-a amuzat copios mesajul gagicii asteia care se cheama Teddy. si stii de ce,Pit? fiindca cunoscandu-te, stiu ce inseamna umorul pentru tine si ma minunez de cata superficialitate si prostie pot da unii dovada, uneori. si ce e mai grav, e ca le fac publice si asta chiar nu-i de ras, e de plans!

Grown ups a fost un film intradevar bun , genul de film in care razi te relaxezi si ai placere sa te uiti ... filme de genu asta nu o sa mai vedeti prea curand . A avut actori extraordinari si bine alesi .
acum sa revenim la cronica :
Mihnea tu ce crezi ca ins cuv " comedie " ?? tu la ce crezi ca se refera in film la fazele cu caterinca ?? hai sa.ti explic ca poate intelegi putin ... fazele de la inceputul filmului cand sau " cele 5 familii ciudate '' tu ce froiai sa faca in film ? sa se zmiorcaie si sa vb ceau facut toata viata? gen : " vai prietenul meu drag de mult pierdut unde ai fost tu oare :( ce.ti mai fac copilasii si dulcea ta sotie ?:)" ... sti sunt cei mai buni prieteni si normal ca faceau glumele lor din copilarie si ca restul fam . au mai facut cunostinta :)))) si restul filmului au avut faze comice deaia e comedie sa te simti bn :))))=))) sfat : decat sa scrii tampenii mai bine stai cuminte in banca ta. :-j
uite alta chestie care ma oftica la filmele bune intotdeauna se fac cronice si se comenteaza da pecuvantu meu daca am vazut cv legat de cacatu ala de TWILIGHT
la el dc nu comentezi ? ca as deschide o lista aici de nu sar mai termina n.are nici actiune nici poveste si nici actori buni da de cn sa comenteze de el ..comentati de altii :)))

deci,Mihnea, tu ce crezi ca inseamna cuvantul comedie???????( vezi sa nu pui accentul pe o!)

alextreme93
29 Aug 2010, 17:36
Doamne,ce retard.
Indivizi ca acestia ar trebui impuscati.

Pitbull
29 Aug 2010, 17:38
Bravo, rvn - ai ales-o excelent! :)
Este un caz tipic de agramatism/analfabetism mintal.
Exact genul de public cäruia i se adreseazä (ca prin miracol, un titlu tradus excelent!) "Oameni mari si färä minte".

omudindulap
29 Aug 2010, 17:39
Doamne,ce retard.
Indivizi ca acestia ar trebui impuscati.

Hei, intreci masura !!

Pitbull
29 Aug 2010, 17:41
Asa e - exagereazä.
Mai bine sä fie läsati sä moarä de bätrânete.
In colonii de muncä.

Pitbull
01 Sep 2010, 17:00
Grownupizdisme:

djdolby pe 29 august 2010 01:38
bai am ras la filmul asta de ma dor obraji mai depinde si cum il vezi si citi se aduna la film .A fost cinema la mine acasa e super filmul

diabolyk_black pe 31 august 2010 13:41
Ma oameni filmul este bun in sinea lui, dar la cati actori de comedie sunt in el trebuia sa rupa stilul

...WTF??? :|

copila_satanista
08 Sep 2010, 11:28
La Mortal Kombat :
Bart_Simpson (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/Bart_Simpson/) pe 01 Iunie 2009 18:11
http://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gif
moaaaamaaa, ce tareeee, fratzie!!! Abia astept sal vad!!! Im place ffff tare!!!! nu pot sam-i esprim bucuria de emotzii ce ma cuprins!!

PS. As dori sa stiu ce IQ iti trebuie ca sa poti viziona acest film. Multumesc.

ice_eyes
08 Sep 2010, 20:46
m-am stricat de ras, unii oameni sunt pur si simplu geniali =)) =)) =))

paul_aramis
08 Sep 2010, 20:50
o nouă stea se anunţă pe firmament: http://www.cinemagia.ro/forum/member.php?u=132520

rvn
10 Sep 2010, 21:13
pareri despre Keanu, postate la articolul de pe site:

flavius pe 10 septembrie 2010 09:40
asta care a jucat metrix si avocat cu divolu abia astemptam sa apare

si bineinteles, amicul Barbaru( cunoscut cu multe antecedente), se trezi si el:

Morphy sa stii ca a avut ceva probleme familiare si de asta nu a mai faut atitea filme , dar ori cum decit multe si proaste mai bine putine dar bune ca e un acctor ffffoarte bun

rrs85
10 Sep 2010, 22:59
caraibean spunea pe 23 Iulie 2009 15:30, despre Iron Man 2:
"doamne frate cum sa te dezamageasca actiunea din primul =))sincer acuma... a fost rupere de nori la lansarea lui si pe el la dezamagit... ce sa zic "

P.S. pe unde fusera inundatile, ah?! cred ca acum stiu de ce...:D

ice_eyes
12 Sep 2010, 14:15
"Sincer nu prea mia placut,ca scortese acesta sa jucat cu mintea mea prin acest film.Mintea omului e cea care creaza monstrii se poate spune si asa,iar cea ce a creat regizorul se poate numi 'monstru',hai sa gindim si pozitiv sa vedem ca lumea e frumoasa si alfel de cum neo prezinta martin scortese in acest film.Ca de speculati din astea cred ca poporul roman e satul.Maine poimaine ne trezim ca spun alti ca cea ce traim este doar in imaginatia noastra si nu cred ca ar face bine niciunuia dintre noi.Eu nu cred ca sunt o marioneta pe care alti o controleaza prin mintea mea.Eu sunt stapinul meu si nici nu cred in destin.Cred ca ar fi mai bine sa gindim si pozitiv intr-o lume din ce in ce mai negativa."

=)) =)) =)) =)) =)) =))

ice_eyes
12 Sep 2010, 14:17
La Mortal Kombat :
Bart_Simpson pe 01 Iunie 2009 18:11

moaaaamaaa, ce tareeee, fratzie!!! Abia astept sal vad!!! Im place ffff tare!!!! nu pot sam-i esprim bucuria de emotzii ce ma cuprins!!

:)) =)) :)) gradinita

WildR0se
13 Sep 2010, 12:44
deea_bluesky15 despre Twilight:

mie una mia placut filmul , si kartile sunt kam ...dificile...mai bn o lasa tetralogie, desi povestea nu o sa fie completa

Buticut: :shock: Could someone please translate this? Pai daca o face 'tetralogie', nu inseamna ca va cuprinde toate cartile? Not that I'm interested, dar parca sunt 4 carti...

deea_bluesky15: TETRALOGIE este exact ceea c am vrut sa spun. Aik sa nu mai incerce sa ecranizeze a patra carte "Breaking Down". Eu una am citito (in engleza, in romana cred k o sa fie si mai catastrofala) si nu mias putea imaginao ecranizata vreodata, dar poate se gaseste un regizor q mai multa imaginatie dekat mn. Am spus "sa o lase tetralogie" pt k am citit p undeva (nu mai shtiu unde) k sar fi semnat deja si pt eclipse (a treia carte), ba kiar k ar putea fi filmat in paralel q new moon (doamne fereste , k cn shtie c iese dn tokanita aia). Sper k aqum team lamurit. Dak nu iti mai explic odata k nu ma supar , desi nu prea ma pricep la asta...hai k am scris destul :hmm:

=)) =)) =)) P.S.: In caz ca s-a derutat cineva... "Tetralogie=Serie de patru opere literare sau muzicale unite printr-o idee comună. – Din fr. tétralogie. Sursa: DEX '98". As vrea sa cred ca deea_bluesky15 e singura derutata, dar dupa ce am citit pe-aici, am mari dubii =))

Catt
14 Sep 2010, 19:48
djdolby pe 29 august 2010 01:38
bai am ras la filmul asta de ma dor obraji mai depinde si cum il vezi si citi se aduna la film

Vreau să râd şi eu până mă dor obrajii =)) ! Un trailer, titlul cred că nu este scris corect. Aştept ...

Domnule Pitbull, cum este cu filmul ăsta? Cum se numeşte de fapt?

Pitbull
14 Sep 2010, 20:14
"Marti, dupä Cräciun"

SemperFi pe 09 Septembrie 2010 17:14
am impresia ca lumea confunda geniul regizoral al lui Sergiu Nicolaescu, substituindu'l cu un amator oarecare ce doreste cu ardoare sa se faca si el cunoscut cumva in Romania....Serios,oameni buni,voi chiar nu mai aveti simtul valorilor?

buticut
14 Sep 2010, 20:25
deea_bluesky15 despre Twilight:

mie una mia placut filmul , si kartile sunt kam ...dificile...mai bn o lasa tetralogie, desi povestea nu o sa fie completa

Buticut: :shock: Could someone please translate this? Pai daca o face 'tetralogie', nu inseamna ca va cuprinde toate cartile? Not that I'm interested, dar parca sunt 4 carti...

deea_bluesky15: TETRALOGIE este exact ceea c am vrut sa spun. Aik sa nu mai incerce sa ecranizeze a patra carte "Breaking Down". Eu una am citito (in engleza, in romana cred k o sa fie si mai catastrofala) si nu mias putea imaginao ecranizata vreodata, dar poate se gaseste un regizor q mai multa imaginatie dekat mn. Am spus "sa o lase tetralogie" pt k am citit p undeva (nu mai shtiu unde) k sar fi semnat deja si pt eclipse (a treia carte), ba kiar k ar putea fi filmat in paralel q new moon (doamne fereste , k cn shtie c iese dn tokanita aia). Sper k aqum team lamurit. Dak nu iti mai explic odata k nu ma supar , desi nu prea ma pricep la asta...hai k am scris destul :hmm:

=)) =)) =)) P.S.: In caz ca s-a derutat cineva... "Tetralogie=Serie de patru opere literare sau muzicale unite printr-o idee comună. – Din fr. tétralogie. Sursa: DEX '98". As vrea sa cred ca deea_bluesky15 e singura derutata, dar dupa ce am citit pe-aici, am mari dubii =))

LOL ce caut eu in topicul asta :))? Sincer, nu stiu ce vroia sa zica...mai bine faceau o tetralogie dintr-o tetralogie, dar fara sa ecranizeze a patra carte? What the...?

WildR0se
14 Sep 2010, 23:28
Tu te regasesti pe-aici doar drept acel cineva care a incercat sa-i deschida fetii ochii... da', din pacate, don'soara insista si insista si iti explica (ce anume, doar ea stie)... dar "dak" nu te-ai lamurit, ea iti mai explica o data "k" nu se supara... :)) =))

Pitbull
15 Sep 2010, 00:12
"Mar Nero":

Maryana25 pe 04 Septembrie 2010 14:17
drama.....
pare intersent filmu'??? ast sa apara,dak e frumos si pun nota////////

Pitbull
16 Sep 2010, 17:12
"Resident Evil: Afterlife"

O colectie rarä!!! :D

http://www.cinemagia.ro/filme/resident-evil-afterlife-43622/reviews/#reviewContainer109572

deea9595 pe 30 Octombrie 2009 18:04
de abia astept partea a 4-a,deoarece filmele resident evil sunt foarte mishto.

shadem pe 02 Martie 2010 20:20
imi spune si mie cineva cit trebuie sa astept pina ce vad filmul ales?
de ce e atit de greoi?

otonis pe 19 iunie 2010 14:54
Cu cat astepti mai mult, cu atat iti cresc standardele si astepti un film aproape de perfectiune. Asta nu va face decat sa simtim o dezamagire ce va trece ( PROBABIL ) dupa ce vom vedea, si revedea filmul de cateva ori. Spun probabil, ptr, ca la filmul "2012" nu mi-a trecut desi l-am revazut de cateva ori, si inca il consider cel mai prost din 2010, datorita asteptarii indelungate in cinstea lui, si dezamagirii pe masura luate la lansare, si dupa lansare. Oricum, sunt fan serie R.E., si-l astept cu moderatie, ca nu vreau sa mai simt dezamagiri vreodata.

Jenny_pisica pe 05 Aprilie 2010 21:30
o sal vad la cinema ;asta e sigur
in R3 erau suficete ! . ma intreb daca in 4 vor apare toate clonele ?

Al3xX09 pe 22 Iunie 2010 15:02
Al3xX2010
acesta este cu siguranta cel mai asteptat film din viitorul apropiat, si la bugetul investit in el cu siguranta va fi o superproductie.

Jumperr pe 16 Iunie 2010 22:53
N'am cuvinte cat de mult astept acest film...nu mai am rabdare.

take_moment pe 10 septembrie 2010 16:50
abia astept sa il vad. primele 3 partii au fost foarte frumoase , mi-e unu mi-a placut , astept ziua de vineri sa ma duc la el.

bogdi.c pe 07 Septembrie 2010 22:48
fain filmul
este un film destul de bun fain ca este 3d
fata asta alice e super hammmmmmm musca in mislocul strazi ''hot''

cetateanu pe 30 August 2010 14:03
Am urmarit si celelalte parti si sunt interesat de continuare.Si dupa vizionarea acestui film am ramas interesat dar poate fac un film bun ca asta este slabut.A avut efecte speciale bune si femei dragute dar cam atat.Bineanteles a lasat loc la o continuare sper sa fie mai buna asta ma dezamagit.Pentru a fi filmul mai interesant a scos omul ala imens jalnic.

Kai pe 10 August 2010 12:21
wow merita vazut ... sa speram ca va fi bun din toate punctele de vedere iar 3D-ul isi va pune amprenta

RaluD pe 08 August 2010 19:03
Thoa...deci abia astept sa-l vad!!!! Mai ales ca joaca si Wentworth Miller :)
Sper sa nu uite de prietenii de care vorbea in seria a III-a a filmului >:). Mi-i rupe pe micuti :))

Lenart_00 pe 05 August 2010 08:07
Deci la asta zic eu ca e un film adevărat .... toate părțile...fără da și poate..

Maryana25 pe 04 Septembrie 2010 14:20
nerabdare
imi place f mult asta milla jovovich.....abia ast sa apara....st sigur k e tare soper.pun 10

otonis pe 21 Aprilie 2010 01:17
Nu m-a impresionat prezentarea filmului. Cred ca va fi de 7 stele.

Later edit on 13 Sept. 2010
Urasc sa am dreptate. Nu m-a impresionat filmul cu nimic. Ba chiar m-a deranjat ideea de a-i lua puterile lui Alice, si practic a cam scos-o din actiunea principala. Ma streseaza sa vad eroii lasati fara puteri de niste regizori idioti. DEZAMAGIT SUNT !!

fyna94 pe 09 Septembrie 2010 20:06
Resident Evil: Afterlife
super o sa fie bestial 3d ultimul a fost cel mai bun

NightChild pe 01 Iunie 2010 12:02
O gramada de actori buni, mai e si Wentworth Miller(Prison Break) dar vad ca nu e trecut la distributie, ma astept sa fie mai bun decat celelalte dar ma cam indoiesc.

Iulian_Paul pe 16 iulie 2010 07:44

uita-te la trailer si o sa-ti dai seama... sunt faze identice cu cele din filmele enumerate de mine... cel mai original resident evil a fost primul si asa va ramane... fara suparare dar esti pe dinafarã
NightChild pe 16 iulie 2010 11:27
Prefer sa vad filmul, nu ma i-au dupa trailere, pot fi inselatoare domnu' Iulian.

* * *

f pe 16 septembrie 2010 20:57
aceste cronici sunt de c*c*t.am citit multe si toate is subiective scrise cel ce scrie parca nu ii place nici un film si stau si ii gsesc toate defectele si nu mai stiu ce..nu mai plictisiti lumea cu cronicile astea ..gusturile nu se discuta fiecare vede si se uita l ce vrea nu va dati mari critici d filme

Mike pe 17 septembrie 2010 03:06
Astea sunt filme care fac bani doar datorita numelui.Nu inteleg dece adaptarile dupa jocuri video, animati, benzi desenate de succes sunt schimbate, reinterpretate, personajele fiind total diferite de versiunea originala care le-a dat viata.Doar pentru ca au acelasi nume nu inseamna ca au si aceasi calitate.Astea sunt povesti si mituri moderne asta nu inseamna ca nu merita o ecranizare adecvata.
Povestea originala http://www.gametrailers.com/video/episode-6-resident-evil/46616
E in engleza.Chiar daca sunt doar jocuri video povestea e cu mult superioara filmelor care doar le-a copiat numele.

Piratu pe 17 septembrie 2010 11:40
pun pariu ca ce au facut in 3d face toti bani,si nu trebuie sa mergi doar pentru poveste in cazul asta,si cel putin is curios sa vad ce s-a mai intamplat in seria Resident Evil prin acest al 4 film.
nsag pe 17 septembrie 2010 15:25
frate in ziua de azi daca pe un film scrie 3D toti prosti is imagineaza ca este AVATAR si mai rau TOTI prosti se duc sa IL VADA LOL
http://www.youtube.com/watch?v=PcUEz_u5a6c
uitati va la tipul din vidoul din linkul de mai sus este in engleza si spune mult adevar despre "Resident Evil: Afterlife" si despre 3D !!

Piratu pe 17 septembrie 2010 15:45
daca ai fost la avatar la 3d nu ai vazut faze ca in final destination 4 (daca l-ai vazut 3d??)unde toate lucrurile zbura spre tine,si la avatar numa la faza cand a doborat copacul poate a fost ceva de genu si .is anumite filme 3d care te tine in priza si te surprinde prin modul prin care s-a filmat.is filme care merita vazute 3d pt efecte.

http://www.cinemagia.ro/stiri/resident-evil-afterlife-miza-zero-pe-o-distanta-de-mille-si-mille-16432/

omudindulap
16 Sep 2010, 21:54
ma astept sa fie mai bun decat celelalte dar ma cam indoiesc.

Pitbull
16 Sep 2010, 21:59
Logicä de fier! ;)

(Se gäseste prin MUUULTE mesaje d-astea! ABUNDA constructiile: "Nu stiu cum va fii dar m-ai mult k sigur v-a fii zoper!", etc.)

Pitbull
19 Sep 2010, 08:48
De la articolul de ziua lui Mickey Rourke:

claudia pe 18 septembrie 2010 15:02
Draga Mickey profit de aceasta ocazie ca sa-ti spun la multi ani ca sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si familiei tale si ca sa fii iubit incontuare de fanii tai .Iti multumesc pentru filmele tale frumoase si sper sa mai joci in alte filme .Eu sunt o mare fana de-a a ta si mi-as dori idu-l tau de mess daca se poate sau o adresa de email sa mai vorbim .Te uby si te pupic :*

http://www.cinemagia.ro/stiri/din-haosul-ratarii-pana-la-genghis-khan-mickey-rourke-la-58-de-ani-16437/

crin3l
19 Sep 2010, 09:18
Lino 18 septembrie 21:21 - de la topicul Cel mai nesuferit actor

Robert de Nira
Al Pocina
Johny Deep
Ii urasc pe astia pentru ca se dau prea mari frate , sunt ei acolo sus mari si tari cand de fapt nu au nici o treaba cu actoria . Spre exemplu Oreste l-ar lua oricand pe Johnny Depp asta la actorie , iar Oreste are si studii de regie spre exemplu , pe cand Dep asta nu stie nik frate, ce stie asta , sa se babardeasca cu dracu in a 9-a Poarta si gata e mare shmekerash? . Roberto de Niro e varza si el . Cel mai bun rol al sau e Nasul la psihiatru , acolo unde il interpreteaza pe Radu Moraru. Iar Porcino asta numai tzipa tot timpu , atat stie omu'.

Is schizofrenic , nu luati prea in serios ce zic

Catt
19 Sep 2010, 13:50
Şi ce este de făcut?

robbiex2
19 Sep 2010, 14:16
bogdan M pe 18 Aprilie 2008 16:16
fratilor filmu asta merita 200000 de stele nu 5 ca actorii sunt tari povestea e tare filmu e facut marfa morala e beton si gagicile bestiale.Elisha joaca grozav stiu ca sunt deja penibil dar si eu m-am indragostit de ea.as vrea sa dau de ea daca0 e posibil si daca cineva stie cum sa imi zica si mie va rog.adresa mea de e mail e [email protected] multumesc mult

http://www.cinemagia.ro/filme/the-girl-next-door-fata-din-vecini-8300/

=)) =))

rrs85
22 Sep 2010, 19:17
rozbonbon pe 22 Septembrie 2010 16:56
"Nu pot spune ca e cel mai "tare" film, dar parca nu-mi convine nici sa zic ca nu e cel mai TARE...
E DEOSEBIT, e captivant, ...si te atrage pt. ca poti sa fii orice fel de drogat, poti sa fii ce fel de avocat vrei, nu ai cum sa nu te regasesti in personalitatea celor interpretati, cu atata... nosnsoalanta, de Johnny Depp si Benicio Del Toro.";)

shadowofnight
22 Sep 2010, 21:07
Eu nu inteleg cum iti poti lasa adresa de email intr-un comentariu pe care il poate vedea oricine. :|
Si mai ales intr-un asemenea context.

Sa nu fiu off:

bogdi.c pe 07 Septembrie 2010 23:07
genova orasul de aur
Oraşul italian Genova îi schimbă pe toţi trei u ce oras fascinant
Joe, un bărbat văduv, saracu de el
o sa vad filmul cu orice pret

miercuri
22 Sep 2010, 22:59
Joe, un bărbat văduv, saracu de el

robbiex2
23 Sep 2010, 00:03
=))))))

Disciple
23 Sep 2010, 02:36
c.ghevara pe 08 August 2010 12:39
Parodie sau prostie?
Nu e clar dacă pe regizor atâta îl duce capul, sau se distrează pe seama spectatorilor. Pare că a fost invidios pe succesul lui "Leon" şi a încercat să copieze. Planta lui Leon - porumbeii lui Ghost Dog, salvat-iniţiat de mafiot, care îi dă şi de lucru, dar îl şi trădează pe erou, eroul oscilează între salvarea sa şi recunoştinţă, hitman-ul superprofi e un sensibil, Leon e analfabet şi e învăţat de copilă - Ghost Dog e citit, şi discută despre cărţi cu un copil etc, etc. Leon are reguli profesionale ferme şi cod al onoarei (ni femme, ni enfant), Ghost Dog plusează şi se conduce după principii de-ale samurailor. Afro-american, samurai, salvat de mafiot italian, lucrând pentru mafia italiană - şi alte enormităţi. La prima vedere, pare o parodie a lui Leon. "Conversaţia" lu Ghost cu vânzătorul de îngheţată (fiecare pe limba lui, necunoscută celuilalt) ar putea fi un indiciu pentru parodie, dar mă tem că filmul e doar prostie.

:-&

Pitbull
23 Sep 2010, 08:23
"Resident Evil: Afterlife":
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1544125#post1544125
Salve ........

Doamneee !!!....Pitbull...si primesti pct. ptr comentariul acela ?.........Filmul este strict ..." Gen"......Oare dupa acel comentariu stau si ma gandesc .....?????...sti sa regizezi un clip de 10 sec ?.......am intrat sa vad pareri despre film si sa comentam ,sa conversam ......dar ..brrrrr...

"Nu ai cu cine "................

Pitbull
28 Sep 2010, 11:30
tontonel pe 26 septembrie 2010 14:01
si eu cred ca dl Muntean e mult supraevaluat. o fi bun pt. Ro, dar in comparatie cu (sa zicem) fratii bulgari sau sarbi e la ... o mica-mare distanta. e normal insa pentru un regizor care e obisnuit sa faca reclame. din pacate vrea si o recunoastere a talentelor; here I'm sorry my friend Raducu, nu prea ezista (de talente e vorba). sorry.
http://www.cinemagia.ro/stiri/cronica-marti-dupa-craciun-16431/

buticut
28 Sep 2010, 14:46
c.ghevara pe 08 August 2010 12:39
Parodie sau prostie?

Credeam ca aici ar trebui sa apara doar comentariile care n-au nici cap, nici coada, nu care sunt in dezacord cu opiniile tale :-?.

rozbonbon pe 22 Septembrie 2010 16:56
nu ai cum sa nu te regasesti in personalitatea celor interpretati
This is scary!

kryser (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/kryser/) pe 23 septembrie 2010 20:10 - Piranha 3D
sooper tare filmul...dar se termina foarte nashpa la sfarsyt:P pana in 2012 pana apare partea a 2
..:X

:)) :))

miercuri
01 Oct 2010, 02:56
This for real? O_O

Barbaru pe 30 septembrie 2010 19:11
un film despe nimic si atit , ce ma intereseaza pe mine practici sexuale sadomasatasu. stim ca dereglatii sunt destui . filmele astea sunt mai mult pentru nebuni sa imi spuna mie cineva ca ii place sa vada si sa revada Cannibal Holocaust il vezi o data si dupa aia nu maii vrei sa vezi asa ceva . in loc sa faca ceva un SF o comedie ori ca e simpatic un film de dragoste face filme care sa le dea la nebuni apa la moara . pacat de bani investiti facea si e un parc de joaca pentru copii ceva ori ii cheltuia cu femei.
http://www.cinemagia.ro/stiri/proiect-ambitios-pentru-actorul-din-spider-man-16544/
Ma rog as putea sa bolduiesc cu totul.

Apoi:
Barbaru

super

deci daca anul asta am avut o gramada de dezamagiri in materie e filme trebuie sa spun ca stalona ma uimit inca o data. filmul e super tava sincer e aproape de perfect ,nimica exagerat nimica tras de par.un film foarte bun . anul asta pina acuma numai 2 filme au fost super asta si cu kick-ass .

Disciple
01 Oct 2010, 03:44
Super Tava! Stalona!!! Mortal!!!=)) =))
Miercuri, l'ai cules bine, bravos!

marcusARCUS
02 Oct 2010, 14:23
Despre Americanul:

cosminvacaroiu pe 09 Septembrie 2010 09:00
cel mai prost film din lume. 2 actori, asta ii omoara p-aia din prima fara sa zici ca au un schimb de replici inteligent. la un moment dat arata cum i o trage lu aia si cam atat. doar finalul este putin misto, rest BOORING

buticut
05 Oct 2010, 16:51
bodhi (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/bodhi/) pe 27 Iunie 2010 13:26
http://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_empty.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_empty.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_empty.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_empty.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_empty.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_empty.gif
mi-a inselat asteptarile
este un film care merita vizionat .. dar doar atat .... nu are nimic special

Merita vizionat, dar doar atat?? Ce altceva ai mai putea face cu un film in afara de a-l viziona???

nelupc (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/nelupc/) pe 26 Iunie 2010 09:10
echipa de soc

--sf--comando--multa prostie---ANCEPE CU ACTIUNE --SE TERMINA PROST

2 http://static.cinemagia.ro/img/ico_up.gif (http://www.cinemagia.ro/forum/../filme/the-a-team-27964/review-92475/review-vot-pozitiv/?rating_vc=529231deb6e748f2ba9eaba74fc17c27b90d03) 9 http://static.cinemagia.ro/img/ico_down.gif (http://www.cinemagia.ro/forum/../filme/the-a-team-27964/review-92475/review-vot-negativ/?rating_vc=529231deb6e748f2ba9eaba74fc17c27b90d03) http://static.cinemagia.ro/img/ico_flag.gif (http://www.cinemagia.ro/forum/../filme/the-a-team-27964/review-92475/get-report-spam-form/?review_vc=426533e4fe1db7748d0e7d812ce742bd4ba8ab)

http://static.cinemagia.ro/img/resize/_avatar/20/55/bWlzc19hbWVsaWU=-30x30-b-f847744d.jpg (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/miss_amelie/) miss_amelie (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/miss_amelie/) pe 23 iulie 2010 23:35
ancepe?
http://static.cinemagia.ro/img/ico_flag.gif (http://www.cinemagia.ro/forum/../comments/?_action=get_report_spam_form&comment_id=66871&vc=256568dfa396e06edfb2ef0270e13c68ef471e)

http://static.cinemagia.ro/img/resize/_avatar/91/28/QWxlY3N4RFZE-30x30-b-5c0f8a45.jpg (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/AlecsxDVD/) AlecsxDVD (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/AlecsxDVD/) pe 1 septembrie 2010 02:49
Dupa Romana lui se pare ca ... nu stie nici din filme multe =))
http://static.cinemagia.ro/img/ico_flag.gif (http://www.cinemagia.ro/forum/../comments/?_action=get_report_spam_form&comment_id=73142&vc=1607081df9b7b800d85f149de35bcb9fbfe050)

http://static.cinemagia.ro/img/resize/_avatar/17/82/bmVsdXBj-30x30-b-aa0a2170.jpg (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/nelupc/) nelupc (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/nelupc/) pe 4 septembrie 2010 10:06
gogule vezi sa nu-ti pui ochelari..ai vazut tu a filme cate broaste testoase am vazut eu.

(http://www.cinemagia.ro/forum/../comments/?_action=get_report_spam_form&comment_id=73820&vc=562059d761189dcbbc3429e76be614d06cd538)

rvn
10 Oct 2010, 21:35
ia-te na, comentariu:
06.10.2010 ,postat la trailerul DEMONULUI

GheremeZ

Mesaj pentru cei care au creierul cat o vrabiuta: "oo daa adevaraciune filmul, film de colectie, bestial, n-am ce spune, m-a coplesit de emotii in pantaloni mai ales cand a aprins ala chibritul, n-am ce spune" Acum adevarul: Mai bine un Scooby-Doo, decat porcaria asta de film.

mai, da' sunteti multi cu creierul cat o vrabiuta....sau cat un vrabioi?

Pitbull
15 Oct 2010, 15:28
Reactie la desfiintarea labei triste "Eva":

lalaby pe 15 octombrie 2010 05:01
Bai cersetorule! Te-am vazut cum esti imbracat ... pai cersetor esti tu. Ar trebui sa candidezi la Pomisorul pentru caini (intelegi ce vreau sa spun). Dar inca o data te intreb ... in afara de "marele film " din anii '90.... ce ai mai facut demn de a fi luat in consideratie??? Cum existi tu? Cine te plateste? Vezi filme ca platitor sau ca platit de uni si de altii? Vad ca injuri pe multi... stii ca exista o asociatie a consumatorilor de film? Bai... aveti toate injuraturile noastre, precum injuraturile voastre de pe acest site si mai ales semnate de pit... bulet, care ne conving sa nu mai mergem la film romanesc. Da'l in pisici! Mergem la altele. Iar voi traiti cu caravanele voastre! Suntei jalnici. Chiar va citesc de vreo doi ani. Am incercat sa scriu acum pe forum... da' brusc (e a 5-a oara cand mi se intampla) mesajul nu a fot preluat!!! Aveti cuvinte cheie??? Hai mai baieti, voi astia care tot mancati... (stiti voi ce... iar pe forum apar cuvintele pe bune!) ce ar fi sa demonstrati ce ati facut voi la viata voastra??? De pitbulet am aflat .... un horror "de mare groaza" din toate punctele de vedere" Baaaai, sunteti rai...voi nu comentati filmele... voi sunteti rai si va aruncati asupra celor care au alte pareri. Iar voi toti care scrieti pe forum, si va permiteti sa apareti si pe ceea ce inseamna film, suntei mai mult decat rai. Si spre deosebire de voi ... eu am bun simt si ma opresc la cuvantul RAU. Dar sincer? Na ca ma scap... sunteti scarbosi in interese si in comentarii... noi astia platitori nu va cunoastem... PITBULL ... ok am aflat Columbeanu cu un film de c... facut la viata lui, in rest face el de c... pe altii (ca doar se pricepe). ANChirculesu??? Cine esti tu mai frate care sub nume diverse postezi acelasi mesaj (ai vreao geamana in tine care te copiaza???) De unde stiti voi de 2 milioane de euro??? Intrati pe site-ul CNC... e liber! Am intrat si filmul asta a avut 2.280.000 in 2007, adica 651.000 euro!!!! Oamnei buni, ca platitor de bilet mi se pare ca ma prostiti in fata cu minciunile voastre!!!! Eu am intrat pe site ... nu puteti intra si voi???? De ce sa mintiti??? Doar pentru ca asa sunt obisnuiti romaniii???? Imi e sila!!! Eu le doresc acestor oameni mult succes. Am vazut pe net ca filmul are trei variante.... ma tot intreb, ce alt film romanesc a mai fost vandut in trei variante in toata lumea??? A , exista cristici americani care scriu de unele filme romanesti premiate prin Europa ca din lung metraj puteau deveni foarte bune scurt metraje. Va dau eu link-urile! Si asta e o forma de "varianta" Baaaaaa... cu rautatile voastre ne faceti sa nu mai mergem la filme romanesti. Chiar nu meritati. OAMENI BUNI.... MERGETI SA VEDETI EVA... PE SITE-UL CNC VETI VEDEA CATI BANI AU PRIMIT DE LA CENTRUL NATIONAL AL CINEMATOGRAFIEI)... 650.000 EURO; VETI VEDEA CE AU PUTU SA FACA NISTE ROMANI PROSTI (CA SUNT PROSTI DUPA MINE) CU ACESTI BANI. SI POATE VA VETI INTREBA , DACA VETI CITI ACELASI SITE, CE PORCARII SCOT ALTII CU MAI MULTI BANI!!!! INCURAJATI FILMUL FACUT PENTRU PUBLIC. ACEST PITBULL (CATELUS) ESTE UN OM DIN DOMENIU, IL GASITI PE FORUM CU FOARTE MULTE MINCIUNI, NU A FACUT NIMIC LA VAIATA LUI... SCRIE DOAR LA CINEMAGIA, DUPA CUM IL PLATESTE UNUL SI ALTUL. MERGETI LA FILMUL ROMANESC.... INDIFERNET CUM SCRIE UNUL SI ALTUL (DIN INTERES ASA CUM SE INTAMPLA TOATE IN ROMANIA)... DAR DACA MERGETI LA FILM ROMANESC - INDIFERENT CUM SE CHEAMA EL - AJUTATI DE FAPT INDUSTRIA IN CARE LUCREAZA NU NUMAI INJURATII... LUCREAZA ELECTRICIENI, MECANICI DE CAMERA, SOFERI, CASCADORI, SECRETARE DE PLATOU... SI MULTI ALTII IN AFAR DE MUNGIU, PUIU SAU POPOVICI!!!! DACA AVETI BANI SA MERGETI LA FILM AMERICAN... GASITI-VA UN PICUT SI PENTRU FILMUL ROMANESC....MERITA SA FIE SUSTINUT INDIFERENT DE CE SCRIE UN PITBULET! MERGETI LA ORICE FILM.... AJUTATI PE MULTI! nU VA LUATI DUPA CATELUSI CARE AU INTERESE SI NU AU FACUT NIMIC LA VIATA LOR!!!! MERGETI LA ORICE FILM ROMANESC, NU VA "INSPIRATI" DIN COMENTARII RAU VOITOARE SAU INTERESATE. in cinematografie este ca in orice activitate economica. Dar filmul va aduce o placere!

http://www.cinemagia.ro/filme/eva-33903/

miercuri
15 Oct 2010, 19:35
Nu stiam de existenta acestei Eva, dar m-am lamurit cu trailerul care pe langa faptul ca e penibil pana la dumnezeu, mai are si muzica plagiata din Atonement.

Pitbull
15 Oct 2010, 21:55
Il poti lua de pe net. Dacä vrei, spune-mi prin mesaj privat. Comunicarea publicä a sursei ar fi consideratä piraterie. Ti-o voi spune numai tie, cu conditia promisiunii solemne cä nu comercializezi filmul, nu-l multiplici, nu-l vedeti decât tu si familia, si-l stergeti din computer în 24 de ore. ;)

Pitbull
15 Oct 2010, 22:48
Si o perlä impersonalä - n-a scos-o o fiintä, ci progrämelul äla de sinapse interfilmice:

Recomandări - via TasteKid.com
Dacă ţi-a plăcut Eva, s-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos:
* Trainspotting
* Natural Born Killers
* Taxi Driver
* 2001: A Space Odyssey
* Eyes Wide Shut
* One Flew Over the Cuckoo's Nest

...De unde si vorba:
W.T.F.???

Pitbull
20 Oct 2010, 13:27
Alt deliciu evofil! :x:x:x

electricfeel pe 19 Octombrie 2010 18:24
frate, ce se intampla aici? va certati asa pe un site?daca v-ati vedea fata in fata ce s-ar mai intampla?
eu sincer nu inteleg de ce domnului Columbeanu aka Pitbull nu ii place acest film?sau mai bine zis de ce nu ii plac realizatorii filmului ca se vede CLAR ca are o problema cu ei si nu cu filmul in general. chiar imi pare bine de cei care au scris frumos, si care l-ar mai revedea pt ca asa este. nu ca alte filme care apar in ultima vreme si te apuca durerea de cap la cate secvente puse degeaba sunt in film. De exemplu, ca na! daca tot va luati de filmul asta, ia sa ma iau eu de Politist,adj care mie sincer nu mi-a placut(dar e doar o parere), de ce stau la masa si vorbesc despre gramatica si despre versurile Angelei Similea? ar putea f bine, in loc de secventa aia sa puna naibii alta ca e plictisitoare. sau de ce filmeaza procesul verbal 5 min?ma gandesc ca poate sa il citim dar pacat ca nu se vad capetele randurilor! si zici de cum vorbesc romanii in filmul asta? de parca nu se stie ca avem un accent prost. pune-i pe actorii momentului gen Dragos Bucur sa vorbeasca in engleza si o sa vezi ca la fel iese. Oh wait! dar l-am vazut in trailerul de la The Way Back, dar acolo era rus asa ca sa-l scuzam. Deci pe bune acum, termin si eu cu fazele astea. de ce nu ii lasati in pace? nu inteleg ce va place asa sa aruncati cu r***t in ei. si in ziare se zice de rau, si pe net,si peste tot! dar ei v-au facut ceva?
si faza cu pierce brosnan..de ce nu? din moment ce a lucrat si la acest film cu actori straini, de ce nu ar putea din nou? ce e asa greu de crezut? bravo lor! foarte bine ca se mai fac si alte filme ca va intrebati de ce nu merge lumea la filmele romanesti, si tinerii nu vor sa le vada..pentru ca deja e prea mult! prea mult Ceausescu, prea mult comunism, prea multe filme minimaliste. incercati sa castigati la cannes si cu alte filme. sau va e frica ca daca faceti alt gen de film nu mai castigati? sau poate ca nu puteti sa faceti alt gen de filme ca la cat criticati filmele americane, va pun acum camera in mana si nici un cadru ca ei nu stiti sa filmati..
si cum adica ,,Iti promitem cä niciodatä nu vom înjura filmul românesc, ci numai ciurucurile care-si asumä aceastä titulaturä"? adica ce, numai daca se apuca si popovici sa faca filme ca mungiu sau etc pot fi numite filme romanesti?da ce e asta? ne apucam sa ii renegam pe aia care vor sa faca altceva?
intr-o alta ordine de idei: mie mi-a placut. asta pot sa spun. eu zic sa il vedeti ca nu aveti ce pierde. ok, nu va place,nu va place. dar nu va mai luati dupa toti care fac critici de genul asta.

http://www.cinemagia.ro/filme/eva-33903/

dragonfly_drk
20 Oct 2010, 20:28
mno, saracu'... e frustrat... :(
imi pare rau de astia... chiar imi pare rau. nu mai au nicio sansa... :-<

paul_aramis
20 Oct 2010, 20:49
pe dracu. ăştia ajung milionari ...

rvn
20 Oct 2010, 20:51
precizeaza moneda, paul, ca nu-i totuna leul cu euro sau dolarul. sic!

Pitbull
20 Oct 2010, 20:52
Corect! Vezi "Kapitalism - Reteta noasträ secretä"!
(Chiar, abia astept sä-l puneti pe 3X. "Felicia..." ce asteaptä, c-a fost la HBO recent?)

paul_aramis
20 Oct 2010, 21:12
dulăi of course. sau coco. sau sterlingi.
asta mi-aduce aminte de prima mea vizită afară, când la graniţa RDG-RFG, la controlul vamal, când i-am şoptit neveste-mi că uitasem să trec pe declaraţie leii româneşti vameşul (care se presupune că nu ştia româneşte) mi-a replicat: "lei nicht valută".

Pitbull
26 Oct 2010, 10:03
O perlä nu de la noi, ci de pe alt site - dar atât de antologicä, încât n-o putem ignora:

Mihai pe 25 octombrie 2010 09:19 pm
(...)
Si devil e o mare tampenie, m-am uitat acum la trailer.

http://revistanautilus.ro/film/devil-un-horror-cu-morala/

rrs85
26 Oct 2010, 13:41
Daca imi permiteti:

"ByllGheyts001 pe 09 Octombrie 2010 14:10
nui cine stie ce ..dar imi place ca joca pizda aia rolul principal
si are niste miscari,ai leu imi plac filmele cu pizde in rolul principal
nu prea vezi asa ceva"

Nu stiu daca sa rad sau sa ma intristez...:-/

Chambord
26 Oct 2010, 13:49
"aileu" :))

rrs85
26 Oct 2010, 14:03
Si tot de pe pagina filmului "Ultraviolet":

"Victor pe 06 Mai 2006 14:35
Am vazut filme xxx cu replici mai inteligente decat cele care au fost in filmul asta"
=))

Vortex
26 Oct 2010, 18:51
andytimofte94
iar se trezeste la viata nea caisa asta? al dracu de-as fii si eu monstru sa mor si apoi sa reinviez la 23 de ani...

Cremenala dom'ne=))

chuckyfan
28 Oct 2010, 17:21
Nu stiu daca a mai au mai fost astea pe aici dar uitati cateva bombonele de la varianta porno a filmului piratii din caraibe:

suckmylollipop pe 11 Iulie 2010 00:25
omg un tip m-a prins cand ms uitam la filmu asta si ma ma masturbam si ne-am futut uitandu-ne la el ohhh

bolunducu pe 10 Octombrie 2010 22:59
filme porno
bulan...asta nui film erotic...ii porno..il gasiti pe filelist:P ( dont judge )

adi_ramses pe 28 Aprilie 2010 22:58
pierdere d timp
am vazut trailerul si mi s-a parut o mare prostie. e ca un teatru ieftin prost jucat si prost filmat

AnonimAnonim
31 Oct 2010, 02:59
silviu1985, la filmul "Centurion"

"din ce vad in pozele postate aici pare un film bun din punctul meu de vedere
sabi, arcuri , topoare un film bun....

cel mai tare =))

mai postati daca se poate
e gandita treaba

AnonimAnonim
31 Oct 2010, 03:24
la auschwitz cu astia frate :))

Pitbull
03 Nov 2010, 00:03
"The Social Network"
(De la pagina filmului; nu mai pun linkul)

vicu89 pe 28 Octombrie 2010 12:53
v
o tampenie sa scoti film cu asa subiect,maine vd k iese film cu hi5, cocalari si pitipoance,nu???film bun???/dc sa fie???are o tema de kre toti suntem plictisiti.varzaaaaaaaaaaaaaaaa
Liviu- pe 31 octombrie 2010 21:03
Avatarul tau nu corespunde cu varsta care reiese din comentariu...
vicu89 pe 1 noiembrie 2010 23:32
adica???

cosminvladu pe 28 Octombrie 2010 12:43
varzaaaaa
eu cred ca este un film foarte varza cu bani cheltuiti de-am pulea!
noroc!

floareaciprian pe 28 Octombrie 2010 00:41
lol
frate voi stati pe facebook? de ce? are asa o interfata de ....

nea.vasile pe 16 Octombrie 2010 15:11
PRAF
Cel mai naspa film de care am auzit. Nu cred ca este relevant cati ani am, (adevaru e ca primul com facut suna de parca ar fi fost facut de un ******* )

copila_satanista
05 Nov 2010, 17:16
V-o prezint pe JennyZaMatza (http://www.cinemagia.ro/club/profil/Jenny_pisica/)(cititi 2-3 comenatrii daca aveti tupeu...)

demo:

an vazu originalu !

http://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_empty.gif
povestea e superba si actori joaca bine . ORCUM filnu are un defect , poate americani se descurca sa scape de el !

Chambord
05 Nov 2010, 20:24
Casy20
a scris despre Shia LaBeouf.

Un actor foarte tare.....stie sa joace,nu sa se mataie:))....in Transformers2 a jucat foarte bn:D .

chuckyfan
05 Nov 2010, 21:10
V-o prezint pe JenyyZaMatza (http://www.cinemagia.ro/club/profil/Jenny_pisica/)(cititi 2-3 comenatrii daca aveti tupeu...)

demo:

an vazu originalu !

http://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_full.gifhttp://static.cinemagia.ro/img/star_empty.gif
povestea e superba si actori joaca bine . ORCUM filnu are un defect , poate americani se descurca sa scape de el !

Asta-i clienta fidela .................... pe mine m-a facut idiot, si culmea a scris corect gramatical:))

omudindulap
07 Nov 2010, 15:50
O noua perla umana: farfui33 (http://www.cinemagia.ro/club/profil/farfui33/)

un nou rol memorabil pentru ALL PACINO SUPER FILM

UN ACTOR CARE POTE FI COMPARAT CU DE NIRO SI ALL PACINO

LA VIESTA EI IMI PLACE CUM ARATA CHIAR CA ARATA BINE

O actrita completa care a jucat si drame si comedii .Mia placut rolu ei in mama mia etc.

Pitbull
07 Nov 2010, 16:09
Omul e un scump. :x
Uite si de pe forum:
cum poti sa faci bani dintrun scenariu prost pui cei mai buni actorii in film sa joace
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1551260#post1551260

Pitbull
08 Nov 2010, 14:54
Deaspre Adrian Popovici
(La pagina personalä de pe site)

Rus Dorel pe 13 Ianuarie 2008 06:50
Salut Adrian Popovici!

Eu Sunt Dorel, si am gasit placere in filmul Vlad Tepes, placere data si de lipsa prezentei in scene al Sergiu Nicolaescu cu care sunt satul pentru prezenta lui in filmele romanesti de rangul acesta. spune-mi filmele romanesti pe care leai regizat pana la acest film, si daca mai cunosti alte filme romanesti care nu sunt regizate de regizorul Sergiu, sa-mi spui terog.
adresa mea de email este [email protected]

pentru filmul Vlad Tepes ati ofer calificativ maxim.pentru restul filmelor inca nu am vazut

omudindulap
08 Nov 2010, 15:04
si daca mai cunosti alte filme romanesti care nu sunt regizate de regizorul Sergiu, sa-mi spui terog.
Ba, eu nu cred sa mai fie.:-?

rrs85
08 Nov 2010, 19:12
De pe pagina Oanei Zavoranu, impresii:

florentyn29 pe 17 iulie 2010 16:05
Buna,nu vreau sa imi dau cu parerea la felul cum arati,sau cum te comporti...ca este viata ta.....nu judec pe nimeni...insa mie chiar imi place felul in care le spui....tuturor ceea ce ai de zis....si iti sta f bine alaturi de Pepe.....dar nu iti las acest mesaj sa iti spun ceea ce stiai deja....am o mica problema...si vreau sa facem in vreun fel sa scapam de Hoti de Politisti comunitari....care se ocupa de ridicarea masinilor...in loc sa isi faca treaba pt care sunt platiti....mi sa ridicat ieri masina...de la piata moghioros...pe acolo stau.... (....l-am cunoscut si pe Franco...Dumnezeu sa il odihneasca in pace )......As vrea daca se poate sa incercam sa facem o petitie impotriva acestei firme care ridica masini....TOATA TREABA ASTA MI SE PARE ILEGALA....DEOARECE IN PRIMUL RAND IN SEC 5 NU SE RIDICA CA NU A FOST VANGHELIE DE ACORD....DECI DACA IN CELELALTE SECTOARE SE RIDICA SI ACOLO NU INSEAMNA CA SUNTEM JUDECATI IN ALT MOD....DECI ESTE VB DE ... DISCRIMINARE......DACA VREI SA VB MAI MULT....STRICT PE ACEST SUBIECT TE ROG FRUMOS....SA IMI LASI UN MESAJ PE MESS....FLORENTYN27 ESTE ID MEU......NU ESTE O GLUMA...AZI MI-AM FACUT ACEST CONT SPECIAL SA IAU LEGATURA CU TINE...CA AM TOT AUZIT DE SCANDALUL TAU CU EI.....DEGEABA II DAM IN JUDECATA ,CA TOTI SUNT AI LOR....NE FURA DE ZECI DE ANI....ACEEASI BOSOROGI....SI NU VOM SCAPA DE EI...PREA CURAND DACA NU FACEM CEVA...SPER SA IEI IN SERIOS ACEST MESAJ SI SA NE AJUTAM CU TOTII....OAMENI DE RAND....MS FRUMOS....O ZI BUNA.

SMC
08 Nov 2010, 19:51
Aia a lu' dorel (rus) e tare rau. =))

Pitbull
08 Nov 2010, 21:04
Las-cä si aia a lui Florentyn (29) e tare bine! :D

rrs85
09 Nov 2010, 09:06
De la Oana Zavoranu adunate, ca vad ca prinde:) :
Nerecomandat minorilor sau celor care nu suporta injuriile!

oanazavoranu pe 30 octombrie 2010 19:54
MAI FETITO,ESTI INEXISTENTA.MORTII SI PROSTII NU AU PARERI,CHIAR NU PRICEPI,TAMPITO???? VREI SA-TI FAC UN DESEN?

oanazavoranu pe 30 octombrie 2010 19:56
AI DREPTATE,LABAR MIC,TU STII EXACT CE FAC EU,DOAR DE ATATEA ORI M-AI INTALNIT IN VISELE TALE DE ONANIST CAND ERAI IN BAIE CU REVISTELE MELE,NU???? SICTIR,CE DRACU LASATI TOTI ANONIMII INCULTI SA-SI DEA CU PAREREA??? DAR TU AI SI TELEVIZOR,LABAR MIC,SAU ERAI IN VIZITA?

oanazavoranu pe 30 octombrie 2010 19:58
VEZI CACATEL CA SUNT VEDETA??? PANA SI UN RAHAT CA TINE STIE ASA,IN CONSECINTA,CIOCU' MIC SI JOC DE GLEZNE CA TE POCNESC DE-TI DA MAI MULT PERETELE...SICTIR

oanazavoranu pe 30 octombrie 2010 20:10
IN LOCUL TAU M-AS ASCUNDE.NU AJUNGE CA TE-A FATAT MATA PE POST DE SHREK,MAI ESTI SI CRETINOIDA....MACAR INCEARCA SA ASCUNZI CA ESTI CRETINA.....ARATA CA ESTI DOAR OLIGOFRENA SI PROASTA..:)))SICTIR

oanazavoranu pe 30 octombrie 2010 20:58
TU ESTI UN MUC USCAT!!! DU-TE DRACU,MA PLICTISESTI - remarca la subsemnatul

oanazavoranu pe 30 octombrie 2010 20:59
MA PUPI IN CUR CU PROGRAMARE DACA ITI DAU EU VOIE.MANCATI CACAT SI MA DOARE IN CUR DE VOI TOTI.PROSTI FARA OCUPATIE SI CRETINE NEFUTUTE

Pitbull
12 Nov 2010, 13:19
Despre "Medalia de onoare":

Octavian94 pe 11 Noiembrie 2010 22:58
Mdaa.....asa ok subiect interesant..dar abordat aiurea....era mult mai bine dak faceau scenele de lupta sub forma unor amintiri ceva nu numai cum vad un mos povestind...e si normal ca conematografia romanesca nu are cum sa evolueze..traileru e plictisitor de ex pt cineva care nu stie romana..si multe alte aspecte negative..si pt. ce a primit nota 7.4? doar pt un trailer? let's be serios...mai avem de invatat...faceti si voi o comparatie dintre: filmele pana in 90 si cele de acum..nu vedeti cate alea le lipsesc..asa ca nu mai blafati ca e interesant etc..da adevarat subiect bun dar tratat aiurea..ce ma intereseaza pe mine moaca lui Iliescu care nu a facut mai nimic in tara asta...pff..

dragonfly_drk
12 Nov 2010, 13:34
Despre "Medalia de onoare":

Octavian94 pe 11 Noiembrie 2010 22:58
conematografia

eu am cautat cuvantul asta in dex si nu l-am gasit... :-s

:)):)):))
poate vine de la "conucinema"
ba nu... e "coanacinemagrafitti"... :))
mamaaa, ce idee mi-o venit... nu se poate face un film in care personajele sa para ca si cum ar fi desenate pe perete, cu grafitti? desigur, sa nu fie plate... hmmm... oare ce ar iesi?

paul_aramis
12 Nov 2010, 13:52
băi, terminaţi! pe orice tastaură normală o e lângă i. mai greşeşte omu' şi mai dă cu deştele aiurea sau bate două taste, ce aveţi? dacă scria cenematografia, mai ziceam să-l luaţi la mişto...
are el alte lipsuri.

omudindulap
12 Nov 2010, 13:54
Hotii striga hotii.

dragonfly_drk
12 Nov 2010, 14:08
don't kill me... mi so parut amuzant. asa cum voi radeti de mine, eu nu pot sa rad de altii?

SMC
12 Nov 2010, 15:26
In afara de " Autobi[grafia..." si " Despre alte mame " , dar si de altele , iata :

"Un debut mai mult decat acceptabil"

Asemeni celorlalte doua debuturi romanesti,recente,Cealalta Irina (regia Andrei Gruzsniczki) si Eu cand vreau sa fluier,fluier (regia Florin Serban),Morgen,scris si regizat de Marian Crisan,porneste de la o premisa/idee ce largeste scriitura la un epic mai elaborat minimalistilor,fara insa a se substitui stilului lor de transpunere cinematografica a interpretabilei simplitati/complexitati narative.Dar spre deosebire de celelalte doua,chiar daca gandit la nivel estetic in parametrii realismului-minimalist,Morgen este intrucatva original : pare a-si construi intreaga naratiune in jurul "nesemnificativului",iar "intruziunea voyeurista" in individualitatea si intimitatea personajelor-cheie ,concept-arhetip al "Noului Val",este complet detasata fata de mesajul propagat.

Ideea de a realiza un film care sa vizeze trecerea peste conventii,peste bariera raselor,chiar daca asta inseamna si incalcarea legilor,nu-i tocmai noua in cinema,insa ai nevoie de mult simt al umorului sa faci un film in cheie minimalista cu/despre un personaj-stereotip care nu vorbeste mult alaturandu-i un altul care vorbeste incontinuu - ba mai mult,sa nu se inteleaga o iota din ce spune.Si chiar si asa,sa-ti definesti cea mai mare parte a umorului pe cale vizuala,cand regia nu-ti este punctul forte,e mare scofala! Desi chixurile tehnice precum decadrarile personajelor (filmate uneori din mana,"in ceafa",prea trepidant),racordari temporale prea bruste intre noapte si zi si invers,imaginea burata a unei miscari fizice din plan unu ,insa fara claritatea obligatorie celeilalte prezente din plan doi,,i se pot Morgen-ului,pe drept,reprosa,tocmai incadraturile si asezarea actiunilor secventiale in planuri,glumesc : turcul clandestin ce se ascunde la baza unui pod,aparent fara vreun motiv anume,pentru ca mai apoi ,intr-un plan indepartat sa-si faca aparitia o masina de politie; turcul intr-un cadru fix ,spargand lemne in curtea ardeleanului-gazda ,in timp ce acesta trece din dreapta spre stanga imaginii ,privind,inexplicabil,tamp spre cer;o cearta intre ardelean si politie indata ce turcul este descoperit ,in timp ce sotia ardeleanului,aflata in planul trei al imaginii,depe coltul patului,schimba pasiva programele tv s.a.

Insa,mai intai de incontestabilul sau umor (trist pe alocuri,cand entuziasmul turcului de a ajunge in Germania este infranat de politistii romani) ,de remarcat la acest film este felul in care autorul combina ceea ce pare inspirat dintr-un fapt divers ,pe de-o parte,si viziuni proprii,personale,asupra vieti unei perioade a unui om ordinar,pe cealalta,intr-un mod detasat fata de conditia sociala a personajelor si a mesajului pe care acestia il duc,cladindu-le adesea existenta filmica din secvente insignifiante ,dar care dau contur caracterelor lor chiar si prin prea desele (si inoportune,uneori) taieturi la montaj.

SMC
13 Nov 2010, 22:49
O greseala de a mea.
Nu luati in seama. Am vrut sa fac ceva si asta mi-a iesit. :">

Pitbull
17 Nov 2010, 23:53
"The Next Three Days"

Krizalid pe 16 Noiembrie 2010 19:06
daaa
filmul e superb ! nu conteaza ca e un remake ! sper sa apara cat mai rpd !

VampirulAlb pe 16 Noiembrie 2010 00:20
deci daca The Next Three Days inseamna 3 zile de cosmar inseamna ca ala care a tradus o fost beat sau nustie engleza am mai auzit dinastea si la tv daca nushtiti nu traduceti.....

kellyrose pe 18 noiembrie 2010 14:07
Pt cei nestiutori,titlurile la filme si nu numai nu se traduc obligatoriu motamo(mot aux mot din franceza=cuvant cu cuvat)..Se traduc sa si insemne ceva,sa aiba o insemnatate.Iar producatorii filmului sunt sau nu de acord cu traducerea respectiva..Cine traduce ,te asigur ca sunt persoane cu muuuuulta carte.Daca esti asa breaz,stiai sa scrii ca acela "a fost",nu "o fost". Scrie si tu corect ,daca tot ii tragi de urechi pe altii.Cum se spune ca vezi gunoiul din ochiul altuia dar nu vezi barna din ochiul tau.

rodriguez pe 15 Noiembrie 2010 15:47
absolut superb! nu ma intereseaza ca este un remake,filmul este absolut genial,abia astept sa-l vad!

Pitbull
19 Nov 2010, 22:26
Si tot pe-acolo:

Barbaru pe 19 noiembrie 2010 20:11
te ai intins mult prea mult cu cronica . daca in gindirea ta ancestrala se lasa difuz nori unei presiuni pe care intelectual rasat din tine nu o mai poate stapini,nu trebuie sa consideri ca inteligenta noastra limitata nu poate patrunde intelesurie si substraturile unei ecranizari fara culoare dar plina de cliseie.te rog fii mai la obiect ,fara parabole si sensuri care nu isi au locul intrun film banal de alfel.stiu ca cuvintele mele te vor rani in orgoliu tau nemuritor si prin de mireajma unei evadari in univers dar totusi nu sterge aceste mici cuvinte de la un umil cinefil.

http://www.cinemagia.ro/stiri/cronica-3-zile-de-cosmar-16929/

FreakDoll
19 Nov 2010, 22:33
Pitbull, nu vezi ce poza periculoasa are omu' la avatar?Eu zic sa ai grija:))

buticut
20 Nov 2010, 00:22
blastpit (http://www.cinemagia.ro/forum/../club/profil/blastpit/) pe 19 noiembrie 2010 20:14
Ma scrie domne mai concret cronica te inteleg ca iti place sa scrii dar nu mai folosi atatea cuvinte ca ne incurci de tot si nu mai stim daca merita sau nu merita filmul asta....

Tot la The Next 3 Days :)

Pitbull
22 Nov 2010, 10:36
Si tot de-acolo:

aavramescu23 pe 21 noiembrie 2010 08:11
Eu nu stiu cine Dumnezeu face cronica la aceste filem dar din punctul meu de vedere e batut in cap. Filmul e suberb. A tinut 2 ore si 15 min. Russell Crowe face din nou un rol mare. Ce sa mai zic de Elizabeth Banks care isi joaca perfect rolul. Filmul e plin de suspans si nu stii nicioadata scapa, nu scapa. Totul se complica pe parcurs. Am citit o alta cronica despre Unstoppable care e nu stiu cum si nu stiu cum ca merita doar pt cei carora le plac exploziile. Ce Dumnezeu de explozii au fost? Am vazut filmul si nu e decat una. Cea a trenului care se pune in fata locomotivei 777, deraiaza si explodeaza murind mecanicul. In rest? Filmul e superb, din nou suspans. O varianta a Armaggedonului cu Bruce Willis dar pe Pamant cu Denzel Wahsington si Chris Pine in zile mari. Ieri le-am vazut la cinema la Timisoara
Pe cand Splice e un film de cacat. Si a fost laudat pe toate partile. Deci ca si concluzie filmele care nu au cronica asa de buna sunt f bune iar cele care au cronica mega faina sunt de rahat si nu merita vazute la cinema.

rvn
01 Dec 2010, 16:10
avem atata "marfa" proaspata la Harry Potter si nimeni nu pune nimic?
ni:
Tyna pe 1 decembrie 2010 14:47
Parerea mea este ca HP e un film foarte bun.Dar intr-adevar, romanii nostri nu stiu sa vada decat telenovele sau, daca intr-adevar se hotarasc sa vada un film la lumea se vor duce la amorezari peste amorezari si tampenii (scuze pentru fani) precum Twilight care mie una mi se pare pierdere de vreme. Ultimele doua filme intr-adevar nu au fost exagerat de spectaculoase,insa acesta mi se pare foarte reusit. Si era neaparata nevoie sa o imparta in doua parti pentru ca Talismanele Mortii are in jur de 00 de pagini si ca sa faca un singur film ar fi insemnat sa taie vreo gramada de elemente foarte importante si informatii pretioase. Si intr-adevar, acesta nu mai este de mult un film care sa fie vazut de copiii de 9-10 ani pentru ca este mult prea infricosator, dar aceasta era si ideea, actiunea sa se intinda pana cand nu mai este vorba despre un joc la sfarsitul caruia sa vina Dumbledore sa salveze situatia si profesorii de la Hogwarts sa fie gata la orice pericol. Este despre cum s-au maturizat personajele si cum au realizat ca trebuie sa rezolve totul singuri ca sa-i salveze pe toti. Una peste alta, mie mi-a placut. Daca as sti ca ajuta la incasari, m-as mai duce odata. Dar un bilet nu prea face diferenta. Asta e Romania people. Enjoy.

chuckyfan
01 Dec 2010, 17:15
Inca una de la harry potter

Vegas_Ecstazy pe 16 Februarie 2010 17:49
Va fi un film dupa parerea mea mai bun ca celelate parti dar pacat ca este impartit,dar trebuie sa ii intelegem deoarece poate fi ultimele filme "Harry Potter" asa ca va trebui sa exite un suspans mai mare si mai lung si actorii sunt foarte buni desi unii au varste mai mici decat alti actori de renume sunt totusi ok deci va avea toate sansele sa sparga boxoffic-urile din toata lumea.

Si inca una - oare chiar am uitat limba romana?

edye pe 14 Octombrie 2010 15:17
dabia astept
Dabia astept sa apara si partea asta , am toate filmele in pc si le revad mereu cand am o dispozitie mai porasta si ma face sa uit de griji si sa fiu mai fericit.
Oare data de lansare este cel american sau romana , ca daca ar fi in Romania si mai ales in Constanta , coincide cu ziua mea si as fi foarte fericit , as face cinste la prieteni cu un bilet la cinema ;)

FreakDoll
01 Dec 2010, 18:48
Vorba omuluidindulap: "Hotii striga hotii".Hahahaha!!!=))

buticut
01 Dec 2010, 19:15
Si tot de-acolo:

aavramescu23 pe 21 noiembrie 2010 08:11
Eu nu stiu cine Dumnezeu face cronica la aceste filem dar din punctul meu de vedere e batut in cap. Filmul e suberb. A tinut 2 ore si 15 min. Russell Crowe face din nou un rol mare. Ce sa mai zic de Elizabeth Banks care isi joaca perfect rolul. Filmul e plin de suspans si nu stii nicioadata scapa, nu scapa. Totul se complica pe parcurs. Am citit o alta cronica despre Unstoppable care e nu stiu cum si nu stiu cum ca merita doar pt cei carora le plac exploziile. Ce Dumnezeu de explozii au fost? Am vazut filmul si nu e decat una. Cea a trenului care se pune in fata locomotivei 777, deraiaza si explodeaza murind mecanicul. In rest? Filmul e superb, din nou suspans. O varianta a Armaggedonului cu Bruce Willis dar pe Pamant cu Denzel Wahsington si Chris Pine in zile mari. Ieri le-am vazut la cinema la Timisoara
Pe cand Splice e un film de cacat. Si a fost laudat pe toate partile. Deci ca si concluzie filmele care nu au cronica asa de buna sunt f bune iar cele care au cronica mega faina sunt de rahat si nu merita vazute la cinema.

Thanks for the Unstoppable spoiler >:P

chuckyfan
01 Dec 2010, 19:35
Oare de ce are impresia ca dialoghez cu ea?:-/

FreakDoll
02 Dec 2010, 18:49
Oare de ce tot simti nevoia sa te faci de ras?Nu realizezi ca si tu esti analfabet?Iti pot da n exemple, daca doresti.Macar sa rada un om ca lumea.Doamne!:)))))

chuckyfan
03 Dec 2010, 14:08
Ca sa nu mai zic altceva:

Cand te caracteriza Judex prin CAFENEA, tind sa cred ca avea mare dreptate, ba nu SUNT SIGUR.

FreakDoll
03 Dec 2010, 14:22
:)) Nu mai urla ca nu e nici un surd pe'aici.Eu stiu ca adevarul doare, dar totusi..
Cand oamenii n'au cum sa se apere si stiu ca anumite cuvinte folosite de anumiti oameni la adresa lor sunt adevarate incep sa spuna prostii.
O sa spun un singur lucru care va contrazice absolut tot ce'ai scris mai sus: nu eu postez din minut in minut la cafenea, ci tu.Dar nu asta e grav.Pe mine, cel putin, nu ma intereseaza si nu ma deranjeaza fiindca si tu trebuie sa ai un rost pe lume.
Vina e doar a parintilor tai care, in loc sa te trimita la scoala sa inveti si tu, macar, sa scrii si sa vorbesti corect, iti permit sa stai toata ziua calare pe calculator.Sunt sigura ca si la propriu.

, ba nu SUNT SIGUR

Deci nu esti sigur:)) Bun.Vezi?Cand iti spun ca esti analfabet nu ma crezi.Bineee!!

P.S. Acest semn "," era cheia.

primmo
03 Dec 2010, 15:19
la "unstoppable" un individ surprinde perfect esenta filmului..

BaetuAndrei pe 02 Decembrie 2010 14:06
e despre diferenta dintre doi oameni care apartin unor generatii diferite, oameni care conlucreaza impotriva unui tren. Si grasu ala lasa trenu sa plece de parca ar lasa o barca de hartie pe un lac. OPREste Trenu, te agati de el, fii erou. cam liniar filmu, si finalul este demult stiut.

Pitbull
19 Dec 2010, 18:38
Capodoperă!!!
:-O :| :) :D :)) =))

Despre "Eu, când vreau sä fluier, fluier"

atheas pe 4 iunie 2010 21:20
Eu ma consider un ``movie buff`` avand in palmares aprox 800 de filme filmul acesta este un film realistic,dar si in acelasi timp un film foarte static avand un buget destul de mic , bine inteles gusturile nu se discuta dar daca vrei un film cu putin suspans poy sa te uiti la ``V for Vendetta``,regret sa spun dar Sergiu Nicolaescu nu a dat tot ce a putut in acest film.Mie nu prea mi-a placut filmul deoarece cum am zis mai inainte este un film foarte static, sunt multe filme care trebuiesc vazut si care nu se compara cu un film romanesccum ar fi ``show shank redemption``. brava pentru film si data viitoare sa nu fie asa de static...

buticut
19 Dec 2010, 19:39
^ROFL =))=))! Pana la urma se adevereste ce spunea mai devreme un tip, ca mai toate filmele romanesti sunt facut de Nicolaescu :)). Deci Fluierul e static si show shank redemption e un show ce nu trebuie ratat. Am notat :)). Daca asta e un movie buff (apropo, a facut 800 de filme cu manuta lui sau care e faza cu palmaresul :))?) , nu vreau sa stiu profilul unui average movie goer :)).

Pitbull
20 Dec 2010, 14:27
Dupä cronica mea la "Splice":
http://www.cinemagia.ro/filme/splice-32958/

Raps09 pe 16 octombrie 2010 21:19
Mai Gorge Calinescu chair nu ne facineaza parerile tale spuse cu dexul in fata apreciez ca sti sa "vorbesti" dar comentarile astea nu au rost:)

contlacinemagicieni
20 Dec 2010, 21:44
Comentarii Inception
claudiu7boss pe 17 Aprilie 2010 17:44
Leonardo DiCaprio se joaca cu mintile nostre, dupa Shutter Island acum Inception, daca te uiti la ambele devi nebun de legat :)

Genial. Intr-adevar, daca le vezi simultan ai mari sanse sa amesteci realitatile. Recomand sa vezi Inception prima data. Garantez ca nu vei percepe nici o modificare a sanatatii psihice ... verificat si omologat.

alina_stroila pe 13 august 2010 15:04
nu-i la moda sa mergi la cinema :).. e la moda sa vezi filmul in cele mai bune conditii ... si sa ai nitzel respect pt tine..Foarte faina notarea!

:)), no comment

Mrc pe 17 August 2010 16:45
Un Film Excelent

Nu m-am asteptat sa vad un film atat de bun cand am intrat la cinema. Trebuie vazut si revazut pentru ca este un film super iar ideea cu totul noua, ceva ce nu sa mai abordat pana acum. Il recomand fara indoiala -mai ales pt. amatorii genului.

Pai sa am pardon domnu meu!!! Pai, zic io, daca ideea nu s-a abordat pana acu (oare?), cum poate exista genul? Adica cum pot exista abonati la ceva ce nu se exista? Sau stai! M-ai ametit. Care e ideea, care e forma si care e genul? Cu siguranta nu e simplu de raspuns, deci mesajul tau trebuie citit, recitit, citit din nou si recititi ... si inca ... si inca, pentru ca este superb, si inca ...

Pitbull
21 Dec 2010, 13:50
Niscai fiinte de la "Little Fockers".
Prima explicä de ce e normal sä se dea note pe nevé.
Urmätoarele räspund la cronica mea:

lil_ame_g pe 10 Decembrie 2010 13:54
nota.
Normal ca notezi...pentru ca din trailer iti poti da seama cat de tare e.si ganditi-va k nu sunt rtoate fazele tari acolo.cum sa nu dai 10 cum sa nu dai nota maxima knd stii cu ce film ai de afacel.da...cine a zis k l-a vazut e ciudat rau....dar sa notezi k vezi trailerul...mi se pare ceva normal.si dupa ce vezi filmul ii sustii opinia k e super.

Valy10790 pe 20 decembrie 2010 13:48
Da-ti un glont in cap si nu ma fa comentarii inutile...fiecare om cu gusturile lui :) sincer ce imi propui sa vad?:) gulliver ? sau poate ceva gen Crima si pedeapsa? sa citesc o carte? ia-ti frate o viata si nu ma fa tu comentarii inutile...lasa box-office-ul sa vorbeasca...hai la revedere

Valy10790 pe 20 decembrie 2010 13:53
a si inca ceva...knd o sa iei si u milioane de dolari " k te prostesti" intr-un film de mana a 10a asa cum zici u ANUNTA-NE pana atunci...tine-ti parerile critice pentru tine :)

Zapa1 pe 20 decembrie 2010 22:51
Eu am inteles ca esti critic,dar pana la urma nu toti au gusturile tale.Ai facut filmu de 3 lei.Ia da nitel tu cu scrollu in jos si uita-te la pareri,apoi uita-te la ce zice MAJORITATEA prin nota filmului. Numai bi.. -hai lasa-.

aby55 pe 25 decembrie 2010 12:38
Dute si impuscate e o comedie nu actiune sau altceva ca sa fie seriosi actori eu am ras la toate 3

lolosu pe 25 decembrie 2010 19:43
auzi esti cumva neam cu Moni Columbeanu?dupa mintea pe care o ai asa cred..!!

lolosu pe 25 decembrie 2010 19:45
aaa si altceva..u n-ai nicio treaba??nu de alta dar sa faci un roman din filme in general deja mi se pare o lipsa de ocupatie..

blackjack11 pe 26 decembrie 2010 14:27
Ma, Pitbull, dute... si priveste Fat-Frmos si Zmaul, ca e action, dar lasa-l pe De Niro in pace , ca e unul din putinii actori care joaca rolul la o 100%.

-Wizz- pe 26 decembrie 2010 20:20
Hai ca ai exagerat; ce mama naibii ma,1 ? Cum draq ai ajuns la nota asta ? Ai mai dat comm-ul si inainte sa apara filmul .;jalnic ! Un cosmar este ceea ce ai scris tu aici,pentru ca pun pariu ca mai putin de 5 persoane citesc !

razvan9604 pe 28 decembrie 2010 15:39
mori drq ba panarama de critic tu...vai de steaua ta!ratatule!!!

Lino
22 Dec 2010, 14:56
Eu cred ca Pitbull "munceste" si pe Facebook la fel de mult ca si aici! Trebuie aplaudat !:))

miercuri
22 Dec 2010, 16:02
SI cand ma gandesc ca pana nu demult americanii de pe imdb forums mi se pareau culmea tampeniei si a inculturii, parca totusi in limitele si obtuzitatea lor, sunt ceva mai rezonabili si categoric mai limpezi in gandire si exprimare. Nu neg ca n-ar exista in America oligofreni ca cei din ograda noastra de mai sus, dar am impresia ca aia macar nu-si dau cu parerea pe net.

paul_aramis
22 Dec 2010, 16:13
oioioi, ce impresie greşită ai...

Lino
22 Dec 2010, 17:34
cred ca aproape jumatate din filmele frantuzesti sunt cu Alain Delon.
asa ca...un punct de pornire, ar fi acesta. si n-ar fi rau!
al doilea: Luis de Funes...

=))

Lino
22 Dec 2010, 18:12
miercuri: "Sper ca-n urmatorul sa joace amandoi Affleck brothers in tandem. "

Cmd93
24 Dec 2010, 12:58
Mesaje de pe pagina Dianei Dumitrescu:

calin maria pe 15 Februarie 2009 19:15

as dori sa intri pe marywtza_love_friends si as dori sa vb cateva cuvinte si as putea muri ...:)) si nu con poti sa intri pe id si imi lasi mesaj ...e imporntant sa vb cu mn :) :D te ador sa nu uiti asta >:-P

Si acum un baiat insistent:

livadaru stefan pe 28 Noiembrie 2008 20:05
Buna Diana sunt Stefan si vreau sa te invit la serbarea de Craciun.Sunt in clasa a-iv-a.Adresa scolii este str. Nitu Vasile scoala 190 Marcela Penes.Clasa este la etajul 2 prima usa (etajele sunt parter unu si doi)ora 18:30 pe data de 10.12.2008. Te asteptam cu drag!!!!

livadaru stefan pe 09 Decembrie 2008 19:00
Buna diana sunt tot eu stefan.Daca serbarea nu are loc in clasa,are loc in sala de sport mica este la parter, daca nu o gasesti mai intrebi pe la clase sau il intrebi pe gardian

livadaru stefan pe 10 Decembrie 2008 15:20
Buna Diana sunt tot eu Stefan vroiam sa iti zic ca te astept diseara la ora 18:30

rrs85
29 Dec 2010, 17:27
livadaru stefan e chiar inocent...:)

Pitbull
01 Jan 2011, 15:44
Fermecätor de inocent! :)

Lino
01 Jan 2011, 22:33
Nu inteleg de ce trebuie repudiati acesti prodromi de creatie literara?X(

miercuri
02 Jan 2011, 16:07
miercuri: "Sper ca-n urmatorul sa joace amandoi Affleck brothers in tandem. "
Ce anume e in neregula cu afirmatia de mai sus?

buticut
02 Jan 2011, 16:23
^ Probabil a considerat ca amandoi in tandem e un pleonasm. Acu' pe bune, daca si un pleonasm nesemnificativ e considerat perla, atunci eu sunt John Wayne.

princess_peach
02 Jan 2011, 18:57
^ Probabil a considerat ca amandoi in tandem e un pleonasm. Acu' pe bune, daca si un pleonasm nesemnificativ e considerat perla, atunci eu sunt John Wayne.
Da...într-adevăr multe comentarii sunt greșite (fie că sunt scrise incorect din punct de vedere gramatical, fie că lipsesc virgule sau diacritice - dar asta nu este mereu așa important, fie că sunt pline de înjurături...). Cinemagia este un site serios, important, luat în seama de mulți oameni. Măcar acum ar trebui să lăsăm "limbajul de mess" de-o parte și să scriem normal, ținând cont și de faptul că pe messenger se scrie prescurtat din grabă sau din dorința de a scrie cât mai repede, de a fi primul care trimite. Aici nu este nevoie de așa ceva, deci...măcar acum puțina seriozitate.
Cât despre greșelile gramaticale...X_X...din ce în ce mai multe și mai importante. Deja multă lume spune "care" în loc de "pe care" şi din ce în ce mai multă lume face dezacorduri, lucruri care sunt pur şi simplu penibile. Dacă nu noi vorbim corect româna, atunci cine?!...Până unde o să meargă neinteresul asta? O să ajungă corecte dezacordurile...pentru că sunt folosite de majoritatea oamenilor...
Sunt pleonasme care, chiar dacă sunt greșite, sunt folosite și la case mai mari, gen "marea majoritate"(pleonasm pe care îl auzim foarte des, chiar și la TV), "am revăzut din nou", "m-am întors înapoi"...şi multe altele.
Ce pot să spun...puțin mai multă seriozitate!:) sau măcar, atunci când vine vorba de un film sau un actor, și părerile sunt diferite, se poate comenta și fără înjurături, că până la urmă gusturile nu se discută..;;)

Lino
03 Jan 2011, 13:29

Perla e perla! Si Pitbull a dat exemple nenumarate de greseli gramaticale mai simple chiar decat acest pleonasm. Eu am vrut sa scot in evidenta ca aproape nimeni nu e scutit de greseli si ca poate nu este corect sa aduci invective la adresa acestora care le fac. Nu trebuie sa fim cu totii premianti la romana sau sa facem IATC-ul pentru a scrie pe acest site, parerea mea . Unii poate nu sunt iesiti la inviorare si au in jur de 12 ani, altii poate sunt sculeri-matritieri de meserie si n-au nici o tangenta, insa cu totii adoram filmele si vrem sa le comentam sau sa facem topuri. Probabil ca este o ierarhie a valorilor pe acest site , asta vrei sa insinuezi, unii sa fie scutiti iar altii nu de a fi aratati cu degetul !:|

rrs85
03 Jan 2011, 19:35
SAW VII:
kalu98 pe 27 Decembrie 2010 17:56
Toate episoadele au fost smecere si iau omorat pe capete sa vedem acum cu este si acest episod;).

princess_peach
05 Jan 2011, 22:51
Pe pagina "A walk to remember"
cristincik91:
"de ce acei care nu le place comenturile ca : e super filmul, trebuie sa scrie asa prostii. daca nuti place filmul nu te uita, dar lasa omul sa-si expuie sentimentele.
filmul e o capodopera. Baieti invatati-va din el!!!!! caci fetele astfel de iubire cauta. "

copila_satanista
06 Jan 2011, 10:01
Pfooaa @-) mi s-au incalcit pupilele

corinka
06 Jan 2011, 10:25
Sunt pleonasme care, chiar dacă sunt greșite, sunt folosite și la case mai mari, gen "marea majoritate"(pleonasm pe care îl auzim foarte des, chiar și la TV)

Marea majoritate o justifica cineva candva, nu mai stiu pe cine si unde am auzit, ca una e cand ai majoritate de 51 % si alta e cand ai 99 %, asa justificandu-se expresia "marea majoritate".

Sper ca atunci cand ai spus "case mai mari" nu te-ai gandit la TV. Chiar am vazut recent un reportaj in care apareau fosti redactori de la Europa Libera si ma gandeam ce oameni lucrau candva in radio si TV si cine lucreaza acum...:(
Pe vremuri, profesia (sau ocupatia, pentru ca majoritatea jurnalistilor aveau la baza o alta profesie: filologi, filosofi, ingineri etc.) de jurnalist era una respectabila, acum orice agramat care face circ pe la TV se da mare jurnalist...:-&

Pitbull
06 Jan 2011, 10:41
Foarte adevärat tot ce spui, Cori - apropo, welcome back! :) - mai ales despre degradarea exigentelor lingvistice la nivel profesional (si nu numai).

...Altfel, într-adevär, existä "majoritäti mari" si "majoritäti mici"; poate suna ciudat, dar e perfect logic - spre deosebire de adeväratele pleonasme, unde ilogicä ar fi nu situatia descrisä de sintagma pleonasticä, ci opusul ei ipotetic ("a iesi înäuntru", "babä tânärä", "urcä-te jos"...)

On-topic: evident, aici nu e vorba de asemenea greseli (dacä nu scuzabile, mäcar foarte comune), ci de nivelul de exprimare de-a dreptul dislexic, pe un fond cerebral complet degenerat, al atât de multor mesaje postate pe net (în spetä, printre comentrariile filmelor din site-ul nostru).