PDA

View Full Version : Feed-back pentru Cinemagia

aripidezapada
26 Jun 2010, 15:54
Mi-ar fi placut sa existe o rubrica pe site "Contact", sau un mod in care sa ne lasam mai usor parerile.

De mult vroiam sa te le scriu ca ar trebui sa afiseze sugestii pentru "search", atunci cand incepi sa scrii un titlu, sa apara posibilele cautari.

In plus, cand gresesti o singura litera din ditamai titlul cu 8 cuvinte, nu iti gaseste filmul! N-ar putea merge searchul global, cumva logic?

Acum am vazut ca apar sugestii la search, si vreau sa ii felicit!

Ma intreb totusi cum rezista site-ul fara sa ceara feed-back? Mi se pare de baza, eu as afisa in fiecare zi/saptamana intrebari la care vizitatorii sa poata vota. Sunt sigura ca ideile tuturor ar imbunatati frecvent siteul.

Oricum, e tare :) Multumim!

Pitbull
26 Jun 2010, 16:56
Räspuns serios, nu o mojicie tembelä ca deasupra.
Ma intreb totusi cum rezista site-ul fara sa ceara feed-back?
Dar, dragi aripioare-de-zäpadä, SECTIUNEA ASTA, "CONDICA DE SUGESTII SI RECLAMATII", cu toate topicurile ei specializate, si cu posibilitatea de a aborda mereu si alte probleme, în topicuri noi, ce e? Pâté de ficat?
Ne bucuräm cä te avem printre noi, si speräm sä ne oferi cât mai frecvent elemente utile de feed-back! :)

StefanDo
27 Jun 2010, 09:23
oricum, pe homepage-ul site-ului, pe zona neagra din partea dreapta, este un buton portocaliu vertical pe care scrie, surpriza!, chiar FEEDBACK. E de vreo sase luni acolo. :)

Neuptolem
28 Jun 2010, 09:44
...dar orice s-ar intampla, nu va creste nivelul de trai din romanica, cu 10 sectiuni de feed-back nu te distrezi mai mult, nici pe net, nici in afara lui, deci, schimbarile, portocalii, rosii, verzi, mov, in cazul cinemagiei, sunt fara folos practic...

aripidezapada
16 Feb 2011, 10:01
Va multumesc pentru atentionari! :)
Acum am sesizat si "feedback"ul portocaliu, pf. Credeam ca am mai mult spirit de observatie.

O sa le scriu legat de gasirea titlurilor..

Multumesc!