Log in

View Full Version : Schimbarea username-urilor

Disciple
23 Jun 2010, 22:01
Sunt de acord.

Neuptolem
23 Jun 2010, 22:14
De acord. Dar cu o conditie: sa se stie cine e persoana cu noul nick-name - fostul nick-name - , pt. a nu se crea confuzii.
Mi-a trecut si mie prin cap dar numai de forumul asta nu-mi pasa mie acum.

Gloria
23 Jun 2010, 23:51
nu e deloc confortabila pentru partenerii de discutii de pe forum schimbarea nickname-urilor interlocutorului. apar confuzii, qui pro quo-uri etc.

Neuptolem
24 Jun 2010, 00:28
Da, nu e deloc confortabil nici pt. Mistah Jay care are o reputatie proasta, chiar si eu, dar mie nu-mi mai pasa de forum, spre deosebire de el.

ooo333
24 Jun 2010, 10:04
Sunt de acord , dar cum spune si neuptolem sa se stie si numele pe care l-am avut in inainte , pe mine vreau sa ma numiti pitbull =)) (glumeam) .

StefanDo
24 Jun 2010, 10:14
poll-ul e inutil, username-urile nu se schimba pentru ca ulterior se nasc prea multe confuzii, vedeti cazul proletar/keepwalking

Chambord
24 Jun 2010, 10:32
Am pierdut ocazia de a ma numi Bazatu2010 :(

rrs85
24 Jun 2010, 10:51
Si eu vroiam sa imi schimb nick-ul, ma confunda lumea cu RSS (Really Simple Syndication) si ma enerveaza ...:(
Dar sunt constient ca acest lucru ar crea confuzie... dar cine stie poate-ntr-o zi se va liberaliza schimatul nick-ului!:D

Prospero
24 Jun 2010, 11:48
*facepalm*

Cum adica?? chestia asta este o optiune implicita in toate forumurile pe care le cunosc.
despre ce confuzii vorbiti, ce aberatie e asta ca doar raman aceleasi conturi de user, aceleasi mesaje... cum sa se creeze confuzie?? doamne, nu credeam sa vad atata inapoiere pe-aici.

ooo333
24 Jun 2010, 11:53
*facepalm*

Cum adica?? chestia asta este o optiune implicita in toate forumurile pe care le cunosc.
despre ce confuzii vorbiti, ce aberatie e asta ca doar raman aceleasi conturi de user, aceleasi mesaje... cum sa se creeze confuzie?? doamne, nu credeam sa vad atata inapoiere pe-aici.
Noii ne cunoastem pe forum , fiecare avand ceva ''special'' schimbandune numrlr nu ne vom mai recunoaste .

redmen
24 Jun 2010, 14:09
Nu ar fi greu de implementat aceasta chestie,moderatorii ar trebui sa tina cont si de dorintele forumistilor.Banuiesc ca daca va fi posibil sa iti schimbi nickname`ul nu se vor apuca toti forumistii sa si`l schimbe.Probabil multi sunt multumiti cu al lor si nu ar vrea sa si`l schimbe.Iar confunzia ar putea fi evitata simplu trecand la semnatura ceva de genu` "HarleyKing ex. Mistah J" pentru o anumita perioada de timp.Oricum nu cred ca va fi prea mare confuzia printre userii obisnuiti,iar cei noi (cei care posteaza pentru puncte) sigur nu vor fi interesati ca si`a schimbat careva nickname`ul.

Neuptolem
24 Jun 2010, 16:20
StefanDo exagereaza. Ar trebui sa se poata schimba user-name-ul, o data, dar sa nu devina un obicei, hai cum iese soarele, alt nick! Nu asa!
Normal ar fi sa se poata face asta o singura data, cum a facut Keep.
Dar undeva, la subsol, mic, mic-mic, sa fie si nick-u-al vechi, sa stie toata lumea cu cine are de-a face.
Insa pe de alta parte il inteleg pe StefanDo. O avea el motive intemeiate pt. care nu e de acord. Nu e usor sa fii manager...

Mult mai tentanta mi s-a parut ideea illotemporei cu inchiderea contului. Probabil am s-o fac cand se vor scurge 6-12 luni de la postarea ultimului meu mesaj pe cinemagia cu optiune asupra revenirii in cont cand ai chef. Sau niciodata.
Inca ceva ce voi nu luati in calcul: ce atat stres? viata nu e pe internet. Daca esti al mai tare din parcare aici pe forum si ai user-name fain, nu ai nimic de castigat concret. Pentru ce?...

danonino
27 Jun 2010, 18:46
In caz daca se poate schimba numele, vreau sa le rezerv pe urmatoarele: madularul_infatigabil , merdenele_2011 si Fulga.