Log in

View Full Version : "Sex and the City 2"

ank_andreea
06 Jun 2010, 16:37
astept sa-l vad, din pacate nu am timp sa merg la cinema saptamana asta :( dintre cei care l-ati vazut, spune-ti-ne si noua pareri. merita sau nu? cum e in comparatie cu 1?

Ipu
06 Jun 2010, 19:54
Ce se întâmplă de fapt în serialul Totul despre sex?

miercuri
06 Jun 2010, 22:17
Primele 3 serii ale serialului au fost scrise cu mult umor si ironie, dar pe parcurs s-a tot comercializat. Primul film a fost o abjectie, iar al doilea se pare ca ar fi o abjectie si mai mare.

anaemona
06 Jun 2010, 23:45
Doamne, how low can you go? =)) dupa ce nu s-a intimplat nimic in 1, ce-ar putea sa se intimple in 2?

Si mie mi-au placut primele serii, de fapt cind am vazut primul episod am avut o revelatie :) era scris dinamic, cu umor, cum zice miercuri, mi s-a parut un serial inteligent while it lasted. La fel cum s-a intimplat si cu Gilmore girls. Cel mai inteligent dintre serialele de genul asta mi s-a parut Central Park West desi si asta a cam decazut in final.

marius_em
07 Jun 2010, 04:49
Eu nu ma mai grabesc sa critic. E clar, nu-mi place, nu ma atrage deloc. Adica, nu ma voi duce niciodata la filmul asta, si n-am rezistat mai mult de 15 minute cand era serialul pe HBO, dar incep sa inteleg de ce femeilor le place. E o atitudine exlusiv feminina asupra vietii. Cred. :)
E glamour, e fashion, e chochetarie. Si da, e si product placement. Dar nu cred ca femeile care se uita la genul asta de filme nu stiu asta. Doar ca, din punctul lor de vedere, e un plus, e ca si cum s-ar uita intr-un catalog. Ideea e ca e o chestie feminina, si am invatat sa n-o mai privesc condescendent. Si iar, ce am mai observat, ca nu exista un gen anume de femeie target pentru filmul asta. Adica, da, sunt cele ce traiesc pentru a se uita in oglinda, dar ideea e ca pentru toate glamour-ul este un aspect al vietii lor, chiar daca in proportii diferite pentru fiecare. Fiecare femeie isi doreste sa arate bine, sa fie admirata.
Prietena mea se uita acum la Gossip Girl, iar ceva pe care nu pot sa ma uit prea mult fara sa adorm. Dar, pe de alta parte, imi plac femeile mai cochete, mai "superficiale" daca vreti, daca superficial inseamna sa fii in pas cu moda, sa ai grija de imaginea ta. Si Gossip Girl ii mai arata o combinatie, o rochie, o coafura, etc. Da, ce sa zic, e si asta un entertainment.
Daca ar fi sa fac o comparatie, Sex and the city e pentru femei, ce sunt filmele cu Bruce Lee, sau filmele ca 300 pentru barbati. Placeri vinovate.
In schimb nu voi intelege niciodata de ce unele femei tin mortis sa mearga la acest film cu sotul/prietenul.

danonino
07 Jun 2010, 05:38
Eu nu ma mai grabesc sa critic. E clar, nu-mi place, nu ma atrage deloc. Adica, nu ma voi duce niciodata la filmul asta, si n-am rezistat mai mult de 15 minute cand era serialul pe HBO, dar incep sa inteleg de ce femeilor le place. E o atitudine exlusiv feminina asupra vietii. Cred. :)
E glamour, e fashion, e chochetarie. Si da, e si product placement. Dar nu cred ca femeile care se uita la genul asta de filme nu stiu asta. Doar ca, din punctul lor de vedere, e un plus, e ca si cum s-ar uita intr-un catalog. Ideea e ca e o chestie feminina, si am invatat sa n-o mai privesc condescendent. Si iar, ce am mai observat, ca nu exista un gen anume de femeie target pentru filmul asta. Adica, da, sunt cele ce traiesc pentru a se uita in oglinda, dar ideea e ca pentru toate glamour-ul este un aspect al vietii lor, chiar daca in proportii diferite pentru fiecare. Fiecare femeie isi doreste sa arate bine, sa fie admirata.
Prietena mea se uita acum la Gossip Girl, iar ceva pe care nu pot sa ma uit prea mult fara sa adorm. Dar, pe de alta parte, imi plac femeile mai cochete, mai "superficiale" daca vreti, daca superficial inseamna sa fii in pas cu moda, sa ai grija de imaginea ta. Si Gossip Girl ii mai arata o combinatie, o rochie, o coafura, etc. Da, ce sa zic, e si asta un entertainment.
Daca ar fi sa fac o comparatie, Sex and the city e pentru femei, ce sunt filmele cu Bruce Lee, sau filmele ca 300 pentru barbati. Placeri vinovate.
In schimb nu voi intelege niciodata de ce unele femei tin mortis sa mearga la acest film cu sotul/prietenul.

Daca tot ai raspuns la intrebarea asta, o poti incerca si pe urmatoarea: De ce se uita femeile la telenovele?

Nu mai incerca sa intelegi femeile. Nici ele nu se inteleg pe insele

marius_em
07 Jun 2010, 10:22
De ce se uita barbatii la fotbal?

Dragomara
07 Jun 2010, 11:41
4 femei urate(kimcatrall e cea mai buna din ele).
Nici Caragiale nu cred că o putea spune mai bine!
=)) =)) =)) =)) =))

Mie una mi-a plăcut serialul, mă rog nu atât de mult încât să văd toate episoadele, da'când se întâmplă să dau peste unul chiar mă uit cu plăcere. Despre film nu-mi amintesc mare lucru, mai exact NIMIC, însă citii săpt trecută despre al doilea Sex &... , în TVMania şi aflai că acţiunea se petrece în Dubai, dar că nu li s-a dat voie să filmeze acolo, drept care au turnat în Maroc. :"> :-* :-* Oricum, abia aştept să le văd pe fătuci în noile costume, asta şi unde garderoba tipelor m-a preocupat mult mai mult decât mesajul tembeluţ al serialului.

Federico
07 Jun 2010, 11:59
Tine minte micro-descrierea geniala atasata primei parti - "Cred ca au uitat sa-i scrie scenariul... "

miercuri
07 Jun 2010, 13:52
E glamour, e fashion, e chochetarie. Si da, e si product placement. Dar nu cred ca femeile care se uita la genul asta de filme nu stiu asta.
Asta e toata problema mea cu filmele SATC si partial cu ultimele serii. La inceput era mult mai sincer si nu turna nimeni glantz cu galeata. Daca te uiti la unul din primele episoade (sezonul 1 e chiar destul de low budget, arata foarte 90's si e tras pe 16mm!) o sa vezi o diferenta de la cer a pamant intre ce era atunci si ce a ajuns acum.

SoX
07 Jun 2010, 14:46
Am vazut doar primul sezon din serialul respectiv si intotdeauna l-am considerat un tv show extrem insotit de mesajul "don't do this at home". Evidentiaza toata frustrarea femeilor incapabile de a-si gasi perechea potrivita, fiind un efect secundar al principiului "femeia independenta" neglijand astfel trecerea timpului. Cu cat timpul isi pune aprenta pe protagoniste cu atat alegera barbatului potrivit devine tot mai limitata. Si daca filmul ar fi vrut sa transmita un mesaj ar fi ceva de genu: femei, maritati-va cat sunteti tinere si frumoase si cu mintea limpede. :D

hellsteed
07 Jun 2010, 15:12
Not another Cunt story

danonino
07 Jun 2010, 15:50
De ce se uita barbatii la fotbal?

de placere.

e un sport. O competitie. Suntem atrasi de asta.

marius_em
07 Jun 2010, 16:15
Same shit. E totul hormonal, barbatii, testosteronul si nevoia de competitie, femeile, estrogenul, nevoia de scene siropoase. In ambele cazuri, chiar, se inlocuieste actiunea cu pasivitatea de a urmari pe altii, si de a-i sustine, de a transpune aspiratiile proprii pe umerii eroilor de pe ecran/gazon.
Femeile tot de placere se uita la telenovele. Generalizand, pentru ca nu toti barbatii sunt pasionati de fotbal, si, in nici un caz, nu toate femeile se uita la telenovele.

Dragomara
07 Jun 2010, 16:23
NU ştiu unde aţi văzut voi femei frustrate, probabil că nu vb. despre acelaşi serial, sau şi-o fi schimbat recent sensul termenul "frustrat". :D În ceea ce mă priveşte, prin lentilele mele se vede cam aşa: femei care ştiu să-şi trăiască din plin viaţa, şi care savurează până la combustie orice mic moment de fericire. Cea pe care-o invidiez cel mai mult este Samantha, cea care are o carieră de succes, arată trăznet şi se culcă cu absolut orice bărbat pe care-l doreşte. ;) Oare ce-şi poate dori mai mult o femeie?! Să nu-mi spuneţi că un pampers de schimbat şi o izmană de spălat, că aia era pe vremea lu'mam'mare! :P :P

danonino
07 Jun 2010, 16:46
NU ştiu unde aţi văzut voi femei frustrate, probabil că nu vb. despre acelaşi serial, sau şi-o fi schimbat recent sensul termenul "frustrat". :D În ceea ce mă priveşte, prin lentilele mele se vede cam aşa: femei care ştiu să-şi trăiască din plin viaţa, şi care savurează până la combustie orice mic moment de fericire. Cea pe care-o invidiez cel mai mult este Samantha, cea care are o carieră de succes, arată trăznet şi se culcă cu absolut orice bărbat pe care-l doreşte. ;) Oare ce-şi poate dori mai mult o femeie?! Să nu-mi spuneţi că un pampers de schimbat şi o izmană de spălat, că aia era pe vremea lu'mam'mare! :P :P

excluzand-o pe aia, samantha, care e un personaj sincer si ok in serial.
celelalte femei uitate de orice dumnezeu, cum ti se par?

marius_em
07 Jun 2010, 16:46
Sox e preocupat de perpetuarea speciei. Adica daca toate femeile fac ca protagonistele din SATC, ne cam ducem dracului ca specie. Pe de alta parte, daca fac ca tigancile nspe puradei, iar ne cam ducem dracului ca specie. :)
Plus, probabil Sox e mai old school, si isi face grija ca fenomenul asta il va impiedica sa-si ia o nevasta tanara, ca toate vor astepta sa-si traiasca viata (egoistele naibii), in loc sa-si asume rolul traditional in familie... la cratitaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! :))

SoX
07 Jun 2010, 16:58
SoX nu condamna femeile la cratita, dar nici nu promoveaza femeile fleșcaite. :D
Adica ceva de genu: SoX and the City 2

marius_em
07 Jun 2010, 17:33
SoX and the City 2
That i'ld pay money to see!

Dragomara
07 Jun 2010, 18:16
excluzand-o pe aia, samantha, care e un personaj sincer si ok in serial.
celelalte femei uitate de orice dumnezeu, cum ti se par?
Normale. Contemporane. Sincere. Rebele. Inteligente. Cu umor. Preocupate de propriul viitor. Şi încă multe altele, da'iar pap şi nu pot tasta. Scuze. :"> :P

Windom
07 Jun 2010, 18:23
Si normale si rebele? Exista asa ceva? Unde gasesc si io?:P

Dragomara
07 Jun 2010, 18:25
Si normale si rebele? Exista asa ceva? Unde gasesc si io?:P
Da.

Windom
07 Jun 2010, 18:33
Eu am vazut doar jumatate de episod pe HBO mai demult. Verdictul: muierile alea au prea mult timp liber la dispozitie.>:)

pipes
08 Jun 2010, 10:57
D, exemplifica "normala si rebela" fie cu exemplu contemporan, fie cu ceva schita definitorie........
chiar vrei sa-ti spun ca specia "voastra" se duce pe pusca?!?!?!? inca sunt optimist, dar pana cand? :)
si acum sa vezi ce o dam in agnostice, nostalgii, exagerari, inchipuiri, vise si asa mai departe!
o sa dezvolt mai tarziu daca e cazul.
si sa nu aud de misoginism si alte porcarii de gen. vorbim despre realitate. asa cum o traieste fiecare. si incercam sa ajungem intr-un punct. presimt ca sensibil si egoist.
let the games begin!

A hard ON TOPIC: sunt rezervat maine la SATC 2 de la 22.00. 6 bucati. Presimt ca o sa ma distrez "Big Time"......

miercuri
08 Jun 2010, 12:49
A hard ON TOPIC: sunt rezervat maine la SATC 2 de la 22.00. 6 bucati. Presimt ca o sa ma distrez "Big Time"......
Oh common, de ceeeee? E o tampenie sinistra si din cate am auzit si rasista. Si are 3 pe imdb, daca pana si pe imdb are 3 (in ciuda voturilor hoardelor de fani), trebuie sa fie intr-adevar atroce. Si tu chiar vrei sa contribui din buzunarul tau la ingrasarea bugetului acestui film avortat. Nuuu :(

Windom
08 Jun 2010, 12:53
miercuri, lasa si tu omul sa vada ce-i place.;)

pipes
08 Jun 2010, 13:11
windom, tu pe zi ce trece esti mai intelept! parol, mon cher!
oricum am vazut ca subtilitatile pe aici nu sunt foarte gustate sau nici macar dibuite......... as putea adauga. se simte cineva? :)
miercuri, ma duc pur si simplu. este oricum ziua Orange (asa ca nu contribui decat cu o jumatate de rau...) si cred ca pot avea motivele mele (neinteresante pentru cei de pe forum). nu am nici cea mai mica asteptare de la acest film. insa, sunt curios cat de feminist poate fi si/sau cat de penibil. posibil sa se dovedeasca a fi chiar un subestimat. orice se poate, nu? asa ca voi face comentarii pertinente incepand de joi dimineata....
windom, ai legatura!

si ca o paranteza ():
pe site-ul Cinemagia, zona culturala pe care o frecventati amandoi, Miercuri si Windom, filmul pe care il atacati vehement are remarcabila si decenta nota de 7.00. si eu clar nu am votat. daca n-as sti de RT, IMDB si altele, mi-as putea imagina ca e un film chiar reusit..... si oarecum recomandat.
asa ca trageti voi, adica Windom (exponentul a ceva), concluziile! iti da cu virgula? rotunjeste!

redmen
08 Jun 2010, 18:32
Tocmai pentru ca personajele din film nu sunt bombe sexy a dus la celebritatea serialului.Toate femeile s`au identificat la un moment dat cu una dintre situatiile prin care trec cele 4 eroine.E ca si cum nu ar mai trebui sa ne placa noua de Bruce Willis in Die Hard (sau oricare alt bad boy) pentru ca nu e credibil ce se intampla acolo si ca barbatii din viata reala sunt doar niste burtosi,cheliosi,nu stiu sa dea cu pumnul si nu au succes la femei.

Windom
08 Jun 2010, 19:03
si ca o paranteza ():
pe site-ul Cinemagia, zona culturala pe care o frecventati amandoi, Miercuri si Windom, filmul pe care il atacati vehement are remarcabila si decenta nota de 7.00. si eu clar nu am votat. daca n-as sti de RT, IMDB si altele, mi-as putea imagina ca e un film chiar reusit..... si oarecum recomandat.
asa ca trageti voi, adica Windom (exponentul a ceva), concluziile! iti da cu virgula? rotunjeste!
Pai nota aia demonstreaza faptul ca Cinemagia a fost zona culturala. Acum a degenerat un pic intr-o chestie prin care misuna o gramada de trolli si alte specii. Dupa cum am mai zis, dezlegarea la puncte a avut consecinte nefaste. Iar multi dintre cei care au transformat Cinemagia intr-o zona culturala fie au plecat, fie au fost bannati aiurea. Asta e...

redmen
08 Jun 2010, 20:13
Serialul e considerat drept o mare creatie, o mare realizare, o viziune asupra unei noi femei, moderne, a unei panarame fara stil ce se scalda in golurile craniului, o urata ce se imbraca si se comporta ca o tarfa dar se crede printesa.

Tocmai pentru ca sunt urate dar au incredere in ele le face sa devina femei.Ca barbatii nu vor sa admita ca si femeile au pofta de sex la fel cum au si ei e alta treaba.Din fericire pentru femei,nu mai traiesc in Evul Mediu sa isi ia cate un par dupa cap ca au pofta de sex.

miercuri
08 Jun 2010, 21:04
"Ele apar in serial ca niste femei fatale, toti barbatii din lume le cad la picioare, se comporta de parca ar fi fost nascute din spumele marilor"

Nu prea, apar ca niste femei normale, de cariera din New York. Simt nevoia sa ma repet, primele trei sezoane (pe care tu nu le-ai vazut, dar ai idei preconcepute legate de intregul serial) sunt cat se poate de cu picoarele pe pamant. Iar personajul Mirandei ramane pana la sfarsit cel mai nepervertit si mi se pare cel mai aproape de stadardul femeii care incearca sa-si impace familia cu cariera in ziua de azi. E adevarat ca serialul a degenerat spre sfarsit, iar filmul a degenerat de tot, capatand o aura exclusiv comerciala, dar pentru ceea ce a insemnat Sex and the City la sfarsitul anilor 90, ai face bine sa te informezi inainte sa arunci cu noroi in stanga si-n dreapta.

Liviu-
08 Jun 2010, 21:37
filmul pe care il atacati vehement are remarcabila si decenta nota de 7.00. si eu clar nu am votat. daca n-as sti de RT, IMDB si altele, mi-as putea imagina ca e un film chiar reusit..... si oarecum recomandat.

Ala mai merge, dar ia fa o comparatie intre asta (http://www.cinemagia.ro/filme/the-ugly-truth-adevarul-gol-golut-27071/) si asta (http://www.cinemagia.ro/filme/bakjwi-thirst-42454/). Te sperii...

marius_em
08 Jun 2010, 21:53
Eu unul ador femeile care n-au standarde. Nici eu n-am, si ne potrivim si futem de minute.

buticut
08 Jun 2010, 23:23
filmul pe care il atacati vehement are remarcabila si decenta nota de 7.00. si eu clar nu am votat. daca n-as sti de RT, IMDB si altele, mi-as putea imagina ca e un film chiar reusit..... si oarecum recomandat.
Ala mai merge, dar ia fa o comparatie intre asta (http://www.cinemagia.ro/filme/the-ugly-truth-adevarul-gol-golut-27071/) si asta (http://www.cinemagia.ro/filme/bakjwi-thirst-42454/). Te sperii...
Pff de cand ne luam dupa rating-urile de pe Cinemagia? Rating-urile de pe Cinemagia sunt mult, MULT mai irelevante decat cele de pe IMDb, unde, hai sa recunoastem, filmele din top-ul 250 sunt in mare parte 'must see' si multe s-ar gasi si pe listele noastre, chiar daca nu in aceeasi ordine. Lista e in principiu bazata pe filme mainstream, nu atat pe hidden gems, dar tre' sa recunoastem, e decenta. Asa cum gasesti pe IMDb filme de 8 care ti se par de 6, gasesti si filme de 6 care ti se par de 8, dar cand nota clocoteste undeva pe la 3, atunci e semn clar sa stai depparte (Apropo, Happy Birthday Mr. Depp :P) de el.

Si mie imi placea serialul pe la inceputurile sale, din aceleasi motive mentionate de miercuri, chiar daca nu il urmaream regulat. Haide, nu se harjoneau chiar cu orice ratat, aveau si ele niste standarde, pentru ca in primul rand se iubeau pe ele si aveau grija sa se rasfete cu orice le poftea inima. Nu-mi amintesc ca fetele sa se fi aruncat in pat cu o gramada de uratei, dar poate ma insel...:P

marius_em
08 Jun 2010, 23:34
Imi place ca grija lui buticut e sa nu se fi culcat cu vreun uratel :)).... prostut, nu prea conteaza, dar uratel, doamne fereste!....

buticut
08 Jun 2010, 23:48
Vroiam doar sa evidentiez faptul ca nu ii alegeau chiar randomly :)). La One Night Stands nu prea conteaza intelectul :P.

hellsteed
09 Jun 2010, 07:19
Tin minte cand a fost SATC 1 la ora 5 dupa-masa in fata la Arta - Cluj, era plin de lume si inauntru si-n afara. 99,9 % femei.

Windom
09 Jun 2010, 07:23
Vroiam doar sa evidentiez faptul ca nu ii alegeau chiar randomly :)). La One Night Stands nu prea conteaza intelectul :P.
Cind vine vorba de "generatia Sex in the City", nici la One Life Stand nu prea mai conteaza...

Frank
09 Jun 2010, 09:14
Bănuiesc că e in acelasi registru cu primul film si cu serialul: niste ”malliste” care nu au alta ocupatie decat sa se flendure prin magazine si sa vorbeasca despre viata lor amoroasa. ”Posetuta, pantofiorii, rochitele, ciorapeii”, ah, ah.. ”Ţi-ai luat permis de shopping?”, vorba sloganului publicitar pe care il auzim in ultimul timp pe la radio...

miercuri
09 Jun 2010, 10:18
Serialul nu e deloc in acelas registru cu filmele! X(

Frank
09 Jun 2010, 10:53
Deci serialul e bun, iar filmele sunt proaste?

StefanDo
09 Jun 2010, 10:58
eu am revazut acum vreun an primul episod din serial. ce isterie, ce haos, era exact in spiritul dezamagitorului "catalog de experiente" scris de Candace Bushnell. De-abia apoi a devenit serialul coerent si relevant pe care il stim.

in ceea ce priveste primul film, e de ajuns sa te gandesti la partul lui Charlotte ca sa-ti dai seama ca nu-s multe de zis. o sa zic pas continuarii

bremen1980
09 Jun 2010, 11:05
Tin minte cand a fost SATC 1 la ora 5 dupa-masa in fata la Arta - Cluj, era plin de lume si inauntru si-n afara. 99,9 % femei.

Adica era un fel de sarbatoare a Tesmoforiilor ,sarbatoare din Grecia antica la care numai femeile aveau acces.Aristofan parodiaza acest obicei in Tesmoforia .

Si Orfeu se pare ca a fost sfisiat in bucati de niste femei trace furioase.Erau suparate ca Orfeu atragea barbatii spre pederastie .:))

Este indicat deci pentru barbati sa paseasca cu frica in salile unde se proiecteaza acest film.

Medicate
14 Jun 2010, 22:57
Cat tam-tam pentru o porcarie ... :)) you're funny !

ancadana
01 Aug 2010, 23:00
filmarile la sex and the city 2 chiar au avut loc (o parte din ele)in abu-dhabi???multumesc:)

paul_aramis
02 Aug 2010, 13:10
nu ...

ricutza
09 Aug 2010, 10:29
Ce se întâmplă de fapt în serialul Totul despre sex?

Si multa barfa.
Nu am rezistat sa vad mai mult de 4 episoade.

Nu inteleg unde ai vazut/auzit tu multa barfa. Serialul chiar nu e despre asta...
In rest sunt de acord cu ce-ai zis. Intr-adevar cele 4 nu se vor a fi niste frumuseti. Si da, in general episoadele sunt despre frustrarile si problemele unor femei de cariera care isi cauta barbatul perfect.

ricutza
09 Aug 2010, 11:14
Tocmai pentru ca personajele din film nu sunt bombe sexy a dus la celebritatea serialului.Toate femeile s`au identificat la un moment dat cu una dintre situatiile prin care trec cele 4 eroine.
E ca si cum nu ar mai trebui sa ne placa noua de Bruce Willis in Die Hard (sau oricare alt bad boy) pentru ca nu e credibil ce se intampla acolo si ca barbatii din viata reala sunt doar niste burtosi,cheliosi,nu stiu sa dea cu pumnul si nu au succes la femei.

Ai citit ce am scris? Ai citit tot?

Da-mi voie sa te ajut, sa nu obosesti.

"Ele apar in serial ca niste femei fatale, toti barbatii din lume le cad la picioare, se comporta de parca ar fi fost nascute din spumele marilor"

eu vorbeam despre ipocrizia serialului si naivitatea (sa nu zic prostia) absurda a celor care il urmaresc. Serialul e considerat drept o mare creatie, o mare realizare, o viziune asupra unei noi femei, moderne, a unei panarame fara stil ce se scalda in golurile craniului, o urata ce se imbraca si se comporta ca o tarfa dar se crede printesa. In timp ce insira toti PAPAGALII posbili, ea cauta barbatul perfect, barbatul adevarat, si spera sa il gaseseaca printre aia cu care si-o trage, printre papagalii
Si-o trag cu toti ratatii in speranata ca printre ei e un invingator. Standarde, nu gluma.

Care dracu' e poanta cu Bruce Willis? Nu are legatura cu ce se discuta aici.

Si chiar daca John Mclaine e un personaj realistic improbabil, e macar un barbat.

Panaramele alea nu sunt nici macar femei.

deci Danonino, sa ne intelegem, tu acum vorbesti despre un film pe care nu l-ai vazut, pe baza celor 4 episoade vazute din serial.

Fara a sustine ca serialul sau filmele ar fi o mare filozofie, mi se pare ca ar fi de bun simt ca macar sa asculti, daca nu poti sa si reflectezi, asupra argumentelor pe care ti le aduc alti oameni.

Redmen a pus foarte bine problema. Eu n-as zice toate, dar multe femei s-au identificat cu problemele tratat in serial. Last time I checked, tu erai barbat. Asta nu te-ar scuti de tentativa de a intelege macar o serie de probleme cu care prietena, sau poate viitoarea sotie, se va confrunta mai devreme sau mai tarziu. Dar evident, nu putem sa-ti cerem sa faci asta. Asa ca mi s-ar parea mai cinstit ca in loc sa faci de kkt un serial pe care nu l-ai vazut practic, si la care oricum nu erai in target, sa zici; "ok nu e pentru mine, nu mi-a placut si mi se pare ca si tipele arata prost".

Acum despre statutul de pitzipoance al personajelor principale, iarasi aberezi. Din nou, last time I checked, pitzipoance erau niste tipe care se folosesc de farmecele personale si de haine de firma, ca sa atraga privirile si banii unor bogatasi, pentru a-si asigura un trai de parazit. Departe de a fi cazul personajelor din Sex and the City care:
- nu vaneaza barabati cu bani
- are fiecare cariera ei
- venereaza statutul de independenta

Ok, nu sunt fana a serialului sau a stilului vestiemntar a lui Carrie. Unele tinute sunt exagerate, asa cum ea singura recunoaste. dar pot sa accept ca moda e pana la urma o arta, si ca trebuie sa existe si oameni care sa promoveze creatiile extravagante, pentru ca altfel ne-am uniformiza cu totii. Dar trecandpeste cum arata pesonajele, si cum se imbraca, sunt constienta ca problemele acestor tipe pot ajunge sa fie si problemele mele itnr-o buna zi.
Sa fim sriosi, alegerea cariera/familie e o alegere prin care majoritatea femeilor care au facut o facultate, trebuie sa se confrunte la un momentat. Barbatii nu trec prin asta, asa ca de ce ar intelege. Si lista de exemple poate continua.

Nu zice nimeni ca trebuie neaparat sa urmezi calea celor 4 personaje. Dar serialul arata ca exista o multime de chestii pe care numai alte femei le pot intelege. E un serial care cultiva ideea de prietenie intre femei.

ricutza
09 Aug 2010, 11:23
am vazut asera Sex and the City 2...
Mi s-a parut lung si pe alocuri plicticos. Si in general lipsit de umor.
Dar n-as putea spune ca mi-a displacut complet. Terebuie sa recunosc ca a aduce cele patru personaje monumentale intr-un spatiu in care femeile sunt imbracate in negru si acoperite de valuri, n-a fost o idee rea, si mi-ar fi placut ca filmul sa fie mai mult despre asta. Dar probabil ca atunci nu mi s-ar mai fi numit Sex and The City.

Pentru o duminica seara relaxanta pe canapea, filmul e ok.

Pitbull
09 Aug 2010, 11:44
mi se pare ca ar fi de bun simt ca ma car sa asculti, daca nu poti sa si reflectezi, asupra argumentelor pe care ti le aduc alti oameni.
No chance.
Intr-unul din primele lui mesaje pe forum (dacä nu chiar primul), asternând un cearsaf de platitudini stufos-confuze dar exprimate cu o mârlänie agresivä, despre sedinta aia de materialism dialectic si (non)istoric din "Agora" lui Amenabar, n-a uitat s-o trânteascä, la un moment dat: "cretinii care nu vor fi de acord cu ce-am scris eu aici..."
Mai poti sä zici ceva? Tragi apa si taci.

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 11:46
mi se pare ca ar fi de bun simt ca ma car sa asculti, daca nu poti sa si reflectezi, asupra argumentelor pe care ti le aduc alti oameni.
No chance.
Intr-unul din primele lui mesaje pe forum (dacä nu chiar primul), asternând un cearsaf de platitudini stufos-confuze dar exprimate cu o mârlänie agresivä, despre sedinta aia de materialism dialectic si (non)istoric din "Agora" lui Amenabar, n-a uitat s-o trânteascä, la un moment dat: "cretinii care nu vor fi de acord cu ce-am scris eu aici..."

de ce sa o tragi?... no way... trebuie "eliminat din joc". de cand altii se cred mari smecheri pe aici si fac curatenie pe unde apuca?... is si eu curioasa... cine e persoana asta cu nume de iaurt?... =))

danonino
09 Aug 2010, 15:21
No chance.

Este ma!
In sfarsit, am un "papagal" care se ocupa de PR meu, si nu oricum, gratis. Bravo!
Continua si poate primesti o acadea la sfarsitul lunii.

@dragonfly_drk
Eu nu am vorbit despre film, am vorbit despre serial.

Pitipoanca e si femeia care se imbraca pentru femei. Fenomen din ce in ce mai raspandit si in realitate. Asa cum sunt ele. Imbracandu-se ca sa le faca altor femei in ciuda.

Da, alegerea aia nu o am. Dar nici nu consider obligatorie treaba cu casatoria si copii, intreaba-ti mama,tatal, sora, fratele, prietenul, prietena: de ce trebuie sa ma casatoresc? de ce trebuie sa fac copii? Si vei vedea ca majoritatea iti vor raspunde ca asa face toata lumea si ca, daca tu nu faci la fel, sigur nu gandesti normal, esti dusa cu capul etc. Dar despre subiectul asta atat, pentru ca, treaba asta e mult, mult mai complexa, implica mult mai multe lucruri.

sa zici; "ok nu e pentru mine, nu mi-a placut si mi se pare ca si tipele arata prost". Adevarat.

Ai inceput atat de bine ca sa ma dezamagesti la final

Nu zice nimeni ca trebuie neaparat sa urmezi calea celor 4 personaje. Dar serialul arata ca exista o multime de chestii pe care numai alte femei le pot intelege. E un serial care cultiva ideea de prietenie intre femei.

Prietenie intre femei nu exista. Nu are cum sa existe pentru ca, instinctiv femeile se urasc intre ele.

Prezenta prieteniei in filme e un cliseu frecvent, fara vreun fundament in realitate.

ps. poate ca exista o prietenie adevarata intre 2 femei undeva pe planeta sau continent.

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 15:32
Prietenie intre femei nu exista. Nu are cum sa existe pentru ca, instinctiv femeile se urasc intre ele.

Prezenta prieteniei in filme e un cliseu frecvent, fara vreun fundament in realitate.

ps. poate ca exista o prietenie adevarata intre 2 femei undeva pe planeta sau continent.

uite... asta da obiectivism... incepe sa imi place de tine. nu esti o cauza pierduta. exista prietenie intre doua si mai multe femei pe lumea asta. ADEVARATA. chiar eu cunosc cateva exemple... dar nu cred ca re rost sa ti le dau. stiu ca ma crezi pe cuvant. ;)

danonino
09 Aug 2010, 15:51

uite... asta da obiectivism... incepe sa imi place de tine. nu esti o cauza pierduta. exista prietenie intre doua si mai multe femei pe lumea asta. ADEVARATA. chiar eu cunosc cateva exemple... dar nu cred ca re rost sa ti le dau. stiu ca ma crezi pe cuvant. ;)

uimitor, avand in vedere ca nu ne cunoastem.

prietenia dintre o mama si o fiica?
prietenia dintre 2 lesbiene?

Eu te cred, dar spune-mi un singur lucru despre exemplul tau: e prietenie intre o grasa si o tipa buna?

ricutza
09 Aug 2010, 15:56
Pitipoanca e si femeia care se imbraca pentru femei. Fenomen din ce in ce mai raspandit si in realitate. Asa cum sunt ele. Imbracandu-se ca sa le faca altor femei in ciuda.

Discutabil. Categoric isi doresc sa fie invidiate de alte femei, dar nu se imbraca doar pentru asta. Pana la urma invidia celorlalte nu le tine de foame si nici nu le alimenteaza fondurile.

Oricum in Sex and the City nu le vezi niciodata pe cele 4 invidioase ca una are pantofi Manolo si cealalta nu. Si nici spectatoarele nu cred ca sunt invidioase pe tinutele lui Carrie sau ale lui Samantha. Au stiluri mult prea particulare pentru asta.

Da, alegerea aia nu o am. Dar nici nu consider obligatorie treaba cu casatoria si copii, intreaba-ti mama,tatal, sora, fratele, prietenul, prietena: de ce trebuie sa ma casatoresc? de ce trebuie sa fac copii? Si vei vedea ca majoritatea iti vor raspunde ca asa face toata lumea si ca, daca tu nu faci la fel, sigur nu gandesti normal, esti dusa cu capul etc. Dar despre subiectul asta atat, pentru ca, treaba asta e mult, mult mai complexa, implica mult mai multe lucruri.

Nu e neaparat vorba de casatorie, e vorba de toate particularitatile care fac fiecare relatie speciala. Doar pentru ca multe femei se confrunta cu acelasi probleme, nu inseamna ca le si resimt in acelasi mod. Sunt femei care trec prin depresii dupa nastere, sunt femei care ajung la disperare pentru ca le plang copiii in conitunuu, sunt femei care desi stiu ca si-au gasit jumatatea, nu-l pot convinge ca a venit timpul sa se casatoreasca sau sa-si intemeieze o familie...si multe alte lucruri si probleme... Raspunsul la ele din pacate foarte rar le gasesti in carti (sa fim seriosi cine ar sctrie o carte: "Cum sa nu-ti urasti copiii" si cine ar cumpara-o?) si de-asta e important pentru femei sa aibe si prietene de acelasi sex. Si evident ele pot fi mama, sora sau pur si simplu persoane cu care ai imparatasit o serie de experiente.

Ai inceput atat de bine ca sa ma dezamagesti la final

Din nou, vorbesti din propria experienta, nu?

Din perspectiva unei persoane care ani de-a randul a investit mai mult in relatiile de prietenie cu baietii, decat in cele de prietenie cu fetele, pe principiul ca baietii sunt mai sinceri si ca prietenia intre fete nu exista, pot sa spun ca nu e adevarat si ca o femeie are nevoie de ambele tipuri de relatii. Sunt pur si simplu niste lucruri pe care le poti discuta numai intre fete, si numai ele te pot intelege cu adevarat.

Si nu, instinctiv femeile nu se urasc intre ele. Cu o femeie poate ca as discuta afirmatia asta, dar cu un barbat nu.

miercuri
09 Aug 2010, 16:26

Esti in continuare un troll misogin de cea mai joasa speta. Nici nu vreau sa ma gandesc de unde izvorasc frustrarile astea.
Serios, nu-i da nimeni o pauza mica, sa se racoreasca? De cand a poposit pe forum acest individ a avut grija ca in mai toate posturile sa strecoare mici rautati misogine, denigrante, iar frecventa cu care o face e chiar ingrijoratoare. Respectivul este ori un troll cu o ambitie bolnavicioasa, ori un caz patologic.

danonino
09 Aug 2010, 16:31
Din nou, vorbesti din propria experienta, nu?

Din perspectiva unei persoane care ani de-a randul a investit mai mult in relatiile de prietenie cu baietii, decat in cele de prietenie cu fetele, pe principiul ca baietii sunt mai sinceri si ca prietenia intre fete nu exista, pot sa spun ca nu e adevarat si ca o femeie are nevoie de ambele tipuri de relatii. Sunt pur si simplu niste lucruri pe care le poti discuta numai intre fete, si numai ele te pot intelege cu adevarat.

Si nu, instinctiv femeile nu se urasc intre ele. Cu o femeie poate ca as discuta afirmatia asta, dar cu un barbat nu.

tehnic vorbind, un barbat nu poate fi doar prieten (amic) cu o femeie.

Initial am vrut sa detaliez pe larg subiectul insa, am deja 3 fire albe in cap la o varsta frageda, si nu doresc sa albesc mai multe si mai curand decat trebuie. Oricum femeile nu pot fi intelese, pentru ca nici ele se inteleg pe insele.

Le. catre miercuri.

m-ai prins. sunt un veritabil misogin. Sunt si un troll, cel mai tare troll. Asta ca sa nu avem vreo discutie. Te simti mai bine acum?

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 16:52

Initial am vrut sa detaliez pe larg subiectul insa, am deja 3 fire albe in cap la o varsta frageda, si nu doresc sa albesc mai multe si mai curand decat trebuie. Oricum femeile nu pot fi intelese, pentru ca nici ele se inteleg pe insele.

Le. catre miercuri.

m-ai prins. sunt un veritabil misogin. Sunt si un troll, cel mai tare troll. Asta ca sa nu avem vreo discutie. Te simti mai bine acum?

tehnic vorbind ai dat-o in bara rau de tot. ai demonstrat, in sfarsit, ca tu defapt te f*** cu toate femeile pe care le cunosti... =)) trist. saracele.... =))

de troll nu esti troll... esti un caz patolgic care nu se mai poate remedia.
aveam in liceu un coleg, tot asa care era violent si dur... si stii ce am facut cu el?... o sa o vezi pe pielea ta...>:) acum e un mielusel... ;)

Pitbull
09 Aug 2010, 17:06
Abia astept sä-l väd pe Iaurticä Menstruatiu* fäcut K.O. de gagici! :D

Miercuri, Dragon, Ricutzel,
Nu-l iertati si so pe el!
* - Poreclä pe care i-am dat-o dupä unul dintre primele lui tembelisme pe forum. Pe-atunci, nu stiam dacä-i un mascul la ciclu sau o muiere transvestitä. Nici acum nu stiu, da' m-am lämurit cä nu conteazä. Oricum, desi "Menstruatiu" sunä stilat, "Iaurticä" are mai mult inefabil. Continuati... (n.Pb.)

danonino
09 Aug 2010, 17:10

Le. catre miercuri.

tehnic vorbind ai dat-o in bara rau de tot. ai demonstrat, in sfarsit, ca tu defapt te f*** cu toate femeile pe care le cunosti... =)) trist. saracele.... =))

aveam in liceu un coleg, tot asa care era violent si dur... si stii ce am facut cu el?... o sa o vezi pe pielea ta...>:) acum e un mielusel... ;)

ai intrat pe forum special pt mine? Dar vai, este un gest incredibil, ma faci sa rosesc... Eu nu te-am vazut niciodata, sunt convins ca nici tu pe mine, dar sunt uimit, in mod placut, de cate sacrificii esti tu dispusa sa le faci pentru mine

imi tii contabilitatea cumva?

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 17:14

Le. catre miercuri.

ai intrat pe forum special pt mine? Dar vai, este un gest incredibil, ma faci sa rosesc... Eu nu te-am vazut niciodata, sunt convins ca nici tu pe mine, dar sunt uimit, in mod placut, de cate sacrificii esti tu dispusa sa le faci pentru mine

imi tii contabilitatea cumva?

NU TIN CONTABILITATEA NIMANUI... ma irita ca tot apari.. ih... si daca ai cauta putin, ai vedea ca nu am intrat pentru tine pe forum. am intrat sa vad cultura... dar in schimb am dat de tine... un om plictisit de viata care nu are ce face toata ziua decat sa strige ca (sa nu zic ce) pe forum cat e el de mare smecher... du-te omule la o bere si clatareste-ti creierii... ca vad ca is cam rigizi... mi-e mila mai de tine... ca in loc sa iesi in oras, u stai toata ziua in fata calculatorului si te plangi de existenta ta de nevertebrata... (adica esti om fara coloana vertebrala... stii?... nu?... stii?)

m-ai dezamagit.

cred ca ai tu orele tale cand esti mai amabil si dupaia sari cu gura pe toti. clar patologic, clar

danonino
09 Aug 2010, 17:44
NU TIN CONTABILITATEA NIMANUI... ma irita ca tot apari.. ih... si daca ai cauta putin, ai vedea ca nu am intrat pentru tine pe forum. am intrat sa vad cultura... dar in schimb am dat de tine... un om plictisit de viata care nu are ce face toata ziua decat sa strige ca (sa nu zic ce) pe forum cat e el de mare smecher... du-te omule la o bere si clatareste-ti creierii... ca vad ca is cam rigizi... mi-e mila mai de tine... ca in loc sa iesi in oras, u stai toata ziua in fata calculatorului si te plangi de existenta ta de nevertebrata... (adica esti om fara coloana vertebrala... stii?... nu?... stii?)

m-ai dezamagit.

cred ca ai tu orele tale cand esti mai amabil si dupaia sari cu gura pe toti. clar patologic, clar

Ai dreptate in tot ceea ce zici.

asta e. esti fata mare si treci peste.

dragonfly_drk
09 Aug 2010, 17:51

m-ai dezamagit.

A CEDAT DANONINOOOO!!!!!!!!!!!!! GOOOLLL!!!!!!!!! (apropo, ai vazut filmul?... e mediocru dar misto in acelasi timp)... \m/ o batalie e castigata... mai am razboiul... si GATAAA!!! :p...

nu te supara dino... nu am nimic cu tine personal, ci doar cu modul tau de a fi... ;)...
got it babe?

danonino
09 Aug 2010, 20:02
m-ai dezamagit.

A CEDAT DANONINOOOO!!!!!!!!!!!!! GOOOLLL!!!!!!!!! (apropo, ai vazut filmul?... e mediocru dar misto in acelasi timp)... \m/ o batalie e castigata... mai am razboiul... si GATAAA!!! :p...

nu te supara dino... nu am nimic cu tine personal, ci doar cu modul tau de a fi... ;)...
got it babe?

De la psihic ai trecut la fizic, foarte bine. Urmatorul pas ar fi metafizica.

Ai castigat o batalie, bravo. Iti dau o bomboana. Suge-o cu pasiune, pe urma poti sa inghiti... surpriza.

pt. necunoscatori. Exista bomboane cu guma de mestecat in interiorul lor, guma de mestecat e surpriza de mai sus. Asta ca sa nu existe probleme de interpretare.

anyway, a facut vreo smecherie filmul la box-office? la noi in tara, ma refer.

Pitbull
09 Aug 2010, 20:53
Continuati iaurticocidul în topcul aferent (ala cu snobismul).
Pe ästa-l închid pânä vä asezati frumos dincolo.
(Sexandthexcityfanii sä nu se sperie; va fi redeschis curând. Fiti pacienti.)

Willy4k
30 Aug 2010, 13:44
astept sa-l vad, din pacate nu am timp sa merg la cinema saptamana asta :( dintre cei care l-ati vazut, spune-ti-ne si noua pareri. merita sau nu? cum e in comparatie cu 1?

Buna! Daca ti a placut si ai vizionat si serialul, atunci este posibil sa ti placa Sex and the city 2, desi din punctul meu de vedere serialul este net superior filmelor. Oricum nu cred ca este genul de film care sa merite a fi vazut la cinema. Povestea filmului este scurta si cuprinzatoare: Samanthei i se face o invitatie in Emiratele Arabe, calatorie in care va fi insotita bineinteles de prietenele sale. Si nu mai spun nimic mai departe, pentru ca nu si ar mai avea rost vizionarea!;))

psihologu
10 Sep 2010, 20:21
Marturisesc ca filmul e usurel, construit pe un schelet clasic: cupluri siropoase excesiv, excesul anunta o tensiune, tensiunea anunta o intriga conflictuala, aventura, aventura, aventura, lucrurile par sa se rezolve, din nou cateva momente de tensiune pentru ca nimic nu se rezolva asa usor si mult asteptatul happy end fericit. Pelicula abunda in umor si aventura, singurele lucruri de care m-am agatat ca de-un colac de salvare si am ales sa ma las purtata de un val de ras nebun si relaxant. Umorul e facil, chiar la prima mana dar in stilul SATC. Izul de alta data nu a murit chiar de tot, cel putin nu la capitolul gluma si ironie.