View Full Version : PETITE : sa se scoata chestia cu Continutul trebuie sa aiba minim 50 de caractere
Animalutz10
01 Jun 2010, 13:20
Presupun ca nu numai pe mine ma enerveaza acea chestia asa ca cine vrea sa scapam de ea sa scrie aici!
copila_satanista
01 Jun 2010, 13:26
poate ca este pusa ca sa fie incurajate parerile mai complexe si descurajate cele in genul binecunoscutului "interesant" al lui radu_nu_mai_stiu_ce_numar
copila_satanista
01 Jun 2010, 14:41
scz stersesem mesajul pt k am zis ca poate te supar :D
pt care mai citeste scrisesem ceva de genul ca nu mai bine ar incerca Kuhaylan sa "be the change you want to see in the world" decat sa ne tot povesteasca cata superficialitate e p-aci?
pe de-o parte ai dreptate, spre exemplu nici eu poate nu am foarte mult ce cauta pe aici. pe de alta parte e din start o cauza pierduta din varii motive. la urma urmei astia-s oamenii p-aci si eu zic ca printre lucrurile rele se gasesc si bune asa ca cel mai bine culege ce-ti convine si incearca sa fii un exemplu bun poate il vor urma si altii :)
Aceasta chestie este pusa sa ne oblige sa folosim comentarii mai complexe insa si asa nu scapam de cocalarii de gen : ce tare e traileru etc . Ar trebui sa adaugi un pool cu sunteti de accord sau nu ? . Eu nu sunt de accord !
marius93
13 Jun 2010, 15:03
Mie nu-mi plac userii care scriu pareri de genul ''ce tare e filmul'' sau ''nu mi-a placut'' etc.
Mie nu-mi plac userii care scriu pareri de genul ''ce tare e filmul'' sau ''nu mi-a placut'' etc.
Trebuie sa recunosc ca si eu asa scriam inainte dar acum nu mai fac asa ceva !
mgf2768
15 Jun 2010, 22:36
Am vazut un user care a rezolvat problema, nu mai stiu sigur pe unde, a scris ceva de genul;
"grozav" apoi copy; paste la "Continutul review-ului trebuie sa aiba minim 50 caractere", si dupa aceea a scris: "acum are" :))
Theodor2011
06 Jul 2015, 09:58
Presupun ca nu numai pe mine ma enerveaza acea chestia asa ca cine vrea sa scapam de ea sa scrie aici!
Nu sunt de acord cu preferinta/petitia/cererea ta. Un review trebuie postat mai bogat/detaliat. Ce nu esti in stare sa postezi un review de minim 50 de caractere??? Daca esti in stare atunci de ce te-ai plange/vaita? Vezi ca pe IMDb continutul unui review trebuie sa contina cel putin 10 randuri. Si tu te vaiti de 50 caractere?:)) Topicul asta care l-ai deschis tu este fara sens
Topicul asta care l-ai deschis tu este fara sens
Serios Theodor ?X_X
Mai sunteti multi din astia?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.