PDA

View Full Version : Secretele Lumii

Onny91
16 May 2010, 11:34
Aveti idee de vreun secret???
adik ar fi interesant sa discutam pe aceeasta tema:D

copila_satanista
16 May 2010, 11:56
in primul rand e "lumii" ;)

abureala
16 May 2010, 12:01
si`n al doilea rand, o fi interesant dar nu vad cine si`ar pune "scheletul din dulap" pe tava, chiar daca nu suntem decat niste nick`uri si avatare unii pentru altii :-/

BigOvi
16 May 2010, 12:04
Secretele noastre sau ale omenirii? :-?

Onny91
16 May 2010, 12:15
eu zic sa vb despre secretele lumii
si nu cred ca totusi ar trb sa ma corectati daca am omis sa pun un 'i'

Judex
16 May 2010, 12:15
E vorba de niste lumi secrete. Sau de niste fete pe care le cheama Luminita si sunt secrete. =))

Onny91
16 May 2010, 12:18
De exemplu ce ziceti despre Tsunami-ul din 2004 care se spune despre el ca a fost provocat de o bomba...
uitati si articolol:

"Cu cele 229.866 de morti pe care le-a provocat, Tsunami-ul care a lovit Oceanul Indian pe 26 decembrie 2004, din perspectiva numarului urias de victime pe care le-a produs, se afla pe locul 7 in topul celor mai mari dezastre naturale din toate timpurile si pe locul 2 in topul celor mai sangeroase cutremure. Insa, daca nu este vorba despre un dezastru "natural", ci de un genocid care a fost initiat intentionat, cu ajutorul unei asa-numite bombe-tsunami, o arma nucleara care a fost detonata intr-o pozitie strategica din adancul oceanului? Conspirationistii afirma ca tehnologia capabila sa provoace o tragedie de asemenea proportii este cel putin fezabila, din moment ce o seama de cercetari in acest domeniu au fost conduse inca din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, experimente cu bombe-tsunami realizandu-se in 1944 si 1945 in Noua Zeelanda. De asemenea, inca din 1997, cu 7 ani inaintea devastatorului tsunami, Secretarul Apararii de atunci, din Statele Unite, William S. Cohen, afirma ca: "Exista grupari care au capacitatea de a se angaja in eco-terorism, prin tehnologii militare capabile sa schimbe clima, sa provoace cutremure sau eruptii vulcanice." Cu toate acestea, in afara ipotezei ca totul a fost un sangeros test la scara mare, cu greu se pot descifra motivele celor care ar fi lovit atat de crunt Sud-Estul Asiei prin tsunami-ul din Oceanul Indian."

BigOvi
16 May 2010, 12:18
Luminițele ce vârstă au? sau o au la secret? :-?

Onny91
16 May 2010, 12:21
Sau ce ziceti despre extrateresti...

Totul a inceput in noaptea zilei de 24 februarie 1942, cand numerosi martori oculari afirma ca au vazut mai multe obiecte zburatoare neidentificate pe cerul Los Angeles-ului, OZN-uri asupra carora artileria anti-aeriana americana ar fi deschis focul. Precum in cazul asasinarii lui Kennedy, oficialii americani nu au dat o explicatie satisfacatoare opiniei publice - trebuie avut in vedere ca numarul californienilor care pretind ca au vazut OZN-urile se ridica la cateva mii, dar si faptul ca trecusera nici 3 luni de cand America intrase in cel de-al doilea Razboi Mondial, dupa atacul de la Pearl Harbor, iar americanii intrasera in fibrilatia psihologica a razboiului. 5 ani mai tarziu, pe 7 iulie 1947 avea loc celebrul incident Roswell - atunci, armata americana ar fi recuperat epava unui OZN care s-ar fi prabusit langa oraselul Roswell din New Mexico. Si in acest caz, un numar impresionant de persoane - peste 100 - afirma ca ar fi vazut fie OZN-ul, fie epava acestuia. Mai mult de atat, conspirationistii speculeaza ca americanii ar fi recuperat cadavrul unui extraterestru (sau chiar un extraterestru in viata). Explicatia oficiala - cum ca s-ar fi prabusit un balon meteorologic - nu a multumit, din nou, pe nimeni. De atunci, numarul celor care afirma ca au vazut OZN-uri a explodat, iuresul dezvaluirilor, controverselor si cercetarilor stiintifice si pseudo-stiintifice devenind un fenomen in masa, la scara planetara. Psihologi afirma chiar ca in cazul ufologiei avem de-a face cu o prima si adevarata mitologie moderna, inventata in secolul XX.

BigOvi
16 May 2010, 12:23
@Onny91
bombele nucleare ar fi lăsat urme, gândește-te la radiații, cu toate astea nu scrie nimic despre ele...

Onny91
16 May 2010, 12:26
pai poate ca au fost ascunse de noi...

BigOvi
16 May 2010, 12:32
pai poate ca au fost ascunse de noi...
nu cred pt. că totul ar fi la scară globală și ar fi imposibil să nu le observe cineva

Onny91
16 May 2010, 12:37
pai poate mai multa lume a vazut dar cred ca a platit pt tacearea lor...
credeti ca exista vreo organizatie secreta in lume( poate o sa radeti dar nu cred ca e de ras)

miercuri
16 May 2010, 13:02
Lasa-te de teoria conspiratiei, sau du-te pe la Dan Diaconescu in emisiune...

Judex
16 May 2010, 13:07
http://www.youtube.com/watch?v=PzpWKAGvGdA&feature=related
:D

paul_aramis
16 May 2010, 13:29
dk l dk s-r pt zc c dk l spnm c n m snt scrt, n?
d' -n m lsţ b m'n pc, c r drptt! pln lm d sctţ d'st scrts, şt sgr!

RomaniaMare
16 May 2010, 15:48
Subscriu si eu aici.La o adica,toate evenimentele istorice pot fi trecute la categoria "conspiratii" de unii oameni care viseaza prea mult noaptea.

RomaniaMare
16 May 2010, 15:49
dk l dk s-r pt zc c dk l spnm c n m snt scrt, n?
d' -n m lsţ b m'n pc, c r drptt! pln lm d sctţ d'st scrts, şt sgr!
Aramis,esti drogat/fumat ??? :D Ce naiba ai scris,ca nu inteleg nimic.

paul_aramis
16 May 2010, 16:00
păi nu e topicu' dă secrete? n-ai băgat de seamă k aki se scrie pe păsăreaskă k să nu priceapă nimeni ce şi cum e cu secretoasele astea? mă konformatizai, k dak trrb atunci trb

Lasa-te de teoria conspiratiei, sau du-te pe la Dan Diaconescu in emisiune... Subscriu si eu aici.La o adica,toate evenimentele istorice pot fi trecute la categoria "conspiratii" de unii oameni care viseaza prea mult noaptea.

nasol e că nu visează şi nu noaptea. li se par adevăruri irefutabile la lumina zilei ...