Log in

View Full Version : Alien 5 ?!?!?!?!?!?!?

otonis
19 Apr 2010, 16:25
Am citit acum o ştire (sursa: wikipedia) despre o a 5-a parte Alien care va fi filmată-n 3D, şi lansată în 2012. Se pare că Sigourney Weaver va juca în această continuare. Poate cineva confirma ?! Eu sunt deja în extaz de la aflarea veştii, Alien fiind singuru' film care-mi place la nebunie încă din copilărie. :D
3D, wooooooow ! Va trebui să fac un efort inuman şi mă las de femei şi băutură ca să economisesc bani ptr. bilete, că-l voi vedea şi revedea de zeci de ori până-mi vor ieşi ochii din orbite. :))

redmen
19 Apr 2010, 17:18
Toti fanii Alien asteapta asa ceva de mult timp.Dar 3D = masina de facut bani si lipsa de respect pentru fani/spectatori ... ceea ce suna prea nasol ca sa putem vedea un Alien de calitate.

otonis
19 Apr 2010, 17:37
Toti fanii Alien asteapta asa ceva de mult timp.Dar 3D = masina de facut bani si lipsa de respect pentru fani/spectatori ... ceea ce suna prea nasol ca sa putem vedea un Alien de calitate.
Da, dar eu consider Alien a fi cea mai credibilă imagine extraterestră creată ptr. cinematografie, şi mi-ar plăcea să-l admir din toate unghiurile într-un 3D. Ar fi mult mai realistic astfel, mai ales dacă ne-ar da şi nişte arme încărcate în cinema, ar fi şi mai sângeros de realistic. :D
Sper doar să nu-şi abată atenţia de la poveste din vina acestei filmări 3D, că mor de inimă frântă. :-S

copila_satanista
20 Apr 2010, 14:58
Dar 3D = masina de facut bani si lipsa de respect pentru fani/spectatori ... ceea ce suna prea nasol ca sa putem vedea un Alien de calitate.

propun sa dezvloti aici (http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97014)