PDA

View Full Version : Cau "Cele 400 de lovituri"

keepwalking
17 Apr 2010, 13:08
caut "Cele patru sute de lovituri" al lui Truffaut.
il gasisem candva, pe o retea de cartier, dar nu-l mai am.

Liviu-
17 Apr 2010, 13:40
L-am vazut la Carturesti aproape de fiecare data cand am trecut pe acolo. Foarte posibil sa fie si la Carturesti Iasi.

Dar cum ai zis de retea de cartier presupun ca nu vrei sa-l cumperi. Incearca pe site-uri externe de torrent, un simplu search pe google de genul "les 400 coupes torrent download" ar trebui sa fie de ajuns. Eventual uita-te la comentariile de la torrent sa nu fie fake sau ceva de genul.

Liviu-
17 Apr 2010, 13:45
Ce ziceam de comentariile la torrent, se pare ca sunt niste probleme cu subtitrarea la cel pus de tine, dar ar trebui sa se descurce singur keep de acum.

keepwalking
17 Apr 2010, 13:48
merci, ma descurc de-acum.

paul_aramis
17 Apr 2010, 13:53
no, stai că nu te-ai descurcat de tot. în loc să gugăluieşti, foloseşti <a href="http://www.torrentz.com" target="_blank" rel="nofollow">www.torrentz.com. ăsta fiind un motor de căutare strict pentru torrente, îţi întoarce doar rezultatele reale, nu şi multitudinea aia de site-uri de torrent pe care ţi-o dă google (şi unde după aia trebuie să cauţi din nou torrentul în cauză). başca că vei avea la dispoziţie mult mai multe trackere pe care să le încarci, aşa că download-ul va merge mult mai bine.

redmen
17 Apr 2010, 14:01
Wow .. you`re smart!!! Cinefilule.