PDA

View Full Version : Care operatori de televiziune prin cablu transmit HD?!

Dragomara
10 Apr 2010, 08:03
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

nartip
10 Apr 2010, 20:02
Tot aud "reclama" asta pe HBO şi nu ştiu despre cine este vb. :-?
************************************************** ************************************************** ***
:) -In Medgidia fac acest serviciu concomitent cu cel analogic cei de la RCS-RDS.Cu un LCD de tip mai nou care are si "digital",din cautare se trece pe digital si analogic,se trece pe complet si se da start.Va scana toate canalele receptionate/transmise digital si analogic cu tot spectrul de frecvente intalnit,inclusiv codate sau demultiplicate.
-La sfarsit se va posta/va afisa-singur-pe canalul 1 digital.La capatul/sfarsitul sirului digital incepe -tot de la 1-sirul canalelor analogice detectate.Selectarea canalelor se mai poate face-in principiu- prin accesarea butonului de sub acela al canalelor,inainte/inapoi,cu denumirea de "GHIDE".Cu respect,nartip

Soricelul01
30 Jul 2010, 15:54

Si UPC-ul are mai nou pachete de canale HD si cica sunt foarte foarte ok. Pe langa asta, am auzit ca in materie de HD au cele mai multe programe de pe piata in clipa asta, adica 9 ;)

UrbanJohn
02 Aug 2010, 18:11

Si UPC-ul are mai nou pachete de canale HD si cica sunt foarte foarte ok. Pe langa asta, am auzit ca in materie de HD au cele mai multe programe de pe piata in clipa asta, adica 9 ;)

Da, in materie de HD, UPC are cele mai multe canale in momentul de fata. Si mi se pare ca au si exclusivitate pe Eurosport si History.B-)

Soricelul01
03 Aug 2010, 12:42

Da, in materie de HD, UPC are cele mai multe canale in momentul de fata. Si mi se pare ca au si exclusivitate pe Eurosport si History.B-)

Da, asa stiam si eu :) Oricum, eu sunt fan Fashion TV si-n HD cica se vede demential :D

UrbanJohn
03 Aug 2010, 16:32
[QUOTE=Soricelul01][QUOTE=Dragomara]jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Da, asa stiam si eu :) Oricum, eu sunt fan Fashion TV si-n HD cica se vede demential :D

:)) Ce dragut, fana Fashion TV. Da, vezi picioarele fetelor si mai lungi! @-)
Oricum, in HD si Andreea Esca e mai agreabila! :))
Thank you UPC for HD si la mai mare! :D

Soricelul01
04 Aug 2010, 15:18
[QUOTE=Soricelul01][QUOTE=Dragomara]jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

:)) Ce dragut, fana Fashion TV. Da, vezi picioarele fetelor si mai lungi! @-)
Oricum, in HD si Andreea Esca e mai agreabila! :))
Thank you UPC for HD si la mai mare! :D

:)) Da, noroc ca mie chiar imi plac fetele alea, ca daca as fi carcotasa as spune care are celuita si unde :)))

Tare aia cu Andreea esca, ramane de vazut doar daca faza asta e meritul HD-ului sau al UPC-ului vizavi de.... agreabilitatea ei :))))

UrbanJohn
05 Aug 2010, 17:55
Dintre toti providerii de HD, UPC are cea mai buna oferta, zic eu. Si asta nu numai pentru ca sunt abonatul lor, dar chiar am studiat un pic piata inainte sa optez. Deci UPC e tare!:D

Soricelul01
06 Aug 2010, 22:46
Dintre toti providerii de HD, UPC are cea mai buna oferta, zic eu. Si asta nu numai pentru ca sunt abonatul lor, dar chiar am studiat un pic piata inainte sa optez. Deci UPC e tare!:D

Da, si eu sunt de acord ca UPC-ul are cea mai buna oferta. Am tot intrebat si eu in stanga si-n dreapta si.... a iesit pe locul 1 :D