View Full Version : Cartoon Channel
Ce canal de desene animate va place cel mai mult ??
bogdan0125
09 Apr 2010, 15:47
Cand eram mic ma uitam ma uitam mereu la Fox Kids si la Cartoon Network. Acum nu prea ma mai uit la desene.
Cand eram mic ma uitam ma uitam mereu la Fox Kids si la Cartoon Network. Acum nu prea ma mai uit la desene.
Nu ratezi nimic Fox Kids a disparut acum e Disney Channel cu tampenii : Hannah Montana....
Asa e :-< si Cartoon Network nu mai e cel de odinioara :-<
Nu prea înţeleg ce caută aici? :-?
Nu prea înţeleg ce caută aici? :-?
Cine ?
Topicul... eu zic că mergea la animaţii.
Mie imi placea ila cu What's with Andy ? ce-i cu andy de pe jetix & fox kids !!
alextreme93
10 Apr 2010, 16:11
Cand eram tanar fecior,numa' la Cartoon Network si Fox Kids ma uitam.Macar atunci difuzau desene animate de calitate si mai si invatai engleza de la ele.Dar acuma cu desenele dublate-n romana,dracu mai invata engleza de mic.
Da incet , incet toata lumea se duce de rapa ....
bogdan0125
10 Apr 2010, 19:25
Asa este. Noroc ca mai exista youtube si torrent pentru a vedea desene vechi chiar si in engleza.
miercuri
11 Apr 2010, 04:40
Daca ai televiziune prin satelit poti sa-ti setezi mai mult canale pe engleza, inclusiv CN.
Daca ai televiziune prin satelit poti sa-ti setezi mai mult canale pe engleza, inclusiv CN.
Da dar ce conteaza daca desenele sunt urate !!
Asa este. Noroc ca mai exista youtube si torrent pentru a vedea desene vechi chiar si in engleza.
Da acum ma-m apucat sa le dau jos de pe trakere si le voi salva pe dvd sa le am !
lfcalexandru
24 Apr 2010, 09:41
Cartoon Network. Cu Cartoon Network am copilarit, cu Cartoon Network am votat. :) Chiar daca acum au niste seriale...
bogdan0125
24 Apr 2010, 16:11
Nu numai cartoon network au seriale varza acum, ci toate programele. Polueaza mintilor copiilor mici.
alextreme93
24 Apr 2010, 18:08
Mda.Numa pe fututa de Hannah Banana si the disney shit ass channel
Mda.Numa pe fututa de Hannah Banana si the disney shit ass channel
Vai ce o urasc pe blonda aia handicapata !
MariaMona
27 Apr 2010, 10:24
Minimax. Copiii mei se uita pe Minimax, iar desenele animate de acolo mi se par decente si frumoase. Pe Disney channel exista si filme si desene dragute, gen Atelierul lui Mickey Mouse, sau cum se cheama si H2O. Restul si mie mi se par stupizenii, dar uneori mai inchid ochii fiindca daca fiica mea cea mare vrea "sa mearga cu valul", trebuie sa stie, sa stiu si eu despre ce e Hannah Montana ca sa am argumente cand ii spun ca e o tampenie. Cartoon Network are desene animate la fel de idioate ca Hannah Montana. Nu mai e ce a fost, intr-adevar.
bogdan0125
14 Jun 2010, 19:30
Cartoon Network trebuia sa lase desenele in engleza, dar cred ca le-au tradus ca sa aiba o audienta mai mare. Oricum erau mai aducative in engleza.
Jumperr
16 Jun 2010, 22:49
Fox Kids,care aproape am plans cand l'au scos
si .........................................Carton,Ca rton Network.
Copiii de la 402 sau Viata cu Louie sunt desenele care ma relaxeaza chiar si acum :D
kanibalo
23 Jun 2010, 14:30
Cartoon Network
Pitbull
23 Jun 2010, 15:28
Stergeti micul flooding al kanibalolui, e complet inutil (ca toate mesajele lui). Optiunea i se vede oricum în poll.
Si sä-l punä un administrator la punct, cä nu se potoleste. Nici nu s-a uitat la topicul lui dedicat (în condicä).
ricutza
29 Jun 2010, 22:43
eu imi amintesc cu placere de desenele de pe Italia Uno si Canale Cinque... aveau in fiecare zi de dimineata program de pe la 8 la 12!
si cartoon networkul de la inceputuri era super tare!
marius93
30 Jun 2010, 11:48
Cand eram mic ma uitam la Fox Kids la Viata cu Louie, Spider-Man, Dennis etc. Alea erau desene, nu ce sa da in ziua de azi. :(
alex_il_fenomeno
11 Jul 2010, 07:40
Cartoon Network , pe vremea cand se difuza "Masca" , "Batman" , "Familia Addams" , Fox Kids , cu toate desenele animate superbe , si chiar si Minimax , cand televiza "Povestiri din Cripta" , "Ratoiul cel urat" , "Cei 3 ursuleti" , "Urmel" , "Franklin" , "Misterele din Providance"... :|
bogdan0125
14 Jul 2010, 21:49
Recunosc ca pe Fox Kids nu m-am uitat prea mult. Eram mic pe vremea aceea si mi se parea mai bun Cartoon Network. Am inceput sa ma uit cand a aparatu Jetix (atunci erau doar 5 apisoade pe zi si apoi le-au largit pana a preluat tot). Acum stiu cat de mult am mierdut, chiar si daca pe Cartooon Network erau desene frumoase.
shadia_mohamed
05 Feb 2014, 01:05
Cartoon Network. Cu Cartoon Network am copilarit, cu Cartoon Network am votat. :) Chiarmarketing plan examples (http://dnpgr.com/services/project-proposal-template/) android programming language (http://www.dnpgr.com/services/android-programming-language/)qualities of a leader (http://www.dnpgr.com/services/qualities-of-a-leader) daca acum au niste seriale...
într-adevăr!?
carmen_angelus_romila
01 Sep 2018, 10:00
"Cartoon Network", "Disney Channel" si "Fox Kids".
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.