PDA

View Full Version : puncte pentru dvd

mazette
31 Mar 2010, 18:09
Salut, am cateva nelamuriri.
1. Punctele "normale" nu se iau in considerare pentru achizitionarea unui dvd?
2. Am adaugat o biografie pentru un actor, chiar si poze, si nu am primit nimic. De ce?

Multumesc ..:)

shadowofnight
04 Apr 2010, 12:32
1. Nu, doar cele marcate cu http://static.cinemagia.ro/img/icon_wiki_20.gif (Contributii filme, actori si Poze filme, actori).
2. Din ce stiu eu, trebuie sa fie mai intai acceptate de editori. :)

baby1703
06 Apr 2010, 11:09
Am si eu o nelamurire...

Am adaugat peste 200 de poze la actori si n-am primit nimic. De ce?

Va multumesc!

Klara
06 Apr 2010, 18:04
nu merge sa adaug poze la filme/actori. Am adaugat zeci de poze la diverse filme si nu s-a intamplat absolut nimic. Am asteptat cateva zile crezand ca ia ceva timp pentru a fi aprobate, dar nimic. Ce e de facut?

Kramer
06 Apr 2010, 18:16
Să nu-mi da-ţi puncte, mi se cam rupe! Dar am pus o biografie rudimentară a lui Tarkovsky( un regizor imens care nu avea o biografie de două rănduri, ce să mai zic şi de una dezvoltată) şi nu mi-a fost aprobată din motive care îmi scapă. Pâna marii istorici ai cinematografiei scriu ceva mai dezvoltat, mi se pare logic să se aprobe măcar câteva cuvinte. :)

buticut
07 Apr 2010, 03:57
Pai...1) Probabil ca la fel ca voi, mai sunt multi altii care completeaza sectiunile wiki, so be patient pana le verifica
2) Vedeti ca la poze, daca ati citit regulamentul, se iau in considerare doar cele de la actorii care au sub 100. De ex. daca Johnny Depp are 160 de poze si voi mai urcati 100, nu veti primi puncte. Apropo, sistemul de upload SUCKS, din 50 de poze pe care le uploadez, 40 imi sunt refuzate din motive necunoscute.

Adyyyy10
07 Apr 2010, 12:26
Punctele pana la urma se strang, chiar daca unii le iau mai greu. Dar cel mai frumos mi se pare faptul ca trebuie sa platesti 17 lei,
pentru livrare. Genial! Platesti ca sa primesti premiul. Si oare cu ce trimit ei un DVD ca sa coste 17 lei, cu avionul :)) ?

ooo333
08 Apr 2010, 16:03
Punctele pana la urma se strang, chiar daca unii le iau mai greu. Dar cel mai frumos mi se pare faptul ca trebuie sa platesti 17 lei,
pentru livrare. Genial! Platesti ca sa primesti premiul. Si oare cu ce trimit ei un DVD ca sa coste 17 lei, cu avionul :)) ?
Trebuie sa platesti 17 lei ???

StefanDo
08 Apr 2010, 16:05
nu

comandam noi dvd-urile si le primiti gratis, prin posta romana

Dragomara
08 Apr 2010, 16:22
Pai...1) Probabil ca la fel ca voi, mai sunt multi altii care completeaza sectiunile wiki, so be patient pana le verifica
2) Vedeti ca la poze, daca ati citit regulamentul, se iau in considerare doar cele de la actorii care au sub 100. De ex. daca Johnny Depp are 160 de poze si voi mai urcati 100, nu veti primi puncte. Apropo, sistemul de upload SUCKS, din 50 de poze pe care le uploadez, 40 imi sunt refuzate din motive necunoscute.
Ufff...
Poate că ar tb să rescriem regulamentul, eu una aş mai adăuga:
- actorii care nu sunt încă introduşi NICI CĂ VOR FI vreodată,
- nimeni nu te anunţă dacă şi când a fost validată şi introdusă informaţia ta.

Din punctul meu de vedere asta e o bătaie de joc; mă întreb acum dacă io care sunt la a doua şi ULTIMA încercare de acest gen păţesc aşa ceva, cum mama naibii au reuşit totuşi unii să acumuleze mii de puncte?! :-O :-?

ooo333
08 Apr 2010, 16:29
StefanDo a spus ca e gratis !!!

StefanDo
08 Apr 2010, 16:40
sunt prietenii noştri, dragomara ;)

Dragomara
08 Apr 2010, 16:47
sunt prietenii noştri, dragomara ;)
Or fi ai tăi, mie una-mi ajung normalii din viaţa reală, deci fii liber să te speli cu ei, şi cu punctele mele pe cap, ca să folosesc un eufemism! Vreau timpul meu înapoi; pentru banii de DVDuri am să-i mulţumesc lui Dumnezeu, doar. :P ;)

Off-topic: nu ştiu despre voi, da'io pe zi ce trece constat că locuiesc într-o ţară CEL PUŢIN GREŞITĂ.

bogdan0125
10 Apr 2010, 19:40
Pai...1) Apropo, sistemul de upload SUCKS, din 50 de poze pe care le uploadez, 40 imi sunt refuzate din motive necunoscute.

Pai nu sunt acceptate poze cu rezolutia mai mica de 300x300 pixeli. Poate ca asta este motivul.

StefanDo
20 Apr 2010, 11:13
prima transa de dvd-uri a ajuns deja in redactie. utilizatorii din tara, printre care si tu (parca ai un 2012, nu?) le vor primi prin posta (expediere azi sau maine), in timp ce bucurestenii vor fi invitati sa le ridice de la redactie.

dupa ce primiti, anuntati si aici ca sa vada lumea ca e "pe bune"

puteti contribui oricat (respectand regulamentul wiki, desigur), in acest moment nu exista limitari de buget

baby1703
21 Apr 2010, 15:32
Eu am primit DVD-ul.:P

SoX
22 Apr 2010, 11:47
Eu am primit DVD-ul.:P
Cu cat te-au platit sa spui asta? Zi drept! :)

baby1703
25 Apr 2010, 13:20
Nu m-au platit cu nimic ;). Am primit un mail prin care mi s-a spus ca pentru a intra in posesia premiului trebuie sa ma duc la sediul Cinemagia. Atat ;)

StefanDo
26 Apr 2010, 11:50
vor urma si altele, a fost comandata a doua transa de dvd-uri

Andrey9211
16 May 2010, 16:56
Am si eu o intrebare :Unde e sediul Cinemagia de unde se ridica premiul in Bucuresti:-/ ?inca nu am primit nimic ,nici macar un e-mail..

BabyBlueEVO
18 May 2010, 19:25
Asa nici eu nu am primit nici un raspuns si am dat deja 2 mail-uri ca am crezut ca poate nu au primit primul mail. Poate sa raspunda cineva?

StefanDo
19 May 2010, 16:18
veti fi anuntati maine, daca dvd-urile voastre sunt in transa primita zilele trecute

marllenn
25 May 2010, 17:08
cum fac sa renunt la dvd care l-am ales?

Adyyyy10
08 Jun 2010, 14:07
Am si eu o nelamurire. Dupa ce criteriu se accepta pozele?:-?

Am uploadat cam 80 de poze la profilul lui Jaden Smith si mi-au fost acceptate numai vreo 10, si nu primul actor pentru al carui profil nu mi-au fost acceptate nici jumatate din imagini.

Tine cumva de faptul ca acumulam prea multe puncte rapid? Atunci bine dati si voi punctele fara bonus sau mai putin de un punct pe poza. Nu e frumos ca dupa munca noastra de a cauta pozele sa fim rasplatiti in asa fel. Pierdem si noi timpul degeaba cautandu-le si moderatorii respingandu-le.

Ar trebui macar sa le acceptati si sa nu mai dati puncte, sa vedem macar un rod al muncii noastre.

marllenn
08 Jun 2010, 14:21
Am patit si eu la fel ca tine nu stiu cum pun punctele :-? nu-mi prea convine caut poze si putine imi acceptati poze la alti au peste 200 si la unii putin :-S

StefanDo
08 Jun 2010, 14:49
daca pozele nu sunt acceptate e pur si simplu pentru ca nu respecta regulamentul

Adyyyy10
08 Jun 2010, 16:12
Multumesc pentru raspuns. Pai si cam care ar fi regulamentul? :-/

Nu am pus poze care sa contina text sau chenare, nu am pus imagini din filme, nu am pus poze cu rezolutie mai mica de 300x300. Daca sunt reguli in plus ar trebui sa le stim si noi. Sau este pe undeva in regulament ca doar unii utilizatori pot pune mai multe poze, iar restul doar cateva ca sa para ca sunt bagati si ei in seama.

Chiar nu inteleg logica #-o. Muncim ca fraierii ca sa ajutam acest site sa devina cat mai complet sa fie mai bun si ce primim ca rasplata? Raspunsuri seci cum ca nu respectam regulamentul.

StefanDo
08 Jun 2010, 16:24
am verificat acum, colega care se ocupa de validarea pozelor nu a ajuns inca la galeria ta, iar pozele care au aparut in galeria lui smith au fost propuse inainte de altcineva.

inainte de a face reclamatii (gen "muncim ca prostii") poate ar fi o idee buna, sa verifici daca pozele aprobate sunt ale tale ;)

marllenn
09 Jun 2010, 07:49
De trei zile imi spune la pagina lui Stephen Baldwin ca este in curs de aprobare cam cat dureaza sa fie aprobata?

StefanDo
09 Jun 2010, 07:58
poate dura si o saptamana, iar in cazul sinopsisurilor si biografiilor, care trebuie si corectate, mult mai mult

marllenn
09 Jun 2010, 08:10
a am inteles ms mult

ooo333
09 Jun 2010, 12:07
Eu nu m-ai contribui cu nimic intotdeauna mi sau penalizat puncte ! de mine pun STOP

rrs85
09 Jun 2010, 12:24
Ca o mica curiozitate, din momentul plasarii comenzii pentru DVD, incat timp il primesti acasa? Saptamani, luni?!:D

StefanDo
09 Jun 2010, 12:45
comenzile de dvd-uri se fac o data la doua saptamani, expedierea in aproximativ 1 saptamana dupa, deci durata maxima ar fi de o luna

SoX
09 Jun 2010, 14:05
comenzile de dvd-uri se fac o data la doua saptamani, expedierea in aproximativ 1 saptamana dupa, deci durata maxima ar fi de o luna

http://www.youtube.com/watch?v=TSEx1WN6tR8&feature=related

rrs85
09 Jun 2010, 14:18
@StefanDo

multumesc-ti pentru informatii..:)

mgf2768
09 Jun 2010, 22:50
eu l-am comandat si dupa aceea am vazut cand apare :-O cred ca am sa-l vad la toamna...
http://www.provideo.ro/Catalogs/DVD/Film/Alice-in-Tara-Minunilor/5584p.aspx

StefanDo
10 Jun 2010, 10:16
da, trebuia sa precizez ca o luna de la comanda DACA dvd-ul este pe piata ;)

BigOvi
10 Jun 2010, 17:01
Am o întrebare.... din câte poze am încărcat, indiferent dacă sunt validate sau nu, a ajuns vreuna pe serverele dv.? pentru că , dacă nu , să nu mai încerc degeaba....

rrs85
11 Jun 2010, 09:22
Intrebare: de ce am fost penalizat cand am adaugat poze la pagina lui David Faustino aka. Bud Bundy cand de fapt era o singura poza ("pentru ca la galeria actorului David Faustino ai adaugat poze care existau deja in galerie")?
Chestiunile de genula acesta sunt sacaitoare!

P.S. se poate dezactiva contul?

StefanDo
11 Jun 2010, 10:07
Am o întrebare.... din câte poze am încărcat, indiferent dacă sunt validate sau nu, a ajuns vreuna pe serverele dv.? pentru că , dacă nu , să nu mai încerc degeaba....

intrebarea ma nedumereste. Daca ai primit mesaj ca fotografiile s-au incarcat, da, ele sunt pe server.

@rrs85

din cauza perioadei necesare pentru validare, se intampla ca un user sa contribuie cu fotografii la pagina unui actor si, inainte ca ele sa fie validate, un altul sa contribuie cu aceleasi fotografii la pagina aceluiasi actor.

nu, nu se poate dezactiva contul

BigOvi
11 Jun 2010, 10:16
intrebarea ma nedumereste. Daca ai primit mesaj ca fotografiile s-au incarcat, da, ele sunt pe server.

Mulțumesc pt. răspuns, nu vroiam de cât să fiu sigur...

rrs85
11 Jun 2010, 10:25
@StefanDo

okay, si vina mea care ar fi? in cel mai rau caz sa nu se valideze pozele, dar sa nu fiu penalizat... cel putin asa ar fi corect!

alexandru_d
12 Jun 2010, 08:08
@StefanDo

okay, si vina mea care ar fi? in cel mai rau caz sa nu se valideze pozele, dar sa nu fiu penalizat... cel putin asa ar fi corect!

subscriu..si mie mi s-a intamplat

StefanDo
12 Jun 2010, 08:20
vom incerca sa rezolvam aceasta problema

marius93
13 Jun 2010, 14:58
Cand ai strans punctele necesare pentru un DVD, primesti un mesaj sau un e-mail, sau trebuie ca user-ul sa trimita un mesaj unui moderator :-/

StefanDo
13 Jun 2010, 15:06
ba e chiar mai simplu: cand vezi ca ai punctele, pur si simplu iti comanzi dvd-ul

Florin09
14 Jun 2010, 18:57
Am si eu o intrebare.Daca un actor are 50 de poze, si eu ii mai adaug inca 200 de poze, cate puncte imi vor fi acordate?,toate cele 200?, sau doar 50..

JohnnyAddams
17 Jun 2010, 20:57
Am si eu o intrebare, mi se intampla foarte des cand uploadez poze la filme si actori sa nu mi se uploadeze toate, cam mereu se intampla asta si imi scrie spre exemplu "8 poze din 9 uploadate". Asta inseamna ca exstensia uneia dintre poze nu este valida?

mgf2768
18 Jun 2010, 16:38
Am si eu o intrebare, mi se intampla foarte des cand uploadez poze la filme si actori sa nu mi se uploadeze toate, cam mereu se intampla asta si imi scrie spre exemplu "8 poze din 9 uploadate". Asta inseamna ca exstensia uneia dintre poze nu este valida?
De obicei se intampla asta atunci cand pozele au rezolutie foarte mare, ceva de genul 4000x3000, daca poza e mai mare de 2 Mb sau daca e mai mica de 300x300.

rrs85
21 Jun 2010, 08:10
nu stiu daca a mai intrebat cineva... concursul aceasta cu stransul puctelor se delimiteaza de o perioada de timp, cat dureaza?

Extravaganza
23 Jun 2010, 15:31
Din 6 poze acceptate pt galeria filmului Something's gotta give am primit decat 5 puncte Dvd-uri si nu stiu de ce. Poate ma lamureste si pe mine cineva :)

StefanDo
23 Jun 2010, 15:47
inseamna ca una a fost respinsa

@rrs85
nu exista o durata, terminam cand se termina si pozele sau biografiile :P

rrs85
23 Jun 2010, 16:01
super tare:"> deci concursul tinde spre infinit..:D

Extravaganza
24 Jun 2010, 16:55
Nu ai inteles...in galerie sunt afisate 6 poze de-ale mele si am primit puncte doar pentru 5 din ele.

StefanDo
24 Jun 2010, 17:01
prin sistem fiecare poza acceptata primeste un punct
numarul de puncte mai mic decat numarul de poze acceptat arata ca ai primit o penalizare de un punct pentru un alt numar de poze care nu respecta regulamentul

VeNoM2009
15 Jul 2010, 12:09
Cred ca au trecut vreo 3 sau 4 luni de cand nu mi-am primit filmul Avatar. De ce anume intarzie asa de mult? Vrea sa stiu . Astept raspunsX(

Andrey9211
01 Aug 2010, 22:32
nu primește mă nimeni nimic nu vă mai bate-ți capul!

Florin09
02 Aug 2010, 09:00
Vine vine, ai rabdare, mie mi-a venit in aproape 3 luni,de venit tot vine pana la urma..

mgf2768
03 Aug 2010, 00:59
Pai asa pe cand vine dvd-ul vad filmu la protv :-S

mgf2768
16 Sep 2010, 18:11
Luna a trecut omu negru (dvd-ul comandat nu a aparut). Ne vedem luna viitoare sau in 2011 sau... whatever.

clauditza03
18 Sep 2010, 18:07
Buna am comandat si eu un dvd acum o saptamana cred; pot sa stiu cand il primesc pt ca nu am primit nici un mail nimic. multumesc mult.

mgf2768
19 Sep 2010, 17:26
Eu l-am comandat in iulie si inca nu a ajuns, asa ca fa si tu un calcul....

clauditza03
19 Sep 2010, 20:16
aha mersi deci trebuie sa astept :(

Manusa
19 Sep 2010, 22:20
Nu-ti fa griji dvd-ul o sa-l primesti, doar ca dureaza, cam mult dar asta e, dar o sa il primesti pana la urma.Si eu am comandat dvd si l-am primit dupa vreo doua luni jumate. Totusi....a meritat asteptarea :).

clauditza03
20 Sep 2010, 08:01
ms mult

piranha
20 Sep 2010, 20:11
terminam cand se termina si pozele sau biografiile :P

Ceea ce faceti voi este profund imoral (chiar daca printr-o fenta interesanta ati reusit sa nu fie si ilegal). Sa-i puneti pe useri sa uploadeze in galerii poze fara copyright de pe net va fereste de eventualele consecinte ale unor chemari in instanta din partea proprietarilor de drepturi asupra pozelor respective. Am vazut in galeriile unor actrite (de exemplu Estella Warren) zeci de poze din shooting-uri facute de reviste gen FHM pe care nu aveti niciun drept sa le afisati in galeria de pe Cinemagia. Insa legal sunteti acoperiti pentru nu le-ati uploadat voi, ci niste utilizatori ai site-ului, iar voi va puteti pretinde ca fiind "de buna credinta".

Voi sunteti la nivelul la care considerati ca puteti folosi orice poza gasiti pe internet. Nu este chiar asa - unele sunt furate de pe diverse siteuri care au acolo in josul paginii semnul copyright si un Disclaimer pentru folosirea pozelor si redistribuirea lor (care de obicei se face numai cu acordul scris al titlarului sau dupa plata unor drepturi de re-difuzare). M-ar interesa o pozitie oficiala din partea Cinemagia.

PS: nu am nimic cu utilizatorii care au uploadat poze gasite pe net - nu am nimic cu nimeni, am doar o nedumerire vizavi de politica acestui site.

fresie
24 Sep 2010, 09:21
Cum se procedeaza cu filmele comandate in urma acumularii de puncte dvd la care este specificat „In asteptare stoc”? Am primit de curand alte dvd-uri, iar pe acestea inca nu le-am primit, desi stocul este disponibil pe site-ul provideo de ceva vreme.

mgf2768
26 Oct 2010, 10:39
Inca o luna mai trecu, si cinemagia promisiunea nu si-o tinu =D>

mgf2768
05 Nov 2010, 20:17
Totusi cinemagia s-a tinut de cuvant. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Thanks!!

fresie
16 Nov 2010, 09:19

Ar fi bine sa se revina asupra afirmatiei. DVD-urile nu ajung in maxim o luna. Prin urmare o parte din DVD-urile comandate de mine in iunie, care existau in stoc, s-au epuizat intre timp, au revenit pe stoc, dupa 2 luni stocul s-a epuizat din nou, iar conform afirmatiei de mai sus, ar fi existat posibilitatea sa fie achizitionate pentru ca in cele 2 luni in care a existat stocul s-ar fi facut de 4 ori comanda, nu?

Manusa
20 Nov 2010, 12:19
Eu astept de 3 luni sa imi vina dvd-ul dar cred ca pot sa tot astept :( si mai am inca vreo 3. Sper totusi sa le primesc......

fresie
02 Dec 2010, 18:27
Postez din nou o intrebare in speranta ca voi primi un raspuns, desi nu am primit la aceasta sectiune nicio lamurire. De ce nu am primit jucaria de plus la comanda dvd-ului ”Scooby-Doo's Greatest Mysteries”?

Gloria
03 Dec 2010, 12:55
Buna, fresie. Pe pagina de comanda a celor de la provideo nu figureaza nicio jucarie de plus. Am scris partenerului nostru, sa vedem despre ce e vorba.

fresie
03 Dec 2010, 13:32
In momentul cand am facut comanda era specificat acest lucru. Am crezut ca intre timp s-a renuntat la idee si ma resemnasem, dar ieri am primit de la provideo, un alt e-mail in care se specifica acelasi lucru:

fresie
05 Dec 2010, 08:47
Buna, fresie. Pe pagina de comanda a celor de la provideo nu figureaza nicio jucarie de plus. Am scris partenerului nostru, sa vedem despre ce e vorba.

Aici este pagina de pe site-ul partener in care se specifica promotia: http://www.provideo.ro/promo/promotions.aspx . Sper sa fie favorabil raspunsul partenerului pentru ca nu vreau sa ma gandesc la o lipsa de seriozitate.

fresie
09 Dec 2010, 09:23
A trimis partenerul raspuns?

Gloria
10 Dec 2010, 16:04
Buna. ProVideo are precizat pe pagina "distribuit in limita stocului disponibil". Jucariile Scooby Doo s-au terminat inainte sa se faca comanda. Imi pare rau.

fresie
10 Dec 2010, 18:07
Multumesc pentru raspuns! Am vazut acum ca au renuntat la promotie. Daca s-ar fi facut precizarea ca se face o comanda la 3 luni si nu la 2 saptamani cum am fost anuntati, nu am mai spera la promotii.

Manusa
15 Dec 2010, 11:39
Am o rugaminte. De 3 saptamani imi apare la "Comanda DVD" -- DvD trimis si pana acum nu au venit. Va rog sa imi spuneti au fost trimise sa nu le astept degeaba :), sau sper degeaba la ele. Data trecuta cand am comandat un dvd si mi-a aparut DvD trimis dupa 3-4 zile a ajuns dar acum dupa 3 saptamani.....:(. Multumesc.

rrs85
15 Dec 2010, 12:02
@Manusa
stai linistit, eu astept AVATAR din vara, si nimic...

Gloria
15 Dec 2010, 18:24
Am o rugaminte. De 3 saptamani imi apare la "Comanda DVD" -- DvD trimis si pana acum nu au venit. Va rog sa imi spuneti au fost trimise sa nu le astept degeaba :), sau sper degeaba la ele. Data trecuta cand am comandat un dvd si mi-a aparut DvD trimis dupa 3-4 zile a ajuns dar acum dupa 3 saptamani.....:(. Multumesc.

Manusa - premii: Shutter Island + Bonnie Scotland + The Dark Knight + 2012
Dvd-urile au fost distribuite pe 14 dec. Motiv intarziere: cei de la Pro Video au trimis comanda gresit (la 2012 am primit varianta simpla in loc de cea pe 2 discuri). Manusa, ar trebui sa primesti instiintarea pana la inceputul saptamanii viitoare cel tarziu pentru ridicarea coletului.

rrs85
15 Dec 2010, 20:05
Daca tot se aduc lamuriri, rogu-te frumos Gloria, spune-mi despre AVATARUL meu...

Manusa
16 Dec 2010, 09:48
Multumesc, voi astepta :)

fresie
12 Feb 2011, 16:37
Cum se procedeaza cu filmele comandate in urma acumularii de puncte dvd la care este specificat „In asteptare stoc”? Am primit de curand alte dvd-uri, iar pe acestea inca nu le-am primit, desi stocul este disponibil pe site-ul provideo de ceva vreme.

Poate primesc o lamurire. Cred ca am asteptat destul (aproape un an de la comanda - mai-iunie 2010) venirea unui raspuns. Se mai uita cineva la comenzile prevazute cu „In asteptare stoc”?

fresie
01 Mar 2011, 21:02
Desi raspunsuri nu se primesc in acest topic, vreau doar sa va aduc la cunostinta ca in ultima transa de dvd-uri trimise am primit un dvd zgariat in ultimul hal, parca se jucase o pisica cu el si dvd-player-ul meu nu l-a putut citi. Dvd-ul cu pricina este http://www.cinemagia.ro/filme/love-me-tender-6560/. Asa cum se primesc penalizari pentru contributii, ar trebui sa va asumati si penalizarile pentru premii necorespunzatoare acordate.

fresie
03 Mar 2011, 22:58
La http://www.cinemagia.ro/filme/black-beauty-559289/ am primit doar doua puncte din maxim 20 pentru adaugarea sinopsis-ului. Este cumva o greseala sau doar cu atat a fost apreciat !?!

Ionutzmovie
05 Mar 2011, 15:35
Daca adaug mai mult de 30 de imagini la galeriile actorilor care nu au nici o poza se acorda doar 30 de pct, peste 30 de pct, sau nici un punct?

chuckyfan
05 Mar 2011, 15:38
Se accepta doar 30 de poze si primesti doar 30 de puncte:)

simi1989
06 Mar 2011, 00:44
deci o lamurire va rog ca sunt nou ca activitate pe site: deci numai daca facem completari la filme actori adaugam poze facem biografii si alea alea putem face punctajul necesar pentru DVD ?
punctele pt voturi nu se iau in considerare?

merci

fresie
06 Mar 2011, 07:12
punctele pt voturi nu se iau in considerare?

merci

Nu!

cipri_speed
10 Mar 2011, 20:39
Salut. am si eu o intrebare am pus cateva sute de poze si niste review la actori si am primit doar 6 puncte in total, daca se poate un admin sa se intereseze putin. ms:)

cipri_speed
14 Mar 2011, 22:05
Un raspuns daca se poate nu pot astepta 1 saptamana un raspuns chiar daca pentru uni pare putin

Manusa
19 Apr 2011, 18:54
Am o problema in legatura cu sectiunea "comanda dvd". Am dat din greseala comanda dvd si era acel exemplu cu ex:The Twilight Saga: New Moon http://www.provideo.ro/Catalogs/DVD/Film/Saga-Amurg-Luna-Noua/5213p.aspx. Este ceva de facut se poate redresa greseala? Help me pls.

Manusa
19 Apr 2011, 19:16
Eu sper sa fie o rezolvare pt ca m-am zbatut sa adun acele puncte si dintr-o greseala ....le risipesc aiurea. Intradevar prostia se plateste dar sper ca in cazul acesta sa fie o rezolvare.

Gloria
19 Apr 2011, 21:55
O sa verificam maine sa vedem daca se mai poate face ceva.

Manusa
19 Apr 2011, 22:18
multumesc si sper sa se poata :)

Gloria
20 Apr 2011, 13:49
ti-a fost anulata comanda gresita, poti reface comanda.

Manusa
20 Apr 2011, 17:58
multumesc mult :)

tantibus
02 May 2011, 18:02
Sunteţi nişte neserioşi,nu respectaţi pe cei care vă ajută eu mă simt jignit

tantibus
02 May 2011, 18:03
De ce e aşa de greu să acceptaţi nişte poze?

Tweeknax
12 May 2011, 18:43
Cat dureaza livrarea unui dvd?De mai bine de 2 luni comanda este in derulare.:|

Manusa
12 May 2011, 18:56
Chiar daca nu este urgent, am de primit 2 dvd-uri care sunt in "comanda in derulare"de mai bine de 2 luni cred ca si 3 luni, ce sunt cu ele ? Nu este urgent pt ca mai pot comanda 1 dvd dar pe provideo inca nu a aparut acel film ci este "in curand":( si pot sa mai astept pt a le trimite pe toate. Stiu ca sunteti corecti si ati fost corecti intotdeauna si le-ati trimis tot timpul dar sunt nerabdator :)

fresie
14 May 2011, 15:27
Credeti ca ar putea fi gasita o modalitate de a ni se putea oferi posibilitatea de a comanda un DVD a carui pret depaseste suma de 55 RON?

Eu m-am gandit la transformarea punctelor wiki in bani pentru DVD. De exemplu: daca la acumularea unui DVD care costa 55 RON sunt necesare 2000 de puncte, asta ar insemna ca pentru 1 RON necesar la achizitionarea unui DVD ar fi necesare aproximativ 40 de puncte. Cred ca ar fi convenabil si 1 RON pentru 60 de puncte. Aceasta este doar o posibilitate, dar poate exista si alta.

piranha
16 May 2011, 18:30
Am in asteptare 2 poze cu Cabral Ibacka (http://www.cinemagia.ro/actori/cabral-ibacka-23348/) facute de mine (aka eo personal). Pls aprobati-le!

Manusa
19 May 2011, 15:34
As vrea, va rog un raspuns la o problema. Am pus 6 sinopsisuri la 6 filme diferite ( Love Camp 7, Natalee Holloway, Queen Sized, The Wronged Man, Tirante el Blanco si La Vendedora de rosas) sinopsisuri care au fost acceptate si am primit doar 2 puncte. Sunt curios de ce am primit doar doua puncte la 6 sinopsisuri pentru ca s-a mai intamplat sa imi fie acceptate sinopsisuri si sa nu fie mai apoi punctate. Va rog, daca se poate sa ma lamuriti :).

fresie
19 May 2011, 16:14
Acum am observat si eu ca se ofera doar cate un punct la sinopsis care nu este copiat. Oare cum ar trebui sa fie acest sinopsis ca sa primeasca mai mult de un punct si oare nu este mai castigat cel care obtine acelasi punctaj cu un copy/paste?

Manusa
19 May 2011, 16:22
Problema mea nu este ca se da doar un punct (am observat si eu ca si la sinopsisurile originale nu se da doar un punct) ci ca nu primesc nici un punct desi ele sunt acceptate.

fresie
19 May 2011, 16:30
Problema mea nu este ca se da doar un punct (am observat si eu ca si la sinopsisurile originale nu se da doar un punct) ci ca nu primesc nici un punct desi ele sunt acceptate.

Poate acum nu se mai puncteaza sinopsisurile copiate, chiar daca sunt acceptate. E doar o presupunere ... ale mele nu erau copiate. Daca cele copiate nu se mai puncteaza, atunci ma consolez si eu cu ideea ca nu meritau ale mele mai mult decat un punct, dar daca cele copiate primesc, ca si pana acum, un punct, atunci cred ca celelalte ar trebui sa primeasca barem doua. Ar fi bine sa primim un raspuns din partea cuiva avizat.

Manusa
19 May 2011, 16:40
Intradevar ai dreptate fresie, dar daca tot veni vorba atunci cele originale de ce nu sunt punctate cu mai multe puncte. Nu zic, eu pun si sinopsisuri care le traduc in romana dar oricum la acelea nu am pretentii de mai mult de un punct. Dar am compus sa zic asa, sinopsisuri si am primit un punct. Dar sa stiu daca se puncteaza si ce se puncteaza sa stiu mai pun sau nu sinopsisuri. Sper sa ne raspunda cineva la aceasta problema precum si la intrebarea mea de mai sus privind dvd-urile :)

fresie
19 May 2011, 16:58
Intradevar ai dreptate fresie, dar daca tot veni vorba atunci cele originale de ce nu sunt punctate cu mai multe puncte. Nu zic, eu pun si sinopsisuri care le traduc in romana dar oricum la acelea nu am pretentii de mai mult de un punct. Dar am compus sa zic asa, sinopsisuri si am primit un punct. Dar sa stiu daca se puncteaza si ce se puncteaza sa stiu mai pun sau nu sinopsisuri. Sper sa ne raspunda cineva la aceasta problema precum si la intrebarea mea de mai sus privind dvd-urile :)

Faptul ca traduci, este tot munca. Eu nu vorbesc de traduceri, ci de copy/paste de pe alte site-uri romanesti. Traducerile nu sunt copy/paste.

lorenne
21 May 2011, 09:19
Imi puteti spune si mie ce trebuie sa fac pentru a primi DVD-ul ? Am strans de curand 2000 de puncte si nu stiu cum sa le folosesc.

klaudya_e
21 May 2011, 09:25
Imi puteti spune si mie ce trebuie sa fac pentru a primi DVD-ul ? Am strans de curand 2000 de puncte si nu stiu cum sa le folosesc.

ai 109 puncte
tre. 2000 de puncte din Contribuţii filme, actori/Poze filme, actori

tantibus
21 May 2011, 16:07
Văd multă lume care se plânge de voi,eu vă spun să nu vă stresaţi în loc să vă chinuiţi cu pusul de poze şi cu sinopsisuri în timpul ăla mai bine mergeţi că e frumos afară e cald la o plimbare la un ştrand şi o să fiţi mai câştigaţi,că e prea mult stres prin preajmă pentru nişte puncte şi un dvd de 55 de ron dacă vedeţi că nu vă este apreciată această muncă renunţaţi a mai pune poze şi sinopsisuri şi o zic din proprie experienţă eu am renunţat să mai contribui cu poze şi sinopsisuri şi eu am fost de multe ori nervos pentru că nu primeam puncte dar am renunţat pentru că m-am convins cum stă treaba:) eu puneam întrebarea şi tot eu găseam răspunsul la ea pentru că nu îmi răspundea nimeni ca de exemplu am avut probleme la secţiunea wiki cu nişte sinopsisuri care nu putea fi completate dar apăreau la secţiunea wiki ca şi necompletate şi când încercam să îl completez nu îmi dădea voie îmi spunea acest sinopsis nu mai poate fi modificat chiar dacă acolo nu era nimic nici o descriere la acel film am sesizat un administrator în speţă gloria în primă fază am primit un răspuns că la ea nu apare nimic şi să încerc încă o dată şi am încercat şi nimic am sesizat din nou şi nu am mai primit nici un răspuns:| nici în ziua de azi mai mult decât atât mi-au fost respinse şi 4 sinopsisuri dar nu ştiu de ce?Pentru aceste fapte eu m-am convins cum e pe aici şi am renunţat să mai contribui

chuckyfan
21 May 2011, 16:09
pentru ca nu te sti exprima. nu inteleg pentru ce mai folosesti diacriticele=))

tantibus
21 May 2011, 16:36
you are not God to have mercy or not

lorenne
21 May 2011, 21:35

ai 109 puncte

Eu , personal, vad ca am 2007 puncte , nu mi explic unde ai vazit tu numarul asta...

chuckyfan
21 May 2011, 21:47
Deci, tre' sa strangi 2000 de puncte numai la sectiunile marcate asa:
http://static.cinemagia.ro/img/icon_wiki_20.gifContribuţii filme, actori 0 0 0
http://static.cinemagia.ro/img/icon_wiki_20.gifPoze filme, actori 89 20 109

Deci tu ai 109 puncte, pana la 2000, calculezi tu.

klaudya_e
21 May 2011, 21:49

ai 109 puncte

Eu , personal, vad ca am 2007 puncte , nu mi explic unde ai vazit tu numarul asta...

http://imageshack.us/m/200/4011/unledrc.jpg

yonutzTM
21 May 2011, 22:59
Buna , eu sunt mai nou pe aici , am completat un sinopsis la un film si am primit un mesaj ca sinopsis-ul meu nu s-a acceptat , am mai completat distributia la un alt film care a fost lansat cu cativa ani in urma dar nu am primit nici un mesaj ca s-a acceptat sau nu. Deci primesc mesaj doar in cazul sinopsi-urilor sau inca nu sa ajuns si la completarea mea .

lorenne
22 May 2011, 09:23

ai 109 puncte

http://imageshack.us/m/200/4011/unledrc.jpg
Am inteles , multumesc pentru lamurire , eu credeam ca de fapt conteaza totalul de puncte care la mine depaseste 2000 .

fresie
31 May 2011, 15:03
Care este misterul diparitiei astazi a circa 60 de puncte din numarul meu total de puncte pentru DVD, desi nu s-a mai acceptat nicio contributie de pe data de 24.05 si nu pot da vina pe o eventuala penalizare?

fresie
06 Jun 2011, 18:22
Astazi au mai disparut 9 puncte. Sper sa existe o explicatie.

Manusa
11 Jun 2011, 19:29
Fresie ....trebuie sa fie cv fenomene paranormale in legatura cu punctele tale :)).....de dispar asa in mod misterios.....oricum sa las gluma, nu cred ca vom primi vre-un raspuns la intrebari......cel putin nu in curand ....poate la anu? :( Spun asta pt ca am si eu cateva intrebari mai sus si nu mi-a raspuns nimeni...

arnoldroland
12 Jun 2011, 23:54
Am si eu o imagine in curs de aprobare la actrita Ashley Kay (rol principal in Sweatshop) de cel putin 2 luni (aprox.), oare, se va mai aproba vreodata sau macar va fi observata de cineva candva? nu stiu de ce, dar cred ca nu, sper sa ma insel...:-O

arnoldroland
13 Jun 2011, 16:13
Ei bine, astazi imi retrag cuvintele :)

Ionutzmovie
21 Jun 2011, 01:05
camd v-au ajuns dvd-urile ultima data?

arnoldroland
23 Jun 2011, 18:14
n-au ajuns

chuckyfan
25 Jun 2011, 10:47
camd v-au ajuns dvd-urile ultima data?

acum vreo doua saptamani cred, poate 3

Manusa
27 Jun 2011, 21:40
Acum vreo luna au ajuns....totusi ajung si asta e bine :).

girlprinceton
30 Jun 2011, 18:10
cum fac sa comand dvd?..adica cum le arat la aia de la provideo ca am 2000 de puncte?Cam in cat timp ajunge?

klaudya_e
30 Jun 2011, 19:03
tre doar sa faci comanda cand strangi 2000 de puncte.cate puncte ai?
ajunge cam in 2-3 luni

paul2000
19 Aug 2011, 22:13
Am o serie de imagini in curs de aprobare de mai bine de 3 luni! Mai exista vreo sansa sa se aprobe?

vave
20 Aug 2011, 09:33
Nu.

tantibus
27 Aug 2011, 19:05
Acest site este o bataie de joc, nu stiu de ce mai contribuiti si eu am pus 3 POZE de 2 saptamani si nu am primit nimic 3 poze nu 30 sau 40 sau 50 si nu sau acceptat din pacate si daca e vorba de claritatea lor eu spun ca sunt bune este o pierdere, de vreme va spun eu si din cate vad multa lume si-a dat seama ca asa si este .S-a adunat multa frustrare pe aici se observa multa lume nemultumita eu zic ca trebuie sa faceti ceva ,daca nu o sa aveti de suferit multa lumea o sa abandoneze,raspunsurile din partea voastra vin greu punctele le acceptati la fel de greu nu stiu de ce care e motivul nu mai sunt bani,chef sau pur si simplu suntem in Rromania.
Cand m-am inscris am zis ca o sa fie bine frumos am auzit lucruri dragute despre acest site dar cu timpu mi-am schimbat parerea si nu doar eu cum am vazut multa lume e nemultumita:-S

chuckyfan
27 Aug 2011, 20:10
Acest site este o bataie de joc, nu stiu de ce mai contribuiti si eu am pus 3 POZE de 2 saptamani si nu am primit nimic 3 poze nu 30 sau 40 sau 50 si nu sau acceptat din pacate si daca e vorba de claritatea lor eu spun ca sunt bune este o pierdere, de vreme va spun eu si din cate vad multa lume si-a dat seama ca asa si este .S-a adunat multa frustrare pe aici se observa multa lume nemultumita eu zic ca trebuie sa faceti ceva ,daca nu o sa aveti de suferit multa lumea o sa abandoneze,raspunsurile din partea voastra vin greu punctele le acceptati la fel de greu nu stiu de ce care e motivul nu mai sunt bani,chef sau pur si simplu suntem in Rromania.
Cand m-am inscris am zis ca o sa fie bine frumos am auzit lucruri dragute despre acest site dar cu timpu mi-am schimbat parerea si nu doar eu cum am vazut multa lume e nemultumita:-S

acum tre' sa-ti dau dreptate. site-ul o ia in jos. va e greu sa mai angajati niste oameni care sa se ocupe de el?

buticut
28 Aug 2011, 18:06
\m/ Raises hand! Eu ma pot voluntariza pentru asa ceva :D, daca aveti nevoie. Am poze puse de anul trecut cred, care au fost acceptate, dar mi se pare ca nu am primit puncte pentru ele, not sure.

chuckyfan
28 Aug 2011, 18:35
si eu m-am oferit voluntar, dar n-am primit raspuns, asa ca tre' sa speram ca-si va reveni.

guesswh0
28 Aug 2011, 19:48
Ma ofer voluntar sa va anunt ca va oferiti in zadar:D
Cred ca mesajul lor este destul de clar,spus "printre randuri", ca nu vor recruta pe nimeni.
Daca ar fi avut aceasta intentie, ar fi facut asta de muuuult timp.

tantibus
30 Aug 2011, 12:38
Pai si atunci beizadelele de ce nu se pun pe treaba?De ce se misca cu incetinitorul eu va spun ca nu mai au fonduri,nu ca e multa munca si vezi Doamne nu fac fata dar nu stiu cum sa o spuna B-) si atunci ne tin asa pe noi astea care tot contribuim cu poze ,sinopsisuri in suspans si mai :-B accepta din cand in cand ceva poze la niste persoane sa nu fie chiar suspect .

tantibus
30 Aug 2011, 12:51
Ei cer rabdare ,respect si sa accepti regulile impuse de ei dar cand vine vorba ca ei sa isi tina cuvantul promisiunea te fac sa astepti,tu iti faci treaba nu e vorba de mine ca eu nu am mai contribuit ca nu are rost am pus 3 poze la THE WOLVERINE ,ca sa vad in cat timp mi se accepta 3 POZE nu mai multe si ca sa vezi, nici dupa 3 saptamani nu am primit cele 3 PUNCTE nici nu vreau sa ma gandesc ca sunt persoane noi venite probabil care asteapta si o luna ca sa primeasca ceva puncte in cazul cel mai fericit,daca nu chiar mai mult.
De ce nu mai angajati e o intrebare buna dar fara raspuns cum sa mai angajeze ce sunt prosti sa mai dea un salar, in plus sau comision sau procent de unde mai bine iau ei ,tot din publicitate si la prostime le da cate un DVD de 55 de Ron care si ala vine dupa 2 3 luni cand deja il poti comanda dupa alte site -uri,de profil sau chiar din magazin cu 45 de ron si pot da atatea exemple de filme la valoarea asta sau chiar mai ieftine.
Mergeti in jos vertiginos foarte in jos daca nu va schimbati atitudinea pierdeti sau poate ca nu sunt poate prostalai care pt 55 de ron fac pe draq in 4 si tot pun pe poze chiar daca poate nu vor face in ritmu asta 2000 de puncte nici o data dar si aia se vor satura ,si o sa ajungeti sa puneti voi poze pt site vostru