PDA

View Full Version : Filme Pe Dvd Pentru Adevaratii Colectionari!

tuiila
27 Mar 2010, 13:16
Cine doreste filme pe dvd la o calitate impecabila sa imi lase un mesaj.Ma refer la raritati si la filme vechi in general.;)

buticut
15 Apr 2010, 22:56
Discuri duble, editii speciale, editii aniversare, box sets, steel books? Una din astea sau no deal, ca de Rip-uri sunt si eu in stare.

Animalutz10
19 Apr 2010, 14:54
Nu am nevoie!Pe sursa mea de filme gasesti toate versiunile si XViD si DVD si de toate la orice film(ma rog acum nu o sa gasesc varianta DVD pentru filmul Matilda dar este varianta XViD!

Jumperr
17 Jun 2010, 13:01
Lasa'ne si noua o lista...+ pret

alex_il_fenomeno
02 Jul 2010, 08:58
ce filme ai disponibile? :-?

milorad1981
23 Jan 2011, 23:41
Am si eu peste 300 de dvd romania filme! Rip-uri cei drept, insa multe de negasit, as zice..

paul_aramis
24 Jan 2011, 01:22
Am si eu peste 300 de dvd romania filme! Rip-uri cei drept, insa multe de negasit, as zice..

mă, iar scrie tastatura fără tine?
de negăsit... aiurea-n tufiş.
zbârci şi lasă-ne cu poveştile astea de adormit copii.

milorad1981
30 Jan 2011, 23:10
sa inteleg ca pana nu jignesti, nu te simti bine! Da, "greu de gasit". M-am formulat asa pentru ca a achizitiona unele filme am facut adevarate sacrificii, sacrificii care nu multi dintre noi le-ar face. De exemplu, in unele achizitii de material "brut" s-a facut foarte dificil o editare nelineara (tranzitii, efecte, titluri etc). Esti inca la parerea ca tot ce se gaseste pe trackere, programe/softuri de share-uire si sit-uri de gazduire gen megaupload, fac Pamantul sa se invarta in jurul Cinematografiei? Au fost cazuri in care pentru imbogatirea unei imagini si a unui sunet, privind filmul romanesc, au fost "concentrati" intr-o camera de camin, cei mai buni editori in prelucrare video din intreg camimul studentesc. Numai bine!

paul_aramis
31 Jan 2011, 00:55
ştimabile, ştim amândoi că ştiu cine eşti.

dar dacă eu mă înşel, sunt gata să-mi cer scuze şi să fiu primul care să te recunoască ca un adevărat colecţionar de filme româneşti şi ca cel care are o colecţie unică. da' nu crez să fie cazul...
iată o primă "chestie" care mă face să cred că am dreptate: side by side, cele două liste, a ta şi cea a lui amadeo31:
http://farm6.static.flickr.com/5255/5402919454_0633f55558_z.jpg

aproape identice. doar că în lista ta ai 17 filme în plus.

buticut
31 Jan 2011, 04:11
5 $ ca nu-ti mai raspunde :)).

paul_aramis
31 Jan 2011, 15:02
de fapt are 70 cu totul, dacă stai să citeşti numele paginilor din excel. prima e numită "de cumpărat" (la amadeo31 sunt numite "colecţionate gata") iar a doua "cumpărate".
partea haioasă e pe pagina a doua, unde şi-a catalogat filmele după "original" şi "copie". ori:

- ştimabilu' se referă la film, adică are filmul pe peliculă (OMFG)
- ştimabilu' se referă la DVD-uri "originale" şi "copie" ca fiind cele achiziţionate şi cele descărcate de pe net. în cazul ăsta din nou e mare, din moment ce el e singurul care deţine o copie a DVD-ului de la Întoarcerea lui Vodă Lăpuşneanu, Moara cu noroc şi Tudor. filme încă needitate pe suport DVD! s-o fi teleportat înainte în viitor de şi le-a procurat...

dragonfly_drk
31 Jan 2011, 20:39
5 $ ca nu-ti mai raspunde :)).

+10$ ca raspunde =))

la prima strigare avea vreo 800 .... acum mai are vreo 300 :^o

cand ajunge la 50 sigur iti raspunde :))

cam atatea am si eu care se vad foarte bine

pe 15lei (n-am mai mult=)) ) ca isi face un user nou si o sa scrie de pe el... (adica o sa isi faca de pe el reclama, modificand listele) clonaaaa... >:)

paul_aramis
01 Feb 2011, 01:43
Kuhaylan a câştigat. pe jumate, că mi-a răspuns pe privat. eu o să îi răspund "public":

ştimabile, tu ori eşti prost, ori faci pe prostu' ori crezi că io mi-s prost.
oi fi eu ardelean, da' nici aşa...

milorad1981
01 Feb 2011, 19:23
Etica a gasit o solutie simpla pentru a discuta de aceste situatii privind RUSINEA, prin introducerea a trei termeni: moral, imoral si amoral. Moral presupune ca omul cunoaste normal si se supune ei. Imoral presupune ca omul cunoaste norma dar o incalca cu buna stiinta. Amoral presupune ca omul respecta sau incalca o regula fara a avea cunostinta de ea. Sentimentele de vinovatie amestecata cu rusine ar cele care ar trebui sa motiveze omul spre a evita aspectele imorale: pariuri copilaresti, glume de prost gust, etc. Dar oamenii nu sunt nici pe departe la fel. Fiecare a invatat cei “sapte ani de-acasa” din alte surse, cu alte reguli. Pastrati-va banii, n-am cerut mila nimanui; asa cum am spus, sunt un biet colectionar de ceva... In cazul meu, de filme! Voi?

milorad1981
01 Feb 2011, 19:26
Apropos domnule Aramis, de ce nu incercati sa faceti un blog cu glume ca ale dvs. sau un free sing up la stand up comedy? V-as recomanda s-o luati usor; incepeti cu nivelul "prescolari"...

dragonfly_drk
01 Feb 2011, 20:30
Kuhaylan a câştigat. pe jumate, că mi-a răspuns pe privat

buni si 2.5$ ;)))))))))))))))

deocamdata =)) eu nu cred ca renunta

merge si pariul de 15 lei ( dragonfly_drk ) .... ii dai sai tin eu ( ca la banca ;) ) .... pana apare individul :-S .... dupa care ma cauti tu intro tara exotica ( adica niciodata =)) ) sati ridici premiul

lasa, vad ca ai castigat... nu-ti mai dau nimic... =))

@ nenea milorad... esti atat de iritat incat chiar nu stii de gluma?...
eu cred ca ar trebui sa iti ceri scuze faza de domnul Aramis, pentru prostia de care tocmai ai dat dovada...

numai bine si sanatate.

milorad1981
01 Feb 2011, 22:11
Mi-as cere scuze, daca scuzele ar fi reciproce... Ma repet, nu contest cunostiintele cinematografice ale domnului Aramis, tot respectul pentru chisinau.ch si lucrurile bune care le ofera consumatorilor de film. Insa de aici si pana a face misto ara nici macar a ne cunoste...

dragonfly_drk
01 Feb 2011, 22:35
omul nu a facut misto... ti-a prezentat un fapt REAL cu dovezi REALE. ce e asa de greu de priceput?

nici macar acum nu vrei sa recunosti?

paul_aramis
01 Feb 2011, 23:49
aşa e cu mitomanii ăstia: minte de nu mai pot să deosebească adevărul de realitate. şi ajung să creadă şi ei. sau prinşi cu mâţa-n sac, o ţin pe alor până la capăt, doar-doar or scăpa cu faţa curată.

aşadar ştimabilu ne zice că el a colecţionat aşa şi pe dincolo, că nopţi pierdute prin cămin cu alţi entuziaşti pentru masterizări, bla-bla-bla.
mie pe privat îmi zice că habar n-are cine e amadeo31 şi că el de fapt a cumpărat alea 4 HDD-uri de la un cinefil.
ete bâţ. amadeo şi el a cumpărat tot 4 Hdd-uri de la unu' care avea ...(citiţi povestea, adică nu vă mai amintiţi, că nu o iau iar de la capăt) pe când era student la bucale.. sunt curios cât a a dat ştimabilu' pe ale lui...

ştimabile, înainte să trecem la scuze, am o întrebare existenţială pentru subectu' în dişcuţie: cam care ar fi explicaţia lu' matale că matale şi amadeo31 aveţi aceeaşi listă? adicâtelea acelaşi format, aceleaşi materiale (cu excepţia ălora 17, da' care nu sunt chiar aşa de mari diferenţe, din moment ce majoritatea nu au legătură cu filmul românesc).
să nu-mi zici că ai luat lista cu totul cu hard-uri, că nu te cred!

milorad1981
02 Feb 2011, 16:21
Lista mea de filme poate ajunge si in Honduras. Suntem atatia care face schimb de liste; intrebarea este una formala si destul de simpla: de unde asocierea mea cu domnul toma sau amedeo? Dumneata daca oferi o lista de filme lui Xulescu si Xulescu asta spune ca este a lui personal, inseamna ca ambii sunteti impostori? Lasati naibii presupunerile! Faceti-va voi forumurile, dupa regulile voastre, topicuri deschise si inchide dupa cum vreti, insa nu condamnati lumea aiurea pentru fapte neconsumate! Nu inteleg ce probe, asa cum nu inteleg de ce atata rautate... Numai bine!

milorad1981
02 Feb 2011, 16:31
"cum se explica ca avem aceleasi liste"? Raspuns: asa cum se explica ca lista dvs. poate ajunge la stranepotul lui Akira Kurosawa... Sa este imposibil!
PS: daca va faeati (din greseala procuror - si inca unul criminalist) probabil sfarseati linsat. .. Sin inca la inceput de cariera... Numai bine

paul_aramis
02 Feb 2011, 17:07
sigur, sigur, a ajuns lista ta la alţii... aşa o fii, e vorba de o listă circulată pe la mai mulţi.

singura chestie e în cazul ăsta că nu e lista ta... doar dacă te cheamă Totpal Mihai şi lucrezi pentru Mervani.

da' hai să încheiem disputa asta: postează-ne o secvenţă scurtă dintr-un film (să zicem genericul de deschidere cu distribuiţia) de la unul din filmele din lista asta şi eu îmi cer scuze:

- Bing-bang (1934)
- Doamna de la etajul II (1937)
- Băieţii noştrii (1959)

şi apoi eu îmi cer scuze.

paul_aramis
02 Feb 2011, 21:23
Kuhaylan, sunt vreo 190 deja editate peDVD. dacă mai adăugăm la ele piesele de teatru (atât cele filmate cu public cât şi teatrul de televiziune) se trece de 200.

în privinţa numărului total, utilizând acelaşi filtru, sunt "în circulaţie" uşor peste 650 de materiale (din care peste 530 filme) DVD, capturi TV, rip VHS.

http://farm5.static.flickr.com/4142/5410899923_95dc5dbbca_b.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4116/5410891539_2beb0c68f0_b.jpg
http://farm6.static.flickr.com/5215/5410891945_5d674f7dca_b.jpg

dragonfly_drk
03 Feb 2011, 00:23
da, o lista pot si eu sa incropesc, asa pe baza de repede...
(mai ales ca avem sursa de inspiratie din postul de mai sus... >:) ), le pun frumos in word si zic... astea is ale mele... mama ce bazata sunt... si sa vedeti ce greu le-am procurat... inca nu am reusit sa imi sterg transpiratia de pe spate... =)) =)) =))

P.S. Paul cred ca are calculator-avion... =))
(asta a fost o gluma vis-a-vis de harbul asta pe care cica il am si care nu e in stare de nimic... =)) si cu hard intern si cu hard extern si cu super hard, cred ca mi-ar pusca numai cand ar vedea o asa colectie... deja imi face fitze cand a vazut lista ta si cum salivez in fata ei... =)) )

paul_aramis
03 Feb 2011, 00:51
am un ciur de calculator, făcut din resturi.

dragonfly_drk
03 Feb 2011, 01:09
mine too... doar ca al meu e facut din resturi de la resturi... :))

(in alta ordine de idei, tot ma uit la lista aia si realizez ca as vrea si eu sa vad ceva filme de colectie... >:) ... doar ca nu stiu de unde sa le procur... :-S )

paul_aramis
03 Feb 2011, 23:23
Kuhaylan, nu era vorba de demonstra nimic, am pus imaginile doar pentru a "susţine" cumva numărul de filme. oricum de acolo lipsesc DVD-urile.

un "schimb" de date mă interesează şi pe mine. niciodată nu ştii de unde sare iepurele. de aceea eram interesat de lista lui milorad. pentru că dacă lista aia ar fi reală sunt în ea vreo 300 de filme pe care nu le are nimeni (în afară de ANF/CNC bineînţeles).

buticut
05 Feb 2011, 02:35
Paule, vreo sansa sa faci rost de Azucena? :D
Filmele hilariously bad sunt specialitatea mea :P

paul_aramis
05 Feb 2011, 03:12
deocamdată nu.

LexXander
10 May 2012, 15:01
Vand set DVD-uri Piratii din Caraibe ORIGINAL,3 bucati(Cufarul omului mort,Blestemul Perlei negre,La capatul Lumii.Fiecare dvd include elemente bonus si interviuri),in carcase+ ambalaj 50 RON pentru toate 3!;) .http://img441.imageshack.us/img441/4225/crazyshit039.jpg

mertz
25 Jun 2012, 21:30
cumpar filmul Mayerling cu Omar Sharif si Ava Gardner an 1968