View Full Version : Despre tzoale
marius_em
15 Mar 2010, 16:48
Da cu blugii ce-ai illo?
Blugii mint. O tipa poate sa arate beton in blugi, si nu la fel de bine fara. E o problema serioasa, ca te induce in eroare, si poate duce la situatii jenante...
Da, la fel de jenante ca postul asta.
Ha, ha!
Fuck y'all!
Va urasc pe toti!
Nu mai radeti de mine!
Nu sunt gay!
M-am casatorit c-un barbat tampit...
copila_satanista
16 Mar 2010, 08:50
bocancii butucanosi de munte ( :-& )
eu sunt fan :P
illotempore2002
16 Mar 2010, 08:55
>:P
Oribil !
MariaMona
16 Mar 2010, 08:58
Uneori poti fi feminina si cu bocanci:
http://images.dailyradar.com/media/uploads/showhype/story_large/2009/05/21/alicia_silverstone77.jpg
Despre fashion, despre ce e in voga si ce nu, despre tot ceea ce are legatura cu imbracamintea. Si nu se baga in gura...
Despre lenjeria comestibila puteti discuta si la arta gatitului... Just kiddin'...
copila_satanista
16 Mar 2010, 09:00
bocancii mei adev e ca nu erau comestibili :D si ii asortez cu placere cu negru
illotempore2002
16 Mar 2010, 09:03
Alicia e feminina nu pt ca are bocanci ci pt ca e imbracata in rochita aia de tip furou si are umerii goi.....
MariaMona
16 Mar 2010, 09:08
Sunt de-acord cu tine, dar nu cred ca bocancii ii diminueaza aceasta feminitate, asta vroiam sa ilustrez :)
illotempore2002
16 Mar 2010, 09:10
Dar nici nu i-o sporesc. De unde stii ca cu altfel de incaltzari, care sa-i arate gleznele si calcaiele rozalii si unghiile frumos ojate, nu i-ar spori de fapt feminitatea?
:-?
Poate tocmai asta e secretul - feminitatea cedeaza locul badassing-ului.B-)
MariaMona
16 Mar 2010, 09:23
Dar nici nu i-o sporesc. De unde stii ca cu altfel de incaltzari, care sa-i arate gleznele si calcaiele rozalii si unghiile frumos ojate, nu i-ar spori de fapt feminitatea?
:-?
E destul de probabil sa ai dreptate si aici, dar that's not the point. The point is ca poti fii feminina (intr-o oarecare masura, comparabila sau nu cu alte tinute) si cu bocanci. Asta era ideea. Poti sa fii feminina cu bocanci. Probabil ca pentru unii esti mai feminina cu sandale Manolo, depinde si unde te duci imbracata asa sau altfel.
copila_satanista
16 Mar 2010, 09:29
in afara de asta cu bocancii...
La ce nu ati putea sa renuntati din sifonier?
MariaMona
16 Mar 2010, 09:31
la blugi, la fusta neagra peste genunchi, la pantofii clasici cu toc mediu, la sandalele romane cu margele, la rochiile de vara, la camasile de noapte...
illotempore2002
16 Mar 2010, 09:40
La rochiile Irinei Marinescu, la knit-urile de la Zara, la botinele cu toc, la camasile barbatesti si la pantalonii scurti scurti pe care-i port in casa B-)
A, si la manusile de piele perforate de bikeri, cu degetele taiate, care merg cu orice: cu rochii, cu pantaloni, cu taior, cu fuste scurte.
la fustele cu volane, la camasi in stil victorian, la brosele cu dantela neagra, la pantofii oxford, la rochiile gotice
illotempore2002
16 Mar 2010, 09:47
Si unde-ti gasesti tu rochii gotice, afara de teatru national de unde le poti inchiria? :-?
se gasesc la magazinele online;)
illotempore2002
16 Mar 2010, 09:51
Da, asa stiam si eu dar mi se pare peste mana.
copila_satanista
16 Mar 2010, 09:51
si la 1-2 ne-online ;)
MariaMona
16 Mar 2010, 10:40
"La esarfe", spuse ea legandu-si esarfa de matase:)
illotempore2002
16 Mar 2010, 12:22
Blugii sunt pt muncitori. De aia au si fost inventati. Dincolo de asta, chiar au aspect muncitoresc, sunt aspri, duri si se murdaresc si se lasa urat. Si va baga pe toti in anonimat. Rectific, pe toate. Am oroare de blugi. La barbati mai merge daca-s combinati cu o camasa faina sau cu un tricou cu vreun imprimeu intelectualish, nu stiu. Nici la barbati nu sunt grozavi dar nah, sa zicem ca ei nu au atat de multe variante.
hellsteed
16 Mar 2010, 12:35
Am fotografiat vizual odata o strada , in timp ce asteptam. 8-10 persoane purtau blugi.
illotempore2002
16 Mar 2010, 12:47
Cum se numeste programul ala cu care pui poze aici, doamne ce lapsus am??????????
hellsteed
16 Mar 2010, 12:48
Si ca sa dau in metaforic va zic:
Mi-am propus sa incerc sa-mi seduc colega de apartament. Ziua ei de nastere a fost exact in ziua in care s-a mutat la noi. In noaptea aia ne apropiasem unul de altul in cel mai politicos mod. De ceva vreme discutiile noastre sunt mai degraba teasere, dar la fel de politicoase. Are un aer matur sau cel putin incearca sa exprime asta. I-am propus sa vada un film romantic fiindca deh , o simt ca o fire sensibila. M-am asteptat sa ma intrebe si de ce vreau sa vad un film romantic cu ea, dar n-a facut-o. A acceptat si am ramas impotmolit la faza , care film ? Mi-a venit in minte Days of Summer si stiu si de ce asta >:) . Fiindca eu sunt mai tinerel, ea e cu vreo 3 ani mai in varsta, si filmul vorbeste despre un cuplu in care tipa e mai in varsta , daca nu ma insel. Evident ma voi aseza cat mai aproape de ea cat sa-i aud respiratia, sa-i simt tremurul si evident voi incerca sa discut cu ea pe tema filmului. Dupa ,voi putea spune ca o cunosc mai mult ca inainte de film sau macar voi avea impresia asta.
Uai hellsteed cât de tare se potriveşte ceea ce ai scris cu propria-ţi semnătură!!! =))
marius_em
16 Mar 2010, 13:39
Bafta hellsteed, desi ai un stil cam ciudat de kung-fu, ceva combinatie intre respect, admiratie si timiditate. Pare atat de nebunesc incat s-ar putea sa functioneze.
Desi nu cred ca-ti aprob scopul acestui efort, "sa ai impresia ca o cunosti mai bine".
Shoot first, ask questions later, i always say.
illotempore2002
16 Mar 2010, 13:41
Marius, ne sperii dom'ne, vbesti ca un Casanova plictisit de cate femei a innebunit, fetelor, aveti grija cu el, ca o sa ne zapaceasca!
marius_em
16 Mar 2010, 13:43
Nu te speria, Illo. Sunt un Casanova innebunit de o singura femeie. La propiu innebunit, ma scoate din sarite.
StefanDo
16 Mar 2010, 13:52
temporar sau, hm, permanent?
miercuri
16 Mar 2010, 14:14
Bocancii de munte, daca sunt intr-adevar de munte, ar trebui purtati doar pe munte sau in contexte similare :P
Dar altfel, unii bocanci pot fi a fashion statement, Doc Martens (si toate variatiunile pe aceeasi tema) de exemplu.
Topicul asta insa mi se pare ca s-a transformat intr-o parada cam gratuita cu ce au unii prin dulap, is it realy necessary?
On the other hand, nu ma pot abtine sa nu mentionez pasiunea mea mistuitoare pentru bluza asta (http://www.urbanoutfitters.co.uk/Truly-Madly-Deeply-White-Rabbit-Sweatshirt/invt/5113424666797&bklist=icat,5,shop,womens,womensclothing,wsweatshi rts) pe care am ezitat sa mi-o cumpar din magazin acum o saptamana si de cateva zile numai la ea imi sta gandul. One way or another it shall be mine fara sa platesc prea multe taxe postale.
illotempore2002
16 Mar 2010, 14:34
Miercuri, nu tre sa fii scortzoasa, e un topic despre haine, EVIDENT ca o sa vbim cu totii despre ce purtam, ce avem, ce ne-am dori. mare lucru. Daca era un topic despre masini, toata lumea ar fi spus ce masina conduce si ce si-ar dori, si ce-i place la masina lui/ei si ce nu. As simple as that.
mie-mi plac gecile de piele
http://store.dolcegabbana.com/dolcegabbana/search/Leather/woman/season/main/tskay/2AFCF4FD/c/cat_536/gender/:((
vreau si eu
miercuri
16 Mar 2010, 15:02
Nu vreau sa fiu scortoasa, dar mi s-au parut un pic ostentative unele enumerari de pe prima pagina.
Cat despre rochiile Irinei Marinescu (chestia asta e valabila pentru aproape toti designerii romani), arata amatoricesc. Ideile sunt in principiu bune, dar materialele si felul in care sunt cusute le dau de gol - ateliere mici unde lucreaza oameni fara experienta. La acelas pret si poate chiar mai ieftin, unele chestii de la Topshop arata mult mai bine, chiar daca sunt produse in masa. :P
illotempore2002
16 Mar 2010, 15:03
Pai pe principiul asta, si Coco Chanel scoate uneori niste zdrente de ti-e jena sa te uiti la ele, daramite sa le porti (:|
p.s. cat despre Irina marinescu, isi aduce materialele tocmai din portugalia si sunt toate de foarte buna calitate, dar nu stau sai fac ei marketing doar pt ca vrei tu sa demonstrezi nu stiu ce :-*
Eu sunt înnebunită după jambiere, în special cele tricotate. :D
copila_satanista
16 Mar 2010, 15:14
eu nu ma omor dp toale de firma. chiar evit sa dau bani gramada. decat pe bocanci dau mai mult :D . in rest.. chiar nu am avut mari probleme in a-mi gasi haine kre sa ma avantajeze la preturi rezonabile. la blugi sunt mai mofturoasa (foarte) dar dupa indelungi cautari gasesc eu
In liceu purtam numai haine largi, in primul rand pentru ca erau foarte comode si in al doilea rand am o slabiciune pentru curentul Hip-Hop. Insa pe parcurs am renuntat la ele din cauza vanzatorilor care se uitau la mine de parca m-as tira cu toata marfa...
marius_em
16 Mar 2010, 15:28
Zara. Singurul loc unde gasesc haine de-mi plac. Simple, culori netipatoare. Blug pe picior, un tricou simplu, o camasa simpla, un sacou, sau un palton. Costa mai mult, dar prefer Zara, la barbati. La femei nu mi se par la fel de buni, dar la barbati sunt stilul meu.
Zara face parte din grupul Inditex,la fel ca Pull and Bear,Bershka si Stradivarius(doar femei),este adevarat ca astea sunt mai funky,dar gasesti si acolo acelasi stil de haine,modele putin diferite.
Si eu prefer Zara,dar spre exemplu cand nu imi place un detaliu la o rochie sau ceva de genul dau o raita prin astea mai sus mentionate si nu plec acasa fara ceva ce mi-am dorit!
mie-mi plac gecile de piele
http://store.dolcegabbana.com/dolcegabbana/search/Leather/woman/season/main/tskay/2AFCF4FD/c/cat_536/gender/:((
vreau si eu
Eu mi-am luat in toamna ceva de genul dar cu capse,stil biker,de la Pull and Bear,e super comoda si geniala geaca,dar vad ca sezonul asta toate pitzipoancele au geaca de piele,acum caut ceva stil Balmain.
Neuptolem
16 Mar 2010, 18:41
Eu sunt cam dependent de blugi..deh.
Apropo, cum dai gata o studenta la: medicina, ise/ase, drept? In ce ar trebui sa fii imbracat? Vb doar de imbracaminte, nu stilul de abordare.
Alicia Silverstone e SINGURA femeie star international care a reusit sa ma zapaceasca de-a binelea, in adolescenta. In rest, nu mai facusem semi-obsesii pt niciuna anume.
Filmul "The Crush" a fost fatal pt mine. :P Mah si are doar 33 de ani...:-/
----
Hellsteed, nu pe cinemagia rezolvi problema. :) Eu zic s-o intrebi dk are vreo prietena, dk n-ai facut nimic pana acum...:D
----
Deci unde ramasesem: da, de acord cu Mistah Jay, blugii sunt super faini si sexy, what's problem??
Imi permit sa postez cateva seturi facute de mine,majoritatea contin jeansi,si pot baga mana in foc ca nu te baga in anonimat outfiturile astea:D
http://img201.imageshack.us/img201/3342/ccco.png (http://img201.imageshack.us/i/ccco.png/)
http://img146.imageshack.us/img146/1950/rockonb.png (http://img146.imageshack.us/i/rockonb.png/)
http://img197.imageshack.us/img197/861/urbnc.png (http://img197.imageshack.us/i/urbnc.png/)
http://img684.imageshack.us/img684/3632/ccc3.png (http://img684.imageshack.us/i/ccc3.png/)
miercuri
16 Mar 2010, 19:28
Polyvore? :D N-am mai intrat de ceva vreme. Am si eu un cont (http://www.polyvore.com/cgi/profile?id=160983).
da;;)
uite contul meu:
http://www.polyvore.com/cgi/profile?id=941659
illotempore2002
16 Mar 2010, 21:51
Prima combinatie nu mi se pare buna, ai si pantalnoi de piele si geaca de piele, itțs too much....mai trebuie si-o textila ceva....
illotempore2002
17 Mar 2010, 13:51
Stie vreuna dintre fashionistele de aici cum pot da de designerul Denis Predescu?
Am innebunit cautand un contact, are nise rochii mortale :(
http://img716.imageshack.us/img716/9797/rochie2denispredescu.jpg
uite nr lui de telefon 0740 026 022. Sper sa iti fie de folos:*
copila_satanista
26 Mar 2010, 12:51
cam de unde va place sa le cumparati? :D
Recunosc fara niciun fel de jena ca frecventez second-hand-urile. Mi-am gasit aici o geanta de piele superba, magnifica... genul de geanta pe care o ai o singura data in viata. Cu doar 6 euro. :D Si mi-am mai luat o ie draguta la doar 1 euro. :P
In rest nu am un magazin preferat. Intru, ma uit, daca imi place ceva cumpar... daca nu, nu. :D
Ah era sa uit, mi-am mai luat o pereche de jambiere tricotate. 8->
MariaMona
26 Mar 2010, 14:44
La fel ;) . Cele mai multe haine le primesc de la o tipa din Germania cu gusturi si masuri similare. Restul - pantofi, lenjerie, rochii - imi cumpar de unde-o fi. In Timisoara au aparut de vreun an niste magazine gen 38 de mii, dar cu 10 lei. Mi-am luat anul trecut vreo 2 rochite foarte faine de la ei. In Germania imi placea cel mai mult H&M. De la second iau rar, dar iau, de obicei intru cand caut ceva ce nu gasesc prin magazine pentru fete; gen camasi de noapte de fetite - n-am gasit decat la second si mi-am facut stoc.
Un site simpatic made in Romania care incearca sa copieze celebritatea Sartorialistului.
www.thisismysuit.com
miercuri
11 Jun 2010, 14:35
Incearca sa copieze, dar are un aer asa sters si mai vad si fetzele aceloras hipsteri omniprezenti prin Bucuresti... plus engleza ciobita pe ici pe colo. #-o
Ce topic tare, uitasem. :D
Halebardule, mai facem saitu' ala de care vorbeam? >:)
FreakDoll
11 Jun 2010, 18:12
Egoism sunt super ținutele propuse de tine .Mai ales sandalele îmi plac de moooorrr . Nu știu dacă aș putea să mă lipsesc de ceva : de la ochelari de soare și bijuterii până la lenjerie intimă . Nu caut să'mi iau haine de la o firmă anume .Când văd ceva ce'mi place îl achiziționez . Predomină H&M și C. Klein , dar am și foarte multe lucruri de la seconduri în stare foarte bună și pe care nu le mai vezi nicăieri .
eu am gasit pentru logodnica mea, la niste baieti maronii si mustaciosi, o geanta din piele nefolosita cu... atentie, 2 lei! toata chestia era ca nu avea un nasture...;)
FreakDoll
11 Jun 2010, 18:57
Ah, să tot ai iubiți ca tine :D
Bine, ca eu am mai multe genti de umar/serviete/borsete decat are ea...:D
FreakDoll
11 Jun 2010, 20:07
:D Cochetule !
tu esti draguta:"> , altii mi-au spus "gay"...wtf?!
copila_satanista
12 Jun 2010, 08:30
eh.. nu pune tu botu la aia care mor de frica sa nu fie gay :)) sa fii mai aranjat si atent nu inseamna ca nu mai esti barbat, ci eu zic ca e chiar de apreciat. doar daca o dai pe fustite si gesturi trase de par e alta treaba si e bai.
stai linistita ca doare fix in cot de ce zic altii, ma enerveaza doar perceptia romanului asupra unor lucruri precum tinuta si ingrijirea...
copila_satanista
12 Jun 2010, 09:32
ca foarte bine zici ;)
tin minte, ca acum vreo 10 ani - eram un pusti - si tatal meu lucra in Germania, si mi-a adus niste toale de-acolo foarte, foarte misto... si romanul prost, aka. prieteni mei, numai rahat mancau: "ce bah alea-s haine?!", ieseam in evidenta, dar evidenta in ochilor avea conotatii de ciudata, bascalie si multa ipocrizie... pentru ca ideologia tzoalelor se rezuma la haine imbacsite, contrafacute luate din bazar... cand iesi din tipar, chiar daca o faci in mod pozitiv, nu e bine!!! trebuie sa stai ca turma!
Hai, lasati-o, ca la barbati treaba cu tinuta ar trebui sa fie destul de simpla. De exemplu, acum cativa ani erau la moda camasile roz la costum. Baaaaaa!!! Un barbat nu poarta camasa roz si basta! >:)
copila_satanista
12 Jun 2010, 10:51
Hai, lasati-o, ca la barbati treaba cu tinuta ar trebui sa fie destul de simpla. De exemplu, acum cativa ani erau la moda camasile roz la costum. Baaaaaa!!! Un barbat nu poarta camasa roz si basta! >:)
Ca si la femei tinuta trebuie sa fie in functie de gusturi. Personal nici mie nu-mi place combinatia (nu suport rozul in orice ipostaza). Dar vorbind in primul rand de barbati aranjati vs nearanjati e clar ca primii sunt de apreciat si nu trebuie neaparat sa includa cuv "gay".
Este vorba de faptul ca vestimentatia masculina ingrijita presupune simplitate si sobrietate. Si fara roz. Punct.
La gagici e alta poveste. Oricum, topicul ma amuza copios. :D
copila_satanista
12 Jun 2010, 11:22
Obiectiv - cu roz(nu chiar bon-bon), subiectiv - :-&
danonino
12 Jun 2010, 16:39
Urasc moda pt femei si cea pt barbati. Oribile amandoua.
Femeile isi pierd din ce in ce mault mult din feminitate cu alegerile idioate in materie de haine, dar de, "sunt la moda".
Nu inteleg de ce poarta femeile urataniile astea: http://img.kudika.ro/images/article_pictures/back/fenomUGGintdaaa.jpg arata ca botosii facut de mamaie. Sunt oribile.
Daca esti fata si arati bine, de ce dracu' ai purta asa ceva? http://3.bp.blogspot.com/_MSKQWjkhVkg/Slsj1WzIvrI/AAAAAAAAAH4/EqmjzRKroO4/s400/salvari_harempants.jpg
Nu am inteles de ce ar purta o fata o rochie-sac. O lasa fara forme. Sau aia stransa sub tzatze, la fel o lasa fara forme. Daca esti grasa sau gravida poti sa le porti, e indicat chiar.
Colantii, mai ales aia luciosi si neacoperiti de o fusta, arata disperare, saraca femeie vrea atentie.
La barbati. A innebunit lumea?
Pantaloni roz, tricouri cu margele si decoltate, blugi ingusti, tot felul de esarfe multicolore, haine pentru baieti efeminati (ca nu imi pot imagina ca majoritatea au ajuns sa fie gayi)
http://threadforthought.net/wp-content/uploads/2010/03/metrosexual-2000s.jpg
FreakDoll
12 Jun 2010, 21:33
Am și eu UGG'uri și'mi plac :) Pantalonii ăia sunt oribili .Nici eu nu înțeleg de ce îi poartă fetele/femeile .Nici colanții nu'mi plac .
În privinta băieților/bărbaților mie'mi place să'i văd și cu tricouri roz pal, bleu,galben pal, etc . În schimb, pantalonii colorați la bărbați și toate cele enumerate de danonino mi se par mai mult pentru metrosexuali și homosexuali .Dar nu am nimic cu nimeni, Doamne ferește .Fiecare să'și pună pe el ce simte și ce'i place . Băiatul din poza postată de danonino, de exemplu, ar fi fost ok fără eșarfa aia și fără floricică :)
miercuri
12 Jun 2010, 21:48
Am si Ugguri si salvari. Uggurile sunt extrem de comode si calduroase iarna, iar salvarii sunt extrem de comozi si racorosi vara. :P
danonino
13 Jun 2010, 08:03
Am si Ugguri si salvari. Uggurile sunt extrem de comode si calduroase iarna, iar salvarii sunt extrem de comozi si racorosi vara. :P
Si ce au cizmele cu toc? Iesi in evidenta intr-un mod placut si elegant. Uggurile sunt botosii purtati de mamaie inainte de razboi... Plus de asta, iti mai ridica si fundul etc.
Salvarii sunt si mai oribili decat uggurile, oribili, orbili... Nu iti scoate nimic in evidenta. Ai juma de metru de intestin pe afara si incerci sa il ascunzi? Daca nu, atunci nu ii mai purta. (n.b. daca esti grasa, poti sa ii porti.)
Bun, hai ca m-am enervat. Sa va explic - nu ne intereseaza in ce sunteti imbracate cand ne sugeti - doar daca va spunem noi cate ceva, altfel.... Just cool off!
Apropo (on topic cu truismul lui Judex):
What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence!
miercuri
13 Jun 2010, 09:28
Thankfully, nu m-am imbracat niciodata dupa preferintele altcuiva decat ale mele. Daca cizmele cu toc intra in definitia cuiva ca fiind comode, iarna cand eventual e jegos pe jos si te grabesti la 8 dimineata sa ajungi undeva, I rest my case. La fel si pe 40 de grade nu-ti vine sa porti in fiecare zi skinny jeans si nu esti indoteauna perfect epilata incat sa porti fusta, daca tot intram in detalii tehnice.
danonino
13 Jun 2010, 09:46
Thankfully, nu m-am imbracat niciodata dupa preferintele altcuiva decat ale mele. Daca cizmele cu toc intra in definitia cuiva ca fiind comode, iarna cand eventual e jegos pe jos si te grabesti la 8 dimineata sa ajungi undeva, I rest my case. La fel si pe 40 de grade nu-ti vine sa porti in fiecare zi skinny jeans si nu esti indoteauna perfect epilata incat sa porti fusta, daca tot intram in detalii tehnice.
Da-o dracu' de comoditate daca vrei sa arati bine. Daca nu vrei, ok, fii comoda, doar ca nu o sa mai fii la fel de buna... Imbracata cu lucrurile alea orbile esti moartea pasiune... Ochii inchisi si "resuscitari" intense ca sa il mai trezesti, si tot nu sunt prea mari sanse de reusita.
Alta tampenie mi se par balerinii. Toate grasele poarte balerini, toate femeile poarta balerini. De ce? Arata ca dracu'. Si nu, astia chiar nu sunt confortabili.
miercuri
13 Jun 2010, 10:01
Uite inca un link de wiki uitl, sa te mai racoresti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_objectification
Daca tu crezi ca principalul interes al unei femei in viata e sa iti incante tie ochiul, esti complet pe langa. Sau esti un troll foarte perseverent, ceea ce am suspectat de la bun inceput.
Interesant ca se gasesc barbatii sa critice, normal, ei se gandesc doar la faptul ca vor ca femeile sa arate bine pentru ei. Ce e asa de greu de acceptat ca unele femei nu se imbraca pentru altii, ci pentre ele? Daca femeile gasesc pe cineva care sa le placa cu atat mai bine, macar le plac asa cum vor ele sa fie, nu cum vor altii...
Si apoi ce le pasa barbatilor? Daca cauta o femeie pentru imbracamintea pe care o poarta si nu pentru altceva au de unde alege. Nu zic ca un barbat n-ar trebui sa-si spuna parerea, ba chiar cred ca ar trebui sa o faca, dar intr-un mod placut si sa accepte faptul ca femeia daca vrea sa arate bine se imbraca in ceva si daca nu o intereseaza se imbraca in altceva. Pana la urma e alegerea ei. Sunt sigur ca si femeile au nemultumiri de genul legate de imbracamintea barbatilor, e o chestie de gusturi pana la urma, cuiva s-ar putea sa-i placa o anumita haina, altcuiva nu...
Esti copil, Liviu, vezi la Windom. :D
Deci eu abia astept sa vina dra Cl. sa-mi arate ce esarfa si-a luat. Vezi ca e meci. Da, ma gadila, dar e foarte frumoasa. Da, ma gadila iar. Uuuu. Hai la pauza, adu si tu berea ailalta. Da, e pauza. Uuuu - albastru ciel? Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Baldabac. =))
Copil sunt, dar diferenta de viziune nu e datorata acestui lucru :P
Ba da, trust me - been there done that. :P
E Galbena!!! :-O
Losing my religion. =))
danonino
13 Jun 2010, 11:12
Uite inca un link de wiki uitl, sa te mai racoresti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_objectification
Daca tu crezi ca principalul interes al unei femei in viata e sa iti incante tie ochiul, esti complet pe langa. Sau esti un troll foarte perseverent, ceea ce am suspectat de la bun inceput.
=)) Mai are si ea alte interese, dar stai linistita asta e printe primele. Din nenumarate si diverse motive, "sa intoarca barbatii capul dupa ea" reprezinta un interes major. Du-te intr-o discoteca si o sa vezi acolo fete supermachiate, stralucitor imbracate si care "se rup in figuri" pentru a atrage atentia barbatilor. Exemple gasesti si pe strada.
ooo, da. Eram sigur. Sincer iti spun: ma asteptam sa vina o femeie sa bage asta cu "numai la sex/ nu conteaza personalitate etc".
Stii ce? Exact asta vreau: sex, cel putin initial. Inainte sa ies afara nu imi spun "vreau sa imi gasesc jumatatea/sotia/o fata de care sa ma indragostesc". :"> Ar fi extrem de penibil.
Ies afara, pe strada o femeie, prima oara ma uit sa vad cat de buna e, adica tzatze, cur, picioare, lipsa burtii. La o a doua privire ma intereseaza imbracamintea, parul (cum e aranjat), mainile (mai sunt niste maimute care nu se epileaza si au antebratele acoperite de blana), unghiile sa fie facute, bijuteriile sa existe dar sa nu fie ostentative. Astea sunt detalii care conteaza, astea deosebesc o femeie pe care vrei doar sa o futi (daca are par pe maini iese din discutie, nu pune ea bratele de maimuta pe mine:-& ) si sa o expediezi, si una pe care vrei sa o futi si nu numai, vrei sa o pastrezi pentru cate poti afisa cu o femeie stilata astfel, crescandu-ti valoarea tie, ca barbat.
Vorbesc despre majoritate. Minoritatea ma intereseaza mai putin, intrucat ca reprezatantele lor sunt mai putine.
In plus, Miss Elena Carstea, daca te consoleaza cu ceva sa stii ca: persoanele atragatoare sunt percepute ca fiind destepte.
ooo, da. Sunt un troll. Sunt platit cu norma intreaga.:| Sunt cel mai perseverent. "Nu esti de acord cu mine, du-te dracu'!" aplic-o in continuare daca te face fericita.
=)) Mai are si ea alte interese, dar stai linistita asta e printe primele. Din nenumarate si diverse motive, "sa intoarca barbatii capul dupa ea" reprezinta un interes major. Du-te intr-o discoteca si o sa vezi acolo fete supermachiate, stralucitor imbracate si care "se rup in figuri" pentru a atrage atentia barbatilor. Exemple gasesti si pe strada.
Total de acord, mai ales in cazul femeilor frumoase. Tendinta asta s-a proliferat mai ales in ultima perioada. Aspectul e totul, doamne feri sa se uite cineva chioris la mine pentru ca nu arat ca Tutankamon. In cazul celor pe care nu prea le ajuta fatza/fizicul, lucrurile stau nitel altfel. Acolo s-ar putea sa dai de un pic de inteligenta daca ai rabdare sa forezi nitel. Iar sexul se rezolva, eventual, cu o punga pe cap.>:)
danonino
13 Jun 2010, 11:45
Total de acord, mai ales in cazul femeilor frumoase. Tendinta asta s-a proliferat mai ales in ultima perioada. Aspectul e totul, doamne feri sa se uite cineva chioris la mine pentru ca nu arat ca Tutankamon. In cazul celor pe care nu prea le ajuta fatza/fizicul, lucrurile stau nitel altfel. Acolo s-ar putea sa dai de un pic de inteligenta daca ai rabdare sa forezi nitel. Iar sexul se rezolva, eventual, cu o punga pe cap.>:)
una dintre cele mai inteligente faze din film
http://www.youtube.com/watch?v=Erse8eYrTeY&has_verified=1
Industria produselor de machiaj a progresat mult, orice urata devine decenta folosind o galeata de machiaj.
Gata, feteleor, a luat-o. E ok?
Vreti sa va spun in ce era imbracata inainte?
=))
In plus, Miss Elena Carstea, daca te consoleaza cu ceva sa stii ca: persoanele atragatoare sunt percepute ca fiind destepte.
You're joking, right? Si chiar de ar fi percepute, trebuie sa fii tu la randul tau prost ca sa percepi astfel, sa nu stii sa faci diferenta intre perceptie si realitate. Iar daca persoana cu perceptia e proasta, cui ii pasa de perceptia ei? Altor persoane proaste presupun...
miercuri
13 Jun 2010, 12:08
Si sunt atatea alte femei care nu isi alimenteaza self esteemul din fluieraturile muncitorilor de pe strada.
Vad ca misoginismul e iarasi in floare pe forum, la fel si generalizarea crasa.
Si sunt atatea alte femei care nu isi alimenteaza self esteemul din fluieraturile muncitorilor de pe strada.
O foarte buna prietena de-a mea se imbraca doar in blugi, tricou larg, tenesi si eventual sapca, in conditiile in care inainte se imbraca mai elegant. Normal ca am intrebat-o cum de a avut loc schimbarea asta si mi-a zis ca ii e mai comod in hainele astea, nu trebuie sa piarda nu stiu cat timp cu alesul hainelor, cu potrivitul lor pe culori etc. Printre alte motive a fost si cel cu fluieraturile pe care nu le suporta. Si fata mi se pare foarte frumoasa si asa cum e imbracata (desigur, o chestie de gusturi), plus ca e o placere sa vorbesti cu ea. Nu stiu, poate e greu de acceptat ca sunt multe feluri de oameni pe lumea asta...
danonino
13 Jun 2010, 12:25
You're joking, right? Si chiar de ar fi percepute, trebuie sa fii tu la randul tau prost ca sa percepi astfel, sa nu stii sa faci diferenta intre perceptie si realitate. Iar daca persoana cu perceptia e proasta, cui ii pasa de perceptia ei? Altor persoane proaste presupun...
tine psihologie.
Cauti si vrei sa gasesti calitati persoanelor de care esti atras. Nu vrei sa recunosti ca iti place de o proasta lipsita de haz, tu cauti sa ii acoperi lipsurile pentru a-ti respecta standardele din capul tau.
1. Nu te-am facut prost. Poate era greu sa-ti perceapa mintea faptul ca vorbeam in general.
2. Daca nu vrei sa recunosti inseamna ca esti un idiot. Pshilogia respectiva tine de prosti si idioti...
3. Scoate morcovul ala din cur odata si invata sa porti un dialog civilizat.
danonino
13 Jun 2010, 12:34
1. Nu te-am facut prost. Poate era greu sa-ti perceapa mintea faptul ca vorbeam in general.
2. Daca nu vrei sa recunosti inseamna ca esti un idiot.
Ma incalzeste asa ca, il las acolo
Tu ai uitat pe ce lume traiesti. Nu ma intereseaza exceptiile, sunt putine, ma pot lipsi de ele. Pentru confortul tau mental, poti sa crezi ca femeile sunt niste fiinte complexe si iluminte, care si in 4 labe pe covor se gandesc la teoriile existentei umane.
Daca te face sa te simti mai bine, mai superior, poti sa ma consioderi idiot. Nu vreau sa stau in calea fericirii tale.
Nu ma intereseaza exceptiile, sunt putine, ma pot lipsi de ele.
Pe mine tocmai alea ma intereseaza, tocmai de asta, data viitoare cand iti exprimi parerea, ai in vedere ca nu totul e asa cum il vrei tu. Lumea asta nu exista special pentru tine, femeile nu exista special pentru tine, poate sa existe pentru alte cateva milioane de barbati, dar nu neaparat pentru tine. Accepta lucrul asta ca n-ai de ales.
Pentru confortul tau mental, poti sa crezi ca femeile sunt niste fiinte complexe si iluminte, care si in 4 labe pe covor se gandesc la teoriile existentei umane.
O duci la extreme acum. Dar probabil sunt si astfel de femei. Diferenta dintre mine si tine e faptul ca eu accept ca o persoana are dreptul sa fie cum doreste ea, nu dupa bunul meu plac.
Daca te face sa te simti mai bine, mai superior, poti sa ma consioderi idiot. Nu vreau sa stau in calea fericirii tale.[/U]
Am mai spus intr-o observatie in topicul IB, deci caracteriza doar oamenii din discutia respectiva, ca nu e nimeni prost. Tocmai ca suntem persoane inteligente, dar o mare prostie pe care o poate face un om inteligent, si pe care o faci tu din cate observ, e sa creada ca el e singurul.
@danonino ai un avertisment pentru injuria de mai sus. Editeaza tu, daca nu vrei sa o fac eu si incearca sa porti o discutie nitel mai civilizata de acum incolo.
danonino
13 Jun 2010, 13:06
Nu ma intereseaza exceptiile, sunt putine, ma pot lipsi de ele.
Pe mine tocmai alea ma intereseaza, tocmai de asta, data viitoare cand iti exprimi parerea, ai in vedere ca nu totul e asa cum il vrei tu. Lumea asta nu exista special pentru tine, femeile nu exista special pentru tine, poate sa existe pentru alte cateva milioane de barbati, dar nu neaparat pentru tine. Accepta lucrul asta ca n-ai de ales.
Pentru confortul tau mental, poti sa crezi ca femeile sunt niste fiinte complexe si iluminte, care si in 4 labe pe covor se gandesc la teoriile existentei umane.
O duci la extreme acum. Dar propabil sunt si astfel de femei. Diferenta dintre mine si tine e faptul ca eu accept ca o persoana are dreptul sa fie cum doreste ea, nu dupa bunul meu plac.
Asta a fost epica.
Tu cauta exceptii, sa ma anunti cand gasesti una buna.
bremen1980
13 Jun 2010, 13:08
http://www.youtube.com/watch?v=Au02p8huOuU&feature=related
FreakDoll
13 Jun 2010, 13:08
Judex, ne'am dat seama ce'ți poate capul, nu trebuie să te dai în stambă pe'aici în fiecare zi .
Nu ne interesează pe noi că nu te interesează pe tine .
Comentează alte thread'uri mai interesante pentru tine și lasă'ne pe noi să vorbim despre ce ne place .
Asta a fost epica.
Nu te dezminti, continui in acelasi ton obraznic. Stiu, e greu sa accepti o greseala de scriere. Eu, cel putin, sunt sigur ca o sa dorm linistit, chiar daca o sa o am pe constiinta toata viata.
Tu cauta excepti
Asta e tot din categoria epice, nu? Doar ca e ceva mai putin epica. Sunt sigur ca poti mai mult ;)
sa ma anunti cand gasesti una buna.
Cateva mesaje mai sus, ca doar nu ma refeream la o persoana imaginara.
http://www.youtube.com/watch?v=Au02p8huOuU&feature=related
:))
danonino
13 Jun 2010, 13:19
O foarte buna prietena de-a mea se imbraca doar in blugi, tricou larg, tenesi si eventual sapca, in conditiile in care inainte se imbraca mai elegant. Normal ca am intrebat-o cum de a avut loc schimbarea asta si mi-a zis ca ii e mai comod in hainele astea, nu trebuie sa piarda nu stiu cat timp cu alesul hainelor, cu potrivitul lor pe culori etc. Printre alte motive a fost si cel cu fluieraturile pe care nu le suporta. Si fata mi se pare foarte frumoasa si asa cum e imbracata (desigur, o chestie de gusturi), plus ca e o placere sa vorbesti cu ea. Nu stiu, poate e greu de acceptat ca sunt multe feluri de oameni pe lumea asta...
Ea, amica ta?
Da, am gresit, am corectat.
FreakDoll
13 Jun 2010, 13:20
2. Daca nu vrei sa recunosti inseamna ca esti un idiot. Pshilogia respectiva tine de prosti si idioti...
În general, când vezi că o persoana are niște ani în plus ai alte așteptări de la ea . Dar vad că mai sunt și cazuri surprinzătoare, gen tu și gen ei .Ești mai mic, din câte am înțeles, dar îmi place cum gândesti :-bd Și, ai dreptate, anumite persoane nu sunt capabile să poarte o discuție în contradictoriu și să dea dovadă de respect și înțelegere . Știi cum e calul care nu vede decât în față ? Voila .
Terminati hîrjonelile ca trimit totul la Azil.;)
Ea, amica ta?
Da. Ca e amica sau iubita nu conteaza. Faptul ca nu e iubita mea ii neaga personalitatea? Cred ca poate exista asa cum vrea ea si fara sa fie cu mine.
Da, am gresit, am corectat.
Idem. Toti facem greseli de tastare, ar fi aiurea sa ne luam de astea. Toti mai punem cate o virgura in plus sau in minus, tot aiurea ar fi si acum. Cand e cineva care nu stie sa scrie, fie cuvinte total aiurea, fie fraze fara noima, e altceva.
Ești mai mic, din câte am înțeles
Sunt mic raportat la varsta lui Judex, dar are oricum dreptate. La 20 de ani nu pot spune inca ca sunt mai mult decat un adolescent din foarte multe puncte de vedere.
danonino
13 Jun 2010, 15:19
Ea, amica ta?
Da. Ca e amica sau iubita nu conteaza. Faptul ca nu e iubita mea ii neaga personalitatea? Cred ca poate exista asa cum vrea ea si fara sa fie cu mine.
Ba conteaza, conteaza chiar mult. Comportamentul ei difera cu mult.
Tu de ce comportament vorbesti pana la urma? Eu ti-am zis cum se imbraca si de ce. Conform standardelor tale e o exceptie si mi-ai cerut sa-ti spun una. Nu ti-am zis nimic altceva de comportamentul ei mai putin de cel vestimentar... In plus, daca e sa se schimbe pentru cineva si sa nu fie ea insasi e mai degraba pentru o persoana de care ii place, decat pentru prieteni sau necunoscuti, asta ca sa fiu pe ideea ta.
LE: Te asigur ca si ca personalitate e diferita de cam toate fetele pe care le-am intalnit pana acum, dar aici nu o sa intru in nici un detaliu. Ma intereseaza prea putin daca ma crezi sau nu si nu ma simt nevoit sa demonstrez nimic.
danonino
13 Jun 2010, 16:06
Tu de ce comportament vorbesti pana la urma? Eu ti-am zis cum se imbraca si de ce. Conform standardelor tale e o exceptie si mi-ai cerut sa-ti spun una. Nu ti-am zis nimic altceva de comportamentul ei mai putin de cel vestimentar... In plus, daca e sa se schimbe pentru cineva si sa nu fie ea insasi e mai degraba pentru o persoana de care ii place, decat pentru prieteni sau necunoscuti, asta ca sa fiu pe ideea ta.
LE: Te asigur ca si ca personalitate e diferita de cam toate fetele pe care le-am intalnit pana acum, dar aici nu o sa intru in nici un detaliu. Ma intereseaza prea putin daca ma crezi sau nu si nu ma simt nevoit sa demonstrez nimic.
si eu ce am zis?
Pai atat timp cat inca se imbraca la fel, si o face de ceva timp, inseamna ca nu s-a schimbat pentru nimeni din punctul asta de vedere, doar pentru ea. Atat timp cat inca se mai imbraca asa inseamna ca mai degraba vrea sa gaseasca pe cineva care o place in imbracamintea respectiva, nu? Ca pana la urma asta era ideea de la care am plecat, faptul ca o persoana se poate imbraca intr-un anume fel si sa nu o intereseze de parerile celorlalti. Nu neg ca se poate schimba pentru o anumita persoana, dar daca asta se intampla, se intampla dupa ce o cunoaste, nu se imbraca pe gustul "majoritatii" ca sa-si gaseasca partener de pat.
Si legat de inceputul discutiei. Inteleg ca ti se par hidoase hainele respective si ca ai considera ca femeia trebuie sa se imbrace pe gustul majoritatii tocmai pentru ca vrea sa fie placuta de majoritate. Dar te-ai gandit ca poate nu vrea tot timpul sa fie placuta de majoritate, poate nu vrea tot timpul sa atraga priviri sau sa-si gaseasca partener de pat? Poate se imbraca in hainele respective cand nu ii pasa de lucrurile astea. Trebuie sa fie 24 din 24 pe gustul barbatilor? Poate la ora 15 se plimba prin oras imbracata in hainele care nu-ti plac si apoi, pe la ora 20, se imbraca in ceea ce-ti place pentru sex.
danonino
13 Jun 2010, 17:08
Discutia este inutila, inca nu ai scapat de educatia primita din partea femeilor. "Barbatii e porci, si femeile sunt o zana"
Asta e din categoria "Nu pot sa argumentez logic! Atunci, du-te dracu'!", nu?
Daca nu ma lasa memoria n-am facut nici o remarca de genul asta, sunt mai degraba de parere ca atat barbatii, cat si femeile, pot fi sau nu porci, asa cum atat barbatii, cat si femeile, au dreptul sa se imbrace cu ce vor, indiferent de parerea ta. Asta ca idee, trecand peste faptul ca observatia ta nu are legatura cu ce am zis eu.
Si vezi ca iar te obraznicesti. Daca vrei sa inveti pe cineva limba romana pastreaza-te pentru prietenii, copiii tai sau cine are nevoie.
danonino
13 Jun 2010, 17:41
]Asta e din categoria[/B] "Nu pot sa argumentez logic! Atunci, du-te dracu'!", nu?
Daca nu ma lasa memoria n-am facut nici o remarca de genul asta, sunt mai degraba de parere ca atat barbatii, cat si femeile, pot fi sau nu porci, asa cum atat barbatii, cat si femeile, au dreptul sa se imbrace cu ce vor, indiferent de parerea ta. Asta ca idee, trecand peste faptul ca observatia ta nu are legatura cu ce am zis eu.
Si vezi ca iar te obraznicesti. Daca vrei sa inveti pe cineva limba romana pastreaza-te pentru prietenii, copiii tai sau cine are nevoie.
Nu e din categoria aia.
Ti-am aratat logic si statistic, insa tu te agati cu disperare de cele 3-4 femei care nu se incadreaza in majoritate. Ok, bafta cu alea 3-4 femei.
Referitor la gramatica, dezacordurile din postul trecut sunt intentionate.
FreakDoll
13 Jun 2010, 17:47
Cică 3-4 femei :))) Se vede că "ai experiență" în domeniu :))) Sunt curioasă cum arăți și cum te îmbraci tu danonino, din moment ce ai astfel de pretenții .Oricum tu aberezi în privința acestui subiect .Cum să ai pretenția ca o femeie iarna să se încalțe numai în cizme cu toc ??Cred că ai văzut prea multe filme și de'asta reacționezi așa :))
danonino
13 Jun 2010, 18:30
Cică 3-4 femei :))) Se vede că "ai experiență" în domeniu :))) Sunt curioasă cum arăți și cum te îmbraci tu danonino, din moment ce ai astfel de pretenții .Oricum tu aberezi în privința acestui subiect .Cum să ai pretenția ca o femeie iarna să se încalțe numai în cizme cu toc ??Cred că ai văzut prea multe filme și de'asta reacționezi așa :))
crezi ce vrei in continuare... parerea mea ramane aceeasi.
3-4 femei carora nu le pasa cum arata, nu le pasa de parerea lumii.
In schimb avem multe (cele mai multe) femei carora le pasa de felul cum arata. Motivatiile lor variaza si cateva exemple ar fi:
- se imbraca pentru barbati, pt a primi atentie
- se imbraca pentru a arata lumii ca au banii
- se imbraca asa pt ca e "la moda"
- se imbraca asa pt femei, pt ca asa se imbraca si prietenele ei, pt ca asculta nu stiu ce muzica
- se imbraca asa pt ca asa au fost invatate de mama, vecina, si alte motive. Nu stau acuma sa inteleg motivele, le iau ca atare, femeile nu se inteleg pe ele, de ce as incerca eu?
De ce sa nu am pretentia asta? Si pt femei, si pt barbatii conteaza fizicul, aparentele. Tu l-ai vrea sa vezi pe unu imbracat in trening si pantofi?
Arat tanar si ma imbrac repede.
[...]
Cat despre ultimul tau mesaj, te-ai gandit ca poate peste acele categorii se poate suprapune o alta, care nu e nicidecum exclusa de cele enumerate de tine?
[...]
LE: Scuze la faza cu dezacordurile. Am avut impresia ca te referi la faptul ca ar exista in mesajul meu. Nu stiu de ce era nevoie sa mai precizezi insa pentru ca erau clar intentionate (ai mai folosit si ghilimele) si le-am luat ca atare. Observatia mea era in legatura cu nevoia ta de a le folosi in batjocura. Imi retrag afirmatiile respective...
LE2: Se subintelege, nu e nevoie sa mai scriu inca un mesaj doar pentru asta.
danonino
13 Jun 2010, 18:59
Acum nu visezi doar statistici, mai visezi si dezarcorduri?
Cat despre ultimul tau mesaj, te-ai gandit ca poate peste acele categorii se poate suprapune o alta, care nu e nicidecum exclusa de cele enumerate de tine?
Si acum ca tot ne purtam grija de gramatica celuilalt, "pt nu asculta muzica" din ce limba e? Observa ca incerc sa nu fiu rautacios, dar cand vad ca n-am cu cine iti raspund cu aceeasi moneda.
"Barbatii e porci, femeile este o zana" Trebuie sa iti fac o schita?
La aia cu muzica m-am grabit cand ma scris, am corectat. Dar hai, fi rautacios!
Ce categorie? Uimeste-ma!
FreakDoll
13 Jun 2010, 19:16
crezi ce vrei in continuare... parerea mea ramane aceeasi.
3-4 femei carora nu le pasa cum arata, nu le pasa de parerea lumii.
In schimb avem multe (cele mai multe) femei carora le pasa de felul cum arata. Motivatiile lor variaza si cateva exemple ar fi:
- se imbraca pentru barbati, pt a primi atentie
- se imbraca pentru a arata lumii ca au banii
- se imbraca asa pt ca e "la moda"
- se imbraca asa pt femei, pt ca asa se imbraca si prietenele ei, pt ca asculta nu stiu ce muzica
- se imbraca asa pt ca asa au fost invatate de mama, vecina, si alte motive. Nu stau acuma sa inteleg motivele, le iau ca atare, femeile nu se inteleg pe ele, de ce as incerca eu?
De ce sa nu am pretentia asta? Si pt femei, si pt barbatii conteaza fizicul, aparentele. Tu l-ai vrea sa vezi pe unu imbracat in trening si pantofi?
Arat tanar si ma imbrac repede.
Danonino, nu știu, sincer, în ce lume trăiești tu . Dar, având în vedere, ce fel de femei ai cunoscut tu, se înțelege de ce ai concepțiile astea .Cât de penibilă să fii, ca femeie, să te îmbraci intr'un anumit fel doar pentru a primi atenție?Sau pentru a arăta că ai bani ?La fel de penibilă ca și bărbatul care ar sta lângă tine . Tot respectul pentru fetele/ femeile care știu să poarte și cizme cu toc și UGG'uri, și un trening și o rochie pretentioasa . Una e să'ți pese de felul în care arăți și să știi să fii aranjată în orice situație: și când duci gunoiul și când ieși în parc și când te duci la un party și etc și alta să fii snoabă și să te comporți ca acele femei pe care le'ai enumerat tu :))De respectul de sine ai auzit ???
FreakDoll
13 Jun 2010, 19:19
Acum nu visezi doar statistici, mai visezi si dezarcorduri?
Si acum ca tot ne purtam grija de gramatica celuilalt, "pt nu asculta muzica" din ce limba e? Observa ca incerc sa nu fiu rautacios, dar cand vad ca n-am cu cine iti raspund cu aceeasi moneda.
"Barbatii e porci, femeile este o zana" Trebuie sa iti fac o schita?
La aia cu muzica m-am grabit cand ma scris, am corectat. Dar hai, fi rautacios!
Ce categorie? Uimeste-ma!
Fii - la imperativ, se scrie cu doi "i" .Eu n'am nimic cu tine, danonino, dar de ce simți tu nevoia să fii răutăcios când și tu faci, uneori, aceleași greșeli ?:)
Scuze inca o data pentru neintelegere, am editat in mesajul trecut.
Ok, n-ai putut accepta faptul ca unele femei se pot imbraca pe placul tau la o anumita ora si invers la o alta. Desi personal nu-mi dau seama de ce e asa greu de acceptat...
Sa incercam altceva. Ai spune ca femeile alea, care se imbraca cu haine care tie nu-ti plac, sunt multe sau putine? Pentru ca daca sunt multe problema e la tine. Nu o fi majoritate asa cum vrei tu, dar majoritate nu reprezinta nici femeile care poarta aproape oricare alt sortiment de imbracaminte. In caz contrar, daca sunt putine, sunt exceptii, iar pe tine nu te intereseaza exceptiile.
FreakDoll
13 Jun 2010, 19:26
Ok, n-ai putut accepta faptul ca unele femei se pot imbraca pe placul tau la o anumita ora si invers la o alta. Desi personal nu-mi dau seama de ce e asa greu de acceptat...
Sa incercam altceva. Ai spune ca femeile alea, care se imbraca cu haine care tie nu-ti plac, sunt multe sau putine? Pentru ca daca sunt multe problema e la tine. Nu o fi majoritate asa cum vrei tu, dar majoritate nu reprezinta nici femeile care poarta aproape oricare alt sortiment de imbracaminte. In caz contrar, daca sunt putine, sunt exceptii, iar pe tine nu te intereseaza exceptiile.
"N'auziși" că sunt 3-4 ? :))
danonino
13 Jun 2010, 20:18
Gresit. Discutia a pornit de la imbracamintea hidoasa pe care femeile din numar in ce mai mare au inceput sa o poarte si cum aceasta le face neatractive pe femei.
De acolo, tu ai deviat discutia spre "femeile nu ar trebui sa se imbrace pentru barbati" si ca ai tu o amica careia nu ii pasa de felul cum se imbraca. Discutia asta se refera la motivele femeilor in alegerea imbracamintii. Si aici se evidentiaza 2 categorii de femei motivate: femeile care se imbraca pentru barbati (majoritara) si cele care nu (minoritara - care nu ma intereseaza, nu imi plac hainele largi care sa lipseasca femeia de orice forma) <=>astea sunt cele 3-4
Chiar daca ele poarta UGGuri si salvari, asa nu inseamna ca, ele nu se imbraca astfel pt barbati. Motivul lor este acelasi, sa atraga barbati, modul si imbracamintea folosita lasa de dorit
Am zis ce fel de femei imi plac anterior. Nu sunt penibil sa ma autocitez si nici sa ma repet. Discutia asta a fost despre motivatie.
Nu imi baga vorbe in gura. Nu m-am referit la asta, intrucat tu ceri recunoasterea unui lucru evident, anume: lumea are o garderoba considerabila si ca nu poarta aceleasi haine mereu. Mie nu imi plac unele lucruri din garderoba.
miercuri
13 Jun 2010, 20:32
Don't feed the troll
http://pics.bikerag.com/Uploads/data/500/258Troll_spray.jpg
danonino
14 Jun 2010, 07:44
Cat de penibila poti sa fii!
Federico
14 Jun 2010, 12:14
Cred ca stiu la ce categorie de femei se referea danonino - cea a prostituatelor. =))
Daca ar fi dupa tine, ar trebui sa poarte toate numai tricouri ude sau sa se imbrace de la sex-shop-uri. =))
danonino
14 Jun 2010, 13:56
Cred ca stiu la ce categorie de femei se referea danonino - cea a prostituatelor. =))
Daca ar fi dupa tine, ar trebui sa poarte toate numai tricouri ude sau sa se imbrace de la sex-shop-uri. =))
Asta e tot ce ai inteles? Aici te-a adus capul? Nu ma mai chinui sa iti explic de ce, am facut-o mai inainte.
Eu nu te constrang asa ca poti sa fii o feminista (cel mai probabil o sa fii si in "calduri" din cauza asta). Poti sa crezi ca lumea priveste dincolo de fizic. Sau ca, barbatii E niste porci. Esti libera sa te scalzi in frigiditatea unei fals intelectuale.
FreakDoll
14 Jun 2010, 14:22
Danonino ai zis ieri, parcă, că nu'ți place să te repeți și să te autocitezi , dar asta faci de 3 zile :) Ok, dacă asta'i mentalitatea ta . De schimbat nu se pune problema și, oricum, e treaba ta dacă tu simți că ai dreptate .... . Dar nu crezi că ar fi necesar să înveți să accepți și punctul altora de vedere ??? Cum te contrazice cineva cum aduci mereu aceleași argumente și spui aceleași lucruri și te mai și ataci . Mai sunt și oameni care se gândesc de acasă cum să reacționeze în anumite situații și ce replici să dea .Așa "sună" .Gen :))
FreakDoll
14 Jun 2010, 14:25
Apropo, Federico pare bărbat , de ce'l faci feministă ??
Oricum greșești că faci pe cineva "feministă" doar fiindcă are părerea asta :)
danonino
14 Jun 2010, 16:46
Simplu si frumos. Stil care te scoate in evidenta fara sa fie prea ostentativ.
Multa lume se imbraca, putini au clasa.
FreakDoll
14 Jun 2010, 16:51
Clasa nu se traduce prin rândurile scrise de tine în comm anterioare .
Cum ți'ai defini stilul, danonino ? Evident, vorbesc despre cel vestimentar .
danonino
14 Jun 2010, 17:04
Clasa nu se traduce prin rândurile scrise de tine în comm anterioare .
Cum ți'ai defini stilul, danonino ? Evident, vorbesc despre cel vestimentar .
pornografic.
Later Edit:
http://www.nexternal.com/masquerade/images/20622-m.jpg
=)) Uite asa.=))
Da' burta, unde este burta?!;)
Judex, ne'am dat seama ce'ți poate capul, nu trebuie să te dai în stambă pe'aici în fiecare zi .
Nu ne interesează pe noi că nu te interesează pe tine .
Comentează alte thread'uri mai interesante pentru tine și lasă'ne pe noi să vorbim despre ce ne place .
Olteanca fierbinte, mrrrrrrrr. B-)
V-am zis ca iubesc topicul asta, nu m-ati crezut. :P
Halebardule, unde-mi umbli? Cui ma lasi de izbeliste? Mai facem saitul ala? Nu de alta, dar daca spun pe-aici cum ne-am gandit sa-l denumim imi iau suspendari die grosse pentru 'infractiuni' multiple! =))
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.