View Full Version : publicitate enervanta
jbjohn88
11 Mar 2010, 14:47
Va rog frumooooos sa scoateti tagul de sus cu publicitatea aia party nush cum ca apare pe jumate de pagina de fiecare data cand accesez cinemagia X(X(X(X(X( ma scoate din sarite.. sau cel putin sa nu mai apara pe jumatate de pagina de fiecare data cand intru intr-o pagina. PLSSSSSS it's driving me crazyyyyy
Asa, inca cativa ca tine si poate scap si eu de publicitatea aia cretina... Nu mai rezist mult pana vineri la ora 23.00 cand are loc party-ul ala imbecil...
StefanDo
11 Mar 2010, 17:35
ne pare rau ca va deranjeaza reclamele, dar astea ne platesc salariile
si sunt mari sanse ca in viitorul apropiat sa apara altele, la fel de (sau si mai) enervante :)
Dar mie de ce nu îmi apar? :D
StefanDo
11 Mar 2010, 17:39
pentru forumistii al caror username incepe cu v (mic) facem exceptie :)
ne pare rau ca va deranjeaza reclamele, dar astea ne platesc salariile
si sunt mari sanse ca in viitorul apropiat sa apara altele, la fel de (sau si mai) enervante :)
Dar nu se poate miscora tagul cu publicitatea? Sau va miscoreaza si voua salariile? :)
:))
:"> Muţumec! :P
Buna asta =))
shadowofnight
11 Mar 2010, 19:17
Dar nici mie nu-mi apare reclama respectiva...:P
Dar nici mie nu-mi apare reclama respectiva...:P
No bine că îmi strici bucuria. :((
shadowofnight
11 Mar 2010, 19:23
No bine că îmi strici bucuria. :((
:)) My pleasure.:D
Neuptolem
12 Mar 2010, 00:27
X(X(X(X(X( ma scoate din sarite.. PLSSSSSS it's driving me crazyyyyy
Si nu inteleg...psihiatrul nu te-a putut ajuta cu nimic??....
keepwalking
13 Mar 2010, 13:40
Va rog frumooooos sa scoateti tagul de sus cu publicitatea aia party nush cum ca apare pe jumate de pagina de fiecare data cand accesez cinemagia X(X(X(X(X( ma scoate din sarite.. sau cel putin sa nu mai apara pe jumatate de pagina de fiecare data cand intru intr-o pagina. PLSSSSSS it's driving me crazyyyyy
mai e si gresita...acolo scrie "vineri 13 martie", ori 13 martie pica sambata.
Pitbull
13 Mar 2010, 13:51
Am o idee:
Hai facem niste mass-uri si le räspândim pe mess si e-mail, înjurând la greu toate chestiile cärora li se face reclamä la modul agresiv si enervant - la modul: "Nu vä duceti (cumpärati, clicati, etc., etc.), la X, Y sau Z, sunt niste tepari escroci, vä iau banii degeaba, s.a.m.d." (adaptat de la caz la caz).
Le punem în circulatie, le läsäm sä-si facä efectul, iar dupä un timp, le scriem respectivilor un e-mail: "Copii, v-am tras-o fiindcä suneti complet lipsiti de bun-simt. De-acum încolo, vä faceti reclame discrete, decente, respectuoase - si nu vä mai futem. Succesuri."
Este prima data cand postez la reclamatzii si as dorii sa fie si ultima, nu numai eu ci si majoritatea userilor, sper. Inteleg ca reclamele sunt singurele venituri substantiale si va platesc salariile si sustin siteul, nu va condamna nimeni pentru asta, probabil asa am face si noi, dar sunt foarte enervante in momentul in care vrei sa accesezi un link..ghici de unde ? de la voi de pe pagina si nu poti din cauza unei reclame stupide care nu vrea sa dispara orice ai face. O reclama trebuie tinuta minte nu pentru ca a fost enervanta, ci pentru ca a avut un mesaj interesant ce a ramas impregnat pe retina.
Multumesc pentru atentie si imi doresc ca pe viitor reclamele postate pe site sa nu impiedice utilizarea normala a site`ului nostru preferat.. :)
Pitbull
31 Mar 2010, 23:19
Reiau:
Hai facem niste mass-uri si le räspândim pe mess si e-mail, înjurând la greu toate chestiile cärora li se face reclamä la modul agresiv si enervant - la modul: "Nu vä duceti (cumpärati, clicati, etc., etc.), la X, Y sau Z, sunt niste tepari escroci, vä iau banii degeaba, s.a.m.d." (adaptat de la caz la caz).
Le punem în circulatie, le läsäm sä-si facä efectul, iar dupä un timp, le scriem respectivilor un e-mail: "Copii, v-am tras-o fiindcä suneti complet lipsiti de bun-simt. De-acum încolo, vä faceti reclame discrete, decente, respectuoase - si nu vä mai futem. Succesuri."
Neuptolem
31 Mar 2010, 23:33
Inteleg ca reclamele sunt singurele venituri substantiale si va platesc salariile si sustin siteul, nu va condamna nimeni pentru asta, probabil asa am face si noi
Bine ca intelegi bai Taifi! Eu cum dracu sa-mi mai platesc rata la BMW, garsoniera si costumatiile "exotice" ale nevesti-mi?!? Ha?? Ia zi-mi!
Pitbull
31 Mar 2010, 23:52
Bis:
Reiau:
StefanDo
01 Apr 2010, 09:29
aoleu, craioveanule, ai cont din 2006 si de-abia acum ne fericesti cu primul mesaj? :)
reclama cu party-ul sta cuminte daca nu te duci cu mouse-ul pe ea ;)
aoleu, craioveanule, ai cont din 2006 si de-abia acum ne fericesti cu primul mesaj? :)
reclama cu party-ul sta cuminte daca nu te duci cu mouse-ul pe ea ;)
e oltean de`al meu :D
Ma trezesc, intru pe Cinemagia si vad sus cu litere de-o schioapa - FOSTUL SOFER AL MONICAI COLUMBEANU VA FI TATIC. Stau acum si ma gindesc cita dreptate avea ala care spunea M-AM SATURAT DE ROMANIA, ori un fost coleg de-al meu de faculta care-mi spunea ca atunci cind pleaca din tara (definitiv), nu va intoarce capul la granita decit ca sa scuipe o flegma mare si verde in urma.
Se poate transmite mesajul asta retarzilor de la ziare.com? Multumesc.
Inteleg ca reclamele sunt singurele venituri substantiale si va platesc salariile si sustin siteul, nu va condamna nimeni pentru asta, probabil asa am face si noi
Bine ca intelegi bai Taifi! Eu cum dracu sa-mi mai platesc rata la BMW, garsoniera si costumatiile "exotice" ale nevesti-mi?!? Ha?? Ia zi-mi!
hahahahha...spre deliciul conversatiei te intreb : Cine te`a pus sa iti cumperi BMW`u daca stai intr`o amarata de garsoniera ? aaa...ca sati cuceresti nevasta cea cu silicoane si cu haine exotice...bravo..o sa te lase pentru altu cu`n Mercedes :)) (glumeam)
note : era vorba de o reclama la ford care era prea enervant, nu de cea cu party`ul...;) (si uite cum ajunsei la al doilea mesaj :P )
StefanDo
05 Apr 2010, 17:38
bine, acum zi si ceva de filme :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.