View Full Version : Filme atat de proaste ca nu pot fi ignorate
Mercutio
07 Mar 2010, 17:37
Merg din cand in cand la un magazin de carti, muzica, filme unde rascolesc rafturile cu dvd-uri, citesc copertile si chiar cumpar cateodata, daca gasesc ceva interesant, cate un film, doua.
Intr-un colt anume e raftul cu dvd-uri colectie: filme noir, de razboi, horror, sf-uri, istorice, etc. De fiecare data dau de colectia asta "MOVIES SO BAD THEY'RE GOOD" si tot imi vine s-o cumpar, dar mereu sfarsesc prin a renunta. :) Pe primul loc in colectie e regizorul Edward D. Wood Jr. cu vreo doua titluri. Unul dintre ele "Plan 9 form outerspace" apare si pe youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=6-kCC8WUKYk
Niste extraterestri vor sa activeze mortii din cimitire, sa-i transforme in zombies pe care sa-i indrepte impotriva oamenilor. E si Bela Lugosi pe acolo sub forma vampir, pare-se.
Anyway, voiam sa scriem aici despre filme atat de prost facute (sau chiar segvente din filme) ca merita semnalate. Trebuie sa fim, nu-i asa?, constienti ca fara filme proaste n-ar exista filme bune.
Mi-au placut doua comentarii de pe iutub:
flapdoodle64(3 days ago) Show Hide
+2
Marked as spam
Reply | Spam
This is still better than 'Twilight.'
si
akear (2 weeks ago) Show Hide
+3
Marked as spam
Reply | Spam
This is the anti-Citizen Kane. It takes genius to make something this bad.
=))
Mercutio
07 Mar 2010, 18:09
Am citit pe ici pe colo in ultima vreme despre un film independent, Ink, ca ar fi foarte bun. Am facut rost de el sa-l vad, dar n-am reusit sa-l termin. Mi s-a parut foarte slab. Povestea atat de ne-inchegata, actorul din rolul principal, tinerii aia care reprezentau fortele binelui atat de neconvingatori. Ca sa nu mai zic de personajul negativ, monstrul sau ce era, de-a dreptul pueril, cu costumul ala zdrenturos, cu nasul ala mare atat de evident din cauciuc si atitudinea exagerata in a o face pe raul.
Ati vazut filmul asta? ce parere aveti?
BLACK-SPIDER
08 Mar 2010, 06:36
Am citit pe ici pe colo in ultima vreme despre un film independent, Ink, ca ar fi foarte bun. Am facut rost de el sa-l vad, dar n-am reusit sa-l termin. Mi s-a parut foarte slab. Povestea atat de ne-inchegata, actorul din rolul principal, tinerii aia care reprezentau fortele binelui atat de neconvingatori. Ca sa nu mai zic de personajul negativ, monstrul sau ce era, de-a dreptul pueril, cu costumul ala zdrenturos, cu nasul ala mare atat de evident din cauciuc si atitudinea exagerata in a o face pe raul.
Ati vazut filmul asta? ce parere aveti?
Am vazut si eu Ink si mi-a placut, avand in vedere ca e un film independent si facut cu buget mic, e foarte bun, in comparatie cu alte filme fantasy in care s-au investit bani grei iar rezultatul a fost dezamagitor
. Personajele au fost originale mai ales Deschizatorul de drumuri. Finalul a reusit sa surprinda :) Mi-a placut legatura cauza - efect care a dus la provocarea accidentului.
Radu1711
03 Apr 2010, 16:37
daca nu au invatat filmele sa ia diploma normal ca is proaste=)) =))
ice_eyes
12 Sep 2010, 22:21
21 grams
Din cate stiu The Room e tata lor.
copila_satanista
13 Sep 2010, 09:50
21 grams :-/
larinho80
13 Sep 2010, 11:27
Rampage. adica "turkish Rambo". unmissable!
mvpsebi
13 Sep 2010, 21:59
21 grams
asta mi s-a parut chiar un film reusit :p
ghost90
23 Sep 2010, 15:39
21 grams film prost?ok...ramai la avatar si vampirii aia poponari care stralucesc...
ultimul film prost pe care l-am vazut si pe care il ridica lumea in slavi e Salt
chuckyfan
27 Nov 2010, 15:29
Titanic II - Probably the best shit in the world!
the dark
http://www.imdb.com/title/tt0109551/
mexican werewolf in texas
http://www.imdb.com/title/tt0756689/
piranha 3d
http://www.imdb.com/title/tt0464154/
demon island
http://www.imdb.com/title/tt0201844/
cam astea ar fi cele mai mari gherle care mi-au trecut prin fata ochilor...
omudindulap
27 Nov 2010, 16:05
Piranha nu cred ca se incadreaza in categoria filmelor atat de proaste. E un film horror decent, al unui regizor pe care-l apreciez.
mie, in toti anii de cinema, a fost singura oara cand mi-a parut rau pt. banii platiti pe bilet/suc/popcorn. film fara noima, agresiv de vulgar, efecte sub-mediocre, film care, in opinia mea a terfelit un pic numele unor actori. dar, e vorba strict de gust, comoara unuia e gunoiul altuia...
Nu prea v-ati prins despre ce filme-i vorba aici. MOVIES SO BAD THEY'RE GOOD, inseamna filme care-s atit de proaste incit capata o anumita valoare...mai mult sau mai putin artistica tocmai prin faptul ca-s proaste. Vezi exemplul Ed Wood. Nu-i vorba de ciurucurile astea = cu 0 de astazi care apar precum ciupercile dupa ploaie.
Iaca un exemplu:
http://www.imdb.com/title/tt0240515/
Tom Green is always so bad that he's really good. Pentru cine apreciaza asemenea cruditati, of course...
oops, credeam ca e vorba strict despre cele mai mari infectii produse...
atunci, sa spunem, seria Jackass, e destul de proasta, insa e entertaining. intra la categoria careia i-a fost destinat topicul? (la lung-metraje ma refer)
Medicate
27 Nov 2010, 17:26
Nu prea v-ati prins despre ce filme-i vorba aici. MOVIES SO BAD THEY'RE GOOD, inseamna filme care-s atit de proaste incit capata o anumita valoare...mai mult sau mai putin artistica tocmai prin faptul ca-s proaste. Vezi exemplul Ed Wood. Nu-i vorba de ciurucurile astea = cu 0 de astazi care apar precum ciupercile dupa ploaie.
Iaca un exemplu:
http://www.imdb.com/title/tt0240515/
Tom Green is always so bad that he's really good. Pentru cine apreciaza asemenea cruditati, of course...
Oh yeah .... Freddy got fingered rullz ! Am vizionat filmul de 2 ori ... prima oara mi s-a parut al naibii de tampit , zambetele nu apareau datorita prostiei prezente , dar a doua oara , am ras cu lacrimi ... e un bullshit , dar un bullshit cu un scop: Umor actual, umor cerut de masele de oameni ce nu prezinta un caracter critic din punct de vedere al cinematografiei.
Consumator
02 Dec 2010, 14:15
21 grams film prost?ok...ramai la avatar si vampirii aia poponari care stralucesc...
ultimul film prost pe care l-am vazut si pe care il ridica lumea in slavi e Salt
Mega piranha...
chuckyfan
03 Dec 2010, 14:09
oops, credeam ca e vorba strict despre cele mai mari infectii produse...
atunci, sa spunem, seria Jackass, e destul de proasta, insa e entertaining. intra la categoria careia i-a fost destinat topicul? (la lung-metraje ma refer)
Jack Ass - Genial>:)
andu7zu
11 Dec 2010, 12:37
Pentru mine H 2007 e cel mai prost film HORROR facut vreodata....
KrissKringle
12 Dec 2010, 15:51
Showgirls - boobs,sex,,cheesy acting,dancing...what more do you want?=))
nascut_pentru_iubire
02 Jan 2011, 12:51
cam tot ce film cu Dolph Langram si Steven Segal intra la categoria cih !
chuckyfan
02 Jan 2011, 13:46
Eu credeam ca nu-ti plac filmele in care suntem invatati limba romana:)
princess_peach
02 Jan 2011, 15:50
Mie Kick Ass mi se pare ca se incadreaza aici...:-?:)
StrangeHouse
03 Jan 2011, 21:41
The Messengers
princess_peach
06 Jan 2011, 19:44
The Messengers
Mie personal nu mi se pare un film prost ca nu poate fi ignorat...:-? Oricum, gusturile nu se discuta:D
Disciple
06 Jan 2011, 20:34
Da bagati si voi niste argumente, ca se transforma topicul in garbage. Nu e greu. ;)
princess_peach
08 Jan 2011, 09:47
Lord of the rings ! [toate 3]
Motivul : Singurul film la care am incercat sa ma uit de 5 ori si am adormit tot timpul !
Intr-un final acum vreo 7 luni m-am uitat la toata seria ! Stiu ca am inceput sa dau fast forward prin ultima jumatate de ora la partea III ! Nu se mai termina o data ! (:|
Oricum sunt filme mult mai proaste dar nici unul laudat in halul asta ca lord of the rings de catre mai toti pe care ii cunosc !
Concureaza cu Star Wars dar macar ala nu e chiar asa de laudat :))
Intr-adevar sunt mult prea laudate...Dar poate ca ti se pare prost doar pentru ca nu iti place genul asta de film, nu ca filmul in sine ar fi chiar asa prost.
Cititi si voi primul mesaj daca nu intelegi din titlu despre ce e vorba...
princess_peach
08 Jan 2011, 17:05
Cititi si voi primul mesaj daca nu intelegi din titlu despre ce e vorba...
Am inteles...Este vorba de un film care e bun tocmai datorita faptului ca e prea prost!...
Cupidon_White
15 Jan 2011, 21:09
Lord of the rings ! [toate 3]
Motivul : Singurul film la care am incercat sa ma uit de 5 ori si am adormit tot timpul !
Intr-un final acum vreo 7 luni m-am uitat la toata seria ! Stiu ca am inceput sa dau fast forward prin ultima jumatate de ora la partea III ! Nu se mai termina o data ! (:|
Oricum sunt filme mult mai proaste dar nici unul laudat in halul asta ca lord of the rings de catre mai toti pe care ii cunosc !
Concureaza cu Star Wars dar macar ala nu e chiar asa de laudat :))
Boog lasa-te frate de comenturi pentru ca observ ca nu sti sa apreciezi filmul in sinea lui ... avand in vedere ca ultima parte a castigat 11 oscaruri din 11 nominalizari "tie iti venea sa dormi" . Un film nu trebuie apreciat doar dupa storyline(evident ca aceasta este un atu) ci dupa efecte ,dupa cum sunt jucate personajele etc , nu sunt eu critic de film dar nu mai veni cu astfel de comenturi , spre deosbire de Avatar la care si un copil de 9 ani isi da din primele 10minute cum se va termina filmul dar nu pot zice ca este un film prost pentru ca a revolutionat intr-un fel istoria cinematografic a datorita efectelor 3D . Asa ca lasa pe altii care nu dau cu bata-n balta.
Dupa cum a spus si princess_peach..gusturile nu se discuta.
eu cred ca mai importanta decat nominalizarile si oscarurile este impresia care ti'o face acel film. Nu poate fi pe gustul tuturor
Asta cu gusturile nu se discuta e pentru gradinita. Esti aici tocmai ca sa le discuti, altfel ar fi doar un monolog inutil din partea fiecaruia...
Cupidon_White
16 Jan 2011, 11:07
Normal tineretu; din ziua de azi este infatuat de filme cu adolescenti si seria Twilight , cum sa recunoasca ei diferenta dintre filme proste si bune , daca ne luam dupa gusturi (ma refer la publicul masculin) tuturor ne place cand vedem cate-o ŢâŢă dar asta nu inseamna ca e filmul bun .
princess_peach
16 Jan 2011, 11:29
Okey Liviu, atunci: Gusturile se discuta, dar civilizat si fara certuri....Si prin "nu se discuta" am vrut sa spun ca fiecare are parerea lui!...Nu te poti certa cu nimeni din simplu fapt ca nu ii place un film pe care tu il admiri! Deci prin gusturile nu se discuta se intelege fiecare cu parerea lui!
Cupidon_White
21 Jan 2011, 09:27
ON TOPIC: He's Just Not That Into You : Actori foarte buni dar pentru mine a fost filmul care nu l-am putut intelege prea bine , dar cu toate astea nu am adormit .
boog in primul rand nu ma i-au in gura cu ratatii dupa ce am dat commentu(ON TOPIC doar am contrazis opinia ta dar tu ce sa sti) trebuia sa taci sau sa scri despre altceva , in al doilea cred ca plictisesti pe multa lume cu gusturile tale deplorabile ; si sa nu uit nu ma lua cu PUISOR
Cand ma gandesc la filme atat de proaste incat sunt bune primul lucru care imi vine in gand este "Borat" si desigur "Jackass".
psihologu
21 Jan 2011, 11:31
Piranha...
Tocmai am auzit despre un film care m-a facut imediat sa ma gandesc la acest topic.
http://www.imdb.com/title/tt1305797/
Secventele de mai jos cred ca o sa va convinga.
http://www.youtube.com/watch?v=svOlz2ei4Yk=))
CristiN
31 Jan 2011, 22:19
Doar parerea mea . Cel mai prost film vazut dintre toate a fost Piranha :-q .
Federico
27 Nov 2011, 22:01
http://img687.imageshack.us/img687/1033/mpw69774.jpg
senzatia de repugnanta pe care mi-o inspira nivelul de imbecilitate al acestui poster e atat de intensa incat nu numai ca-mi da fiori dar se intoarce impotriva mea si ma intriga la fel de mult sa vad filmul
anaemona
28 Nov 2011, 00:12
:)) Sandler cu figura lui lipsea din seria starurilor masculine transformate in femei.
Oricum, eu am un film la categoria asta: One day, am vazut primele 20 de minute, echivalentul a 5-6 ani si nu m-am prins care-i scopul filmului si de ce e atit de interesant sa vad ce face tipa aia in fiecare zi pe data de 15 iulie, mai ales ca nu face nimic si e lipsit de sare si piper filmul. O sa-mi fac totusi curaj sa mai vad citiva ani, cit de curind si poate reusesc sa-l termin anul asta.
Acum am citit cu atentie titlul topicului dar nu mai schimb nimic. One day e din categoria filmelor care sint atit de proaste ca pot fi ignorate.
DragonMaster
30 Nov 2011, 09:06
Cele mai proaste filme vazute de mine sunt:Disaster Movie(2008),Bloodrayne: The Third Reich
(2010),Poveste de cartier (2008) ,Wolf Town (2010),Epic Movie (2007),BloodRayne II: Deliverance (2007),Ace Ventura Jr. (2009),13 Hours in a Warehouse (2008) etc.
Mercutio
30 Nov 2011, 22:41
Bine c-ati dezgropat topicul, ca taman am un film de adaugat.
Niste baieti din Canada, vazand ei prea multe filme de groaza si de serie B, si-au propus sa toarne si ei unul. Un producator chiar i-a luat in serios. Asa ca s-au deplasat pe undeva intr-o mahala, cu o camera, o pompa de stropit suc de rosii, o mana de actori amatori plus Rutger Hauer (in penurie de tzechini probabil, pacat) si au comis Hobo with a shotgun. Ce relaxant trebuie sa fie sa faci un film ca acesta. Nimeni nu poate spune ca e un film prost. Nu. E de serie B. Adica prost, dar intentionat realizat asa. Ca e de serie B.
danonino
01 Dec 2011, 22:27
Woman on top
Incredibil de prost, provoaca durere fizica.
Cred ca am mantuit cel putin 3 generatii doar uitandu-ma la filmul ala.
Cand ii vad pe astia cu interogatoriul, ce good cop and bad cop, is frectie toate. Am o schema mult mai eficienta, tot ce trebuie sa faci e sa aduci un televizor, bagi Woman on top sa ruleze si ii spui individului: "Filmul e mai bun la a doua vizionare"
terraflorin
02 Dec 2011, 10:14
Plan 9 from Outer Space, 1959
Disciple
03 Dec 2011, 15:36
http://www.cinemagia.ro/filme/si-totul-era-nimic-15656/
Dezastru fascinant.
P.S: regizoarea e profa de an la UNATC, sectia Regie Film si TV.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.