View Full Version : Help! Caut un film...evident
nicoleta_ena
01 Mar 2010, 22:24
Va rog mult sa ma ajutati. Caut un film de dragoste si nu imi mai aduc aminte exact cum se numea.
Este vorba despre o tipa care era casatorita, avea si un bebe mic si afla ca este bolnava de cancer. In final ea moare si ramane sotul cu copilul.
Mi-a ramas intiparita o o scena in care ea ii spunea copilului ca ce stie el ca o sa creasca fara mama.
Ei placea foarte mult sa mearga in parcul de distractii. De altfel, asa se si termina filmul, cu sotul ei si copilul in parcul de distractii.
Numele filmului este dat de numele ei, al personajului principal. Este Jony, Jeny sau ceva de genul asta.
Ma poate ajuta cineva? Va amintiti de acest film?
Multumesc.
Cred ca e vorba de My Life Without Me, desi la faza cu titlul nu prea se potriveste...
http://www.imdb.com/title/tt0314412/
nicoleta_ena
02 Mar 2010, 12:06
Nu este filmul asta. In filmul despre care vorbesc, tipa este blonda... Alte sugestii?
caut si eu un film, titlul mai exact
din cate imi amintesc descrierea lui e cam asa:
... e un film de genul celor apocaliptice precum The day after tomorrow iar la inceput este cu un politist care tocmai arestase (sau urma sa aresteze) pe cineva iar afara era o zi torida iar deodata pica din cer pe masina politiei un bulgare de zapada (sau grindina) si da aici incepe totul...parca prin film mai e prezent si un submarin, un om de stiinta putin tignit...
sper ca am dat suficiente detalii despre el...asa ca va rog, care aveti idee dati-mi un pm, ceva.
ms mult!
laurina
05 Mar 2010, 17:59
caut si eu un film, titlul mai exact
din cate imi amintesc descrierea lui e cam asa:
... e un film de genul celor apocaliptice precum The day after tomorrow iar la inceput este cu un politist care tocmai arestase (sau urma sa aresteze) pe cineva iar afara era o zi torida iar deodata pica din cer pe masina politiei un bulgare de zapada (sau grindina) si da aici incepe totul...parca prin film mai e prezent si un submarin, un om de stiinta putin tignit...
sper ca am dat suficiente detalii despre el...asa ca va rog, care aveti idee dati-mi un pm, ceva.
ms mult!
S-ar putea sa fie On the beach
http://www.imdb.com/title/tt0219224/
ms pt raspuns insa nu este acesta filmul...
ca sa aduc unele detalii in plus mai adaug:
...e cu inghet (aproape) total, ramanand doar zona din jurul ecuatorului locuibila unde se retrag majoritatea administratiilor (ironic, o rup americanii la fuga peste garnita cu Mexic iar Casa Alba le promite mexicanilor ca le va sterge datoriile daca ii vor lasa sa treaca).
... mai e o faza cand personajele principale (politistul si iubita lui) ajunga la fosta sotie a politistului (cu care are un copil) si raman cam o noapte (temperatura scazand drastic) incercand sa ii convinga sa meaga cu ei...casa e una mare, a unui arhitect (actualul sot al tipei) si este prezenta o scena in care acesta face baie in piscina de afara din care ies aburi (spunand ca e prost proiectata iar apa este mereu prea calda)...
e stresant ca im aduc aminte atatea scene din film dar nu si titlul :((((...si la-m cautat pe net la nebunie...totusi nimic
Ammelie
01 Apr 2010, 16:54
ms pt raspuns insa nu este acesta filmul...
ca sa aduc unele detalii in plus mai adaug:
...e cu inghet (aproape) total, ramanand doar zona din jurul ecuatorului locuibila unde se retrag majoritatea administratiilor (ironic, o rup americanii la fuga peste garnita cu Mexic iar Casa Alba le promite mexicanilor ca le va sterge datoriile daca ii vor lasa sa treaca).
... mai e o faza cand personajele principale (politistul si iubita lui) ajunga la fosta sotie a politistului (cu care are un copil) si raman cam o noapte (temperatura scazand drastic) incercand sa ii convinga sa meaga cu ei...casa e una mare, a unui arhitect (actualul sot al tipei) si este prezenta o scena in care acesta face baie in piscina de afara din care ies aburi (spunand ca e prost proiectata iar apa este mereu prea calda)...
e stresant ca im aduc aminte atatea scene din film dar nu si titlul :((((...si la-m cautat pe net la nebunie...totusi nimic
Suna foaaaaarte cunoscut. Imi aduc si aminte unde l-am vazut, la Pro Tv intr-o dupa-amiaza. Dar nu imi aimtesc numele. E de prin anii 90, am impresia.
yup....nu e "tanar" filmul...daca nu gresesc e pana in 2000 facut
gascone
03 Apr 2010, 03:19
a fost acum ceva timp un film cu pirati pe antena 1 din cate imi amintesc :ereau 2 frati unul dintre ei iubea o femeie pe care crede ca o va iucide astfel sia drumul pirateriei iar celalt drumul justitiei in final va avea loc o batalie ca sa pot spune, numele lor erea ceva de genu malasorte ipolito ,poate va amintitzi si ma ajutatzi si pe mine .filmu a fost difuzat in mai multe parti
anaemona
03 Apr 2010, 03:50
Asta trebuie sa fie http://www.imdb.com/title/tt0167554/
Ca sa nu deschid topic nou... A vazut cineva filmul Un lac (2008) (http://www.youtube.com/watch?v=I6MRSHumepc)? L-as putea gasi pe undeva, oficial sau ne...?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.