Log in

View Full Version : V-ar placea ca Alex Leo Serban sa revina pe CineMagia?

corinka
25 Feb 2010, 15:19
V-ar placea ca Alex Leo Serban sa revina pe CineMagia?

pipes
25 Feb 2010, 15:22
un pic mai diplomat si exemplar, da. dar nu prea are cu cine.
daca se continua balacareala, mai bine n-ar mai reveni. pentru linistea domniei sale.
pe mine singurul lucru care ma deranjeaza este ortografia mesajelor sale. nu-l cinstesc, dar e democratie.......
in speranta unor comunicari mai decente si profitabile, bafta!

marius_em
25 Feb 2010, 15:25
eu zic sa revina. chiar si cu controverse, si cu opinii beligerante fata de unii, ar putea sa vina sa ma desfiinteze si pe mine, n-am nimic impotriva. Pentru mine site-ul asta e anti-plictiseala, si ma cam plictisesc in ultimul timp.

pipes
25 Feb 2010, 15:38
de ce trebuie musai sa fie numai entitati beligerante? ne mai porcaim, dar, in esenta, ar trebui sa exista un echilibru, nu? si asa ceva nu prea mai exista. si nici bun-simt si cumpatare. diplomatia e deja de moda veche......

Windom
25 Feb 2010, 16:18
L-am apreciat intotdeauna pe ALS ca si critic de film. Asadar sint pentru prezenta sa pe acest forum, in conditiile in care aceasta prezenta este una constructiva (adica mai multe discutii legate de cinema, mai putine legate de alte chestiuni). In ultimele luni insa asemenea interventii au cam lipsit:( Pacat, forumul ar fi mult mai bogat intelectual daca am beneficia si de opiniile sale in materie de cinema. Asadar, daca prezenta sa pe forum va avea asemenea rezultate constructive sint pentru revenirea sa.

Pitbull
25 Feb 2010, 16:57
Nu vä faceti iluzii, a recunoscut explicit cä nu mai inträ decât în scop provocator, ca sä manipuleze si sä provoace tensiuni, sä ne învräjbeascä. Mesajele aparent civilizate (cätre Corinka, sau unele dintre cele de la "Agora" sau "Criticii români de film"), erau doar o perdea de fum.
Regulamentul nu-mi permite sä reproduc textual mesajul privat prin care a märturisit-o. In extremis, voi cere aprobarea administratiei ca s-o fac - dar sper sä nu se ajungä acolo. Läsati-l, cä stä bine unde stä. Cu scuzele de rigoare pentru cei care inträ aici doar ca sä-si alunge plictiseala asistând la scandaluri, si pentru naivii care cred cä lupu-si schimbä si näravul, am votat anti-Serban (implicit, pro-valori: moralitate, urbanism, civilizatie).

manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 17:23
pollul acesta e inutil, doar din dorintza de a capta cumva atentzia...
mi se pare incorecta si ineficienta decizia de a debanna un user direct implicat intr-un conflict, lamentabilul pitbull, pe cand alex leo serban e inca bannat deshi acest forum l-a tratat cu dispretz si ar fi trebuit ca forumul insushi sa se autobanneze. gloria este cel mai incompetent administrator, si cinemagia are cei mai neverosimili moderatori. mai e o sperantza , unica , la stefando :)

Judex
25 Feb 2010, 17:42
Da, normal ca mi-ar placea ca ALS sa revina pe CineMagia. Votez pentru, categoric!

StefanDo
25 Feb 2010, 17:43
lasciate bla bla bla

eu as fi dat acelasi numar zile de "pauza", dar, cum gloria a luat deciziile in acest conflict, it's her call

inca o precizare: poll-ul e inutil

manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 17:45
lasciate bla bla bla

eu as fi dat acelasi numar zile de "pauza", dar, cum gloria a luat deciziile in acest conflict, it's her call

inca o precizare: poll-ul e inutil

]eu as fi dat acelasi numar zile de "pauza"[/
decizie corecta

dar, cum gloria a luat deciziile in acest conflict, it's her call
no comment:|

Pitbull
25 Feb 2010, 17:46
Corect.
ar fi trebuit ca forumul insushi sa se autobanneze.
Corect. Hai!
gloria este cel mai incompetent administrator, si cinemagia are cei mai neverosimili moderatori.
Cel mai corect! Si e firesc, evident - fie si numai pentru cä Menumorut a fost cel mai incompetent timonier de transatlantic, iar Biharia avea pe vremea lui cei mai neverosimili europarlamentari.

manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 17:50
Corect.
Corect. Hai!
gloria este cel mai incompetent administrator, si cinemagia are cei mai neverosimili moderatori.
Cel mai corect! Si e firesc, evident - fie si numai pentru cä Menumorut a fost cel mai incompetent timonier de transatlantic, iar Biharia avea pe vremea lui cei mai neverosimili europarlamentari.

Menumorut a fost cel mai incompetent timonier de transatlantic, iar Biharia avea pe vremea lui cei mai neverosimili europarlamentari

cat de corect este ca sa iei o persoana publica de obraz pe strada si pe urma sa-i trimitzi pm-uri cu eterne regrete? e foarte corect ca menumorut in chilotzi de transparlamentar.;)
corect

marius_em
25 Feb 2010, 17:52
mie imi place ca aproape la fiecare poll trebuie sa fie cineva care sa spuna ca pollul e inutil.

corinka
25 Feb 2010, 17:53
Ca sa declari un sondaj inutil, trebuie sa ii cunosti scopul. Nu am creat acest sondaj in scopul readucerii lui ALS pe forum, pentru ca, indiferent de rezultatul sondajului, utilizatorii forumului nu au putere de decizie.
Daca are vreo influenta in revenirea lui ALS, ar fi bine, dar nu l-am facut cu acest scop, deoarece stiu si eu ca ar fi inutil.

Apropo, cate topicuri si sondaje inutile mai sunt pe acest forum... Stie cineva?

Pitbull
25 Feb 2010, 17:56
Corect.
Corect. Hai!

Menumorut a fost cel mai incompetent timonier de transatlantic, iar Biharia avea pe vremea lui cei mai neverosimili europarlamentari

cat de corect este ca sa iei o persoana publica de obraz pe strada si pe urma sa-i trimitzi pm-uri cu eterne regrete? e foarte corect ca menumorut in chilotzi de transparlamentar.;)
corect
As usual, you are right.
E la fel de corect ca sä dai un obiect privat de nas sub pod si pe urmä sa primesti de la el telegrame cu efemere satisfactii. E insurmontabil de adecvat precum contul de Facebook al lui Litovoi.

corinka
25 Feb 2010, 17:58
Pitbull speculeaza antrenand userii in diverse subiecte halucinante urmarind sa le distraga atentia de la subiect si eventual (cu siguranta :D ) inchiderea topicului.

StefanDo
25 Feb 2010, 18:04
pai cred ca e logic de la inceput ca scopul poll-ului este revenirea constructiva a lui als pe forum, impiedicata pe de o parte de banare, pe de alta de conflictul dintre als si pitbull

este ceea ce imi doresc si eu, de unde si votul meu. Dar poll-ul nu va influenta nimic, prin urmare e inutil.

si da, corinka, sunt extrem de multe topicuri inutile pe aici

StefanDo
25 Feb 2010, 18:06
manwiththemoviecamera, pitbull, NU veti incepe un conflict aici ;)

Pitbull
25 Feb 2010, 18:10
Noi doar glumeam. :) Ne tachinam unul pe altul cu replici absurde. Si nu väd cum am putea începe un conflict: manwithaemoviecamera, desi nu e de acord cu mine în unele privinte, se pronuntä totusi civilizat.

Gloria
25 Feb 2010, 18:15
mi se pare incorecta si ineficienta decizia de a debanna un user direct implicat intr-un conflict, lamentabilul pitbull, pe cand alex leo serban e inca bannat deshi acest forum l-a tratat cu dispretz si ar fi trebuit ca forumul insushi sa se autobanneze. gloria este cel mai incompetent administrator, si cinemagia are cei mai neverosimili moderatori. mai e o sperantza , unica , la stefando :)

Nu am dat aceleasi numar de zile pentru ca Leo mi-a ispitit in mai multe randuri rabdarea. Din momentul in care am zis "CINE mai continua (dintre cei doi - Leo si Pitbull) discutia la topicul Critici romani preferati, va fi banat", Leo a continuat cu mai multe mesaje, ignorand avertismentul meu.

Pe de alta parte, a redeschis subiectul in condica, desi ii invitasem pe cei doi sa-si rezolve conflictul in privat.

Dupa banare, Leo ii scrie un mesaj provocator lui Pitbull. Asa s-a ajuns la banarea posibilitatii de a trimite mesaje (pe care am aplicat-o amandurora), dar si la prelungirea banarii lui Leo.

StefanDo nu cunoaste istoricul acestui conflict, nefiind prezent pe forum in perioada in care a avut loc.

Gospin
25 Feb 2010, 18:18
Nu stiu ce sa zic, cam asa suna si votul meu. In ultimul timp cand a mai intrat, a cautat numai sa atace, lucru evident pt. toti userii, nu am nimic cu el. Am cunoscut si partea buna, dar acum mult timp. De moment ce are cont pe contul celalalt si se simte bine acolo, si aici intra DOAR CA SA ATACE nu sunt de acord. Si eu am cont pe alt forum (nu despre film) dar asta nu inseamna sa atac intr-o parte si in alta parte sa ma distrez!

Dragomara
25 Feb 2010, 18:21
Ca sa declari un sondaj inutil, trebuie sa ii cunosti scopul. Nu am creat acest sondaj in scopul readucerii lui ALS pe forum, pentru ca, indiferent de rezultatul sondajului, utilizatorii forumului nu au putere de decizie.
Daca are vreo influenta in revenirea lui ALS, ar fi bine, dar nu l-am facut cu acest scop, deoarece stiu si eu ca ar fi inutil.

Apropo, cate topicuri si sondaje inutile mai sunt pe acest forum... Stie cineva?
Ok. Am înţeles: încă un sondaj inutil făcut doar din lipsă de ocupaţie, la muncă, acasă... Etc. Chiar nu contează, pentru unuii ăsta e singurul mod în care lumea înconjurătoare e OBLIGATĂ SĂ ia act de existenţa lor.

Frate, dar cât timp liber au unii! Da'ce vieţi au unii! :D :-? :-&

manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 18:24

Nu am dat aceleasi numar de zile pentru ca Leo mi-a ispitit in mai multe randuri rabdarea. Din momentul in care am zis "CINE mai continua (dintre cei doi - Leo si Pitbull) discutia la topicul Critici romani preferati, va fi banat", Leo a continuat cu mai multe mesaje, ignorand avertismentul meu.

Pe de alta parte, a redeschis subiectul in condica, desi ii invitasem pe cei doi sa-si rezolve conflictul in privat.

Dupa banare, Leo ii scrie un mesaj provocator lui Pitbull. Asa s-a ajuns la banarea posibilitatii de a trimite mesaje (pe care am aplicat-o amandurora), dar si la prelungirea banarii lui Leo.

StefanDo nu cunoaste istoricul acestui conflict, nefiind prezent pe forum in perioada in care a avut loc.
o opinie care mi se pare strict subiectiva, la fel de subiectiva ca urmatoarea si care imi apartzine: amandoi au intretzinut conflictul, dar pitbull a shtiut sa joace un teatru caracteristic, e versatil, shtie intr-ale netului...un timp a parut ca-l ignora pe als, si pe urma l-a jignit primul pe als, sigur postarile au fost shterse, ediatate.asha ca, personal, consider ca e corect ca amandoua partzile beligerante sa primeasca aceeshi pedeapsa si in niciun caz pe termen nedeterminat.
probabil ca leo ,candva a facut vreo gluma, sau ai fost greshit , denaturat informata si ii portzi pica. dar ai fost si la aniversarea sa, ar trebui sa fii echidistanta cu amandoi amicii, si cu als, si cu pitbull, in interes personal si de serviciu.
nu intzeleg, e interzis sa trimitzi mesaje private, indiferent de contzinutul lor, chiar si dupa bannare??? atunci la ce se numesc<<private>>?
din pacate, stefando n-a fost prezent, dar din fericire e impartzial.
scuze daca te-am jignit, eshti ushor naiva si influentzabila, dar asta face parte din farmecul feminin, delicatetze, etc.

vave
25 Feb 2010, 18:25
Am şi eu o întrebare legată de întreabrea din titlu: să revină ca să ce? O:-)

Pitbull
25 Feb 2010, 18:29

In spiritul adevärului, trebuie sä recunosc cä, înainte de bannare, i-am trimis si eu câteva mesaje private, în totalitate hazlii - gen: "Uite cine-a mai venit pe la noi! :) " - sau "There is no such place like home! :x ", pe care le-a ignorat (cum era si firesc), declarând cä nici nu-mi va scrie vreodatä.
Dupä bannare, mi-a trimis acel mesaj prin care recunostea cä a fäcut totul numai ca sä mä provoace, fiindcä lui oricum nu-i pasä de acest forum, nici de bannare - dar pe mine bannarea m-ar "durea". I-am räspuns cä-si face iluzii, cä mi-am asumat bannarea, care nu are de ce sä mä "doarä", întrucât nu sufär de egolatrie, si cä as fi oricând dispus si la alte sacrificii, numai ca sä scap Cinemagia, cinematografia, cultura româneascä, de unul ca el.
Cam ästa a fost rezumatul acelor mesaje private.

manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 18:33

In spiritul adevärului, trebuie sä recunosc cä, înainte de bannare, i-am trimis si eu câteva mesaje private, în totalitate hazlii - gen: "Uite cine-a mai venit pe la noi! :) " - sau "There is no such place like home! :x ", pe care le-a ignorat (cum era si firesc), declarând cä nici nu-mi va scrie vreodatä.
Dupä bannare, mi-a trimis acel mesaj prin care recunostea cä a fäcut totul numai ca sä mä provoace, fiindcä lui oricum nu-i pasä de acest forum, dar pe mine bannarea m-ar "durea". I-am räspuns cä-si face iluzii, cä mi-am asumat bannarea, care nu are de ce sä mä "doarä", întrucât nu e vorba de egolatrie, si cä as fi oricând dispus si la alte sacrificii, numai ca sä scap cinemagia, cinematografia, cultura româneascä, de unul ca el.
Cam ästa a fost rezumatul acelor mesaje private.

In spiritul adevärului, trebuie sä recunosc cä, înainte de bannare, i-am trimis si eu câteva mesaje private,
atunci nr orelor, zilelor de bannare ar trebui sa fie egal, nu?
si tot in spiritul adevarului meu personal, impacatzi-va dracului si certatzi-va doar for fun;)

Dragomara
25 Feb 2010, 18:34
...
"Ştii, au şi ei o scuză, mă rog, de fapt mai multe: sunt prost pregătiţi, leneşi, tineri, si-apoi vor şi ei să reuşească-n viaţă, cu orice chip" - asta e scuza pe care-a găsit-o azi, unul dintre colegii mei mai copţi, grupului nostru de pupincurişti, după care a adăugat "poate că dacă aş fi primit o altfel de educaţie şi eu aş fi ales varianta asta". ;)

manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 18:36
* dragomara, in locul lui stefan te-as banna o zi da/una nu. rautatea ta e ridicola!:D si postarile tale un nonsens:P

StefanDo
25 Feb 2010, 18:40
nu pot, cat sta cu caprioara-n brate :P

Dragomara
25 Feb 2010, 18:43
* dragomara, in locul lui stefan te-as banna o zi da/una nu. rautatea ta e ridicola!:D si postarile tale un nonsens:P
în locul meu şi-al restului lumii te-aş înterzice NUMAI când vrei tu, din 2 motive majore:
- necunoaşterea limbii române: ortografie, gramatică etc.
- IQ minuscul, ceea ce e în totală neconcordanţă cu ideea mea de bărbat. ;) :-*

corinka
@Dragomara
Logica "impecabila", ca de obicei, nici n-are rost sa mai discutam!

@vave
Avand in vedere cultura sa cinematografica, ar avea un cuvant greu pe forum. Rauvoitorii profita de faptul ca e orgolios. Daca nu ar fi intrat in conflicte cu persoane ca Dragomara (hai sa nu comparam acum cunostintele cinematografice ale Dragomarei cu cele ale lui Leo!) si altii, nu s-ar fi ajuns la asemenea certuri. Dar unii atata pot: se simt si ei importanti cand ataca o persoana publica, tocmai pe un forum dedicat unui domeniu in care respectiva persoana publica activeaza si are succes!

@Pitbull
as fi oricând dispus si la alte sacrificii, numai ca sä scap Cinemagia, cinematografia, cultura româneascä, de unul ca el.
Dar de ce ai face deserviciul asta criticii de film si, in consecinta, cinematografiei romanesti?

manwithamoviecamera
*stefando
atunci trebuie sa pastreze avatarul asta :)

manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 18:45
în locul meu şi-al restului lumii te-aş înterzice NUMAI când vrei tu, din 2 motive majore:
- necunoaşterea limbii române: ortografie, gramatică etc.
- IQ minuscul, ceea ce e în totală neconcordanţă cu ideea mea de bărbat. ;) :-*
te rog, nu ma pupa=)) orice, numai asta nu. te simpatizez, oricum;)

Dragomara
25 Feb 2010, 18:46
Şi io te iubesc! :"> :-*
=)) =)) =))
Ia de-aci căprioara, că io plec la oile mele! ;)

manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 18:50
Şi io te iubesc! :"> :-*
=)) =)) =))
Ia de-aci căprioara, că io plec la oile mele! ;)
shezi la tzara?:) spor la treburi:D

danT
25 Feb 2010, 18:51
DA! DA!! DA!!! Normal ca mi-ar placea sa revina! Cu o bazooka.B-) Ba nu, cu doua!:D

Dragomara
25 Feb 2010, 18:55
Ăăăă.... Miss Amabilitate is my middle name. Când mă vezi pe-aci, adu-mi aminte să-ţi spun povestea. :)

Aaaa... că uitai: îmi cer scuze. Pentru ce vrei tu. Şi un pic mai mult. :)

manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 18:57
Ăăăă.... Miss Amabilitate is my middle name. Când mă vezi pe-aci, adu-mi aminte să-ţi spun povestea. :)

Aaaa... că uitai: îmi cer scuze. Pentru ce vrei tu. Şi un pic mai mult. :)
nu trebuie sa-tzi ceri scuze. cine te place, te place asha cum eshti;)

manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 19:01
revenind la subiect, corinka a facut o incercare, ar trebui sa-l debannatzi si pe als...si pitbull cred ca ar crede ca e corect.
corect
mi-ar placea sa se impace , sa-shi ceara scuze public, pitbull pt lovirea fizica, unul altuia pt ei shtiu ce, si sa posteze ca pe vremuri, fara mici invidii, fumuri, aere, frustari, convingeri...viatza e ca dracu' de scurta. forumul e mishto. oamenii sunt amazing. femeile sunt sexy.:D
sa curga shampania.
* mistahj, ai intarziat. revino maine.

Pitbull
25 Feb 2010, 19:16
Nu, Omule, eu l-am tachinat, el a provocat.
Pânä si elevii din clasa a VI-a stiu teorema lui Leucip:

Tachinare / provocare = 3 / 14

Ai lipsit la lectia asta, nu?

...Apropo, de ce citezi tu asa (suspect de) bizar?
1) Un citat lung.
2) Un citat scurt cu un fragmentel din citatul lung.

manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 19:26
Nu, Omule, eu l-am tachinat, el a provocat.
Pânä si elevii din clasa a VI-a stiu teorema lui Leucip:

Tachinare / provocare = 3 / 14

Ai lipsit la lectia asta, nu?

...Apropo, de ce citezi tu asa (suspect de) bizar?
1) Un citat lung.
2) Un citat scurt cu un fragmentel din citatul lung.

las-o bre, nea pitbulle( sunt mai tanar) :D
<<tachinat >>cu si alaturi de nume? totul a plecat de la pozele alea. als e un tip pashnic, dar are dreptate daca e calcat pe coada...logic. a fost provocat de la inceput pe forumul asta. ceea ce credea si spera ca e gluma s-a intors impotriva-i. nedrept si urat.
pe urma, l-ai lovit pe strada de fatza cu gorzo. micile vorbe, ironii se mai uita. dar faza cu pozele si cu hartzuirea fizica sunt fapte. asha ca ar trebui sa incepi tu cu scuzele. realizez ca als nu e un ingerash si o fi zis si el una /alta despre tine. dar cu motive( enumerate aci, mai sus). simplu.
nu shtiu de ce citez asha. poate pt ca unii ishi shterg postari sau le shterg pe ale altora?
1. un citat lung in original
2. un citat scurt cu trimitere exacta

manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 19:28
În afară de faptul că e ateu (opinie pe care aş prefera să şi-o păstreze pentru sine), nu mă incomodează ALS cu nimic pe forum. Nu îl citesc, mi-e absolut perpendicular. Dacă revine, îl invit să îşi dea aere şi pe la secţiunea de animaţie.
- e agnostic nu ateu, eshti baiat citit , fa diferentza;
- are cu ce sa-shi dea aere, dar nu prea pare sa aibe timp de animatzii sau nu shtiu eu.

manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 19:48
*pitbull, vad ca evitzi sa raspunzi, sper sa fie de bun augur si ca te mai gandeshti...daca scrii ca eshti un bun creshtin si crezi in binele suprem cu b mare, in dumnezeu, comporta-te ca atare...nici nume nu cred ca e atat de rau...cred ca uneori perceptzia voastra despre realitate e distorsionata, in spiritul bashcaliei( detest bashcalia romaneasca). cred ca daca nu te-ar fi apreciat, als nu te-ar fi ajutat sa publici pe liternet, si drept recunoshtintza...
mare pacat.
in fond, nu tzi-ar face rau sa lepezi un pic masca:) doamne-ajuta.

Gloria
25 Feb 2010, 20:03
manwithamoviecamera, incearca sa nu postezi trei mesaje consecutive, cand poti scrie unul singur, care sa cuprinda tot ce vrei sa spui. Aduna-te. ;)

manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 20:06
degeaba postez:)

corinka
25 Feb 2010, 20:53
Bineinteles ca va priveste doar pe voi doi conflictul si alte probleme legate de liternet s.a.m.d.
Acest topic este despre un reputat critic roman de film, care obisnuia sa frecventeze forumul, si care a fost bannat pe o perioada nedeterminata. Unii dintre noi considera sanctiunea exagerata. Este dreptul nostru sa ne exprimam dorinta ca el sa revina sau nu pe forum.
N-o lua personal, mai ales ca nimeni nu ti-a imputat nimic, inainte sa intri tu singur in acest topic si sa postezi mesajul nr. 6.

Iar in privinta conflictului cu illotempore, nu-l mai scoate vinovat pe ALS. El s-a ofensat cand illo a folosit o anumita expresie, nu prea eleganta, care l-a scos din sarite. Culmea, am fost atunci pe aceeasi pozitie cu illo, in sensul ca nici mie nu-mi place Maria Dinulescu, iar ALS nu m-a convins cu argumentele lui. Totusi, ne-am comportat civilizat unul cu celalalt si nu ne-am suparat, nici el, nici eu. Normal ca atunci cand este provocat in mod necivilizat, riposteaza, doar e om si el, nu sfant!

Gospin
25 Feb 2010, 21:06
mda.
Corinca, ia spune-mi si mie.
De ce il vrei inapoi pe ALS? pt. bogata sa cultura cinematografica? nu? De acord!
Dar il vrei si pt. aroganta sa si pt. modul cum il impunge pe Pitbull pt. un vechi conflict?
Pt. ca nu cred ca ALS va renunta. Are celalalt forum, i se rupe daca e banat aici. so?
Mie mi-ar place prima varianta.
Pitbull, eu zic sa pui punct. Dupa parerea mea, ai si tu o vina, asta e clar. Cu niste atacuri subtile, dar destul de solide ai incercat sa-l destabilizezi pe ALS. Si, din nefericire, conflictul acela din afara "Cinemagiei" pe care atat de mult te-ai chinuit sa-l tii departe de forum, nu ai reusit :)

Gospin
25 Feb 2010, 21:14
astept raspunsul lui Pitbull si al lui Corinca, doar ei pot sa ma lamureasca...

corinka
25 Feb 2010, 21:19
Gospin, normal ca il vreau aici pentru calitatile lui de critic de film si pentru cultura sa cinematografica de invidiat. Cati critici de succes frecventeaza forumul, stand de vorba cu cinefilii? ALS a facut chestia asta, bravo lui! Poate ca o face si din orgoliu, facandu-i placere ca este o vedeta pe aici, asta chiar nu ma intereseaza. Renumele si l-a castigat prin munca lui, iar asta e de laudat.

Conflictul cu Pitbull este regretabil si e pacat ca s-a ajuns atat de departe. Stiu ca ALS nu are nevoie de cinemagia, dar, in schimb, cinemagiei nu-i strica un critic ca ALS.
Si Pitbull este util forumului datorita culturii lui cinematografice si absenta lui s-ar simti. Imi pare rau, insa, ca este atat de ranchiunos si "nu-i lasa si pe altii sa traiasca".
E loc aici pentru toti, lipseste doar toleranta. Iar unii ca Dragomara pot sa il ignore pe ALS, daca nu le place cum scrie. Nimeni nu-i obliga sa-i citeasca opiniile.

Inca un lucru, chiar daca adminii ar tine cont de dorinta acelor forumisti care il vor pe ALS pe forum, nu inseamna neaparat ca el va si reveni. Asta tine si de dorinta lui. Totusi, ar fi bine ca, daca el ar vrea sa revina, sa fie primit cu toleranta si respect.

Gospin
25 Feb 2010, 21:23
Bun, sunt de acord cu ce spui tu.
Cu o mica nedumerire.
ALS a stat de vorba cu noi, fara nici un fel de jena, la fel si Pitbull. Asta apreciez, ca altii care sunt habarnisti nu te baga in seama.
Dar de ce ii acorzi statutul de vedeta? /:) chiar e? eu habar nu am. Am crezut ca e doar un.... critic.

corinka
25 Feb 2010, 21:44
Am spus ca e "o vedeta pe aici". Bineinteles ca multi manelisti habar n-au cine e ALS, dar forumistii preocupati de film il stiu. Nici Gorzo nu e vedeta, dar pe forum ar fi.

Gospin
25 Feb 2010, 21:49
Pai eu il stiu si pe el, si pe Gorzo, ii citesc, cand am ocazia. Manele nu ascult, preocupat de film sunt, deci nu iti inteleg aluzia :).

corinka
25 Feb 2010, 21:55
Nu era nicio aluzie. Nu te supara, m-ai inteles gresit.
Spuneam ca ALS si Gorzo nu sunt vedete ca Monica Columbeanu, dar sunt cunoscuti de un public restrans din care facem parte tu, eu si altii. Cine e cat de cat preocupat de cinema a auzit de ei. In momentul in care un critic de film intra pe un forum de cinema, el este o vedeta printre useri, nu?

Pitbull
25 Feb 2010, 21:57
Câteva mesaje (inclusiv ale mele), au fost sterse.
E mai bine asa; erau susceptibile de a crea noi tensiuni.
Reiau doar finalul:
In acest topic, eu nu mai postez.
(Cu o precizare: orice speculatie asupra motivatiilor acestei renuntäri va fi neavenitä; le explicasem acolo; nu voi repeta.)

marius_em
25 Feb 2010, 22:12
Pana la urma ma lamureste si pe mine cineva? A iesit cu bataie, s-a enervat Pitbull si l-a batut pe ALS?
SANGE!!!! Vreau sa vad sange! Ca-n Daybreakers!

http://justpressplay.today.com/files/2009/06/ethan-hawke-daybreakers.jpg
Pictured: Pitbull about to kick some ALS ass.

PS. Daca imi stergeti si mesajul asta, sunteti gay.

nume
25 Feb 2010, 23:36
OMFG in ce hal pot sa decada unii. cineochiulmaro e out of order.

manwithamoviecamera
26 Feb 2010, 09:10
nume ar trebui bannat pe viatza si internat pe viatza in real life. nume e doar un homofob
si un homosexual latent:D dar are dreptate, cinemagia e de cacat:P
pitbull, eshti prost tata daca mi-ai shters postarile. prost, batran si imputzit. si securist nazi.
ash vrea ca toate postarile mele lungi sau scurte precum si postarea lui pitbull in care plangea el dupa liternet si penescu sa fie repuse in topic.ma bucur ca nu fac parte din gashca de handicapatzi mintal care au votat un <<nu>>pt als.

corinka
26 Feb 2010, 09:35
Man, te rog, abtine-te de la comentarii aiurea. Sa mentinem un ton civilizat.

PS Regret si eu ca s-au sters anumite postari, ca, de exemplu, comparatia cu pedofilul amenintand prescolari.:P

StefanDo
26 Feb 2010, 10:51
mane, e nevoie doar sa te uiti pe prima pagina a forumului ca sa observi ca pitbull nu are drept de stergere aici. daca mai folosesti limbajul asta, ai un avertisment

Dragomara
26 Feb 2010, 11:32
nume ar trebui bannat pe viatza si internat pe viatza in real life. nume e doar un homofob
pitbull, eshti prost tata daca mi-ai shters postarile. prost, batran si imputzit. si securist nazi.
ash vrea ca toate postarile mele lungi sau scurte precum si postarea lui pitbull in care plangea el dupa liternet si penescu sa fie repuse in topic.ma bucur ca nu fac parte din gashca de handicapatzi mintal care au votat un <<nu>>pt als.
ha?!:-O :-O

ca să citez un mare NOU forumist căruia i se permite constant să-i jignească pe celalţi useri CineMagia: ăăă... manwithamoviecamera ar trebui bannat din când în când, si internat tot din când în când!

Dar cum suportul doarme-n front, nu-mi rămâne decât să cred că o fi vorba tocmai despre unul de-ai lor. ;)

Amantul_Taciturn
26 Feb 2010, 11:47
Eu nu fac parte din nicio coterie si ma lasa rece toate disputele de pe aici, a caror miza o gasesc cvasi-nula, ba ca sa fiu onest pana la capat, nici nu pot spune ca am vreo mare slabiciune pentru cea de-a saptea arta, care ramane a saptea, adica la urma celorlalte. In mod normal, daca nu m-ar amuza, ar trebui sa ma doara in cursul saptamanii de ce se intampla prin smarcurile cinemagiei.Totusi, asa de amorul artei, as vrea sa spun si eu cateva lucruri pe care le-am inteles cu debila mea capacitate de comprehensiune.
Als si Pitbull sunt ca duelistii lui Conrad, doua personalitati accentuate care resimt unul fata de celalalt o ura de anvergura. E straveziu, fiecare isi doresc sa ramana numai unul si fiecare se crede Duncan...Din perspectiva mea ALS castigat razbelul, deoarece Pitbull a facut apel la argumentum ad baculum, ori intr-o disputa intre oameni educati apelul la violenta fizica este echivalent cu victoria preopinentului.
In ceea ce priveste cestiune dezbatuta aici, nu pot spune ca am o opinie clara si distincta. Pe de-o parte, Als lasa impresia ca singura ratiune pentru care mai posteaza aici este sa mai dea cate o scatoalca virtuala unor vechi ’’amici’’, pe de alta parte afirma ca interesul sau pentru critica de film este unul minor si ca momentan are curiozitati estetice mult nobile, Proust & critica de arta (daca am retinut eu bine). Pe de alta parte, e nedrept ca el sa fie atat de des suspendat si sa devina un caz (desi el ramane un personaj). Cei care il pun atat de des la index, pesemne ca iau acest forum extrem de in serios, ca acorda acestei pseudo-lumi virtuale un statut ontologic nemeritat.

P.S. Daca cineva doreste sa polemizeze cu modesta mea postare, sa n-o faca, e doar un soliloc spus cu voce tare, deci n-am sa dau vreo replica.
P.S II Acest post nu trebuie lecturat in registrul seriozitatii, este scris de cineva care nu crede in nimic, nici macar in prinicipiul identitatii.

corinka
26 Feb 2010, 14:22
Unul dintre scopurile topicului a fost atins. Intr-adevar, cum ma asteptam, la un moment dat a crescut brusc numarul voturilor categoric nu.
Si cum am lasat intentionat vot deschis, am putut vedea cine a votat impotriva. In afara de cativa useri mai vechi care au votat, cum era de asteptat, contra (keep, illo), au aparut si o groaze de useri porniti impotriva lui ALS (analitycvision, reillz, yelenis). Intrand pe pagina lor, am constatat ca sunt niste 'elevi' (posteaza doar in topicurile cu teme pentru cei care se pregatesc de examene), care, bineinteles, au votat pentru a-si sustine profesorul.:P:))
Oricum, se vede clar ca la primele doua categorii n-au votat doar useri care intra din an in Paste ca sa isi faca temele si sa voteze "cand trebuie".;)
Ups, a votat si stefi27. Ea nu e eleva, singura ei activitate pe acest forum e acest vot.

Urmarea acestui topic mi-o imaginez. Se va propune, foarte probabil, inlaturarea mea dintre moderatori. Vreau sa le spun celor care nu sunt prea familiarizati cu moderarea pe forumuri, ca a fi moderator nu presupune mare lucru. Doar pot sa editez/sterg mesaje in anumite sectiuni. Moderatorul simplu, ales dintre useri, nu are nicio influenta in administrarea forumului, nefiind nici platit pentru munca pe care o face. Doar da o mana de ajutor, lucru pe care l-am facut si il fac cu placere, in masura in care este posibil.

Totusi, daca tot figurez pe lista moderatorilor, am considerat o datorie morala sa semnalez cand unui utilizator i s-a facut o nedreptate. Sper ca nimeni nu a luat-o personal, mai ales Gloria si Stefan, pe care nu am intentionat niciun moment sa ii supar. Nici pe Pitbull nu am vrut sa il ofensez.

keepwalking
26 Feb 2010, 14:27
bravo, corinka, ai reale calitati securistice.
ajung la vorba dragomarei, chiar ca unii n-au ce face.

corinka
26 Feb 2010, 14:34
Stai linistit, keep, nu-mi purta tu de grija, am destule de facut. Asta nu inseamna ca nu am timp si de forum. Sunt o persoana organizata care isi imparte eficient timpul.

keepwalking
26 Feb 2010, 14:47
pai se vede ca faci treburile metodic. :)
ce mai, ai stofa de turnator.
si apoi nu eu iti port grija, ci se pare ca tu ne-o porti: care cum si pe cine a votat, deductii detectivistice, ca ala e elev, celalalt e suspect, etc.

StefanDo
26 Feb 2010, 14:58
keep, exagerezi
stai linistita, corinka, poll-ul asta nu a suparat pe nimeni si nimeni nu vrea sa te dezmoderatorizeze :)

avalansa de "nu"-uri e foarte funny, în schimb

illotempore2002
26 Feb 2010, 15:05
@corinka

Nu vad de ce te-ar descorona cineva pt ca ai facut un poll.

SoX
26 Feb 2010, 15:12
Keep nu a exagerat. Pe deoparte are dreptate. Corinka, prin numirea celor ce au votat pro si/sau contra nu a facut decat sa prelungeasca agonia acestui conflict poate chiar si la o scara mai larga...

E.Floares
26 Feb 2010, 15:34
There's no going back.

P.S. Scriu p.s.-ul asta, ca mesajul meu sa fie un pic mai lung, sa nu para chiar atat de sec, desi subiectul topicului nu merita, deci am sa ma opresc aici.

corinka
26 Feb 2010, 15:58
pai se vede ca faci treburile metodic. :)
ce mai, ai stofa de turnator.
si apoi nu eu iti port grija, ci se pare ca tu ne-o porti: care cum si pe cine a votat, deductii detectivistice, ca ala e elev, celalalt e suspect, etc.

N-ai inteles nimic.

pipes
26 Feb 2010, 16:12
aviz amatorilor:
a detrona.

Dragomara
26 Feb 2010, 16:53
Carevasăzică rămâne cum am zis:
Dar cum suportul doarme-n front, nu-mi rămâne decât să cred că o fi vorba tocmai despre unul de-ai lor. ;)

Dragomara
26 Feb 2010, 19:00
am facut-o decit in scopul de a-mi apara numele & reputatia terfelite
Hai că asta e tare! Numele şi reputaţia, când ele există şi au valoare nu e nevoie de intervenţia nimănui pentru a le susţine şi apăra, ele sunt asemenea unui un perpetuum mobile, repet: când există.

Ţi-ai apărat numele şi reputaţia terfelindu-i, la rându-ţi, pe unii pe care tot trâmbiţezi-n stânga şi-n dreapta că-i desconsideri etc. etc. Personal, am dedus, din timpul, energia, patosul pe care-l pui în defăimarea celor pe care-i deteşti, că adevăratele tale sentimente sunt cu totul altele, că-i, că ne invidiezi, de fapt, sau, şi mai trist, că nu ai EFECTIV nimic de făcut, nu ai cu cine şi ce comunica, şi că tot acest comportament reprobabil, dp meu dv, nu e decât unul dintre modurile cele mai triste în care tu ştii şi poţi fiinţa. :(
Păcat. Viaţa, viaţa ORICUI este despre cu totul altceva. Şi afirm asta nu că nu te-aş înţelege, dimpotrivă, dar totuşi... Etc. Etc. :( :(

E.Floares
26 Feb 2010, 19:05
imi permit sa postez un scurt drept la replica al lui alex leo serban. sper sa nu se supere.l-am gasit pe un alt forum:
multumesc!

"Päi bine mäi, Tufänel-de-Venetia, tu chjiar NIMIC nu pricepi? Chiar crezi cä Cinemagia îsi banneazä apärätorii deopotrivä cu dusmanii? "Bannarea" mea a fost megociatä de comun acord, din considerente diplomatice, ca sä nu ne agaseze cei câtiva pupincuristi ai täi (sau asi mai putinii partizani naivi - Judex sau Corinka, de pildä).")

Mesajul asta privat, pe care ALS spune ca l-a primit de la Pitbull, pare o facatura de la prima silaba. Nu stiu daca e facut de manwithamoviecamera sau de ALS, dar Pitbull nu formuleaza asa propozitiile, ca sa nu mai zic de lipsa tuturor diacriticelor. Sau, daca unul din voi a reformulat asa zisul mesaj privat, e clar ca a fost "rescris" de tot.
manwithamoviecamera, stai linistit, ca sunt mare si vaccinat.

Gospin
26 Feb 2010, 20:57
c'monn, eu zic sa incetati!
Sincer, o DATI IN PROSTIE!
Zgarmati ceva care nu isi are rostul. Fiecare are cate o parere despre fiecare. This is it.

manwithamoviecamera
26 Feb 2010, 21:10
mj a murit bre gospine:D
This is it.

nume
26 Feb 2010, 21:39
Eu nu inteleg ce mai cauta acest rebut aici, dupa ce a scris mizeria asta. E doar o clona penibila. Iar cand am zis cineochiulmaro nu ma refeream la cinemagia.

corinka
26 Feb 2010, 21:44
* corinka, decide-te, si nu te mai scuza.

Nu era o scuza. Vroiam sa spun ca nu am deschis subiectul pentru a crea zazanie si pentru a ofensa pe unul sau pe altul. Am vrut sa deschid niste ochi. Numai ca n-am prea reusit. Au vazut doar cei care aveau deja ochii deschisi...

SoX
26 Feb 2010, 22:00
Asa se intampla cand pui paie pe foc. ;)

manwithamoviecamera
26 Feb 2010, 22:14
chamb-lebardului .
nu sunt una si aceeashi persoana, garantat

pentru că m-a banat
poor little you=))

manwithamoviecamera
26 Feb 2010, 22:40
tante gloria, duduie, doamna, shtii ce ii scrie pitbull lui als prin pemeuri??
Pitbull a scris:
..Si chiar în eventualitatea absurdä cä as fi fost bannat cu adevärat, nu doar conventional, tot n-ai avea nici un motiv de satisfactie. Mult mai important decât activitatea sau prezenta mea pe forum e sä fie mentinut curat de scursori si gunoaie... O simplä bannare...? HALAL! Mi-as da un rinichi, un plämân, OCHII DIN CAP, numai ca sä apär de impostori toxici ca tine comunitatea pe care o iubesc, si cultura româneascä!
Deci, Tufi - zbârci! Tu esti cel ce-a luat-o în barbä, nu eu. Mai îvatä si tu sah - sau, dacä te depäseste, mäcar catä de-ntelege cä uneori aparentele însalä...
Altfel, tu cum o mai duci? Când mai vii pe-aici? In primävarä, am auzit - da? Ar fi minunat! Abia astept sä ne întâlnim - färä martori!
pai ishi cauta singur in coarne protejeul dumitale.:|

keepwalking
26 Feb 2010, 22:57
dar vad ca practicile securiste capata amploare :)
denunturi, informari, violarea corespondentei, darea in gat, analiza grafologica, amenintari cu bata dupa ceafa, etc. :)

Gospin
26 Feb 2010, 23:54
efectiv NU STIU CE SA MAI CRED.
Cine spune adevaru'? cine minte? care este rezolvarea? s-a luat decizia corecta... ?

marius_em
27 Feb 2010, 07:48
efectiv NU STIU CE SA MAI CRED.
Cine spune adevaru'? cine minte? care este rezolvarea? s-a luat decizia corecta... ?

de ce iti pasa?

Ambii sunt barbati, si destul de mari sa-si rezolve singuri problemele (chiar si cu pumnii, in ultima instanta). Conflictul e premisa progresului, e clar ca ambii pot aduce un aport important de opinii, si cinemagia ar castiga daca prezenta ambilor nu ar fi exclusa. Dar daca ei au o problema unu cu altul, pana la urma e treaba lor, si eu refuz sa iau vreo parte, mai ales ca argumentele fiecarei parti sunt susceptibile de ura irationala.

Rapture
27 Feb 2010, 11:18
Daca de la un conflict virtual dintre 2 tabere s-a ajuns la amenintari cu folosirea violentei fizice in viata reala, atunci e grav fratilor!

Gloria
27 Feb 2010, 11:46
Imi pare rau, dar iar sunt fortata sa-l banez pe manwithamoviecamera. amenintari pe forum, jignirea unor useri („gashca de handicapatzi mintal care au votat un <<nu>>pt als„) etc. - 4 zile

keepwalking o face pe corinka „turnatoare„, apoi continua sa o jigneasca in acelasi fel. prin urmare si pe el il banez - 2 zile

La intrebarea V-ar placea ca Alex Leo Serban sa revina pe CineMagia? eu inca nu am raspuns, dar o fac acum, si sper ca aceasta sa ramana si concluzia acestui topic. Si, totodata, pozitia oficiala.

As vrea sa revina Leo pe Cinemagia, dar acel Leo care scria pe forum despre filme...

Trebuie sa mai mentionez ca nu a existat nicio conspiratie intre mine si Pitbull, cum sugereaza Leo, legata de banarea lui Pitbull. A fost pur si simplu decizia mea. Si Pitbull a gresit, cum a gresit si Leo. Am motivat - deja - de ce unul a primit mai multe zile decat celalalt.

Gloria
27 Feb 2010, 12:27
draga halebardule, nu ma vei determina sa pun aici un printscreen cu mesajul privat al lui Leo catre pitbull.
vad ca tot postezi aici acel reply al lui pitbull la mesajul lui leo. si te strofoci sa sugerezi ca ... ce anume?

Gloria
27 Feb 2010, 12:32
...Iar pitbull banat pentru ca a pretins (chiar daca doar intr-un mesaj privat catre leo, care anterior il persiflase) ca si-a negociat cu mine banarea!

Gospin
27 Feb 2010, 12:40
LOL, Pitbull it's that true? /:)

Gloria
27 Feb 2010, 12:51
Redau un foarte mic fragment din mesajul lui leo catre pitbull, si-n acelasi timp imi dau primul avertisment ca o fac, desi ambii mi-au trimis mail cu textul integral al mesajelor private pe care si le-au adresat unul altuia. Ma voi autobana daca voi repeta asta, sau la prima incalcare a vreunei reguli a acestui forum. Insa, in situatia de fata, trebuie puse fata in fata ambele mesaje. halebardul a tot postat prinscreen-uri ale mesajului lui pitbull si pe acest forum, si pe un altul. Asa ca ma vad nevoita sa pun si eu (dar doar un mic fragment - prima propozitie practic).

iata ce i-a scris Leo lui Pitbul -

deci LOL
mie mi se rupe, k orcum intram p forum cind & cind, dar pt tine... ouch!, that must hurt real bad ;P
+ k esti atit de clueless incit nu ti-ai dat seama k ASTA a fost scopul meu all along & k te-am manipulat cum am vrut k sa-ti dai in petic - dar deh, TU ai fost fraierul care s-a laudat cu asta PE FORUM :)))

StefanDo
27 Feb 2010, 12:54
mie nu-mi vine sa cred ca cei doi oponenti in aceste adorabile schimburi de mesaje au peste 50 de ani. si ca altii de vreo 40 se desfata scurmand rahatul...

cred ca e momentul sa punem punct acestui topic, lucrurile sunt extrem de clare acum

Gloria
27 Feb 2010, 13:09
Datorita lui StefanDo, hale va ramane in memoria colectiva cinemagista ca the muckraker.

Totodata, cred ca punctul la care se referea StefanDo se poate pune numai inchizand topicul.