View Full Version : recomandari
As dori daca se poate sa-mi recomandati un thriller pshihologic bun, gen the others:)
N-am vazut The Others, desi cam stiu despre ce e vorba si din nefericire si twist-ul din final :(
Nu prea pot spune in ce masura seamana cu The Others, dar vreau sa-i iau fata lui Windom in a-ti recomanda Mulholland Drive daca nu l-ai vazut deja :)) E cam mistery/thriller si puternic psihologic. Presupun ca tot aici ar fi si Lost Highway, in acelasi stil, putin mai vechi decat MD, dar si putin mai slab, dupa parerea majoritatii.
As mai zice si A tale of two sisters, dar genul e horror, nu thriller. Vorbesc despre originalul sud-corean, nu remake-ul american, care cred ca se cheama The Uinvited.
Momentan nu-mi vin altele in minte si sunt cam grabit...
LE: Mi-am reamintit si de The Sixth Sense, dar probabil l-ai vazut.
Nu prea pot spune in ce masura seamana cu The Others, dar vreau sa-i iau fata lui Windom in a-ti recomanda Mulholland Drive daca nu l-ai vazut deja :)) E cam mistery/thriller si puternic psihologic. Presupun ca tot aici ar fi si Lost Highway, in acelasi stil, putin mai vechi decat MD, dar si putin mai slab, dupa parerea majoritatii.
Recomand si MD si LH numai daca ai chef sa le vezi macar de doua ori. Nu de alta, dar nu vreau sa aud dup-aia iar comentarii negative asezonate cu habarnism feroce.:P
P.S. Nu fac parte din categoria celor care considera LH "mai slab". Ambele sint la fel de valoroase pentru mine.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.