PDA

View Full Version : Survivor

Pages : [1] 2

shadowofnight
14 Feb 2010, 21:19
Nu am gasit alt thread, deci am facut aici unul
So, mai urmareste si cineva Survivor? Sau sunt singurul?

moltisanti88
14 Feb 2010, 23:16
Cred ca mai era un thread despre Survivor. In fine, din cate stiu eu sunt mai multi fani Survivor pe aici, eu unul nu am ratat niciun sezon desi au fost unele pe care as fi preferat sa nu le fi vazut. Actualul pare a fi unul de colectie datorita personajelor memorabile de care avem parte :D.

shadowofnight
15 Feb 2010, 12:42
Stiu, e foarte tare Heroes vs Villains. :x:x
Cine ai vrea sa castige?:D

moltisanti88
15 Feb 2010, 17:20
E prea devreme sa-ti raspund la intrebarea asta. Cand mai raman vreo 5-6 atunci fac o analiza a jocului fiecaruia si pot sa afirm cu exactitate cine as vrea sa castige. Deocamdata am doar favoriti pe care vreau sa-i vad cat mai mult, astia ar fi: Russell, Tom, Rob si Randy. Oricum daca ar fi sa judec dupa cum a inceput, favoritii mei nu vor ajunge departe, asta pentru ca si Sugar era printre ei si a iesit prima :(.

shadowofnight
15 Feb 2010, 19:57
Cum sa fie prea devreme sa raspunzi? Eu stiu deja cine vreau sa castige: Cirie:x:x.
Alti favoriti de-ai mei: Courtney, Sandra, Rupert. Si mie mi-a -parut rau ca a plecat Sugar, ar fi fost nemaipomenit daca ar fi votat-o cu totii pe Stephenie, cum a zis Cirie.
Referitor la Rob, crezi ca ramane in joc sau nu? Eu zic ca nu are nicio sansa, dupa preview-uri, arata mai mort decat arata Russell S. in preview-ul ala.

moltisanti88
15 Feb 2010, 20:59
Stephanie e atat de over-rated! In Palau sa zicem ca a fost ok pentru ca a ramas singura si a fost ajutata de producatori prin editare, dar in Guatemala mi s-a parut extrem de antipatica.

Hmm, eu nu as pune mare pret pe preview-uri, sunt sigur ca Rob va fi ok...sper...deci trebuie sa fie ok! imi place foarte mult si sper sa ajunga departe desi e o tinta destul de evidenta pentru ceilalti.

Intrebare: De ce iti place Cirie asa de mult? :))

shadowofnight
15 Feb 2010, 21:12
Nici mie nu mi-a placut in Guatemala.
De acord, de obicei sunt inselatoare preview-urile, dar de cate ori in istoria emisiunii a ramas un concurent dupa ce a fost visitat de medici? Cred ca s-a intamplat o data, in Exile Island, cu Aras. Desi nu stiu, s-ar putea sa fie ok...
De ce imi place asa de mult de Cirie? Motivele sunt nelimitate. In primul rand imi place cum a evoluat, adica, in episodul 1 din Exile Island spunea 'I hate leaves' si uite unde e acum...Plus ca e un foarte bun strateg. Daca ma intrebi pe mine, cel mai bun din istorie:D. Si binenteles, rasul ei e bestial:)). Ca sa nu mai vorbim de 'colorful personality' si de faptul ca e amuzanta.

moltisanti88
15 Feb 2010, 21:41
Vezi, din cauza asta imi place mie Tom, omul asta e probabil cel mai inteligent participant din istorie. In primul episod din acest sezon l-a luat imediat pe JT langa el si i-a zis "We're both winners...bla bla bla You're my guy". Apoi tot el a ochit-o pe Cirie. E intr-adevar o jucatoare extrem de periculoasa daca ajunge la "the merge", din cauza asta voia Tom sa o scoata de pe acum. Va fi interesant de vazut cum se va desfasura acest sezon.

De medici a mai fost vizitata si Stephanie in primul episod si uite ca a ramas. (by the way, ai observat rasul sadic a lui Jeff cand a vazut-o pe Stephanie in durere? :)) ) In concluzie, desi se va rani grav probabil, sper ca Rob sa nu iasa, m-ar lasa cu un gust amar.

Si nu ti se pare ca, de exemplu, Candice nu are ce sa caute printre All Stars? Esti de acord, sau ai si tu alte nominalizari? :D

shadowofnight
15 Feb 2010, 22:08
Da, amandoi se ochesc reciproc :)). Desi, sa fiu sincer, cred ca imi pierd tot interesul daca Cirie nu va ajunge la 'the merge'.
De acord, Candice...am uitat complet de existenta ei si am ramas socat cand au zis ca revine. Si revenirea Danielle-ei m-a socat. Singurul motiv pentru care nu am uitat-o si pe ea e pentru ca a fost in acelasi sezon ca si Cirie. :))
Mi-ar fi placut sa revina si Sierra din Tocantins...sau Corrine, care, sa fim seriosi, e mai villain decat ar putea vreodata sa fie Danielle. Am auzit ca nu au lasat-o cei pentru care lucreaza sau ceva de genu...
Si am fost dezamagit ca au adus 3 oameni din Tocantins, care totusi, e doar mediocru. PLus, JT m-a enervat de la inceput. :D
Mi-ar fi placut sa o revad si pe Natalie din Micronesia, si ea e mai villain decat Danielle.

moltisanti88
15 Feb 2010, 22:32
Desi m-a enervat la culme, Corinne ar fi fost o alegere ideala pentru villains, precum ai zis si tu, Danielle e de umplutura. Cat despre cei pe care voiam sa-i revad, ar fi aiurea sa-i scriu pe toti aici pentru ca din 300 de oameni care au participat sunt sigur ca mi-ar scapa cativa, dar from the top of my head zic asa: Brian (S5), Ethan, Jenna (S6), Ozzy, Rich, Elisabeth (S2, desi ar fi fost imposibil in cazul ei), Shane sau Chris (S9). Deci mai multi castigatori si mai multi strategi.

shadowofnight
16 Feb 2010, 14:35
Ethan nu are ceva forma de cancer sau ceva de genul? Daca e asa, atunci Jenna sigur nu ar fi venit. Chris din Vanuatu m-a enervat la culme, deci ar fi fost o alegere mai inspirata. :P
Apropo, ziceai ca sunt unele sezoane pe care ti-ai fi dorit sa nu le fi vazut, care sunt alea?:D E cam tarziu pusa intrebarea, dar acum mi-am amintit numai.

moltisanti88
16 Feb 2010, 17:03
Da, asa este, Ethan are o forma foarte rara de cancer, dar se pare ca tratamentul pe care il urmeaza il ajuta. Sper ca intr-un final sa se vindece, cum o spunea chiar si el, acum joaca Survivor pe bune si, evident, Jenna e alaturi de el, ceea ce e foarte dragut :). Apropo, stiai ca Jennifer din Survivor Palau a murit din cauza cancerului, nu? :( E primul fost concurent care a decedat.

Nu sunt neaparat sezoane pe care imi doresc sa nu le fi vazut, la urma urmei sunt fan si nu as rata niciun sezon, dar sunt cele care m-au impresionat cel mai putin, cele in care nu am gasit nicio trasatura interesanta la vreun concurent, si, sincer vorbind, asta caut la fiecare sezon, oameni interesanti, cu personalitate, oameni care sa aduca o strategie noua jocului, nu umpluturi sau tipe aduse doar de dragul erectiilor pre-scolarilor. Primele 11 sezoane le-am vazut si revazut, am fost un adevarat maniac, apoi am renuntat sa mai revad episoadele si am cam pierdut interesul. Ma uitam la episoade, le stergeam si gata, daca pana atunci recapitularile din inceput mi se pareau plictisitoare, de la sezonul 12 incolo mi-au dat o gramada de informatii pe care le uitasem intr-o saptamana!. In fine, din Panama si Cook Islands nu mai retin multe, Fiji mi-a placut, iar de la Survivor China am inceput facultatea, astfel ca abia imi amintesc cine a castigat. Cand a ajuns la Micronesia incepusem sa cochetez cu ideea ca tot showul e regizat si ma uitam ca si cum se uita unii la wrestling, credeam ca toti sunt modele sau actori (err, wannabe actors) din LA si nu-mi convenea ca nu mai aveam oameni reali gen Sue din S1, sau Big Tom etc. Gabon mi-a placut pentru Randy, Tocantins a fost iarasi ok, iar ultimul sezon a fost dezastruos din punctul meu de vedere, macar ni l-a dat pe Russell, asa cum Survivor 5 ni l-a dat pe Brian.

shadowofnight
16 Feb 2010, 17:52
Da, stiam:(. Sunt putine lucruri pe care nu le stiu despre Survivor:D.
Anyways, la mine a fost invers, intr-un fel. Primul sezon pe care l-am vazut a fost Pearl Islands, undeva pe la inceputul verii. Pe durata acelei veri am vazut sezoanele 8-16(Panama si Micronesia de doua ori, cred ca iti dai seama de ce:))) si abia dupa aceea primele 6 sezoane, care mi s-au parut putin plictisitoare pe alocuri. Discursul lui Sue din sezonul 1 a fost bestial:))!
Altfel, nu mi-a placut primul All-Stars, Rob ma enerva la culme pe vremea aia (atunci am petrecut cateva zile injurandu-l pe toate forumurile pe care le gaseam:-"). Nici Fiji nu mi-a prea placut, pentru mine toti concurentii au fost stersi si cam lipsiti de personalitate...
Micronesia e preferatul meu. :X

Off topic: La ce facultate esti? Sau ai fost, daca ai terminat-o(nu mai stiu cand a aparut China)?

moltisanti88
16 Feb 2010, 18:47
De acord, primul All Stars a fost un sezon foarte slab, mai ales dupa ce au iesit mult prea devreme Rob C si Rich. De Rob imi placea in sensul ca voiam ca el sa castige pentru ca Amber nu a facut mare lucru, de fapt nu a facut nimic. Rob a dominat jocul ala, atat fizic cat si strategic.

Fiji a fost pentru mine o dovada ca show-ul ar fi regizat, deoarece au fost multe rasturnari de situatie, a fost destul de aiurea, dar mi-a placut intr-un fel drama cauzata de tipul ala, Dreamz, parca.

Off Topic: La PR la Univesrsitate in Bucuresti, ultimul an.

shadowofnight
16 Feb 2010, 19:57
Eu vroiam sa castige Amber pentru ca Rob m-a enervat la culme, stiu ca a dominat jocul, dar e o diferenta intre a domina jocul si a domina jocul SI sa fii si arogant si nesuferit! In HvsV nu mi se mai pare asa enervant. :P
Dreamz e inca unul care m-a scos din sarite, inca tot n-am inteles de ce si-a ales numele de 'Dreamz'.
Oricum, s-a intamplat un lucru foarte trist putin mai devreme. Ma uitam la un filmulet pe youtube si am vazut din greseala un comment in care un destept s-a trezit sa puna 'spoilers'. De obicei nu cred in asemenea chestii, dar daca e adevarat ce am citit acolo (din fericire am citit numai pana la al 5lea eliminat)....:(

moltisanti88
16 Feb 2010, 20:15
Dreamz e un nume reidicol :)).

Sper si eu sa nu fie un spoiler major, asa mi s-a intamplat si mie mai demult, nu imi amintesc sezonul, dar stiu ca am intrat o singura data pe ceva site si un cretin a postat un coment la intamplare si s-a intamlplat sa fie adevarat. Urasc chestiile astea. Oricum si eu am aflat ceva spoilere in legatura cu Rob si nu vreau sa stiu mai multe, din cauza asta ma feresc sa vorbesc despre Survivor pe forumuri, atat romanesti (daca exista), cat si cele straine :).

shadowofnight
16 Feb 2010, 20:28
Forumuri romanesti despre Survivor, ma cam indoiesc de existenta lor:D. Desigur, daca nu-l pui la socoteala si pe asta (desi de la mine nu vei auzi vreun spoiler si cum noi 2 suntem singurii care vorbesc pe aici..). Oricu, mai sunt 3 zile pana vedem episodul 2, abia astept. :D

A, off topic: Urmaresti si 'The Amazing Race' cumva? Eu m-am oprit dupa sezonul ala in care au venit si in Romania, 13 parca. Nu mi=a placut perechea care a castigat.:|

moltisanti88
16 Feb 2010, 21:37
Da, de acum inainte o sa astept cu nerabdare fiecare zi de vineri :D

Off topic: Da, urmaresc si The Amazing Race. Am vazut si acolo toate sezoanele in afara de numarul 15 :)

shadowofnight
17 Feb 2010, 13:44
Hmm...sa-ti spun ce am vazut azi. Era un video pe youtube, de la party-ul ala pe care l-au avut ei, cu celebrarea a 10 ani de la primul sezon, etc, etc. Si la un moment dat, a fost o secventa in care Cirie spunea ceva de genul "People always want good people to win" si dupa aia a aruncat privirea ei celebra, care spune "It just wasn't meant to be". Cand reporterul a intrebat-o "Why do you say that/what does that mean"(nu mai retin cum era exact) ea a spus "You'll just have to watch and see." Ce sa inteleg din asta?:(( Nu vreau sa castige un Villain.

moltisanti88
17 Feb 2010, 14:23
Nu stiu ce concluzii sa trag din "spoilerul" asta. Se prea poate sa castige un villain, desi ma indoiesc ca cineva din anturajul CBS ar pune un astfel de interviu pe net pentru a strica tot suspansul. E posibil ca interviul sa fie interpreteat si ca un fel de reverse psychology, adica sa ne faca sa ne asteptam la un villain castigand, iar in final sa fie chiar invers. Nu stiu ce sa zic, dar dintre toti villains nu vreau sa o vad pe Parvati castigand din nou.

shadowofnight
17 Feb 2010, 14:38
Ar fi dragut sa fie un fel de reverse psychology, cum spui tu. Nici eu nu vreau sa o vad pe Parvati castigand. Nici pe JT sau Tom, doar au castigat o data. :P

EDIT: uite, am gasit clipul, daca vrei sa-l vezi. http://www.youtube.com/watch?v=jQ5_o4vGO6g

moltisanti88
17 Feb 2010, 19:02
Interesant clipul, nu stiam ca Alex si Kim sunt casatoriti! :-o. Cat despre scurta interventie a lui Cirie, eu nu mi-as face mari probleme, adica cel putin mie mi se pare ca Cirie face acel gest zicand ceva de genul : "Habar nu am de ce oamenii vor ca cei buni sa castige". Si nu l-am auzit pe reporter intreband-o nimic. Si nu e cumva un clip filmat dinaintea plecatii pe insula pentru sezonul 20? Toti mi se par neschimbati fata de primul episod. Spoilere ar fi daca i-am vedea pe concurenti schimbati fizic, adica cu cateva kilograme in minus.

EDIT: Si Rupert, imediat dupa Cirie, zice : "The heroes are going to go there and show, why we're the damn best" Deci, cred ca e filmat inaintea plecarii pe insula :)

shadowofnight
17 Feb 2010, 19:59
Nu, e filmat prin ianuarie, stiu sigur ca atunci a avut loc party-ul. Cat despre interventia lui Rupert, nu cred ca inseamna prea mult, adica ar fi putut zice I was like 'the heroes are going to...' sau ceva de genul. :-s

capodecina
19 Feb 2010, 12:09
Parvati... cand am vazut ca iar apare scorpia aia nenorocita am zis ca nici nu ma uit la sezonul asta. In sezoanele anterioare cand o vedeam... imi venea sa intru in calculator de nervi.

Macar e Rupert... pe care l-am indragit imediat. Are tot ce ii trebuie pentru a castiga. Sau... Russell... nebunu` ala`... Daca ar fi sa vad pe careva care sa castige ar fi intre astia doi.

shadowofnight
19 Feb 2010, 14:23
Hmm....a mai vazut cineva episodul 2? Pentru mine a fost extrem de trist....:(
Acum am confirmarea ca spoilerele pe care le-am vazut sunt adevarate. Episodul nu a fost grozav de felul lui, dar sa stiu ca e adevarat ce am citit, sa stiu urmatorii 3 oameni care vor pleca ma termina. :(
Si, ca sa fie totul perfect, acelasi individ care a postat pe youtube comment-ul cu spoilere, a postat si 'the final 3' si castigatorul. Si binenteles, am avut nenorocul sa-l citesc.:| Deci, am avut o zi perfecta...nu cred ca mai este nici un motiv sa vizionez sezonul dupa episodul 5. :-<:((

moltisanti88
19 Feb 2010, 20:35
Am vazut si eu episodul de doua ori in dimineata asta. Imi cam dau si eu seama din commenturile tale de unele spoilere, de exemplu am o banuiala cine va iesi prin episodul 5, dar nu vreau sa stiu sau sa anticipez mai multe. Chiar nu mai vreau sa ma gandesc sau sa mai intru macar pe forumuri sau pe alte locuri, ma uit curios mai departe. :)

Referitor la episod, imi pare rau pentru Steph, de fapt, nu, imi pare rau pentru Tom si Colby. James e un idiot si nu are ce cauta intr-un show in care conteaza socializarea cu alte persoane, el are probleme psihice si traume din copilarie si din anii petrecuti sapand gropi in cimitire. M-a enervat faptul ca o tinea pe aia cu Steph e blestemata si trebuie sa iasa. Tom a fost genial ca intotdeauna, pacat ca Cirie si Candice nu l-au urmat, ar fi fost o alianta draguta.

O chestie care ma streseaza e posibila alianta Tocantins, deoarece JT si Coach s-au salutat extrem de prietenos la intrecerea pentru imunitate, il mai iau pe Tyson si se duc departe. Ma frustreaza lipsa de tv-time a lui Tyson, Sandra sau Danielle, sper ca nu cumva una dintre legumele astea sa ajunga sa castige. Rob e zeul tribului villains-ilor. O alta alianta care se prevede este Rob, Sandra, Coach si Jerri. :D Asta imi cam place, dar il lasa afara pe Russell... si pe Tom, care e in celalalt trib.

Nu stiu ce sa mai zic, sper ca favoritii mei sa ajunga departe, sa am un sezon plin de strategie, pentru ca personalitatile sunt acolo, trebuie doar sa apara scantei. Sunt curios ce se va intampla mai departe, dar pana acum, dupa cele 2 eliminari, pot spune ca sunt dezamagit de deznodamant, deoarece Sugar si Steph nu trebuiau sa iasa. In fine...

shadowofnight
19 Feb 2010, 20:56
Nu ai dreptate. Te asigur ca in episodul 5 nu iese persoana la care te gandesti. :D Ceea ce vroiam sa zic era ca, in eventualitatea in care spoilerele chiar sunt adevarate, care ar fi rostul sa ma uit la sezon, daca stiu deja cine castiga? Dar, gata, termin cu spoilerele. Oricum in 3 saptamani nu o mai stiu nimic, sper. :-s Si acum cateva minute am avut o converastie cu alt fan si m-a facut sa cred ca inca e speranta, si poate nu sunt adevarate spoilerele. Fingers crossed.
James e un idiot si nu are ce cauta intr-un show in care conteaza socializarea cu alte persoane, el are probleme psihice si traume din copilarie si din anii petrecuti sapand gropi in cimitire.
LOL=)). M-ai facut sa rad la finalul unei zile oribile. Thanks. Si ai dreptate. De fapt, jumate dintre heroes-ii ramasi sunt acum aroganti si antipatici. Amanda. James. JT. Rupert. Bine, Amanda si James nu m-au socat, de JT nu mi-a placut de la inceput, dar m-a socat Rupert. :(
Si da, ar fi fost draguta alianta. Nu pot intelege de ce nu au acceptat oferta. Cirie zicea, cand a votat pentru Stephenie, ca Tom si Colby ar fi protejat-o pana la momentul in care s-ar fi simtit amenintati. Care ar fi fost, cred eu, la 'the merge'. Adica, hello? Ever heard of the art of blindsiding? Anyways, sper ca au luat decizia corecta. A inceput sa imi placa Candice, iti vine sa crezi?:)) De fapt, nu e chiar asa de greu de crezut, avand inv edere ca aproape toti ceilalti Heroes-i imi sunt antipatici si Villain-sii care imi plac lipsesc cu desavarsire. Danielle nu cred ca a fost aratata deloc in tot episodul. Cu exceptia challenge-ului, desigur. Nu ca mi-ar placea de ea, dar ziceam asa ca idee.

Aliante, aliante... pey, in tribul Heroes-silor, e Amanda, James, JT, Rupert, Candice si Cirie impotriva lui Tom si Colby. Teoretic. Practic, mie mi se pare ca e Amanda, James, JT VS. Candice si Cirie VS. Tom si colby VS. Rupert. Ciudat. Dincolo, nu am nicio idee. Desi, mi s-a parut foarte dragut cand Rob a spus 'Just do what everyone else expects you to do. Be a villain.' Sau ceva de genu.

Si eu sper sa-mi ajunga favoritii departe. Hope never dies. Desi, dupa cum ai spus si tu, Sugar si Stephenie nu ar fi trebuit sa iasa. Niciodata nu mi-a placut de Stephenie in mod special, dar a fost tris sa o vad plecand asa de repede. A, si dorinta mea secreta este ca Amanda sa fie eliminata inainte de Cirie, astfel incat Cirie sa fie in joc pentru mai multe zile decat Amanda:))<:). Momentan, Amanda are 84 de zile in joc si Cirie numai 80.

Cam lung mesaj am scris. :))

moltisanti88
19 Feb 2010, 21:17
Si acum cateva minute am avut o converastie cu alt fan si m-a facut sa cred ca inca e speranta, si poate nu sunt adevarate spoilerele.
Asa sper si eu, ar fi aiurea pentru tine sa stii deja castigatorul :(. Dar voturile se citesc live si nu poti stii pana atunci cine va castiga, asta ma face sa cred ca nu sunt spoilere adevarate, ci poate doar niste pareri exprimate acolo de o persoana plictisita.

A inceput sa imi placa Candice, iti vine sa crezi? Si pe mine m-a cucerit, ca sa zic asa :)). Tipa gandeste si nu e o paiaţă, imi place si mie de ea. De fapt, eu nici nu mi-o amintesc prea bine din sezonul ei, oricum nici acolo nu cred ca a rezistat prea mult. E oricum o prezenta surprinzatoare in jocul asta.

Desi, mi s-a parut foarte dragut cand Rob a spus 'Just do what everyone else expects you to do. Be a villain.' Sau ceva de genu.
Daca nu ar fi Rob, nu numai ca tribul ala ar disparea de pe fata pamantului, dar si eu m-as cam plictisi. Rob are un impact asupra celorlalti de acolo, dar si asupra fanilor. E un personaj foarte charismatic, practic orice spune devine amuzant. Mi-a placut cand l-a ridicat Jeff si i-a zis ceva de genul "I'm going to win this, you just waut and see" :)). Sau replica aia catre Jerri “Come on, you can touch my clam!”.

Aliante, aliante... pey, in tribul Heroes-silor, e Amanda, James, JT, Rupert, Candice si Cirie impotriva lui Tom si Colby. Teoretic. Practic, mie mi se pare ca e Amanda, James, JT VS. Candice si Cirie VS. Tom si colby VS. Rupert. Ciudat. Dincolo, nu am nicio idee.
Mie mi se pare ca sunt JT si James VS. Candice and Cirie VS. Tom si Colby VS. Amanda (?) sau e si ea cu celelalte fete? E probabila o alta alianta Micronesia. Nu stiu. Dar pentru moment ma preocupa soarta lui Colby si mai ales a lui Tom. JT si James sunt fara indoiala impreuna intr-o alianta, si sa fim seriosi, chiar se potrivesc. Two country boys (care e termenul socially acceptable pentru rednecks), harnici si...mai saraci cu duhul (ca sa nu le zic prosti bota). Daca nu ar fi puternici dpdv fizic, nu ar contribui cu absolut nimic.

Mie imi place totusi acest sezon pentru ca din start te tine in priza si te face sa te gandesti la alinate, posibile aliante etc. Abia astept episodul urmator :D

shadowofnight
19 Feb 2010, 21:36
Stiu, la asta m-am gandit si eu...ca voturile sunt citite live...dar totusi, pana acum au avut dreptate. De asta nu prea vreau sa vad episodul 3 asa de mult, ma voi da cu capul de toti peretii daca va fi eliminata acea persoana.
Si da, ai dreptate in legatura cu Rob. Dar tot nu-mi place de el prea mult:D.

In varianta ta de aliante, Rupert unde e? :D Nu cred ca Amanda e cu Cirie si Candice, mai ales dupa ce a zis Cirie la TC. Desi nu stiu, ar putea fi...
Referitor la James si JT...zi-le mah prosti bota, ca oricum habar nu au de nimic. Nici in China, nici in Micronesia nu am vazut un dram de inteligenta in James. Si JT...am considerat incercarea lui de a se alia cu toata lumea...patetica, se vede ca e speriat pentru ca a castigat si ca se baga in ceva cu care nu e obisnuit (aka thinking&strategy).

Dar, temerile mele referitoare la acest sezon: Mi-e frica sa nu elimine toti jucatorii buni in primele episoade, cum au facut in All-Stars. De fapt, cred ca asa se va intampla, intr-un joc ca Survivor niciodata nu castiga cei mai buni sau cei care merita...Ma rog, aproape niciodata.
A, si nu inteleg nici pana in ziua de azi de unde obsesia cu eliminarea celor puternici si strategici la inceput? Nu ar fi mai inteligent sa te aliezi cu ei, daca tot sunt destepti si puternici si stiu sa fac?

moltisanti88
19 Feb 2010, 21:46
L-am uitat pe Rupert :|. Cred ca va fi totusi alaturi de JT si James, dar daca James continua sa faca pe dictatorul, se va alatura celorlalti si il vor elimina probabil cand vor pierde. Asa sper, cel putin... Acum toata lumea va vedea ca JT nu este de incredete, in schimb Tom isi pastreaza imaginea si se va putea folosi de ea ca sa-si atraga alti aliati. (Posibil Rupert?) Oricum m-a deranjat mult faptul ca JT nu si-a pastrat alianta initiala cu Tom, ar fi fost bine pentru ei, pentru ca sunt castigatori.

Oricum majoritatea au venit cu aliantele pre-staibilte. Multi se cunosc intre ei si frecventeaza aceleasi cercuri sociale, you know, the LA scene. Tom nu are ce cauta acolo, nici Colby, nici Rupert, nici altii. In fine, desi nu-mi place Coach in mod special, de data asta ii dau dreptate cand spune ca cei puternici trebuie sa ajunga departe. Asa orice om care ajunge in juriu va pierde onorabil, in fata unui jucator puternic, nu in fata unei persoane care se ascunde sau nu apare decat prin ultimele 2 episoade.

Asta ma duce la un alt gand din sezonul trecut cand cel mai tampit grup din istoria Survivor i-au dat premiul legumei de Natalie in detrimentul lui Russell, zicand astfel "Uite cine m-a invins, nu Russell, un adevarat strateg, ci Natalie, pe care nici nu am observat-o cat timp am fost pe insula". Aiurea.

shadowofnight
19 Feb 2010, 22:07
Rupert mai degraba s-ar allatura lui James Jt si cine o mai fi cu ei. Adica, nu ti se pare ca s-a schimbat? E teribil de antipatic, cel putin in episodul 2, cu degetul lui cu tot.
Persoana care apare in ultimele 2 episoade, cazul lui Brett. M-a enervat la culme, nu face nimic pentru 33 zile, in ultimele zile castiga Imunitate si nu face NICIUN efort ca sa isi atraga aliati...si totusi, toata lumea il place. :| Ca vai ca ce atletic si destept si frumos e el. :|
Anyways...mie mi-a placut Natalie:)). Adica, m-am bucurat ca a castigat ea, desi imi parea rau pentru Russell si credeam ca e o nedreptate. Dar de cand a pierdut, Russell e arogant si incapatanat si pur si simplu nu poate trece peste faptul ca apierdut. Nu suport pe cineva care e atat de arogant incat sa se autodeclare in mod repetat 'cel mai bun jucator din istorie'. Daca ar fi fost cel mai bun, si-ar fi castigat sezonul. Adica, chiar daca de cele mai multe ori nu imi convine, consider ca Sole Survivor este cel mai bun jucator din sezonul respectiv. Indiferent de strategia folosita, a ajuns la final si a convins juriul sa voteze pentru el. Asta il face, pentru mine, cel mai bun din sezonul respectiv. Avand in vedere ca Russell nu a castigat nici macar Samoa, cu ce drept vine si se declara the best of best? Desigur ca de multe ori castiga legumele sau Invizibilii, care apar prin ultimele episoade.

Oricum, eu am o intrebare: crezi ca vor folosi in HvsV faza aia din Pearl Islands, cu 'The Outcasts'? ma intreb de ce au folosit-o numai o data...

moltisanti88
19 Feb 2010, 22:19
Ok, Brett m-a enervat mult mai mult decat Natalie :P

Faza cu the Outcasts: Si eu am fost surprins ca nu au mai folosit-o niciodata. Deja toti se asteapta la the normal merge, nici nu s-au mai amestecat triburile in ultimele sezoane, cam devine mult prea previzibil, eu zic ca e calmul dinaintea furtunii, sunt sigur ca ni se pregateste ceva maret, totusi e un All Stars, si orice e posibil! Ar fi interesant faza cu the outcasts :D

Apropo, ce zici de faptul ca nu exista o exile island in acest sezon?
Sau de faptul ca nu exista nici alte immunity idols ascunse prin taberele celor doua triburi? Am fost convins ca Russell va cauta dupa ele ca un turbat, dar se pare ca producatorii au scos aceste doua elemente din Survivor, ceea ce ma face sa cred ca orice e posibil :).

shadowofnight
19 Feb 2010, 22:29
Si eu sper ca va fi faza cu the outcasts. :))
O, eu cred ca exista exile island. Sau cel putin Immunity Idols ascunse prin tabere. Singurul motiv pentru care nu stim de ele este ca inca nu au avut Reward Challenge, chiar ma indoiesc ca vor scoate idolele. Desi nu m-ar deranja prea mult. De fapt, chiar imi doresc sa scoata idolele. Unul dintre ele era implicat in spoiler-ul din episodul x, deci daca chiar le-au scos, saptamana viitoare pe vremea asta dansez conga. :)

A, si tot din Pearl Islands mi-ar placea sa vad faza cu insusirea unui obiect din tribul advers, in cazul in care pierd RC. Sau Mutiny din Cook Islands.

Vroiam sa scriu mai multe, dar am gasit un preview de 330 de secunde din episodul 3 si vreau sa il vad de cateva zeci de ori. :)) Uite, iti las link-ul. Also...Yaaay, pare ca spoilerele nu sunt adevarate...adica, de obicei preview-urile sunt inselatoare si intotdeauna se intampla opusul, dar uite cat de sublim e:D

http://www.youtube.com/watch?v=aTWFrK92bHg&feature=sub

OK, informatii desprinse din preview:
O sa avem challenge-ul din Palau, cu batai cu perne. Dinc ate imi dau seama, perechile or sa fie:
Tom vs. Russell
JT vs Tyson
Coach vs. Rupert...si dupa urletul lui Coach probabil il va bate pe Rupert?
Candice vs Parvati...si dupa cate se pare ele vor lupta cel putin de doua ori.
Din preview-ul de la sfarsitul episodului:
James vs Randy
Rob vs Colby
Courtney si sandra nu iau parte la intrecere, deci probabil e pentru Imunitate si a fost deja Reward.
Si deci mai raman Jerri si Danielle vs. Cirie si Amanda.

Edit: Au mai aratat 13 secunde, o sa fie Danielle vs Cirie si deci, Jerri vs Amanda.

moltisanti88
19 Feb 2010, 22:43
Cat de tare e :D

Nu prea ii vad bine pe villain-si in episodul urmator. Cap-la-cap, preview-ul asta si preview-ul de la sfarsitul episodului 2 ma face sa cred ca tribul eroilor va castiga proba aia cu noroi. Acum nu stiu daca e imunitate sau recompensa. Dar sa nu anticipam :P

shadowofnight
19 Feb 2010, 22:47
Da, si eu cred ca vor castiga. In sfarsit. Poate va fi multumit si james.
Pai nu anticipam, dar nu e logic? Courtney nu a participat in episodul asta si conform regulilor nu are voie sa nu participe 2 probe la rand, nu? Atunci inseamna ca a participat la Reward (care, daca presupunem ca toate probele care in trecut au fost pentru Reward vor fi si in sezonul asta tot Reward si alea de Immunity - Immunity, atunci cea pentru Reward ar putea fi cea 'derdelusul' din Fiji-mai ales ca Sandra participa in acea proba, dupa cum arata in intro). E perfect logic. N-am spus nimic mai logic saptamana asta. :)

moltisanti88
19 Feb 2010, 22:53
E logic, can't argue with the facts. :D
Acum ramane de vazut ce se va intampla din punct de vedere strategic.

Apropo, in ce sezon a mai fost intrecerea aia cu noroi si perne? Din cate imi amintesc eu, Tom a mai concurat intr-o astfel de proba in Palau, dar poate au fost si in alte sezoane. Gresesc? :-/

shadowofnight
19 Feb 2010, 22:56
Din punct de vedere strategic, daca Heroes-ii castiga pentru Imunitate, mi-ar placea la nebunie sa o elimine pe Parvati, ingamfata. Sau Coach, ca nu ar fi mare pierdere pentru niciunul din fani. :)

Da, Tom a concurat in Palau, doar ca acolo era cu perne si apa.:D Nu cred ca a mai fost folosita si altundeva.

moltisanti88
19 Feb 2010, 23:03
Parvati mi-ar conveni :D, iar Coach cred ca va fi destul de protejat de alianta aia cu Jerri, Rob si Sandra. In vreme ce Russell ar putea sa transpire putin, asta judecand dupa promo-ul al doilea. Oricum se pot schimba multe intr-un singur episod. Ar fi tare sa apara in joc si un idol individual de imunitate ascuns prin boscheti sau pe langa adapost :P.

shadowofnight
19 Feb 2010, 23:10
Tocmai mi-am adus aminte de Erinn din Tocantins:)).
Cand spunea, referindu-se la Coahc: "Who is this jackass?" A fost tare. Mi-a placut tipa, cu toate defectele ei, dar preferata mea a fost Sierra, mi-am pierdut total interesul dupa ce a fost eliminata.
Anyway, derivez. Da, se pot schimba multe intr-un episod. Adica, aproape niciodata nu se intampla lucrurile cum spun ei in preview-uri. Desi, ei chiar pareau porniti unul impotriva celuilalt, imi e greu sa imi imaginez ca nu va pleca fie Rob, fie Coach sau Russell sau Jerri sau Parvati. Nu cred ca productia va mai pune idole prin tabere atata timp cat joaca Russell, cred ca, daca vor fi intr-adevar puse in joc, va fi sub forma de Exile Island. :P
Si cu asta, ma duc la somn! :D
Nb!

moltisanti88
26 Feb 2010, 13:37
Sunt dezamagit de ultimul episod si de eliminare. Daca acest sezon ajunge sa fie Micronesia/Tocantins 2, prefer sa nu ma mai uit deloc.

shadowofnight
26 Feb 2010, 13:46
Si eu, mai ales ca acum am confirmarea ca spoilerele sunt adevarate. =((
Oricum, acum nu mai sunt asa de nefericit ca si saptamana trecuta (din cauza spoilerelor), iar pana saptamana viitoare ma obisnuiesc si mai mult.
Oricum, episodul asta nu mi-a starnit nicio emotie pozitiva.
Parvati ma enerveaza mai mult ca niciodata, daca ajunge pana la 'the merge' ma voi da cu capul de pereti...asta daca voi mai urmari sezonul atat de mult timp...
Chiar daca jucatorii mei favoriti sunt in sezonul asta, totul indica ca acest sezon va ajunge un fel de corcitura hidoasa intre All Stars/Micronesia/Tocantins.
Oh, well.

A, si inca ceva: Tu cine crezi ca va fi urmatorul care sa plece? Urmatorii 2 de fapt?

Inca un edit: ai observat cum, la intrecerea aia, Parvati si-a luat mana de pe pernuta si Jeff n-a zis nimic?:-O

shadowofnight
26 Feb 2010, 21:22
Am gasit promo-ui pentru episodul 4.
Suprinzator, e amuzant. :))
http://www.youtube.com/watch?v=iXhK9uTReOQ&feature=sub

moltisanti88
26 Feb 2010, 21:38
:)) That made my night. Mi-a placut de Rob la final, ah si la fel cand a zis ca atunci cand juca el Survivor nu existau hidden idols :P Am si eu ceva pentru tine (e un fel de bonus episode daca stai sa te uiti la toate clipurile :) ): http://online4utv.com/2010/survivor-s20e03-”that-girl-is-like-a-virus”-deleted-extended-scenes/ (mi-a placut ce a zis randy a doua zi dupa eliminare)

Urmatorii 2? Hmm...tin sa-ti spun ca nu am vazut niciun spoiler (inca) :), si deci dupa parerea mea, sau dorinta mea, deoarece nu pot anticipa cine va castiga urmatoarele probe de imunitate, as zice Partati si Amanda. Pur si simplu urasc faptul ca o alianta Micronesia va exista din nou.

PS: Nu am observat faza aia cu Parvati de la proba, eram prea deranjat de "sarutul" sau incercarea de sarut a lui Tyson si JT. Ma frustreaza posibila alianta Tocantins.

shadowofnight
26 Feb 2010, 22:16
Cat de tare e! Mersi! Unele le-am vazut, dar majoritatea nu:D.
Da, si mie mi-a placut cand a zis asta. Si mi-a placut de Sandra, cu ideea ei de 'marked'. Si in episodul de azi a fost amuzanta.:))
Va fi interesant sa vedem cum vor reactiona Tom, Colby, Rupert, Sandra, Jerri, Rob la hidden immunity idols. Sper.

shadowofnight
28 Feb 2010, 12:23
Azi am aflat ca exista o carte care se numeste Cirie. :-O:x:))8-}

http://en.wikipedia.org/wiki/Cirie_%28novel%29

moltisanti88
05 Mar 2010, 13:04
Dude, imi pare rau pentru tine ca a iesit Cirie, dar trebuie sa recunosti ca a fost un episod foarte bun. A fost aiurea ca ea si Tom nu s-au aliat de la inceput, ar fi dominat jocul pana la final. Oricum tribul trebuia sa o scoata pe Candice, ea nu are ca cauta in jocul asta.

shadowofnight
05 Mar 2010, 15:18
Myeah, whatever. Nu cred ca a fost 'foarte bun', dar bun (fara 'foarte') a fost. Candice, daca ma intrebi pe mine a facut mai multe in sezonul asta decat Amanda in celelalte 2. Oricum, nu imi prea pasa de ce se intampla in sezonul asta (oricum, pana acum la fiecare TC s-a luat decizia gresita, toata lumea s-a schimbat asa ca in momentul asta "favoritii" mei sunt: Candice, Sandra si Russel). In momentul de fata nu stiu daca o sa mai urmaresc restul sezonului, dar dupa ce mananc voi cauta celelalte spoilere (in premiera:>) sa vedem ce se mai intampla... Sunt curios daca zicala what goes around comes around e chiar adevarata...

One last time,

Cirie's Final Words (http://www.youtube.com/watch?v=DBpkKU7_Wxw)

Cirie The Day After (http://www.youtube.com/watch?v=IItycEoesxk)

Cirie Secret Scene 1 (http://www.youtube.com/watch?v=ec5i8SHNCWQ)

Cirie Secret Scene 2 (http://www.buddytv.com/tvshow/page/survivor-videos-1.aspx?vid=100683851)

=((.

moltisanti88
06 Mar 2010, 11:21
Quick question: Acum ca Tom a folosit idolul, crezi ca unul nou va fi ascuns in tabara eroilor?

shadowofnight
06 Mar 2010, 11:49
A, mai mult ca sigur ca au ascuns altul, asa au facut pana acum. Dar ma indoiesc ca ei vor afla vreodata, avand in vedere ca din 6 Challenge-uri, ei au castigat 2...:) Nu cred ca vor castiga Reward challegne-ul, deci nu vor mai primi indicii in borcanul cu cafea, so...

Desi nu stiu de ce ii numesti in continuare 'eroii', toti se comporta ca villans, si viceversa.

My Quick Question: Care sunt, in opinia ta, cele mai bune 5 sezoane?

moltisanti88
06 Mar 2010, 12:07
Le-am zis eroi pentru ca fac parte din tribul acela, dar, sincer vorbind, jocul Survivor si cuvantul "erou" sunt contradictii. E imposibil sa joci fara sa spui macar o minciuna. In fine, parerea mea e ca nu am avut inca ocazia sa-i vedem pe villains facand pe "villainsi". Au castigat probele de imunitate si nu au avut ocazia sa formeze aliante si strategii solide. Randy a fost scos pentru ca era cel mai in varsta si era considerat slab, desi Parvati ar fi fost o alegere mai buna. Sunt sigur ca atunci cand vor pierde se vor descatusa si vom vedea adevarate crime :))

Cele mai bune 5 sezoane? Pentru mine primele 10 sezoane sunt clasice, apoi parca Survivor a intrat intr-o era moderna, pe care nu am prea urmarit-o cu mare atentie. Nu am un top anume, asa ca las aici preferatele mele intr-o ordine oarecare :)

1. Survivor 2: Australian Outback
2. Survivor 6: Amazon
3. Survivor 7: Pearl Islands
4. Survivor 10: Palau
5. Survivor 13: Cook Islands

shadowofnight
06 Mar 2010, 12:37
Aha...
As pune si eu un top, dar trebuie sa revad primele 5 sezoane + Palau si Guatemala, pentru ca am uitat aproape tot...Dar totusi, cred ca Micronesia ar fi pe primul loc si Pearl Islands pe 2...

Tocmai am citit urmatoarea fraza, intr-un review al episodului 4: When Cirie speaks, Amanda nods. True. :)):))

moltisanti88
08 Mar 2010, 19:22
Am gasit in final si un link cu deleted scenes, nu stiu daca ai apucat sa le vezi. :)

http://online4utv.com/2010/survivor-heroes-v-villains-s20e04-“tonight-we-make-our-move”-deleted-extended-scenes/

shadowofnight
08 Mar 2010, 19:29
Singurele pe care le-am vazut sunt, desigur, cele cu Cirie, pe care de altfel le-am si postat mai sus. Dintre cele de la link-ul tau, cel mai mult mi-a placut cel in care Candice a spus ca Cirie s-ar fi descurcat mai bine ca Tom in Challenge. :))=((.

Anyway, ce s-ar fi intamplat in Micronesia daca jurul ar fi votat 4-4 la Final Tribal Council?
Si cine crezi ca va pleca in episodul urmator? (Spune-mi un Hero si un Villain, pentru orice eventualitate:P)

moltisanti88
08 Mar 2010, 20:09
Chiar nu stiu sa-ti raspund la prima intrebare. Ar fi fost penibil pentru producatori. Oricum mie niciodata nu mi-a placut ca in finala sa ajunga trei persoane. Apropo, sezonul asta cati vor fi?

As vrea sa iasa Parvati sau Amanda. Desi judecand clipurile acelea as zice ca Tom si Rob au destule motive pentru a fi ingrijorati.

shadowofnight
08 Mar 2010, 20:21
Daca ma iau dupa spoilere, vor fi trei.
Dar de ce nu ti-a placut?

Sunt extrem de curios cum vei reactiona cand vei vedea cine castiga:D. Daca cedezi si vrei sa vezi spoilerele, sa-mi spui si ti le spun, ok?:))

moltisanti88
08 Mar 2010, 20:38
Mi se pare foarte aiurea cu 3 persoane in finala. Ce rost are? 2 sunt de ajuns. Ma enerveaza si juriul care vine cu cate o intrebare pentru fiecare din cele 3 persoane etc. Doua sunt suficiente si e mult mai interesant.

Nu vreau sa stiu absolut niciun spoiler. :)

shadowofnight
08 Mar 2010, 20:49
Pey are rost ca evita sa ajunga 2 persoane total antipatice si juriul sa fie frustrat sa dea 1 million dollars la unul din ei. Si sunt total de acord, plus ca daca sunt 3 oameni juriul incepe cu 2 oameni inainte, deci exista o sansa mai mare ca favoritii mei sa fie in juriu. :P

Deja ti-am spus un spoiler, tii minte?:D 'Daca ne luam dupa spoilere, vor fi 3.':D
Oricum, eu tot nu cred ca ma voi putea bucura de sezonul asta....tu ai vazut cat de trista arata Cirie cand a stins Probst torta?=((
Cine erau ceilalti favoriti ai tai? Sunt curios cat de departe ajung...(nu iti spun si tie, stai linistit).

moltisanti88
08 Mar 2010, 21:02
Cred ca am aflat ca vor fi 3 dintr-un post anterior, deci, da ala e un mic spoiler, dar nu atat de mare precum cel aflat de tine care se referea la primii 5 eliminati.:(

La inceputul sezonului aveam 4 favoriti: Rob, Tom, Randy si Russell. Acum mi-a ramas Tom si Rob, deoarece pe Russell nu prea il vad ajungand departe. E un fel de al doilea Randy pentru tribul rosu. Pe langa favoritii astia am si o lsita cu cei care imi sunt antipatici si care vreau sa iasa cat de repede posibil: Parvati, Amanda, Rupert si Tyson. Oricum prin episodul 10-11 o sa stiu exact pe cine nu vreau sa castige si pe cine as vrea sa vad in finala.

In legatura cu Cirie. Mi-a placut in comentariile ei dupa eliminare. Parea afectata, dar, dupa spusele ei, ar fi fost mult mai aiurea sa iasa dupa 36, 38 de zile.

Singurul spoiler, sau semi-spoiler pe care il stiu (sau cred ca il stiu), citit de pe un site, e ca Rob nu va fi in juriu :(. Ma rog, nu vreau sa-mi confirmi, dar e singurul lucru pe care l-am citit (din greseala) despre acest sezon. Si nimic nu e mai frustrant decat sa citesti un astfel de spoiler si apoi sa te tot intrebi daca e sau nu adevarat. Prefer sa nu stiu nimic despre castigator, chiar daca e unul dintre favoritul meu.

shadowofnight
08 Mar 2010, 21:20
Stiu, cand am vazut spoiler-ul ala, am crezut ca ma urc pe pereti....scria '4th Out: Cirie', a fost un soc extrem. Desigur ca la inceput n-am crezut, dar dupa ce a iesit Stephenie, nu a mai fost nicun dubiu. Desi, privind in urma, m-a si ajutat intr-un fel. Daca nu as fi stiut ca iese atat de repede, nu cred ca mi-as fi revenit vreodata. Bine, exagerez putin, dar totusi:P. Si desi recunosc ca a fost o decizie de moment sa vad si celelalte spoilere, nu o regret din acelasi motiv: nu va fi la fel de traumatic.

Stiu, cred ca am vazut clip-urile respective de 10 ori cel putin:X. A fost foarte gratioasa, spre deosebire de Stephenie, care tot ce a zis a fost ca vai ca ea merita mai mult (desi ii dau dreptate, Amanda trebuia sa plece atunci) si ca ea e cea mai buna innotatoare din trib....Mdeah, sigur...

Apropo, crezi ca vor mai chema jucatorii pentru a patra oara?:D

Eu vreau sa iasa cat mai repede: Amanda, PARVATI!!!!!!!!!!, James si mai erau cativa, dar nu mai stiu acum. Dar Parvati, ma enerveaza la culme; are fatza care cere palme. Plus ca Danielle nu a aparut deloc in ultimele 2 episoade...si inca ceva, Courtney si Sandra oare vor participa intr-o intrecere sezonul asta?:))

Inca o intrebare: Te-ai razgandi vreodata in legatura cu spoilerele?:D Si in ce conditii?

moltisanti88
08 Mar 2010, 22:58
Desi mi-as dori sa revad cativa dintre concurentii din sezoanele anterioare (mai ales pe Brian din sezonul 5 :D ) revenind intr-un potential al treilea All Stars, cred totusi ca in urmatoarele sezonae 10 sezoane (sper sa mai fie cel putin atatea - desi cineva zicea ca show-ul asta nu va avea sfarsit la cat de mari ratinguri si la cati fani are) vor fi alte personaje si alte twist-uri. Daca ti-am spus ca primele 10 sezoane sunt clasice, iar urmatoarele sunt moderne, urmeaza sezoanele 21 si 22 care intra intr-o alta epoca :)). Cel putin asa vad eu serialul asta. Vor fi cu siguranta alte twist-uri si alte locatii. Gen, oameni care se cunosc in realtiate, frati, prieteni, sot si sotie care intra in joc fara sa stie ca si restul sunt in aceeasi situatie...si chestii de genul, sunt sigur ca producatorii se vor gandi la ceva.

Da, Danielle, Courtney, Sandra si Tyson nu prea au zis multe, probabil ca vor ajunge departe. La fel cum l-au editat si pe Brett sezonul trecut. Omul invizibil 10 episoade si deodata e aproape castigator.

Nu cred ca m-as razgandi in legatura cu spoilerele. Nu as vrea sa aflu castigatorul sau macar finalsitii, prefer sa astept si sa fiu surprins, fie placut fie neplacut. Sunt constient ca sunt sanse foarte mici ca preferatii mei sa castige. Apropo, tu stii cine va iesi in fiecare episod?

Si mai am intebari :D : Crezi ca in episodul urmator, sau intr-un episod apropiat, vor fi eliminati mai multi decat un jucator? Si inca ceva :D, ai vazut in preview-ul episodului trecut ca cineva iarasi va solicita interventia medicului, cine crezi ca e, si crezi ca va ramane in joc dupa accident?

shadowofnight
09 Mar 2010, 12:48
Nu, eu ma refeream daca vor chema jucatori care au jucat deja de 3 ori (aka Cirie, Amanda, Boston Rob, etc). :D

Da, sunt in proporite de 80% sigur ca stiu cine cand va iesi. Dar nu te pot corupe in niciun fel?:)) Sunt foarte dornic sa imi impartasesc cunostiintele noi aflate:D. Hai, spune-mi un jucator si iti spun cat de departe merge. Sau un episod si eu iti spun cine iese in acel episod.:D Stiu ca te macina curiozitatea, uuu.:D

Nu stiu ce sa zic, probabil ca vor face un episod ca si acela in care au fost votati Dave+Monica in Samoa, dar probabil asta va fi dupa juriu.

Nu cred, stiu ca e James. Au pus vreo 10 preview-uri.:P http://www.youtube.com/watch?v=gJCZVz9Ip2Y&feature=sub Ai cont pe youtube? Daca da, da un subscribe la 'SPsurvivorvideos', intotdeauna pune toate promo-urile:P. Daca nu ai cont, fa-ti, apoi da subscribe. :D Nu am cum sa raspund la cealalta intrebare, pentru ca, din nou, stiu ce se intampla cu el deja. :P

moltisanti88
09 Mar 2010, 13:01
Wow, m-a socat putin preview-ul ala :|. Il trec pe Russell din nou la favoriti :D. Dar as fi preferat sa se alieze cu Rob decat impotriva lui. Ma rog..

Faza cu James e foarte interesanta. Nu stiu daca va iesi sau nu, dar accidentarea aia pare destul de serioasa. James oricum e un monstru pe langa ceilalti la competitiile fizice. Daca ar iesi el totul s-ar echilibra, desi sunt inca mirat de faptul ca "eroii" au pierdut atatea competitii cu el in echipa.

Probabil o sa-ti cer niste spoilere in viitor cand o sa iasa vreun alt favorit al meu si o sa ma crizez pe restul participantilor. Deocamdata nu vreau sa stiu nimic. Ok, hai ca sunt curios cu o singura persoana. Parvati. Vreau sa stiu doar daca iese in episodul viitor (un simplu da sau nu will do it) sau daca ajunge in final 3. Atat. Nu vreau sa stiu mai multe, nu vreau sa stiu cine iese vineri sau alte detalii daca nu e ea, nici nu vreau sa stiu tribul care va ajunge acolo:). Daca e ca Parvati sa iasa prin episodul 9 sau 10 nu vreau sa stiu, vreau doar un da sau nu cu privire la episodul viitor si la final 3. :)

shadowofnight
09 Mar 2010, 13:40
Mai stii, poate ca a incercat sa se alieze cu el...Am citit zilele trecute ca Cirie a incercat in prima zi sa se alieze cu Tom, dar ca el nu a vrut; poate la fel s-a intamplat si cu ei doi?:-?

Pey ei au pirdut la partea de puzzle...si inca un motiv pentru care nu au facut bine ca au votat-o pe Cirie...e probabil cea mai buna din trib la puzzle-uri si voi o votati?

uuu, ok, ok:D
Dar vreau sa ma asigur ca am inteles bine, ca sa nu iti spun mai multe. Ma intrebi:
1) Daca Parvati iese in episodul 5?
2) Daca Parvati e in Final 3 sau cine e in Final 3(adica toti 3)?

moltisanti88
09 Mar 2010, 14:10
Ok, intrebarile sunt urmatoarele: :D

1) Iese Parvati in episodul 5?
2) E Parvati in Final 3?

Si remember, just a yes or no answer, ca nu vreau sa stiu mai multe detalii, cel putin deocamdata :))

shadowofnight
09 Mar 2010, 14:33
1) No way.
2)Din nefericire, da.

Stai linistit, doar ti-am spus ca nu iti zic nimic daca tu nu vrei:)).

moltisanti88
09 Mar 2010, 14:58
Cat de aiurea. I'm shocked, mai bine nu aflam :)).
Oricum sunt curios sa vad cum ajunge acolo, nu ca nu as sti metodele ei, dar sunt curios cum de niste all-stars pot sa-i cada prada.

shadowofnight
09 Mar 2010, 15:05
Crede-ma, this is only the tip of the iceberg. :-<

moltisanti88
12 Mar 2010, 14:02
Mi se pare destul de evident ca acest sezon ia forma zicalei "prosti, da' multi". Oamenii inteligenti nu au ce cauta, intai Cirie, iar acum Tom, ambii fiind eliminati in circumstante ridicole. Ceilalti sunt penibili.

Il mai am pe Rob :( .

shadowofnight
12 Mar 2010, 14:15
Corect. =((
Plus, pentru a 5a oara spoilerele sunt corecte.
Dar tu ai vazut cat de netrebnici, aroganti si jegosi sunt Heroes-iii?:-O:-O:-O Jeff le da ciocolata si ei refuza??
Colby - M-a socat complet la proba aia. :-O
James - In continuare ma enerveaza.
Amanda - Are nevoie de cateva palme zdravene.
JT - Cred ca il urma amandoi acum. :)
Rupert - E chiar cel din Pearl Islands? (Ai vazut ce i-a facut lui Jerri?:-O:-OX()
Candice - Singura care imi mai place din trib.

Si Villain-sii:

Danielle - Who?
Courtney - Who?
Tyson - Who?
Parvati - Ii recomand si ei o cura cu cate 3 palme pe zi.
Rob - Chiar Imi place un pic de el sezonul asta.:P
Sandra - Chiar daca e o leguma, e o leguma amuzanta si e preferata mea.
Russell - Ma cam enerveaza.
Coach - A fost de-a dreptul penibila faza de la Recompensa....:|
Jerri - E in top 3, alaturi de Sandra si Courtney.

Imi mai pui intrebari legate de spoilere? Adica, mai ai chef de sezonul asta intr-atat incat nu vrei sa aflii celelalte 'surprize'?

moltisanti88
12 Mar 2010, 16:28
Nu mai sunt de mult Heroes. Cata lipsa de fairplay si cata lipsa de civilizatie au aratat la proba aia. Normal ca pierd, sunt cel mai dezechilibrat trib din istoria jocului, nu cred ca a existat vreodata un trib compus din persoane atat de diferite si din pareri atat de contrare. Poate doar Ulong din Survivor 10 a fost mai penibil, dar stii ce au patit ei, si cred ca "eroii" le vor calca pe urme.

Amanda e chiar penibila, nu o mai suport. E la fel de antipatica precum Parvati. Sper sa iasa cat mai repede, de fapt sper sa nu fie si ea printre final 3.

Pe Rupert il stiam ca un tip agresiv si amenintator de la Jonny Fairplay, care a zis-o in mai multe interviuri de dupa Sezonul 7. Ruperta fost ajutat de editori care l-au pus intr-o lumina buna, atasandu-i povestea aia de pirat si de om bun care fusese terorizat prin liceu penru a trezi simpatia privitorilor. Se pare ca au reusit, desi mie nu mi-a placut niciodata.

James a fost hilar la consiliu cand a reactionat extrem de serios la gluma lui Jeff :)). Oricum e nefolositor in continuarea acestui sezon, in afara de prezenta fizica nu aduce nimic serialului. El trebuia sa iasa azi.

Coach a fost mereu un personaj tampit. E atat de prost si de credul, incat e incredibil. Isi ascunde lipsa personalitatii si a masculinitatii sub masca asta de Dragon Slayer. E penibil.

Mie imi place Sandra :). Iar de la Courtney nu am auzit niciun cuvant in ultimele 2 episoade. Probabil ca si ea va ajunge departe, la fel ca si Danielle sau Tyson care au trecut din nou neobservati prin episod.

Sunt destul de dezamagit ca a iesit Tom, dar inca nu vreau sa stiu alte spoilere. Poate cand va iesi Rob, singurul favorit pe care il mai am.

Iti propun doua subiecte de discutie, deoarece sunt putin dezamagit de viitorul sumbru al acestui serial:

Ce mesaj trimite acest sezon viitorilor participanti?
E totusi un All Stars, iar daca unele persoane ajung in fiecare din cele 3 sezoane in care au aparut destul de departe, privitorii le vor lua ca un etalon si vor crede ca asa e cel mai bine sa joci Survivor. De exemplu: O persoana precum Parvati, care a castigat in trecut, acum ajunge in final 3, sau o leguma precum Amanda, care a ajuns de doua ori pana in finala, in acest sezon ajunge iarasi departe (probabil), ma intreb cum vor aborda alti jucatori in viitor acest joc. Ce strategii vor adopta? Vor mai exista strategii sau aliante solide precum cele din primele sezoane? Sau le vor lua modele pe Parvati si Amanda si ne vor strica toata placerea vizionarii unui sezon bun?

Ce va ajunge Survivor in viitor?
Parerea mea e ca Survivor nu mai e un joc social, ci a devenit o competitie sportiva in care principalul obiectiv este castigarea competitiilor. Observi ca si atunci cand triburile se unesc exista competitii pentru recompense in care toti oamenii (desi individuali) sunt stransi in 2 echipe. Practic daca nu esti bine cladit fizic nu ai ce cauta in jocul asta. Sunt dezamagit de faptul ca persoane precum JT, James sau Rupert care sunt prosti, dar atletici, ajung sa dicteze toate deciziile din Survivor, joc in care nu mai au loc strategii adevarati precum Cirie sau Tom. (ca exemple)

shadowofnight
12 Mar 2010, 20:59
Tribul Heroes e mai varza decat Ulong. ;)

Mie mi-a placut de Rupert in Pearl Islands, dar Sandra a fost favorita mea din sezonul respectiv. [I can get loud too, what the f***:)):x]

O intrebare: Cum de esti asa de sigur ca Rob va iesi?:P

Ce mesaj trimite acest sezon viitorilor participanti?
Nu cred ca vor adopta neaparat aceleasi strategii precum cei care ajung in finala in sezonul asta.
Adica, doar pentru ca a mers pentru o anumita persoana, nu inseamna ca va functiona pentru toti. Plus ca vor fi si persoane cu ego-uri imense care vor aplica pentru show, pe care nu le vad in stare sa faca pe legumele. In plus, daca chiar vor analiza strategiile folosite de cei care au castigat, vor observa ca majoritatea castigatorilor nu au folosit 'strategia leguma' (desi nu sunt 100% sigur ca e asa...nu imi mai amintesc prea bine de toti castigatorii:D)

Ce va ajunge Survivor in viitor?
Mdeah, nu prea mai e social...desi cred ca motivul pentru care ii impart in echipe post-merge e pentru ca e mai simplu decat sa castige unul si sa fie nevoit sa aleaga 4 alti membri care sa il insoteasca. Sper ca sezonul asta e doar o exceptie de la regula si de aceea sunt atleticii fara minte la putere. In Samoa a fost la putere Russell, dar nu mi s-a parut ca a fost chiar asa puternic. In Micronesia iarasi a fost Cirie, in Gabon Kenny (parca) - niciunul din ei nu au fost prea puternici, dar au fost sefii pe acolo.

moltisanti88
12 Mar 2010, 21:02
Am asteptat postul tau ca sa-ti spun ca am aflat si eu spoilerele :))

Nu am rezistat si am citit un comment de pe youtube la un interviu cu Russell.

shadowofnight
12 Mar 2010, 21:11
UUU, fain:)).

Spune-mi care varianta o stii? Ca sa fim siguri ca e aceeasi cu a mea. :P

moltisanti88
12 Mar 2010, 21:14
Aia in care final 3 sunt Russell, Parvati si Sandra (aparent castigatoarea, desi ma indoiesc).

Probabil ca e aceeasi varianta pe care o stii si tu, dar ca sa fim siguri, cine iese saptamana viitoare? si cine completeaza final 5? :P

shadowofnight
12 Mar 2010, 21:22
Saptamana viitoare iese Tyson, conform cu varianta mea. Final 5 sunt Sandra, Parvati, Russell, Jerri, Colby. Sandra aparent castiga cu un vot de 5-4-0.

Dar...

Am gasit o varianta in care juriul incepe numai de la JT si in care saptamana viitoare iese Rob, apoi Courtney si in rest e la fel. Aproximativ.

moltisanti88
12 Mar 2010, 21:31
Eu nu stiu decat de prima varianta, ma rog, ies Tyson si James ca e cu eliminare dubla. Si daca ai observat in preview, Jeff a zis ca episodul nu va fi saptamana viitoare, ci peste doua saptamani. Sau am inteles eu gresit.

Iar in finala, banuiesc ca Russell nu ia niciun vot.

shadowofnight
12 Mar 2010, 21:46
Ca veni vorba de Russell, am mai gasit o varianta cum ca ar iesi pe locul 7...Danielle si Parvati ar folosi un HII si l-ar scoate din joc sau ceva de genul...
Either way, sper sa fie adevarat ca Sandra castiga....acum ca au fost votati si Cirie si Tom, ea ramane singura optiune:D...

Da, am observat. Peste doua saptamani miercuri. Ma intreb de ce.

moltisanti88
12 Mar 2010, 21:50
Ca veni vorba de HII, din moment ce Tom a folosit unul dintre ele, in mod normal altul trebuia sa fie ascuns in joc. Ce s-a intamplat? Nimeni nu a mai cautat nimic episodul asta.

shadowofnight
12 Mar 2010, 21:53
Eu ti-am spus ca nu sunt atat de destepti incat sa isi dea seama. :P
Ori asta, ori au cautat, nu au gasit nimic si nu au mai aratat cum cauta.

moltisanti88
13 Mar 2010, 12:31
Ma simt ciudat acum ca am citit spoilerele. Nu mai facusem asta de la sezonul 11.
Oricum e un All-Stars si muream de curiozitate :)), dar sezonul viitor nu mai intru pe niciun astfel de site.:P

shadowofnight
13 Mar 2010, 13:31
La mine chiar e o premiera, niciodata nu m-am mai uitat la spoilere. :>
Daca Cirie nu iesea atat de repede, nici in ziua de azi nu ma uitam la celelalte spoilere si ramaneam numai cu cele pe care le-am citit involuntar. :(
Dar...eu nu mai sunt sigur de ce se va intampla in episodul 6. Reprezentanti CBS au spus ca 2 oameni vor pleca, probabil ca unul din ei va fi James si celalalt Tyson sau Rob.

elena_ciubota
22 Mar 2010, 22:16
wooow...cum poate sa fie noul sezon :D

moltisanti88
25 Mar 2010, 10:51
shadowofnight, ai vazut ultimul episod? :)

shadowofnight
25 Mar 2010, 11:47
Da. Nu imi vine sa cred cat de prost poate sa fie Tyson. Eu unul am ajuns la concluzia ca Russell nu e un jucator chiar atat de extraordinar, ci mai degraba e inconjurat de idioti.

Parvati m-a enervat la culme episodul asta... "Are you serious?" Si Danielle m-a calcat pe nervi cu rasul ala al ei....

Mi-a placut ca a castigat Candice Individual Immunity, si de asemenea mi-a placut de Sandra la proba. :D

Once again, the spoilers were right. :(

moltisanti88
25 Mar 2010, 12:57
Yeah, well i guess din cauza asta se si numesc spoilere. Damn :-<

Mie mi-a placut de Russell azi. A fost o miscare riscanta, dar a dat roade, iar chipul lui dupa rezultatul voturilor a fost priceless. A avut insa mare noroc. Cum spui tu, Tyson a fost incredibl de prost si de naiv...incredibil.

Pacat de Rob, care probabil va iesi data viitoare. Insa ramane pe departe cel mai bun competitior. Desi nu mai e in forma fizica din sezonul 8 sau 4, Rob a fost cel care si-a condus tribul spre aceste siruri incredibile de victorii, si iata ca tot el a castigat imunitatea individuala si a castigat si competitia cu Candice. Deci, daca se confirma spoilerele, si un villain intr-adevar va ajunge sa castige, atunci raman consolat de faptul ca Rob a jucat un rol esential, desi va fi eliminat, si toti ceilalti ar trebui sa-i multimeasca. Singura greseala a lui e ca nu l-a lucrat pe Coach de la inceput, cretinul ala s-a aliat cu Russell si asta probabil va juca un rol esential in eliminarea lui Rob.

shadowofnight
25 Mar 2010, 13:18
Dar eu nu inteleg cum a putut sa fie atat de prost:)).
Mie mi s-a parut ca Russell a spus ca o va scoate pe Parvati la modul 'a, 100% nu ma va crede, dar incerc sa nu zica oamenii ca nu am incercat" si Tyson chiar a crezut:O. Si totusi, de ce si-a schimbat votul, ca doar ar fi fost 3 pentru Russell (Tyson, Sandra, Rob), 2 Tyson (Parvati si Danielle) si 4 pentru Parvati (Courtney, Coach, Jerri si Russell).

Apropo, azi am auzit-o pe Danielle vorbind, ai remarcat?:x

Eu deja sunt aproape sigur ca va castiga S. Eu am zis de la inceput ca daca ar fi sa castige unul din previous winners, ea ar fi singura care mi-ar fi convenit. Desi noh, speram sa castige Cirie. :))
Desi stii asta deja.

Aaaa, inca ceva: Coach e cu Russell? Stiu ca i-a jurat credinta eterna episodul trecut, dar a votat pentru Parvati, nu? Sunt confuz.

moltisanti88
25 Mar 2010, 14:08
Faza cu Danielle mi-a scapat, dar am vazut-o la tribal council cum infuleca hotdog-uri si radea :))

Coach e cu Russell pentru ca daca ar fi fost aliat cu Rob l-ar fi votat pe Russell. Plus, el avea probabil o alianta cu JT si Tyson inaintea show-ului si nu putea sa-l voteze tocmai pe Tyson asa ca a ramas cu Parvati. Si la cat de naiv si credul e, speech-ul lui Russell, cand i-a dat idolul lui Parvati, l-a emotionat si o sa-l urmeze in continuare. Cel putin asa cred eu.

Oameni tampiti precum Coach distrug serialul asta. Ah, si inca ceva, chiar incepe sa-mi placa Colby :). Pacat ca de la inceput nu s-a aliat cu Tom, Stephanie, Cirie si Candice, asa am fi avut si noi niste favoriti ajungand departe in joc. Acum ne uitam la villains si trebuie sa o mai suportam pe Parvati, in fine. Go Sandra :D, ce mi-a placut de ea la tribal council :))

shadowofnight
25 Mar 2010, 14:48
Da, tot acolo a si vorbit, a intrebat-o Jeff ceva si a spus o fraza mai lunga. :))

Da...cat de mult m-a putut enerva Parvati cand a spus 'such a gentleman'..vai, cat de mult imi doresc sa ii dau un 'punch in the face'.

Mie nu imi place de Colby asa mult, ce e cu atitudinea aia de 'o, vote me out tonight, it's ok, i'll just stay in the water the whole day'...

DAAR, nu stiu daca sti asta, dar el era aliat de la inceput cu Stephenie si Tom. Si Cirie a spus intr-un interviu ca ea si Candice vroiau de la inceput sa lucreze cu ei, dar ca din ei 3 numai Stephenie a fost de acord la inceput. Si cand era vorba sa o voteze pe Stephenie, atunci numai au venit Tom si Colby sa propuna Alinta Magnifica. Si ele binenteles ca au zis nu, si au votat-o pe Stephenie, etc, etc, etc...:(

shadowofnight
25 Mar 2010, 18:06
Aici (http://www.fancast.com/blogs/2010/survivor/live-chat-with-the-latest-survivor-heroes-vs.-villains-castaway/?altcast_code=5c8bb74a26) va avea loc un live chat cu Tyson si/sau James la 3:30PM EDT.
Habar n-am cand e aia, dar cred ca e sau peste o jumatate de ora, sau peste doua ore jumate.

moltisanti88
28 Mar 2010, 11:26
Link-ul cu deleted scenes :)

http://embedr.com/playlist/survivor-20x06-banana-etiquette-deleted-scenes

shadowofnight
28 Mar 2010, 14:46
Mersi...

Ai fost la live chat-ul ala?:> :))

moltisanti88
28 Mar 2010, 16:31
Nu. Am vazut link-ul si am intrat pe site, dar am considerat ca orice ar fi avut de zis Tyson sau James ar fi fost de prisos. Pur si simplu nu merita ascultati :)) Tu ai fost?

Sunt insa curios daca vor mai fi alte idoluri de imunitate ascunse. Am o nelamurire in sensul asta: din moment ce Tom a jucat idolul său, un alt idol ar fi trebuit sa fi fost ascuns in tabara albastrilor...so, cum de nu au mai primit indicii? :-?

shadowofnight
28 Mar 2010, 17:06
Da, am fost...si am petrecut intreaga jumatate de ora trimitand ca nebunul intrebari, si numa nu apareau:|. Desigur, alti oameni apucau sa intrebe si 3-4 intrebari, dar eu...naaah, cum sa mearga si pentru mine. Totusi, am apucat sa-l intreb (pe Tyson) care a fost luxury item-ul lui. Dar cand ma gandesc ca au avut un asemenea chat si cu Cirie...:((:((...=((.

Pey nu au mai castigat nimic de cand au votat-o pe Cirie (Ha!), nici RC si nici IC, deci nu prea au cum sa le dea indicii...nu?

moltisanti88
28 Mar 2010, 19:46
Presupun ca obiectul lui de lux era o oglinda :D

Nu stiu cum e cu tine, dar eu am uitat deja spoilerul care se refera la cine iese in episodul urmator. :))

shadowofnight
28 Mar 2010, 20:17
Un scarpinator de spate, daca mai tin bine minte.

Ai vrea sa t-il reamintesc? Ca sa ai timp sa te pregatesti psihic? :P

moltisanti88
28 Mar 2010, 22:14
E cumva Rob? :-?

shadowofnight
29 Mar 2010, 12:58
Yeah. :D:(

moltisanti88
29 Mar 2010, 13:39
Nasol, dar era de asteptat. Ramane totusi interesant de vazut cum s-a desfasurat totul.
Asta mai inseamna ca "eroii" au castigat imunitatea. Ma intreb despre ce fel competitie a fost vorba?

Stii cumva prin ce episod se unesc triburile? :-?

shadowofnight
29 Mar 2010, 14:42
Hmm...din promo-uri rezulta ca va fi cea din episodul 3 din Micronesia, cand se bat toti in apa pentru pernute. Aia e una dintre ele, si mai este una, dar nu imi dau seama ce ar putea fi/din ce sezon.

Triburile se unesc... sau in episodul de saptama asta sau peste 3 saptamani. Abia astept acel episod(de peste 3 saptamani), e episodul in care il voteaza pe JT. >:)

capodecina
30 Mar 2010, 14:43
Bestial Russell!:D

shadowofnight
30 Mar 2010, 16:14
Nah, eu zic ca mai mult a fost norocos:)).

capodecina
31 Mar 2010, 12:29
Nah, eu zic ca mai mult a fost norocos:)).

hmmm... cred ca era sigur ca reuseste sa il combine pe Tyson. Cu toate ca a riscat nitel... dar nu prea cred ca e vorba de noroc:D Sper sa castige el

shadowofnight
31 Mar 2010, 14:59
A fost o combinatie de strategie si noroc. Si a ajutat mult si faptul ca Tyson a fost extrem de naiv. :D

Eu speram sa castige Cirie =((.

shadowofnight
02 Apr 2010, 11:47
Cred ca, pentru prima data, am vazut episodul inaintea ta(moltisanti88):)).
:(
Sau l-ai vazut si tu?

moltisanti88
02 Apr 2010, 16:50
Eu abia acum l-am vazut :P

shadowofnight
02 Apr 2010, 17:13
Ha, te-am luat:)).

So, impresii, ceva?:(

moltisanti88
02 Apr 2010, 17:33
Dezamagit de eliminare :(

Speram ca printr-un miracol sa iasa Russell si ca spoilerele sa fie gresite (macar de data asta). Dar nu s-a intamplat asa si Rob a iesit. Total nemeritat. Nu inteleg de ce nu au votat-o pe Parvati. Jerri ar fi trebuit sa ramana in alianta aia cu Rob si sa o scoata pe Parvati. Pur si simplu nu inteleg cum de a pastrat in joc o persoana pe care nici nu o place si despre care stie ca are legaturi cu persoanele din celalalt trib. Dumb Jerri, really dumb.

De Coach chiar nu cred ca mai e nevoie sa zic ceva. Rob a simplificat-o cel mai bine :)). Si a avut dreptate. Nu stiu exact cum era ordinea in spoilere, dar cred ca si el va iesi cat de curand. Si merita asta.... little man :))

Russell are drumul deschis spre finala. Dar raman la parerea ca a avut un MARE avantaj in faptul ca nimeni nu-l cunostea inainte de a sosi pe insula.

shadowofnight
02 Apr 2010, 18:08
SPOILER (asta pentru cei care doar citesc, daca sunt)

Pey, Coach e urmatorul.

A, fara niciun dubiu a avut un avantaj Russell, prin faptul ca nimeni nu a vazut sezonul lui. Sunt foarte dezamagit de CBS in aceasta privita. Iti garantez ca daca ceilalti All Star-si ar fi vazut Survivor Samoa...Villan-si chiar ar fi pierdut intentionat prima IC, numai ca sa-l elimine pe el. Bine, poate nu chiar ar fi pierdut intentionat, dar intelegi tu.

Mie mi-a placut preview-ul pentru episodul urmator, se pare ca o vom auzi in sfarsit pe Sandra.:X

Si....desi mi-au trebuit 2 sezoane si 7 episoade, in sfarsit a inceput sa imi place de Rob:)). Mi-a parut si mie rau ca a iesit, dar m-am consolat cu gandul ca Cirie nu a fost singura jucatoare adevarata care a iesit repede. (Acum probabil ca tu ma crezi vre-un obsedat care nu se poate controla deloc, la cat te-am batut la cap cu ea:)) ).

Apropo, participi la live chat-ul cu Rob?

moltisanti88
02 Apr 2010, 18:49
SPOILER

:)) Nu te consider obsedat. E nice ca esti pasionat asa de mult de Surivovr si de un participant. :) Si eu sunt destul de suparat ca au iesit Tom si, acum, Rob. Dar e doar un joc si oricum nu aveam mari sperante ca vor castiga. Oricum Rob si ceilalti jucatori "old school" au fost dezavantajati de regulile noi din Survivor. (de ex. Hidden Immunity Idols etc.)

Bine ca iese Coach saptamana viitoare. Astept o cearta cu Sandra :D. E posibil oare? A fost las ca nu l-a ajutat pe Rob. A votat aiurea si merita din plin sa iasa.

Ce zici de scena aia in care Russell ii spune lui Rob pe cine vrea sa elimine? :O Eu am ramas socat, mai ales ca initial Sandra si Courtney nu apareau in cadru. A fost funny momentul, dar m-a si surprins modul in care Russell a abordat toata situatia :)). Acum stim de ce nu va castiga. Din punct de vedere social, Russell e clar challenged :P.

Ma bucur pentru tribul albastru. Ma bucur ca si-a revenit Colby dupa atitudinea aia de quitter de saptamana trecuta. A fost foarte bun la ambele probe azi :D. Nu stiu sub ce fel de circumstante ajunge in final 5! Tu crezi ca ceilalti il vor tine in joc pentru ca nu reprezinta o tinta imediata sau un pericol pentru castigarea imunitatilor individuale sau ramane ultimul "erou" din joc tocmai pentru ca se salveaza castigand aceste competitii individuale?

Ok, iarasi am scris mult si poate aiurea :)). Iar in legatura cu chat-ul ala, nu stiu exact la ce ora va fi si nu-mi amintesc site-ul. Oricum nu prea am ce sa-l intreb, a fost votat fara vina lui. Poate reputatia din trecut a facut-o pe Jerri sa nu aibe incredere in el, sa nu uitam ca din cauza lui a iesit in All Stars. A fost indirect, prin Lex, dar Jerri a fost cea sacrificata pentru ca Amber sa ramana in joc, deci intr-un fel o inteleg.

shadowofnight
02 Apr 2010, 19:15
Vai, cat de tare ar fi o cearta cu Sandraaa...8-> Judecand dupa preview, in care ea zice 'I can't stand Jerri, I hate Coach, I hate Russell even more', cred ca se va certa cel putin cu o persoana.:D Abia astept sa puna la punct pe cineva:)).

Da, si eu am ramas putin cu gura deschisa la faza aia. Cum trebuie sa se fi simtit cele doua...:(

Pey....Colby probabil va vota cu Villan-si pana la Final 5 si/sau va castica Individual Immunity-urile si ei nu-l vor putea vota. Oricum, stiu cum va iesi JT, si mi se pare genial, asa-i trebuie. Daca vrei detalii spune, nu vreau sa stric surpriza daca tu nu vrei...>:)

Dar eu nu ma bucur pentru tribul albastru. Amanda inca ma calca pe nervi, la fel ca si JT si Rupert. Candice parca a disparut de cand a fost votata Cirie (in afara de comentariul ala cu 'It's the dumbest thing' pe care l-a copiat tot de la ea, inainte sa-l voteze pe Tom). Asa ca nu ma pot bucura pentru 5 oameni numai pentru ca unul dintre ei s-a trezit la realitate. Sorry.:P

Nu ai scris aiurea.:)) Chat-ul cred ca e de la ora 9:30, iar link-ul e tot ala din postarea mea anterioara... Pey nu trebuie neaparat sa-i pui doar intrebari legate de joc; poti sa-l intrebi si ce marca de chiloti prefera, daca vrei. Eu personal am o fixatie si vreau sa vad Luxury Item-ul sau.
A, si nu-ti face iluzii ca toate intrebarile tale vor ajunge la el, probabil ca nimeresti una daca trimiti cam 3 pe minut. :))

Dar nu pot sa cred ce am citit mai devreme:-O:-O:-O:-O...Conform cu un articol de pe un anume site, RUSSELL!!!!! e cel care a spus toate spoilerele, si aici si in Samoa, pentru ca nu a castigat!!!:-O:-O:-O. Si chiar are sens!! Vai de capul meu, ce mentalitate de copil de gradinita:-O:-O. Mi-am pierdut aproape tot respectul pe care il aveam pentru el. Rusine!

moltisanti88
02 Apr 2010, 19:27
Unde ai citit chestia aia? Are sens, dar in fiecare sezon sunt spoilere care nu vin neaparat de la participanti. Sunt multe persoane implicate in realizarea unui sezon si secretul nu poate fi pastrat mult timp de toata lumea. E posibil orice, iar pe Russell chiar il cred in stare de asa ceva. Oricum, inca nu are de unde sa stie ca nu el va castiga. Nu stiu ce sa zic...

Oh, God. Ai dreptate, Amanda trebuie sa iasa imediat. La fel si JT. Presupun ca trebuie sa avem si noi rabdare pentru ca de iesit, oricum vor iesi :)). Dar e bine ca, cel putin eu, nu mi-am pierdut entuziasmul fata de acest sezon si desi stiu cine va iesi (de cele mai multe ori) inca sunt curios sa vad ce se va intampla mai departe cu unele persoane si de modul in care se vor desfasura competitiile. Cu tine cum e?:)

shadowofnight
02 Apr 2010, 19:40
Cred ca pe acelasi site pe care am citit si celelalte spoilere. SurvivorSucks.com
Aoleu, cica e implicata si sotia lui:)), care ar fi spus ca o sa vina la vizita celor dragi.
Eu zic ca stie daca a castigat sau nu...adica, daca e atat de 'smart, strategic, best player in history', banuiesc ca isi poate da seama dupa comentariile juriului cine a votat sau nu cu el. Dar e extrem de nedrept! Mai ales daca a facut-o si in Samoa...incalca regulile si producatorii il aduc inapoi. Unde iar incalca regulile si nu pateste nimic.

Eu mi-am pierdut total interesul dupa episodul 4. Bine, la TC-urile din episoadele 5 si 7 am sperat in mod absurd sa iasa James/Russell...dar in rest, putin imi pasa. Singurele lucruri care ma mai intereseaza cat de cat sunt probele de dupa merge si Reward-urile care includ mancarea (mi se pare foarte amuzant cum infuleca aia pe nerasuflate:)). Plus ca arata yuumi:D). A,, si Survivor Auction si proba aia cu intrebari despre ceilalti membri.:D

shadowofnight
03 Apr 2010, 21:40
http://www.youtube.com/watch?v=Xb1plkipAbY&playnext_from=TL&videos=K3oKprb8zEM&feature=sub

Best. Preview. Ever. =))

capodecina
06 Apr 2010, 17:57
Ce tot aveti cu Russell? In Samoa nu degeaba a iesit in topul preferintelor telespectatorilor, chiar e facut pentru jocul asta. Il joaca la maxim, nu ca si ceilalti, niste molai.

Tu shadowofnight, spui de Cirie.Ce ti-a putut place la hipopotamul ala? :))

shadowofnight
06 Apr 2010, 19:51
Pey desigur ca a iesit in top, a fost singurul care a jucat cu adevarat in sezonul ala. Si cu toate astea, tot nu a castigat :-O. Daca ar fi fost cu adevarat 'the ultimate Survivor player' ar fi fost capabil sa convinga juriul sa-l voteze pe el. Oricum se bazeaza cam mult pe Hidden Immunity Idols. Si mai e si arogant, nu stiu cum poti suporta.

"Hipopotamul ala", dupa cum o numesti tu, iti garantez eu ca daca ar fi ajuns la Final Tribal Council in Micronesia, ar fi castigat negresit. Cu toate blindside-urile pe care le-a organizat, ar fi reusit sa convinga juriul sa ii dea ei milionul. Asta, in my humble opinion, o face un jucator mai bun decat Russell.

In plus, in primul episod din Panama spunea 'I hate leaves' si acum a ajuns sa fie recunoscuta unul din cei mai buni strategi din istoria jocului. Cum poti sa nu respecti nici macar asta?:-O

P.S. Mi-ar placea cu adevarat ca oamenii sa realizeze ca o persoana e mai mult decat aspectul exterior. :)

capodecina
07 Apr 2010, 18:40
Acei idoli ascunsi sunt pentru toata lumea, nu numai pentru el. Bine zis... DACA ar fi ajuns negresa... tu imi garantezi, e buna asta. :D

Negresa e OK daca ii zic?:))

vave
07 Apr 2010, 18:51
P.S. Mi-ar placea cu adevarat ca oamenii sa realizeze ca o persoana e mai mult decat aspectul exterior. :)
Nu e întotdeauna aşa, totuşi nu o să se întâmple niciodată asta. Este nevoie şi de superficialitate în lumea asta. :-? Pentru echilibrul în Univers. :))

shadowofnight
07 Apr 2010, 19:33
@capodecina: Nu inteleg unde bati...am zis eu ca idolii sunt ascunsi special pentru el? Am zis ca depinde prea mult de ei, afirmatie pe care o sustin in continuare.

Si da, iti garantez...as lua fiecare membru al juriului si ti-as spune de ce ar vota-o pe ea, dar ceva imi spune ca mi-as pierde vremea.

Din partea mea, spune-i cum vrei, ti-am interzis eu sa-i spui 'hipopotam' sau ceva de genul? Desi, personal mi se pare ca dai dovada de rasism spunandu-i negresa, macar inainte era doar lipsa de respect. ;;)

@vave: Nu stiu de ce, dar mi se pare ca numai de superficialitate dau oriunde intorc capul. :)

capodecina
08 Apr 2010, 15:36
Pai... sa depinda. Cat timp acei idoli fac parte din joc, foare bine:D Si da... sunt rasist >:) cand e vorba de aia` ca nu am suportat-o niciodata, strateg nu e... e doar o japita. In fine, eu sunt cu ale mele iar tu cu ale tale. P.S. Hai sa lasam contradictiile deoparte.(:|

moltisanti88
08 Apr 2010, 16:55
Pai... sa depinda. Cat timp acei idoli fac parte din joc, foare bine:D Si da... sunt rasist >:) cand e vorba de aia` ca nu am suportat-o niciodata, strateg nu e... e doar o japita. In fine, eu sunt cu ale mele iar tu cu ale tale. P.S. Hai sa lasam contradictiile deoparte.(:|
Daca ai vazut abia unul sau doua sezoane din Survivor mai bine nu ai posta deloc, deoarece nu iti dai seama cate prostii poti sa spui.

capodecina
08 Apr 2010, 16:57
Tu de unde ai mai rasarit? Vezi-ti de treaba ta... era intre mine si shadowofnight.:D

moltisanti88
08 Apr 2010, 17:04
De fapt discutia e deschisa si nu pot sa nu intru in conversatia asta citind argumentele tale complet ilogice si nefondate.

capodecina
08 Apr 2010, 17:09
Discutia e deschisa la titlul din topic, nu la ce discut eu cu shadowofnight. Asa ca stai pe dinafara si nu te mai baga in seama.:D

moltisanti88
08 Apr 2010, 17:13
Tu ai caracterizat-o pe Cirie, iar asta intra sub titlul threadului. Daca nu urmaresti show-ul nu trebuia sa vii sa-ti dai cu parerea de la inceput.

capodecina
08 Apr 2010, 17:53
Asa... si nu inteleg care e problema ta cum caracrerizez / fac in fel si chip / jignesc pe oricine. Si asta o discutam cu shadowofnight, ce nu intelegi? Mai ai de gand sa postezi la adresa mea? Vrei sa iti repet? Vezi-ti de treaba ta. :D

shadowofnight
08 Apr 2010, 18:05
Pe site-ul CBS se poate vota (http://www.cbs.com/primetime/survivor/bracket_challenge/index.php) pentru 'Best Case of Island Fever' si 'Best of the Rest', la nu stiu ce competitie au ei pe acolo. Imi pare rau ca nu am aflat mai demult, mai erau 2 categorii...:( La Best Tribal Council a castigat momentul in care Randy a folosit idolul fals. Cazatura lui Michael in foc a fost desemnata 'Most Shocking'.

@moltisanti: Fusei la live chat-ul cu Rob? :P Nu stiu daca te-am mai intrebat inainte...

moltisanti88
08 Apr 2010, 18:09
Nu am fost :(. Browser-ul meu nu avea ceva plugin si nu am reusit sa intru sa vorbesc, dar as fi avut o intrebare foarte interesanta pentru Rob :P

shadowofnight
08 Apr 2010, 18:15
Ce intrebare?:D
In cazul in care te intereseaza, el a adus o paturica de-a copilului(ca si luxury item).
Si a zis ca Amber e bine. O:-)

(Alea au fost raspunsurle la intrebarile mele, de data asta am reusit sa ii pun 2:)))

moltisanti88
08 Apr 2010, 18:19
Eu l-as fi intrebat de sapca lui cu Boston Red Sox :D. Asta pentru ca stiu ca in 2004 si 2007, anii in care Rob a mai fost in Survivor (4 si 8), a purtat o sapca asemanatoare, iar echipa a castigat The World Series. Habar nu am ce inseamna asta, dar el a spus mai demult ca se considera responsabil pentru acele victorii pentru ca le-a purtat noroc si nu putea fi vorba de vreo coincidenta. As fi vrut sa-i reamintesc de acel moment si sa-l intreb daca crede se va repeta istoria si echipa aceea va avea iarasi acelasi noroc din cauza lui :P. Cam atat :))

shadowofnight
08 Apr 2010, 18:26
Cred ca a fost o intrebare asemanatoare, dar nu mai stiu ce a raspuns. :P
Sorry.
Banuiesc ca la chat-ul cu Coach nu vei merge:)).

moltisanti88
08 Apr 2010, 18:50
Poate doar ca sa-l injur :P. Dar sunt sigur ca o vor face altii pentru mine :)). Oricum o sa-si dea singur seama de greseala facuta episodul trecut. He's a little man. :P

shadowofnight
08 Apr 2010, 19:08
Eu stiu...nu cred ca o sa ajunga injuraturile pana la el.:))
Si pana acum nu am vazut hateri pe acolo.
Oricum, eu merg sa-l intreb ce luxury item a avut:D.

ricutza
08 Apr 2010, 22:06
mama ce tare ca s-a deschis topicul asta (chit ca asta s-a intamplat mai de mult, eu acum l-am descoperit)!

m-a durut sufletul saptamana trecuta cand a fost votat rob...speram sa se salveze cumva... dar imi place in continuare foarte tare si de russell. mi-ar placea sa castige russell, amanda sau colby (desi colby e super varza la strategie, dar na)....

sunt tare curioasa sa vad episodul de saptamana asta.

shadowofnight
08 Apr 2010, 22:56
mi-ar placea sa castige russell, amanda sau colby (desi colby e super varza la strategie, dar na)....

Dar Amanda e mai breaza? :P

moltisanti88
08 Apr 2010, 23:02
mama ce tare ca s-a deschis topicul asta (chit ca asta s-a intamplat mai de mult, eu acum l-am descoperit)!
Ca un mic avertisment iti spun ca topicul include si o buna parte din spoilerele din acest sezon, deci nu citi ce a fost scris pana acum daca nu vrei sa ai o surpriza neplacuta :)

shadowofnight
09 Apr 2010, 12:50
Impresiile mele despre jucatori dupa acest ultim episod mirific.

Heroes:
Amanda - "Best tribe on Survivor", asta a spus distinsa dupa ce au castigat Recompensa...:-O Fata draga, asta numesti tu 'best tribe', un trib care s-a injumatatit in 18 zile? Aoleu...
JT - Niciodata nu mi-a placut de el si raman in continuare la concluzia ca 90% din fanii lui sunt fete cu varste cuprinse intre 12-15 ani care se topesc dupa fata lui sau whatever. O sa fiu fericit, implinit, satisfacut cand va face cea mai proasta miscare din istoria jocului :)). Asta e pentru ca ai votat-o pe Cirie. >:P
Rupert - Ar fi fost foarte...util daca si-ar fi adus si creierul, macar ca si luxury item...
Candice - Nu stiu ce sa mai cred despre ea, in primele 4-5 episoade a fost foarte OK, acum parca s-a saturat de joc.
Colby - Batut de Russell si Coach, nu stiu ce a mai ramas din cel mai mare 'erou' ever...:(

Villains:
Sandra si Courtney - Le-am luat impreuna pentru ca sunt singurii jucatori ramasi in joc de care imi place in continuare. Courtney, chiar daca a absentat ultimele 6 episoade si nu a participat la aproape nicio competitie si nu se pricepe deloc la strategie, e amuzanta si mi-a placut de ea si in China. Si Sandra e mortala:x. Mi-a placut cum i-a inchis gura lui Jerri. Sper sa le mai vedem inca in vreo 7 sezoane:)).
Russell - Inca o dovada ca nu e cine stie ce jucator formidabil, a fost pacalit de Sandra. :)) Sandra >>Russell. Awesome:x
Coach - Am crezut si sperat ca va izbucni in plans la Tribal Council cand s-a luat de el Courtney:)). Imi pare bine ca a fost trimis acasa, chiar nu stiu de ce l-au mai bagat in sezonul asta. Din nefericire, e in juriu:(. Si cred ca stiu pentru cine va vota la Final Tribal Council. :P
Jerri - Nu am nicio idee. :|
Parvati - Primeste un punct de la mine pentru ca in ultima vreme se abtine de la rasul ala iritant al ei...@-)
Danielle - Imi place de fata asta pentru ca e foarte darnica; pare sa isi imparta creierul cu toate animalele si plantele de pe insula. :)

Si...
Jeff - Nu imi place deloc de el sezonul asta. In fiecare episod s-a vazut ca nu e ABSOLUT DELOC obiectiv. Din cauza asta, ma enerveaza la culme.

moltisanti88
09 Apr 2010, 13:39
Mi-a placut mult ultimul episod :D. Eu nu ii iau pe fiecare in parte, dar pot sa spun ca daca nu ar fi pentru Sandra show-ul ar avea foarte mult de suferit. E singura de care mai imi place. Pe Russell, cu toate ca era printre favoritii mei la ineceput, sunt suparat pentru ca l-a votat pe Rob si tot tribul va suferi din cauza asta. Mai imi place si de Courtney si sunt curios cum va evolua Colby. Ceilalti sunt banali si neinteresanti.

Jeff(rey) :)) ma enerveaza si pe mine. Nu numai pentru ca nu e deloc obiectiv, dar mai da si sfaturi si face pe grozavul. Cred ca el se amuza pe seama celorlalti si am observat asta din primul episod cand a ras pur si simplu cand Stephanie si-a dislocat umarul.

Ma bucur mult ca a iesit poserul ala de Coach si sunt curios ce prostie va face JT episodul urmator. Ca de obicei, shadowofnight, nu imi amintesc exact spoilerele, deci nu stiu cine iese episodul urmator. Refresh my memory :p. Aaa..si inca ceva... Episodul viitor va fi the merge?

shadowofnight
09 Apr 2010, 13:54
Jeffrey....:x:x:x cat de tare a fost faza aia=)).
Da, in fiecare episod face chestii din astea. Dar pe mine a inceput sa ma calce pe nervi numai din episodul 3, cand s-a luat de Rupert si de "strategia" lui. Iti amintesi cum debita el pe acolo ca vai Doamne, cum isi permite Rupert sa voteze un jucator puternic, doar ca sa isi pastreze numerele? Asta se intampla pentru ca el probabil credea ca il vor vota pe Colby, si nu e niciun secret ca ei doi sunt prieteni buni... Asta m-a deranjat cel mai mult.

Iti trimit pm cu spoilerele, vad ca au venit si altii care poate nu vor sa afle:D.

capodecina
09 Apr 2010, 16:36
imi place in continuare foarte tare si de russell. mi-ar placea sa castige russell

Am sustinatori.:D

costyn162
13 Apr 2010, 17:32
Fan survivor categoric. Ma bucur ca am gasit si o discutie pe aceasta tema. Pai vad ca se vorbeste despre ultimul sezon "Heroes vs. Villaines"...Incep prin a spune ca din prima zi am tinut cu tribul "Heroes" doar pentru ca imi plac multe persoane din tribul ala mai putin James( ma bucr ca l-au eliminat) si Candice (pentru ca nu prea se afirma cu nimic si aluneca prin joc foarte bine). Ma bucr ca eroii incep sa castige si daca ati observat raufacatorii au inceput sa piarda dupa eliminarea lui Rob care mi s-a parut cea mai proasta miscare din joc iar pentru 2 zile mi-am jurat ca nu ma mai uit. Pur si simplu fata lui Russel imi produce greata de aceea refuz sa ma uit la sezonul 19-Samoa unde stiu deja ca el va castiga. Sandra & Courtney, tin cu ele deoarece duc numele lui Rob mai departe deoarece au fost in alianta cu el, imi mai plac si de Parvati & Danniele. Ma bucur ca a fost eliminat Coach deoarece a contribuit cel mai mult la eliminarea lui Rob si dupa accea a avut si obrazul sa spuna ca ii pare rau. As vrea sa castige Amanda deoarece joaca bine, e puternica fizic iar premiul ar insemna o consolare pentru ea dat fiind faptul ca a ajuns in finala de 2 ori.

shadowofnight
13 Apr 2010, 20:36
pentru 2 zile mi-am jurat ca nu ma mai uit.

ooo...daca ai sti de cate ori mi-am jurat acelasi lucru...:))8->

P.S. Sunt doar curios, de ce iti place Danielle asa de mult?:P

costyn162
14 Apr 2010, 13:49
P.S. Sunt doar curios, de ce iti place Danielle asa de mult?

O sa incep prin a spune ca nu imi place asa de mult insa se gaseste intr-un top 5 cred al preferatilor. A jucat foarte bine in Survivor:Exile Islands, nu stiu de ce au pus-o in tribul Raufacatorilor, si daca ar fii sa fac o comparatie cu alti concurenti cel putin din tribul Villains cred ca ar iesi castigatoare. Oricum, dupa elimiarea lui Rob tribul Villains nu poate spera decat la o reuniune pentru ca altfel vor fii eliminati unul cate unul.

ricutza
15 Apr 2010, 01:19
mi-ar placea sa castige russell, amanda sau colby (desi colby e super varza la strategie, dar na)....

Dar Amanda e mai breaza? :P
deci in episodul 8 s-a vazut clar...
:P

ricutza
15 Apr 2010, 01:24
si Sandra creste usor usor in preferintele mele... super tare miscarea cu Russell...asteptam acum cu interes episodul 9...sper sa nu fie ceva recapitulativ.

ricutza
15 Apr 2010, 01:30
Pur si simplu fata lui Russel imi produce greata de aceea refuz sa ma uit la sezonul 19-Samoa unde stiu deja ca el va castiga.

daca esti fan survivor uita-te la sezonul 19...te va enerva russell in primele episoade, dar dup-aia devine foarte tare.
din punct de vedere al strategiilor, e unul din preferatele mele alaturi de micronesia, all star si primul sezon cu Ozzy (nu mai stiu cum se numeste).

si cu aceasta ocazie mi-am amintit de zilele din vacanta de vara in care vedeam un sezon de survivor in doua zile, nu asa cu taraita, un episod pe saptamana. :(

capodecina
15 Apr 2010, 14:43
[QUOTE=costyn162]si cu aceasta ocazie mi-am amintit de zilele din vacanta de vara in care vedeam un sezon de survivor in doua zile, nu asa cu taraita, un episod pe saptamana. :(

Pai, astepti sa apara tot sezonul 20 si te uiti apoi la el.:)) Initial asa am vrut sa fac eu, dar cu Russell in joc, nu am rezistat sa nu ma uit.

ricutza
15 Apr 2010, 15:10
[QUOTE=costyn162]si cu aceasta ocazie mi-am amintit de zilele din vacanta de vara in care vedeam un sezon de survivor in doua zile, nu asa cu taraita, un episod pe saptamana. :(

Pai, astepti sa apara tot sezonul 20 si te uiti apoi la el.:)) Initial asa am vrut sa fac eu, dar cu Russell in joc, nu am rezistat sa nu ma uit.

nope, ca nici nu mai am zilele atat de libere... si oricum iti dai seama ca si mie imi e greu sa rezist tentatiei de a ma uita la ele saptamanal.
plus ca daca astept sa se temrine, mai mult ca sigur dau peste spoilere si ma enervez...

shadowofnight
15 Apr 2010, 17:18
ricutza, ce miscare strategica a facut Amanda in episodul 8?:-?

Referitor la sezonul 19, mie mi-a placut de Russell in primele episoade, mi s-a parut (la momentul respectiv) amuzant cum trebaluia pe langa tabara, arzand sosete, cautand Idoli, etc.:))

Primul sezon cu Ozzy e Cook Islands.:D

costyn162
15 Apr 2010, 19:46
Survivor:Cook Islands mi-a placut si mie insa printre preferatele mele daca nu preferatul este Survivor Micronesia:Fans vs. Favorites. Sooper strategii, sooper concurenti, si multe eliminari pe neasteptate. Cu Russel va respect parerile insa eu personal nu pot oricat as incerca sa gasesc ceva pozitiv la el si nu as vrea sa castige. Adevarul e ca nu prea stiu cine o sa-l voteze. Dar asta depinde de cum joaca. Amanda e in varful preferintelor mele. Insa se pare ca in episodul 9 J.T va face o mare prostie. Se pare ca ii va da idolul imunitatii lui Russel insa nu stiu exact in ce imprejurari. Ramane de vazut.

costyn162
15 Apr 2010, 19:48
Apropo, o intrebare pentru voi, fanii Survivor. Nu vi se pare ca primele sezoane Survivor erau putin mai reale decat ultimele in special sezonul 20? Adica inteleg ca este mai multa actiune si atrage mai multi telespectatori dar se intampla mult prea multe coincidente. Credeti ca dat fiind faptul ca sunt concurenti care au mai participat este regizat un pic mai mult?

shadowofnight
15 Apr 2010, 20:22
Nu vi se pare ca primele sezoane Survivor erau putin mai reale decat ultimele?

Intrebarea asta e pentru molti:D.

Dar ma bag si eu si spun ca sunt de acord cu tine. Cel mai mult ma deranjeaza unele unghiuri din care filmeaza si unele din metodele de filmare, cateodata am impresia ca ma uit la ceva serial tv si nu un reality show. Hmm....dupa un anumit episod din acest sezon, nu mai agreez deloc nici Hidden Immunity Idols.

Apropo, nu stiti cam cati cameramani sunt in fiecare trib?

Inca ceva...mi-a ajuns un zvon foarte interesant la ureche. Se pare ca producatorii se gandesc la un alt all-stars season, pentru sezonul 22:-O. Stiu ca nu pare foarte credibil deoarece nu s-a terminat nici macar sezonul 20, dar am citit despre asta in cel putin 2 locuri diferite...Se pare ca va fi ceva de genul 'Second Chances' si va aduce doar jucatori care au fost votati foarte devreme (cum ar fi Marissa in Samoa sau Tina in Exile Island). O alta varianta ar fi sa aduca 10 oameni votati devreme si 10 oameni care au ajuns pana aproape de finalul jocului, desi prima mi se pare mai verosimila. :P Voi ce credeti?

costyn162
15 Apr 2010, 21:28
Nu am auzit acest zvon insa nu mi se pare imposibil deoarece Survivor este un reality-show cu foarte mare succes in America in special. Nu cred ca se vor opri la 20 de sezoane deci totul este posibil. Si mie tot prima varianta mi se pare nu neaparat verosimila cat placuta de vazut. Adica oricum ar fi sa aduca concurenti egali din punct de vedere al duratei in joc. Adica ori cei care au fost eliminati devreme, ori cei care au ajuns in finala. Sau o alta idee sa faca u n sezon cu toti castigatorii din sezoanele anterioare. Ar fii interesant.

costyn162
15 Apr 2010, 21:30
nu mai agreez deloc nici Hidden Immunity Idols.

A fost foarte tare faza cand cei din tribul Heroes au gasit idolulu in borcanul cu cafea. Ce era ciudat este ca aveau borcanul ala castigat la o proba de vreo 3 zile si exact atunci l-au gasit. Foarte fals momentul.

moltisanti88
15 Apr 2010, 21:58
Apropo, o intrebare pentru voi, fanii Survivor. Nu vi se pare ca primele sezoane Survivor erau putin mai reale decat ultimele in special sezonul 20? Adica inteleg ca este mai multa actiune si atrage mai multi telespectatori dar se intampla mult prea multe coincidente. Credeti ca dat fiind faptul ca sunt concurenti care au mai participat este regizat un pic mai mult?
Eu sunt de parere ca dupa primele 10 sezoane Survivor devine din ce in ce mai artificial. Sunt aproape sigur ca e regizat. Nu in totalitate, dar cat sa fie inca interesant pentru omul de rand. Producatorii si-au invatat lectia si nu vor mai permite niciodata sa avem un alt Survivor 5 (considerat un sezon slab pentru ca a fost plictisitor si previzibil), ceea ce e un lucru bun sau rau, depinde din ce unghi il privesti.

Eu faceam o comparatie intre Survivor si wrestling. E regizat, si stiu asta, dar il urmaresc pentru entertainment si pentru faptul ca s-ar putea ca producatorii sa aduca jucatori noi si personalitati interesante precum Russell, dar in acelasi timp apar si umpluturi si wannabe actors and models care sunt niste legume. In orice caz, Survivor are de tot pentru toti si va fi on-air mult timp de acum inainte.

Survivor 22, un alt All Stars?! Pare plauzibil, dar eu astept un sezon cu oameni noi.

ricutza
15 Apr 2010, 22:34
ricutza, ce miscare strategica a facut Amanda in episodul 8?:-?

Referitor la sezonul 19, mie mi-a placut de Russell in primele episoade, mi s-a parut (la momentul respectiv) amuzant cum trebaluia pe langa tabara, arzand sosete, cautand Idoli, etc.:))

Primul sezon cu Ozzy e Cook Islands.:D

pai ca a stat cu ochii deschisi si s-a uitat dupa JT. Daca nu se misca ea repede si cu telent, JT apuca sa ascunda idolul si dus era. A zis recunoscut si Candice asta. Plus ca a fost super ok si in competitii.

Si mie tot pentru intuitia idoleasca imi placea de Russell. Nu stiu de ce doarme acum si nu scormoneste printre copaci. Ca el oricum n-are nevoie de indicii.

ricutza
15 Apr 2010, 22:52

deci va rog nu ma deprimati cu intrebari din astea...normal ca sunt o multime de aranjamente si facaturi. eu nici macar nu cred ca nu au tot felul de ustensile gen lame de ras si periute de dinti din oficiu....bine, oricum conditiile sunt nasoale, dar nici nu cred ca e viata cruda care se vrea sa fie. nu-si direste nimeni sa faca un show in care toti competitorii sa fie doborati de raceli si boli si tot felul de chestii care normal ca se intampla cand dormi in frig si ploaie...

ricutza
15 Apr 2010, 22:59
. Insa se pare ca in episodul 9 J.T va face o mare prostie. Se pare ca ii va da idolul imunitatii lui Russel insa nu stiu exact in ce imprejurari. Ramane de vazut.

Bine, se stia de la inceput ca JT nu e cel mai mare geniu. Nu m-ar mira deloc sa faca prostia asta... Dar in 19 sezoane de Survivor nu s-a intamplat sa desconspire chestia socanta dintr-un episod in promo-ul precedentului, deci nu stiu daca lucrurile vor sta chiar asa. Sa vedem insa...
Sunt foarte curioasa care va fi relatia Parvarty-Amanda.

capodecina
16 Apr 2010, 09:18
dar eu astept un sezon cu oameni noi.

La fel si eu... sa lase si altora sansa de a juca acest joc. Plus ca fiecare dintre noi are antipatii... si faptu` ca un jocator care nu e agreat apare din nou in joc enerveaza. Prea mult star, heroes, etc... e aiurea.

Amanda si Parvati daca ajung impreuna... iar voi avea draci. Nu le-am suportat pe pasaricile alea. Mai ales in Micronesia.... ele doua + Cirie. Pffff... impuscate merita!>:)

moltisanti88
16 Apr 2010, 10:27
A mai vazut cineva ultimul episod? Russell was hilarious :))

shadowofnight
16 Apr 2010, 15:15
Desi nu-mi place sa o recunosc, mi-a placut episodul asta. :( Desigur ca au fost unele faze care m-au adus la exasperare, dar chiar mi-a placut ca au aratat-o pe Sandra mai mult, finally. Mi-a placut si Jerri vs. Colby, la Reward Challenge:D. 'Just one more minute, Jeff' :)).
Pana si Parvati a fost mai putin enervanta de obicei. Si trebuie sa ii acord credit pentru ca nu i-a spus lui Russell de idol. Dar asta nu inseamna ca imi place de ea:-O. Ati vazut la Tribal Council cum a inchis-o Sandra pe Danielle?:x:x

JT mi s-a parut de-a dreptul penibil cu scrisoarea aia:|. Mi-a adus aminte de cand eram copil mic si ma jucam de-a spionii si trimiteam mesaje scrise cu suc de lamaie sau ce o fi fost(:| .

A, ce m-a deranjat cel mai tare: "Celebrarea" faptului ca Amanda (si Parvati la Tribal Council) a ajuns la 100 de zile de joc. Uau...chiar era necesar? Imi imaginez ca e un sentiment foarte placut daca esti fan Amanda sau Parvati, dar cand favoritii tai nici macar nu mai sunt in joc si pe deasupra nici nu le suporti pe cele 2...:(

ricutza, imi pare rau, dar eu nu pot in niciun caz considera acea 'miscare' strategica. Si faptul ca a fost ok in competitii nu ma ajuta sa-mi schimb parerea despre ea. Sorry:D.

Vreau sa va intreb care e, pentru voi, topul celor mai proaste miscari facute vreodata in Survivor, si daca ceea ce a facut JT poate iesi pe primul loc. Topul meu arata cam asa:

1. JT dandu-i unui VILLAIN un HII, avand ca baza doar deductia stupida a lui Rupert, cum ca ar fi o all-girls alliance in acel trib. Consider ca oricine renunta la un HII pentru oricine altcineva decat aliatii sai e putin...:|:|:|:|

2. Erik(Micronesia) renuntand la Immunity Necklace. Pana de curand asta era pe locul 1, dar JT l-a detronat.

3. Ultimii 4 ramasi in Marquesas, care, in incapatanarea lor nu s-au putut hotari pe cine sa voteze, astfel incat au fost nevoiti sa aleaga pietre. Esti printre ultimii 4 oameni ramasi in joc, pentru numele lui Dumnezeu, da-l naibii pe aliatul tau ca tot ce mai trebuie sa faci dupa pentru a ajunge in fata juriului e sa castigi o nenorocita de proba. "Tomorrow we make our apologies, tonight we make our move."

4. Ian(Palau) lasandu-l pe Tom sa castige Final Immunity Challenge cu conditia sa o ia pe Katie la Final TC. :|

5. Cred ca trebuie sa fie James, in China, votat cu 2 Idoli in buzunar si 3 sau 4 TC-uri la care le putea juca.

vave
16 Apr 2010, 15:21
Mă iertaţi de off-topic, pentru că nu urmăresc serialul, dar vreau să precizez că îmi plac foarte mult posturile lui shadowofnight, ca cel anterior. :P

costyn162
16 Apr 2010, 16:11
Acum mi se descarca episodul 9 deci inca nu l-am vazut. S-a vorbit pe aici despre relatia lui Parvati cu Amanda dupa Reunire: parerea mea este ca Parvati ,sezonul asta a spart recordul la flirt. Nu stiu daca cu Russel a mers dar cert e ca langa el a ajuns pana aici. Foarte tare faza cand Russel i-a dat ei idolul imunitatii desigur fiin o miscare strategica si pentru el.

Cat despre cea mai proasta mutare in Survivor pentru mine unul nimic nu poate intrece actul lui Eric din Micronesia cand i-a dat colierul imunitatii lui Natalie. A dat un milion de dolari pe increderea unei........... Imi pastrez cuvintele. Dei erau ultimii 4 iar lutima imunitate avea mari sanse sa o castige daca concura cu Cirie, Parvati si Amanda iar voturile din partea jurilului erau clar in favoarea lui dupa ce Ozzy, Jason, Alexis si nu mai stiu cine fusesera eliminati de alianta fetelor.

shadowofnight
16 Apr 2010, 17:12
Nu cred ca Erik ar fi putut castiga ultima Imunitate. Poate ar fi ajuns printre ultimii 3, dar ma indoiesc si de asta. Ulltima proba din sezonul ala a fost de concentrare si rezistenta, nu? Amanda s-a descurcat bine la probe de genul, a castigat o proba asemanatoare in China si a rezistat destul de mult si la cea cu galeata, din episodul in care a fost votat Ozzy. Erik a iesit primul in acea proba si cel mai probabil ar fi trebuit sa concureze impotriva Amandei si a lui Parvati, nu vad cum ar fi putut castiga:P.

Sa vii cu impresii dupa ce vezi episodul:D.

ricutza
17 Apr 2010, 00:31
mie cea mai proasta miscare mi se pare cea facuta de James care a plecat cu doi idoli in traista.
dar si JT frate... ma gandesc ca e posibil insa sa nu fi vazut sezonul 19 cu Russell. Poate ca a fost aceeasi faza ca si cu Amanda la tribal councilul din micronesia (ca nu apucase sa vada rezultatul precedentului (nu-mi dau seama cum) si de-asta a repetat aceleasi greseli.

oricum incredibil. Parvarti e tare si ma bucur ca incepe sa invarta si ea diverse.
mare minune daca saptamana viitoare nu pleaca vreun erou....

moltisanti88
17 Apr 2010, 12:35
L-a mentionat cineva pe Lex la capitolul greseli capitale in Survivor? Omul asta i-a votat atat pe Rich, Colby si Ethan (slabindu-si considerabil tribul) precum si pe Jerri! Aceasta din urma fiind o greseala sinonima cu eliminarea lui, creând astfel drum pentru Rob si Amber.

shadowofnight
17 Apr 2010, 13:39
Mie nu mi se pare ca Lex ar merita sa fie intr-un top 5. De fapt, singura miscare proasta pe care a facut-o el, in opinia mea, a fost sa o voteze pe Jerri in locul lui Amber. Si eu i-as fi votat pe Rich si Ethan, doar au castigat o data.:P
Nu pot sa inteleg cum, in H v V, din 4 castigatori, 3 au rezistat pana la 'the merge'. :|

costyn162
18 Apr 2010, 07:45
Nu pot sa inteleg cum, in H v V, din 4 castigatori, 3 au rezistat pana la 'the merge'.

Intr-adevar ca jucator te gandesti ca respectivii jucatori au castigat o data deci nu mai li se pot acorda o a doua sansa. Insa in fiecare sezon incepe un joc nou si ar trebui sa nu se tina cont de cine a castigat si cine nu. Si revin la ideea ca s-ar face un sezon numai cu castigatorii. Ar fii foarte tare pentru ca atunci nu ar mai avea pe cine sa elimine.

ricutza
18 Apr 2010, 12:35
Mie nu mi se pare ca Lex ar merita sa fie intr-un top 5. De fapt, singura miscare proasta pe care a facut-o el, in opinia mea, a fost sa o voteze pe Jerri in locul lui Amber. Si eu i-as fi votat pe Rich si Ethan, doar au castigat o data.:P
Nu pot sa inteleg cum, in H v V, din 4 castigatori, 3 au rezistat pana la 'the merge'. :|

ce tare ar fi un final 3 cu cei trei care au mai castigat o data! >:)

costyn162
19 Apr 2010, 14:06
Aseara am vazut episodul 9 si pot spune ca ideea lui J.T. sustinuta de membrii tribului a foat intr-adevar cea mai slaba miscare din istoria Survivor. Cum poti sa oferi pe tava unui jucator ca Russel un idol al imunitatii care te poate duce pana in finala. Mai rau este ca si ceilalti membrii ai tribului au gandit la fel. Mi-a placut momentul cand Parvati a citit scrisoarea de la J.T. Deci, tribul Heroes au picat de prosti in fata Villains. Acum la reuniune mai am sperante in Sandra ca o s ale deschida ochii eroilor ca daca nu, jocul o sa fie in mainile lui Russel, va ajunge in finala cu Parvati si Daniele si probabil va castiga Rusel sau Parvati.

capodecina
19 Apr 2010, 16:44
Acum la reuniune mai am sperante in Sandra ca o s ale deschida ochii eroilor ca daca nu, jocul o sa fie in mainile lui Russel, va ajunge in finala cu Parvati si Daniele si probabil va castiga Rusel sau Parvati.

Sandra tre` sa zboare, hehe>:) Si aia, o japita. Nu sunt misogin, pur si simplu... nu o suport nici pe ea, nici pe Parvati, nici pe Amanda.

Referitor la cea mai proasta miscare a fost cea cand Erik i-a dat colierul altei... ghiciti ce? JAPITE

costyn162
19 Apr 2010, 20:27
Da , dar macar Erik era un tanar fara experienta de viata si fara sa stie ce planuri avea Natalie dar J.T. se presupune ca e maestru al jocului din moment ce a castigat sezonul 18. Totusi, vorbim de cei mai buni 20 de concurenti.Asemenea greseli nu se permit. Si sa sti ca nici io nu o ador pe Snadra dar vreau sa le deschida ochii eroilor pentru a vedea un joc mai interesant si poate pentru a vedea eliminarea lui Russel.

ricutza
19 Apr 2010, 22:33
Da , dar macar Erik era un tanar fara experienta de viata si fara sa stie ce planuri avea Natalie dar J.T. se presupune ca e maestru al jocului din moment ce a castigat sezonul 18. Totusi, vorbim de cei mai buni 20 de concurenti.Asemenea greseli nu se permit. Si sa sti ca nici io nu o ador pe Snadra dar vreau sa le deschida ochii eroilor pentru a vedea un joc mai interesant si poate pentru a vedea eliminarea lui Russel.

Hai sa nu o luam asa...Erik era fan..Erik se presupune ca a vazut toate sezoanele, ca scrie pe forumuri, ca analizeaza miscari. Deci hai sa nu-l tratam ca pe tanarul inocent.

Pe de alta parte JT e foarte ;posibil sa nu fi vazut toate sezoanele. Plus ca JT in sezonul lui a fost intr-adevar "a hero" ceea ce inseamna ca a lasat pe altcineva sa faca strategiile si marlaniile.

Nu sunt de acord nici ca Lex a facut o miscare neaparat proasta, cand a salvat-o pe Amber. Si-a jucat o carte mizand pe faptul ca Rob fusese intr-o oarecare alianta cu Cathy. Pozitia lui Lex era oricum proasta pentru ca era tinta sigura. Daca n-o salva pe Amber, Rob oricum era ofticat si ar fi facut tot ce putea ca sa-l voteze. Asa a mizat ca face o alianta cu Rob.

ricutza
19 Apr 2010, 22:38
daca nu, jocul o sa fie in mainile lui Russel, va ajunge in finala cu Parvati si Daniele si probabil va castiga Rusel sau Parvati.

Eu nu-s asa convinsa nici ca Rusel e mare fan Danielle ca s-o aduca pana in final 3, nici ca Parvati e prea dornica sa-l ia pe Russel in final 3. Plus ca Parvarti e fata desteapta si mai mult ca sigur ca va juca idolul pana sa se ajunga la ultimii 3, moment in care Russel va afla ca nu a fost informat de prezenta lui. Chestie care nu-i va pica bine, pentru ca lui nu-i plac strategii mai priceputi decat el.

Plus ca Rupert (in calitatea sa de erou) e foarte posibil sa nici n-o creada pe Sandra, si sa mearga in continuare pe ideea de conspiratie feminina a lui JT.

As vrea sa subliniez si faptul ca atat Amanada cat si Candice au zis ca nu e o idee buna sa trimita idolul in cealata tabara. Numai ca evident, idolul fiind la JT, deci nu in posesia lor, oricum n-ar fi avut ce sa faca. Si chestia asta cu impartitul idolului, s-a vazut ca nu prea functioneaza.

shadowofnight
20 Apr 2010, 16:42
Erik se presupune ca analizeaza miscari. Deci hai sa nu-l tratam ca pe tanarul inocent.

Erik a fost pacalit sa cedeze Colierul de catre Natalie, tot un fan - deci nu ar fi avut cum sa ii analizeze jocul. Pe durata celor 33 de zile (sau cate or fi fost) petrecute de el in joc, nu cred ca a dat dovada de abilitati de strateg.:P

Pe de alta parte JT e foarte ;posibil sa nu fi vazut toate sezoanele. Plus ca JT in sezonul lui a fost intr-adevar "a hero" ceea ce inseamna ca a lasat pe altcineva sa faca strategiile si marlaniile.

Tocantins nu mi s-a parut un sezon interesant si captivant, drept pentru care am urmarit sezonului cu un interes mediu pana in momentul in care a fost votata Sierra. Dupa acel episod am mai vazut doar probele de Imunitate, Survivor Auction (una din RC-urile preferate:D) si TC-urile. Cu toate astea, nu inteleg nici in ziua de azi de ce e JT atat de bine cotat - mie mi-a lasat impresia unui jucator mediocru care a intrat in alianta potrivita la momentul potrivit si a jucat un joc social rezonabil. Totusi, a castiat jocul si motto-ul jocului e 'Outwit, outplay, outlast'. Ma gandesc ca ar fi trebuit sa isi dea seama ca e o miscare cretina sa dea un Idol unui Villain.:|

Cat despre faptul ca e un erou pentru ca a lasat pe altcineva sa faca strategiile....urmand logica asta, Cirie ar fi trebuit sa fie in tribul Villains-ilor. De asemenea, Tom a fost un strateg bun si toata lumea il considera -nu fara motiv- un Hero. Oricum, logica lor pentru alegerea Heroes-ilor si Villains-ilor e foarte.....interesanta...:|.

capodecina
20 Apr 2010, 16:48
Da , dar macar Erik era un tanar fara experienta de viata

Prostalau, vrei sa spui.:)) Am ramas afis cand i-a dat colierul.

ricutza
20 Apr 2010, 23:13
Cat despre faptul ca e un erou pentru ca a lasat pe altcineva sa faca strategiile....urmand logica asta, Cirie ar fi trebuit sa fie in tribul Villains-ilor. De asemenea, Tom a fost un strateg bun si toata lumea il considera -nu fara motiv- un Hero. Oricum, logica lor pentru alegerea Heroes-ilor si Villains-ilor e foarte.....interesanta...:|.

Adevarul e ca Cirie in Micronesia n-a fost tocmai o bomboana. Candice iarasi mi se pare ca n-a fost tocmai ok in sezonul ei. Stephanie a fost super bitchy in al doilea sezon in care a participat, motiv pentru care a si pierdut de altfel. Intr-adevar Tom a fost un strateg bun si si Amanda a avut momentele ei (desi Amanada a avut si noroc sa fie langa jucatori puternici...nu zic ca a fost purtata in spate, ca nu e clar tipul asta dar nici n-a facut ea toate marlaniile). Si de fapt cam aasta s-a intamplat si cu Tom. Cand ai pe altcineva cu care esti aliat dar care e un pic mai marlan ca tine, tu treci drept bun strateg iar el devine "villian".

ricutza
20 Apr 2010, 23:15
Da , dar macar Erik era un tanar fara experienta de viata

Prostalau, vrei sa spui.:)) Am ramas afis cand i-a dat colierul.

eu eram cu ochii bulbucati ca Eliza....:)) =))

GianLuca
22 Apr 2010, 00:05
sezonu 20 este destul de penibil ....nu ii precum ma asteptam ....

GianLuca
22 Apr 2010, 00:09
adevaru ii ca niciun jucator nu cunostea stilu de joc a lui russell deoarece in timp ce deabia aparea pe cbs survivor samoa(in care a fos prezent russell ) incepeau filmarile la heroes vs villains .. situatia e cam ciudata si complicata... oricum rob m. merita sa ajunga intre ultimii.

moltisanti88
22 Apr 2010, 11:40
Cea mai mare greseala a lui Rob e ca l-a votat pe Randy in episodul doi. Daca o scotea de atunci pe Parvati altfel s-ar fi scris soarta acestui sezon.

GianLuca
22 Apr 2010, 12:45
si asta e adevarat ... trebuia sa o scoata atunci, dar dupa cum sa desfasoara parca ar fi regizat

shadowofnight
23 Apr 2010, 15:00
"Oh...My....Gosh...The Day of Reckoning has come, [JT] is gone and now, it's an individual game."

Cel mai satisfacator vot din acest sezon mirobolant. :x:x<:-P<:-P>:D<\m/ =D><):) =))

:-h JT!!

(Scuzati avalansa emoticoanelor.)

costyn162
23 Apr 2010, 18:24
Cu toate astea, nu inteleg nici in ziua de azi de ce e JT atat de bine cotat - mie mi-a lasat impresia unui jucator mediocru care a intrat in alianta potrivita la momentul potrivit si a jucat un joc social rezonabil.

Pentru mine J.T este unul dintre putinii castigatori care nu isi merita titlul. In Tocantins, sezon pe car eil vizionez in prezent, chiar daca nu este cel mai bun sezon, au fost cativa jucatori mai buni decat J.T. Iar despre sez 20, nu cred ca este cine stie ce hero...hai sa fim seriosi, J.T. a mintit, a inselat, a tradat aliante, si in prima zi din sez 20 a intrat in 2 aliante diferite deci clar urma sa tradeze. Cat despre Cirie, mie unul mi-a placut jocul ei, atat in Exile Island cat si in Micronesia. A dovedit ca acest joc nu este vorba in totalitate de forta fizica si a ajuns destul de departe in ambele sezoane. Si era interesant sa ajuinga si in H vs. V. la Reuniune. Insa cred ca ar fi trebuit sa intre in tribul Villains.

costyn162
23 Apr 2010, 18:30
Stephanie a fost super bitchy in al doilea sezon in care a participat, motiv pentru care a si pierdut de altfel. Intr-adevar Tom a fost un strateg bun si si Amanda a avut momentele ei (desi Amanada a avut si noroc sa fie langa jucatori puternici...nu zic ca a fost purtata in spate, ca nu e clar tipul asta dar nici n-a facut ea toate marlaniile). Si de fapt cam aasta s-a intamplat si cu Tom. Cand ai pe altcineva cu care esti aliat dar care e un pic mai marlan ca tine, tu treci drept bun strateg iar el devine "villian".

Stephenie a fost o jucatoare puternica din punctul meu de vedere. In H vs. V a iesit prea devreme din cauza lui James pe care nu l-am suferit niciodata. Amanda a jucat bine din moment ce a ajuns de 2 ori in finala si este si favorita mea in acest sezon. Iar despre Tom, respectele mele. A castigat jocul, fiind un adevarat hero, dupa parerea mea. Si te-as ruga sa imi spui cine a fost persoana cu care s-a aliat Tom care a fost mai "marlan" ca el si care l-a ajutat sa treaca drept un bun strateg. Ca Ian nu cred....Ian a fost un jucator bun, tot un hero iar daca nu ii ceda ultima imunitate lui Katee avea sanse impotriva lui Tom in finala.

costyn162
23 Apr 2010, 18:31
eu eram cu ochii bulbucati ca Eliza....

Da, chiar era foarte mirata si a fost un moment haios. Eliza mi s-a parut inca din Vanuatu, sezonul in care a jucat, foarte ciudata.

costyn162
23 Apr 2010, 18:33
sezonu 20 este destul de penibil ....nu ii precum ma asteptam ....

Singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca este cel mai regizat sezon de pana acum si astfel isi pierde realismul, care ii dadea farmecul.

costyn162
23 Apr 2010, 18:34
oricum rob m. merita sa ajunga intre ultimii.

Rob ar fii facut un joc mult mai interesant decat este acum...Si ar fii meritat sa castige. De aceea nu-l sufar pe Russel si sper din toata inima sa fie eliminat cat mai curand.

costyn162
23 Apr 2010, 18:36
Cea mai mare greseala a lui Rob e ca l-a votat pe Randy in episodul doi. Daca o scotea de atunci pe Parvati altfel s-ar fi scris soarta acestui sezon.

Nu stiu daca a fost neaparat o greseala si in plus nu decidea numai el cine va fii eliminat. Si Randy a avut ghinionul sa vina din cel mai slab sezon din punctul meu de vedere, Gabon. Cea mai mare greseala a lui Rob a fost sa aiba incredere in Coach. Si desigur, l-a subestimat pe Russel.

costyn162
23 Apr 2010, 18:37
si asta e adevarat ... trebuia sa o scoata atunci, dar dupa cum sa desfasoara parca ar fi regizat

Este regizat. Este clar. De aceea nu imi place la fel de mult ca sezoanele anterioare. Sa gaseasca indiciul pentru imunitate in cafea.. Haideti sa fim seriosil

shadowofnight
23 Apr 2010, 20:27
costyn162, sti ca poti da mai multe quote-uri in acelasi mesaj, nu?:D
Cat despre Cirie, mie unul mi-a placut jocul ei, atat in Exile Island cat si in Micronesia. A dovedit ca acest joc nu este vorba in totalitate de forta fizica si a ajuns destul de departe in ambele sezoane.
Corect, corect, perfect de acord cu tine. :D:x

Si era interesant sa ajuinga si in H vs. V. la Reuniune. Insa cred ca ar fi trebuit sa intre in tribul Villains.
Si eu cred ca ar fi trebuit sa intre in tribul Villains, daca e sa ne luam dupa cum a jucat in Micronesia, desi, dupa cum am mai spus, nu stiu pe ce s-au bazat ei(producatorii) cand au ales jucatorii si triburile din care vor face parte. :-??

costyn162
28 Apr 2010, 12:55
Episodul 10 mi-a dovedit inca o data ca J.T este cel mai slab concurent din istoria Survivor. Este imposibil sa nu fii auzit de Russel din Samoa. Si chiar daca nu ar fi stiut este imposibil ca intr-un joc ca Survivor sa oferi pe degeaba un idol al imunitatii care te poate duce la castigarea concursului daca stii cum sal folosesti.
Nu stiu de ce, dar am impresia ca Parvati se va alia cu Amanda, si daca o iau si pe Danielle si Candice poate mai fac o alianta a fetelor. Insa imi pastrez afirmatia si dorinta: vreau sa il vad pe Russel eliminat.

ricutza
29 Apr 2010, 16:04
Stephenie a fost o jucatoare puternica din punctul meu de vedere. In H vs. V a iesit prea devreme din cauza lui James pe care nu l-am suferit niciodata. Amanda a jucat bine din moment ce a ajuns de 2 ori in finala si este si favorita mea in acest sezon. Iar despre Tom, respectele mele. A castigat jocul, fiind un adevarat hero, dupa parerea mea. Si te-as ruga sa imi spui cine a fost persoana cu care s-a aliat Tom care a fost mai "marlan" ca el si care l-a ajutat sa treaca drept un bun strateg. Ca Ian nu cred....Ian a fost un jucator bun, tot un hero iar daca nu ii ceda ultima imunitate lui Katee avea sanse impotriva lui Tom in finala.

Pai fix Ian, a fost mai "marlan" decat Tom. Ca de-asta a si ajuns sa-i cedeze locul lui lui Katee. S-a simtit cu constiinta mult prea incarcata. Mie mi-a placut de el. In general la Survivor e cam greu sa joci si sa ramai cinstit si corect. Iar eu apreciez mai mult jucatorii care joaca bine strategic, si nu neaparat pe cei care castiga banii ramanand prieteni cu toti.

ricutza
29 Apr 2010, 16:12
Episodul 10 mi-a dovedit inca o data ca J.T este cel mai slab concurent din istoria Survivor. Este imposibil sa nu fii auzit de Russel din Samoa. Si chiar daca nu ar fi stiut este imposibil ca intr-un joc ca Survivor sa oferi pe degeaba un idol al imunitatii care te poate duce la castigarea concursului daca stii cum sal folosesti.
Nu stiu de ce, dar am impresia ca Parvati se va alia cu Amanda, si daca o iau si pe Danielle si Candice poate mai fac o alianta a fetelor. Insa imi pastrez afirmatia si dorinta: vreau sa il vad pe Russel eliminat.

Parvarti a fost geniala in episodul 10. Asa se joaca idolii frate.
Mi-a parut insa un pic rau de Heroes pentru ca totusi in episodul asta au avut o strategie interesanta (poate mai putin Candice care nu cred ca era cazul sa renunte asa de usor la imunitate). Dar probabil ca asa a fost mai bine ca altfel nu si-ar fi dat seama de Parvarti.
Nu prea mai cred ca Amanda se va alia cu Parvarti, pentru ca ea nu o sa mai aibe incredere in Amanda. A si zis... Si sincer dupa ce Danielle a usor santajat-o cu imunitatea, ma gandesc ca Parvarti o sa ramana cea mai apropiata de Russell.

shadowofnight
29 Apr 2010, 16:39
Parvarti a fost geniala in episodul 10. Asa se joaca idolii frate.

Eu am o alta idee.:D Desigur ca privirea si 'Damn it'-ul lui JT cand a vazut al doilea Idol au fost sublime, dar nu cred ca acea miscare a fost cea mai inteligenta.

Sa ne amintim de episodul in care a fost votata Cirie (:(). Dupa ce Eroii s-au intors de la IC, a fost un cadru in care Cirie si Candice discutau despre strategia lor. Urmau sa voteze 3 pentru Tom si 3 pentru Colby. In eventualitatea in care unul din ei ar fi folosit Idolul, celalalt ar fi plecat acasa. Daca nu l-ar fi folosit nimeni, ar fi votat din nou. De data asta ar fi votat 4 pentru Tom si 2 pentru Colby, in eventualitatea in care unul din ei ar fi folosit Idolul. Cred ca e safe sa presupunem ca Idolii se pot folosi si in runda a doua de vot.

Asa ca o miscare cu adevarat geniala ar fi fost sa nu se apuce ea sa imparta Idolii in stanga si in dreapta, ci sa astepte sa vada cine cum voteaza. Ar fi vazut ca vor fi 5 voturi pentru Jerii si 5 pentru JT. Apoi, dupa ce ar fi votat din nou toti, mai putin Jerri si JT i-ar fi dat 1 idol lui Jerri si JT ar fi plecat cu siguranta acasa (chiar daca ar fi votat-o toti Villain-si pe Jerri, ea l-ar fi votat pe JT stiind ca toate voturile pentru Jerri ar fi fost anulate. Ar fi fost foarte fain ca JT sa fie trimis acasa cu 1 vot:))). Si nimeni in afara de Danielle nu ar mai fi stiut de al doilea Idol.

costyn162
30 Apr 2010, 13:59
Cred ca e safe sa presupunem ca Idolii se pot folosi si in runda a doua de vot.

Nu stiu sigur daca au voie sa foloseasca idolul de imunitate da ca se voteaza a doua oara. Pentru ca deja se obtin informatii si perosnaa care il are stie ce sa faca exact cu el. Si nu cred ca in istoria Survivor a fost vreodata vreo situatie de genul.

ma gandesc ca Parvarti o sa ramana cea mai apropiata de Russell.

Nu stiu cata incredere o sa mai aiba Russel in Pravati dupa chestia cu idolul. Insa s-ar putea sa o mai tina in joc sau invers, sa-l tina ea pe el in joc, doar pentru strategie. Crad ca in episodul 11 Sandra o sa aiba o hotarare foart eimporanta care poate decide soarta jocului.

shadowofnight
30 Apr 2010, 15:31
Pey nu a mai fost o situatie asemanatoare, dar nu vad de ce nu ar fi permisa folosirea unui Idol si in runda a doua. :)

A mai vazut cineva episodul de azi?:D In sfarsit a plecat Amanda, nu am putut-o suferi sezonul asta...Bine, nici inainte nu eram cel mai mare fan, dar m-a scos din sarite in repetate randuri in H v V.

moltisanti88
30 Apr 2010, 16:51
Greu s-au mai hotarat ce sa faca. Candice a dezamagit din nou si a aratat de ce nu-si merita locul in acest all stars.

shadowofnight
30 Apr 2010, 17:02
Corect, desi Candice a inceput sa ridice semne de intrebarea inca din episodul 6 sau 7.
La fel si Colby. M-a amuzat cum el incerca sa vizioneze filmul ala in timp ce alea doua se bateau ca proastele pentru indiciu. :))

moltisanti88
30 Apr 2010, 17:19
Colby parca e in vacanta. Nu prea e implicat foarte mult in joc. Miscari strategice nu face, e mereu absent si nu are nicio sansa sa castige. Imi pare rau pentru el, deoarece mi-a placut mult in sezonul 2. Acum insa e pierdut. :(

shadowofnight
30 Apr 2010, 17:27
Stiu.
Si mie mi-a placut de el in sezonul 2, dar omul a avut un sezon bun si 2 in care a dormit. Ce sa cred eu din asta?:(

Ai vazut cat de nesimtit a fost Russell la TC?:-O
"Sandra is just there." Netrebnicul.

Si Jeff insista sa ma scoata din sarite in fiecare episod.
(catre aceeasi Sandra, la RC) "That was just a waste of shots, right there."

Ce naiba a patit sezonul asta?:-O

moltisanti88
30 Apr 2010, 18:04
Faza aia de la TC cu Russell e o alta dovada pentru care nu va castiga. Nu le are cu social skills. Cineva ar trebui sa-l anunte ca scopul jocului e sa castigi, nu sa ii elimini pe restul. El e expert in asta, dar lipseste finalizarea, din cauza asta nu e the best ever.

Jeff e ridicol in ultimul timp. In trecut nu imi imaginam un Survivor fara el, insa acum chiar o vad ca pe o buna posibilitate. Ca alternativa ar fi frumos ca un ex jucator sa se intoarca pe post de host. :D

shadowofnight
30 Apr 2010, 18:37
Da, corect. Desi e greu sa afirmi ca jucatorul X e cel mai bun jucator din istoria jocului, cu siguranta nu e greau sa spui ca Russell NU e acel jucator.

Ca alternativa ar fi frumos ca un ex jucator sa se intoarca pe post de host.

Asa-i ca te gandesti la Boston Rob?:))

moltisanti88
30 Apr 2010, 18:50
De ce nu Cirie? :D

shadowofnight
30 Apr 2010, 19:12
Eeeeee...as vrea eu. :))8->
Dar nu cred ca are sanse prea mari, de la Micronesia incoace am avut impresia ca Jeff are ceva (si) cu ea.
Oricum, nu mi-o pot imagina zicand "Survivor ready?".
Cel putin nu fara sa izbucneasca in ras. :D

Sa faca inca un all stars cu premiul sansa de a deveni noul host.
Nah, ar fi prea aiurea. :P

moltisanti88
30 Apr 2010, 19:23
Oricum nu ne garanteaza nimeni ca noul host va fi cu mult mai bun. Poate va fi si mai rau cu participantii :))

shadowofnight
30 Apr 2010, 19:34
Pey sa speram ca nu va avea cine stie aere din primele sezoane.
Sau sa speram ca Jeff e doar frustrat deoarece his buddy Colby nu face nimic si incearca sa ii puna pe ceilalti concurenti intr-o lumina cat mai proasta.

Oricum, ma enerveaza ca nimeni nu apreaciaza adevaratii jucatori si ii pupa undeva pe ceilalti. De exemplu faza cu JT, majoritatea articolelor pe care le-am citit sustin tare si raspicat ca miscarea lui JT a fost de fapt foarte inspirata, ca ar fi mers cu oricine altcineva, ca e nedrept ca nimeni nu a vazut Samoa (desi asta chiar asa e) si nu merita nici macar in Top 5 (sau 3, poate era 3) al celor mai cretine miscari ever. ~X(

moltisanti88
30 Apr 2010, 19:39
Daca macar unul dintre concurenti ar fi vazut sezonul 19 l-ar fi votat pe Russell din prima incercare.

Referitor la miscarea lui JT, eu zic ca nu a fost o idee chiar atat de tampita, ci a fost una extrem de riscanta. Daca i-ar fi reusit toata lumea l-ar fi ridicat in slavi si nu ar mai amintit nimeni de Stephen cand ar vorbi despre JT.

Clipurile de la Ponderosa sunt destul de interesante :P Imi place cand le da de mancare dupa ce sunt eliminati :)) http://www.cbs.com/primetime/survivor/video/?vs=Ponderosa

Apropo, Coach parca e Michael Scott din The Office :))

shadowofnight
30 Apr 2010, 19:53
Dar cum sa nu fie tampita?:))
A dat un Idol unui membru din tribul advers, bazandu-se doar pe presupunerea lui Rupert (care, nu e niciun secret ca nu e cel mai priceput strateg). Si tribul respectiv se numeste THE VILLAINS TRIBE. Chiar daca nu l-a vazut pe Russell in Samoa, nu ar trebui sa stie mai bine? A castigat jocul, totusi. Nu a spus Jeff de nu stiu cate ori ca "The Villans: the most notorious, deceiving, manipulative players ever"...

Si in plus, de ce sa nu astepte pana la The Merge? Chiar daca Russell ar fi fost votat, si-ar fi folosit Idolul dupa ce se reunesc triburile si ar fi votat o Villain girl, si ar fi avut avantaj. Cum sa nu te gandesti la varianta asta cand n-ai nimic de facut toata ziua? Sau daca ai luat in calcul si varianta asta, cum DUMNEZEU ai ales ca prima metoda e mai buna sau mai sigura?:-O

Cred ca e foarte rezonabil sa spunem ca, practic, Amanda a fost votata din vina lui JT (si pentru ca a dat inapoi indiciul, dar asta e alta poveste). Daca un villain ar fi plecat in locul lui JT, sansele ca Amanda sa fi plecat dupa erau muuuuuuuuuuult mai mici, fiindca JT e considerat un jucator mai puternic decat Amanda. Si cred ca e la fel de rezonabil sa spunem ca toti Eroii care vor pleca inaintea unui Villain au iesit din joc din cauza miscarii lui JT. Pana acum, si-a nenorocit jocul sau si pe cel al Amandei. Cati alti jucatori si-au stricat si jocul lor si cel al altora?

Refetor la clipul acela, am vazut unul in care, explicatia Amandei pentru ca a iesit din joc a fost "Candice screwed up everything", sau ceva de genul. :|

costyn162
02 May 2010, 09:36
Am vazut episodul deci am revenit cu parerile despre evenimentele din acest episod.

Candice a dezamagit din nou si a aratat de ce nu-si merita locul in acest all stars.

Sunt total de acord. Candice cred ca stie foarte bine sa patineze pentru ca a alunecat perfect printre concurenti atat in Cook Island cat si in acest sezon. Si faptul ca s-a lasat pacalita de Russel o pune pe aceeasi linie cu J.T.(eu unul o asez pe o trepta mai jos). Astept sa vina momentul cand Russel o va trada si o va elimina.

La fel si Colby. M-a amuzat cum el incerca sa vizioneze filmul ala in timp ce alea doua se bateau ca proastele pentru indiciu.

Colby este absent la joc. Din moment ce era in alianta cu Amanda de ce i-a zis sa-i dea idolul lui Danielle. Eu unul pur si simplu il pastram. E un joc si daca nu ai grija de un lucru atat de imporant o platesti. Deci Colby este al doilea care coboara in topul preferintelor mele.

Ai vazut cat de nesimtit a fost Russell la TC?
"Sandra is just there." Netrebnicul.

Inteleg ca fost nenorocit, si-a clasat emmbrii aliantei evident iar pe Sandra a exclus-o. Insa ce nu inteleg este de ce Sandra a votat-o totusi pe Amanda. Insa, cred ca e singura persoana cu care tin in acest sezon.

Ce naiba a patit sezonul asta?

Este un sezon cu mult mai multa actiune insa mult mai fals decat celelalte. Jeff face comentarii cat se poate de subiective iar locurile unde pun acei idoli de imunitate sunt pur si simplu absurde. In bolul cu floricele, hai sa fim seriosi...

Faza aia de la TC cu Russell e o alta dovada pentru care nu va castiga. Nu le are cu social skills. Cineva ar trebui sa-l anunte ca scopul jocului e sa castigi, nu sa ii elimini pe restul. El e expert in asta, dar lipseste finalizarea, din cauza asta nu e the best ever.

Sunt total de acord. Insa, la cate se intampla in sezonul asta nu m-ar mira mai nimic. Din punctul meu de vedere Russel nu as putea sa castige niciodata insa asa cum toti se lasa pacaliti de el poate asa o sa il voteze si la final.

costyn162
02 May 2010, 09:38
Pe post de host nu cred ca Cirie ar fii cea mai potrivita. Iar despre Boston Rob la cum vorbeste cred ca i-ar lua ceva timp sa explice proba. Totusi, hai sa fim seriosi, cat va dura Survivor nu cred ca se va schimba host-ul. De dat afara cu siguranta nu il vor da pe Jeff iar sa renunte el in nici un caz la cati bani a castigat datorita acestui concurs.

shadowofnight
03 May 2010, 13:33
Insa ce nu inteleg este de ce Sandra a votat-o totusi pe Amanda.

Deoarece Candice a vrut sa o voteze pe Amanda. Daca Sandra ar fi votat-o pe Parvati ar fi fost 5-5. :P

Russel nu ar putea sa castige niciodata insa asa cum toti se lasa pacaliti de el poate asa o sa il voteze si la final.

Eu am vazut cateva clipuri cu Ponderosa, in care Coach + Courtney + JT + Amanda sustineau sus si tare cat de mult il urasc (Courtney in special:D) si cum nu ar vota pentru el niciodata. Russell nu le are cu partea sociala a jocului, deci ma indoiesc sa reusasca sa ii convinga la Final TC. Deja sunt 4 voturi impotriva lui. Rupert a spus de nenumarate ori ca Russell "is a piece of garbage". Dupa cum ai spus si tu, probabil o va trada si elimina pe Candice, asa ca ea va fi suparata si nu va vota pentru el. Pana acum sunt 6 voturi imptoriva lui. Sandra cu siguranta nu il va vota, il uraste de moarte; iar daca le tradeaza pe Parvati si/sau Danielle, mai mult ca sigur nici una din ele nu va vota pentru el. Si ne mai raman Jerri si Colby. Habar nu am ce ar face ei, dar chiar daca printr-o MINUNE l-ar vota pe Russell, ar fi doar 2 voturi. Russell nu poate castiga. :)

costyn162
05 May 2010, 08:34
Chiar daca Russel este raufacator autentic s-ar putea ca multi concurenti sa aprecieze faptul ca a fost un jucator foarte pregatit din punct de vedere strategic si sa-l voteze. Dar se poate sa fie si furiosi ca i-a tradat. Insa Parvati si Danielle s-ar putea sa nu fie tradate si sa le ia cu el in finala. Ramane de vazut.

costyn162
09 May 2010, 08:17
Deci episodul 12 nu mi-a placut desi a avut si partile lui bune. Prima parte m-a enervat din nou Colby la proba pentru imunitate: cum este posibil ca fiind clar in pericol de a fii eliminat sa renunti dupa cateva zeci de minute pentru 2 gogosi;absurd. Insa ce a fost bine este ca Candice a fost eliminata datorita ideii lui Jerri. In a doua parte, imunitatea desigur ca nu mi-a placut pentru ca a castigat Russel. Iar acea minciuna pentru a le desparti pe Parvati si pe Danielle a fost josnica. Faptul ca au eliminat-o pe Danielle m-a scos din sarite. Insa acum incepe un joc nou, pentru ca Parvati a abandonat alianta. Jerri m-a enervat, tot nu pot sa cred cum mai pot avea oamenii astia inceredere in Russel. Sper ca Rupert si Colby sa nu se lase inselati de Russel desi cred ca o vor face. Inchei prin a spune ca ma bucur ca Sandra a gast idolul imunitatii.

moltisanti88
09 May 2010, 09:35
Deci episodul 12 nu mi-a placut desi a avut si partile lui bune. Prima parte m-a enervat din nou Colby la proba pentru imunitate: cum este posibil ca fiind clar in pericol de a fii eliminat sa renunti dupa cateva zeci de minute pentru 2 gogosi;absurd. Insa ce a fost bine este ca Candice a fost eliminata datorita ideii lui Jerri. In a doua parte, imunitatea desigur ca nu mi-a placut pentru ca a castigat Russel. Iar acea minciuna pentru a le desparti pe Parvati si pe Danielle a fost josnica. Faptul ca au eliminat-o pe Danielle m-a scos din sarite. Insa acum incepe un joc nou, pentru ca Parvati a abandonat alianta. Jerri m-a enervat, tot nu pot sa cred cum mai pot avea oamenii astia inceredere in Russel. Sper ca Rupert si Colby sa nu se lase inselati de Russel desi cred ca o vor face. Inchei prin a spune ca ma bucur ca Sandra a gast idolul imunitatii.
Pai nu cred ca au incredere in el, dar tu nu ai tine langa tine un jucator in fata caruia nu ai cum sa pierzi in finala? Cu toate declaratiile lui, in stil Ali, e clar ca Russell nu e cel mai bun, pentru ca, precum am zis-o mai sus, scopul jocului e sa castigi, nu sa ii elimini pe ceilalti, din acest punct de vedere Sandra are o strategie mai buna. Mie imi place mult Russell, e un personaj extrem de important pentru entertainment-ul din Survivor, pacat ca nu le are cu jocul social.

shadowofnight
09 May 2010, 09:45
Jeffrey a fost baiat destept episodul trecut. Bravo lui, sa citeasca indiciul cu voce tare, ca sa-l auda toata lumea, indiferent daca au castigat proba sau nu. Data viitoare ar putea la fel de bine sa aduca un Idol cu el si sa-l arunce peste umar, cum fac miresele cu buchetul de flori.

Singura parte care mi-a placut a fost ca Sandra a gasit HII. Desi, mi s-a parut penibil cum toata lumea a luat-o razna cand au ajuns in tabara. Ma enerveaza nespus vanatoarea asta de Idoli. Deja e al saselea Idol sezonul asta. :|

ricutza
09 May 2010, 17:11
Am vazut azi ultimele doua episoade si mi s-au parut geniale. mi-a parut super rau de amanda, dar nu prea a avut ce sa faca. era nasol sa nu-i dea indiciul lui danielle, dar eu una l-as fi deschis si l-as fi citit.
Oricum a dovedit inca o data ca e cu ochii acolo unde trebuie, spre deosebire de Colby care era de pe alta planeta.

Ultimul episod a fost iar genial, in prinul rand pentru ca a iesit Candice (care m-a enervat la faza cu amanda), si apoi pentru ca Russell a scos-o pe Danielle. Culmea e ca de fapt strategic ar fi trebuit sa o scoata pe Parvarti pentru ca Danielle acceptase sa-i faca jocul adica sa nu-i spuna lui Parvarti de discutia cu Russell. Dar na, l-a vrajit si pe el Parvarti. Oricum mie clar imi placea mult mai putin de Danielle asa ca m-am bucurat ca a iesit.
Plus ca a iesit pe prostia ei ca daca la tribal council nu dadea in sus si jos cu mirifica ei alianta, poate mai avea o sansa...

Oricum pentru mine Russell e clar cel mai bun jucator ever, si mi-ar placea sa ajunga in finala. Din pacate insa cred ca si-a facut prea multi dusmani pe fata...nu stiu daca o sa reuseasca sa reziste pana la final. Oricum, foarte tare sezonul asta.

costyn162
09 May 2010, 20:22
E clar k sunt pareri impartite in ceea ce il priveste pe Russel. Mie nu mi se pare cel mai bun jucator. Sa tradezi in stanga si in dreapta cu atata usurinta te poate duce departe in joc dar vine momentul cum e finala in care platesti pentru toate. In felul in care joaca Russel nu o sa castige Survivor nici daca joaca in 10 sezoane. Faza cu Danielle mi s-a parut o greseala, pur si simplu nu trebuia sa o elimine, chiar nu si-a avut rost intriga aia. Sandra are o pozitie deastul de buna in concurs si cred ca este singura cu care tin cu adevarat. In Rupert mi-am pierdut speranta pentru ca sunt convins ca se va lasa convind de Russel.

capodecina
11 May 2010, 13:25
si-a facut prea multi dusmani pe fata...nu stiu daca o sa reuseasca sa reziste pana la final.

Ma enerveaza ca nu o zboara pe spurcata aia` de Sandra.

shadowofnight
11 May 2010, 15:15
molti, ziceai ca vei face o analiza a jocului fiecaruia dintre ultimii 5 sau 6 participanti. :D
Chiar daca nu prea mai are rost....da-i drumul, ca sunt curios ce vei zice! Desi am o vaga idee.:P

moltisanti88
11 May 2010, 16:25
Da, ai dreptate :). Ti-am spus la inceput ca nu prea am favoriti atunci cand debuteaza un nou sezon (asta cu conditiile sa nu fie All Stars) si imi fac pareri referitoare la concurenti dupa vreo 8-9 episoade, iar cand se apropie finala imi gasesc si un personaj pe care sa-l sustin. Acum suntem pe final, cred ca mai sunt 2, maixim 3 episoade, si o sa ma pronunt fata de fiecare participant ramas si, desi nu ma mai intereseaza in mod special, o sa iti zic cine vreau sa castige. Desi amandoi stim cum se vor desfasura lucrurile, o sa incerc sa fiu detasat de spoilere. :P

Russell - il iau primul pentru ca tot de el s-a discutat pe acest forum. A fost initial unul dintre favoritii mei, si inca e. Omul are personalitate, e charismatic si ma face sa rad. Imi place modul in care joaca Survivor, desi nu se poate cenzura cateodata.(vezi cand i-a zis lui Rob "One of these two", referindu-se la Sandra si Courtney). Nu cred ca va castiga deoarece nu are cine sa-l voteze. Strategia lui e MULT prea agresiva si nu poate convinge pe nimeni ca asa se joaca Survivor. Jocul social e catastrofal si imi pare rau oameni buni care mai scrieti pe forum, dar NU e deloc cel mai bun ever. Sa ajungi in finala ca sa pierzi de fiecare data pentru ca te-ai comportat ca un imbecil e o tactica stupida. Si I get the whole villain thing, favoritul meu all time e Brian (cu Rich a close second), dar el a castigat fiind brutal cu ceilalti. Russell nu se poate compara.

Rupert - parca mi-a placut mai mult in acest sezon decat in precedentele sale aparitii. Pot sa zic ca "Now I get it", referindu-ma la obsesia Americii cu omul acesta. Ok, astea fiind zise, din punct de vedere strategic e tot incapabil si naiv. E clar ca nu stie ce si cum sa faca ca sa ajunga departe si sa castige, a ajuns pana aici din cauza faptului ca Russell e paranoic. Sunt sigur ca si el si-a facut dusmani si cred ca e si el destul de insuportabil prin tabara (vezi cand a certat-o pe Candice in legatura cu modul in care aceasta prepara mancarea). Oricum e un erou, si daca ajunge in finala e greu sa nu-l votezi, atata timp cat in juriu exista un JT, care gandeste ca o piatra si voteaza nu pe baza argumentului "cine e cel mai merituos" ci pe argumentul "he's a hero". Nu merita sa castige si daca nu iese inainte de final 3, probabil ca va aduna niste voturi.

Colby - dezamagitor. Nu numai ca nu spune nimic, dar nici nu face nimic si nu e acelasi om. Chiar si in sezonul 8 a fost mai interesant de urmarit, acum e schimbat si ma deranjeaza sa il vad asa. Parca e un prieten din liceu cu care nu te-ai intalnit ani de zile, iar la reintalnire observi ca e un... boschetar, ceva de genul. Nu stiu daca va castiga, inca il simpatizez si vreau sa ajunga cat mai departe, dar nu merita sa castige, si din punctul meu de vedere nici nu ar merita sa fie in acest sezon. A fost pur si simplu useless.

Parvati - hmmm. deci pe ea nu am suportat-o de la inceput. lipsa de moralitate in jocul ei ma dezgusta si voiam sa iasa din episodul doi cand l-au votat pe Randy...ah cate s-ar fi schimbat daca Rob ar fi votat-o atunci pe Parvati. E o fosta castigatoare, deci stie cum e sa castigi, strategic cunoaste jocul, dar se foloseste de unele trucuri de care altii nu dispun. Combina strategia cu sex-appealul si e greu sa o scoti afara, din cauza aceasta e periculoasa. Dar aici se rezuma descrierea ei ca jucatoare Survivor. E doar periculoasa, din punct de vedere strategic exista persoane care gandesc mai mult, mai bine si mai sanatos decat ea. Nu vreau sa castige!

Jerri - nu ma prea intereseaza de soarta ei. e ca si Colby. Pur si simplu nu o vreau in finala pentru ca l-a tradat pe Rob si l-a derutat si pe idiotul ala de Coach...asa ca...nu imi pasa. Jocul ei e lipsit de loialitate si de miscari strategice importante. Ea s-a dus cu "majoritatea", Russell o poarta spre finala, la fel cum o face si cu Parvati sau Sandra.

Sandra - e preferata mea acum. Sandra a mai castigat o data prin strategia ei "as long as it ain't me" si poate ca o va face inca o data. O merita pentru ca stie cum sa-l joace pe Russell. Jocul ei social, relaxat si oarecum indiferent e cel mai mare atu al ei, stie cand sa taca, stie cand sa faca o miscare buna, e mai desteapta decat Russell, cel putin la nivel de observatie al celorlalti jucatori. Nu se panicheaza, nu e paranoica, e intr-adevar o jucatoare buna. Probabil ca va castiga, e favorita in acest moment. Pay attention people. Daca Russell e chiar atat de MARE jucator isi va da seama ca nu va avea cum sa castige cu Sandra in finala si va trebui sa renunte la ea. Trebuia sa ramana cu Danielle, si-a sapat singur groapa....ma rog... Sandra FTW! :D

Acum e randul tau :P

shadowofnight
11 May 2010, 20:38
Mda, o sa incep prin a spune ca acesta nu e deloc F6-ul pe care mi l-am inchipuit si ca sezonul acesta m-a dezamagit. Desigur, a fost mai plin de actiune decat altele, mai incitant, captivant whatever. Totusi, nu cred sa fi fost vreun episod in care sa nu se fi luat cel putin 2 decizii idioate. Ce sa mai vorbim de Hidden Immunity Idols, pana acum au fost 6 - un numar exagerat de mare, IMHO. Jocul a fost redus la a gasi Idoli si a castiga Imunitati. Mi-au lipsit partile in care persoana aflata in pericol (sau grupul aflat in minoritate) se straduieste din rasputeri sa-i convinga pe ceilalti sa isi schimbe votul. Acum sau ai Idoli, sau esti terminat. Dupa cum zicea si Tom, a lipsit aproape in totalitate 'the human element'. Din nefericire. :(

Anyways, acum trec si la concurenti. Voi incerca sa gasesc si o fraza care sa le caracterizeze jocul:D. Si incep cu...

Colby - "I didn't even see what happened, I was watching Treasure Island."

El a iesit din joc in secunda in care Tom a fost votat. Nici dpdv strategic, nici dpdv fizic nu m-a impresionat sezonul asta. Daca punem la socoteala si atitudinea de 'I know I'm going home, whatever' de dupa eliminarea lui Tom, ei bine...:(
In nici un caz nu as vota pentru el sa castige cei 100,000$. A fost un simplu spectator. Si inca nu pot sa cred ca i-a spus Amandei (cu care era in alianta) sa ii dea indiciul lui Danielle (cu care nu era in alianta). Nu a meritat sa ajunga atat de departe.:-<

Parvati - "I don't ride coattails, baby."

Pentru mine, ideal ar fi fost sa iasa in episodul 2.
Desi nu imi place absolut deloc ca si personalitate si nu ii pot suferi rasul ala fals si strident, ea cel putin a dat suficiente dovezi ca gandeste si vrea sa castige. A jucat un joc foarte echilibrat. Nu apreciez deloc faptul ca flirteaza cu 'clearly, anything that walks' si in continuare nu cred ca folosirea a 2 idoli la TC-ul in care a fost eliminat JT a fost cea mai buna miscare, dar mi-a placut ca nu s-a lasat intimidata de Russell si ca a fost loiala Danielle-ei. Categoric a fost mai buna decat cel putin 3 dintre cei 6 'supravietuitori'.

Jerri - "I have absolutely no idea what just happened, but with this vote..."

Ea nu gandeste. Pur si simplu. A fost amuzanta pe alocuri (de ex. cand a castigat imunitatea) si are niste replici absolut mortale ("That girl is like a virus":x). Dar doar replicile i le pot lauda, nu si jocul. A facut o greseala foarte mare cand l-a votat pe Rob si ar fi trebuit sa iasa in locul lui Courtney.

Rupert - Nu am idee.:P

Probabil ca el m-a dezamagit cel mai mult, dintre participanti. Nu pot sa cred ca asta a fost unul din preferatii mei in Pearl Islands. Din comentariile lui Stephenie, Cirie, Tom, Candice, dar si din majoritatea clipurilor cu el a reiesit ca de fapt este un nesimtit care nu stie sa se poarte, credul, obsedat de castig si care nu gandeste absolut deloc. Nu mi-a placut deloc sezonul asta, daca va primi iar cei 100,000$ cred ca ma voi da cu capul de pereti.

Sandra - "I've been waiting to take him out for 30 days."

Mi-a placut in Pearl Islands si a devenit favorita mea aici, dat fiindca Cirie a fost votata atat de repede si nici Courtney nu a rezistat prea mult. Fata asta stie cand sa taca, cand sa vorbeasca, cand sa astepte si cand sa actioneze. Nu se lasa intimidata de Russell si e si amuzanta, are niste replici:D... Dintre cei 6, ea e cea pentru care as vota sa castige premiul telespectarilor. Sandra FTW!;)

Russell - "...you're against me."

Mda, cam toata lumea e impotriva lui, pana si aliatii sai. Joaca dur, dar prea dur si nu cred ca a auzit de partea sociala a jocului. Totusi, mi se pare ca se ascunde dupa Idoli si jucatorii mai slab dotati intelectuali (aka Danielle, Jerri, etc.). Nu are nicio sansa sa castige, nici sezonul asta si nici altul. Toti il urasc acum, iar daca vreodata va mai fi invitat sa participe pentru a treia oara, probabil va fi printre primii votati.

Cam asta ar fi, in mare. Mi-ar fi placut sa dezvolt putin, dar mi-e foarte lene:D. Dar mai vreau sa spun ca sunt surprins si oarecum dezamagit de faptul ca dintre cei 6 jucatori ramasi, 2 au castigat deja si 4 joaca pentru a treia oara. Nu putea si Cirie sa fie printre aia 4:))? Eh, incep sa delirez.

Sper ca nu am exagerat cu bold-urile:)).

capodecina
12 May 2010, 13:22
Colby - "I didn't even see what happened, I was watching Treasure Island."

nu pot sa cred ca i-a spus Amandei (cu care era in alianta) sa ii dea indiciul lui Danielle (cu care nu era in alianta)

Faza dintre Danielle si Amanda a fost de-a dreptul penibila. Trageau una` de cealalta ca niste descreierate. Lui Colby i s-a parut la fel aceasta faza. Se comportau ca doua pasarici de gradinita.

Cat despre faptul ca i-a dat indiciul... Amanda a gresit. La varsta ei, experienta in joc nu putea sa ia decizia de una` singura si sa nu ii inapoieze indiciul? Trebuia sa asculte de Colby? Sa fim seriosi...:)

costyn162
12 May 2010, 13:38
Daca imi permiteti o sa imi spun si eu parerea despre ultimii concurenti ramasi. Intr-adevar unii dintre ei nu aveau sanse sa ajunga asa departe. Sezonul a fost slab din punct de vedere al realului, desi de suspans si actiune nu a dus lipsa.
Acum sa incepem cu concurentii....De precizat, parerile sunt absolut subiective...

Russel Nimeni nu imi poate schimba parerea despre el. Am mai spus-o, nu o mai repet. Nu cred ca poti spune despre un jucator ca are un joc strategic bun din moment ce isi face dusmani, si tradeaza pe fata pentru a merge mai departe. Bine spus ca se ascunde in spatele idolilor de imunitate. Nu va castiga sezonul asta dar parerea mea, nici nu merita sa castige.

Rupert Despre Rupert nu prea am ce spune. Nu mi-a sarit in ochi, nu mi-a atras atentia sezonul asta. Nu cred ca este cel mai bun sezon al lui. Mi-a placut mai mult in Pearl Island. De data asta, a avut prea mare incredere in niste oameni pe care relativ ii cunoastea. Desi stia adevarul a preferat sa ii creada pe aliatii sai, vorbesc despre tradarea lui Russel, cand l-a eliminat pe J.T. Daca va ajunge in finala, are sanse sa castige pentru ca nu a calcat pe nimeni pe coada. A alunecat i sezonul asta si s-a oprit in ultimii 6.

Colby Dezamagitor. De fapt, nici nu stiu ce sa zic, nu stiu de ce il place asa de mult lumea. Intr-adevar Australia nu am vazut, insa in All stars si in sezonul asta nu mi-a lasat o impresie prea buna. Este un concurent slab, in principal in sez 20, este cel mai fals (cand se chinuie el in timpul probelor, si ciudat, tot el iese primul). Este unul dintre concurentii pe care nu ii vedeam in top 6, nici macar la Reunire.

Parvati Nu am prea multe lucruri negative de spus despre ea. Daca vorbiti de strategia de joc josnica, eu o pot compara pe Parvati, ca jucatoare, cu Russel. Diferenta este ca ea are si un joc social acceptabil. A castigat odata datorita "jocului ei josnic" si pana la urma despre asta este vorba. Poate fii un villain convins si sa si castige. Russel nu poate reusi lucrul asta. Aici mentionez inca o data ca imi pare rau de eliminarea lui Danielle, nu pentru ca imi placea, doar pentru ca nu era momentul de a fii eliminata.

Jerri Ca si Colby, a alunecat prin joc. Nu o vedeam asa departe in joc, nu o cunosc decat din All stars unde nu mi-a atras foarte mult atentia. Si nu cred ca va mai ajunge departe in sezonul asta.

Sandra Am lasat-o la final pentru ca este preferata mea. Ea demonstreaza ca in acest joc nu e important sa fii puternic din punct de vedere fizic, mintea este cea mai importanta. Stie cand sa taca, stie cand sa vorbeasca, stie pe cine sa pastreze si pe cine sa elimine. Este un jucator complet, merita sa castige. Sanse nu stiu cate are la juriu dar merita.

P.S: I hate Russel. I love Sandra.

moltisanti88
14 May 2010, 17:08
Duminica e finala :|

Sunt curios cine va castiga, desi cred ca va fi Sandra (de care mi-a placut in mod special in ultimul episod :)) ). Sunt insa si mai curios de ce se va spune la reuniune :P

shadowofnight
14 May 2010, 18:28
"Should I let you finish?" :))

molti, ':|'-ul pentru ce e?

Eu vreau sa spun ca sunt interesat numai de Reuniune. :">
Si de Rites of Passage.

Era sa uit, am gasit un comentariu foarte amuzant:D.

How awful. The only "Hero" left is Colby, and I'm not even sure he wasn't asleep at tribal council. Ugh.

moltisanti88
14 May 2010, 19:00
Pentru ca vom astepta pana in septembrie pentru un nou sezon.

shadowofnight
14 May 2010, 19:10
Nu chiar, cam prin August vor incepe cu clipurile concurentilor:P.

Eu mor de curiozitate sa vad unde se duc si daca sezonul 22 va fi 'Second Chance Edition' sau All Stars 2.

shadowofnight
15 May 2010, 12:35
One of the weirdest sh*t I have ever seen. :-O:|:-/ Aici. (http://www.cbs.com/primetime/survivor/video/?pid=21Iu17vMS4nLeU57OKlbjveqJtvFKPiK&vs=homepage&play=true)

Si va rog sa mai intrati aici (http://www.cbs.com/primetime/survivor/vote/) si sa-l votati pe JT. Pretty please ;;). De cate ori vreti :">.

costyn162
15 May 2010, 15:37
Episodul 13- bravo Sandra. Russel nu va castiga jocul, sunt convins de asta, nu mai am nici o indoiala. Sandra rae sanse desi daca va ajunge Colby in finala de 3 are mai mari sanse. Dar nu cred ca il va lua nimeni. Daca pana acum a dormit si nu l-a prea vazut nimeni ca sa il elimine, acum ca sunt doar 5 e cam imposibil sa nu-l vezi. Mi-a placut gestul lui Danielle de la Tribal Concil.

Astept finala. E bine ca e maine. Mai repet o data. Un top 5 la care partial nu ma asteptam.

moltisanti88
17 May 2010, 21:15
shadowofnight, sunt sigur ca ti-a placut finala. :D

shadowofnight
17 May 2010, 21:35
De ce esti asa sigur? :))

moltisanti88
17 May 2010, 22:03
Pentru Sandra :D

shadowofnight
17 May 2010, 22:08
Eh....aia asa e :)).
Dar au fost si niste parti nu prea placute, pe care le voi enumera maine. :P

(P.S. Ai observat cum, in clipul recapitulativ de la inceput Tom iese inaintea lui Cirie? :)))

costyn162
23 May 2010, 08:29
Finala a fost pe placul meu. A castigat cine trebuia. A fost un sezon cu final fericit desi pe parcurs am avut cateva indoieli. Ce nu mi-a placut la Final Tribal Council a fost ca nimeni mai putin Danielle si Rupert nu l-au tras pe Russel la raspundere pentru ca totusi i-a tradat. Chiar dupa comentariul lui J.T. (nu caut razbunare-sau ceva de genul) aveam impresia pentru moment ca Russel va primi cateva voturi si de ce nu, va castiga. Din fericire, m-am inselat. Iar la reuniune puteti ghici cine m-a enervat: RUSSEL. Cat de mult si cat de prost poate vorbi omul asta. Mi s epare lipsa de bun simt faptul ca a inceput sa enumere motivele pentru care Sandra nu merita sa castige. Si totusi, a castigat. Asa ca poate ea ar trebui sa-i dea niste sfaturi despre cum se joaca.

Astept urmatorul sezon desi e cam mult de asteptat. Chiar aveam nevoie de un sezon cu concurenti noi, am inceput sa ma plictisesc de acesti All-stars care vin a doua, a treia oara la concurs.

costyn162
23 May 2010, 08:30
Si am uitat ceva.....chiar era interesant sa fie luata in considerare propunerea lui Rob. Un sezon Survivor intitulat :Survivor:Rob vs.Russel. :)):)):))

capodecina
24 May 2010, 09:11
Mi s epare lipsa de bun simt faptul ca a inceput sa enumere motivele pentru care Sandra nu merita sa castige.

Pai... nu merita. A castigat, OK.... Nu contest ca a castigat, dar nu a facut nimic... A fost "tarata" in joc. Si atat.

costyn162
24 May 2010, 09:17
Dar a castigat. Daca castiga Russel puteam probabil sa enumeram motivele pentru care a meritat sa castige dar faptul ca nu a avut nici un vot inseamna ca nu a jucat pentru a castiga cum a spus Rob, sau nu a fost capabil sa castige.
Intr-adevar Sandra a fost invizibila o parte din joc iesind in evidenta doar prin comentariile usor deplasate. Eu apreciez la ea ca nu s-a lasat manipulata de Russel. A vrut sa-l elimine, nu a reusit doar din cauza prostiei eroilor, iar cand l-a pastrat a fost strategic stiind ca il poate invinge in finala. Deci soarta lui Russel a fost de cateva ori in mainile Sandrei.

ricutza
07 Jun 2010, 00:00
dupa mine Russel merita sa castige..dinm pacate insa a scos prea devreme jucatorii care i-ar fi putut da voturi in final :P

capodecina
07 Jun 2010, 09:34
dupa mine Russel merita sa castige..dinm pacate insa a scos prea devreme jucatorii care i-ar fi putut da voturi in final :P

ideea e ca... vorba lui. el se baza pe chestia ca IN SPIRITUL JOCULUI, ceilalti vor aprecia ca a dat cu coatele in stanga si dreapta sa ajunga acolo. si fara discutie... lumea DE ACASA a apreciat asta, mai putin restu`. nu degeaba e castigatorul sprint pentru a doua oara. :D

shadowofnight
28 Jun 2010, 22:44
Teen Choice Awards, Choice TV: Villain

Russell Hantz, Survivor: Heroes Vs. Villains
Jane Lynch, Glee
Terry O'Quinn, Lost
Ian Somerhalder, The Vampire Diaries
Ed Westwick, Gossip Girl

Mie mi se pare cam ciudat si ma enerveaza tot ce are legatura cu aceste premii, dar poate ca intereseaza pe cineva....:)

shadowofnight
23 Jul 2010, 16:15
Am gasit niste poze dragute. :)
Stie cineva cam cand vor anunta concurentii?

http://i28.photobucket.com/albums/c202/flick102/survivor/genimage.jpg
http://i28.photobucket.com/albums/c202/flick102/survivor/genimage-2.jpg
http://i28.photobucket.com/albums/c202/flick102/survivor/P1020869.jpg
http://i28.photobucket.com/albums/c202/flick102/survivor/waterwheelsurvivor.jpg
http://twitpic.com/27raqs

shadowofnight
03 Aug 2010, 13:56
It has been rumored that Russell Hantz and Rob Mariano from Survivor: Heroes vs. Villains will return for this season, similar to the return of Stephenie LaGrossa and Bobby Jon Drinkard on Survivor: Guatemala. In addition to this, many are speculating that due to the "2" and "2" for season 22, it will be a Second Chance Edition, or an All-Star Runners-Up edition.

Luat de pe Wikipedia. Daca e adevarat...e cea mai nedreapta chestie.

ricutza
04 Aug 2010, 13:59
de ce? ar fi mult prea tare! eu sunt fana rob&russell!
si si cu second chance pentru runners-up pare interesant.

shadowofnight
04 Aug 2010, 14:09
In Heroes vs. Villains mi-a placut si mie de Rob, dar sa il aduca pe Russell pentru a treia oara in patru sezoane mi se pare prea de tot.

Second Chance Edition ar fi interesant numai cu jucatori care eliminati devreme, pana prin episodul 5, gen Betsy (Samoa) sau Sandy (Tocantins).

shadowofnight
10 Aug 2010, 11:15
Meet the players. (http://www.youtube.com/watch?v=MtEQ2i8SNHk&playnext=1&videos=6un7__7mNzQ&feature=sub) Si mai este un clip, dar nu mai pun link, mi-e lene. Daca va chinuiti putin il gasiti voi. :P

ricutza
11 Aug 2010, 10:53
lume noua vad...foarte tare deci desi din comentarii nu se anunta nici un villian spectaculos.

moltisanti88
22 Aug 2010, 13:33
Mai avem putin si incepe.
Concurenti noi. Abia astept :D

ricutza
16 Sep 2010, 18:33
am vazut primul episod...Flavio e un monument de prostie.
nu ma inspira nimeni deocamdata.
ma tem ca impartirea old/young e cam boring.
i miss russell.

moltisanti88
16 Sep 2010, 22:58
am vazut primul episod...Flavio e un monument de prostie.
nu ma inspira nimeni deocamdata.
ma tem ca impartirea old/young e cam boring.
i miss russell.
Nu era Fabio? :))

ricutza
17 Sep 2010, 12:50
:)) ba da! =)) =))

bine, nu e ca si cum ar conta pentru el....