View Full Version : "The Wolfman"
PoliFanAthic
13 Feb 2010, 19:30
Mi se pare trist ca un film care arata atat de bine trebuie sa indure un scenariu foarte dezamagitor. Din pacate acest remake nu aduce nimic special pentru experienta cinefilica, dar macar in cazul meu a reusit sa evite pragul iritarii.
Dar totul e cam degeaba aici, nici actorii acestia apreciabili sau atmosfera frumoasa nu reusesc sa compenseze carentele de poveste sau sa umple cum s-ar cuveni personajele. Si acuma incerc sa deslusec dilema pe care o propune acest film, anume cum reusesti sa tragi linie intre om...si monstru.
Si asa insa, zic ca se putea mai rau. Apreciez mult cand un film mai putin stralucitor stie macar sa nu se labarteze peste doua ore, cum a fost cazul la, sa zicem, Sherlock.
Medicate
14 Feb 2010, 13:59
In mod cert acest film este un horror clasic ! Toti fanii varcolacilor vor fi pe deplin satisfacuti de efectele pe care le insumeaza acesta.
Sangele , atmosfera , efectele auditive au fost perfecte , iar jocul actoricesc a fost un festin vizual ! Benicio del Toro a reusit sa intre perfect in pielea personajului , drama pe care acesta o traieste ducand in spate toata actiunea filmului !
Domnisoara Blunt nu se lasa mai prejos si reuseste sa intreaca orice limita impusa , oarecum , de titlul de film Horror ! Rolul ei nu a fost tipic pentru acest gen de film , nefiind acea fiinta dragalasa ce fuge tipand dar niciodata atinsa de ghearele pradatorilor.
Like Hugo Weaving said : "A pint of Bitter , please!"
20 Dec 2011, 18:13
Este un remake bun, as zice chiar mai bun decat originalul. Inteleg ca pe atunci nu era chiar asa de moderna tehnologia, insa puteau sa ne arate o transformare mult mai buna, nu numai picioarele. SI in zilele de azi nu prea vezi o lupta intre varcolaci ca cea de la sfarsit. Este un remake onorabil, pana si varcolacul isi pastreaza infatisarea.
Kriss_Kringle
20 Dec 2011, 20:14
Wolfman mi s-a parut unul din cele mai proaste filme care le-am vazut anul trecut si totodata unul din cele mai proaste horror-uri, tinand cont de buget si distributie.Atmosfera e 0!Jocul lui Del Toro e sters, iar daca e sa iasa cineva in evidenta,acela e Hugo Weaving,in rest slabi.In afara de gore,nu prea are altceva de oferit,o mare dezamagire.
kriss , dar de faza cu tiganca aia batrana, fiica lui chaplin, care vb in romaneste?
Kriss_Kringle
22 Dec 2011, 13:03
Imi aduc aminte vag de scena aia,nu de alta dar nu a fost un film pe care as vrea sa-l retin.Nu se petrecea atunci cand aparuse varcolacul in tabara tiganilor?
CosminHorrorMaster
22 Dec 2011, 13:13
Nu prea vad de ce se plange lumea de faza cu tiganca...Am patit acelsi lucru si in "Children of Men " si nu s-a plans nimeni...
Kriss_Kringle
22 Dec 2011, 13:18
Care "lumea"?M-am plans eu de tiganca?In Children of Men chiar n-ai de ce sa te plangi ca merge brici Oana Pellea in rolul ala.:D
la faza cu tiganca.... tot cinematografu a huiduit.
CosminHorrorMaster
22 Dec 2011, 15:24
Pe bune?
eram la cinema pro... deci nu mi-a venit sa cred. :D
Benicio del Toro si Anthony hopkins ..in roluri extraordinare!!!
carmen_angelus_romila
16 Sep 2018, 09:17
Cred ca aceea este faza, si mie mi s-a parut la fel...!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.