View Full Version : Caprica
Cinemania
13 Feb 2010, 15:55
Am vazut episodul pilot.
Gata. M-a provocat. Rau de tot. Nu mai exista cale de intoarcere. :D
marius_em
19 Feb 2010, 13:44
E un dezastru. Poate si pentru ca vrea sa duca mai departe mostenirea BSG, doar ca e prea mult pentru serialul asta. Cred ca mai bine l-ar fi facut fara nici o legatura cu Galactica.
Cinemania
21 Feb 2010, 11:43
Prin urmare ar trebui sa fiu bucuros ca inca nu am vazut Galactica ?! :-?
marius_em
22 Feb 2010, 11:34
Dimpotriva. Iti recomand mai degraba BSG.
M-am tot intrebat - BSG asta e un fel de Stargate? Eu nu prea le am cu serialele SeFe, da poate ma apuca odata si as vrea sa stiu ce merita sa vad... Am vazut un sezon din Dollhouse dar m-a dezamagit (e drept, m-am uitat doar pentru Eliza). La fel si Threshold. Doar X aktak-ul il am la inima...
marius_em
27 Feb 2010, 22:17
Nu, BSG nu seamana deloc cu Stargate. Stargate e facut din episoade-misiune, cum era Star Trek, si pune accentul mult pe umor. BSG e mai complex, daca sari un episod, nu prea mai intelegi ce se intampla, si atmosfera e mai intunecata. Uita-te la episodul pilot, de vreo 2 ore parca, si daca iti va placea asta, iti va placea si restul, daca nu, nu are rost sa te mai uiti in continuare.
bamse2005
28 Feb 2010, 22:05
am vazut episodul pilot si nu m-a impresionat foarte tare, avand in vedere ca am vazut BSG si tendinta mea e sa le compar. Una peste alta Caprica nu are mai nimic din BSG - e doar un preq cu 50 ani inaintea BSG.
Ce poti compara dar nu e pe departe - BSG vs Stargate: Universe ;) - singurul Stargate care a preluat ideea de la BSG.B-)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.