View Full Version : Cum pot sterge contul site?
ioanabogdan
11 Feb 2010, 20:56
Vreau sa-mi fac un alt cont pe site dar mai intai as vrea sa-l sterg pe actualul. Poate sa ma lamureasca cineva va rog de unde pot face asta? :-/
Pitbull
11 Feb 2010, 22:13
Ca user, n-o poti face. Tehnic, numai un administratror are acces la functia asta - dar nu se obisnuieste... Sä vedem dacä ai argumente destul de solide ca sä-i convingi pe Gloria sau StefanDo...
Rapture
12 Feb 2010, 07:01
Iti poti face alt cont cu acelasi e-mail; peste ceva timp vei primi un mesaj in care vei fi pusa sa alegi unul dintre cele 2 conturi ;) .
Pitbull
12 Feb 2010, 10:21
Din câte stiu, dacä încerci formula asta, e-mail-ul este respins din capul locului, cu motivatia: "acest e-mail figureazä deja în baza noasträ de date"...
Rapture
12 Feb 2010, 11:19
Eu, in urma cu vreo 2 ani, aveam alt cont pe site; intre timp am uitat de el si mi-am facut acest cont. Dupa scurt timp am primit un mesaj prin care imi spunea ca mai exista un cont cu acesta adresa de e-mail, asa ca mi-a dat optiunea de a alege unul dintre ele ;) .
Pitbull
12 Feb 2010, 11:46
A, atunci cred cä e un caz specific schimbärii de program din martie 2009. Transferul de la fostul phpBB la actualul vBulletin s-a fäcut cu unele hâcuri. Si eu aveam un cont vechi, nefolosit, de prin 2005, când eram abonat la o retea prin cablu care-mi fäcea numai probleme. Intr-adevär, la câtva timp dupä trecerea la vBulletin, programul m-a pus sä aleg, asa cä i-am zis sä îngroape clona moartä.
...Acum, însä, nu cred cä mai merge.
Si eu am o problema dar nimeni nu ma ajuta , aici ma refer la moderatori . Adressa pe care este facut contul NU este a mea si primesc o gramada emailuri , vreau sa schimb adresa , am schimbat-o deja dar din pacate degeaba . Ma ajuta cineva ? :|
StefanDo
05 Aug 2010, 14:03
nu stiu la moderatori ai apelat inainte de a posta acest mesaj, ca mie mi-ai scris DUPA
schimbarea de adresa presupune primirea unui mail pe noua adresa si o autentificare (click pe un link din mailul respectiv)
ai facut asta?
te rog sa-ti editezi mesajul anterior. chiar nu e nevoie de litere albastre si font mai mare decat pe restul forumului.
paul_aramis
05 Aug 2010, 15:18
Ştefane, vorbeste aiurea: dacă adresa de e-mail folosită la crearea contului nu e a lui, cum primeste pe ea e-mailuri? se presupune că nu are acces la acea adresă, nu? şi dacă nu are acces, cum şi-a creat contul? că dacă mai ţin eu bine minte, trebuie să confirmi contul cu link-ul care îţi vine în e-mail!
plus că a mai fost unul care avea aceeaşi problemă ...
C4S, la noi nu figureaza ca ai fi incercat sa-ti schimbi adresa de mail... S-a verificat in ambele locuri unde puteam vedea ce ai facut tu si daca a aparut vreo eroare pe parcurs. Prin urmare, schimba-ti adresa de mail.
Paul_aramis, C4S spune ca adresa pe care primeste si pe care nu mai vrea sa primeasca pentru ca nu e a ei (sic!) este a fratelui, de aceea are acces la ea...
koolandutzu
14 Sep 2010, 11:36
Salz, nu mai primesc mailuri de la optiunea antispam tv. e adevarat k pt o perioada amd ezactivat-o eu dar am incercat sa o reactivez si nu merge, nu mai imi trimite absolut nimic in mail si imi placea :(((( se poate face ceva plsz???
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.