View Full Version : cu fac sa intru pe cont
mai fratilor nu mai pot sa intru pe contul meu ciobotaru ce sa fac X( ????????
ii dau sa-mi recupereze parola iar pe adresa de email imi vine mesajul
Pentru contul tau ( ELIADE ) de pe site-ul CineMagia s-a facut o cerere de schimbare a parolei.
Daca cererea nu a fost facuta de tine poti sa ignori acest mesaj si sa il stergi.
Daca vrei sa-ti modifici parola, click aici
FRATILORRR EU SUNT CU CONTUL CIOBOTARU DE UNDE DRACU A VENIT SI ELIADE ASTA ??????
djinjis
02 Feb 2010, 09:40
Intreba-l sa vezi la ce nume mai raspunde, poate e unu Mircea, pe care-l cunosc eu. Da ca e el, iti spun later ce si cum.
StefanDo
02 Feb 2010, 11:44
ai intrat pe cont, scrii (cu ciobotele) de pe el!
probabil ai uitat ca ti-ai ales username-ul eliade.
reamintirea parolei se face numai completand adresa de mail, de unde si "confuzia" ta
oricum, daca nu-ti place usrername-ul, lasa contul in pace. incercam sa evitam userii care nu stiu pe ce lume traiesc...
Pitbull
02 Feb 2010, 12:33
Nu, Stefane, îmi amintesc clar contul "ciobotaru" - mi-a trimis si vreo douä mesaje private de pe el. Uite-l:
http://www.cinemagia.ro/club/profil/ciobotaru/
E ceva la mijloc, nu-i o simplä buimäcealä...
StefanDo
02 Feb 2010, 12:36
inseamna ca are doua si ca celalalt e facut cu alta adresa de mail
tot la buimaceala ajungem. si un pic la clone... :D
Pitbull
02 Feb 2010, 12:40
Totusi, omul întreabä: "CINE E ELIADE ASTA???" Cred cä e sincer, nu cä joacä un teatru prost.
paul_aramis
02 Feb 2010, 14:45
ba da pit, e teatru post. pentru ca o resetare de parolă să se poată face trebuie ca e-mailul pe care îl pui atunci când ceri resetarea să corespundă cu cel deja înregistrat în datele contului tău. altcumva eu bunăoară aş putea să intru în contul tău, pretinzând că sunt Pitbull, dar mi-am uitat parola şi cer una nouă (resetarea ei) iar la adresa de e-mail pun adresa mea.
ar fi simplu, nu? totuşi nu se întâmplă asta, pentru că înainte de a se trimite noua parolă (sau parola de resetare) cele două adrese sunt comparate. şi cum ele nu corespund ...
StefanDo
02 Feb 2010, 14:46
s-a rezolvat, oricum, prin mail
Pitbull
02 Feb 2010, 14:55
Observatiile lui Paul sunt juste, desi... Nu stiu, ceva nu se lega, oricum o luai, lucrurile se bäteau cap în cap.
Mä bucur cä s-a rezolvat. Totusi, din motive tehnice, sunt curios (dacä nu cumva comit o indiscretie): ce anume se întâmplase?
StefanDo
02 Feb 2010, 14:58
pai poate intra ciobotaru si ne explica de ce nu stie nimic de ELIADE
ELIADE are aceeasi adresa de mail ca si ciobotaru, doar ca scrisa cu majuscule, probabil sistemul le-a considerat diferite ;)
Pitbull
02 Feb 2010, 15:00
Hmm... :-?
Nu-mi place ce aud...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.