Log in

View Full Version : E un film horror -

hellsteed
31 Jan 2010, 18:21
Caut un film , cred ca protagonistul e Bruce Campbell. E o scena in care e legat si torsoul e lipsit de piele. Cineva pune sare apoi acid pe el.

Cinemania
08 Feb 2010, 08:12
Caut un film , cred ca protagonistul e Bruce Campbell. E o scena in care e legat si torsoul e lipsit de piele. Cineva pune sare apoi acid pe el.

Legat, adica agatat de un carlig si avand picioarele partial hackuite ?

hellsteed
11 Feb 2010, 10:04

Legat, adica agatat de un carlig si avand picioarele partial hackuite ?

Da..Da... radeam la filmul ala de fiecare data cand il vedeam...

Cinemania
11 Feb 2010, 10:22
Hm...si sigur joaca Bruce in el ? Nu stiu de ce, da o astfel de scena imi aduce aminte de Texas Chainsaw Massacre. Posibil sa ma insel. :D

Windom, tu mai arunci vreun ochi pe aici ? Ce parere ai ?

Nu era asa o scena si in Waxwork 2??

Windom
11 Feb 2010, 10:42
Si mie scena mi-a amintit de TCM, cred ca ala cu Jessica Biel, scena cind ii taie la ala agatat in cirlig piciorul, apoi pune sare pe locul respectiv... Doar ca de acid nu-mi aduc aminte...:-?

SoricicaMov
11 Feb 2010, 10:44
Eu zic ca e din Evil Dead; dar nu as putea spune exact in care din filmele seriei apare scena cu pricina :-?

Cinemania
11 Feb 2010, 10:49
cel mai probabil Evil Dead II

hellsteed
11 Feb 2010, 12:10
Nope nu e Evil Dead...

O fi Waxwork.. am sa-l incerc..

Stiu ca tipul calatoreste in lumi paralele... poate ma insel la faza cu Bruce.. dar anyway faza cu coastele rancezite ale unui tip si faza cand pune sare apoi acid pe el ...stands..

si nu e texas .... scena e ilara

hellsteed
15 Feb 2010, 18:08
Intr-adevar a fost Waxwork 2. Dar ce balarie de film.. bine ca am ramas imprimat cu el in memorie de cand eram pici.

Cinemania ori altii... Astea sunt horror-uri din copilarie de care imi amintesc.

Un film horror , vazut pe TVR prin 91-92 cred, cu niste plante carnivore intr-o sera.

Si-un alt cu ceva pisica ucigasa, din care iesea ceva spurcat si ucidea..

Cinemania
15 Feb 2010, 18:52
Un film horror , vazut pe TVR prin 91-92 cred, cu niste plante carnivore intr-o sera.

Imi aduc aminte ca am vazut, probabil prin 91-92, pe TVR The Day of the Triffids :D