View Full Version : Spiderman 4
omudindulap
20 Jan 2010, 14:05
Se pare ca episodul nr. 4 din serie va fi regizat de catre Marc Webb, cel care a regizat (500) Days of Summer. Toti mizau ca C. Nolan va fi cel care il va revitaliza pe micul paianjen, asa cum a reusit sa o faca si cu Batman-Batman. Nu sunt un fan al seriei, dar banuiesc sa sunt destul de multi care asteapta cu nerabdare sa vada ce va iesi de pe mana acestui regizor fara prea mare experienta. Ce ziceti?
buticut
20 Jan 2010, 16:03
Mie nu mi se pare deloc o idee buna reboot-ul. Bugetul de 80 de milioane e extrem de mic si asta nu poate decat sa insemne ca Spidey va fi in cea mai mare parte a filmului fara costum. Un synopsis spune ca e in liceu, incercand sa se descurce cu disparitia unchiului sau. Sounds kinda emo, really. Credeam ca odata cu al 3-lea am incheiat capitolul asta. In plus, s-ar spune ca povestea are la baza BD-ul Spider-Man Unlimited, care nu m-a dat deloc pe spate.
Acum veti spune ca si District 9 a avut un buget de 30 de milioane si l-a folosit extrem de bine, dar Africa nu e totuna cu New York-ul si actorii nu au fost platiti cu sume uriase. Din cele 80 de milioane, 10 se duc deja la regizor.
Despre Marc Webb nu pot spune prea multe, avand in vedere ca nu are experienta in directing action movies si singurul sau film de lung metraj e (500) Days of Summer, dar nici Marc Forster nu avea si s-a descurcat decent cu Quantum of Solace. Om vedea.
acrobatul cu degete păroase...
M-ai facut sa nu-mi placa nici mie.
Nu vad rostul partii a patra (filmic vorbind) intr-un pelicula cu un supererou, dar sigur ca incasarile vor fi uriase si poate o sa vedem si Spiderman 10, peste cativa ani. Oricum, supereroul meu preferat ramane Iron Man.
buticut
21 Jan 2010, 00:03
Banii ăia sunt arhi-suficienţi dacă sunt investiţi cu cap...
Nu mă încântă ideea. Nu mi-a plăcut niciodată Spiderman ca supererou. Ar trebui să se concentreze pe alţii mai ofertanţi decât acrobatul cu degete păroase...
Nu, nu sunt. Decat daca vor toned down action.
Gerrard831
12 Feb 2010, 16:41
Eu deabia astept sa apara filmul:P .
acrobatul cu degete păroase...
M-ai facut sa nu-mi placa nici mie.
Nu vad rostul partii a patra (filmic vorbind) intr-un pelicula cu un supererou, dar sigur ca incasarile vor fi uriase si poate o sa vedem si Spiderman 10, peste cativa ani. Oricum, supereroul meu preferat ramane Iron Man.
crezi tu ca iron man se va opri la numarul 2, daca va avea incasari decente? va ramane supereroul tau preferat si in aceste conditii? daca da, ce il face asa de aparte pe IM fata de Spiderman sau alti supereroi/supereroine?
miercuri
12 Feb 2010, 19:26
Se pare ca episodul nr. 4 din serie va fi regizat de catre Marc Webb, cel care a regizat (500) Days of Summer.
Citind asta mi-a flashuit prin minte o imagine cu Joseph Gordon Levitt pe post de Peter Parker :))
Franciza asta ar trebui lasata in pace, sper sa nu se apuce sa revitalizeze si abominatia de Fantastic Four.
buticut
12 Feb 2010, 19:56
Fantastic 4 se planuieste de ceva vreme si ar fi chiar indicat,dat fiind faptul ca primul cel putin E ORIBIL,so bad it's funny. In schimb Spider-Man a fost o trilogie decenta, intr-adevar, au bulit-o rau cu al treilea, al doilea very entertaining,desi are niste replici extrem de cheesy peste care de abia pot trece si primul ok. Cica actorul din Percy Jackson ar fi in discutii pentru rol.
miercuri
12 Feb 2010, 20:04
Nuuuuu Fantastic Four nuuuu. Mie al doilea mi s-a parut cu mult mai oribil ca primul, desi n-am rezistat la nici unul mai mault de 20 de minute-juma de ora.
omudindulap
16 Feb 2010, 16:06
Pe cine vedeti in rolul noului Om Paianjen?
Eu l-as vedea pe James McAvoy.:-?
http://www.nndb.com/people/292/000122923/james-mcavoy-1-sized.jpg
marius93
26 Jun 2010, 18:18
Vreau sa vad reboot-ul, insa nu cred ca va fi asa interesant fara Tobey Maguire, James Franco etc.
CoCo_XPS
05 Jul 2010, 12:55
de ce nu mai joaca Tobey Maguire rolul lui spiderman ?? asteptam acuma sa vedem cum va fi noul spiderman
fratilor eu va spun fara Toeby si Raimi franciza va fi praf.
miercuri
13 Jul 2010, 22:47
Andrew Garfield va fi noul Peter Parker.
KrissKringle
24 Nov 2010, 02:09
Trilogia lui Raimi a fost nasoala,mai putin partea a 2a .Nici nu se compara cu desenele care le dadeau pe Fox Kids.Sper ca Mark Webb sa faca filmul ceva mai serios ca mi s-a acrit de "cheese fest-ul" lui Raimi care l-a transformat pe Parker intr-un emo care danseaza pe strada.Distributia pare buna pana in momentul asta:Andrew Garfield,Emma Stone,Martin Sheen,Sally Field,Rhys Ifans,
Totusi pana nu vad cel putin un trailer nu pot sa ma pronunt dar mi-e greu sa cred ca poate fi mai nasol decat ce-a facut Raimi cu personajul.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.