Log in

View Full Version : Ajutor !

me_evelyne
18 Jan 2010, 12:56
Care Are Subtitrari La The L Word In Romana........... Sau Care Stie Sa Faca Subtitrari? Please Help Me!!!!!

ooo333
18 Jan 2010, 15:29
Hello !! Sa inventat saituri cu subtitrari !!!

me_evelyne
19 Jan 2010, 11:02
Hello !! Sa inventat saituri cu subtiitrari !!!
IN PRIMUL RAND AM PRECIZAT CA LE VREAU IN ROMANA iar in al 2-lea rand le gasesti in alte limbi , dar nici macar cele in engleza nu le gasesc toate. deci mai slabeste-ma

ooo333
22 Jan 2010, 12:40
IN PRIMUL RAND AM PRECIZAT CA LE VREAU IN ROMANA iar in al 2-lea rand le gasesti in alte limbi , dar nici macar cele in engleza nu le gasesc toate. deci mai slabeste-ma

Go and kill yourself !!! doamne da pe siteurile cu subtitrari sunt subtitrari in romana si mai slabeste tu daca esti grasa !

me_evelyne
10 Feb 2010, 13:32

Go and kill yourself !!! doamne da pe siteurile cu subtitrari sunt subtitrari in romana si mai slabeste tu daca esti grasa !

Tin sa te anunt ca sunt chiar frumoasa :) dar daca tu esti incapabil sa intelegi ca la THE L WORD nu am gasit subtitrari in romana (pe site-ur)si BUNE este problema ta... da fuguta pana la neurolog ;) Si nu incerca sa ma scoti pe mine aia care nu stie nimic...nu cred ca ai ani de cand folosesc net. get lost !

pipes
10 Feb 2010, 15:58
te rugam sa-ti faci singurica o traducere, daca esti asa de dornica de traduceri si frumoasa si zvelta si umblata pe net si asa mai departe. v-am zis ca ati ajuns site de subtitrari. si chiar nu cred ca e cazul.

SoX
10 Feb 2010, 18:09
te rugam sa-ti faci singurica o traducere, daca esti asa de dornica de traduceri si frumoasa si zvelta si umblata pe net si asa mai departe. v-am zis ca ati ajuns site de subtitrari. si chiar nu cred ca e cazul.

...zise pipes si trase apa...

Oare de ce trebuie sa postati 3-4 topic-uri pentru a lamuri pe cineva...? [-(

Cinemania
10 Feb 2010, 18:12
Care Are Subtitrari La The L Word In Romana........... Sau Care Stie Sa Faca Subtitrari? Please Help Me!!!!!

Care parte din "Care Are Subtitrari La The L Word In Romana" sau "Care Stie Sa Faca Subtitrari" nu o intelegeti domnilor ?

Nu stiti, nu aveti habar, nu vreti/puteti sa ajutati, atunci stati pe alaturi sau macar fiti mai rezonabili.

pipes
10 Feb 2010, 18:34
altfel tu, SOX, si Cinemania ati intra in somaj tehnic. si nu vrem asta....... intelegi tu?

Windom
10 Feb 2010, 19:33
Tzava, mai renunta la aerul asta de superioritate in raport cu ceilalti forumisti, relaxeaza-te, nimeni nu-ti vrea raul...;)

pipes
10 Feb 2010, 21:37
nici tie.... trust me!

paul_aramis
10 Feb 2010, 22:31
presupunând că te interesează The Last Word (2008) încearcă asta: http://rapidshare.com/files/348853284/The_Last_Word__2008_-23_97_FPS.srt

pipes
10 Feb 2010, 22:43
window, exista subtitrare in limba romana pentru filmul "The last word" din 30.04.2009. nici macar titlul nu l-a scris complet.
eu nu prea inteleg de ce trebuie sa ti dau tie socoteala? nu am jignit pe nimeni. subtitrari sunt peste tot. exista site-uri specializate, dar trebuie sa si cauti....

http://www.titrari.ro/index.php?page=cautare&z1=0&z2=the+last+word&z3=1&z4=1

Cinemania
11 Feb 2010, 08:31
window, exista subtitrare in limba romana pentru filmul "The last word" din 30.04.2009. nici macar titlul nu l-a scris complet.

Continui sa rumegi in eter.

Domniţa s-a referit la The L Word: http://www.imdb.com/title/tt0330251/

pipes
11 Feb 2010, 11:58
continuati sa fiti patetici! (va multumesc, totusi, ptr lamurire. DaCa ScRiA Si DoMnItZa AsA, Ce BiNe ErA......!)
se gaseste subtitrare pe net. din 27.08.2009. mi se pare aiurea sa stai sa-ti faci cont, cand poti sa gasesti ce cauti in 10 secunde. o fi chiar asa de complicat?
asta e ca deja megaintalnita intrebare de pe torrente, la 5 minute dupa ce a aparut filmul: "da' subtitrare nu are?!?!?!?" si, chiar si acolo, pentru asta se da avertisment sau chiar mai rau....

http://rosub.ro/subtitrare-19062-The-L-Word-%28Sezonul-1%29.html

sa zica mai clar ce vrea. nu sa stau eu sau altii sa caute pentru ea...... ala e primul sezon. cred. si daca mai sapa, mai gaseste. nici engleza nu-i strica. in curand devenim si noi anglo-saxoni. ce pusca noastra!

p.s. aveati pretentii de forum elitist sau mi s-a parut mie?

UITE AICI:
Autor Mesaj
shane

Mesaje Forum: 1 Nota subtitrare (Postat la data: 2008-03-31 18:55:49) caut subtitrare "the L word" sez. 1,2,3,4,5

andrushk30

andrushk30

Mesaje Forum: 2 Nota the l word (Postat la data: 2008-04-01 17:00:45) Cred k te pot ajuta shane...uite id-ul meu [email protected]
andrushk30

andrushk30

andrushk30

Mesaje Forum: 3 Nota the l word (Postat la data: 2008-04-01 20:42:47) Cred k....esti o mara fana L Word...mi-ar placea sa discutam despre serial...si sa schimbam impresii Rasete
ndr_ppsc messenger

andrushk30

zazie29

Mesaje Forum: 1 Nota salut (Postat la data: 2008-05-04 15:36:50) pot sa te ajut, da un semn pe [email protected]

asucme

Mesaje Forum: 1 Nota pls help :) (Postat la data: 2009-06-01 07:59:36) caut subtitrare "the L word" sez. 1,2,3,4,5,6

MELIIII
19 Feb 2010, 18:41

sa ul tau se scrie de fapt cu liniuta.....:-? :-?

me_evelyne
26 Feb 2010, 00:31

ma tu nu ai ce face? pai omu ma face proasta si eu ce sa fac sa ii zic "da ,da ,mai zi-mi". nu vezi ca nu ai minte? stai domne in banca ta si nu te baga

me_evelyne
26 Feb 2010, 00:38
si apropo teava ruginita ... CRED CA AM SCRIS FOARTE CLAR ca doresc sa ma ajute cineva cu niste subtitrari la SERIALUL the L WORD.... eu am cautat si nu am gasit la momentu ala... daca nu stiai treceai peste acest subiect.. multumesc celor ce au capul pe umeri de pe aici :)

Judex
26 Feb 2010, 02:44
Daca tot s-a transformat topicul asta in discutii despre subtitrari (si altele), cititi articolul asta:
http://www.jurnalul.ro/stire-special/vedetele-subtitrarilor-de-pe-net-cine-i-veverita-si-mai-ales-bc-536458.html

HATER
26 Feb 2010, 08:44
hai ma ajutati fata..

a pus si avatar cu una semi dezbracata doar doar sa faca rost de o subitrare !