PDA

View Full Version : Când vrea Dumnezeu sä piardä pe cineva...

Pitbull
03 Jan 2010, 19:16
...îi ia mintile!

Intrucât userul Halebardul9 e nelegitim (clonä - interzisä prin regulament; cu circumstante agravante când dubleazä un user bannat), nu beneficiazä de prevederile regulamentare protectoare la adresa tuturor userilor legitimi. Si, oricum, mesajul privat pe care mi l-a trimis azi nu contine date confidentiale de nici un fel despre respectivul (cu exceptia dovezii involuntare despre propriul lui cumul de cretinätate, räutate, prostie si paranoia).
Iatä continutul:

TU ESTI SUSPECT DE BIZAR.

intra in contul ala si vei afla mai multe.

intre timp, voi discuta cu managerii imedia problema.

Bravos!

Când râsul piere, rämâne tristetea:
Oare ce-am gresit, ca specie, de îngäduie Dumnezeu ASEMENEA accidente genetice? :((

cremaxx
03 Jan 2010, 19:26
Si eu am un al 2-lea cont despre care DO stie si mi-a spus ca nu am voie sa intru cu "clona" pe forum.Am inteles asta. DAR>...daca intru de pe alt calculator(ma refer la alta adresa de IP ) mai sunt vinovat ca intru cu clona?
Apropo , numele de "CLONA" mi se parea cam asa a telenovela...

Pitbull
03 Jan 2010, 19:34
Nu conteazä de pe ce computer/IP intri.
O "clonä" înseamnä un alt user folosit de aceeasi persoanä realä - si e interzisä de regulament.
Fac exceptie cazurile speciale, aduse la cunostinta administratorilor si aprobate de acestia. Exemple:
- Crearea unei clone în scopul unor glume inofensive, în context limitat.
- Dorinta expresä de a posta, în conditiile în care userul titular e blocat din cauza unei erori tehnice, password uitat si imposibil de recuperat (desi asta se poate remedia cu ajutorul adminilor), etc.
- Dorinta de schimbare a userului, în conditiile în care cel vechi nu poate fi sters (de fapt, poate fi sters, dar politica site-ului exclude aceastä actiune).

L.E.

Delirul continuä:

your time is up.

pregateste-te sa parasesti scena onorabil.
Bine, mä pregätesc, da' mâine se poate? Cä acu' mi-i somnicä...

keepwalking
03 Jan 2010, 20:43
si, totusi, cine e acest halebard?
majoritatea celor insultati de catre el avem publice identitatile.
el cine e? cum il cheama, stie cineva? ce face, cu ce se ocupa?

Gloria
03 Jan 2010, 20:47
Pitbull, avertismet: nu mai publica mesaje private.

Dragomara
03 Jan 2010, 20:49
@Pitbull - of-of-of... şi doar te-am rugat ori să nu mai bei după ora 18:30, ori dacă o faci să nu mai postezi pe CineMagia. :(

oricum, trebuie să luăm partea bună a lucurilor: noroc cu forum-ul ăsta, altminteri ce sens ar mai avea viaţa unora, unde-ar fi realizările lor măreţe, unde şi-ar mai găsi ei discipoli de calitate?! =)) =))

PS: şi acum dă-mi voie să-ţi reamintesc pentru a 500-a oară că Regulamentul interzice postarea mesajelor private. oricum, io te iert şi de data asta, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere. ;)

Dragomara
03 Jan 2010, 20:52
si, totusi, cine e acest halebard?
majoritatea celor insultati de catre el avem publice identitatile.
el cine e? cum il cheama, stie cineva? ce face, cu ce se ocupa?
de ce nu-l întrebi pe el face to face, şi ne întrebi pe noi?! :-O
ar fi interesant un asemenea spectacol, oricum, fac de pe-acum rezervare. ;)

cremaxx
03 Jan 2010, 20:54
....Si repede a iesit vipera din tufis
....Aruncand cu venin din coltii ei, crucis.
:))

Gloria
03 Jan 2010, 20:57
Halebardul nu mai poate decat de pe un user-clona sa se prezinte; sa vedem - o va face? Sau va continua doar sa scrie mesaje private de amenintare lui Pitbull?

Pitbull
03 Jan 2010, 21:08
Da, uite-le pe ultimele douä:

[edited by myself = abia a cum am väzut avertismentul]
Cum spuneam, nu cred cä o clonä ilicitä are dreptul la protectie regulamentarä - dar, ok... n-o sä ne certäm pentu atâta lucru. Oricum, sunt dementiale...

Incä nu-l bannati, insanitatea asta are si ceva distractiv...

Dragomara
03 Jan 2010, 21:17
Domnişoara Gloria ce facem cu judecăţile de foarte mult bun-simţ pe care le emite continuu domnul moderator Pitbull, mai nou domnul psihiatru Pitbull, vis-a-vis de sănătatea mintală a userilor CineMagia?!

să înţeleg că dl. Pitbull are cumul de funcţii aci, şi că CineMagia şi-a schimbat profilul, sau ce?! :-O

te rog frumos să-ţi faci treaba până la capăt şi să-l banezi, no, hai ca să aibă şi el un motiv să iasă din casă de ziua lui! :">

l.e.Cum spuneam, nu cred cä o clonä ilicitä are dreptul la protectie regulamentarä - dar, ok... n-o sä ne certäm pentu atâta lucru. Oricum, sunt dementiale...
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

asta e bună de dat la ziar!!

Gospin
03 Jan 2010, 21:19
Dragomara, daca Pitbull va lua ban, presupun ca de'la de 3 zile tu iei ban permanent la cat debitezi si cat de off topic esti, :-? faire enough to me, si te rog daca o sa dai un reply sa nu incepi cu aiureli, verde'n fata!

keepwalking
03 Jan 2010, 21:23
na, l-am intrebat pe halebard cine e si mi-a dat o replica de degenerat mintal: "mori si ma vei cunoaste".
stiam ca e nebun, mi s-a confirmat acum ca e si las.:)

cremaxx
03 Jan 2010, 21:26
...Stiati ca...?
O vipera ramane vipera pana ii tai limba si coltii.Apoi e doar un sarpe ordinar.

Gospin
03 Jan 2010, 21:27
Vedeti, tocmai asta e problema in general, cum a putut halebardul sa stea atata timp aici pe Cinemagia, sa comunice cu voi toti, si de abia acum va-ti dat seama ca e nebun, si e "Banned".
Asa e si cu Dragomara, ea va lua ban pana la urma, permanent, dar va mai trece muuuult timp ...

cremaxx
03 Jan 2010, 21:29
O recomandare pt. dragomara.O sa gasesca raspuns la ceea ce vrea ea:

http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96469

O sfatuiesc sa faca unul la fel.

Dragomara
03 Jan 2010, 21:35
na, l-am intrebat pe halebard cine e si mi-a dat o replica de degenerat mintal: "mori si ma vei cunoaste".
stiam ca e nebun, mi s-a confirmat acum ca e si las.:)
ei şi cu tine acum!?:-O :-? poate că omu' o fi cioclu, sau ţărcovnic, sau preot, sau o fi deja... mort şi aşteaptă la poarta iadului, mai ştii?! =)) =)) =))
dragă, bag de seamă că anul ăsta va fi al psihiatrilor, sau nu va fi deloc!! :D :D :D

Pitbull
03 Jan 2010, 21:37
Vedeti, tocmai asta e problema in general, cum a putut halebardul sa stea atata timp aici pe Cinemagia, sa comunice cu voi toti, si de abia acum va-ti dat seama ca e nebun, si e "Banned".
Asa e si cu Dragomara, ea va lua ban pana la urma, permanent, dar va mai trece muuuult timp ...
Gospine, tu esti mai nou si nu stii: personajul a fost bannat în repetate rânduri, pentru comportament turbulent, zâzanie, provocäri, etc. Acum i s-a mai acordat o sansä - dupä luni de zile de milogeli pe la usile noastre de serviciu, Gloriei i s-a fäcut milä se el, s-a înduplecat si l-a primit din nou. Cam o lunä a rezistat - apoi si-a dat iar în petec.

Gospin
03 Jan 2010, 21:40
Sunt destul de nou, dar crede-ma ca am rasfoit mult pagini din urma sa inteleg care cum sunteti p'acilea.
Vezi? gura ta adevar graieste!
Cum hale a fost bannat in repetate randuri, la fel si Dragomara, unde au dus banarile astea?
la banare permanenta!

cremaxx
03 Jan 2010, 21:40
Eu imi aduc aminte reintrarea lui pe forum,ti-a zis: Stai cuminte bubico sau cam asa ceva...:))

Are ceva cu talika , sincer.

keepwalking
03 Jan 2010, 21:51
nu, halebardul nu are nimic cu cineva anume.
are doar o dependenta de acest forum.
si idei fixe, bolnavicioase, despre anumiti oameni.
pe mine nu ma stie personal, nici eu pe el, dar ma urmareste peste tot.
vorba vine "peste tot", ca doar aici ma poate gasi.

Pitbull
03 Jan 2010, 22:00
Truthfully spoketh...
Pânä si Transnistria lui o dovedeste.
Dacä räposatul Cinemocofan era "Cinemagia säracului", avortatul Cinematzograv e "Cinemagia sonatului".

Dragomara
03 Jan 2010, 22:02
i-oi fi căzut cu tronc, mai ştii?!=)) =)) =))
no, acum hai să fim sinceri, nimeni nu se ceartă singur, trebuie să recunoşti că şi tu l-ai provocat şi jignit aproape permanent, şi că, şi tu la rândul tău ai un dinte, de fapt mai mulţi, împotriva lui, şi nu numai a lui. :P

Dragomara
03 Jan 2010, 22:05
Pânä si Transnistria lui o dovedeste.
Dacä räposatul Cinemocofan era "Cinemagia säracului", avortatul Cinematzograv e "Cinemagia sonatului".
aloeu! :-O :( :-? cât este alcoolemia acestei postări?!:-O :-O
auzi dragă, existe persoane încă în viaţă, cu care ai avut de-a face, şi despre care să poţi spune ceva de bine?! evident excludem familia, prietenii, elevii (încă) şi angajatorii.

keepwalking
03 Jan 2010, 22:08
dragomara,
ce inseamna ca l-am provocat?
tu ai fost vreodata agatata si bruscata pe strada de vreunul caruia i s-a parut ca te uiti urat la el?
daca da, atunci stii despre ce vorbesc.

cremaxx
03 Jan 2010, 22:10
aloeu! :-O :( :-? câte este alcoolemia acestei postări?!:-O :-O
auzi dragă, existe persoane încă în viaţă, cu care ai avut de-a face, şi despre care să poţi spune ceva de bine?! evident excludem familia, prietenii, elevii (încă) şi angajatorii.

Doar tu poti sa sti fiindca doar tu ai postat aici.Vrei o dusca?:))

Gloria
03 Jan 2010, 22:14
Domnişoara Gloria ce facem cu judecăţile de foarte mult bun-simţ pe care le emite continuu domnul moderator Pitbull, mai nou domnul psihiatru Pitbull, vis-a-vis de sănătatea mintală a userilor CineMagia?!

Daca halebardul sustine ca suspect de bizar e clona lui pitbull, incep si eu sa ma indoiesc de limpezimea gandirii lui. Dar, fireste, asta nu are nicio valoare; e ceea ce se numeste "psihologia simtului comun" - o judecata pe care orice profan, orice persoana straina de psiho-patologie o poate face.

In alta ordine de idei - keep, ai dezvaluit ce ti s-a scris in mesajul privat, desi cu cateva postari mai sus ii dadeam avertisment lui pitbull sa n-o mai faca; primesti un avertisment si tu ; si nu e banare pentru ca iti dau oarecare dreptate sa spui ce continea acel mesaj - e un gen de amenintare.
Dar, keep, sunt cu ochii pe tine!

StefanDo
03 Jan 2010, 22:16
eu cred ca ne certam cu oricine mai intretine pe forum acest conflict stupid

topicul e numai bun de inchis

Gloria
03 Jan 2010, 22:20

problema e alta: keep duce cateodata discutii paralele cu interlocutorii sai; adica, indiferent cate argumente i-ai aduce, el o tine pe-a lui; spun pentru ca si eu am fost asa, dar m-au tras prietenii de maneca, si mi-a trecut. Dintre toti interlocutorii lui keep, numai lui halebardul i-a sarit tandara la un asfel de fals dialog; alti interlocutori ai lui keep au sesizat, dar au lasat de la ei ori au evitat alte "conversatii" cu keep (constienti ca nu vor converge catre un punct de vedere comun). Dar halebardul a fost singurul care n-a suportat genul asta de inerlocutor. Si l-a penalizat/atacat/ hartuit pe keep de cate ori a avut ocazia; aducand cu sine, evident, si banarea. Eu asa vad lucrurile.

Dragomara
03 Jan 2010, 22:21
dragomara,
ce inseamna ca l-am provocat?
tu ai fost vreodata agatata si bruscata pe strada de vreunul caruia i s-a parut ca te uiti urat la el?
daca da, atunci stii despre ce vorbesc.
cum io mă uit şi mai şi vb întotdeauna :"> frumos, am fost numai... pipăită, însă asta nu am pus-o numai pe seama "farmecelor" mele. :)) :))
revenind la oile noastre, hai să-ţi dau un ex: faptul că îl jigneşti continuu avându-i drept scut pe Pitbull şi pe restul moderatorilor, pe care ai grijă să-i perii din când în când cu câte un "Ştefan e foarte inteligent", "Pitbull e un regizor şi un critic de film de valoare" etc. etc. este unul dintre gesturile care-ţi atrag oprobriu public.

Pitbull
03 Jan 2010, 22:22
Sigur cä da.
Desi n-am cunoscut-o face to face, ci numai de pe net, mi-e foarte dragä (în pofida asperitätilor adesea deloc neglijabile care marcheazä adesea prietenia noasträ). Iubeste animalele si copiii - sincer, sensibil, afectuos, empatic. Iubeste literatura de calitate si alte arte si domenii culturale. Adorä muntele. Are un spirit patriotic autentic si nobil. De când am cunoscut-o, sper s-o vizitez o datä, sä ne plimbäm pe sträzi în pantä, sä stäm la terasa vreunei cârciumi curate si linistite si sä conversäm lejer, apoi eu sä iau trenul înapoi si cam atât.

cremaxx
03 Jan 2010, 22:24
Pai si Dragomara deca posteaza aici unde alta este problema? Dece il face betiv? Eu cred ca e o mare nerusinata si ar trebui sa-si vada de treaba ei,mai ales ca are o varsta la care mi-ar fi rusine sa vorbesc asa daca nu as fi baut ceva inainte.

Dragomara
03 Jan 2010, 22:25
problema e alta: keep duce cateodata discutii paralele cu interlocutorii sai; adica, indiferent cate argumente i-ai aduce, el o tine pe-a lui; spun pentru ca si eu am fost asa, dar m-au tras prietenii de maneca, si mi-a trecut. Dintre toti interlocutorii lui keep, numai lui halebardul i-a sarit tandara la un asfel de fals dialog; alti interlocutori ai lui keep au sesizat, dar au lasat de la ei ori au evitat alte "conversatii" cu keep (constienti ca nu vor converge catre un punct de vedere comun). Dar halebardul a fost singurul care n-a suportat genul asta de inerlocutor. Si l-a penalizat/atacat/ hartuit pe keep de cate ori a avut ocazia; aducand cu sine, evident, si banarea. Eu asa vad lucrurile.
hai că m-ai făcut să râd! :-* :-* :-* you are the best! :-* :-*
no, bine că l-am suportat eu... şi că numai el o ţine pe-a lui. :-h O:-) O:-) O:-)

keepwalking
03 Jan 2010, 22:26
gloria,
cum de se face ca, chiar daca ar fi asa cum spui tu, pitbull reusea sa ma tempereze si sa ma faca sa renunt la eventualele mele idei gresite?
aici e chestie de simt si de bun simt.
ma domoleam in ceea ce spuneam pentru ca am vazut la pitbull rationalitate, intelegere, rabdare si stiinta dialogului.
nu m-am certat niciodata cu el.
insa sunt unii care, daca vor sa te contrazica, ti-o spun intr-un mod superior, arogant, o fac intr-un mod personal, depasind cadrul dialogului cu argumente.
ei bine, astia ma vor enerva intotdeauna.

Gloria
03 Jan 2010, 22:33
Sper sa citeasca si halebardul ce am scris noi aici, ca sa inteleaga unde a gresit, dar si unde ii dau dreptate. Cam atat. Zic sa inchidem topicul de acum.

keepwalking
03 Jan 2010, 22:34
corect, sa fie inchis.
topicul.

Pitbull
03 Jan 2010, 22:37
Fermé soit-il.