View Full Version : Nominalizari : "CEL MAI AMUZANT USER"
Disciple
31 Dec 2009, 15:56
Nu sunt prea multe de spus aici.
Judex
Discipolu'
Dragomara
manwithamoviecamera
31 Dec 2009, 18:42
bremen de departe. bremen, esti fata? parca asa scrie la profil.
Mistah J
Halebardul
Bremen1980
hellsteed
31 Dec 2009, 19:10
Judex
Pitbull
Dragomara
Pitbull
31 Dec 2009, 20:11
Dragomara
Dragomara
01 Jan 2010, 14:12
din punctul meu de vedere nu există nimeni cu simţul umorului aici, evident eu sunt excepţia, scuzaţi modestia:"> . de râs sunt foarte mulţi, dar nu mi se pare ok să vb despre asta, acum şi aici
am să fac un top al celor mai lipsiţi de umor:
keepwalking
judex
toată puştimea sub 20 de ani (+Liviu-)
ştefanDo
Illo
Mistah J
PS: Pitbull şi Corinka sunt dintre puţinii fără un simţ evident al umorului, însă totuşi capabili de a-l sesiza la celalţi. asta spune multe, şi plăcute, despre inteligenţa lor.:"> :-*
hellsteed
01 Jan 2010, 15:08
Mihnea, stiu ca tu esti bine intentionat, dar nu prea mai e de gluma, chestia asta REDEVINE penibila, orice face, orice spune, aduce din nou tema in discutie. Sincer, media de varsta a Cinemagiei nu cred ca depaseste 25! Sau ar fi mai bine sa plecam toti cei care nu respectam varsta si sa ramana ea sa posteze? :)
Exagerezi, Gospy.
Drago are si ea fix o idee, asta cu vârsta. E dreptul ei, nu? Ce räu face? Dimpotrivä, e amuzantä. Chiar ar fi päcat sä-i fie sterse off-topicurile - îl rog pe Cinemania sä le trimitä la Offtopic Asylum, ca sä le mai putem revizita din când în când.
Nici cu bannarea nu sunt de acord. Ea aduce un suflu inedit pe forum, am mai spus de-atâtea ori, ceva ce nu gäsesti nici în Ionescu, nici în Beckett, nici în Kafka - poate doar, vag, partial, în Urmuz... Bunäoarä, obsesia asta cu vârsta userilor e verisoarä bunä cu mania lui Turnavitu de a le cere clientilor sä-i promitä corespondentä amoroasä - în caz contrar, amenintând cu rästurnarea cäruciorului în präpastie!
Incercati sä nu vä mai supärati degeaba, sä n-o mai luati în serios. Glumiti cu ea, jucati-vä - cu grijä, sä n-o räniti - exersati-vä tehnicile de abordare a absurdului (pe ambele cäi: rationalä, si tot absurdä). Eu asa fac - e o gimnasticä intelectualä incredibil de stimulativä!
.....asta-mi e motivul pentru care te-am nominalizat la cat. cel mai amuzant user...
P.S ... plus ca-mi aduci aminte de principiile aplicarii logoterapiei lui Viktor E. Frankl
cremaxx
01 Jan 2010, 19:14
:))
Chiar ma face sa rad numele topicului.
DRAGOMARA : trebuie neaparat sa fie ea ,daca nu o vetezi tu,te voteaza ea (si face si poze):))
Pitbull fiindca iar tragei-o lu Draga dar nu stie cum s-o faca.....=))
DO pt. ca incearca sa-i desparta dar s-a lasat pagaubas.:))
Jdex.keep....Toti aia cu gura mare :))
Disciple
02 Jan 2010, 23:31
Judex
Pitbull
Cinemania
illotempore2002
03 Jan 2010, 18:09
Ce-mi plac topicele astea cu nominalizari, bravo Disciple.
Cei mai amuzanti useri:
Halebardul, Pitbull, Neuptolem.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.