View Full Version : Spike Jonze & David Fincher present THE FALL, directed by Tarsem
illotempore2002
02 Dec 2009, 12:43
Ati vazut The Fall, din 2006?
Daca nu, dati fuga si vedeti-l. O are in rolul principal pe actrita romanca de numai 6 anisori, Catinca Untaru. Care joaca rolul unei fetite romance, nu-i bai. Mai joaca doi actori romani in aparitii scurte, nu va spun care.
Cei care l-ati vazut, cum v-a placut?
Genul filmului? Fantasy! Realitatea se intalneste cu imaginarul si pleaca la joaca impreuna.
StefanDo
02 Dec 2009, 16:32
mie mi-a plăcut şi The Cell, arăta absolut superb
Da, si ar fii putut iesi un thriller de nota 10 in miinile unui David Fincher, de exemplu. Pacat ca n-a fost sa fie...
StefanDo
02 Dec 2009, 16:53
intr-adevar, n-a fost
si the fall are problemele lui maricele, uneori aveam impresia ca ma uit la un shyamalan facut cu un scenograf genial :)
illotempore2002
02 Dec 2009, 18:01
Filmul s-a filmat in 20 de tzari, toate locatiile sunt reale si nimic nu este prelucrat, photoshopat, etc. Inclusiv imaginea aceasta care arata ca un joc pe calculator:
http://www.thefallthemovie.com/
Oh, fuck off.
Mai studiati un pic cum se caca Godard cinematografic si abia apoi treceti la Jonze&Fincher.
illotempore2002
03 Dec 2009, 00:20
Da, si ar fii putut iesi un thriller de nota 10 in miinile unui David Fincher, de exemplu. Pacat ca n-a fost sa fie...
De ce trebuia sa fie The fall un thriller? Povestea din acest film nu prea se preteaza la thriller....nu exista crime sau mistere de descoperit (thriller-ul are la baza in primul rand o crima, right?).
Filmul are ca personaje principale un actor (cascador in speta) care in urma unui accident ramane cu picioarele paralizate internat intr-un spital si care dezvolta o relatie foarte apropiata cu micuta Alexandria (Catinca Untaru). Ii spune povesti minunate din toate colturile lumii pt a o determina sa ii aduca pastile de morfina (in ideea de a o termina cu viata). Povestile sunt teribil de amuzante si se inventeaza si se croiesc pe gusturile, optiunile si dorintele Alexandriei, in contextul in care ambii protagonisti beneficiaza de o imaginatie mai mult decat fertila.
Ce anume din toata afacerea asta poate fi facut thriller? :-/
Cinemania
03 Dec 2009, 07:22
cred ca se referea la The Cell...sau ?
Da, era vorba de The Cell, The Fall nu l-am vazut inca. Credeam ca e destul de clar, avind in vedere ca folosisem citatul lui Stefan.:)
Im.Kino
03 Dec 2009, 09:53
Tarsem vine din lumea videoclipurilor si, la fel ca ceilalti (Fincher, Glazer, Jonze, Gondry, Romanek), va avea intotdeauna grija de aspectul vizual - in cazul lui Tarsem, chiar in dauna logicii narative si a coerentei (desi, cu toate imperfectiunile, si The Cell - mai putin si The Fall imi par destul de inchegate).
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.