View Full Version : Dexter
marius_em
24 Nov 2009, 15:42
Trebuie sa recunosc ca e unul din putinele seriale ce devine din ce in ce mai bun cu fiecare sezon. Mai e cineva pasionat de acest show?
Te referi la Dexter , cu Michael C. Hall care este criminal ??
Te referi la Dexter , cu Michael C. Hall care este criminal ??
Desigur!
da este super nu am vazut toate episoadele dar este super !!
marius_em
26 Nov 2009, 09:13
Eu sunt la zi cu toate episoadele. Acum e sezonul cu Trinity, iar ultimul episod mi s-a parut foarte, foarte bun. Momentele in care Dexter isi arata "partea intunecata" sunt geniale, actorul parca s-a nascut pentru rolul asta. Un omulet chiar adorabil, poate banal in timpul obisnuit, reuseste sa se transforme intr-un monument de sadism, si tu, ca spectator, ai sentimente si de admiratie, dar esti si putin infricosat de aceasta fata. Eu sunt surprins de mine cat de mult pot sa simpatizez un personaj ce este, totusi, un criminal in serie.
Da, isi intra foarte bine in rol, am vazut primele 2 sezoane dar nu ma mai uit de o juma' de an.
moltisanti88
01 Dec 2009, 14:37
Dexter e din ce in ce mai bun, de la episod la episod, de la sezon la sezon. Mai sunt doua din actualul si sunt foarte curios sa vad cum se va incheia.
TZurtzur
01 Dec 2009, 23:42
primele 2 sezoane au fost ok;
al treilea l-am vazut ca sa-l vad;
din ultimul sezon am reusit sa vad 5 episoade si apoi am renuntat.
Personajul Debra Morgan, cu "limbajul ei vulgar" si cum la 3 cuvinte al patrulea e fu*k, m-a scos din toate mintile. Ma amuza f tare replicile de genul ca personajele din acest serial sunt f complexe. Bull crap, exceptand personajul dexter, restul mi se par de duzina, fiecare dintre ei avand o singura trasatura care ii caracterizeaza si care e exploatata la maxim.
marius_em
02 Dec 2009, 11:18
primele 2 sezoane au fost ok;
al treilea l-am vazut ca sa-l vad;
din ultimul sezon am reusit sa vad 5 episoade si apoi am renuntat.
Personajul Debra Morgan, cu "limbajul ei vulgar" si cum la 3 cuvinte al patrulea e fu*k, m-a scos din toate mintile. Ma amuza f tare replicile de genul ca personajele din acest serial sunt f complexe. Bull crap, exceptand personajul dexter, restul mi se par de duzina, fiecare dintre ei avand o singura trasatura care ii caracterizeaza si care e exploatata la maxim.
Dap, cam asta e reteta. Dar personajul Dexter face toti banii.
Dominic
04 Dec 2009, 12:51
Am urmarit cateva episoade pe ProTv si nu am fost deloc dezamagit, pacat ca au bagat CSI in locul lui, mai prindeam si eu un episod doua....am sa imi iau totusi toate sezoanele sau fiu linistit.B-)
intr-adevar devine din ce in ce mai bun si nu ma dezamageste deloc,este foarte foarte bun sezonul actual.
marius_em
14 Dec 2009, 19:15
Tocmai am vazut finalul sezonului 4. Socant.
not.Who.you.think
15 Dec 2009, 18:20
Un serial "criminal" de bun :) Dupa sezonul 3 credeam ca se cam :distruge serialul, insa aparitia lui John Lithgow in rolul lui "Trinity" a ridicat sezonul 4 unde nimeni nu se astepta sa fie atat de reusit. L-au ales perfect pe Lithgow in rolul de mad men care i se potriveste perfect (ca in 3rd rock from the sun). Cu siguranta va fi si sezonul 5 care sunt sigur ca va fii mult mai slab si cred ca ultimul.
moltisanti88
16 Dec 2009, 12:54
Pentru mine cel mai bun episod ramane cel cu Thanksgiving Day. Sfarsitul finalei acestul sezon a fost oarecum previzibil in sensul ca pe toata durata episodului aveam senzatia ca ceva nu e in regula si ca ne este pregatit un "soc". Nu zic ca am ramas masca, dar nu ma asteptam la un asemenea deznodamant. Asta face ca sezonul 5 sa fie cu mult mai interesant.
Imi pare nespus de rau pentru Michael!!Un actor extraordinar!A meritat globul pe deplin!Momentul a fost emotionant ,intr-adevar,mai ales ca el se afla intr-o mare cumpana a vietii.Sa speram ca va castiga lupta cu cancerul si va reveni in seria 5 ,fiindca alt actor n-ar avea nici pe departe prestatia lui in rol!!!
Foarte tare serialul, genial. Am urmarit toate sezoanele cu sufletul la gura, mai ales sezonul 4 care a fost cel mai bun dupa parerea mea, iar finalul m-a lasat masca. Sper ca Michael C Hall sa castige lupta cu cancerul si sa revina in forta cu un nou sezon.
Am urmarit primul sezon. Mi s-a parut destul de slabut, asa ca am renuntat.
slabut?! e din ce in ce mai tare
vreau sa apara sezonul 5 mai repede :((
robbiex2
27 Apr 2010, 14:02
Trebuie sa recunosc ca e unul din putinele seriale ce devine din ce in ce mai bun cu fiecare sezon. Mai e cineva pasionat de acest show?Corect ! Devine din ce in ce mai bun cu fiecare sezon.Da ! eu ma numar printre cei pasionati de acest show :)
Genial show-ul ! Om cu dubla personalitate B-)
Sa vina sezonul 5 !!! >:D<
marius93
28 Apr 2010, 18:23
Am auzit de serialul asta cum ca e intradevar foarte bun :-? Sper sa pot face rost cat mai curand de episoade, ca vreau si eu sa-l vad neaparat. :D
marius_em
28 Apr 2010, 18:49
http://www.freeonlineepisodes.net/watch-dexter-online-episodes-for-free/
robbiex2
01 May 2010, 15:10
Michael C. Hall s-a vindecat de cancer! =D>=D>=D>
Michael C. Hall a reuşit să scape cu brio din cea mai grea încercare la care a fost supus până acum, reuşind să se vindece de cancer limfatic, conform declaraţiilor soţiei sale şi partenerei de platou din serialul "Dexter", Jennifer Carpenter, citate de site-ul Popcrunch.
citeste tot aici (http://www.libertatea.ro/stire/michael-c-hall-s-a-vindecat-de-cancer-285513.html)
Sa vina sezonul 5 B-)
super veste! multumim! abia astept un serial cum putine s-au vazut in ultima vreme!
Nu am vazut toate episoadele numai cateva dar au fost super !
Lucy_Butler
19 May 2010, 08:57
Un ucigas in serie fara pata si prihana care ne ofera lectii de moralitate. Exista vreun serial mai ipocrit decat asta?
marius_em
19 May 2010, 16:30
Lectii de moralitate? Tu te-ai uitat la serialul asta?
Lucy_Butler
19 May 2010, 20:07
Da, m-am uitat la vreo 3 ep. Da, lectii de moralitate din partea unui ucigas in serie care, chipurile si culmea ipocriziei, ne invata cine merita si cine nu merita sa traiasca. Pentru ca el e un ucigas "bun" iar ceilalti sunt "rai". Trebuie sa fi sau beat sau prost sa servesti o asemenea poveste, iar cel care a copt scenariul asta habar nu are ce e ala serial killer.
marius_em
19 May 2010, 22:04
Deci nu stii despre ce vorbesti. Serialul nu se descopera in 3 episoade, dar crede-ma nu e nimic din ce spui. Nu jigni fara sa cunosti.
Spoiler.
Deci asta a suferit o trauma in copilarie, care practic l-a dezumanizat. Tat'su adoptiv, fiind politist, si-a dat seama ca Dexter o ia pe aratura, ca devine un psihopat, astfel incat a incercat sa-l educe sa-si foloseasca "foamea" de sange intr-un mod cat mai util pentru societate, adica ucigand alti psihopati, criminali, violatori. El ramane un monstru, serialul nu ascunde niciodata asta, ba mai mult, personajul insusi se recunoaste ca un monstru, ceea ce e genial. Dar e ceea ce e, isi accepta "pasagerul intunecat", crezand ca-l poate tine in frau folosind Codul lui Harry, Harry fiind tat'su. Din punct de vedere machiavelic, Dexter e o forta a binelui, scopul scuza mijloacele. In cele din urma, faptele sale sunt un lucru bun, de multe ori dovedindu-si eficienta mai mult decat politistii. Dar nimeni nu e pacalit, e foarte clar ca nu asta e motivatia lui, ci mai mult un "safety measure", daca vrei . La un moment dat ucide un nevinovat, si nu prea are nici o mustrare de constiinta. E un psihopat, te sperie si te atrage in acelasi timp cu carisma sa, si mai ales pentru ca e normal sa vrei sa stii, sa intelegi ce e in mintea lui, cum gandeste, cum isi justifica faptele, cum reuseste sa-si potoloeasca demonii folosind un cod moral dictat de taica-sau. E ciudat, pentru ca uneori nu stii daca Dexter respecta acel cod ca sa nu fie prins, sau pentru ca se agata de o farama de umanitate. Serialul se joaca putin cu perceptiile in privinta asta.
Imi pare rau daca nu poti sa vezi dincolo de restrictiile morale, dar cred ca esti prea dura sa zici ca esti prost daca-ti place Dexter. Doar pentru entertainment, dincolo de orice interpretare, e un serial bun.
Lucy_Butler
20 May 2010, 09:14
O fi Dexter cool si entertaining, insa nu e realist. Pe de alta parte, daca era realist, nu ar mai fi fost cool si entertaining. Spui destre Dexter ca e un "monstru". Probabil ca e, insa este un "monstru" asemenea lui King Kong, indragit pana si de o fetita de 10 ani.
Si Ted Bundy avea carisma, de o cu totul alta natura insa. Dexter e un personaj gresit construit. Cred ca era mult mai interesant un serial realist despre un ucigas in serie, fara ocolisuri si artificii specifice prime-time-ului (si fiind vorba de Showtime, aveau posibilitatea de a realiza lucrul asta, dispunand de o anumita libertate in domeniul televiziunii).
kanibalo
01 Jun 2010, 11:11
Dexter,un serial criminal de bun care trebuie vizionat .
O fi Dexter cool si entertaining, insa nu e realist. Pe de alta parte, daca era realist, nu ar mai fi fost cool si entertaining. Spui destre Dexter ca e un "monstru". Probabil ca e, insa este un "monstru" asemenea lui King Kong, indragit pana si de o fetita de 10 ani.
Si Ted Bundy avea carisma, de o cu totul alta natura insa. Dexter e un personaj gresit construit. Cred ca era mult mai interesant un serial realist despre un ucigas in serie, fara ocolisuri si artificii specifice prime-time-ului (si fiind vorba de Showtime, aveau posibilitatea de a realiza lucrul asta, dispunand de o anumita libertate in domeniul televiziunii).
dexter este cel mai inteligent ucigas in serie pe care l-am vazut intr-un film.
daca s-ar fi facut serialul asa cum spui tu,fara ocolisuri si artificii, n-ar mai fi avut nici un chichirez.Piata este plina de astfel de idei..
Dexter este diferit tocmai prin acest lucru.Ucigasul in serie, camuflat perfect intr-un detectiv introvertit, dar foarte inteligent, stie nemaipomenit de bine sa pozeze intr-un tip complet inofensiv.
Mi se pare geniala ideea scenariului si modul cum este construit Dexter ca personaj.
Este incredibil cum reuseste de fiecare data sa indeparteze suspiciunea din jurul lui si cum incearca sa-si stapanesca demonii, parand un om normal.
@rvn, stii ce-i ala ucigas in serie?
Iti pot spune ce nu e: babysitter de weekend. Daca vreti portrete realiste, recomand asta (http://www.imdb.com/title/tt0337573/) sau asta (http://www.imdb.com/title/tt0108053/). Dexter e o chestie cool & simpatica care nu prea se ia in serios, genul de serial cu care te relaxezi intr-o duminica dupa-amiaza eventual.
hellsteed
03 Jun 2010, 09:18
A good killer is the one who raises no questions...
Iti pot spune ce nu e: babysitter de weekend. Daca vreti portrete realiste, recomand asta (http://www.imdb.com/title/tt0337573/) sau asta (http://www.imdb.com/title/tt0108053/). Dexter e o chestie cool & simpatica care nu prea se ia in serios, genul de serial cu care te relaxezi intr-o duminica dupa-amiaza eventual.
Sunt de acord cu tine,dar pana la un punct.Daca Dexter ar fi fost ca ceilalti, ar fi fost prea banal.
Iar asta cu :"nu prea se ia in serios" e discutabila.mie mi se pare ca este un amestec reusit din amandoua,adica este si simpatic si sadic,dar nu in acelasi timp.
Adevarul e ca daca ne-am lua dupa realism, nu ar trece testul nici seriale precum CSI sau toate alea cu asa-zisi profileri, la o adica. Pina la urma e vorba de entertaining so sit back and enjoy the ride...
Tare faza cu killerul simpatic oricum...
pai,vezi? dexter are umor si inteligenta.daca ar fi fost construit dupa tiparul obisnuit,ar fi iesit un simplu serial,numai cu scene violente si mult sange .n-au fost destule? mie asta mi se pare a fi original.
marius_em
03 Jun 2010, 13:16
De pe wikipedia.
A serial killer is a person who murders three or more people over a period of more than thirty days, with a "cooling off" period between each murder, and whose motivation for killing is largely based on psychological gratification.
Babysitter sau nu, nu caracterul defineste un criminal in serie, ci comportamentul. Dexter are toate elementele unui serial killer, are acel ritual, ataca doar dupa un criteriu (in cazul asta e vorba de alti criminali), simte placere cand ia viata cuiva. Chiar se potriveste si in profilul ucigasului metodic, ca Ted Bundy.
Organized nonsocial offenders usually have above average intelligence, with a mean IQ of 123.They often plan their crimes quite methodically, usually abducting victims, killing them in one place and disposing of them in another. They will often lure the victims with ploys appealing to their sense of sympathy. For example, Ted Bundy would put his arm in a fake plaster cast and ask women to help him carry something to his car, where he would beat them unconscious with a crowbar, and carry them away. Others specifically target prostitutes, who are likely to go voluntarily with a stranger. They maintain a high degree of control over the crime scene, and usually have a solid knowledge of forensic science that enables them to cover their tracks, such as burying the body or weighing it down and sinking it in a river. They follow their crimes in the media carefully and often take pride in their actions, as if it were all a grand project. The organized killer is usually socially adequate, has friends and lovers, and sometimes even a spouse and children. They are the type who, when/if captured, are most likely to be described by acquaintances as kind and unlikely to hurt anyone. Ted Bundy and John Wayne Gacy are examples of organized serial killers.
Am subliniat toate elementele ce sunt mai mult decat clare la personajul Dexter. Era si de asteptat, in show-biz-ul american actual, documentarea a castigat un rol primordial. Eu, dupa ce am vazut toate episoadele, am inteles din cum a fost prezentat ca Dexter nu e un om bun. E un criminal in serie, show-ul nu ascunde nici un moment asta. Ia vieti umane si simte placere cand o face. E ca un drog, uneori intra intr-un fel de sevraj, daca nu ucide. Si iar, a fost foarte clar, ca ceea ce il diferentiaza si il protejeaza, prin comparatie cu alti ucigasi in serie, e acel cod dictat de tat-su.
Nu inteleg de ce atacati show-ul ca ar fi nerealist.
De acord cu ceea ce scrie pe wiki. Nu atinge insa miezul problemei de fata. Insasi alegerea acelei pool of victims cum e numit uneori terenul de vinatoare al unui serial killer, face ca totul sa fie nerealist, implicind automat chestiuni de moralitate. Nu ucide decit criminali. Un serial killer nu gindeste deloc asa. In cel mai buna caz, se confrunta cu anumite remuscari si asta dupa act, nu inainte.
Faptul ca majoritatea sint inteligenti nu e chiar conform cu realitatea. Oportunismul lor (la care se adauga norocul) e de multe ori confundat cu inteligenta. In plus de asta, sistemul juridic si politienesc american a permis, mai ales in trecut, activitatea neingradita a unui Ted Bundy ori Henry Lee Lucas si asta datorita birocratiei, orgoliilor ori altor factori caracteristici fiecarui caz in parte.
Mie mi se pare chiar ipocrita ideea unui criminal in serie ce scapa lumea de alti criminali. Daca ucide un alt criminal, nu tot crima se numeste? Noi trebuie sa inghitim hapul care ni-l baga pe git - pedeapsa cu moartea care vine din partea ingerului razbunarii. Alta faza pe care nu o suport deloc (am mai intilnit-o parca in Lost): inainte de a ucide pe cineva, respectivul trebuie demonizat total - pedofil, necrofil, canibal, ii punem in circa orice, pentru ca ingerul nostru razbunator sa nu cumva sa se minjeasca cu singe nevinovat. Ne este explicata vreo clipa motivatia reala a criminalului? Trecutul lui? Ceea ce l-a indemnat sa faca ceea ce a facut? Nu, avem de-a face cu o scursura care trebuie eliminata - o pledoarie mai misto pentru pedeapsa cu moartea nici ca se putea.
Backstage
03 Jun 2010, 14:18
E printre cele mai bune seriale pe care le-am vazut :D Genius , actually .... in plus , reuseste sa fie relaxant si motivant in acelasi timp . Intr-adevar , nu e realist mai presus de toate , dar e cat sa aiba credibilitate .
Cele mai bune sezoane: 1 si 4 .
Sunt curioasa daca o sa aiba mai mult de 5 sezoane si super nerabdatoare sa reinceapa :x
Ca personaj preferat dupa Dexter as spune Debra : )
Dexter e un caz aparte.El ucide criminali, dar nu este un justitiar.Nevoia de a ucide si-o directioneaza spre altii de teapa lui.Ceva in genul:"daca tot ucid, hai sa scap lumea de alti nemernici".Asta inseamna constienta faptului ca este un killer si ca, poate,pana la urma va reusi sa capete mantuire,tocmai datorita acestui aspect.
El are un mare avantaj.Are la dispozitie acoperirea perfecta.Nimeni n-ar banui ca in spatele unui ofiter de la departametul omoruri, se ascunde un monstru,capabil sa faca asa ceva.
Profita de ocazie si scapa,dar,in acelasi timp,se asigura ca, ce-i pe care-i casapeste sunt mult mai rai ca el.
Asta-l face sa reziste! Poate v-aduceti aminte faza(n-o mai stiu exact) cand a omorat pe cineva din greseala..atunci, era complet descumpanit.Se simtea la fel ca ceilalti,desi, pana atunci avea impresia ca el este absolvit de vina si-i sunt deajuns doar demonii lui.
marius_em
03 Jun 2010, 14:36
De acord cu ceea ce scrie pe wiki. Nu atinge insa miezul problemei de fata. Insasi alegerea acelei pool of victims cum e numit uneori terenul de vinatoare al unui serial killer, face ca totul sa fie nerealist, implicind automat chestiuni de moralitate. Nu ucide decit criminali. Un serial killer nu gindeste deloc asa. In cel mai buna caz, se confrunta cu anumite remuscari si asta dupa act, nu inainte.
Faptul ca majoritatea sint inteligenti nu e chiar conform cu realitatea. Oportunismul lor (la care se adauga norocul) e de multe ori confundat cu inteligenta. In plus de asta, sistemul juridic si politienesc american a permis, mai ales in trecut, activitatea neingradita a unui Ted Bundy ori Henry Lee Lucas si asta datorita birocratiei, orgoliilor ori altor factori caracteristici fiecarui caz in parte.
Mie mi se pare chiar ipocrita ideea unui criminal in serie ce scapa lumea de alti criminali. Daca ucide un alt criminal, nu tot crima se numeste? Noi trebuie sa inghitim hapul care ni-l baga pe git - pedeapsa cu moartea care vine din partea ingerului razbunarii. Alta faza pe care nu o suport deloc (am mai intilnit-o parca in Lost): inainte de a ucide pe cineva, respectivul trebuie demonizat total - pedofil, necrofil, canibal, ii punem in circa orice, pentru ca ingerul nostru razbunator sa nu cumva sa se minjeasca cu singe nevinovat. Ne este explicata vreo clipa motivatia reala a criminalului? Trecutul lui? Ceea ce l-a indemnat sa faca ceea ce a facut? Nu, avem de-a face cu o scursura care trebuie eliminata - o pledoarie mai misto pentru pedeapsa cu moartea nici ca se putea.
Vad ca nimeni nu se oboseste sa citeasca ce am scris. Pentru a mia oara, show-ul nu ascunde nici un moment ca Dexter ucide de placere, nu dintr-un simt al binelui, pentru ca vrea ca binele sa triumfe, pentru ca e un razbunator al societatii. Astea sunt efecte secundare, pe care, chiar si el si le asuma in mod convenabil, insa in momentele sale de sinceritate, recunoaste ca e un monstru. El ucide pentru ca vrea, pentru ca ii ofera placere, pentru ca se identifica cu ceea ce face. Se accentueaza mereu pe placerea pe care o simte cand ia o viata umana. In perioadele de seceta, e in sevraj.
Moralitatea actiunilor sale e doar in ochii spectatorilor, pentru ca, asa gandim, uneori vrem sa scoatem cui cu cui. Dar Dexter e un monstru, un monstru care face un serviciu societatii. E un super-erou care face ce face pentru ca ii place, nu pentru ca ii pasa. Inchipuie-ti-l pe Joker de partea binelui. Ar ramane la fel de sadic, la fel de nemilos si nepasator fata de viata umana, doar ca si-ar directiona dementa catre raufacatori si ar fi aclamat de societate. Se poate discuta la infinit despre ce inseamna bine si ce inseamna rau. Inchipuie-ti insa ca stocul de raufacatori s-ar termina, ca i-a omorat pe toti, si toata lumea respecta legea. Nici Joker, nici Dexter nu s-ar opri sa ucida. Pentru ca nu pot.
Cheia intelegerii acestui criminal e acel cod de conduita al lui taica-sau, cod atat cu rol moralizator, dar si de siguranta. E logic, la o adica, e vorba de manegementul riscului. Daca tot vrei sa ucizi, ucide indivizi de care celorlalti le pasa cel mai putin, si pentru care se vor face eforturi mai mici in a le elucida moartea/disparitia.
Apoi, e adevarat ca victimile de duzina ale lui Dexter sunt expediate superficial, dandu-li-se verdicte pe baza unui search in baza de date a politiei Miami. Dar, nemesis-urile lui Dexter din fiecare sezon sunt analizate amanuntit, cu tot cu motive, cu tot cu background, de ce fac ce fac, cum au ajuns asa, etc. In final, Dexter ucide indivizi din aceeasi specie cu el, condamnandu-se intr-un fel pe sine insusi, si incercand mereu disperat sa se auto-convinga ca el e diferit. Si de fiecare data, singura diferenta e acel cod. Acel cod, pe care toata lumea de aici il trece atat de usor cu vederea.
marius_em
03 Jun 2010, 14:47
Poate v-aduceti aminte faza(n-o mai stiu exact) cand a omorat pe cineva din greseala..atunci, era complet descumpanit.Se simtea la fel ca ceilalti,desi, pana atunci avea impresia ca el este absolvit de vina si-i sunt deajuns doar demonii lui.
Da, exact, descumpanirea sa nu era ca a luat o viata nevinovata, ci pentru ca simtea ca e ca ceilalti. Insa s-a consolat destul de repede, din ce tin eu minte, incadrand-o la victima din culpa, si jurandu-si ca va fi mai atent data viitoare. Insa, dupa cum imi amintesc eu, nu a avut nici un moment remuscari pentru sarmanul ala, totul rezumandu-se la el, si la faptul ca si-a patat pretiosul cod (atunci era perioada cand incerca sa se indeparteze de cod, nu?). In fiecare sezon, el incearca sa-si dovedeasca siesi ca e diferit, desi nu prea e. Mai ales fata de Trinity din ultimul sezon. De multe ori aveam impresia ca ala e Dexter la batranete.
Dexter nu e Trinity, imi pare rau.Sunt diferiti.
Primul isi apara familia, al doilea o terorizeaza si ii face rau.
Disimularea este cam aceeasi, amandoi pozeaza in "mielusei", dar Dexter este cat se poate de normal atunci cand nu-si arata adevarata fata.
Dexter este sot si tata admirabil, Trinity este chiar opusul sau(fazele cu respingerea fiicei-ziariste si cele in care isi abrutiza familia oficiala sunt dovada in acest sens).
Trinity e mult mai rau, e "guru", primul adversar cu adevarat de temut.
Care i-a si pus capac pana la urma, aparent sau nu...
kanibalo
08 Jun 2010, 15:56
Astept cu nerabdare sa vad cum va fi sezonul acesta,avand in vedere sfarsitul celui de-al 4 lea,as vrea sa vad ce face Dexter cu copii lui Rita ori le ramane el ca tata ori ii lasa in plata domnului >:)
in nici un caz nu-i va lasa de izbeliste.din ceea ce s-a vazut in cele 4 sezoane, Dexter e perfect in rolul de parinte. poate s-o razboi cu adevaratul tata(da' ,oare nu l-a casapit si p-ala?), dar in final, familia va ramane unita.
a...si ce voiam eu neaparat sa spun si cred ca asa va fi: ala micu' ii va urma calea.codul lui Harry se va aplica la nepot.
Dexter e perfect in rolul de parinte
Ala da serial killer. Daca dupa 4 sezoane a ajuns lumea sa dezbata cit de potrivit e Dexter in rol de tata, eu renunt... Exista atitea seriale & filme pizdoase pe care le pot vedea in timpul ala ca nu mai are rost sa pierd vremea cu Little House on the Prairie...(:|
Dexter e perfect in rolul de parinte
Ala da serial killer. Daca dupa 4 sezoane a ajuns lumea sa dezbata cit de potrivit e Dexter in rol de tata, eu renunt... Exista atitea seriale & filme pizdoase pe care le pot vedea in timpul ala ca nu mai are rost sa pierd vremea cu Little House on the Prairie...(:|
imi pare rau,de plictisul tau, win.
uitasem ca favoritul tau e Lynch.
vizionare placuta! poate ti s-o face parul, mai maciuca-n cap!
JohnnyAddams
14 Jun 2010, 15:49
C Hall e perfect in acest rol, e normal sa existe persoane care sa-l urasca, mereu se intampla asta. Iar in seriale se iveste mai des deoarece unele personaje devin monotone dupa cateva sezoane, nu si in acest caz....
nu e cazul sa-l "urasca" cineva pe actor.
windom este doar, adeptul filmelor "serioase".
asta i se pare un serial unde el, eroul, se joaca cu " omorul" si banuiesc, sau sigur, i se pare plicticos.
marius_em
17 Jun 2010, 11:09
Dexter nu e Trinity, imi pare rau.Sunt diferiti.
Primul isi apara familia, al doilea o terorizeaza si ii face rau.
Disimularea este cam aceeasi, amandoi pozeaza in "mielusei", dar Dexter este cat se poate de normal atunci cand nu-si arata adevarata fata.
Dexter este sot si tata admirabil, Trinity este chiar opusul sau(fazele cu respingerea fiicei-ziariste si cele in care isi abrutiza familia oficiala sunt dovada in acest sens).
Trinity e mult mai rau, e "guru", primul adversar cu adevarat de temut.
Care i-a si pus capac pana la urma, aparent sau nu...
Da, sunt diferiti pe final, cand Dexter e forta binelui, si Trinity a raului. Insa pe parcurs sezonului, apare des aceasta tema a identificarii lui cu Trinity, la inceput chiar il vede ca pe un model, incearca sa invete de la el. La fel, viziunea lui tat-su il avertizeaza ca nu ar trebui sa se apropie, ca isi pune familia in pericol, apar discutii de cat de asemanator e el, Dexter, fata de Trinity in relatia cu familia sa. Dexter traieste o minciuna, isi pune mereu familia in pericol, ceea ce in final ii ucide nevasta. Practic el este responsabil de moartea sotiei sale, el a ucis-o. Femeia aia a murit fara sa stie de ce, fara sa stie cu cine a fost maritata, cu cine a facut un copil. Astept cu interes urmatorul sezon, sa vad cum va rezolva acest conflict interior. In final, moartea nevestei sale i-a dovedit ca nu e chiar atat de diferit de victimile sale, ca produce rau si suferinta si oamenilor care nu o merita, care nu se incadreaza in limitile codului lui Harry. Ma astept sa o ia pe aratura, sa fie in final consumat de demonul sau, si sa fie prins de politie, sau sa moara, sau ceva.
bremen1980
17 Jun 2010, 11:20
Problema cu toate serialele este ca o lungesc prea mult.Prea multe serii si totul devine diluat dupa primul sezon fie ca vorbim de :Dexter ,Lost ,Prison Break. Pe la al treilea sezon pelteua devine foarte diluata.Nimic nu mai pare credibil ,apar personaje neverosimile,scenariul devine o insulta asupara imaginatiei.Eroii mai descopera tot felul de timpenii legate de stramosii lor si varza e totala. Mai credibile atunci apar seriale precum :''Neveste disperate dupa lupă '' sau ''State ''
Exista si exceptii - vezi Six Feet Under, absolut superb pina la final (5 sezoane). Nu expira pe parcurs, dimpotriva, devine tot mai complex si mai captivant...
bremen1980
17 Jun 2010, 11:38
Recunosc -nu am vazut nici macar un episod din Six Feet Under.
marius_em
17 Jun 2010, 12:51
La Dexter, sezonul 4 a fost cel mai bun, asta dupa un sezon 3 mai putin reusit.
alexcretu75
20 Jul 2010, 11:53
Este unul dintre serialele mele preferate
IchiroHideaki
02 Sep 2010, 16:40
abia astept sezonul 5...si nu mai e mult...
eu cred ca Dexter-ul nu va mai avea acelasi succes..
parerea mea se bazeaza pe o supozitie simpla: a trecut prea mult timp de la terminarea sezonului 4. lumea,aproape a uitat de serial, iar punctul culminant, a fost atins deja si orice-ar mai urma pe aceeasi directie, fara sa se improspateze nimic in atitudinea personajelor, intriga si actiune, n-ar mai fi urmarit cu acelasi interes de telespectator, ca in cazul primelor sezoane.
deci, ar fi bine ca, Dexter( serialul) si de ce nu si eroul, sa fie nitel primeniti...
robbiex2
09 Sep 2010, 13:56
tu glumesti, nu ???
cum sa nu aibe succes pentru ca a luat vacanta ? :))
asa e normal, sezonul se termina, in vara se filmeaza iar in toamna incepe alt sezon.
vezi Lost, a rupt ultimul sezon sau vezi Prison Break...desi a fost lungit la greu, tot a rupt si ultimul sezon deci...lumea nu a uitat actiunea ! pentru asta exista net, torrente si piratii care inregistreaza fiecare emisiune, serial de la Tv.
Dexter s-a pastrat si dupa 4 sezoane...devenind din ce in ce mai bun si mai urmarit.Tocmai !!! actiunea de acum incepe....puntul culminant acum se desfasoara iar finalul bate la usa ;) si.....va fi unu magnific, belive me !B-)
nu glumesc.
este doar o parere.
m-as bucura sa gresesc.ramane de vazut daca am dreptate sau nu
Eu cred ca Dexter-ul nu va mai avea acelasi succes..
A trecut prea mult timp de la terminarea sezonului 4. lumea,aproape a uitat de serial.
Cu siguranta, cei 2 milioane de telespectatori care s-au uitat la ultimul episod al sezonului 4, nu au uitat :))
Sigur, s-ar putea ca interesul sa scada, pe parcursul derularii noului sezon din motive cu privire la calitatea serialului, dar nicidecum din cauza uitarii.
moltisanti88
27 Sep 2010, 19:18
A mai vazut cineva primul episod?
A mai vazut cineva primul episod?
Daca te referi la primul episod din sezonul 5, l-am vazut eu. Episodul 1 sezonul 1 l-am vazut cu mult timp in urma :)
Vizionare placuta
paul_aramis
03 Oct 2010, 23:05
aiurea. se referă la primul episod din seria a 6-a
moltisanti88
04 Oct 2010, 10:55
Din moment ce am postat pe 27 septembrie era logic ca m-am referit la sezonul 5. Azi a aparut episodul doi, iar eu sper ca acesta sa fie mult mai bun decat primul, care mi s-a parut de-a dreptul catastrofal.
robbiex2
06 Oct 2010, 19:25
catastrofal ?? de ce consideri asta ??:))
am vazut si episodul doi.incepe sa prinda culoare sezonul, imi place ! Dexter ramane acelasi criminal inofensiv.
moltisanti88
06 Oct 2010, 19:51
catastrofal ?? de ce consideri asta ??:))
am vazut si episodul doi.incepe sa prinda culoare sezonul, imi place ! Dexter ramane acelasi criminal inofensiv.
A avut multe scene care nu-si aveau rostul, replici nepotrivite si banale, gesturi cretine, scene fortate si un joc actoricesc destul de prost. Dar poate ca sunt eu mai pretentios.
Episodul doi a fost ok. A avut aceeasi atmosfera tensionata, precum si paranoia sau suspans, lucruri pe care le astept de la acest serial.
robbiex2
07 Oct 2010, 02:37
chiar esti prea pretentios.
era normal sa fie asa inceputul sezonului...la cum s`a terminat cel trecut.primul episod a fost asa de consolare, multe scene amestecate insa a fost bine meritat episodul.era chiar absurd sa fie plin de tensiune si primul episod din moment ce lucrurile MARI erau rezolvate, poate ramanea sa dea cu bata in balta si sa omoare vreun personaj BRUSC.
Rapture
19 Oct 2010, 10:26
Mie imi pare ca Dexter a inceput sa-si revina; cel putin asa pare in 5x3 :-? .
bremen1980
19 Oct 2010, 11:16
Dexter sufera de vechea problema a serialelor :lalaiala prelungita.Inteleg sa omori la greu in primele 2 sezoane fara sa te prinda aia dar apoi 6 sezoane :-O .Totusi in America politia e cit de cit competenta .
Da este prea lungit. Dar fiecare sezon aduce ceva nou si te tine in priza, cel putin mie imi place mult :). La nici un sezon nu m-am plictisit si cred ca nici la urmatorul care va fi al 6-lea nu ma voi plictisi. Sper ca in urmatorul sezon Dexter sa nu dezamageasca....si va fi prins candva? sau va fi prins atunci cand lumea se va plictisi de serial ca ....totusi la un moment dat te plictisesti de el chiar daca aduce cv nou....
Christina_Nixon
29 Mar 2011, 23:53
Tocmai am terminat de vizionat sezonul 5 si mi s-a parut mult mai reusit fata de celelalte. Voi ce parere aveti?
CosminHorrorMaster
18 Sep 2011, 20:23
Este serialul meu favorit, ce sa mai. Michael C. Hall este fabulos, iar pentru mine, Dexter este personjul meu preferat.
Am reluat vizionarea lui Six Feet Under si incercam sa gasesc asemanari in actingul lui Michael C. Hall din acest cu cel din Dexter. Parca s-a reinventat in Dexter, 2 personaje extrem de diferite pe care le joaca excelent. O chestie care ma enerveaza foarte tare este ca nu ii vad pe acesti actori care joaca foarte bine, unii chiar genial (in seriale) si in filme artistice.
Kriss_Kringle
19 Sep 2011, 17:16
Pe Michael C.Hall poti sa-l vezi in Gamer dar e cam penal,ca si filmul de altfel desi ideea in sine e foarte buna.
Eu ma refeream sa joace si bine si sa fie si fimul bun.
CosminHorrorMaster
28 Sep 2011, 20:09
Tocmai am vazut ep 1 din sezonul 6 :p (torrents)
Omule, mincinos mai esti....
Am asteptat sezonul 5 cu mai multă nerăbdare decât pe celălalte, deoarece sfârșitul sezonului 4 m-a lăsat cu un gust amar, dar nu pot spune că a fost cel mai reusit...să vedem sezonul 6 ce are de arătat
CosminHorrorMaster
03 Oct 2011, 15:29
Omule, mincinos mai esti....
Vrei sa ti-l povestesc?
Am vazut si eu primul episod din noul sezon. A inceput destul de bine, se pare ca religia va fi in centrul atentiei in acest sezon. Si Dexter a redevenit ceva mai brutal, cel putin pentru moment.
CosminHorrorMaster
21 Oct 2011, 12:33
Am vazut episodul 2. Din ce in ce mai bun
GianLuca
01 Nov 2011, 19:27
Buna .... as dori sa va intreb: stie careve daca sezonul 6 e si ultimul la dexter??
CosminHorrorMaster
02 Nov 2011, 13:47
Buna .... as dori sa va intreb: stie careve daca sezonul 6 e si ultimul la dexter??
Nup, nu cred
CosminHorrorMaster
14 Nov 2011, 17:44
Am vazut pana la ep 6. Cred ca e ultimul sezon. Observ ca are legatura cu religia.
CosminHorrorMaster
16 Nov 2011, 12:47
Ieri am vazut ep. 7. E cel mai bun de pana acum dupa parerea mea.
ghost90
18 Nov 2011, 21:11
http://www.tvblog.ro/dexter-a-primit-inca-doua-sezoane/
CosminHorrorMaster
19 Nov 2011, 13:57
http://www.tvblog.ro/dexter-a-primit-inca-doua-sezoane/
Deci asta trebuia sa fie ultimul pana la urma!
ionutzoo7
18 May 2012, 00:45
Vor mai aparea sezoanele 7 si 8
JohnnyAddams
20 May 2012, 13:21
Sezonul ce a trecut a avut un main villain destul de modest, cel mai bun lucru din sezon mi s-a parut Christian Camargo, al carui personaj il consider cel mai tare dupa Dexter. Serialul a scazut mult in ultimele 2 sezoane, comparativ cu primul sezon....e diferenta mare, primul mi s-a parut si mai bun. Singurul lucru de interes e sub-plotul cu Louis ce va fi continuat, pare interesant, asta desigur, in afara de finalul sezonului...care era asteptat de ceva vreme.
robbiex2
31 Oct 2012, 22:11
Cam bate vantul in topicul asta :( pacat.Sezonul 7 este demential dar mai ciudat fata de restul datorita "secretului" incepe sa se incadreze si la genul "familly" :)) glumesc. Sezonul 7 se mentine bine.mai il urmareste cineva ?ca asa n`am chef sa spoiler-esc pe aici degeaba.
Sikandar
01 Nov 2012, 09:38
Sezonul 7 este excelent, dar mi-aș fi dorit ca ”mica prietenie” dintre Dexter și Louis să dureze mai mult.
Referitor la ”family”, atât timp cât Debra nu va cunoaște la propriu talentul lui Dexter de a ciopârți, va fi în siguranță. Harry nu i-a făcut față.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.