PDA

View Full Version : Vârsta forumistilor: da, nu, etc...

Pitbull
16 Nov 2009, 11:40
La insistentele Dragomarei, am deschis acest poll, pentru a vedea ce pärere au masele despre ipoteza postärii vârstei fiecärui forumist în caseta cu nickul, avatarul, rangul si celelalte date strict esentiale.

Eu, unul, am votat cu "mi-e total indiferent", si consider cä povestea asta cu vârsta e o aiurealä totalä - fiecare user are dreptul si libertatea sä posteze despre sine orice date personale doreste (de la toate la nici una).
In plus, e irelevantä si pentru comunicare. Cunosc cretini sinistri trecuti de prima, de a doua, de a oricâta tinerete, si interlocutori inteligenti, vii, fermecätori de mai mare dragul, care n-au împlinit nici mäcar vârsta buletinului, necum a majoratului (inclusiv aici, pe forum!)

Dragomara
16 Nov 2009, 11:48
şi io cunosc foşti securişti care gândesc identic cu tine.

Pitbull
16 Nov 2009, 11:50
Drago, eu am cunoscut un viitor cosmonaut care în fiecare noapte de miercuri spre luni dormea culcat pe aceeasi parte ca tine!

Gospin
16 Nov 2009, 11:50
Am ales a 2-a varianta, chiar nu ma deranjeaza cu nimic sa mi se observe varsta sau sa observ si eu la altii, intr-un fel e mai bine iti faci o idee despe respectivu' , pana acum alegerea era aleatorie, sa vedem de acum inainte.

Windom
16 Nov 2009, 11:54
Eu tot nu-mi dau seama care-i şpilu'...:-?

StefanDo
16 Nov 2009, 11:57
nu-i niciunul

Judex
16 Nov 2009, 12:56
Am ales optiunea 'mi-e total indiferent' pentru ca n-am gasit varianta 'mi se rupe fix in paispe'.

Disciple
16 Nov 2009, 13:22
Cum vreti voi, dar mi se pare inutil si irelevant :))

StefanDo
16 Nov 2009, 13:24
toata povestea este si va ramane o gluma

Disciple
16 Nov 2009, 13:26
Lasa,omule ca ne distram!:D

Kramer
16 Nov 2009, 13:28
toata povestea este si va ramane o gluma proasta

Ai uitat un detaliu...am corectat eu.

Pitbull
16 Nov 2009, 13:33
Ba de ce? Mie mi se pare o glumä reusitä - în cheia ei absurd-excentricä...
Ne mai descretim si noi fruntile, ce-i räu în asta?

Liviu-
16 Nov 2009, 16:10
Pai si cu "Da, dar numai în cazul userilor de sex feminin. " cum ramane?!

PS: 27 de voturi deja, ati chemati si restul familiei la vot?

Dragomara
16 Nov 2009, 16:22
Pai si cu "Da, dar numai în cazul userilor de sex feminin. " cum ramane?!

PS: 27 de voturi deja, ati chemati si restul familiei la vot?

Nu cred. e vorba doar de faptul că, asemenea multor lucruri care se petrec pe-aci, şi acest vot e MĂSLUIT!
sinceră să fiu, cunoscând protagoniştii, nici că mă aşteptam la altceva.
:-* :-* :-* parcă vă ştiu de undeva. :-O

Gospin
16 Nov 2009, 17:40
E vorba de caracter! Ceea ce multi au pe aici, asa buni sau rai cum ii vezi tu Dragomara ... a stai! Am uitat ca nu vrea sa ma ajute sa cresc :( !

corinka
16 Nov 2009, 22:09
1. Nu inteleg discutiile astea fara niciun sens. Chiar si daca ar fi afisata varsta userilor, oricum fiecare poate scrie ce vrea. Daca spun ca am 50 de ani poate cineva sa verifice daca mint sau nu?

2. Dragomara, daca te deranjeaza 'tineretul' si te intereseaza doar parerile celor peste 30 de ani, de ce il tot atacai pe ALS, care, dpv al varstei, se incadra perfect in aria ta de interes?

3. Cu asemenea subiecte, de ce sa ne mai miram cand vine cate un halebard si ne ia la misto?

Dragomara
16 Nov 2009, 22:24
mă deranjează doar proştii de toate vârstele, cei care citesc fără să priceapă, uită de la mână până la gură ceea ce oricum au priceput ca dracu, se bagă-n vorbă din lipsă de preocupări măreţe. mă rog, chestia asta e de înţeles, când n-ai nicio idee despre tine însăţi, cum mama dracu să-i înţelegi pe ceilalţi?! trebuie timp, profunzime, interes, analiză detaliată şi mult citit printre rânduri, dar cine mama dracului să facă asta când nobilul nostru contemporan nu mai are timp şi nici chef de lectură, activitatea aceea care-ţi dezvoltă şi îmbogăţeşte vocabularul etc. etc., darmite pentru celălalt?!
no, hai că iar vb SFuri pe timpul meu.

PS: @corinka - nu e inteligent să vb despre ce nu ştii, în cazul de faţă povestea mea cu ALS, dar tu dă-i înainte, ştiu că e greu să te abţii etc.

corinka
16 Nov 2009, 22:35
@Dragomara
Ti-am spus ca am sub 30 de ani, cum de ai citit ce am scris? :))

Ma gandesc cam unde bati tu, te referi la faptul ca tinerii de azi nu mai citesc, ci doar pierd timpul pe net etc. si nu mai prea gandesc. Numai ca, daca la asta te referi, faci o greseala: generalizezi. Oricum, sunt destui incuiati care au trecut de 30 de ani.

Pe forum sunt useri tineri care dau dovada de maturitate si bun simt: buticut e primul exemplu care imi vine in minte.

Pitbull
16 Nov 2009, 22:38
Pe forum sunt useri tineri care dau dovada de maturitate si bun simt: buticut e primul exemplu care imi vine in minte.
Un exemplu ireprosabil - si are sub 20!
Mai tineri decât ea, si la fel de respectabili: Disciple, marcusARCUS...

Disciple
16 Nov 2009, 22:59
Multumesc,Pit!
Plusez si eu pentru buticut si Marcus.:)

StefanDo
17 Nov 2009, 12:55
am sters cateva mesaje de mai sus, pe langa ca erau off-topic, dezvaluiau detalii confidentiale (cel putin deocamdata, pana inchidem acest poll) despre un user bannat. Ca sa nu mai spun ca parerile despre sanatatea mintala a respectivului sunt mai mult decat deplasate.

Lili1982
17 Nov 2009, 13:15
Chiar ma amuza chestia cu varsta... e o pierdere de timp :) ! Cine a vrut sa o arate nu s-a ferit de la bun inceput ;). Iar pentru cei care au sub 30 (ca si mine), nu inteleg de ce va supara ce zice dragomara... Lasati orgoliul la o parte si nu uitati ca fiecare e liber sa citeasca pe cine vrea !

Dragomara
17 Nov 2009, 16:33
Chiar ma amuza chestia cu varsta... e o pierdere de timp :) ! Cine a vrut sa o arate nu s-a ferit de la bun inceput ;). Iar pentru cei care au sub 30 (ca si mine), nu inteleg de ce va supara ce zice dragomara... Lasati orgoliul la o parte si nu uitati ca fiecare e liber sa citeasca pe cine vrea !
no, uite că s-a întâmplat miracolul, a priceput, în final, cineva! slavă Domnului, chiar îmi pierdusem speranţa. :"> :-* :-*

Dragomara
17 Nov 2009, 16:49
am sters cateva mesaje de mai sus, pe langa ca erau off-topic, dezvaluiau detalii confidentiale (cel putin deocamdata, pana inchidem acest poll) despre un user bannat. Ca sa nu mai spun ca parerile despre sanatatea mintala a respectivului sunt mai mult decat deplasate.
ha?! :-O :-O :-O Pitbulle mamă, de câte ori să-ţi repet NU MAI FOLOSI cerneala simpatică pe forum!!:( :(

Ştefane - acum pe bune, da'chiar îmi fac griji pentru sănătatea ta mintală.:(( :(( că nu pricepi majoritatea frazelor scrise (pe acest forum) e aproape de înţeles, dar că induci deliberat lumea-n eroare ştergând postări la normă... e un aspect care nu ţine numai de inteligenţă, ci şi de caracter, adică e dovadă de rea-voinţă.

care erau, fratele meu, detaliile alea confidenţiale despre un user banat?! vârsta lui Hale! =)) =)) =)) sau faptul că Pitbull afirma că i-a dat nu-ştiu-câte şanse Paulinei?! :-O :-O :-O :-O

no, hai fii şi tu o dată băiat corect şi adu postările înapoi, sau du-le în topicul ăla care se duc aşa-zisele off-topice, dacă tot consideri că sunt off-topic.

auzi, tu eşti vreodată conştient că genul ăsta de manifestări nu face decât să te incrimineze şi mai mult?! (evident nu-n ochii mei, într-ai mei nu mai ai cum să mai scazi.) întrebarea asta e pur retorică, sper că ştii ce-i aia.

PS: mi-am salvat postarea. şi-am să fac tot posibilul să rescriu/ repostez şi penultima mea postare.

PS1: că uitasem, cum rămâne cu MODERATORUL Gloria, cel care a postat un mesaj privat cu date absolut confidenţiale despre un user, JACTATI. ea are voie sau ce?! sau asta e o nouă politică de eliminare a userilor nedoriţi?!
unde mama naibii era corectitudinea ta atunci?! unde-ţi erau principiile?!

nu am nimic cu tipa, dar aşa, ca fapt divers, NICI MĂCAR nu şi-a cerut scuze şi NICI MĂCAR nu a încercat să-şi corectez greşeala, BA MAI MULT a ţinut-o tot pe-a ei.

no, şi acum hai să stăm strâmb şi să privim drept: se cade ca astfel de exemplu să fie TOCMAI un MODERATOR?! io una zic că NU.
:| :| :|

Liviu-
17 Nov 2009, 17:09
no, uite că s-a întâmplat miracolul, a priceput, în final, cineva! slavă Domnului, chiar îmi pierdusem speranţa. :"> :-* :-*

Dragomara, lasa orgoliul la o parte si nu uita ca fiecare e liber sa citeasca ce vrea. Da! Sunt exact aceleasi cuvinte... Interpretarea lor? Simpla. Eu sunt liber sa te citesc daca vreau, tu de asemenea esti libera sa ma citesti daca vrei. Eu sunt liber sa iti raspund daca vreau, tu esti libera sa imi raspunzi daca vrei. Cum nimeni nu ti-a cerut sa ne citesti sau sa ne raspunzi care e problema? Pentru o persoana care te mandresti cu logica ta impecabila prea treci cu vederea peste lucrurile logice care nu iti convin.

Iar pentru cei care au sub 30 (ca si mine), nu inteleg de ce va supara ce zice dragomara... Lasati orgoliul la o parte si nu uitati ca fiecare e liber sa citeasca pe cine vrea !

Nu cred ca supara pe nimeni, dar se contrazice singura. Pe de o parte zice ca nu vrea sa-si piarda timpul cu noi, pe de alta parta nu intelege faptul ca aceasta pierdere de timp e tot din cauza ei, pentru ca nimeni nu ii cere sa ne bage in seama. Noi scriem si atat, ea e libera sa aleaga intre a-si pierde timpul citindu-ne si raspunzandu-ne sau nu.

Dragomara
17 Nov 2009, 17:24
Dragomara, lasa orgoliul la o parte si nu uita ca fiecare e liber sa citeasca ce vrea. Da! Sunt exact aceleasi cuvinte... Interpretarea lor? Simpla. Eu sunt liber sa te citesc daca vreau, tu de asemenea esti libera sa ma citesti daca vrei. Eu sunt liber sa iti raspund daca vreau, tu esti libera sa imi raspunzi daca vrei. Cum nimeni nu ti-a cerut sa ne citesti sau sa ne raspunzi care e problema? Pentru o persoana care te mandresti cu logica ta impecabila prea treci cu vederea peste lucrurile logice care nu iti convin.
geniul meu, problema e că IO NU VREAU SĂ TE CITESC ŞI NICI SĂ-MI răspunzi, că-mi consumi inutil timpul, drept urmare scrie dracului o dată vârsta aia la profil, te rog, sau numără de 3 ori pe deşte şi roagă pe careva care-a trecut deja de grupa pregătitoare să scrie pentru tine!

pricepeţi dracului o dată că nu mă intresezeză despre ce faceţi voi, VREAU DOAR SĂ VĂ IGNOR de-aia am nevoie de vârsta voastră. nu mi se pare corect să ignor pe toată lumea, şi nici nu am timpul vostru să fac cercetări pentru 250.000 de useri ca să văd cine când s-a născut.

no, ai priceput?!

Dragomara
17 Nov 2009, 17:29
Nu cred ca supara pe nimeni, dar se contrazice singura. Pe de o parte zice ca nu vrea sa-si piarda timpul cu noi, pe de alta parta nu intelege faptul ca aceasta pierdere de timp e tot din cauza ei, pentru ca nimeni nu ii cere sa ne bage in seama. Noi scriem si atat, ea e libera sa aleaga intre a-si pierde timpul citindu-ne si raspunzandu-ne sau nu.
io am ales, asta tot repet de 3 zile. am ales să vb numai cu cei peste 30 de ani.

dacă vreau cretinisme şi puştani mă duc pe Hi5. acum poate că ar fi vremea să mă întreb dacă nu care cumva s-a mutat Hi5 aci?! :-O :-O :-O

analizând numai ultima jumătate de an s-ar părea că asta e explicaţia valabilă.:( :( cum de nu m-am gândit până acum la asta?! :-? :-?

Liviu-
17 Nov 2009, 17:52
geniul meu, problema e că IO NU VREAU SĂ TE CITESC

Te-am obligat sa ma citesti? Greu e cu logica asta.

ŞI NICI SĂ-MI răspunzi

E libertatea mea sa-ti raspund. Crezi ca ma intereseaza daca vrei tu sau nu?

drept urmare scrie dracului o dată vârsta aia la profil

E scrisa varsta la profil si spre deosebire de tine la mine chiar poate fi vazuta de orice membru Cinemagia. E nevoie sa-ti aduc aminte ca ai profil vizibil doar prietenilor?

VREAU DOAR SĂ VĂ IGNOR de-aia am nevoie de vârsta voastră. nu mi se pare corect să ignor pe toată lumea, şi nici nu am timpul vostru să fac cercetări pentru 250.000 de useri ca să văd cine când s-a născut.

Trebuie sa intelegi ca e dreptul oricarei persoane sa-si tina ascunsa varsta. De altfel cea mai mare parte a persoanelor cu care ai conversat pana acum pe Cinemagia au o varsta cunoscuta intre membrii mai activi, deci si de tine. Pe forum nu scriu 250 000 de useri, ci sa zicem undeva in jur de 50? I-ai putea intreba prin mesaje private daca tii neaparat sa-ti gasesti partener de discutii.

no, ai priceput?!

Priceput!

cremaxx
17 Nov 2009, 18:01
Optional e cel mai bine.
Cine vrea sa isi etaleze varsta OK cine nu tot OK.:D

StefanDo
17 Nov 2009, 18:15
Ţi-o fi scăpat mausul din greşeală şi pe mesajul meu când le-ai selectat pentru ştergere, că altfel nu văd de ce ar fi dispărut.

scuze, asa este

Dragomara
17 Nov 2009, 18:22
Ţi-o fi scăpat mausul din greşeală şi pe mesajul meu când le-ai selectat pentru ştergere, că altfel nu văd de ce ar fi dispărut.

scuze, asa este
=)) =)) =)) =)) =))

Dragomara
19 Nov 2009, 23:03
no, hai că m-aţi convins că un text (în speţă al meu) este greu de "descifrat" şi de către persoanele peste 30 de ani (voi 2), darmite de către restul lumii (cea sub 30, cu care nu vreau io să discut).

acum nu ştiu ce fel de scriitori sunteţi voi, dacă vă este imposibil să sesizaţi până şi cea mai elementară caracteristică a unui text, şi anume "tonul" lui?!:-O evident că am fost ironică când v-am interzis să faceţi ceea ce se deducea din mesajul găgăuţei. postarea aia a fost doar una din sutele de motive din care nu vreau să-i citesc pe majoritatea de pe-aci.

Keep - nu am să-ţi dau c/p din postarea ta în care făceai paralela aceea incalificabilă între tine şi marele scriitor. apropo, chiar l-ai citit în întregime, sau doar faci uz de părerile altora, evident înţelese prost?! dp meu dv te poţi compara cu oricine, însă de data asta situaţia este de-un ridicol ieşit din comun, iar râsul meu este doar o manifestare firească, care vine în urma unui imens sentiment de jenă. acum mă întreb între care şi care capodoperă face legătură acest Ho, ho, ho al tău?!:-?

cum ştiu că fiecare dintre noi avem o părerea extraordinară despre noi înşine, dacă noi nu ne iubim cine s-o facă?! totuşi, ceva mai multă sinceritate, inteligenţă şi ce de nu, decenţă în afirmarea propriei valori nu ar strica, asta dacă nu vrem să cădem în penibil, aşa cum ţi s-a întâmplat ţie.
mă rog, sau poate că asta e noua strategie a ta de marketing, mai ştii?! :(

@Pitbull - nu ştiu ce se întâmplă cu tine în ultima vreme, sentimentul meu e ori că nu citeşti ce scriu, ori că nu înţelegi, ori că te prefaci că nu pricepi "înţelegând" numai ce-ţi convine. foarte pe scurt:

- intotodeauna am detestat chat-ul (mai ales pe timpul meu),
- nu eu am vrut să se voteze ceea ce, REPET, pe foumuri CIVILIZATE există implicit, şi anume vârsta utilizatorilor. Gloria a fost cea care-a propus, şi apoi a făcut uitată asta. te rog reciteşte postările,
- în 2 ani de forum CineMagia m-am super convins de modul în care se votează (şi nu numai) aici, după ce mi-am citit, postat pe forum de câtre ŞtefanDo, mesajul MEU PRIVAT, la nici 2 minute după ce-l expediasem. cât despre tine, dacă ţi-ai uitat "hobby-urile" zi-mi numai, şi imediat îţi aduc link-ul de pe blog-ul meu, cel în care cred că-ţi mai aminteşti cum şi unde m-ai rugat să votez, nu?! deci nu-mi vb de corectitudine, te rog.

mă rog, nu-ţi contest buna intenţie, însă la cum vă cunosc mijloacele, valoarea ei e nulă, din păcate.

m-am gândit azi la motivele din care cineva ar dori să nu i se afişeze vârsta, în contextul cerut de mine, şi am ajuns la următoarele concluzii:

1) persoana in cauză are sub 30 de ani şi consideră că opiniile ei sunt sub această vârstă, şi deci ar vrea ca eu să o citesc, totuşi,
2) persoana in cauză are peste 30 de ani şi consideră că opiniile ei sunt sub această vârstă, şi iarăşi ar vrea ca eu să o citesc, totuşi,
3) indiferent de vârstă şi de opiniile personale, persoana în cauză există doar pe şi prin intermediul Netului, NUMAI atâta vreme cât eu sunt OBLIGATĂ (că de, nu-i ştiu vârsta) să o citesc. dp meu dv cazul asta e cel mai tragic.

acum de, o fi eu anormală, însă când mi se spune că sunt neinteresantă în insistenţa mea, că obişnuiesc să consum timpul inutil timpul altora, primul meu impuls e să fug ca din puşcă, să mă ascund undeva, să-mi analizez comportamentul, şi în final să nu mai dau ochii în veci cu acel om.

io una din tot ceea ce se întâmplă aici am dedus că unora chiar le place să-şi piardă timpul cu mine. :( din păcate nu este reciproc, şi asta poate unde nu mă ridic nici măcar le nivelul degetului mic al lui Dostoievski (=glumă).

keepwalking
19 Nov 2009, 23:38
mai dragomara,
dar tu chiar atat de naiva poti fi incat sa imparti lumea in cei sub si cei peste 30 de ani? de ce nu 31 sau 28? ce certitudine ai ca userul respectiv isi declara varsta reala? ce diferenta e intre cel de 34 si cel de 29?
scuza-ma, dar ideile tale frizeaza patologicul.
poti dezvolta subiectul pe topicul special creat, nu aici, te rog.

Dragomara
19 Nov 2009, 23:48
mai dragomara,
dar tu chiar atat de naiva poti fi incat sa imparti lumea in cei sub si cei peste 30 de ani? de ce nu 31 sau 28? ce certitudine ai ca userul respectiv isi declara varsta reala? ce diferenta e intre cel de 34 si cel de 29?
probabil că oi fi naivă, unde mă tot conving aci unuii peste 30, 40 de ani că maturitatea nu vine nici după vârsta aia... :(( :(( :((

aaa... te scuz, domn'doctor! =)) =)) =)) numa' părerile tale te acuză. :"> :">

PS: văd că ai uitat, da' "dezvoltarea subiectului" a plecat de la afirmaţiile tale cretine(=cele foarte on-topic).:">

Liviu-
20 Nov 2009, 00:05
probabil că oi fi naivă, unde mă tot conving aci unuii peste 30, 40 de ani că maturitatea nu vine nici după vârsta aia... :(( :(( :((

Esti cel mai bun exemplu pentru a-ti demonstra teoria.

Judex
20 Nov 2009, 01:06
Hai ca ma bag si eu in gura Dragomarei: sor'mio doi, nu crezi ca pe un forum din asta ar trebui sa primeze mai degraba opiniile exprimate decat userii in sine? Si competenta opiniilor decat maturitatea lor? Io-s de acord ca toate astea tre sa fie convergente pentru a satisface anumite exigente, dar tu insisti prea mult pe elementul 'maturitate'. Ca sa nu mai spun ca impui un prag de un relativism halucinant.

Dragomara
20 Nov 2009, 05:36
Hai ca ma bag si eu in gura Dragomarei: sor'mio doi, nu crezi ca pe un forum din asta ar trebui sa primeze mai degraba opiniile exprimate decat userii in sine? Si competenta opiniilor decat maturitatea lor? Io-s de acord ca toate astea tre sa fie convergente pentru a satisface anumite exigente, dar tu insisti prea mult pe elementul 'maturitate'. Ca sa nu mai spun ca impui un prag de un relativism halucinant.
Judex hai că m-ai dat pe spate de râs cu postarea asta gen Caragiale. =)) =))

explicaţie pentru sugaci şi nu numai: competenţa opiniilor este dată de experienţa de viaţă, de maturitatea şi nu în ultimul rând educaţia şi cultura userilor. no, vezi exemplul sugaciului de mai sus, cel care s-a băgat iar musca-n lapte şi o scos din context o afirmaţie care era adresată strict lui Keep şi Pitbull. ştiu ei ŞI de ce. :D

"Ca sa nu mai spun ca impui un prag de un relativism halucinant." - ce dracu vrea să-nsemnea asta?! :-O

repet pentru a cincizeceamia oară: nu vouă vă impun cu cine să vb, şi ce să scrieţi, sinceră să fiu nu cred că valoarea intelectuală a forum-ului a fost mai jos decât în ultimul an, nici nu cred că se poate mai jos, faptul că asta nu pune pe gânduri administraţia nu e problema mea, eu una vreau NUMAI să-i ocolesc din prima pe cei care nu-mi spun MIE nimic. voi n-aveţi decât a citi şi posta în draci, nu asta e problema mea. că vârsta e principalul criteriu e numai problema mea. nu mă consider încă Dumnezeu ca să pot afirma că "legile mele" sunt universal valabile, însă ştiu ce e bine pentru mine.

tot n-am priceput ce aveţi majoritatea împotriva afişării vârstei!? parcă v-aş fi cerut numărul cardului...
până să apară forumul nou Gloria în cerea-n privat fotografii (cu mine) pentru că în noul forum (ăsta) userii urmau să aibă profil real, iar acum nu vreţi să bifaţi o opţiune obişnuită, să mor io dacă mai înţeleg ceva?!

chestia asta cu greutatea tehnică de-a implementa opţiunea-n discuţie să i-o spuneţi lui Mutu. :)) :))

...şi unde e tata-mare Daniel, să vină imediat aici? omul ăla pricepând din prima, chiar e-o excepţie. :-* :-* :-*

Liviu-
20 Nov 2009, 07:45
Mai dureaza mult circul asta? Nu de alta, dar devine din ce in ce mai greu sa ma abtin de la jigniri. Si nu ma refer la injuraturi ca nu-s la nivelul de maturitate, cultura si experienta al Dragomarei sa recurg la asa ceva. E nevoie de un astfel de om pentru astea, ca stie sa le foloseasca cu cap.

Judex
20 Nov 2009, 08:05
@Drago, oricat de experimentata, matura, educata si mai stiu eu cum esti tu, ma crezi ca, prin unele dintre comentariile tale in materie de cinema, nu esti deloc mai competenta decat - sa zicem - Disciple?

Pragul despre care vorbeam se refera la cei 30 de ani. E... nustiu... nici n-am cuvinte! :-O

Pitbull
20 Nov 2009, 09:56
Exemplul "Disciple" e räu ales - nu e un caz neutru, de nivel mediu, reprezentativ pentru o categorie largä de useri, el chiar ESTE competent în materie de cinema (îl cunosc, stiu ce zic).
Pune si tu un user teenager cu comentarii gen "nam vazut filmu da kred ca precis e soper" - mai ales în blogurile de "päreri" de la paginile filmelor e plin; vezi la "2012", drept pildä.
explicaţie pentru sugaci şi nu numai
(...)
(...)
tot n-am priceput ce aveţi majoritatea împotriva afişării vârstei!?
Explicaţie pentru sugaci şi nu numai
- Nu e relevantä cu privire la nivelul intelectual al userilor.
- Nu e relevantä nici cu privire la alte criterii semnificative pentru continutul si scopurile forumului.
- Fiecare user are dreptul de a decide dacä si-o declarä sau nu; deci, nu le putem impune s-o facä.
- Nu se poate controla veracitatea datelor declarate, deci tot efortul ar sta sub semnul îndoielii.

Judex
20 Nov 2009, 10:02
Pai ideea era ca Disciple chiar stie film, desi are mai putin de 30 de ani.

Pitbull
20 Nov 2009, 10:04
Da, dar argumentul täu ("nu esti mai competentä decât...") presupune un termen de comparatie de nivel mediu, reprezentativ pentru o majoritate.

Judex
20 Nov 2009, 10:14
Poate m-am exprimat eu gresit. Ziceam ca maturitatea aia cu care ne fute la creieri o data la doua postari este mai putin relevanta decat competenta. Etalonul acestei maturitati ultrainvocate este varsta. In cazul de fata, 30 de ani. Disciple are sub 30 de ani, deci e imatur dupa regulile Dragomarei. Dar acest imatur este mai competent in materie de cinema decat Dragomara, Simplu.

Pitbull
20 Nov 2009, 10:25
A, asa da.

buticut
20 Nov 2009, 10:45
mai dragomara,

Exact la asta ma gandeam si eu. Daca vreau,pot sa zic ca am 30 de ani....poate cineva sa ma verifice sau sa ma oblige sa dovedesc?Sincer si mie mi se cam...rupe. Am vorbit si inca vorbesc cu persoane mai tinere,mai in varsta...atata timp cat imi face placere sa vorbesc cu ele,nu ma intereseaza cati ani au. Pana sa cresc mai mare aveam o problema in a-mi divulga varsta,de teama ca lumea sa nu ma ia in serios datorita prejudecatilor...ca deh,e potoaca,ce se baga si ea in seama,ce stie ea? Si da,mi s-a intamplat sa fiu expediata din start doar pentru ca nu aveam destui ani de experienta,fara ca lumea sa incerce macar sa ma cunoasca.

Pitbull
20 Nov 2009, 11:31
Si da,mi s-a intamplat sa fiu expediata din start doar pentru ca nu aveam destui ani de experienta,fara ca lumea sa incerce macar sa ma cunoasca.
E o prejudecatä pe care o detest si o dispretuiesc - asta de a considera cä tinerii, adolescentii sau copiii ar avea un nivel intelectual inferior. Am lucrat destul de mult cu ei (filme, spectacole, cursuri), asa cä stiu din experientä: inteligenta lor e incomparabil mai vie si mai acutä decât a adultilor anchilozati în fixatii, conditionäri si arogantä. Ba chiar, îndräznesc sä spun cä permanentele interactiuni pe care le-am avut cu cei mult mai tineri m-au salvat si pe mine de îmbätrânire. Una dintre comunitätile în care m-am simtit cel mai bine a fost forumul Vama Veche, ai cärui membri aveau vârste cuprinse între 14 si 25 de ani; practic, eram unul de-ai lor, iar pntru mine a fost una dintre perioadele în care mi-am folosit cel mai benefic timpul - m-a întinerit si m-a împrospätat psiho-afectiv cu cel putin zece ani.

Dragomara
20 Nov 2009, 11:46
- Nu e relevantä nici cu privire la alte criterii semnificative pentru continutul si scopurile forumului.
- Fiecare user are dreptul de a decide dacä si-o declarä sau nu; deci, nu le putem impune s-o facä.
- Nu se poate controla veracitatea datelor declarate, deci tot efortul ar sta sub semnul îndoielii.
frate, dar voi ori nu citiţi, ori nu pricepeţi, sau sunteţi doar rău intenţionaţi, ori toate 3 la un loc.

- întrebaţi orice amărât de psiholog despre faptul că vârsta este unul dintre aspectele importante în stabilirea nivelului intelectual al unei persoane

- a fost o vreme, foarte scurtă ce-i drept, în care am crezut că acest site/ forum chiar are profil cultural. acum, unde vii şi-mi spui că tu poţi (şi o şi faci) să minţi în legătură cu identiatea ta când îţi creezi contul, mă întorc la afirmaţia pe care-o tot repet de ceva zile şi anume CineMagia=Hi5. dacă afirmaţia asta nu are legătură cu lipsa aia de maturitate de care tot vb eu, atunci io sunt tâmpitâ şi nu ştiu ce presupune un site cultural?!

- să te uiţi ca boul (scuzaţi expresia, dar ştiu cel puţin o duzină de cazuri pe-aci, useri pe care io vreau să-i ocolesc, şi care evident din întâmplare au sub 30 de ani), ei bine să te uiţi ca boul continuu la filme, din care nu înţelegi (=înveţi, aplici) nimic nu are nimic de-a face cu, cultura cinematografică. din punctul meu dv, ca nivel intelectual această activitate nu depăşeşte simplu hobby de-a bate mingea pe maidan all day long! fiind mai sănătos chiar e de preferat cel din urmă.

- controlatul veridicităţii datelor e valabil (şi util) siteurilor de dating, aşa ceva nu are ce căuta pe un site de cultură.

Concluzie: din ce-am citit în ultimele zile constat că singura chestie care se urmăreşte aci este HI5-izarea site-ului.

unde administraţia a avut grijă să înlăture prin deciziile înţelepte mai toţi cinefillii şi oamenii de cultură autentici nu-mi rămâne decât să vă felicit! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! şi la mai mare! nu prea văd ce-ar mai putea urma?! :-O :-O :-O după cum am mai spus, mai jos chiar nu se poate, nu de alta, da'chiar nu mai e unde. :(

vreau să cred că ăsta nu e rezultatul unei campanii (strategii) anume gândite de către cineva, ci că e doar rodul neştiinţei, nepriceperii şi dezinteresului administraţiei, în speţă al moderatorilor. acum nu că sugacii ăia, cei cu care nu mai vreau eu să vb nu ar avea şi ei meritul lor. :(

oricum, PĂCAT, lucrurile s-ar fi putut termina cu totul altfel. :(( :(( :((

Dragomara
20 Nov 2009, 11:48
@Pitbull şi majoritatea bărbaţilor de pe-aci: dacă eram bărbat să mor io de ratam vreuna/ vreunul, ŞI MAI ALES DACĂ MI-AŞ FI CĂŞTIGAT EXISTENŢA DIN "LECŢII".
deci chiar te înţeleg, DAR NU TE APROB. :(

Judex
20 Nov 2009, 12:03
Nu vrea sa insist prea mult pe tema asta, asa ca n-am sa spun decat atat: buticut, sa stii ca si eu am fost mai rezervat cand ti-am aflat varsta, dar din cu totul alte motive. :D

Liviu-
20 Nov 2009, 12:37
- întrebaţi orice amărât de psiholog despre faptul că vârsta este unul dintre aspectele importante în stabilirea nivelului intelectual al unei persoane

Uite maine am psihologia si-mi voi intreba profesorul, bineinteles cu inca o intrebare suplimentara de al carui raspuns vei beneficia. Iti promit ca nu te las asa si iti voi spune exact de ce suferi.

Imi cer scuze, nu ma puteam abtine...

Cat despre chestia cu varsta mi se pare ca subiectul e inutil. Cu totii (pardon, cei mai normali dintre noi) stim ca nu e un criteriu prea important, desi bineinteles intr-o mica masura conteaza, dar cum variaza atat de mult de la o persoana la alta devine cam irelevant pentru a fi discutat.

Cum ziceati si voi Disciple e bun exemplu de persoana tanara care pare destul de matura.

Si la polul celalalt e un user nou pe Cinemagia care are varsta afisata si figureaza cu 30 de ani, desi dupa mesajele postate as putea zice ca are in jur de 14 sau chiar mai putin. Nu vreau sa para lipsa de respect, poate e doar o aparenta, poate pur si simplu nu are timp de mai mult sau considera ca nu e nevoie sa scrie corect, de multe ori si eu fac la fel (nu ma refer la scris corect, desi mi se intampla destul de des sa fac greseli, dar la alt nivel) si tratez cu prea multa superficialitate unele chestii pentru ca nu-mi permite timpul sau pur si simplu din comoditate.

Pitbull
20 Nov 2009, 12:56
Drago, cu regret, n-am înteles nimic din mesajul täu, desi atingea multe subiecte care mä preocupä. L-am citit de douä ori, rar, atent - si am putut vedea cä ideile, incitante de altminteri, se transmutä fluid pe parcurs, conform unei logici relativiste mult prea subtile si greu de urmärit.

Cred, totusi, cä într-un loc pot afirma cä sunt de acord cu tine - si anume, acolo unde spui cä psihologii de duzinä (tu te-ai explicat mai plastic, ai spus "amärâti") încä mai sunt dominati de conceptii desuete - spre deosebire de cei cu adevärat competenti, care stiu cä inteligenta scade proportional cu înaintarea în vârstä, întrucât creierul îmbätrâneste, neuronii se distrug (si nu mai pot fi înlocuiti decât foarte greu, în conditii cu totul speciale si cu o ratä de refacere nesemnificativä), procesele cerebrale se automatizeazä, capacitatea de asimilare släbeste, conditionärile conceptuale se osificä, iar personalitatea individului în ansamblul ei e tot mai marcatä de autosuficientä, blazare si lene intelectualä - toate acestea, din päcate, având o pondere mult mai mare decât câstigurile proportionale cu vârsta, si anume: experientä de viatä, exercitiu de gândire, culturä, informatie.
Pe scurt, din clipa când ne nastem, începem sä ne tâmpim progresiv. Existä cam douä praguri majore, în care capacitatea intelectualä scade dramatic: asa-numita "maturizare" (aprox. 18-25 ani) si începutul bätrânetii (50-60 ani - coincizând cu andro/menopauza). Desigur, se pot preîntâmpina, prin diverse metode, iar printre cele mai eficiente se numärä si mentinerea interactiunilor cu copiii, adolescentii si tinerii.
Asta, orientându-ne pe axa verticalä (a individului). Dar trebuie sä tinem seama si de axa orizontalä (a societätii).
Evident, dincolo de propriile lor evolutii/involutii personale, oamenii au si capacitäti native diferite, la care se adaugä influenta mediului - se nasc mai inteligenti sau mai tâmpiti, sunt formati mai constructiv sau mai defectuos. Ca atare, e evident de ce un copil, adolescent sau tânär ca atâtia de pe forumul nostru (le-am dat numele mai sus) e incomparabil superior intelectual lui Benone Staetu, fostul meu vecin de deasupra, electronist, un monument de prostie cum rar am întâlnit, care si la 60 de ani debita niste ineptii monstruoase despre istorie si politicä - cititi despre el la "FABULE CINEMATOGRAFICE (si nu numai...)" - sau Harieta Simina, diriginta lui Collins din gimnaziu, directoare adjunctä a scolii Vasile Alecsandri din Bucuresti, pe care el o supranumise "Luceafärul biologiei" (la sedintele cu pärintii, îl întrebam pe Dumnezeu cu ce am gresit de-mi räpeste asa o orä din viatä - câtä vreme, din conversatiile cu colegii lui, când mai veneau în vizitä, etc., câstigam si eu, nu numai ei). Unii se nasc înzestrati si evolueazä benefic, altii sunt väduviti mintal din näscare (desi nu neapärat la nivel patologic), si mai cresc si într-un mediu de spälare a creierelor.

Deci, tocmai de-asta nu sunt de acord cu afisarea vârstei. Poate nu oricine e dispus sä declare public la ce nivel de senilizare progresivä a ajuns...

cremaxx
20 Nov 2009, 13:18
Eu daca nu voiam sa imi spun aici varsta si eram obligat de regurile forumului, atunci cu siguranta minteam in legatura cu varsta mea;dar daca e optional am ales sa spun corect :32.

Dar daca voiam sa vorbesc cu Pitbull imi alegeam o varsta mai mica ca sa fiu ajutat,fiindca tind sa cred ca e o persoana care gandeste corect.

Daca voiam sa vorbesc cu Dragomara atunci ma dadeam undeva la 40 de ani:ori sa-i fie frica de mine ori sa ma respecte.:) :-*

Judex
20 Nov 2009, 13:19
Deci, tocmai de-asta nu sunt de acord cu afisarea vârstei. Poate nu oricine e dispus sä declare public la ce nivel de senilizare progresivä a ajuns...
Eu am ajuns la 33. :))
Iar de multe ori mi se spune ca ma comport ca un adolescent de 16 ani. :D

Pitbull
20 Nov 2009, 13:49
Dar daca voiam sa vorbesc cu Pitbull imi alegeam o varsta mai mica ca sa fiu ajutat,fiindca tind sa cred ca e o persoana care gandeste corect.

Daca voiam sa vorbesc cu Dragomara atunci ma dadeam undeva la 40 de ani:ori sa-i fie frica de mine ori sa ma respecte.:) :-*
:D :D :D
Q. E. D.

Liviu-
20 Nov 2009, 14:36

Stai linistit ca nu era nici una nici alta. Chestia cu varsta e doar un moft din lipsa de ocupatie. Problema ei principala ramane incultura noastra si incapacitatea de a o intelege, iar pentru asta nu conteaza ce varsta ai, cum te numesti, ce IQ ai, cate carti ai scris/citit, cate filme ai facut/vazut etc.

Dragomara
20 Nov 2009, 16:46
Stai linistit ca nu era nici una nici alta. Chestia cu varsta e doar un moft din lipsa de ocupatie. Problema ei principala ramane incultura noastra si incapacitatea de a o intelege, iar pentru asta nu conteaza ce varsta ai, cum te numesti, ce IQ ai, cate carti ai scris/citit, cate filme ai facut/vazut etc.
băi suzeţică, da'tu chiar ai o problemă cu sensul majorităţii cuvintelor limbii române, adicătelea nu-l cam ştii! :(

no şi acum să mă pun la mintea ta, şi-am să-ţi dau un c/p. roagă pe careva să-ţi traducă, dacă nici acum nu pricepi, te rog:

MATURITÁTE s. f. 1. dezvoltare completă din punct de vedere fizic și intelectual; calitatea de a fi matur; perioadă în viața omului între tinerețe și bătrânețe. ♢ (fig.) stadiu înaintat de experiență. 2. seriozitate, profunzime. 3. (biol.) dezvoltare desăvârșită a unui organ sau organism, a unui fruct. 4. stadiu de evoluție a solului în care acesta și-a format un profil cu orizonturi bine dezvoltate. (< fr. maturité, lat. maturitas)
Sursa: MDN | Trimisă de raduborza, 15 Sep 2007 | Greșeală de tipar

IGNORÁ, ignorez, vb. I. Tranz. 1. A nu ști, a nu cunoaște ceva. 2. A neglija în mod voit ceva sau pe cineva, a nu lua în seamă, a trece cu vederea, a face abstracție de... – Din fr. ignorer, lat. ignorare.
Sursa: DEX '98 | Trimisă de gall, 13 Jan 2003 | Greșeală de tipar

CULTÚRĂ, culturi, s.f. 1. Totalitatea valorilor materiale și spirituale create de omenire și a instituțiilor necesare pentru comunicarea acestor valori. ♦ Faptul de a poseda cunoștințe variate în diverse domenii; totalitatea acestor cunoștințe; nivel (ridicat) de dezvoltare intelectuală la care ajunge cineva. ♢ Om de cultură = persoană cu un nivel intelectual ridicat, care posedă cunoștințe universale multe și temeinice. 2. Totalitatea lucrărilor agrotehnice necesare plantelor agricole pentru a se realiza producții mari și constante; știința, priceperea de a lucra pământul, de a îngriji plantele. ♢ Cultura plantelor = ramură a agriculturii care are ca obiect cultivarea plantelor în vederea obținerii de alimente, furaje sau materii prime. Plante de cultură = plante cultivate de om pentru folosul pe care îl aduc. ♦ Teren cultivat cu un anumit fel de plante. ♦ Creștere, prăsire a unor animale. Cultura viermilor de mătase. 3. Creștere, în laborator, a bacteriilor; colonie de bacterii obținută pe această cale. 4. (În sintagma) Cultură fizică = dezvoltare armonioasă a corpului prin sport și gimnastică, atât pentru întărirea și menținerea sănătății, cât și pentru formarea calităților fizice necesare în muncă, sport etc., la care se adaugă baza materială, cercetarea științifică, procesul de formare a specialiștilor; disciplină care se ocupă cu această dezvoltare; educație fizică. – Din fr. culture, lat. cultura.
Sursa: DEX '98 | Trimisă de IoanSoleriu, 31 Jul 2004 | Greșeală de tipar

ÁRTĂ s.f. 1. Formă a conștiinței sociale care oglindește realitatea în imagini expresive; totalitatea operelor care aparțin acestei forme a conștiinței sociale; operă omenească în care se manifestă talent sau geniu. ♢ Operă de artă = operă rezultată din activitatea artistică creatoare. ♦ Arte liberale = denumire dată în evul mediu gramaticii, retoricii, dialecticii, aritmeticii, geometriei, astronomiei și teoriei muzicii. 2. Artă poetică = a) disciplină a criticii literare care studiază regulile de urmat la alcătuirea operelor literare; b) tratat scris de obicei în versuri, poem care exprimă concepția, convingerile despre menirea artei și despre idealul poetic al autorului. 3. Fel de a lucra potrivit unor reguli și deprinderi învățate; îndemânare, pricepere, măiestrie, meșteșug, abilitate. [Pl. -te. / < lat. ars, cf. it. arte].

BOU, boi, s.m. 1. Taur castrat, cu talia mai mare decât a vacii, folosit ca animal de tracțiune și mai ales pentru carne (Bos taurus). ♢ Bou sur = bour. ♢ Expr. A nu-i fi (cuiva) toți boii acasă = a fi rău dispus. S-a dus bou și s-a întors vacă, se spune despre cineva care n-a reușit să învețe nimic, care nu s-a lămurit. A scoate (pe cineva) din boii lui = a enerva (pe cineva). ♦ Epitet injurios la adresa unui bărbat. 2. Compuse: bou-de-mare = pește marin mic, de culoare cafenie sau cenușie-închis, cu capul gros și lătăreț și cu ochii așezați în partea superioară a capului (Uranoscopus scaber); bou-de-baltă = a) nume dat la două specii de broască, una având pe pântece pete roșii (Bombinator igneus), iar cealaltă pete galbene (Bombinator pachypus); buhai-de-baltă; b) pasăre de baltă cu ciocul lung și ascuțit, galbenă-verzuie pe spate, cu capul negru și cu gâtul alb; buhai-de-baltă (Botaurus stellaris); c) (și în forma bou-de-apă) gândac mare de apă de culoare neagră, cu picioarele acoperite de peri deși și lungi și adaptate la înot (Hydrophilus piceus); bou-de-noapte = bufniță; boul-lui-Dumnezeu sau boul-Domnului = a) rădașcă; b) (și în forma boul-popii) buburuză. – Lat. bovus (= bos, bovis).
Sursa: DEX '98 | Trimisă de cata, 26 Nov 2002 | Greșeală de tipar
Sursa: DN | Trimisă de LauraGellner, 20 Jan 2006 | Greșeală de tipar

FILM s.n. 1. Peliculă subțire, flexibilă și transparentă, de celuloid, acoperită cu un strat de material fotosensibil, folosită în fotografie, radiografie etc. ♦ Bandă folosită pentru înregistrarea și reproducerea pe ecran a imaginilor; peliculă. 2. Arta cinematografică. ♦ (Fig.) Succesiune de imagini. 3. Strat de fluid întins pe suprafața unui corp solid sau lichid. // (În forma filmo-) Element prim de compunere savantă cu semnificația „(referitor la) peliculă fotografică”. [Pl. -me, -muri. / < fr., engl. film].
Sursa: DN | Trimisă de LauraGellner, 15 Mar 2005 | Greșeală de tipar
-----

NB - când o să vreau să fiu citită şi înţeleasă de o turmă de cutii craniene vide categoric nu-o să mai fie vb despre mine.

No, Liviule, iniţial mi-a plăcut să cred că "neştiinţa" ta ţie numai de vârsta fragedă, însă la cum insişti în ultima vreme începui a crede că ea vine de la Dumnezeu şi ceea ce e cel mai grav, nici n-o să treacă vreodată! no, hai fă un efort în jignirile alea care nu sunt înjurături, ci complimente (- rar mi-a fost dat să citesc tâmpenii mai originale -) şi scuteşte-mă de doctele-ţi comentarii, mai ieşi tu pe-afară, sau mai deschide o carte, sau mai vezi un film, că poate printr-un miracol ţi-o creşte IQul ăla despre care io nu vreau să ştiu (oare de ce?!);)

no, şi acum, că iar bănui că n-ai priceput: taci şi scrie-n *** cărţie şi filmele alea care merită văzute, geniul meu! no, hai arată-mi că poţi să-ţi depăşeşti contemporanii (=Pitbull, evident cel care nu pricepe ceea ce e mai mult decât evident - şi el şi prietenii ştiu/ ştim de ce; şi nimeni altul decât tov-ul Dostoievski in flash and blood, aka keepwalking)

PS: da'dacă tu eşti masochist promit să mă sacrific o ţâră şi să te fericesc după creieruţul tău. (să-i dea careva traducerea, pls. mie mi-e ŞI foame. :"> )

=)) =)) =)) =)) =))

cremaxx
20 Nov 2009, 17:09
Nu am nimic cu nimeni , dar dece oare trebuie sa scrieti ditamai paginile cand vreti sa spuneti doar : incult,nestiutor,minor,analfabet.....etc.

Cand eram la scoala si nu stiam tema la o lucrare data incepeam sa umplu foaia cu tot felul de prostii,sa vada profa ce multe chestii cunosc eu,dar intotdeauna imi zicea profa ca sunt pe langa subiect.....>:)

Dragomara
20 Nov 2009, 17:31
Nu am nimic cu nimeni , dar dece oare trebuie sa scrieti ditamai paginile cand vreti sa spuneti doar : incult,nestiutor,minor,analfabet.....etc.
nici io nu mai ştiu. dacă te uiţi la rezultate, constaţi că şi asta e încă o muncă de Sisif. mie mi-ar plăcea să fim telepaţi, şi evident să-mi umplu timpul numai cu chestii păcute şi folositoare mie. ;)

@Mistah J - ei, dar asta nu e problema mea. :P dacă tu m-ai înţeles, ziua mea nu e complet pierdută.
şi acum o să spui contrariul, no?!:"> )

Liviu-
20 Nov 2009, 17:42
Bravo! Meriti felicitari! Ai reusit sa deschizi o pagina de internet, sa intri pe dexonline.ro si sa dai copy-paste la ce ai gasit acolo alegand aleatoriu cateva cuvinte din ultimul meu mesaj. Putem deja concluziona ca ai intrecut de ceva timp maimutele.

Dar marea mea dilema e alta. De ce se crede Dragomara asa superioara tuturor fiintelor vii? Cine e ea? O femeie ajunsa la 36 de ani daca nu ma insel, care din cate se pare toata ziua citeste carti, vizioneaza filme, scrie pe forum (de cele mai multe ori nu despre filme). Intr-adevar e ceva ce multi dintre noi ne-am dori sa facem, dar spre deosebire de stimabila noi nu avem timp pentru ca avem si alte preocupari, poate nu la fel de nobile (servici, facultate in cazul meu etc.). Timpul asta liber de care beneficiezi ma duce cu gandul la simplul fapt ca reprezinti un nimic. Desigur cultura ta e de apreciat, dar ma indoiesc ca reprezinti ceva in viata asta momentan sau ca o vei face pe viitor. Esti o simpla femeie dintr-un orasel micut si asta o sa ramai toata viata din cate se pare. Desigur, unii se satura doar cu a intemeia o familie si a-si trai viata linistiti, dar asta nu ii scuteste de mediocritate. Spre deosebire de dumneata, stimabila doamna, care pari ca ai ratat cel putin startul de a iesi din aceasta mediocritate, eu si cei de varsta mea inca mai avem o sansa. Desigur, meseria de doctor poate nu e de ajuns de una singura sa ma scoata din aceasta mediocritate, dar mijloace voi gasi, pentru ca nu ma voi multumi doar cu a fi un simplu doctor de provincie oricum. Un alt aspect pe care trebuie sa-l iei in considerare e faptul ca la varsta mea de 20 de ani deja sunt enorm de mult mai cultivat din punct de vedere cinematografic decat erai dumneata la aceeasi varsta. Nici nu exista termen de comparatie in acest domeniu.

Ceea ce vreau de la tine e sa ne scutesti de aerele astea de superiotate atat timp cat nu ai realizat nimic cu adevarat notabil in viata asta, asemenea multora dintre noi si probabil nici nu o vei face. Persoane mai tinere decat tine muncesc pe branci si au reusit deja sa cladeasca cea mai importanta comunitate online cinematografica din Romania, care cu timpul probabil va deveni mult mai mult, daca nu cumva deja a facut-o. Ei deja se pot lauda cu faptul ca au realizat ceva si cu siguranta mai sunt destule exemple pe forumul asta de persoane care au realizat mai multe in viata asta decat o femeie ingropata in mediocritate dintr-un orasel de provincie (apropo, e oras sau comuna ca nu mai tin minte exact de unde esti?).

Acum sa trecem la contributia ta pe acest forum. Nu ai dovedit in nici un moment ca esti mai presus decat multi dintre noi dpdv cinematografic. Intr-adevar vezi multe filme, dar analizele tale cinematografice sunt succinte sau de multe ori contin doar titlul filmului. Macar de ar avea vreo valoare, pentru ca sunt persoane care prin foarte putine cuvinte spun multe lucruri, dar cu parere de rau inca nu ai ajuns la nivelul ala. Nu ca eu as fi mai bun din punctul asta de vedere, dar sunt destule persoane care au dovedit ca sunt deasupra ta prin analize, sau chiar pareri in caz ca analize suna prea pompos, mult mai valoroase. Contributia ta pe acest forum nu e in sectiunile legate de film, ci la Cafenea.

Inainte sa razi ca o suferinda de cine stie ce psihoza, te-as sfatui sa meditezi putin asupra a ceea ce reprezinti tu cu adevarat si poate cumva iti revizuiesti si atitudinea, desi la varsta ta nu cred ca mai e posibil. Si dupa cum ziceam in mesajul precedent, in caz ca nu stii exact care e de fapt psihoza, saptamana viitoare imi voi intreba profesorul de psihologie ca doar mi-am ales meseria asta pentru a ajuta oamenii. Poate te pot ajuta si pe tine, desi in multe cazuri de psihoza suferindu-l refuza orice ajutor crezand ca el e cel normal, iar cei din jur au de fapt probleme.

Ultima parte a mesajului nu iti mai este destinata dumitale, ci moderatorilor. Imi cer sincere scuze pentru acest mesaj fata de voi, dar consider ca sunt lucruri ce trebuiau spuse, chiar cu mult timp in urma. De asemenea promit ca acesta e ultimul meu mesaj legat de aceasta persoana etern fascinanta.

Acum ma retrag umil in manualele mele pentru ca deja mi-am pierdut mult prea mult din timpul meu cu acest subiect idiot (desigur, cuvantul subiect poate avea mai multe sensuri).

LE: Pentru ca mi se pare amuzant:

complimente mămichii tale pentru modul în care te-a crescut!

Tin sa va readuc aminte ca acelasi lucru mi l-ati spus cu cateva luni in urma, intr-o alta conjunctura, dar va iert pentru falsul compliment de atunci. Nu aveati de unde sa stiti cat sunt de incult, imatur, lipsit de respect, tembel si tot ce mai doresti dumneata. Uite asa s-au inselat si majoritatea de pe Cinemagia cu privire la Halebardul, fapt pe care tu l-ai imputat. Deci macar aici putem cadea de acord ca sunteti la fel de ipocrita (cred ca acest cuvant a fost folosit) ca si cei pe care ii criticai. De asemenea tin sa va readuc aminte ca am varsta afisata la profil inca de cand m-am inscris pe acest forum, lucru pe care de altfel il stiati, dar se pare ca odata cu inaintarea in varsta v-a lasat memoria. Va multumesc insa pentru faptul ca v-ati simtit atat de mult incat ati fost nevoita sa-mi dati un raspuns in ciuda faptului ca ar fi trebuit sa ma ignorati. Cat despre localitatea in care va aflati, sincere scuze, nu stiu de ce aveam impresia ca locuiti undeva in judetul Constanta, cel putin a fost precizata o localitate de acolo de mai multe ori, dar se pare ca m-am inselat. Observati insa faptul ca eu in nici un moment nu m-am considerat deasupra dumneavoastra si nici nu m-am laudat cu o mare cultura cinematografica, ci pur si simplu am comparat-o cu a dumneavostra pe cand aveati aceeasi varsta cu a mea.

Oricum eu imi recunosc lipsa de imaturitate pentru ca am intrat intr-o astfel de discutie cu dumneavoastra, lucru pe care altii nu l-au facut si au dovedit o mai mare maturitate. In schimb faptul ca o persoane de varsta dumneavoastra a intrat intr-o astfel de discutie cu o persoana atat de tanara denota o imaturitate si mai mare din partea dumneavoastra.

LE2: Nu incetezi in a ma uimi.

no, hai că l-am rezolvat pe micuţul invadator din privat, mânca-l-ar mama pe el de turc:

Cred si eu ca m-ai rezolvat cand ti-am aratat fabulatiile gramaticale din mesajul tau. Ba chiar ai avut pana si constiinta de a-ti edita mesajul si de a corecta aberatiile. Cam mult tupeu in a-i critica pe ceilalti insa si sa recunoastem, daca prima greseala era umana, a doua te aduce la nivel de gradinita.

Judex
20 Nov 2009, 17:45
Io te-nteleg, Dragomara... Uofff, vorba pisicii. :D

Dragomara
20 Nov 2009, 18:34
Bla-bla-bla!
Mulţumesc pentru analiză, la modul în care ai făcut-o mai potrivită-ţi era meseria de... măcelar. Nu cred că e încă timpul pierut să ţi-o schimbi. Îmi pare rău că trebuie să te dezamâgesc şi să nu mă laud asemenea ţie cu trecutele, prezentele şi viitoarele mele realizări, bunul-simţ, inteligenţa, maturitatea şi nu în ultimul rând viaţa m-au învăţat că nu eu tb să vb despre mine.

Cum am tot repetat-o pe acest forum nu e dovadă de inteligenţă să vb despre ceea ce nu ştii/ cunoşti, în cazul tău, despre mine, da'dacă tu ţii neapărat, io chiar nu mă supăr şi chiar o consider un mare privilegiu, întotdeauna am visat să fiu psihanalizată de viitori autointitulaţi oameni de mare cultură şi caracter. pe bune! :"> :">

Poate dacă creierul tău nu ar fi atât de cult dpdv cinematografic şi-ar fi pus ceva mai multe întrebări decât cele pe care ar fi tb să le fi rezolvat deja la lecţiile de geografie/ economie din gimnaziu, poate că ştiu ceva mai multă psihologie decât tine, şi poate că nu de pe forum, cu toate că cei asemenea ţie există numai pe Internet, în viaţa reală nu cred să fi întâlnit pe cineva care să fi afirmat "aaa... eşti din Focşani, comuna aia mică, deci eşti idiot şi aşa o să mori..." poate că dacă citeai mai mult, şi mai atent, poate că ai fi intuit, dacă nu priceput ceva.

Foarte pe scurt, că nu vreau să-ţi răpesc timpul de postat cronici valoroase: când mai faci o astfel de valoroasă analiză psihologică, intelectuală şi umană te rog frumos ia-te pe tine drept etalon, asta dacă nu vrei să râdă şi curcile de tine. adică io, cea din comună, cea care mă uit la multe filme şi care evident scriu numai unde citesc geniile în devenire, adică la cafenea. (corul: Dragomara nu se uită la multe filme. dimpotrivă. asta şi unde n-are timp în viaţa ei lipsită de realizări. ;) )

în încheiere am să-ţi spun ceea ce i-am tot repetat Illotemporei: te pricepi tu la oameni la fel de bine cum mă pricep io la struţi. şi io chiar nu am habar de... struţi :(

no, baftă domn'doctor! complimente mămichii tale pentru modul în care te-a crescut! aaa... şi lasă-te de filme, şi de psihologie pentru că eşti mult prea talentat, terci drect la politică. parcă te şi vâd: io care... io care am dres.... io care am făcut... io care...

(mi-a fost ruşinică citindu-te, acelaşi gen de ruşine pe care am trăit-o citindu-l pe Keep, unul dintre oamenii cărora le vreau tot binele din lume, şi tocmai de-aia le spun întotdeauna (şi mai mereu degeaba) adevărul, mi-a fost deci ruşine, pentru că atunci când spui psihologie nu te referi la cel care inventează omul, la literat, ci la cel care-ar tb să-i cunoască sufletul, chestie care e fffff departe de tine.)

mulţumesc încă o dată pentru că mi-ai întrecut deja judecăţile. acum nu că răutatea şi nesimţirea ar fi făcut parte din opiniile mele iniţiale vis-a-vis de tine. totuşi câtă dreptate avea Alexandru Paleologu! ;)

PS: felicitări celor care te-au "sprijinit", în faptele mari stă caracterul. luaţi aminte! :;)

PS1: dacă ai fi făcut ceea ce te-am rugat de zeci de ori, şi anume să-ţi scrii vârsta, ambii am fi fost mai câştigaţi, sau cel puţin io. n-aş mai fi postat la Cafenea cu toate că sunt o nerealizată dintr-o comună pe care geniul tău n-a reuşit să o asimileze. (comuna - lol). iar tu ţi-ai fi manifestat geniul incontestabil în invizibile cronici care ţi-ar fi pus în valoare şi mai invizibila cultură. cinematografică.

halebardul10
20 Nov 2009, 19:54
Cu asemenea subiecte, de ce sa ne mai miram cand vine cate un halebard si ne ia la misto?

Pai nu? Uite ce-i aici.

@dragomara
nu vrei sa-ti spuna forumistii si lungimea in centimetri, ca sa vezi daca te intereseaza?

@ceilalti
Bravo!

Dragomara
21 Nov 2009, 08:31
Cu asemenea subiecte, de ce sa ne mai miram cand vine cate un halebard si ne ia la misto?

Pai nu? Uite ce-i aici.

@dragomara
nu vrei sa-ti spuna forumistii si lungimea in centimetri, ca sa vezi daca te intereseaza?

@ceilalti
Bravo!

mărimea aia care mă interesează pe mine e dată numai de ideile şi părerile postate. la prima ta măsurare mi-a ieşit un "-17" cm. :-O

şi acum hai să-ţi aduc aminte ce-ai postat aci aseară:

Scuze de dimensiune, am vrut doar să fie lizibil.

http://i50.tinypic.com/99jczl.jpg

Dragomara
21 Nov 2009, 09:32
Ce făcuşi Liviule mamă, editaşi postarea după ce tocmai promişeşi că nu mai spui/ scrii nimic?! :-O Ba mai mult ai adus elemente şi referiri dintr-o postare ce încă n-a fost citită?! Ha?! Călătoriile în timp chiar “e” posibile, deci! Hm…:-? :-?

“dumneata” în stânga, “dumneavoastră”-n dreapta, să mor io de înţeleg la cine te referi?! :-O :-O E total exclus să fie vb chiar despre nerealizata, inculta, ţăranca din comuna aceea al cărei nume nici acum nu ai reuşit să-l asimilezi şi explici?! Nooo nici ea şi nici io nu credem că despre dânsa-i vorba.

Am încercat aseară să mă pun în locul tău, şi uite la ce concluzie am ajuns:
Eu Liviu, un tânăr de 19-20 de ani, foarte cult, plin de realizări, venind din vestita metropolă multi- şi ultra-culturală a Vasluiului, mă simt de-a dreptul vexat că Dragomara (incultă, tărancă, nerealizată) mă roagă să-mi postez vârsta la profil pentru că nu vrea să citească, pe acest forum, persoanele sub 30 de ani, asta în primul rând unde acest forum foarte cult, despre filme, abundă în recenziile şi postările mele extem de valoroase, mă simt deci vexat şi ca să-I demonstrez IQul meu, cel pe care ea n-o să-l atingă-n 10 vieţi, îi reprosez public tarele evidente de caracter şi intelectuale, cele pe care le-am descoperit şi hiper analizat în multele noastre întâlniri şi discuţii, faţă-n faţă în comuna aia al cărei nume iar îmi scapă.

Acuma de, îmi cer scuze pentru incultura mea, da’nici în o mie de vieţi nu m-aşfi imaginat că valoarea unei judecăţi este dată de numărul mare de proşti care-o află (citesc)!! Abia acum realizez că unde io îmi doresc să nu fiu citită de niciunu (prost) judecăţile mele sunt nule. Vai mie, vai mie!

Nu ştiu dacă intenţia ta iniţială a fost (doar) să-mi demonstrezi faptul pentru care ar tb să te citesc, însă modul prin care-ai ales să o pui în aplicarei a avut ca unic rezultat tocmai contrariul. Dacă nici înainte nu mi-ai spus mare lucru, şi crede-mă chiar am citit toate secţiunile forum-ului, acum m-ai convins pe deplin de ce nu ar trebui CU NICIUN chip să o mai fac!
Văd că-i dai înainte cu tâmpeniile pe care numai un geniu ca tine ar putea să le emită, uite un ex: eşti o incultă dpdv cinematografic, da’ ce să vezi chiar te uiţi la multe filme (evident cele despre care eu (Liviu) am umplut forumul cu recenziile), ăăăă… şi când aveam vârsta mea erai şi mai incultă… decât mine (Liviu). :)

No, ce-ai făcut ai angajat un medium, sau doar citeşti dimineaţa-n urină, ăăă… sau doar ţi-a păpat căţelu manualul de logică, şi mai stai şi prost cu memoria?!

În încheiere am să-ţi mulţumesc că mi-a demonstrat “teoria”, nu asta fusese intenţia acestui topic. Sunt îngrijorată de faptul că delirul ăsta de grandoare de care-ai dai constant dovadă, nu că ar fi anormal să avem o părere bună despre noi înşine, însă dacă ai început de la 20 de ani cu siguranţă la 40 vei ţine discursuri în faţa colegilor de ospiciu. Te rog nu o lua ca pe-o insultă pentru că nu e. Ai toată compasiunea mea, evident şi ceva dezgust – asta ca să-ţi spun ce simt cu adevărat vis-�*-vis de tine, sentimente pe care mi le-au indus doar propriile-ţi cuvinte, altceva nu ştiu, şi nici nu vreau să ştiu, însă dacă aş şti categoric nu le-aş scoate din context (viaţa ta reală) şi nici că ţi le-aş reproşa pe un forum despre filme.

Shizofrenie. Întreabă-l pe profesor despre ea. :( :( :-?

Am să repet pentru ultima oară: faptul că nu vreau, pentru că nu am timp, nu-mi spun nimc, nu am chef de chat, să vb cu persoane sub 30 mă priveşte strict pe mine. Voi puteţi scrie/ vb cu oricine şi oriunde, chiar nu mă interesează DELOC acest aspect. Şi eu şi voi existăm, pe acest forum, indiferent de voinţa şi dorinţa cuiva de-a ne citi. Personal chiar mă deranjează să fiu citită de oameni care nu mă pricep, de-aia am şi luat decizia de a aşterge tot ce-mi aparţine, şi dacă eu nu-mi iubesc cuvintele şi nu sunt de-acord cu opiniile mele nimeni nu e! însă nu mă deranjează, ba chiar mă bucură dacă cei care nu mă înţeleg, mă consideră inclută, ţărancă (LOL) şi nerealizată îşi văd de viaţa lor demnă şi cu multe sensuri şi trec peste postările mele, cele pe care oricum am să le şterg. etc. etc.

Io chiar vreau ca toată lumea să fie fericită făcând numai ceea ce-i place.:"> :P

Aaa… şi evident că am şi excepţii, una dintre minţile sub 30 de ani care-mi plac din cel mai mult aci e a lui Mistah J. el înţelege. :"> :-* :-*

cremaxx
21 Nov 2009, 10:12
:( Am deschis pc-ul si am accesat aceasta pagina de pe forum....poate cinestie gasesc ceva care sa ma binedispuna.....

:|

Cred ca mai bine nu mai intram......:((

Trebuie sa fac ceva fiindca observ ca nu prea mai inteleg anumite chestii....:-?

Oare inca mie somn...?(:|

Mai bine ma uit la un film ....dar la care?:-/

Deja am vazut acest film....Oare sa fie vreun serial in care actorii nu mai au resurse si se iau la cearta?X(

Consider ca e o pierdere de timp sa citesc tot ce se scrie aici.

:-O Dragomara
Pagina este vizibila doar prietenilor. Trimite un mesaj sau adauga ca prieten. :-O (cam mult tupeu sa ceri varsta forum-istilor )

halebardul10
21 Nov 2009, 11:18
şi acum hai să-ţi aduc aminte ce-ai postat aci aseară.
Eventual imi amintesti ce am editat dimineata. Si? Ce-i cu asta? E acelasi lucru, intr-o alta formulare.

Bine zis:
Profil dezactivat. Utilizator plecat.
Cu sorcova.

Rapture
21 Nov 2009, 12:23
@ Dragomara, faptu' ca ai plecat de pe un forum spunand ca nu te intorci dar totusi actionand in mod paradoxal celor spuse de tine, ca sustii anumite fixatii d-ale tale nevrand sa iei in considerare opiniile celorlalti, nevrand nici macar sa le intelegi, te face sa pari foarte orgolioasa si narrow-minded. Mai bine plecai pur si simplu.

Dragomara
21 Nov 2009, 13:35
ştiu nu e frumos să aduci discuţiile din privat(e) pe forum, însă vroiam să vă spun că mi-a scris Liviu- (evident ăl care nu mai discută cu nerealizata de mine), mi-a scris deci că nu se consideră superioară mie :-O :-O :-O :-O

no, acum chiar că nu mai înţeleg nimic, nu că ar fi fost mare lucru de priceput, da'totuşi... :-? :-?

am avut un coşmar ciudat aseară: o tipă-mi evalua, şi admira, sânii, "operaţiune" care nu mă făcea nicidecum să simt prea bine. :( analizând, dimineaţă, visul, mi-am amintit de Illo, cea care făcuse această afirmaţie pe forum fără să mă fi văzut vreodată, şi evident fără să fi fost atât de intime încât să-i vb despre corpul meu. ce-ţi e şi cu subconştientul ăsta!!:( :(

Dragomara
21 Nov 2009, 16:27
no, hai că l-am rezolvat pe micuţul invadator din privat, mânca-l-ar mama pe el de turc:

http://i48.tinypic.com/r93j37.jpg

cool faza cu ascunsul mesajelor celor din Ignore List; cred că am să lungesc lista asta cât pot de mult, şi uite aşa o să câştig timp pentru ceea ce merită şi trebuie citit. \m/ =D> :-bd

keepwalking
21 Nov 2009, 18:33
@dragomara,

nici nu stii ce idee buna ai dat multora de pe acest forum!!

Dragomara
21 Nov 2009, 18:38
@dragomara,

nici nu stii ce idee buna ai dat multora de pe acest forum!!
ştiu. şi sentimentul e mutual. ;)
partea proastă e că tb să fii mereu logat pentru a nu-i vedea pe cei de pe IgnoreList. :(

Pitbull
21 Nov 2009, 20:29
Ce făcuşi Liviule mamă, editaşi postarea după ce tocmai promişeşi că nu mai spui/ scrii nimic?! :-O Ba mai mult ai adus elemente şi referiri dintr-o postare ce încă n-a fost citită?! Ha?! Călătoriile în timp chiar “e” posibile, deci! Hm…:-? :-?

“dumneata” în stânga, “dumneavoastră”-n dreapta, să mor io de înţeleg la cine te referi?! :-O :-O E total exclus să fie vb chiar despre nerealizata, inculta, ţăranca din comuna aceea al cărei nume nici acum nu ai reuşit să-l asimilezi şi explici?! Nooo nici ea şi nici io nu credem că despre dânsa-i vorba.

Am încercat aseară să mă pun în locul tău, şi uite la ce concluzie am ajuns:
Eu Liviu, un tânăr de 19-20 de ani, foarte cult, plin de realizări, venind din vestita metropolă multi- şi ultra-culturală a Vasluiului, mă simt de-a dreptul vexat că Dragomara (incultă, tărancă, nerealizată) mă roagă să-mi postez vârsta la profil pentru că nu vrea să citească, pe acest forum, persoanele sub 30 de ani, asta în primul rând unde acest forum foarte cult, despre filme, abundă în recenziile şi postările mele extem de valoroase, mă simt deci vexat şi ca să-I demonstrez IQul meu, cel pe care ea n-o să-l atingă-n 10 vieţi, îi reprosez public tarele evidente de caracter şi intelectuale, cele pe care le-am descoperit şi hiper analizat în multele noastre întâlniri şi discuţii, faţă-n faţă în comuna aia al cărei nume iar îmi scapă.

Acuma de, îmi cer scuze pentru incultura mea, da’nici în o mie de vieţi nu m-aşfi imaginat că valoarea unei judecăţi este dată de numărul mare de proşti care-o află (citesc)!! Abia acum realizez că unde io îmi doresc să nu fiu citită de niciunu (prost) judecăţile mele sunt nule. Vai mie, vai mie!

Nu ştiu dacă intenţia ta iniţială a fost (doar) să-mi demonstrezi faptul pentru care ar tb să te citesc, însă modul prin care-ai ales să o pui în aplicarei a avut ca unic rezultat tocmai contrariul. Dacă nici înainte nu mi-ai spus mare lucru, şi crede-mă chiar am citit toate secţiunile forum-ului, acum m-ai convins pe deplin de ce nu ar trebui CU NICIUN chip să o mai fac!
Văd că-i dai înainte cu tâmpeniile pe care numai un geniu ca tine ar putea să le emită, uite un ex: eşti o incultă dpdv cinematografic, da’ ce să vezi chiar te uiţi la multe filme (evident cele despre care eu (Liviu) am umplut forumul cu recenziile), ăăăă… şi când aveam vârsta mea erai şi mai incultă… decât mine (Liviu). :)

No, ce-ai făcut ai angajat un medium, sau doar citeşti dimineaţa-n urină, ăăă… sau doar ţi-a păpat căţelu manualul de logică, şi mai stai şi prost cu memoria?!

În încheiere am să-ţi mulţumesc că mi-a demonstrat “teoria”, nu asta fusese intenţia acestui topic. Sunt îngrijorată de faptul că delirul ăsta de grandoare de care-ai dai constant dovadă, nu că ar fi anormal să avem o părere bună despre noi înşine, însă dacă ai început de la 20 de ani cu siguranţă la 40 vei ţine discursuri în faţa colegilor de ospiciu. Te rog nu o lua ca pe-o insultă pentru că nu e. Ai toată compasiunea mea, evident şi ceva dezgust – asta ca să-ţi spun ce simt cu adevărat vis-�*-vis de tine, sentimente pe care mi le-au indus doar propriile-ţi cuvinte, altceva nu ştiu, şi nici nu vreau să ştiu, însă dacă aş şti categoric nu le-aş scoate din context (viaţa ta reală) şi nici că ţi le-aş reproşa pe un forum despre filme.

Shizofrenie. Întreabă-l pe profesor despre ea. :( :( :-?

Am să repet pentru ultima oară: faptul că nu vreau, pentru că nu am timp, nu-mi spun nimc, nu am chef de chat, să vb cu persoane sub 30 mă priveşte strict pe mine. Voi puteţi scrie/ vb cu oricine şi oriunde, chiar nu mă interesează DELOC acest aspect. Şi eu şi voi existăm, pe acest forum, indiferent de voinţa şi dorinţa cuiva de-a ne citi. Personal chiar mă deranjează să fiu citită de oameni care nu mă pricep, de-aia am şi luat decizia de a aşterge tot ce-mi aparţine, şi dacă eu nu-mi iubesc cuvintele şi nu sunt de-acord cu opiniile mele nimeni nu e! însă nu mă deranjează, ba chiar mă bucură dacă cei care nu mă înţeleg, mă consideră inclută, ţărancă (LOL) şi nerealizată îşi văd de viaţa lor demnă şi cu multe sensuri şi trec peste postările mele, cele pe care oricum am să le şterg. etc. etc.

Io chiar vreau ca toată lumea să fie fericită făcând numai ceea ce-i place.:"> :P

Aaa… şi evident că am şi excepţii, una dintre minţile sub 30 de ani care-mi plac din cel mai mult aci e a lui Mistah J. el înţelege. :"> :-* :-*
Oloitor.

cremaxx
23 Nov 2009, 12:18
Mda...vad ca despre varsta s-a cam rezolvat,votul arata totul.

Acum as vrea si eu sa fac un topic in care sa cer ca fiecare dintre noi sa spuna cate kilograme are,ca cine stie.......poate unii dintre noi nu se simt bine din cauza greutatii si asta explica modul recalcitrant in care isi expun(e) cunostintele aici,pe forum.:-?

Dragomara
23 Nov 2009, 15:40

Acum as vrea si eu sa fac un topic in care sa cer ca fiecare dintre noi sa spuna cate kilograme are,ca cine stie.......poate unii dintre noi nu se simt bine din cauza greutatii si asta explica modul recalcitrant in care isi expun(e) cunostintele aici,pe forum.:-?
64 - uniform distribuite, atât cunoştinţele cât şi kilogramele.

aaa... că uitai: welcome to my IgnoreList. :-*

pe zi ce trece sunt tot mai fericită aici (nu că ăsta ar fi meritul cuiva de pe-aci.) ;)

cremaxx
23 Nov 2009, 16:26

64 - uniform distribuite, atât cunoştinţele cât şi kilogramele.

aaa... că uitai: welcome to my IgnoreList. :-*

pe zi ce trece sunt tot mai fericită aici (nu că ăsta ar fi meritul cuiva de pe-aci.) ;)

Nu trebuia sa ma adaugi pe lista ta cea "neagra" fiindca dupa cum ai observat nici macar nu ti-am cerut prietenia (oare dece?).
Nici nu vreau sa fiu prieten cu cineva care vorbeste depre schizofrenie doar asa ca sa umple paginile pe forum.
Ai putea sa te opresti din a fi "mai altfel "decat restul lumii.....poate locul tau nu e aici....>:)

ricutza
25 Nov 2009, 11:54
frate, dar voi ori nu citiţi, ori nu pricepeţi, sau sunteţi doar rău intenţionaţi, ori toate 3 la un loc.

- a fost o vreme, foarte scurtă ce-i drept, în care am crezut că acest site/ forum chiar are profil cultural. acum, unde vii şi-mi spui că tu poţi (şi o şi faci) să minţi în legătură cu identiatea ta când îţi creezi contul, mă întorc la afirmaţia pe care-o tot repet de ceva zile şi anume CineMagia=Hi5. dacă afirmaţia asta nu are legătură cu lipsa aia de maturitate de care tot vb eu, atunci io sunt tâmpitâ şi nu ştiu ce presupune un site cultural?!

- să te uiţi ca boul (scuzaţi expresia, dar ştiu cel puţin o duzină de cazuri pe-aci, useri pe care io vreau să-i ocolesc, şi care evident din întâmplare au sub 30 de ani), ei bine să te uiţi ca boul continuu la filme, din care nu înţelegi (=înveţi, aplici) nimic nu are nimic de-a face cu, cultura cinematografică. din punctul meu dv, ca nivel intelectual această activitate nu depăşeşte simplu hobby de-a bate mingea pe maidan all day long! fiind mai sănătos chiar e de preferat cel din urmă.

- controlatul veridicităţii datelor e valabil (şi util) siteurilor de dating, aşa ceva nu are ce căuta pe un site de cultură.

Concluzie: din ce-am citit în ultimele zile constat că singura chestie care se urmăreşte aci este HI5-izarea site-ului.

unde administraţia a avut grijă să înlăture prin deciziile înţelepte mai toţi cinefillii şi oamenii de cultură autentici nu-mi rămâne decât să vă felicit! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! şi la mai mare! nu prea văd ce-ar mai putea urma?! :-O :-O :-O după cum am mai spus, mai jos chiar nu se poate, nu de alta, da'chiar nu mai e unde. :(

vreau să cred că ăsta nu e rezultatul unei campanii (strategii) anume gândite de către cineva, ci că e doar rodul neştiinţei, nepriceperii şi dezinteresului administraţiei, în speţă al moderatorilor. acum nu că sugacii ăia, cei cu care nu mai vreau eu să vb nu ar avea şi ei meritul lor. :(

oricum, PĂCAT, lucrurile s-ar fi putut termina cu totul altfel. :(( :(( :((

Dragomara, pe mine ma surprinde cum poti sustine aceasta campanie de afisare a varstei userilor, cand tu faci cea mai penibila discriminare pe care am citit-o pe acest forum.
Daca inainte chiar oscilam intre a-mi afisa sau nu varsta, multumita prejudecatilor tale, voi alege sa nu.

Din cauza oamenilor ca tine, voi ajunge sa fiu super paranoica legat de dezvaluirea oricarui detaliu din viata mea privata pe acest forum. Cine stie, poate in curand voi alege sa nu-mi mai afisez nici sexul in speranta ca poate poate mesajele mele for fi citite si judecate pentru continut si nu pentru cine sunt sau nu sunt eu.

Si da, a judeca maturitatea unor oameni in functie de un prag de varsta, este intr-adevar o atitudine foarte "matura". Mie mi se pare comparabila cu criteriile copiilor de gradinita: "avem amandoi tricouri rosii deci suntem prieteni", "tu ai parul blond eu brunet deci suntem dusmani".

Dragomara
25 Nov 2009, 17:18
cum vrei tu, io oricum te citeam decât din an în Paşte.
no, cu cât citesc mai puţin şi mai valoros aci (=)) =)) =)) =)) ), cu atât am timp mai mult pentru realizări măreţe în viaţa reală, vb unui mucos contemporan super realizat.:"> ;;) O:-) O:-) O:-)

Cinemania
26 Nov 2009, 08:18
tu esti oricum o floare de colt

Judex
26 Nov 2009, 08:39
O Gioconda fara suras in tertulia virtuala romaneasca. :D

Gospin
26 Nov 2009, 09:08
Auziti domle' , da' pana la urma cum a ramas?
Se va afisa varsta tuturor membrilor sau nu?
Va fi o sanctiune daca nu va fi afisata varsta?
Confused!

Pitbull
26 Nov 2009, 09:27
Propun asa:
Fiecare user, la înregistrarea contului, va semna, pe lângä cä e de acord cu regulamentul forumului, si un angajament prin care va declara (sau un declarament prin care se va angaja) ca în termen de (...) sä trimitä la o cäsutä postalä din Cernavodä o copie legalizatä dupä certificatul de nastere, si o adeverintä notarialä prin care va atesta cä posesorul certificatului este totuna si aceeasi (sau totunul si acelasi - dacä e de sex masculin) cu titularul/a/ii contului respectiv (papushik_sweet, adikted2film, manuela49, emilcioranrulz, etc.). In functie de asta, Dragomara va decide dacä va citi sau nu mesajele userului/userei/userilor împricinat/e/i si dacä le va räspunde sau nu.
Dacä înregistratorele nu semneazä angajamentul-declarament, Dragomara îsi rezervä dreptul de a nu-i citi nici un mesaj, si de a nu i se adresa decât pentru a-l înstiinta cä e un prost si/sau imoral si/sau ipocrit, si cä ea se duce sä pape sau sä facä dus.

Gospin
26 Nov 2009, 09:30
Pitbull sper ca nu ai vorbit serios! :O
Certificat de nastere, hai da`on mama ei de treaba, pai pt. un moft am ajuns la acte importante, credeam ca totul merge pe incredere ... :-/

Judex
26 Nov 2009, 09:37
Ehei, Gospin, ai vazut ce-a patit tiganul ala la Timisoara daca a vorbit despre "avantajele increderii":
http://adevarul.ro/actualitate/eveniment/S-a_impartit_vina-_studenta_a_ucis_ca_a_rugat-o_iubitul_0_159584617.html

StefanDo
26 Nov 2009, 09:38
gospin, stai linistit, tot topicul asta este o gluma :)

Pitbull
26 Nov 2009, 09:40
Cu Dragomara nimic nu merge pe încredere - lumea e prea plinä de prosti, imorali si ipocriti, ca sä risti.
Propun ca pe lângä copiile alea legalizate sä se trimitä si fotografia titularului tinând în mânä o hârtie pe care sä scrie: "I :x Drago!" ca sä fie clar cä nu-i vreo adolescentä cu acnee din Barbados care se dä drept doctor vaccinat, divortat si grizonat din Caransebes.

Gospin
26 Nov 2009, 09:52
Ok, pai daca totu' e o gluma de ce mama naibii s-a mai facut topicu' asta?
Doar pt. ca a zis Dragomara? Si din cate vad eu voturile merg in favoarea ei, majoritatea a votat sa se arate varsta ...
Se va lua vreo decizie? De cate voturi este nevoie? Sau...
When this ever end?

StefanDo
26 Nov 2009, 10:00
topicul a fost facut (d)in joaca

cei care vor sa-si anunte varsta o pot face deja in propria pagina din comunitate, asa ca...

Dragomara
26 Nov 2009, 11:14
topicul a fost facut (d)in joaca

cei care vor sa-si anunte varsta o pot face deja in propria pagina din comunitate, asa ca...
greieraş, ultima dată când am veritifcat erai ziarist, no, acum de ce faci pe avocatul şi vb în numele meu?!:-O :-O

te rog, cu cel mai mare respect, NU MAI VOBI în numele meu, încearcă să mă consulţi în prealabil, sau, şi mai bine, abţine-te!! 8-> :-w :!! =; X_X

@Pitbull - vai, ce-am mai râs! =)) =)) =)) =))
ăăăă... asta (=postările tale) era / erau dovadă de maturitate, sau doar am înţeles io greşit?! :-O :-O :-O

repet: acest topic nu a fost făcut în joacă, am cu cine şi ce mă juca-n viaţa reală.

acest topic a fost făcut TOCMAI pentru a mai câştiga ceva MAI MULT timp de joacă-n viaţa reală. :">

StefanDo
26 Nov 2009, 11:25
nu tu ai facut topicul asta, remember? tu doar ai aruncat o piatra in alta parte ;)

calmeaza-te, altfel o sa te joci de-a madonna cantand this used to be my playground

Dragomara
26 Nov 2009, 11:37
nu tu ai facut topicul asta, remember? tu doar ai aruncat o piatra in alta parte ;)

calmeaza-te, altfel o sa te joci de-a madonna cantand this used to be my playground
topicul ăsta a fost unul dintre puţinele chestii bune pe care le-a făcut pentru mine, aci, Pitbull. mii de mulţumiri încă o dată! :"> :-* :-* :-* :-*

dacă tu vrei să te iei de el, după cum se pare că tot urmăreşti de vreo lună, nu mă băga la mijloc, pentru că s-ar putea să nu-ţi placă reacţia mea. caută şi tu motive CEVA mai bărbăteşti (=inteligente, corecte, logice, morale etc).

cât despre Madonna be my guest, e singura parte pe care-o ştii aci.

PS: welcome to my ignore list, domnu' avocatu'lu'Peşte! regret că din cauza lui "s" nu te pot pune cap de listă, deşi în sufetul meu ştiu că o meriţi.

PS1: pupici!

Sorry StefanDo is a moderator/admin and you are not allowed to ignore him or her. - ca să vezi?! :(( :(( :(( :(( :-O :(

Judex
26 Nov 2009, 11:42
Astept cu interes momentul in care Dragomara o va anunta pe Dragomara ca a trecut pe lista de ignore. :D

Pitbull
26 Nov 2009, 13:00
Topicul e copilul meu si al Dragomarei.
Drago e tata topicului (ea l-a inspirat), eu sunt mamul lui (l-am adus pe lume).
Ea e o persoanä foarte serioasä, iar eu sunt un glumet.
Din partea ei, topicul e serios.
Din partea mea, e o glumä.
Deci, un topic serios în glumä.
(Sau o glumä serioasä).
Ca orice copil normal: nici bufon, nici constipat.

Cinemania
26 Nov 2009, 17:14
Astept cu interes momentul in care Dragomara o va anunta pe Dragomara ca a trecut pe lista de ignore. :D

sau cand Dragomara o va modera pe Dragomara

Gospin
26 Nov 2009, 17:26
Hai ca ma-ti lamurit!
Atunci astept ca gluma sa se ingroase :D

cremaxx
26 Nov 2009, 17:35
E chiar o gluma topicul asta. Ori va place sa faceti misto-uri de dragomara,ori votati si luati in serios,ori va pare rau dupa ea....:-/

Pitbull
26 Nov 2009, 18:00
...ori toate trei! ;)

StefanDo
26 Nov 2009, 18:02
ori nici macar una dintre cele trei

Dragomara
26 Nov 2009, 18:05

şi uite cum dai tu sensuri noi lui "dacă tăceai, filosof rămâneai".

mulţumesc pentru timp. :"> :-*

and welcome! :-* :-* :-*

PS: evident asta e o glumă doar în mintea voastră.
PS1: am să public săptămânal my IgnoreList, nu de alta, dar mi se pare injust să vă oblig să-mi vb dacă io NU vă citesc. mii de scuze. :">

----
Sorry Cinemania is a moderator/admin and you are not allowed to ignore him or her.

fuck! câtă nedreptate Dumnezeule, câtă nedreptate, să vrei să-i ignori pe *****, şi să nu ţi se dea voie!! parcă ar aduce cu ţara mea! :-O :-O (:| :-? :-& :-&

Gospin
26 Nov 2009, 18:11
In felul asta nu o sa mai citesti pe nimeni si o sa postezi singura pe aici .... stiu ca o sa ajung pe lista de ignore dupa asta ... dar asta e!

Pitbull
26 Nov 2009, 18:23
S-ar putea sä ajungi si dupä aia... dar aia e!

Cinemania
26 Nov 2009, 21:53

şi uite cum dai tu sensuri noi lui "dacă tăceai, filosof rămâneai".

n-ai de unde sa stii...n-ai fost acolo..dar inca nu e prea tarziu

si eu care eram foarte sigur ca n-o sa ajunga textul meu acolo sus la tine de cand cu lista de ignorante, pardon arogante

dar totul e bine cand se termina cu bine...apropo de Sorry Cinemania is a moderator/admin and you are not allowed to ignore him or her.

fuck! câtă nedreptate Dumnezeule, câtă nedreptate, să vrei să-i ignori pe *****, şi să nu ţi se dea voie!! parcă ar aduce cu ţara mea! :-O :-O (:| :-? :-& :-&

life is full of bitches

Andreeaaa
30 Nov 2009, 20:30
Ce conteaza care ce varsta are?
Asa fiecare isi pune o poza fake,spune ca e nascut din 1978 si nici nu iti dai seama in urma postarilor lui/ei (in unele cazuri) care e varsta reala a userului.

cremaxx
30 Nov 2009, 20:45
Ce conteaza care ce varsta are?
Asa fiecare isi pune o poza fake,spune ca e nascut din 1978 si nici nu iti dai seama in urma postarilor lui/ei (in unele cazuri) care e varsta reala a userului.

Dragomara te prindea indiferent de ce spuneai sau daca minteai in legatura cu varsta.Din pacate o sa revina pete 3 zile(e plecata la munte) si o sa te comvingi.:-*

nartip
02 Jan 2010, 17:12
nu-i niciunul

=*= Eu cred ca este un "spil" in mintea acelora care cred ca ceilalti ii cred pe ei suta in suta.Cu atat mai grav este si ca unii dintre noi ajungem la paroxism cu "indignararea" daca cineva nu-i apreciaza acea "valoare" pe care doreste s-o arate si chiar s-o impuna.
-Eu propun tuturor care se afla in aceasta stare de "euforie" sa tina cont ca aici este un loc unde se incearca socializarea/comunicarea pe o tema anume si nu "scolarizarea"cuiva,sau scoaterea sa in evidenta cu ceva deosebit/anume.Varsta reese/se vede din felul cum abordezi si comentezi...si nu este o crima.Fiecare suntem unici in felul nostru si la fel cu ceilalti tot in acest fel.
-Gresim atunci cand nu discutam la tema-oricare-si trecem la persoana.Unele persoane pot sa lanseze o controversa cu intentie sau din necunoastere suficienta.Aceea este pozitia/atitudinea sa si "noi" ne pronuntam -ar trebui- in continuare tot doar la tema.A ne judeca fiecare pe fiecare,a ne "evalua",a ne aprecia si "valorifica" aprecierile,la ce ajuta?Doar se naste raca.Esista si forumuri cu asemenea caracter.
-*- Si dupa tot ce-am zis aci,astept sa trageti din toate pozitiile pentru ca nu ma va atinge/afecta nimic,nici de rau,nici de bine.Eu ma exprim pe blogurile mele si atat.Cu respect,nartip

redmen
03 Jan 2010, 09:02
Atata amar de cuvinte doar ca sa te lauzi ca ai forum si sa te caute lumea pe google ? How lame.

Dragomara
03 Jan 2010, 11:04
Atata amar de cuvinte doar ca sa te lauzi ca ai forum si sa te caute lumea pe google ? How lame.
dragule, mult citişi =)) =)) =)) , prost citişi!:D :D
ştii tu provebul acela care spune că e mai înţelept să taci şi să păstrezi "misterul" asupra inteligenţei tale, decât să vb şi să înlături orice dubiu?! :P ;)

cremaxx
03 Jan 2010, 17:28
Daca am sti toate proverbele pe care le stie Dragomara ,ei bine,ne-am duce spre dracu toti.>:)

nartip
04 Jan 2010, 16:05
dragule, mult citişi =)) =)) =)) , prost citişi!:D :D
ştii tu provebul acela care spune că e mai înţelept să taci şi să păstrezi "misterul" asupra inteligenţei tale, decât să vb şi să înlături orice dubiu?! :P ;)
************************************************** *********************************
-Stimata Dna.Imi permit aci sa raspund si eu acestui forumist.ESTE al doilea si ultimul meu comentariu dupa trei ani de "adulmecat" pe aici si despre care va scriam impresiile mele...Acum m-am inregisrtrat ca sa pot comenta ca un final si o concluzie.
1)-Cei inteligenti nu se vor supara.In lumea animala-toata-exista o subcategorie care este eliminata de catre colectivitate pentru nocivitatea ei.Aceea este categoria "latrailor",adica a indivizilor care din voluntarism se manifesta inafara caracteristicilor speciei respective,aducandu-i prejudicii.Nu sunt in stare sa vaneze,dar se baga la ospat si maraie la cei care au adus mancarea.
2)-La oameni-similar-exista aceeasi categorie de indivizi,cu aceleasi apucaturi/instincte primare,dovada a imaturitatii lor.Astia sunt cei care stau de dupa gard/usa si scuipa pe toti cei care intra sau ies,ca sa-i "marcheze" cu mintea lor,sa se faca remarcati...in felul lor.EROAREA mare-a noastra in general-este ca apreciem asemenea subspecie/categorie de oameni pentru numarul de "latraturi" si-i declaram "guru" si nu dupa cunostintele in materie.Si pe acest forum sunt cativa latrai care se reped,musca/spurca aduna nr.de postari si urca "ierarhic",ca si cum acesta ar fi scopul forumului.SPECIAL am postat primul comentariu acolo unde am facuto.Si daca ma cauta lumea pe Google va vedea ca eu sunt in stare sa si produc ceva,inclusiv filme,fara sa scuip pe cei care-mi "deschid" usa.
=*= De aceea va scriam ca aici nu este cinemagia-dupa unii/latrai-,ci,este locul unde pot si ei face cate ceva.Rau.Sunteti sincera-sper ca va cunosc bine- si dati posibilitatea unor adunatori de postari-latraturi- ca sa va faca sa suferiti.Si suferiti nemeritat,pentru ca le dati atentie.Nu le mai dati.Vor "muri" de ciuda.Cat asi da sa fiu in capul lor dupa ce vor citi ce-am scris eu aici.Sa te tii "material didactic"pentru ei..Multumesc pentru atentie.
=== TUTUROR,ANUL 2010 CU SANATATE SI NOROC!-Cu respect,nartip

cremaxx
04 Jan 2010, 19:18
Da ,asa spuneam si eu.
Chiar o ajut cuo idee,i-am mai zis: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96469

Fa si tu un topic la fel ca cel de mai sus si o sa vedem cati latra spre catea...:)) , cred ca multi or s-o si muste....B-)

StefanDo
04 Jan 2010, 19:22
hai s-o lasam balta cu topicul asta