Log in

View Full Version : Actori

ooo333
14 Nov 2009, 15:16
Seann William Scott : unul dinte actorii mei preferati ! are multe filme super ! Toate filmele lui aici : http://www.cinemagia.ro/actori/seann-william-scott-1158/

Ce parere aveti despre el ????

Kramer
14 Nov 2009, 15:19
Ce e cu el?

ooo333
14 Nov 2009, 15:43
Ce e cu el?

Ce e cu el ??? =))
Nu e nimic cu el e unul dintre actori mai preferati ! si as vrea sa aud si parerile altora despre el si filmele sale ! Get It ???

paul_aramis
14 Nov 2009, 16:08
Ce e cu el?
Ce e cu el ??? =))
Nu e nimic cu el e unul dintre actori mai preferati ! si as vrea sa aud si parerile altora despre el si filmele sale ! Get It ???
gEtit n0t!:))

dacă vrei să "auzi", (în afară de faptul că ăsta e un site vizual şi nu audio) trebuie să începi tu. dacă ai a cu ce. da' se pare că nu ...=))=))=))

Kramer
14 Nov 2009, 16:32
Din moment ce tu ai scris numai numele lui, fara sa zici ceva despre el, as putea sa vorbesc si despre lenjeria lui intima sau ce sapun foloseste. Get it? ?

ooo333
14 Nov 2009, 16:33
Ce e cu el?
Ce e cu el ??? =))

dacă vrei să "auzi", (în afară de faptul că ăsta e un site vizual şi nu audio) trebuie să începi tu. dacă ai a cu ce. da' se pare că nu ...=))=))=))

ba , tu nai ce face inafara sati bati joc de mine ????!!

ooo333
14 Nov 2009, 16:33
Din moment ce tu ai scris numai numele lui, fara sa zici ceva despre el, as putea sa vorbesc si despre lenjeria lui intima sau ce sapun foloseste. Get it? ?

Yes , get it !! am gresit dar reciteste lam corectat !

Gospin
14 Nov 2009, 16:43
Wow, ce topic interesant :> !
A jucat destul de bine in American Pie, in rest :-SS
No, Paul' zii ma si tu ceva de el =)).

ooo333
14 Nov 2009, 16:48
da american pie e super ! celelalte filme nu sut un succes total dar nu sunt chiar dezastru !! unele au fost asa si asa sau bunicele !

Gospin
14 Nov 2009, 16:50
Ori asa si asa ori bunicele? Hai hotaraste-te!

ooo333
14 Nov 2009, 16:54
Ori asa si asa ori bunicele? Hai hotaraste-te!

american pie - super , celelalte bunicele

paul_aramis
14 Nov 2009, 16:56
Ce e cu el?
Ce e cu el ??? =))

băiatule, deocamdată tu eşti ăla care îşi bate joc de noi

Gospin
14 Nov 2009, 16:58
Paul, you're back >:D< !
Nu-si bate joc, el chiar se distreaza! =))
Care mai stiti mah cate ceva de Sean postati acilea' :-/

paul_aramis
14 Nov 2009, 17:01

iote că zic: cine naiba e ăsta?

ooo333
14 Nov 2009, 17:01
Ce e cu el?
Ce e cu el ??? =))

băiatule, deocamdată tu eşti ăla care îşi bate joc de noi

ieu am facut o sectiune unde sa ne spunem parerile despre seann ! daca nu vrei sati spui parerea te rog frumos sa pleci altundeva de pe forum ( stii, forumul e mare , cred ca incapi si tu )

ooo333
14 Nov 2009, 17:03

iote că zic: cine naiba e ăsta?

se vede ca esti foarte bine documentat , un lucru ciudat si eu vroiam sa ma intreb acelasi lucru despre tine , si ca sa iti imbunatatesti cultura generala este un actor( daca stii cei ala )

paul_aramis
14 Nov 2009, 17:04
Ce e cu el?
Ce e cu el ??? =))

<b>bă</b>iatule, deocamdată tu eşti ăla care îşi bate joc de noi
ieu am facut o sectiune unde sa ne spunem parerile despre seann ! daca nu vrei sati spui parerea te rog frumos sa pleci altundeva de pe forum ( stii, forumul e mare , cred ca incapi si tu )
hopa, acuma vrei să plec şi de pe forum?

Kramer
14 Nov 2009, 17:09
Iar "ieu" pe tine te consider semi-analfabet. Ma doare capul numai daca incerc sa citesc un rand din ce ai scris tu. Ori tastezi ceva care se poate citi , ori taci!

ooo333
14 Nov 2009, 17:09
Ce e cu el?
Ce e cu el ??? =))

<b>bă</b>iatule, deocamdată tu eşti ăla care îşi bate joc de noi
hopa, acuma vrei să plec şi de pe forum?

nu vrea sa pleci de pe forum vrea sa pleci de la aceasta sectiune : actori : seann william scott

Windom
14 Nov 2009, 17:17
Jesus H. Christ, sint citiva pe forumul asta refugiati din The Hills Have Eyes, the ones we call, with so much fondness, INBREEDS, mincaiar mama sai manince...

=)) =)) =))

Disciple
14 Nov 2009, 18:08
As vrea sa cred ca omul le comite intentionat.:))

paul_aramis
14 Nov 2009, 18:24
se vede ca esti foarte bine documentat , un lucru ciudat si eu vroiam sa ma intreb acelasi lucru despre tine , si ca sa iti imbunatatesti cultura generala este un actor( daca stii cei ala )

Extraordinaire! Je n'en crois pas mes yeux! Et je, qui me pense que c'est un piocolo.
Mea culpa, nu ştiu ce e ăla un actor. Mă înveţi tu?

redmen
15 Nov 2009, 01:05
Aveti mila dragilor.Poate e mic de varsta ... poate nu are experienta prea mare cu tastele.

ooo333
15 Nov 2009, 12:48
am destula experienta cu tastele dar sunt obisnuit cu yahoo ca sa scriu repedete ! deci fac greselile din greseala !

Gospin
15 Nov 2009, 13:58
am destula experienta cu tastele dar sunt obisnuit cu yahoo ca sa scriu repedete ! deci fac greselile din greseala !
Deci face greselile din greseala! =)) I didn't see that coming

redmen
15 Nov 2009, 16:06
Pai atunci incearca sa te misti mai incet ... si tine cont si de sfaturile membrilor acestui forum.In acest mod vei fi respectat si nu injurat.Good luck.

ooo333
15 Nov 2009, 17:38
Pai atunci incearca sa te misti mai incet ... si tine cont si de sfaturile membrilor acestui forum.In acest mod vei fi respectat si nu injurat.Good luck.

I think i will say thanks !

ooo333
15 Nov 2009, 17:39
se pare ca am esuat , ca de obicei !!!:P

ooo333
17 Nov 2009, 14:05
eu sunt obisnuit cu esecurile !! adica esuez 70 % din ce fac !

Kramer
17 Nov 2009, 14:06
Nu ne intereseaza. Nu vrem sa aflam.Acum STOP! Ca esti penibil!

redmen
17 Nov 2009, 15:31
eu sunt obisnuit cu esecurile !! adica esuez 70 % din ce fac !

Cati ani ai ?