PDA

View Full Version : Filme din 2009,dar care nu au aparut si nu vor aparea in cinematografele romanesti.

Disciple
26 Oct 2009, 21:39
Avand in vedere imbecilitatea distributorilor de a nu aduce in Romania anumite filme straine de calitate(si imi vin in minte The Soloist care pare promitator si Paranormal Activity) cinefilii fiind nevoiti sa le pirateze aceste filme si sa le urmareasca acasa(deci suntem absolviti de orice vina) va invit sa discutam pe acest topic aparitii de anul acesta,dar care nu si-au gasit un loc in salile romanesti de cinema.

Incep eu:

The Horsemen in regia lui Jonas Arkelund cu Dennis Quaid,Zhang Ziyi si Peter Stormare.
Foarte slab.Construit pe sistemul filmelor gen "The Number 23" cu un scenariu subred care contine o idee interesanta,dar speculata intr-un mod jalnic.
Un detectiv investigheaza o serie de crime brutale pistele ducandu-l catre o echipa de criminali ce se bazeaza pe tema Cavalerilor Apocalipsei:Moartea,Ciuma,Razboiul si Foametea.Numai ca nu ne dam seama de ce ar face lucrul asta si de ce ar pune la cale niste crime foarte minutioase.
Ahh...ba da,ca sa vezi imbecilitate.Fiul cel mare al detectivului este capul rautatilor scopul fiind constientizarea adevaratelor probleme ale adolescentilor din ziua de azi:homosexualitatea,drogurile,lipsa parintilor din educatie,singuratatea si altele.
Si ce legatura are sula cu prefectura?Ca ma asteptam la un deznodamant mult mai profund avand in vedere ca avem de a face cu o tema apocaliptica,nu la niste crime savarsite de niste imbecili labagii care nu se pot maturiza.
Filmul e prea tezist,prea dezlanat,prea incurcat in detalii ca sa poti tine pasul,prea degeaba.

marius_em
27 Oct 2009, 11:13
"In the loop", o satira politica de origine si cu subiect britanic. E foarte bun, am ras cu lacrimi, e un film de dialog, e foarte rapid si foarte inteligent. Punctul sau forte insa, e si cel care nu-i va permite sa fie foarte popular, e in engleza britanica, si pe imdb toti americanii s-au plans ca nu au putut urmari dialogul, si nici nu prea au inteles glumele. Insa daca il gasiti pe undeva, eu cred ca merita vazut.

Cateva citate:

"OK. Firstly, don't raise your voice. This is a sacred place. Now, you may not believe that and I may not believe that, but, by God, it's a useful hypocrisy. [...] I am afraid you are nothing but a useless piece of S star-star T. "

"Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT! "

"Twelve thousand troops. But that's not enough. That's the amount that are going to die. And at the end of a war you need some soldiers left, really, or else it looks like you've lost. "

"He's got his little cannons and he's got his little guns, and... This is the problem with civilians wanting to go to war. Once you've been there, once you've seen it, you never want to go again unless you absolutely fucking have to. It's like France. "

StefanDo
27 Oct 2009, 11:34
500 days of summer

Nobody777
27 Oct 2009, 11:46
Moon Duncan Jones

Tetro Francis Ford Coppola

The Stoning of Soraya M.

Where the Wild Things Are

marius_em
27 Oct 2009, 11:54
Moon Duncan Jones

Tetro Francis Ford Coppola

The Stoning of Soraya M.

Where the Wild Things Are

Where the Wild Things Are ajunge in Romania in noiembrie, conform imdb.

silent_one
27 Oct 2009, 20:23
Animatia ”9”? Nu stiu daca am ratat eu momentul, sau daca nu vine pe marile ecrane in romania.

larinho80
28 Oct 2009, 10:19
moon
500 days of summer
adventureland

StefanDo
28 Oct 2009, 10:43
o sa fac un articol despre cele mai bune filme care nu prind ecranele de la noi, mai aveti si alte sugestii?

Gospin
28 Oct 2009, 11:00
Thirst (2009) !

Liviu-
28 Oct 2009, 11:28
Thirst (2009) !

Chiar vroiam sa intreb daca ajunge, dar mi se parea inutila intrebarea oricum pentru ca raspunsul e prea evident.

marcusARCUS
28 Oct 2009, 12:53
Observe and Report

Nobody777
28 Oct 2009, 13:44
Precious: Based on the Novel Push by Sapphire - Lee Daniels

A Single Man - Tom Ford

A Serious Man - Coen Bros

The Last Station - Michael Hoffman

An Education - Lone Scherfig

Bright Star - Jane Campion

Rapture
28 Oct 2009, 21:13
Shrink - Kevin Spacey si Keke Palmer . Un film de nota 7,5 , cu siguranta mi-a amintit de Lost In Translation datorita relatiei dintre Henry Carter (Kevin Spacey) si Jemma (Keke Palmer) si de Good Will Hunting prin faptului ca prezinta aceeasi situatie dintre doctor-pacient , de data asta punand mai mult accent pe doctor .
Un psihiatru din Hollywood , Henry Carter (Kevin Spacey) , are ingrozitor de mult nevoie de a se ajuta pe sine insusi . Carter , trecand printr-o perioada grea a vietii sale fiind ranit d.p.d.v. psihic din cauza sotiei lui care s-a sinucis , incepe sa-si inece amarul fumand marijuana.
Pacientii doctorului Carter sunt foarte amestecati acestia avand probleme cat mai diferite :
Jemma (Keke Palmer) experimenteaza aceeasi stare emotionala ca si Henry pentru pierderea mamei sale, aceasta plecata fiind de la scoala pentru a viziona filme .
Shamus (Jack Huston) joaca rolul actorului hot care vrea sa fie luat in serios chiar daca nu stie ce inseamna "a fi serios" .
Jeremy (Mark Webber) un wannabe scriitor in pana de idei care-si cauta jumatatea .
Kate Amberson (Saffron Burrows) care realizeaza ca este prea batrana pentru Hollywood , dar totusi tanara pentru a-si gasi jumatatea.
Jack Holden (Robin Williams) portretizand macho-ul relativ batran cu probleme alcoolice .
Si Patrick (Dallas Roberts) , agentul de filme cu o "abilitate" compulsiva de a rani sentimentele altor oameni .

Totul din puct de vedere al camerei , editatul , adaptarea , a fost perfect .

Acest film este o mica "bijuterie" cu o foarte buna descriere a personajelor si cu joc actoricesc excelent din partea lui Kevin Spacey , Keke Palmer si Dallas Roberts , probabil nu asa de puternic , dar care a reusit sa transpuna ce a avut regizorul in minte .

Disciple
28 Oct 2009, 21:24
Bagati si vreo 2-3 vorbe despre ele nu le aruncati acolo la futu'i masa ca sa ziceti ca ati postat.
Ideea e sa convingem lumea sa le vada.;)

Gospin
29 Oct 2009, 06:58
Bagati si vreo 2-3 vorbe despre ele nu le aruncati acolo la futu'i masa ca sa ziceti ca ati postat.
Scuze, Thirst (2009) mie mi s-a parut un horror de vazut din sinopsis si din ce am citit intr`un articol, de aceea este adaugat pe lista mea :D. Si din ce am vazut in trailer, prea mult sange, de asta cred ca nu va rula in cinematografele romanesti, desigur asta nu impiedica omu' sa-l vada la el acasa xD.

buticut
30 Oct 2009, 21:43
Precious: Based on the Novel Push by Sapphire - Lee Daniels

A Single Man - Tom Ford

A Serious Man - Coen Bros

The Last Station - Michael Hoffman

An Education - Lone Scherfig

Bright Star - Jane Campion

Sper din tot sufletul sa te inseli...

marius_em
04 Nov 2009, 15:05
The men who stare at goats. Posibil in 2010. Nu stiu si cat de probabil. La noi sunt aduse filme de genul "Hai, ne batem!".

StefanDo
04 Nov 2009, 15:25
o sa vina si la noi, doar ca acum nu se stie cand

Disciple
30 Nov 2009, 20:18
Five Minutes Of Heaven - 2009 cu Liam Nesson in rolul principal.
O poveste simpla,dar profunda.O intalnire dintre un criminal si fratele celui pe care l-a ucis pe fundalul unei Irlande zbuciumate de conflicte interioare.
In film apare si Anamaria Marinca.:)
Recomandat!

lucianxxl
30 Nov 2009, 23:55

ok....Before I Self Destruct - film noiembrie 2009 cu 50 Cent(sa pus p actorie acuma >:) )
am vazut filmul ..... e bestial:P (insa fara subtitrare:(( ....nimeni nu o face dar probabil va aprarea insa e filmu prea nou:-? ) actiunea filmului are loc intrun cartier marginasi din america...50 cent impreuna cu frate'su (unul mai mic si super inteligent ) aproape ca raman pe drumuri dupa moartea mamei lor .........
50 cent se angajeaza ca criminal platit pt un bastan din cartier si ..... se pune p ucis oameni....pan e ucis el >:) ....de aici si numele la film....Inainte sa ma auto-distrug;)
Sper sa va fie mila si de mine si sa faceti(cineva)o subtitrare....sa il vad ca omu':"> :-*

StefanDo
04 Dec 2009, 14:02
paranormal activity vine in romania pe 8 ianuarie ;)

miercuri
04 Dec 2009, 15:45
The Men Who Stare at Goats vine?

StefanDo
04 Dec 2009, 16:17
vine, dar nu se stie cand, prin 2010

si vine si i love you phillip morris

miercuri
04 Dec 2009, 16:21
si ai idee daca Taking Woodstock mai revine? A rulat doar o saptamana si nu am apucat sa ma duc, chiar as fi vrut sa-l vad in cinema p-asta :(

StefanDo
04 Dec 2009, 16:24
aproape sigur nu
trebuie sa fii vampir ca sa reintri pe ecrane dupa ce ti-ai terminat circuitul :D

Cinemania
08 Dec 2009, 10:15
legat de A Serious Man...pana la urma vine si la noi, nu ? ar fi culmea sa nu

StefanDo
08 Dec 2009, 10:16
e imposibil sa nu vina, doar ca inca nu l-a anuntat nimeni ;)

Lucy_Butler
08 Dec 2009, 17:10
Sunt sanse sa vedem si la noi Ne te retourne pas cu Monica Bellucci?

StefanDo
08 Dec 2009, 17:20
filmul e cumparat pentru romania, dar am fi aflat pana acum daca distribuitorul l-ar fi programat pentru lansarea in cinematografe. Probabil va fi lansat pe dvd.