PDA

View Full Version : A FI SAU A NU FI …… CELEBRU! ACEASTA ESTE INTREBAREA! - Robert Pattison

Kristen-Cullen
06 Apr 2009, 15:24
m-am gandit sa fac o pagina care sa se refere doar la Robert Pattinson!am sa pun cateva detalii despre el si alte qestii!~
nu vreau sa imi sariti in cap cu qestii de genu:
'ai inebunit cu el' sau 'ce-ti place la tipu alta' sau 'de parca ne intereseaza despre el"de aveti de zis qestii de atea mai bine taceti!
P.S.-daca mai este inca un folder ca acesta sau apropiat,rog administratorii site-ului sa ma anunte!
HE!

\
Date of Birth
13 May 1986, London, England, UK

Birth Name
Robert Thomas-Pattinson

Nickname
Rob
Rpattz

Height
6' 1" (1.85 m)

Mini Biography

Robert Pattinson was born on May 13, 1986 in London, England. He enjoys music and is an excellent musician, playing both the guitar and piano.

When Robert was 15, he started acting in amateur plays with the Barnes Theatre Company. After, he took screen role like Ring of the Nibelungs (2004) (TV) (Kingdom of Twilight) as Giselher and Vanity Fair (2004) as Rawdy Crawley.

In 2003, Robert took on the role of Cedric Diggory in Harry Potter and the Goblet of Fire (2005). He got his role a week later after meeting Mike Newell in late 2003.

He has since been cast as Edward Cullen in the highly-anticipated film, Twilight (2008/I). His music will also be heard in the film. Robert has also completed upcoming roles as Salvador Dali in Little Ashes (2008) and Art in How to Be (2008).
IMDb Mini Biography By: Janel

Trade Mark

Messy hair

Trivia

Is an excellent musician playing guitar and keyboards.

Attended Harrodian private school in London.

He has two older sisters, Lizzy and Victoria.

Remains close friends with Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) co-stars, Stanislav Ianevski and Katie Leung.

Was taught how to scuba dive for his role in Harry Potter and the Goblet of Fire (2005).

Sports: Has said that darts and pool are more his sport, and that he made up that he liked snowboarding and soccer for his Harry Potter audition.

Acting Inspiration: Jack Nicholson.

Was ranked #23 on Moviefone's 'The 25 Hottest Actors Under 25'(2008).

Chosen by the Hollywood Film Festival Award Committee as the recipient of the 2008 New Hollywood Award.

Awarded Best Actor 2008 at the Strasbourg Film festival for his performance as Art in the film How To Be.

One sister, Lizzy, 25, had a top ten hit with the band Aurora. The other, Victoria, 27, works in advertising.

Most of his earnings from his first acting job - a supporting role in the television film the Ring of the Nibelungs - went on paying his own fees at The Harrodian School in Barnes.

He beat 3,000 people to play Edward in the movie 'Twilight'.

Named as Yahoo's Top Movie Heart Throb of 2008.

Named as Rolling Stone Magazine's Hottest Actor of 2008

Named by Entertainment Tonight (ET) as their top hunk of 2008.

Named as one of the LA Times Breakout Stars of 2008.

Named as one of Forbes Breakout Stars of 2008.

His small, but would-have-been-memorable part in Vanity Fair (2004), was cut out in the final production.

Awarded Hello Magazine's Most Attractive Man Award of 2008.

Invited an obsessive fan out for dinner when he was having a bad day.

Personal Quotes

Up until I was 12 my sisters used to dress me up as a girl and introduce me as 'Claudia'! Twelve was a turning point as I moved to a mixed school and then I became cool and discovered hair gel.

It's strange, somebody asked for my autograph the other day. Because I finished school and I'm not really doing anything at the moment, I was just kind of aimlessly wandering around London and these two guys who were about 30 came up and asked for my autograph. I was really quite proud at the time, and they wanted to take photos and stuff. And then they were sort of wandering around and I was kind of wandering around and I bumped into them about three times, and every single time their respect for me kept growing and growing and growing.

They [Barnes Theatre Club] were a very good group, and for some reason when I finished the backstage thing, I just decided to that I should try to act. So I auditioned for Guys and Dolls and got a little tiny part as some Cuban dancer or something and then in the next play I got the lead part, and then I got my agent. So I owe everything to that little club.

I aspire to be Jack Nicholson. I love his every single mannerism. I used to try and be him in virtually everything I did, I don't know why. I watched One Flew Over the Cuckoo's Nest when I was about 13, and I dressed like him. I tried to do his accent. I did everything like him. I think it kind of stuck with me.

The day before [the Harry Potter London premiere] I was just sitting in Leicester Square, happily being ignored by everyone. Then suddenly strangers are screaming your name. Amazing.

I went to one of these signing conventions. [in '06] It was one of the most interesting experiences I've had. It was so strange that people would pay for autographs. You keep thinking you should do a little dance for them as well or something.

I have been playing the piano for my entire life - since I was three or four. And the guitar - I used to play classical guitar from when I was about five to 12 years of age. Then I didn't play guitar for like years. About four or five years ago, I got out the guitar again and just started playing blues and stuff. I am not very good at the guitar, but I am all right. I am in a band in London as well.

My favorite teacher was probably my English teacher because she got me into writing instead of just answering the question. I used to hand in homework with 20 pages of nonsense and she'd still mark it. She was a really amazing teacher.

I didn't want to get stuck in pretty, public school roles, or I knew I'd end up as some sort of caricature. Playing Dali has been a complete turning point for me. It's the first part I've had that has required really serious thought. I became completely obsessed with Dali during the filming, and I read every biography I could get a hold of. He was the most bizarre, complex man, but in the end I felt I could relate to him. He was basically incredibly shy.

I wasn't at all focused on school, and I didn't achieve much. But I've got a sense of urgency now. I feel I can't let any more time waste away.

"Twilight' is a metaphor for the virtues of chastity, but it's had the opposite effect. I get letters that say "I'm going to kill myself if you don't watch 'High School Musical 2' with me. It's a little nuts.

Where Are They Now

(June 2004) Filming "Harry Potter and the Goblet of Fire" (2005).

(January 2008) He was recently named as the lead role in "Twilight." They are starting production.

(May 2008) Just completed filming on 'Twilight' as Edward Cullen.

(February 2008) He is filming the film adaption of 'Twilight'.

(July 2008) Los Angeles, California

(January 2009) Currently spending time in his beloved London, England.

(December 2008) 22nd December 2008 Arrives from Los Angeles at London Heathrow Airport to spend Christmas with his family.

(February 2009) London, UK

(March 2009) In Vancouver, Canada, filming the first part of New Moon.

IN curand o sa pun si cateva poze cu el!

corinka
06 Apr 2009, 15:38
Mai bine ai contribui aici:
http://www.cinemagia.ro/actori/robert-pattinson-27050/
O poti face.

redmen
07 Apr 2009, 00:51
Ai putea sa scrii in limba romana daca tot esti asa pasionata dupa flacau.Ce ai copiat tu aici poa` sa vada toata lumea pe imdb :)

miercuri
07 Apr 2009, 15:55
Sa intelegem ca ai fantezii vampirice cu RPatz?

buticut
07 Apr 2009, 22:30
UUuu Lestat,bite me!

Jacey87
30 Apr 2009, 08:49
Imi place la nebunie acest film, imi place de Robert Pattinson dar ca sa fiu sincera, cred ca este singurul mai uratel din absolut toata distributia filmului, in REALITATE. Arata bine ca vampir dar daca isi da jos stratul de tencuiala... hmmmm nu mai merge:)) pana si James care in film arata yucky stuff, in realitate este =P~ Asta e parerea mea. E ok tipul dar frumos.... :-S hmm not really :)) destept... i doubt it :)) Dar ii admir talentul de actor si in special de cantaret si compozitor, daca dupa cum stiti sau nu, el a compus cateva melodii scurte pentru film... :P

zoe
28 May 2009, 11:00
Imi amintesc cand am mers sa vad filmul... A fost o initiativa de turma, deci n-am comentat. Pana atunci insa ma distram teribil cu pozele lui Robert Pattison care mi se parea (inca mi se pare:) ) un ciufulit si-un inchipuit. Deh...

Insa filmul mi-a placut pentru simplul motiv ca trateaza cumva, in sens larg, povestea Cenusaresei. Cui nu-i plac povestile? (exceptiile sa se abtina) Probabil ca Robert poza in chip de vampir si pe covorul rosu. In film a dat foarte bine asta, dincolo de ecrane nu-mi place.

Dar clar grupul tinta e undeva mai jos ca varsta. Astept New Moon.

PS: Dupa film am facut o pasiune pentru cartile din seria Twilight. La a treia m-am oprit ca ajunsesem la saturatie.

miercuri
28 May 2009, 16:20
Nu vad asemanarea intre Cenusareasa si Bella, in ce sens e Bella oropsita de soarta?

zoe
29 May 2009, 09:15
Mai mult legat de ideea dragostei care invinge chiar si diferentele de clasa sociala. Ea se muta intr-un alt oras si e o fiinta oarecum retrasa in universul ei, se adapteaza greu. Si in toata povestea asta apare Edward si aici devine putin basm. Traiesc si apartin unor lumi diferite si cu toate astea dragostea invinge totul. Etc. Am scris ca e “in sens larg”.

Fireste, nimeni din grup n-a fost de acord cu parerea mea. Adica am fost aproape singura care a gustat filmul.

dovey
29 May 2009, 09:23
Pattinson are trasaturi versatile, care ii permit sa joace o gama larga de personaje; nu e chiar lipsit de talent, dar Twilight a fost mai mult o scrisoare de dragoste adresata carismei lui, decat abilitatilor actoricesti.

Nu e cel mai frumos, nici cel mai urat. E pur si simplu interesant, transmite multe, iar asta e dupa parerea mea cea mai importamta caracteristica fiziza a oricarui actor de succes.

Doar timpul va decide daca Pattnson se va putea vreodata desprinde imaginea de Cullen...

Mikala
09 Jul 2009, 12:01
Mie imi place de Robert , desi e cunoscut mai degraba din Twilight decat Harry Potter in rolul lui Cedric . Oricum , omul frange inimi acum , avand in vedere ca se speculeaza ca el i-ar fi dat papucii lui Kristen si pe deasupra a lasat-o si inarcinata . Sunt doar speculatii deocamdata.

miercuri
09 Jul 2009, 16:31
Uhm, nu sunt speculatii sunt inventii. Nu mai citi Bravo Girl.

Mikala
09 Jul 2009, 16:39
De fapt era Bravo :)) dar tot pe acolo .

Rapture
19 Jul 2009, 18:47
Robert sucks big time !

Cinemania
27 Jul 2009, 08:23
macar in Little Ashes nu "suge"

dulsheacadea
01 Sep 2009, 10:22
Robert has played well in The Bad Mother's Handbook;)) !

dydutszu
01 Sep 2009, 10:44
te ca contrazic...el defapt este porcos in realitate...dar nici de cum uart

porumbitzza
01 Sep 2009, 14:11
Nu inteleg dc e innebunita toata lumea dupa el...e dragut...dar in niciun caz frumos...
Si nici cine stie ce talente actoricesti nu are. Dar bine...asta e doar parerea mea. :P

Mikala
17 Sep 2009, 13:44
Nici eu nu sunt inebunita dupa el . Imi place cum joaca si atat , nimic mai mult.
Urasc cand toata lumea exagereaza despre o persoana . Nimeni nu spune sa nu se critice , dar cand exagerezi e chiar culmea.

TheNewBlack
21 Sep 2009, 19:37
am facut o pasiune pentru el din cauza personajului din carte, dar in harry potter nu mi-a atras atentia. ce sa zic, este foarte foarte sexi :D

Mikala
26 Sep 2009, 21:19
Sincer toata lumea crede ca e sexy , dar cand il vede cu barba aia si mai sunt si speculatiile cum ca nu se spala , nu stiu cat de adevarat e , pentru ca sincer , daca il vezi c-o freza de te doare capul si cu barba aia de 1 metru , poate exagerez si eu , dar dupa cum am mai zis , la felul cum se aranjeaza , cred ca dupa el nu s-ar aranja deloc , noroc cu photoshopul si cu make-up artistii si stilistii .

TheNewBlack
27 Sep 2009, 00:30
e detul de naspa sa zici ca nu se spala sau sa dai crezare tuturor tabloidelor. nu ai de unde sa stii daca este curat sau nu,oricum este unul dintre artistii contemporani care arata bine.

Mikala
27 Sep 2009, 00:47
Da .. am mai auzit o chestie ca la cat de satul e de atentia care i se acorda incat si-a luat o poza sau un poster , ceva si a inceput sa joace darts cu prietenii lui . .

Avalhon
27 Sep 2009, 11:25
Las' ca-i trece si lui vremea. Acum vreo 10-11 ani, cand era isteria "Titanic" (X( ), numai pe Di Caprio il vedeai peste tot. Si avea aceeasi problema ca si tinerelul asta. Cand a trecut valul, gata!, s-a linistit lumea. Acum poate sa faca linistit filme cu Scorsese.

CineRoxana
09 Oct 2009, 12:30
- Robert Thomas-Pattinson on Roxana`s X-RAY™
http://i234.photobucket.com/albums/ee51/roxi_rox/New_Moon-361.jpg
Nascut in a 13 a zi a lunii MAI, 1986 – Tanar si pamantean (astrologic vorbind -TAUR-semn de pamant), deci vapirul super erou dispare din ecuatie :( si sa continuam... conform zodiacului chinezesc – TIGRU cu ascendant in SOBOLAN,dupa zodiacal Indian ELEFANT!-Deci in acest amalgam astrologic regasim …dar mai bine fiecare sa ia partea care ii place mai mult!
Celebru-efectiv-17 Nov 2008 premiera TWILIGHT – Los Angeles –SUA
Si acum sa incepem cu adevarat, cine nu a crezut sau cine nu a inteles de la inceput impactul pe care SAGA lui Stephenie Meyer il va creea in lumea intreaga cu povestea unei iubiri unde umanul si mitul se imbina frumos si dur, atunci poate nimeni nu se astepta ca tanarul (de vreo 100 de ani ) vampir Eduard sa nasca o noua stea la Hollywood.
Acum ca steaua se cheama Robert Pattison, se pare ca se naste si o noua generatie de admiratori, cei care nu mai inteleg nimic. Nu se mai face diferenta dintre om – actor – personaj. Robert …cine? nici nu mai are importanta si loc in sufletul multor fani care sunt invadati de EDUARD CULLEN SI ISABELLA SWAN si cu asta basta, poate de aici si situatia combinatiei RP cu Kristen Stewart?! – aici nu ne bagam asa de adanc, ramane o posibilitate si atat.
http://i234.photobucket.com/albums/ee51/roxi_rox/E3.jpg
De aici pana la ,, viata mea personala este distrusa,, nu mai este decat un pas – care deja a fost facut. Nu mai exista o zi normala si linistita in viata lui Pattison! Totul este pe fuga, cafeaua nu mai are acelasi gust.
Înveti sau te obisnuiesti cu idea de a te uita in urma ta din cinci in cinci minute, nu mai ai curaj sa te aventurezi in plina strada, sa te plimbi, sa-ti plimbi cainele sau sa iesi cu prietenii. Daca astazi ai o zi proasta-nici sa nu indraznesti, orice fata trista sau izbucnire este catalogata ca un dezastru in dragoste, o noapte pierduta cu cine stie ce femeie sau o mahmureala pe cinste. Asa ca zambesti prosteste si uneori nici nu te mai recunosti seara cand ajungi acasa dupa o zi grea de filmare. Body –guarzii te-au adus chiar pana in fata usii de hotel, ai inchis usa- se face liniste, dar esti pierdut-acum ce poti sa mai faci? Nimic! televizor, dus, pat.

Daca vrei sa-ti suni iubita sa o scoti in oras? Care din ele? Nici tu nu mai sti uneori.:-O

-Va continua-

moltisanti88
09 Oct 2009, 12:45
-Va continua-
In primul rand mai este cel putin un topic dedicat "maginificului" pattison si "genialului" twilight.
Si in al doilea rand, eu sper sa nu continue nimic pentru ca oricine te citeste va pierde puncte din IQ.

Avalhon
09 Oct 2009, 15:40
Scuze, poate jignesc, dar...=)) =)) =))

marcusARCUS
09 Oct 2009, 18:19
Asa este....=)) =)) =)) =))

CineRoxana
10 Oct 2009, 09:47
-Va continua-
In primul rand mai este cel putin un topic dedicat "maginificului" pattison si "genialului" twilight.
Si in al doilea rand, eu sper sa nu continue nimic pentru ca oricine te citeste va pierde puncte din IQ.
.....multumesc, un sut in fund-un pas inainte!
Referitor la ,,puncte DE IQ,,......chestia asta se intampla pe la OTV, prin campaniile electorale, prin ziare gen Can Can si lista continua....!
:D

Avalhon
10 Oct 2009, 10:09
Nu te supara, Roxana, stiu ce inseamna sa iti placa foarte mult de cineva si/sau de ceva (m-au impresionat si pe mine destule), dar 1: era deja un topic despre Pattinson si 2: sincer, entuziasmul tau e cam ...amuzant:D :P

CineRoxana
10 Oct 2009, 12:19
...pai la ce nebunie este acum in Romania ...macar sa mai fim ...amuzanti, pana nu ne spala astia creierele de tot!
Despre Pattison...nu sunt disperata dupa om, dar urmaresc nebunia asta si sunt dezamagita!
,,Dacă nu ar fi scris Bram Stoker romanul "Dracula " în 1898, cu siguranţă Vlad Ţepeş ar fi rămas necunoscut pentru cei din afara României.
Deşi romanul se îndepărtează de realitate, descriindu-l pe Vlad Ţepeş ca un personaj mitologic - vampir, el este cauza notorietăţii de care se bucură şi în prezent domnitorul roman,,( Wikipedia - Dracula).>:)
Buuun, asta este lamurita!Stoker ne-a dat-o pe tava si noi nu facem altceva decat sa vindem branza de burduf si slaniana (extraordinar de gustoasa, de altfel) la poalele Castelului Bran!Pe cand americanii, iau cativa pusti si fac milioane pe baza unei Saga inspirata din mitul care practic ne-a facut cat de cat cunoscuti in lume!Ei cu milioanele noi cu slanina!
Vampirul sau strigoiul romanesc nu este promovat decat prin niste scrumiere si niste cani de proasta calitate-americanii vand un semn de carte cu vampirul Eduard la 10 sau 15$!
Uite de aia scriu despre actorasul asta in spatele caruia o armata de oameni face ban pe ban si noi.....ne uitam la Twilight!:((

Avalhon
10 Oct 2009, 12:35
Sincer, preferam ca Vlad sa ramana un necunoscut peste hotare decat sa-l asocieze toti mancatorii de hot dog cu o bestie insetata de sange.
Si tot nu inteleg, tu crezi ca trebuie sa stoarcem subiectul "vampiri" ca sa fim mai tari ca americanii?:-? Ca nu vad unde bati...

CineRoxana
10 Oct 2009, 13:07
:) Bat la multe usi!Romania nu este promovata!Suntem o tara plina de povesti frumoase si copii nostri se uita la Hannah Montana si alte stupizenii!
Faza cu vampirii nu o mai repet....
Romania este pustie....kilometrii de natura...goala!S-ar putea face studiouri de filme, avem niste peisaje superbe, Delta Dunarii este aproape unica in lume -au secatuit-o de peste si de nuferi (sper sa nu bat campii:-& ).
TV-ul ne da numai seriale proaste ...avem State de Romania - foarte inspirat, dar suntem mai mult decat atat!
De asta ma oftic pe americani si pe vedetele de carton pe care le storc si chilotii sa faca bani, fura talente, fura istorii si mari compozitori si fac filme pe spatele europenilor pe care apoi le transforma in mituri!

P.S. Herta Muller, relevând focalizarea ei pe experienta româneasca si puterea limbajului cartilor sale ca arma.....scrie despre experienta româneasca ...Concediata pentru ca a refuzat sa colaboreze cu Securitatea, dar si cu telefoanele ascultate si amenintata de mai multe ori, paraseste România in 1987 si se stabileste in Germania federala. Desi traieste din 1987 la Berlin, Herta Muller continua sa scrie despre experienta româneasca. Ea recunoaste ca “experienta mea esentiala a fost in România, in timpul dictaturii......si ia premiului Nobel pentru literatura!

Avalhon
10 Oct 2009, 13:46
Cam nu prea vad legatura dintre ce ai inceput tu cu Maria Sa Robert Pattinson si ce zici acum. Dar ma rog, am avut o saptamana grea, poate ma lasa un pic rabdarea:-/

CineRoxana
10 Oct 2009, 15:05
:(( ...am inceput sa scriu despre Pattison ca-mi place cartea dupa care s-a ecranizat Saga Twilight...filmul din pacate a fost o ,,panarama,, totala, daca vrei parerea mea, poate urmatorul ,,episod,, va fim mai bun in conditiile in care si povestea devine mai animata si.....chiar cred ca va fi un actor bunB-) .
Este ceva asa de dramatic ca scriu despre un actor?Sau deja pierdem puncte din IQ,=)) cum spunea cineva mai sus? :-/

paul_aramis
10 Oct 2009, 15:06
hai mă copii, ce avaţi cu useriţa asta? e doar un alt fel de tamarainsa. mesaje deslânate, de trebuie să citeşti şi să reciteşti ca să înţelegi ceva, sensuri adânci şi profunde, alea-alea.

CineRoxana
10 Oct 2009, 15:09
:) Bat la multe usi!Romania nu este promovata!Suntem o tara plina de povesti frumoase si copii nostri se uita la Hannah Montana si alte stupizenii!
Faza cu vampirii nu o mai repet....
Romania este pustie....kilometrii de natura...goala!S-ar putea face studiouri de filme, avem niste peisaje superbe, Delta Dunarii este aproape unica in lume -au secatuit-o de peste si de nuferi (sper sa nu bat campii:-& ).
TV-ul ne da numai seriale proaste ...avem State de Romania - foarte inspirat, dar suntem mai mult decat atat!
De asta ma oftic pe americani si pe vedetele de carton pe care le storc si chilotii sa faca bani, fura talente, fura istorii si mari compozitori si fac filme pe spatele europenilor pe care apoi le transforma in mituri!

P.S. Herta Muller, relevând focalizarea ei pe experienta româneasca si puterea limbajului cartilor sale ca arma.....scrie despre experienta româneasca ...Concediata pentru ca a refuzat sa colaboreze cu Securitatea, dar si cu telefoanele ascultate si amenintata de mai multe ori, paraseste România in 1987 si se stabileste in Germania federala. Desi traieste din 1987 la Berlin, Herta Muller continua sa scrie despre experienta româneasca. Ea recunoaste ca “experienta mea esentiala a fost in România, in timpul dictaturii......si ia premiului Nobel pentru literatura!

mai greu îmi vine a crede că Herta Muller a luat premiul fiindcă a scris "despre experienţa românească" ... o fi poate asta vreo formă sui generis, "anti", de promovare a României ? mai ştii? unde toate-s acum răsturnate la "negativ" :P

sincer, eu cred că premiul l-a luat pentru scriitura ei, pentru că-i nemţoaică, pentru că reprezintă Germania
dar şi pentru că Grupul '47 care dăduse mai mulţi laureaţi ai premiului Nobel pentru literatură s-a văzut acum lipsit de "obiect de activitate": nazismul e desuet, iar Hitler, regimul lui şi fanatismul, indiferenţa poporului german faţă de monstruozităţile din acea vreme, toate astea n-au nicio legătură, dar absolut nicio legătură, nu? cu aducerea dictaturii comuniste în România, odată cu tancurile victorioase ale eliberatorilor Reichstagului.

...s-au scris multe despre aceste dictaturi sangeroase si singura mea problema este ...de ce trebuie sa premiem asa ceva, cartile scrise de madama asta sunt aproape istorice nicidecum opere literare autentice!(:|

CineRoxana
10 Oct 2009, 16:48
hai mă copii, ce avaţi cu useriţa asta? e doar un alt fel de tamarainsa. mesaje deslânate, de trebuie să citeşti şi să reciteşti ca să înţelegi ceva, sensuri adânci şi profunde, alea-alea.

...da chiar asa!Ce naiba ati sarit pe mine asa, unu ca va subminez inteligenta, alta ca nu intelege unde bat si s-a pierdut...nu scriu in chineza...bat campii pe romaneste si nu sunt singura:-O !\
Uite scriu si eu aici pe forum pt. prima data de cineva si gata ati scos sabiile!:-t
Eu tot o sa scriu!:-w

CineRoxana
10 Oct 2009, 16:49
hai mă copii, ce aveţi cu useriţa asta?

iar ai dreptate :)

formarea gândirii logice este un proces cam dificil :D

dar nu-i loc aici de inferenţe mediate (deşi dacă ne gândim bine ... silogismul i-l datorăm unuia ca Aristotel)

deci, să ne bucurăm de libertate :P
Alte sabii!

Deleted
10 Oct 2009, 16:50

...da chiar asa!Ce naiba ati sarit pe mine asa, unu ca va subminez inteligenta, alta ca nu intelege unde bat si s-a pierdut...nu scriu in chineza...bat campii pe romaneste si nu sunt singura:-O !\
Uite scriu si eu aici pe forum pt. prima data de cineva si gata ati scos sabiile!:-t

Bun venit! :)

poţi să scrii şi în chineză, din partea mea
it's ok

mda, logica asta formală --- a naibii sabie

CineRoxana
10 Oct 2009, 16:53
Eh...multumesc!Macar un steag de pace!:))

Am cam tulburat apele pe aici!Dar este constructiv in ceea ce ma priveste!=D>

CineRoxana
10 Oct 2009, 17:04
K:)
dar nu cred ca asta este solutia...sa fiu convingatoare ca sa nu par e doar un alt fel de tamarainsa. mesaje deslânate, de trebuie să citeşti şi să reciteşti ca să înţelegi ceva, sensuri adânci şi profunde, alea-alea......dar o sa fiu mai realista, poate!:P

Avalhon
10 Oct 2009, 17:09

:-O :-O :-O
Eu iti sugerez sa mai lasi topicul asta, ca devine mai incalcit decat Triunghiul Bermudelor, si daca tot esti pe un forum unde se discuta filme, posteaza si pe la alte subiecte.

CineRoxana
10 Oct 2009, 17:23
K:)
dar nu cred ca asta este solutia...sa fiu convingatoare ca sa nu par e doar un alt fel de tamarainsa. mesaje deslânate, de trebuie să citeşti şi să reciteşti ca să înţelegi ceva, sensuri adânci şi profunde, alea-alea......dar o sa fiu mai realista, poate!:P

vezi că e un thread deschis pe tema asta: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95341

poţi să scrii acolo

succes! :)

Sincer....e chiar nasol acolo:-O , nici macar nu a avut bunul simt sa scrie in romana...si a dat copy si paste din sutele articole despre Pattison!
Eu macar am scris asa intr-o doara dar din ...ale mele cuvinte!
Asta a fost si motivul pentru care am deschis un fir nou.
Asa ca dati si aici cu pietre...=))

CineRoxana
10 Oct 2009, 17:26
Eu iti sugerez sa mai lasi topicul asta, ca devine mai incalcit decat Triunghiul Bermudelor, si daca tot esti pe un forum unde se discuta filme, posteaza si pe la alte subiecte.[/QUOTE]
Imi place Triunghiul Bermudelor.....este adanc si misterios!Si imi place si incalcit, sunt plictisita de banal:-$
Si vad ca a devenit o mare discutie despre mine:-? Deja subiectul se pierde:-/

CineRoxana
10 Oct 2009, 17:46
:-O

Am obosit ...gata pe ziua de azi!Chem artileria grea pentru urmatoarea runda!:!!

Avalhon
10 Oct 2009, 17:48
Eu iti sugerez sa mai lasi topicul asta, ca devine mai incalcit decat Triunghiul Bermudelor, si daca tot esti pe un forum unde se discuta filme, posteaza si pe la alte subiecte.
Imi place Triunghiul Bermudelor.....este adanc si misterios!Si imi place si incalcit, sunt plictisita de banal:-$
Si vad ca a devenit o mare discutie despre mine:-? Deja subiectul se pierde:-/[/QUOTE]

Ok, mi-am pierdut rabdarea. Fa-ti de cap pe aici, e clar ca nu te intereseaza specificul forumului, ci doar sa postezi asa de florile marului.

CineRoxana
10 Oct 2009, 18:02

Ok, mi-am pierdut rabdarea. Fa-ti de cap pe aici, e clar ca nu te intereseaza specificul forumului, ci doar sa postezi asa de florile marului.[/QUOTE]

Sincer nu vreau sa jignesc pe nimeni!Am considerat ca scriu in pagina rezervata Star-uri!
Daca cuiva nu ii place de actorul Pattison - considerat un star de unii-de mine doar un pretendent tanar si prea devreme celebru-nu este treaba mea!
Repet , toate afirmatiile le iau in sensul constructiv, nici nu am apucat sa scriu mai departe si sa dezvolt si poate sa ajung la o concluzie!Tratez, din punctul meu de vedere celebritatea lui Pattison care se pare ca nu-i prieste de loc!Si vreau doar sa atrag atentia asupra faptului ca putem sa valorificam si noi ce avem aici in Romania - un mit mai mult sau mai putin adevarat.
Chiar urmaresc ascensiunea lui nu din punct de vedere al impactului ,,cel mai hot barbat al anului,, - asta o las pustoaicelor suspinatoare si emancipate!
Este doar o parere!
Multumesc inca o data pentru parerile voastre!
O seara placuta!:)

CineRoxana
10 Oct 2009, 18:37
sorry:

am dat un report din greşeală!

mi-a alunecat mouse-ul

îmi cer scuze, nu e valabil

please DELETE :)

Sa te cred?:-O

CineRoxana
10 Oct 2009, 18:46
K...te cred!;)

Deleted
10 Oct 2009, 18:53
o să-ţi zic şi eu ce părere am despre Pattison ... când o fi :)

deocamdată n-am habar cine e :))

CineRoxana
10 Oct 2009, 19:02
:) Este actor, britanic de curand americanizat, frumusel si nu prea, slabut, fara un CV filmografic impresionant - ba chiar gol golut, sters din punct de vedere al imprivizatiei, foarte telegenic in schimb dar ajutat de lentile de contact si filtre la greu, cu un trade mark de freza imprumutat de la raposatul Dean, si cam sleampat in aparitiile publice-foarte dezordonat si parfuit in ceea ce priveste vestimentatia!
Talent-putin dar invata!
Lipici incredibil la segmentul 12-18 ani si poate chiar mai mult!
Simpatic prin interviuri-vesnicul umor britanic sec!

Deleted
10 Oct 2009, 19:13
să-i dăm o şansă, nu?

e nasol să fii şters înainte de-a apuca să te exprimi - whatever :)

mai greu îi va veni dacă încearcă să se opună - de-acum, he means money. lots of B-)

CineRoxana
11 Oct 2009, 09:19
Eh...americanii stiu sa faca bani din ..imagine!Sunt profesori!

Avalhon
11 Oct 2009, 11:21

Ok, mi-am pierdut rabdarea. Fa-ti de cap pe aici, e clar ca nu te intereseaza specificul forumului, ci doar sa postezi asa de florile marului.

Sincer nu vreau sa jignesc pe nimeni!Am considerat ca scriu in pagina rezervata Star-uri!
Daca cuiva nu ii place de actorul Pattison - considerat un star de unii-de mine doar un pretendent tanar si prea devreme celebru-nu este treaba mea!
Repet , toate afirmatiile le iau in sensul constructiv, nici nu am apucat sa scriu mai departe si sa dezvolt si poate sa ajung la o concluzie!Tratez, din punctul meu de vedere celebritatea lui Pattison care se pare ca nu-i prieste de loc!Si vreau doar sa atrag atentia asupra faptului ca putem sa valorificam si noi ce avem aici in Romania - un mit mai mult sau mai putin adevarat.
Chiar urmaresc ascensiunea lui nu din punct de vedere al impactului ,,cel mai hot barbat al anului,, - asta o las pustoaicelor suspinatoare si emancipate!
Este doar o parere!
Multumesc inca o data pentru parerile voastre!
O seara placuta!:)[/QUOTE]

Soro, plictiseste pe cine vrei cu chestiile de genul "Nu ma intereseaza, le las pe pustoaice sa suspine dupa el" etc etc. De vreme ce tot ii dai bataie numai si numai cu individul asta, si inca intr-un fel total dezlanat, e clar ca esti fixata pe el. Ok, e topic postat la sectiunea "Staruri", deci nu e aiurea, dar tot o fixista ramai. Vrei sa dezbati subiectul asta, pana iese zerul din el? Ei bine, atunci mergi la un forum dedicat Mariei Sale, ca sunt sigura ca abunda Internetul de ele.

CineRoxana
11 Oct 2009, 11:38
Fixista nu sunt din fire...de unde atata aversiune?:-/

paul_aramis
11 Oct 2009, 14:40
din aiurelile pe care le-ai postat.

Avalhon
11 Oct 2009, 15:21
Exact.

CineRoxana
11 Oct 2009, 17:05
Consider ca este mai bine sa ignor, deja, situatia de fata si sa-mi vad de treaba mea.
Chiar am citit pe aici si pe acolo-reguli clare nu am gasit dar, am observat ca regula general valabila este folosirea cuvintelor triviale. Nu le-am folosit niciodata pe alte forum-uri si plus de alta faza cu scrie pe alte forumuri sau in traducere libera - canta la alta masa, nu ma afecteaza deloc atata timp cat nu am deranjat pe nimeni si nu am incalcat nici o regula a acestui forum.
Nu am gasit nicaieri scris faptul ca nu pot exista 2 topic-uri care sa trateze acceasi tema pt. ca acest topic nu trateaza temele acesei sectiuni.Trateaza poate, acelasi personaj dar incerc sa o fac mai diferita, asa ca mai lasati-ma in pace si zapaciti pe altcineva cu taurisme din astea de useri batarni pe acest forum!
Scuze pentru cei care se considera indreptatiti sa ma critice avand poate, un bagaj de cunostinte mai bogat in ceea ce priveste cultura filmografica.

paul_aramis
11 Oct 2009, 17:08
nu e vorba doar de lipsa unui "bagaj de cunostinte mai bogat in ceea ce priveste cultura filmografica" ci de maltratarea limbii române. şi nu mă refer la faptul că lipseşte o literă pe ici pe colo, sau sunt inversate, sau că nu sunt semne de punctuaţie peste tot unde ar trebuie să fie.

Avalhon
11 Oct 2009, 17:22
Alo, Roxana, usurel cu acuzatiile. Nu toata lumea vorbeste trivial, verifica mai bine. Vrei sa fii luata in serios? Lasa-l in plata Domnului pe Pattinson ca e atat de fumat acum, incat nu mai ai ce fuma. Si apropo, cei 28 de ani ai mei, nu ma fac user "batarn".

CineRoxana
11 Oct 2009, 17:25
Bine, bine asta se poate rezolva.
Dar deja se exagereaza .....maxim (ca sa folosesc un cuvant din popor).
O sa ma exprim mai atent! <):)

corinka
11 Oct 2009, 17:35
Pentru inceput voi uni cele doua topicuri dedicate lui Pattinson, vedem daca e cazul sa trimit oarece offtopic-uri la azil.

CineRoxana
11 Oct 2009, 18:09
Alo, Roxana, usurel cu acuzatiile. Nu toata lumea vorbeste trivial, verifica mai bine. Vrei sa fii luata in serios? Lasa-l in plata Domnului pe Pattinson ca e atat de fumat acum, incat nu mai ai ce fuma. Si apropo, cei 28 de ani ai mei, nu ma fac user "batarn".

Nu am vrut sa fac referire la varsta ad literam, vorbeam doar de frecventa pe forum numarul de postari :)
Si nu am spus ca se vorbeste trivial, am spus ca este o regula in a nu se vorbi trivial!

Si multumita balamucului care a iesit pentru ca mi-am scris parerea mea despre un Pattison....a fost mutat!
De ce? Sa nu se mai lezeze persoane care pur si simplu nu agreeaza un actor, oricat de mediocru este considerat de unele persoane :-?
Preferam sa se spuna de la inceput ca e fumat, ca nu are talent, nu sa se dea cu pietre si sa se considere ca scriu incorect, cu semne de punctuatie aiurea palsate si ...deslanat (asta mi-a placut cel mai tare).

corinka
11 Oct 2009, 18:35
Nu ţi-am mutat postările, doar am unit două topicuri care tratează acelaşi subiect, am considerat de datoria mea de moderator să fac acest lucru. În caz că nu ai observat, iţi atrag atenţia că le-am reunit sub titlul ales de tine, deci, practic, se poate spune că am mutat celălalt topic lipindu-l de al tău, nu am mutat topicul tău.

CineRoxana
11 Oct 2009, 18:38
Multumesc!

paul_aramis
11 Oct 2009, 18:52
Si nu am spus ca se vorbeste trivial, am spus ca este o regula in a nu se vorbi trivial!
Si multumita balamucului care a iesit pentru ca mi-am scris parerea mea despre un Pattison....a fost mutat!
De ce? Sa nu se mai lezeze persoane care pur si simplu nu agreeaza un actor, oricat de mediocru este considerat de unele persoane :-?
Preferam sa se spuna de la inceput ca e fumat, ca nu are talent, nu sa se dea cu pietre si sa se considere ca scriu incorect, cu semne de punctuatie aiurea palsate si ...deslanat (asta mi-a placut cel mai tare).
să nu recunoşti ce ai scris cu câteva mesaje mai încolo cum se numeşte?

]Chiar am citit pe aici si pe acolo-reguli clare nu am gasit dar, am observat ca regula general valabila este folosirea cuvintelor triviale.

nu ţi-a reproşat nimeni folosirea semnelor de punctuaţie. iar deslânat se referă (dacă încă nu ai înţeles) la ideea/ideile din textul tău. care nu au o prea mare noimă. dar tu dăi înainte, ce-ţi pasă. vezi-ţi de ale tale.

CineRoxana
11 Oct 2009, 19:02
Asta vroiam!Sa nu ma mai radiografiati atata ca nu sunt eu buricul pamantului.....

Si chiar nu s-a inteles...referitor la reguli.....am observat numai discutii despre cuvintre triviale! Si asa am considerat ca este aici si nu numai regula de baza!
Haideti mai baieti, ca am citit pe aici niste nebunii si niste exprimari de ma doare capul!
Ce aveti?
O sa mai scriu despre Pattison si despre ...cine o mai fi pe retina mea dar asta nu inseamna ca trebuie sa o lalaim acum!
Gata, hai sa o lasam asa!
Doamne, am aparut aici de cateva zile si imi spargeti deja acvariul!
Aaaa, nu stiati? Uneori sufar de pierderi temporare de memorie...ca Dory, pestele uituc!Hai ca am glumit!

Deleted
11 Oct 2009, 21:47
s-a făcut tăcere: noi toţi aşteptăm cu sufletul la gură să ne spui ce ai de spus

p.s. de asta mi-am şi şters surplusul. ca să nu perturb

A momentary lapse of reason

CineRoxana
12 Oct 2009, 07:48
:) am vazut ce nerabdatori sunteti!
Dar de data asta am mai multe variante:
-Pattison in putinele filme
-Pattison vampir
-Pattison star incomodat de succesuri
-Pattison gay, inainte de scene de amor cu o femeie
-SAGA Twilight ecranizata slab, deocamdata
...mai scriu?:-O

Avalhon
12 Oct 2009, 15:27
Aoleu, putina mea rabdare s-a dus de tot. Distractie placuta, copii. Eu m-am dus.

CineRoxana
12 Oct 2009, 20:13
:) nu am intentionat asta :((

corinka
12 Oct 2009, 22:41
...mai scriu?:-O

Da, dar in alte thread-uri si nu despre Pattinson. Faci cum vrei, desigur, dar, daca tot ai intrebat...

CineRoxana
13 Oct 2009, 07:02
Atunci il ingropam!Cu parastas cu cortegiu cu tot!:P

TheNewBlack
19 Oct 2009, 01:28
ai uitat sa precizezi....

- Pattinson - dietele pe care le urmeaza
- Pattinson - de cate ori pe zi merge la toaleta
- Pattinson - ce tip de sosete poarta

nu vreau sa fiu rautacioasa pentru ca probabil sunt una dintre "pustoaicele suspinatoare si emancipate" carora li se pare ca in "Twilight" si datorta machiajului si a rolului Pattinson a fost incredibil de sexi :D dar ai cam exagerat.

Miiku
13 Jan 2013, 12:44
Ce cearta s`a bagat aici. :))
Nhu va mai certati aiurea, in primul coment scrie clar ca nhu vrem sa vina toti sa zica " nhu inteleg de ce crede lumea ca e frumos" si alte chestii.
Daia ati si inceput sa va certati , chiar pe tema asta. Unul din voi a venit si a zis ca Rob e praf, si celalalt i`a luat apararea, era si normal.
Daca nhu va place, nhu trebuie sa veniti sa`i enervati si pe ceilalti.

Pepper
13 Jan 2013, 13:08
Cearta aia s-a stins in 2009 daca n-ai observat. nu cred ca lumea tine ranchiuna pe aici :P cel putin sper.
Si de cand "nu" se scrie "nhu"? ministerul invatamantului chiar a luat-o razna?

Kriss_Kringle
13 Jan 2013, 13:23
Si de cand "nu" se scrie "nhu"? ministerul invatamantului chiar a luat-o razna?

M-am minunat si eu cand am vazut.:-O Se pare ca avem un holocaust gramatical in Romania de ceva timp.
Cat despre ministerul invatamantului,sa stii ca cel mai mult rau il face Messenger-ul,pentru ca fiecare scrie cat mai prescurtat si sufera "mutatii" cuvintele, ajungandu-se la asemenea anomalii.

monicarusu25
18 Jan 2013, 11:03
Mie imi place de Robert , desi e cunoscut mai degraba din Twilight decat Harry Potter in rolul lui Cedric . Oricum , omul frange inimi acum , avand in vedere ca se speculeaza ca el i-ar fi dat papucii lui Kristen si pe deasupra a lasat-o si inarcinata . Sunt doar speculatii deocamdata.

Mie mi-a placut de Robert mai ales din filmul Bel Ami.