PDA

View Full Version : South Park

marius_em
08 Oct 2009, 23:23
Tocmai au bagat pe site un nou episod din seria 13. De data asta subiectul e vedete decedate anul acesta si MJ are un rol important si absolut hilar.

http://www.southparkstudios.com/episodes/251632

South Park = BEST.FUCKING.SHOW.EVER

moltisanti88
09 Oct 2009, 11:31
BEST.FUCKING.SHOW.EVER
Sunt sigur ca sunt altele mult mai bune.
Poate voiai sa spui ca-i cel mai bun show de animatie (EVER), dar nici aici nu cred ca se aplica.

In fine, mie mi-a placut South Park, dar ultimele sezoane m-au dezamagit. Si oricum am terminat-o cu serialele astea de animatie.

marcusARCUS
09 Oct 2009, 16:58
Nu este Best Fucking Show Ever pentru ca crede-ma am vazut toate episoadele pana in punctul unde s-a oprit(Urmatorul episod e sigur saptamana viitoare)si m-a impresionat pana pe locul 3(Top 10 Seriale TV Preferate).Dupa el e Family Guy(din care am vazut jumatate de sezon) si pe primul loc e The Simpsons(din care am vazut 3 sezoane).Asa ca uita-te la astea si zi-mi parerea dupa aia.

marius_em
09 Oct 2009, 18:04
Cand am scris asta e clar ca e opinia mea.
Topul meu e:
1. South Park
2. Family guy (pentru Stewie)
3. American Dad
4. The Simpsons
5. Futurama.

Insa South e o satira la tot ce-i actual si nu are doar subiecte, stiu eu, mondene, triviale, ci ataca orice. Nu trebuie sa fii de acord cu ei, dar sunt foarte indrazneti, amuzanti, si glumele sunt foarte bune. In general, atitudinea serialului e sa critice extremele din orice tabara.

marcusARCUS
09 Oct 2009, 18:22
O fi dar este o opinie proasta.Fara suparare.

marius_em
09 Oct 2009, 19:07
O fi dar este o opinie proasta.Fara suparare.
What the fuck is wrong with you?
Daca nu ma incadrez in standardele tale, am o opinie proasta... tu fiind etalonul catre care aspira umanitatea.

Gospin
09 Oct 2009, 22:21
@fiecare cu parerea lui marcus, nu poti sa`i zici ca are o parere proasta pt. ca tu nu ai aceeasi parere ... e a lui si gata!
Si la mine South Park figureaza pe primul loc :D

miercuri
10 Oct 2009, 13:44
Mie ultimele serii din SP mi se par mult mai bune ca cele de inceput, lucru pe care nu prea pot sa il zic despre American Dad! si Family Guy.
Personal favourite din ultima vreme e episodul cu Kanye West.

marcusARCUS
10 Oct 2009, 18:22
Ala e al doilea cel mai tare.Primul dupa mine e The Tooth Fairy Tats(Sezonul 4).

sutzu
15 Nov 2009, 12:36
e prea tare southpark ca sa nu aiba un forum pe ro . deci : http://southpark.wikiforum.ro hai cu pareri aici ca duc lipsa de lume pasionata de serial :))

marcusARCUS
15 Nov 2009, 18:20
Se vede! =))

illotempore2002
01 Dec 2009, 00:10
Ce imi place foarte mult la South Park este conservatorismul moral si social pe care serialul le promoveaza ca valori. Aproape intotdeauna, in fiecare episod, este ridicata o problema de ordinul acesta: este bine ca cei mici sa invete cum functioneaza sexul de la varste fragede sau nu? Este normal sa faci pipi in piscina sau nu e chiar asa o mare tragedie (raspunsul in South Park este NU, de bun simt de altfel, insa tonul este foarte foarte usturator).

Care e personajul vostru preferat? Eu sunt indragostita de Kyle, evreul moral, care are intotdeauna o atitudine extrem de aspra dar perfect justificat fata de diverse anomalii sociale, morale, de timp liber, de educatie etc. Este atat de vertical si atat de sigur pe el, indiferent ce ar spune cei din jur, incat iti vine sa iesi in strada si sa te apuci sa faci dreptate in lume :)

Si il urasc pe Cartman X(

@Marius_em
A fost uber fun episodul cu Michael Jackson, Mia Farrow, Carradine ... mi-a placut tonul relativ dragostos fata de Michel.

nobody
01 Dec 2009, 12:25

you have sand in your vagina! ;)

Gospin
01 Dec 2009, 12:45

you have sand in your vagina! ;)
LOL =))

illotempore2002
03 Jan 2010, 21:50
Am ras pe burta. Doar ce am vazut episodul cu povestea unui prosop care se decide sa devina scriitor si care este invitat la show-ul Ophrei Winfrey sa povesteasca despre succesul lui. Doar ca Ophra este subminata de vaginul si de anusul ei, care suparate ca nu au mai fost bagate in seama de ani de zile (pt ca ophra e workoholica si nu are timp de vaginul si anusul ei, sa le mangaie, gadile, sa se joace cu ele etc) decid sa-i aduca un esec in cariera acesteia, pt a avea timp sa se relaxeze distreze, faca sex.

=))

marius_em
04 Jan 2010, 16:56
illo, imi placi. talk dirty to me some more, please.

starmaker
15 Jan 2010, 08:32
E ciudata dezbaterea voastra de mai sus. Cum sa compari South Park cu alte animatii?

Este evident ca South Park e cel mai tare. Illotempore2002 a explicat foarte bine de ce. In plus, South Park e mai mult decat o animatie. E un mod de gandire care pune la colt orice sarlatan vip sau organizatie de bullshit. In ultima vreme se pare totusi ca au mai slabit putin, era si normal, deja se luasera de toata lumea :))

illotempore2002
21 Jan 2010, 15:00
Foarte bune comentariile de mai sus.

On-topic: aseara am vazut episodul Do the handicapped go to hell?

Delicii: in iad, Satan cel mare este homosexual iar iubitul lui dintotdeauna este Saddam Hussein :D Cei doi au o relatie ambivalenta foarte spumoasa.

In oraselul South Park, la o slujba duminicala, baietii sunt bagati in sperieti auzind povestea cu iadul. Dau buzna peste preot sa-si marturiseasca pacatele si sa fie impartasiti. Pana si Kyle, evreul, exasperat de povestea cu iadul, se converteste la crestinism pt a se putea impartasi.

Este de un hilarism nebun secventa in care Cartman, Stan si Kenny il boteaza cu furtunul de apa pe Kyle si pe verisorul lui canadian. Vorba lui Stan care ii zice lui Cartman: "baptise Kyle some more" moment in care Cartman pune iar furtunul pe el =))

Evident, Cartman va specula momentul si se va transforma intr-un predicator al tuturor copiilor din south-park. Isi fac propria biserica din resturi si nu e departe momentul in care le va cere tuturor cate un dolar la fiecare slujba.

Noroc insa ca Isus locuieste in South Park si vine la o slujba a lui Cartman si face lumina :)

Episodul altereneaza intre haosul din micul South Park si cel din marele Iad unde Saddam isi face de cap cu Satan :))

HATER
21 Jan 2010, 15:44
stie vreun fan Sp cum se numeste episodu cu world of warcraft?!

cum sa nu iti placa de cartman?
<--- fan towlie

illotempore2002
21 Jan 2010, 16:26
Se numeste Make love not warcraft.

illotempore2002
24 Jan 2010, 20:24
Azi am vazut episodul in care este ziua lui Kyle si in care isi invita prietenii la un restaurant mexican., Casa Bonita, dupa care cartman era absolut isteric de innebunit. Cum Cartman nu este invitat, fiind cel mai odios personaj/copil din South Park, grasul se va da peste cap sa obtina o invitatie la ziua lui Kyle. Va incerca sa fie dragut cu el, sa-l impresioneze, sa-l apere etc. Oportunitatea se iveste cand Kyle ii spune lui Fat Ass ca va putea veni la ziua lui daca Butters nu va mai ajunge. Moment in care Cartman a si gasit solutzia: il va incuia o saptamana pe Butters intr-un bomb shelter spunandu-i ca a avut loc un razboi nucelar si ca toata omenirea a fost distrusa =)) Naivul Butters (personajul este imaginat dupa unui dintre cei doi creatori SP, care atunci cand a venit in L.A. era de o naivitate si o credulitate induiosatoare) ajunge sa il considere pe Cartman cel mai bun prieten al sau, pt ca se sacrifica sa-l apere de acel crunt razboi.

Replica finala este feroce de amuzanta, am ras pe burta. Politistii il prind pe Cartman in restaurantul Casa Bonita , il fugaresc prin tot amusement-parc-ul de acolo, in cele din urma il prind si-l intreaba: a meritat sa panicheze un oras intreg cu disparitia lui Butters, sa-si piarda toti prietenii, sa-si supere parintii si sa intre o luna la detentie? raspunsul fiind: Definitely

Judex
24 Jan 2010, 21:17
Totally. :P
http://www.southparkstudios.com/episodes/103925

illotempore2002
24 Jan 2010, 22:18
Ghiciti din ce episod este asta:

Cartman:

It's a man's obligation
to stick his boneration
In a woman's separation
To increase the population
So we get the federation.

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

HATER
27 Jan 2010, 10:39
Se numeste Make love not warcraft.

>:) >:) >:)
/hug illo

illotempore2002
02 Feb 2010, 12:33
Vazut aseara episodul Scott Tennerman must die si My futur self 'n me

I-l recomand cu caldura lui Chambord pe primul pt ca lui ii place foarte mult Radiohead, formatie care apare in acest episod. In plus, Radiohead isi folosesc si vocile pt personajele poprii.

Delicios este insa celalalt episod, My future self 'n me, unde future self-ul lui Butters si future-self-ul lui Stan vin din viitor in prezent pt a-i teroriza pe scolaii Butters si Stan, facandu-i sa creada ca in viitor vor ajunge ultimii loseri, alcoolici, drogati si homeless.

Pustii insa vor descoperi ca totul este doar o facatura a parintilor lor care au apelat la serviciile unei companii, cu rol educativ - intentia e sa-i sperie pe scolari atat de tare incat ei sa fie motivati sa se fereasca de apucaturi dstructive si sa invete.

Urmeaza razbunarea lui Stan si a lui Butters, care vor apela la firma de razbunare asupra parintilor a lui Cartman :D

marius_em
02 Feb 2010, 13:27
Scott Tennerman must die imi place cel mai mult din toate.
Yes! Yesss! Oh, let me taste your tears, Scott! Mm, your tears are so yummy and sweet! Oh, the tears of unfathomable sadness! My-yummy! Mm-yummy, you guys!

Chambord
02 Feb 2010, 13:30
multumesc illo
o sa-l vad !

illotempore2002
03 Feb 2010, 08:11
Lu-lu-lu, I've got some apples, Lu-lu-lu, you've got some, too :)

@marius

Episodul Scot must die mi-a placut dar nu asa tare ( e mai putin complex, e vorba strict de o razbunare, cam fara impact, e un episod care vbeste numai despre cartman si cam atat) insa mi s-a parut strange ca am tinut cu cartman si ca am simtit satisfactie cand i-a tras-o lui Scot, omorandu-i parintii si facandu-i mancarica. Am stat chiar cateva secunde dupa ce s-a termina episodul intrebandu-ma daca sunt ok cu capul sa am astfel de satisfactii. doar ca intrebandu-l pe prietenul meu daca si el a tinut cu Cartman si acesta raspunzand "normal ca am tinut cu Cartman" am rasuflat usurata.

E de un sadism si de o rautate feroce. Cartman. :)

HATER
04 Feb 2010, 16:22
Am vazut MAKE LOVE NOT WORLD OF WARCRAFT !!!!

GENIAAAAAAAAAAL

*pentru cineva care a jucat jocu

se vede ca cine a facut episodu chiar a jucat world of warcraft :))

foxyroxy
13 Feb 2010, 21:41
indiferent de cate seriale de animatie se fac n-are cum sa nu-ti placa south park.mie imi place de kenny,are un limbaj secret cand vorbeste :P

Kramer
13 Feb 2010, 22:01
Văzut episodul cu fratele din viitor şi cel cu zâna măseluţă. Ăla cu fratele din viitor e mortal, dar al doilea are o replică genială...

Cartman zicea cam aşa:[cu traducere că în enegleză nu o ştiu exact]

Ce? Zâna Măseluţă nu există, mamă? Vrei să spui că nici Moş Crăciun, Iepuraşul de Paşti şi Dumnezeu nu există?

illotempore2002
14 Feb 2010, 22:37
=))
Cand Kyle este atat de dezamagit de minciunile parintilor legate de Mos Craciun, Zana Maseluta etc, incat ajunge sa se intrebe, stand in fund pe trotuar: "Daca totul este o inventie? Daca eu insumi sunt o inventie si nu exist?"

illotempore2002
01 Mar 2010, 11:39
In cateva zile incepe noua serie SP :x
I can hardly wait to see Butters again :x

vave
01 Mar 2010, 21:42
Eu le-am luat frumos de la început... şi aproape că am terminat sezonul doi. :">

vave
03 Mar 2010, 21:03
Rainforest Shmainforest: ep.1, seria 3. =))

Faza când îl trăzneşte din senin pe Kenny şi după replicile arhicunoscute [Oh my God, they killed Kenny şi You bastards!] noua prietenă a lui, îi întreabă pe cei doi cine l-a omorât. Şi vine şi răspunsul You know... they! ... Bastards. Tipa nedumerită le zice să îl ajute, ăştia doi rămân şocaţi what? help... him? Şi începe fetiţa să îi facă respiraţie gură-la-gură, îi dă câţiva pumni şi Kenny începe să respire. Iar Kyle: wow dude!

=)) =)) =))

illotempore2002
04 Mar 2010, 07:28
Sa veszi episodul in care fac misto de Romania si de romani :)) cu niste gimnaste care zic la sfarsit "now you can all kiss our small romanian white asses":D
In episodul asta Kenny migreaza cu ma-sa in Romania. Cred ca stii ca Kenny e cel mai sarac dintre toti :D

vave
04 Mar 2010, 09:23
Da ştiu, cine e Kenny.
Ţi-am zis că le iau în ordine, prin urmare nu am idee când voi ajunge la episodul cu România. :P

vave
04 Mar 2010, 20:17
=)) =)) =))

That makes me a sad Panda!

sau

Cartman: Your Honor, my lawyer is parking his car. He should be here any second.
Kyle: Dude, you got a lawyer?
Lawyer: Sorry, I'm late.
Kyle: Dad? :-O

sau

Judge: I need to hear your defense.
Stan: Aaaa.... I'm eight?!

=)) =)) =))

Kramer
04 Mar 2010, 20:20
Am văzut episodul cu blestemul cuvântului SHIT.=))

marius_em
04 Mar 2010, 23:39
The biggest douche in the Universe.
Am inceput sa fac pe toata lumea douche, poate primesc si eu o nominalizare la Douchebag of the Year.

"Psalmul" favorit al lui Cartman in "Do the handicaped go to hell?":

It's a men's obligation
To stick his bonneration
In a woman's separation.
This sort of penetration
Will increase the population
Of the younger generation.

:))
Tin minte ca si noi avem o poezie din asta de-o ziceam in curtea scolii,.. ceva cu nana, nana, naiele, au inceput razboaiele. :)

illotempore2002
05 Mar 2010, 07:24
Ghiciti din ce episod este asta:

Cartman:

It's a man's obligation
to stick his boneration
In a woman's separation
To increase the population
So we get the federation.

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Marius_em, dormi pe tine......

marius_em
05 Mar 2010, 09:33
da, stiu. I'm lame.
Dar varianta mea e diferita, so there. :P

vave
05 Mar 2010, 23:56
Cea mai tare secvenţă [de până acum] legată de moartea lui Kenny. Spre sfârşitul episodului era încă în viaţă şi nişte şobolani s-au urcat pe el, dar i-a gonit Cartman "Hey, he's not dead yet!". Se aud ultimele replici din episod... când brusc Kenny cade şi începe să tremure, iar din el ies nişte şobolani. Stan şi Kyle.... râd.
:)) :)) :))

Kramer
07 Mar 2010, 14:09
I love this song!

http://www.youtube.com/watch?v=mnzVq2t7bi4

vave
07 Mar 2010, 14:14
This one (http://www.youtube.com/watch?v=pEQDt0PuCuY) is the greatest. =))

Kramer
07 Mar 2010, 14:28
:))

Mai era una cu destinul rahatului, dar nu o mai găsesc.

edit:
http://www.youtube.com/watch?v=A2Isb-4uLhY&feature=related

Am găsit-o!

vave
07 Mar 2010, 17:25
Vezi că nu ai pus bine linkul. :)
Dar da, it's nice.

Judex
07 Mar 2010, 17:44
Io zic ca asta e cea mai mese:
http://www.youtube.com/watch?v=0beTV_66szQ

vave
10 Mar 2010, 14:32
Seria 3: Are You There, God? It's Me, Jesus!

Primul cuvânt pe care l-am auzit din episod a fost "dude", deja m-a bufnit râsul. :P
Oricum tot episodul e criminal cu replici de genul "You got your period, now you're a man". =))

vave
10 Mar 2010, 18:20
=))
Cand Kyle este atat de dezamagit de minciunile parintilor legate de Mos Craciun, Zana Maseluta etc, incat ajunge sa se intrebe, stand in fund pe trotuar: "Daca totul este o inventie? Daca eu insumi sunt o inventie si nu exist?"

Văzut. Mi-a plăcut că s-a pus să caute răspunsuri în cărţi. =)) Wow dude, it's happening

Sa veszi episodul in care fac misto de Romania si de romani :)) cu niste gimnaste care zic la sfarsit "now you can all kiss our small romanian white asses":D
In episodul asta Kenny migreaza cu ma-sa in Romania. Cred ca stii ca Kenny e cel mai sarac dintre toti :D

Văzut. Super tare... şi faza din final cu Kenny: Ooops!

vave
11 Mar 2010, 21:12
Episodul când Kyle e pe moarte şi are nevoie de un transplant de rinichi, singurul compatibil fiind Cartman:

Stan: Would you donate one of you're kidney to Kyle?
Cartman [singing]: No, no, no, no, no...
Stan: But you need only one, you fat boy! X( Dude, one of your friends is going to die, can't you see how serios is?
Cartman: Well, perhaps I can see my self giving up a kidney... for a price!
Stan: Oh my God.
Kyle: How much?
Cartman: I don't know, how much did your life worth for you, Kyle?
Stan: Cartman you are so going to hell when you die.
Cartman: Yes, well until then I need about 10 million dollars.
Kenny: Ten million dollars? :-O
Stan: What the hell would you do with 10 million dollars, fat ass? X(
Cartman: What I would do with 10 million dollars it's not the issue, is it? I suggest to start searching for that money quickly. Kyle doesn't seem to have much time. Tic tac, tic tac.

Kramer
11 Mar 2010, 21:25
Am văzut episodul în care Cartman îşi cumpără propriul parc de distracţii.

Kyle e pe moarte şi işi pierde credinţa, zicând o replica la care am răs 10 minute.

Justice doesn't exist! Cartman has his own theme park and Micheal Bay is still doing movies.

illotempore2002
12 Mar 2010, 08:19
Ati vazut preview-ul de la primul episod din seria noua?

Stiti ca 17 martie e o zi mare, da????

paul1ca
12 Mar 2010, 08:30
http://www.youtube.com/watch?v=VPt0Tzdbfj0
http://www.youtube.com/watch?v=D8pUe1QZDYM asta e preferatul meu <3 butters

vave
12 Mar 2010, 10:17
Ati vazut preview-ul de la primul episod din seria noua?

Stiti ca 17 martie e o zi mare, da????

Le iau în ordine, cum spuneam, deci nu mă pot entuziasma încă de noul sezon. :P
Am ajuns de abia la sezonul 4.

marius_em
18 Mar 2010, 22:08
A inceput sezonul 14 si puteti vedea noul episod pe site-ul lor, http://www.southparkstudios.com/.
E chiar foarte bun, subiectul fiind asa numita "depedenta de sex".

illotempore2002
19 Mar 2010, 07:12
Am vazut ieri primul episod din noua serie. Pe cat d bine a inceput, pe atat de prost s-a terminat episodul. Am ras pe burta de Butters, preferatul meu: Holey Moley, what's that between the lady's legs? Exclamatia fiind urmata de o intreaga psihoza fata de tufisul femeiesc: de ce e pozitionat tocmai acolo, ce se ascunde in spatele lui, cresc cumva mure in tufisul femeii? Etc :)

Insa, prost de la jumatate in colo, foarte prost, se repeta motive din alte episoade, motivul banilor i al doctorului care vine si le da tot felul de teste sa vada daca sunt obsedati sexuali. Si rezolvarea din final e fortzata, trasa de par.

marius_em
19 Mar 2010, 13:00
Illo, nu cred ca ai inteles.
Why would a man want to have sex with lots and lots of women?
It must be some alien-wizard's fault, because men are not like that.
That's genius!
Si de fiecare data, cand spuneau asta se uitau cu coada ochiului la nevasta.

illotempore2002
19 Mar 2010, 13:15
Ba da, am remarcat privirile cu coltul ochilor catre femei si am ras punctual.
Doar ca: tema banilor in formula asa mai apare in cateva episoade, de pilda daca mai tii minte experimentul cu injectatul banilor in sange pt a vedea cum se modifica comportamentul, cum se trateaza o boala?
Maimutzele apar si ele in alte cateva episoade, tot in formula asta.
Ideeile sunt geniale, in esenta, si am zis, am murit de ras de tot ce a facut Butters, si de grupul de suport al obsedatilor sexuali si de multe,multe altele....

Oricum, am inteles ca de obicei, primele lor episoade dintr-o serie noua sunt mai slabutze, de la fanaticii South Park.

Judex
19 Mar 2010, 13:52
Mie mi-au placut detaliul cu bonsaiul la terapia-n grup si relatarea reporterului - ton senzationalist si continut deformat. :D

Kramer
19 Mar 2010, 22:01
A fost ok. Cel mai mult am râs la final când a zis Cartman: Golf is boring again!

Că tot am văzut şi episodul ăsta azi.Uite o întrebare:

Do you like fishsticks?

Gospin
19 Mar 2010, 22:09
Do you like fishsticks?
yes :D

Kramer
19 Mar 2010, 22:13
Do you like putting fishsticks in your mouth?

Gospin
19 Mar 2010, 22:19
Do you like putting fishsticks in your mouth?
no, no =))

Kramer
19 Mar 2010, 22:21
Sperând că ai vrut să zici ..da, da...

What are you, a gay fish?

AlexandruAdri
23 Mar 2010, 12:01
BEST FUCKING EVER EVER AND FOREVER :)

Tocmai au bagat pe site un nou episod din seria 13. De data asta subiectul e vedete decedate anul acesta si MJ are un rol important si absolut hilar.

http://www.southparkstudios.com/episodes/251632

South Park = BEST.FUCKING.SHOW.EVER

marcusARCUS
26 Mar 2010, 13:40
Da ma rog traiti in trecut.Ieri au pus altul,The Tale Of Scrotie McBooger Balls si e genial.

foxyroxy
26 Mar 2010, 17:47
Mr/Mrs Garrison''Mr. Twig is far more stabile then Mr Hat''
Kyle ''He would be better of as a coat hanger''

radu_ionascu
05 Apr 2010, 15:22
wooow...de cand asteptam :)

vave
05 Apr 2010, 16:41
Momentan sunt la sezonul 5, care mi se pare cel mai slab. :-S :-?

foxyroxy
07 Apr 2010, 14:39
sweeet azi au mai bagat un episod nou la sezonul 14
se numeste You have 0 friends

vave
13 Apr 2010, 01:21
Thanks God for South Park! Cam târziu mi-a venit ideea, dacă tot nu am somn să mai văd ce mai fac puştanii.

- Hey, Butters, what the hell are you doing?
- Well, I'm just standing around being a kid. Why?

Nu a trecut nici măcar un minut şi deja m-au făcut să râd.

vave
13 Apr 2010, 22:29
Cel mai bun episod din sezonul cinci până acum e "Osama Bin Landen Has Farty Pants".
Secvenţele în care Cartman face pe Bugs Bunny sunt demenţiale, oricum episodul ăsta ar trebui să stea undeva în topul celor mai faine.
=)) =)) =))

vave
14 Apr 2010, 11:58
Behind the scenes:
http://www.youtube.com/watch?v=Vp9bYLa5gaA

illotempore2002
29 Apr 2010, 08:40
Azi e ultimul episod din seria asta si intra in vacantza :((

Speram sa se reintoarca cu bine din vacanta caci in urma episodului cu Mohamed de acu o saptamana sau 2, Tray si Matt au primit amenintari de la fundamentalisti :-S.
Speram cu totii sa n-o ia pe urmele lui Theo van Gogh.