View Full Version : De unde luam filme?
Lelouche
04 Oct 2009, 10:13
Auzi de un film.Vezi la TV un film si-ti place si ai vrea sa-l ai. De unde il (le) iei?
Ma gindeam ca ar fi interesant sa descoperim impreuna diverse surse.
Astfel ca am descoperit de curind : http://www.criterion.com/library/dvd/criterion/sets/expanded/sort_spine_number
Si poate intr-un viitor mai apropiat sau mai departat, cine poate obtine filmele,sa le dea mai departe la rindul sau spre vizionare. In sfirsit,asta e mai mult o dorinta a mea.Nu stiu cind de realistica e. Dar merita incercat.
marcusARCUS
04 Oct 2009, 11:07
Exista multe locuri unde poti sa-l vizionezi sau sa-l iei.;)
Lelouche
04 Oct 2009, 22:49
Mda,propunerea mea incepe sa capete contur........
Dragomara
05 Oct 2009, 05:10
http://www.criterion.com/library/dvd/criterion/sets/expanded/sort_spine_number.
Doamne, da'ce e cu preţurile astea?! Dacă mai pui şi transportul ajungi la 100 de USD. No, da'ăstea sunt SFuri! Acceptabilă mi se pare opţiunea de-a vedea ONLINE un film, cea care costă dor 5 USD. ;)
Laurafcd
05 Oct 2009, 05:32
Nu prea faceti voi piraterie, nu?
Cinemania
05 Oct 2009, 07:23
Criterion scoate DVD-uri originale nu DVD rip-uri
Lelouche
05 Oct 2009, 08:48
Cu totii aveti dreptate. Probabil ca nu am reusit eu foarte bine sa ma fac inteles. Topicul meu face referire la cum sa facem rost de filme, legal, la o calitate video cat mai buna, in scopul construirii unei colectii private cat mai bune.
Nu vreau sa ne cramponam neaparat de pret (desi este un aspect important), ci de unde putem obtine anumite filme, unele poate de colectie,altele poate clasice iar altele care ne-au influentat si am vrea sa le avem.
Cam asta am vrut sa spun cind am deschis topicul,dar nu cred ca mi-a iesit din prima.
Dragomara
05 Oct 2009, 11:00
Criterion scoate DVD-uri originale nu DVD rip-uri
Tocmai d'aia ţi le las, cu plăcere, ţie! :P
Cinemania
05 Oct 2009, 11:20
pe toate ? :D
Dragomara
05 Oct 2009, 11:38
Mai puţin ăstea (http://www.criterion.com/boxsets/558), pe care vreau să mi le faci cadou de Crăciun. :P
marcusARCUS
05 Oct 2009, 12:14
Nu prea faceti voi piraterie, nu?
Nu da deloc.
Cinemania
05 Oct 2009, 17:44
Mai puţin ăstea (http://www.criterion.com/boxsets/558), pe care vreau să mi le faci cadou de Crăciun. :P
ai fost cuminte ? da ? ok
Mosu' a intrat in faliment din cauza crizei :D
Dragomara
05 Oct 2009, 18:12
ai fost cuminte ? da ? ok
Mosu' a intrat in faliment din cauza crizei :D
Moş rău şi urât, care-mi eşti! O să te trag de barbă, când te-oi prinde! X( X(
Da'până una-alta, după ce-o să termin să fiu fată cuminte, o să mă uit la Histoire(s) du cinéma: Toutes les histoires (1988) . :P :"> :P :"> :P
Dacă aş mai reuşi să pun mâna şi pe Sayat Nova(1968) (http://www.imdb.com/title/tt0063555/), mai că n-aş mai avea nevoie de alt moş până la anu'! ;)
Lelouche
06 Oct 2009, 08:34
Ups! Godard? Histoire(s) du cinema? Mi-as dori si eu dvd-urile astea.............Help,please.
Amidome_1one
07 Oct 2009, 19:57
iau filme de la magazinele de specialitate:)
Lelouche
08 Oct 2009, 08:11
Amidome_1one, felicitari pentru modul de achizitie a filmelor. Poate ne dai si noua niste surse.
Sunt destul de scumpe la magazinele de specialitate, ma rog fiecare cu ale lui , eu am alte surse ...
marcusARCUS
09 Oct 2009, 16:39
Sunt foarte scumpe la Carturesti desi eu am gasit o editie speciala(Cu trei Discuri!) Monty Python And The Holy Grail la 50 de lei.
Twinsen
10 Oct 2009, 15:26
Atata timp cat iti permiti, filme originale gasesti foarte usor de cumparat pe net. De exemplu pe amazon.co.uk. Ar fi fost mult mai interesant un thread despre ce faci cand nu-ti permiti... :P
marcusARCUS
10 Oct 2009, 18:31
Ai avut noroc :)!
Norocul nu e normal.There's something strange about it....>:)
Cele de la Criterion sint atit de scumpe deoarece constituie un etalon in ceea ce priveste calitatea (imagine crystal clear, audio de asemenea + o gramada de bonusuri ce insotesc fiecare film, inclusiv cite un booklet detaliat). Dezavantajul ar fi ca toate sint Region 1 si nu pot fi citite decit de playerele care citesc asemenea dvd-uri sau cele region free. De pe siteul Criterion nu se pot lua, din pacate, pentru ca nu trimit in Romania dar se pot cumpara de pe Amazon. Daca prinzi si o perioada de reduceri le poti lua la un pret decent. Eu am vreo 30 de bucati pina acum...
Eu le descarc on line si le mai iau si dvd cu meniu cu tot.Deci nu imi bat capul sa dau bani pe ele.Mai ales ca este legal sa descarci dupa net.Asa spune legea.Am pana acum 850 de dvd-uri.;)
Pentru unii notiunea asta de "legal" are orizonturi foarte largi...:-?
Morning7tar
28 Nov 2009, 18:34
mai bine ma chioresc la un cam de pe net.sau imi iau cinematograf la banii astia
buticut
02 Dec 2009, 00:06
Cele de la Criterion sint atit de scumpe deoarece constituie un etalon in ceea ce priveste calitatea (imagine crystal clear, audio de asemenea + o gramada de bonusuri ce insotesc fiecare film, inclusiv cite un booklet detaliat). Dezavantajul ar fi ca toate sint Region 1 si nu pot fi citite decit de playerele care citesc asemenea dvd-uri sau cele region free. De pe siteul Criterion nu se pot lua, din pacate, pentru ca nu trimit in Romania dar se pot cumpara de pe Amazon. Daca prinzi si o perioada de reduceri le poti lua la un pret decent. Eu am vreo 30 de bucati pina acum...
Unele DVD Playere,desi sunt Regiunea 2, pot fi deblocate ca sa fie Region Free. Eu am un Mustek...nu grozav,dar acceptabil,mai ales ca pot vedea cu el DVD-uri de orice regiune (testat!). Nu a trebuit decat sa apas niste taste de la telecomanda intr-o anumita ordine. Read more here: http://www.dvdexploder.com/dvdcodes.htm . Asa m-am putut uita pe DVD Player la Sweeney Todd, Dog Day Afternoon si Trilogia The Godfather,singurele mele DVD-uri Region 1 pana in acest moment. Intr-adevar, cele de la Criterion sunt scumpe,asa ca ma multumesc cu DVD-uri "Standard". Am o colectie decenta de DVD-uri,in permanenta crestere :).
marius93
26 Jun 2010, 20:22
De pe torrentz-uri, ca-s gratis :))
Lelouche
29 Jun 2010, 15:37
Salutare din nou. Toate bune si frumoase pina acum,dar nimeni nu vine la interval cu nici o sursa (nici macar de torrenti). O fi ok oare sa postam adrese de torrenti sau mai bine ne abtinem?
Tuilla are oarecum dreptate in ceea ce priveste downloadul de pe torrenti,numai ca ar fi ok daca nu faci proiectii publice,ci doar zaci in fotoliu si te benoclezi singur la TV.
Sa auzim numai de bine.
Din cate am mai vazut pe aici Cinemagia e impotriva numirii surselor de descarcare on-line. Ca surse proprii eu folosesc un site de torrente doar cu filme asiatice si, nu prea am apucat pana acum, dar sigur o sa-l folosesc odata ce incep vacanta, unul de filme europene. Sunt foarte bune pentru ca gasesti filme ceva mai rare pe net si ma refer la filme mai putin comerciale, ca de asta sunt si rare pana la urma.
As vrea sa cumpar si cateva dvd-uri din afara, dar nu prea am bani momentan (dar cine are?). Numai bine ca mai astept pana intra BR-urile in functiune cum trebuie si iau asa. Trilogia razbunarii a lui Park o sa fie primele cumparate probabil 8->
BR-urile au intrat deja, in forta. A mai scazut pretul si la playere, din pacate n-am reusit inca sa-mi dau seama daca folosesc sistemul Regiunilor, la fel ca dvd-urile. Pe Amazon.uk gasesti la preturi mai mult decit rezonabile titluri esentiale in format bluray. Sa nu mai zic de Criterion, ca incep si eu sa salivez (luna viitoare lanseaza The Thin Red Line - e unul dintre filmele pentru care s-a inventat bluray-ul).
(luna viitoare lanseaza The Thin Red Line - e unul dintre filmele pentru care s-a inventat bluray-ul).
Motivul fiind...?
Frumusetea cadrelor, mai e nevoie sa o spun?:(
Nu, doar ca m-ai nedumerit la faza ca bluray-ul s-a inventat pentru cateva filme anume.
Nu lua si tu totul ad litteram.;)
paul1ca
30 Jun 2010, 09:23
Bineinteles ca astept cu lunile ca sa vad un DVD-RIP,pentru ca la mine aici in Ploiesti exista doar un singur cinematograf care ruleaza filme de acum 6-7 luni si este de o calitate super proasta,daca stateam in capitala ma duceam cel putin odata pe saptamana la cinema :D.
alex_il_fenomeno
02 Jul 2010, 08:32
filme pe net se pot lua direct de la adresele : (................................................. ...............)
Fenomenule, ai intrat in vizorul autoritatilor pentru promovarea pirateriei pe net. Vei fi contactat in viitorul apropiat de catre organele legii pentru lamurirea situatiei.
Pitbull
02 Jul 2010, 08:49
Era contactat (prin edit-out) chiar în timp ce postai tu. ;)
omserios
10 Jul 2010, 19:44
Mai sus zicea cineva ca cele de la Carturesti sunt scumpe? Totusi, la cele luate de pe net (in forma fizica), adaugand transportul si alte cheltuieli nu ajung sa fie peste primele la pret? La Carturesti au o gama destul de buna in materie de filme, dar ma intreb daca nu exista alte magazine (in Bucuresti sau in tara), complet specializate pe filme, mai vechi sau mai noi, mai bune sau mai slabe, mai cunoscute sau mai obscure. :-/
alex_il_fenomeno
11 Jul 2010, 07:18
Dar ce , voi luati numai filme originale din magazine? Nu lucrati si cu DVDRip-urile? :-??
Acum depinde.Filmele care merita sa fie cumparate originale foarte bn,filmele care nu prea merita le iau de pe filelist.Care mai sunteti membru?Asa si dak nu gasesc nici acolo un film care vreau sa il vad dar nu merita sa fie luat original ma duc la un magazin unde se vand filme cu 10 lei bucata,piratate banuiesc ca nu - s originale
Dar ce , voi luati numai filme originale din magazine?
Eu stiu un magazin de unde poti cumpara si d`alea neoriginale.
alex_il_fenomeno
13 Jul 2010, 14:37
Si eu stiu , dar daca nu le iei originale , mai bine le scoti de pe net gratis! :-?
alex_il_fenomeno
13 Jul 2010, 14:38
Nu imi plac alea piratate ca asa pot sa imi fac si eu! :|
www.provideo.ro, am cumparat de la ei box-set-ul Stapanul Inelelor. Apoi: Altex, Domo, dar marea majoritate de la tiganii din targ, poti sa gasesti o sumedenie de filme acolo si la preturi acceptabile.
alex_il_fenomeno
13 Jul 2010, 15:15
dar nu sunt originale ,nu?
Lelouche
13 Jul 2010, 15:46
fenomeno, nedumeririle tale par istete in genere, pacat insa ca sunt puse intr-o forma ce nu te avantajeaza.parerea mea.
de la tigani kalrak?Aoleu eu iti spun ca le gasesc neoriginale mai bune si cu pret si mai bun la un magazin acceptabil.Poate singurul lucru bun la tigani este ca uneori poti negocia pretul
catalinpetrescu
15 Jul 2010, 02:03
Amazon.com
Ieftin, orice, rar, editii speciale si uncut-uri, cu box-uri din metal, foto, rame, memorabilia
alex_il_fenomeno
16 Jul 2010, 09:12
Amazon ,da , este cel mai bun site din lume de shopping online la ora actuala ! ;)
Lelouche
20 Jul 2010, 11:55
Fenomeno,cite comezi de filme ai pe Amazon?
cireasa.de.iarna
23 Jul 2010, 22:02
prefer filmele online....le gasesc repede si vad cand vreau, orice vreau.....cred ca cel mai bun site cu cele mai multe filme online este www.filmesubtitrate.info
dar nu sunt originale ,nu?
DA SUNT ORIGINALE
de la tigani kalrak?Aoleu eu iti spun ca le gasesc neoriginale mai bune si cu pret si mai bun la un magazin acceptabil.Poate singurul lucru bun la tigani este ca uneori poti negocia pretul
Man, le iau originale de la gipsari, si ieftin, de 50 de lei odata am luat cam 34 de dvd-uri, pardon 45 de lei, ma rog nu mai stiu sigur, si toate frumos in cutia lor (bine ca se vedea pe ele ca sunt fie din italia fie din anglia(Pet Sematary a avut si titrare in romana :-D))
Cand au vandut tiganii ceva original? Hahaha.
alex_il_fenomeno
29 Jul 2010, 17:18
Fenomeno,cite comezi de filme ai pe Amazon?
nu am comandat nimic , dar am multi prieteni care il lauda ! :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.