View Full Version : Incidentul Pitbull-ALS
jactati
01 Oct 2009, 09:43
Intrucat topicul "De pe net adunate" este inchis adresez aici rugamintea catre illotempore sa cante odata aria calomniei pe care a compus-o pentru mine. Nu de alta dar o tot promite de cateva episoade si a devenit probabil frustrant, atat pentru amatorii de mondenitati cat si pentru compozitorul care nu-si vede opera "cantata" public.
Ce va spune despre mine ramane varianta finala. Nu am de gand sa raspund injuriilor si caracterizarilor zoologice care vor urma. Mai mult, am cerut pe mail Gloriei sa-mi stearga contul. Asa ca bucurati-va de mine, cel reflectat in ochii cuiva care m-a cunoscut doua minute si 300 de postari, in absenta mea. Sa fiti cuminti!
p.s. Gloria, Stefan, luati notite cum se face demascarea dusmanilor poporului forumist - she's good at it.
illotempore2002
01 Oct 2009, 09:52
Hai la revedere! (sper ca nu incepi sa plangi acuma, deja am auzit niste scancete???)
p.s. chiar asa, de ce nu-i stergeti contul, ca oricum nu mai e user aici si oricum tot ce face e sa citeasca aici si sa copieze in alte parti si sa injure in alte parti ce se intampla aici?
Putem va rog sa curatzam locul de nulitati morale?
StefanDo
01 Oct 2009, 09:59
illo, jactati, nu va aduceti pe forum cele doua minute
NU NE INTERESEAZA!
illo, te rog pastreaza-ti problemele si conflictele in afara forumului
illotempore2002
01 Oct 2009, 10:00
Conflictul de care vbesti s-a creat strict in acest mediu forumistic, nu exista un "inafara" forumului.....mutati eventual astea la "In suturi" unde vor intra doar cei pe care ii intereseaza.
StefanDo
01 Oct 2009, 10:04
nu mut nimic la in suturi, pur si simplu iti spun ca orice te-a facut sa-l asemui pe jactati cu nu stiu ce animal nu a provenit de pe forum.
repet, daca starnesti/intretii un alt conflict precum cel cu judex ne suparam urat de tot
Stefan, e cu totul altceva. Certurile noastre isi aveau izvorul in particular si ajungeau sa se desfasoare pe forum. Am spus amandoi ca am gresit aici si ne-am cerut iertare. Actualul conflict in care sunt implicati ei este de natura strict forumistica, dupa cate inteleg.
Scuze de interventie.
illotempore2002
01 Oct 2009, 10:43
nu mut nimic la in suturi, pur si simplu iti spun ca orice te-a facut sa-l asemui pe jactati cu nu stiu ce animal nu a provenit de pe forum.
repet, daca starnesti/intretii un alt conflict precum cel cu judex ne suparam urat de tot
De unde stii tu ca aseMUIREA cu un animal nu provine de pe acest forum?
Iti zic eu:L provine 100% de pe acest forum, iar nu din alta parte. Faptul ca nu am reactionat pana acum si m-am facut ca ploua a fost tocmai pt ca nu am vrut sa continuu un alt scandal (read; am fost de treaba; azi nu am chef sa mai fiu de treaba). Faptul ca tu nu stii despre ce e vorba, pt ca nu ai vazut semne, este din cauza ca am ales sa tac. mai bine ai aprecia.
StefanDo
01 Oct 2009, 10:55
apreciez din toata inima, dar sa ramana asa, prea multe scandaluri in ultima vreme
Dragomara
01 Oct 2009, 11:13
Vezi tu, StefanDo, există vremuri în care nici măcar butonul de bannare nu te mai poate ajuta. Exileaz-o şi pe illo şi o să rămâi cu o comunitate formată din Pitbull, Dragomara şi o gaşcă de adolescenţi semianalfabeţi care postează din joi în Paşti...
Welcome to the madhouse! (or should I say "asylum"?)
no, hai că iar am râs, vb Dragomarei.
no, da'stai să-ţi spui ce-am înţeles io de-aici, nu de alta da'ţiu morţiş să-mi apreciezi şi logica, nu numai gramatica: am înţeles, deci, că tu faci parte din acea gaşcă, şi că ospiciul ne include pe amân2. te rog spune-mi dacă greşesc.
:-*
PS: nu uita de tubul de oxigen. :">
jactati
01 Oct 2009, 11:36
apreciez din toata inima, dar sa ramana asa, prea multe scandaluri in ultima vreme
oops, she did it again. v-a convins ca eu sunt evil si ea o doamna marinimoasa si iertatoare.
stefan, si tu, ca si orice alt user onest, puteti verifica postarile mele pe forum si intelege (daca e ceva de inteles) ce a jignit-o pe stimata doamna illotempore2002. nu vreau scandal. imi doresc numai sa-mi facilitezi stergerea contului. multumesc.
illotempore2002
01 Oct 2009, 11:39
Iar te smiorcai mah, molaule?
Ia valea de-aici!
p.s. Da, chiar am fost eleganta ignorandu-te total si nepunand la suflet scarbosenia-ti. Dovada ca nu m-am luat niciodata pana acum de tine. Ce tot stai logat aici daca te vrei disparut?
StefanDo
01 Oct 2009, 11:43
jactati, nu-ti vom sterge contul
illo, daca o tii tot asa, te bannez
Dragomara
01 Oct 2009, 11:43
Iar te smiorcai mah, molaule?
Ia valea de-aici!
p.s. Da, chiar am fost eleganta ignorandu-te total si nepunand la suflet scarbosenia-ti. Dovada ca nu m-am luat niciodata pana acum de tine. Ce tot stai logat aici daca te vrei disparut?
draga mea, între noi fie spus, e cineva pe care-l iubeşti, admiri şi respecţi pe forumul ăsta?! evident, după nobila-mi persoană! :"> :">
personal, tipul mi s-a părut ok, asta poate unde nu m-am uitat nici măcar 2 minute în ochişorii lui. :P
illotempore2002
01 Oct 2009, 11:46
Sincer, nu, nu iubesc si nu respect pe nimeni pe forumul asta dar nici nu urasc pe cineva sau dispretuiesc. Am doar uneori apetitul sa imi bat joc de cate cineva. Iar pe tine nu te detest, urasc, dispretuiesc. Si crede-ma, jactati NU e ok, e doar o aparentza.
Stefan, de ce sa fiu banata, sa injur un user care nu e al nostru si care nu exista? Daca m-as lua de un user activ, care vrea sa fie in aceasta comunitate as intelege. Dar asa, pot injura pe Labehard, ALS, jactati cat vreau eu. Ei nu exista aici. Vin din cand in cand ca sa vicieze atmosfera si tu imi ceri sa fiu dragutza cu ei?
Dragomara
01 Oct 2009, 11:49
Sincer nu respect pe nimeni pe forumul asta
tragic! :(( :(( :((
--
l-e. nu mă supăr că nu mă iubeşti. :P
a iubi = a înţelege şi accepta, chestie care presupune resurse (educaţie, inteligenţă), bunăvoinţă, timp.
respectul ar trebui să fie implicit, cel puţin până persoana respectivă ne convinge că nu-l merită. a nu respecta pe cel pe care nu-l cunoşti e ... :(( :(( :(( :(( :| :| :| :| :|
illotempore2002
01 Oct 2009, 11:53
Exista vreun lucru care sa nu te faca sa plangi, smiorcai (si tu?), depresezi etc?
:|
jactati
01 Oct 2009, 11:54
jactati, nu-ti vom sterge contul
atunci poate-mi facilitezi sa nu fiu vazut cand sunt on-line. se pare ca prezenta mea in bara de jos a forumului irita. eu am selectat de mult optinea ascunde la "online/offline" dar ceva nu merge. multumesc din nou. scuze pentru "planset".
ps. va rog sa observati in continuare ca "scarbosenia-mi" va ramane o vreme vaga, pentru ca ea trebuie "inventata".
Dragomara
01 Oct 2009, 11:55
Exista vreun lucru care sa nu te faca sa plangi, smiorcai (si tu?), depresezi etc?
da. toleranţa ta.
Aiurea, Girafel, pe mine ma iubesti. >:)
illotempore2002
01 Oct 2009, 11:57
da. toleranţa ta.
Ironic sau cum?
Ma consider foarte intoleranta.
StefanDo
01 Oct 2009, 12:02
Stefan, de ce sa fiu banata, sa injur un user care nu e al nostru si care nu exista? Daca m-as lua de un user activ, care vrea sa fie in aceasta comunitate as intelege. Dar asa, pot injura pe Labehard, ALS, jactati cat vreau eu. Ei nu exista aici. Vin din cand in cand ca sa vicieze atmosfera si tu imi ceri sa fiu dragutza cu ei?
haide, chiar trebuie sa explic?
nu ai voie sa injuri, punct. Ma lasa rece daca e un user activ, pasiv, inactiv, proactiv sau mai stiu eu cum, nimeni nu castiga nimic daca tu intretii conflictele.
@jactati
optiunea respectiva e valabila pentru comunitate, nu pe forum, cred
daca vrei sa apari offline, stai offline, poti vedea postarile si daca nu esti logat ;)
illotempore2002
01 Oct 2009, 12:05
Am inteles sefu', m-am mutat la In suturi. Promit sa nu ma mai iau de nimeni decat ACOLO.
corinka
01 Oct 2009, 15:20
Exileaz-o şi pe illo şi o să rămâi cu o comunitate formată din Pitbull, Dragomara şi o gaşcă de adolescenţi semianalfabeţi care postează din joi în Paşti...
Si noi, adolescentii astia (apropo, tu nu ai 18 ani?)), te "depresam"?
StefanDo
01 Oct 2009, 15:56
corinka, ai citat gresit
ricutza
01 Oct 2009, 15:56
mi-ar placea sa stiu de ce nu exista macar 1 subiect pe acest forum in care sa fie precizata pozitia oficiala a Cinemagiei fata de scandalul pitbull - als.
redau, mai jos, mailul trimis mie si altor jurnalisti si critici de film, plus regizori, de catre forumistul jactati (care s-a semnat cu nickname si numele):
Draga Gloria,
M-am gandit mult daca, in calitate de (ex-) forumist Cinemagia, am caderea de a interveni in acest conflict. Am decis ca am acest drept, macar pentru ca suport injuriile adresate lui jactati (nick-ul meu pe forum) in topicul "De pe net adunate" ( http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96173 ). Imi cer scuze celor care nu sunt interesati de subiect si pe care-i rog sa ignore mesajul. Cum insa Gloria a cerut public, cu ceea ce eu numesc ipocrizie, disocierea Cinemagiei de Mihnea Columbeanu, mi se pare ca tot "public" trebuie sa-i raspund. Pe scurt, ce-ti reprosez direct tie Gloria, sunt urmatoarele:
i) graba cu care, in loc sa incerci aplanarea conflictului, ai sarit sa aperi "institutia" si poate pozitia ta, mai ales ca nimeni nu "atacase" Cinemagia, iar "contaminarea" imaginii ei era destul de iluzorie - a amintit de zicala "chelul isi pune singur mana in cap";
ii) ipocrizia cu care spui ca pitbull e doar un membru activ al forumului, cand el e de fapt "dirijorul" lui; el spune co-forumistilor pe cine sa latre, pe cine sa pupe si cand exagereaza in cele doua atitudini, iar acest lucru este accesibil oricui are rabdarea de a urmari pe forumul Cinemagia postarile lui Pitbull;
iii) ne-implicarea ta (in ciuda atributiilor din fisa postului) in subiectele conflictuale, cele care incurajeaza violenta si ura, atitudine pe care o aseman indiferentei cetatenilor germani atunci cand evreii erau batuti pe strada - ei cantau (un pic mai tare) Bach, tu inchizi cu delicatete ochii;
Avand in vedere cele de mai sus, atitudinea violenta a "eminentei cenusii" (curat cenusie) a forumului, am rugamintea de a-mi sterge contul de pe forumul Cinemagia. Iar daca exista un singur cuvant care sa descrie situatia acelui forum, cel mai potrivit imi pare a fi: RUSINE. Rusine pe care o resimt si eu atunci cand sunt asociat cu acel forum si acei forumisti.
Un ex-forumist,
jactati
Iata ce intentionez sa raspund:
Draga jactati,
Incep prin a spune ca Alex Leo Serban si-a cerut scuze fata de mine, ieri, pentru implicarea nejustificata a numelui Cinemagia in acest conflict.
Referindu-ma acum la ce-mi reprosezi, sa o luam punctual: Spui ca am "sarit" sa apar institutia in loc sa incerc aplanarea conflictului, cand nimeni nu atacase Cinemagia...
Insa Alex Leo Serban a sugerat, in mailul trimis, ca un angajat al Cinemagia l-a palmuit ("numitul columbeanu mihnea, zis si 'pitbull', ex-regizor, al carui singur loc de munca cunoscut este site-ul cinemagia [...], la un moment dat, atingindu-mi barbia in ceva ce s-a vrut o palma (!)
In plus, acest conflict este strain de Cinemagia si prin faptul ca s-a declansat pe un alt forum, http://cinematograf.myforum.ro/.
Apoi, sustii ca pitbull (Mihnea Columbeanu) spune co-forumistilor pe cine sa latre, pe cine sa pupe si ca el e "dirijorul" forumului...
Mihnea este moderator pe cateva topicuri, asa cum moderatori sunt si alti sapte forumisti de pe Cinemagia.
Mai spui ca asemeni atitudinea mea "indiferentei cetatenilor germani atunci cand evreii erau batuti pe strada"...
...Ajungi, pana intr-acolo incat sa compari un forum alcatuit din oameni pasionati de film cu nazismul...
StefanDo
01 Oct 2009, 16:04
the bottom line: gestul e nefericit, iar conflictul dintre pitbull si alex leo serban s-a format in afara acestui forum, prin urmare discutarea lui aici este neavenita
aseara a fost deschis un topic (http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96173) de catre nume pe acest subiect, dar tonul discutiei era de asa natura incat m-am simtit obligat sa-l moderez la sange.
illotempore2002
01 Oct 2009, 16:11
Deci eu atat de multa iporizie ca la acest individ Radu (si mai cum?) nu am pomenit. El jigneste pe toata lumea de pe acest forum pe alte forumuri, si tot el se simte ofensat?
bai raducule, pe bune, revino-ti. Ai uitat? Ti-a luat evreul mintile??? :-O
Oricum, bag seama ca ego-ul acestui individ este de un fragilism feroce =))
Dragomara
01 Oct 2009, 16:19
mi-ar placea sa stiu de ce nu exista macar 1 subiect pe acest forum in care sa fie precizata pozitia oficiala a Cinemagiei fata de scandalul pitbull - als.
sister - ăăăăăă... da'ce treabă are CineMagia cu asta?! :-O :-O
Dragomara
01 Oct 2009, 16:25
ii) ipocrizia cu care spui ca pitbull e doar un membru activ al forumului, cand el e de fapt "dirijorul" lui; el spune co-forumistilor pe cine sa latre, pe cine sa pupe si cand exagereaza in cele doua atitudini, iar acest lucru este accesibil oricui are rabdarea de a urmari pe forumul Cinemagia postarile lui Pitbull;
iii) ne-implicarea ta (in ciuda atributiilor din fisa postului) in subiectele conflictuale, cele care incurajeaza violenta si ura, atitudine pe care o aseman indiferentei cetatenilor germani atunci cand evreii erau batuti pe strada - ei cantau (un pic mai tare) Bach, tu inchizi cu delicatete ochii;
no, da'acum chiar delirezi!! te rog frumos să-mi scuzi sinceritatea.
l.e. - @Gloria - nu cred ar fi trebuit să-i dai numele pe forum. poate că nici mesajul...
poate că uneori e mai înţelept să dai oamenilor ceea ce vor, decât ceea ce le trebuie, zic şi eu. :">
Dragomara
01 Oct 2009, 16:31
the bottom line: gestul e nefericit, iar conflictul dintre pitbull si alex leo serban s-a format in afara acestui forum, prin urmare discutarea lui aici este neavenita
aseara a fost deschis un topic (http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96173) de catre nume pe acest subiect, dar tonul discutiei era de asa natura incat m-am simtit obligat sa-l moderez la sange.
oh, da! şi l-ai moderat într-atât încât l-ai şters. :D
ştii, uneori şi neluarea niciunei atitudini, face mai mult decât o atitudine, şi ceea ce e mai trist spune lucruri care poate că nu ar fi tb spuse despre acel om, în cazul de faţă tu.
părerea mea, fără să fiu Văcăroiu, :P, este că aveţi fiecare exact ce-aţi semănat.:| :|
ricutza
01 Oct 2009, 16:32
Din pacate faptul ca Cinemagia ar trebui intr-adevar sa nu fie implicata intr-un astfel de scandal, nu inseamna ca ea nu este.
Fara a fi vorbit macar o singura data pe privat cu Jactati, pot spune ca ii inteleg foarte bine mesajul si in anumite puncte sunt de acord cu el. Pentru ca si eu cand am aflat azi de ce s-a intamplat, m-am simtit prost ca sunt user cinemagia de atata timp si ca ma simt atat de legata de un astfel de forum.
Calitatea de a fi user pe acest site incepe sa devina o eticheta periculoasa (din punctul meu de vedere) pentru ca ma vad angrenata in tot felul de conflicte absurde (mihai fulger isi inchide unul din subiectele de pe blogul sau pentru ca userii cinemagia se injura cu userii de pe cinematograf, acum un user cinemagia (caci cine va retine numele) il agreseaza pe alex leo serban). Iar la toate chestiile astea Cinemagia se face ca ploua.
Normal ca nu puteti sa controlati tot ce fac userii cinemagia. Dar sunt lucruri pe care puteti sa le schimbati si nu o faceti. Conflicte are Cinemagia de cand se stie. Si nu s-a ajuns niciodata atat de departe.
Eu am tinut la Cinemagia super mult. Sunt foarte dezamagita ca lucruile s-au degenerat intr-un asemenea hal.
illotempore2002
01 Oct 2009, 16:36
Ricutza, devii plictisitoare cu aerele astea, serios. Ai atatea ifose ca incepe sa mi se faca greatza. Just face reality - avem un conflict, toti cu toti, si toate partile se comporta execrabil. sau poate vrei sa spui ca unii din voi sunteti model de generozitate, intelepciune, bun-simt, iubire pt semeni?
hai, lasa discursurile de Printzesa batrana, nemaritata.
Alex Leo Serban
01 Oct 2009, 16:36
intrucit numele meu este invocat pe ac forum, fac o exceptie de la regula pe care mi-am impus-o (= de a nu mai posta aici) pt a preciza urmatoarele:
1 vina pt implicarea cinemagiei in ac scandal ii revine exclusiv asa-zisului 'pitbull' (= mihnea columbeanu), care se prezinta peste tot - nu mai departe ieri, la conferinta de presa a filmului 'francesca' - drept 'm. columbeanu de la cinemagia'; k atare, este de la sine inteles k legatura se face (din pacate) automat
2 redau in continuare precizarea pe care am facut-o pe cinematograf.myforum:
"on a more official note:
mi se cere - pe un ton vexat, pe care pot sa-l inteleg - sa specific faptul k columbeanu mihnea aka pitbull nu este angajat al cinemagia, ci un simplu colaborator.
iata, o fac.
este de inteles dorinta gloriei & a lui stefan de a nu fi asociati cu fapta asociala a respectivului colaborator si ma bucur k, prin aceasta solicitare a lor, isi exprima implicit dezaprobarea fata de ea."
Dragomara
01 Oct 2009, 16:40
no, am şi eu o propunere al foarte serioasă:
no, hai să facem obligatorie şi vizibilă vârsta tuturor utilizatorilor, vă rog frumos?!
m-am săturat să-mi pierd timpul cu sugacii.
:!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!!
Eu am fost foarte deranjata ca ai asociat Cinemagia cu acest conflict dintre tine, Leo, si Mihnea. Dar ti-ai cerut scuze pentru asta. Le-am acceptat.
illotempore2002
01 Oct 2009, 16:47
Bravo, Gloria!
:-*
Dragomara
01 Oct 2009, 16:49
Eu am fost foarte deranjata ca ai asociat Cinemagia cu acest conflict dintre tine, Leo, si Mihnea. Dar ti-ai cerut scuze pentru asta. Le-am acceptat.
hai măi, Gloria, fii fată deşteaptă, ăsta e doar marketing de mahala, singurul pe care tipul şi-l poate permite. pe bune. :"> :(
StefanDo
01 Oct 2009, 16:49
@ricutza
ce fac userii in afara forumului nu este treaba administratorilor
repet, palmele din exterior, invectivele de pe bloguri, paruielile de pe alte site-uri NU au nicio legatura cu cinemagia
mi se pare absurd sa ni se reproseze noua lucruri care nu se petrec AICI.
Dragomara
01 Oct 2009, 16:53
no, hai: game over!
(încep să cred că ăia din turnu' babel se înţelegeau mai bine decât noi, cei care chipurile vb aceeaşi limbă).
noapte bună, copii! =; =; :-h :-h
ricutza
01 Oct 2009, 16:58
Ricutza, devii plictisitoare cu aerele astea, serios. Ai atatea ifose ca incepe sa mi se faca greatza. Just face reality - avem un conflict, toti cu toti, si toate partile se comporta execrabil. sau poate vrei sa spui ca unii din voi sunteti model de generozitate, intelepciune, bun-simt, iubire pt semeni?
hai, lasa discursurile de Printzesa batrana, nemaritata.
Da, eu chiar sunt un model de calm, ratiune si bun-simt (de cele mai multe ori). Nu ma astept insa ca tu sa vezi asta.
Faptul ca tu ai o problema cu toata lumea nu inseamna ca "avem un conflic, toti cu toti".
Dau gratis o canapea extensibila la 2mX1,5m cui are nevoie. E urgent, ca-mi vine mobila noua!
illotempore2002
01 Oct 2009, 17:01
@Ricutza
Inseamna ca esti incapabila sa vezi realitatea. Nu sunt singura care are un conflic. De altfel daca deschizi mai bine ochii, si tu ai chiar in acest moment un conflict.
Esti model de bun simtz, asa se zice acum la incapabila sa aiba o atitudine obiectiva si lipsita de coloana vertebrala?
Si ti-am mai zis, decat sa postezi sfaturi babesti si leacuri din plante, mai bine nu ne mai plictisi.
p.s. cand vreau sa am conflict cu toata lumea am, cand vrea sa ma inteleg bine cu toata lumea imi reuseste.
Pitbull
01 Oct 2009, 17:08
Doar câteva precizäri:
Mai întâi, faptele (acesta fiind continutul e-mail-ului explicativ pe care l-am trimis câtorva persoane interesate, si l-am postat si pe primul topic afectat incidentului, "De pe net adunate", între timp moderat drastic de StefanDo (din fericire):
Mä asteptam la mass-mail-ul de victimizare al repectivului. Stiam cä va face istericale.
Iatä care au fost faptele:
M-am întors spre el si i-am spus - textual:
"Cu ceea ce ai scris despre mine si Porumboiu, ai depäsit orice limitä! E ultima oarä când te iert!"
(Atâta despre asa-zisele "injurii".)
La care, a fäcut o muträ siktiritä, pregätind un räspuns dispretuitor, care începea cu: "Eeee..."
Atunci, i-am aplicat o "palmä simbolicä", cu dosurile degetelor pe obraz - un fel de "plici!" - si mi-am väzut de drum.
Comentarii:
Apropo de articolul meu (plin de admiratie sincerä si afectiune prieteneascä), scris de ziua nasterii lui Porumboiu, si publicat pe Liternet, a postat pe forumul "cinematograf", färä nici o provocare, un comentariu de o josnicie totalä, afirmând cä sunt un lingäu care se gudurä pe lângä toatä lumea, cä am încercat sä se gudure si pe lângä el (cu referire doar la faptul cä în ultimii patru ani am cultivat relatii prietenoase si civilizate), si cä-l va întreba pe Porumboiu dacä s-a sters de balele pe care i le-am läsat pe obraz. In urma acelui mesaj, el si Mocanu Matei-Alexandru au mai postat câteva comentarii de o vulgaritate incredibilä.
Ar fi meritat sä-i ard o mamä de bätaie sorä cu moartea, dar nici un sunt o fire violentä, nici nu am chef sä-mi complic existenta din cauza lui - asa cä i-am aplicat corectia cuvenitä: o gingasä pseudo-scatoalcä, pe mäsura staturii lui fizice si morale.
Apoi, încä un lucru important:
Cinemagia nu este implicata NICICUM în acest conflict dintre mine si A.L.S. Prin urmare, e aberant sä i se cearä exprimarea unei pozitii oficiale. Nu e cazul.
Sunt mândru sä mä prezint "Mihnea Columbeanu de la Cinemagia", acolo unde situatia o permite. Când l-am certat, iertat si atins pe A.L.S. nu m-am prezentat - nici cu numele, nici cu provenienta; mä cunostea (sau, mai bine zis, asa credea el... ;) )
Ii rog pe cei care fie mä sustin, fie îl combat pe A.L.S., sä nu mai continue - cel putin, nu pe forumul nostru.
Imi exprim compasiunea fatä de enormitätile debitate mai sus de un user procupat sä se bage-n seamä, sub pseudonim francez scris fonetic.
Cam atât as avea de spus, si n-as vrea sä mi se mai dea ocazia sä intervin. Nu mi-a fäcut deloc pläcere sä-i aplic lui A.L.S. corectia meritatä, dar nu mi-a dat de ales. Nu-mi fac iluzii cä va asimila un atom din lectia asta, însä era obligatorie - o datorie penibilä, si nimic mai mult.
L.E. - Ricutza este într-adevär un model de calm, pozitivism si bun-simt. Nu cunoaste bine situatia, de aceea greseste. Illo, te rog, n-o mai ataca.
@Judex: Tocmai mi-am luat canapea extensibilä, asa cä - sorry; not this time.
ricutza
01 Oct 2009, 17:11
@ricutza
ce fac userii in afara forumului nu este treaba administratorilor
repet, palmele din exterior, invectivele de pe bloguri, paruielile de pe alte site-uri NU au nicio legatura cu cinemagia
mi se pare absurd sa ni se reproseze noua lucruri care nu se petrec AICI.
Nu e responsabilitatea voastra ce fac userii Cinemagia in afara forumului. Daca asta s-a inteles din postul meu, imi pare rau.
Dupa parerea mea insa, e responsabilitatea voastra sa reactionati cand conflictele pornite aici, dengenereaza intr-un spatiu public. Nu zic ca ar trebui sa-l banati pe Pitbull sau sa intrerupeti colaborarea cu el. Ar fi absurd pentru ca incidentul nu a fost aici.
Pentru mine ar fi fost suficient insa sa existe un subiect in Cafenea sau aici sau parte din alt topic (putea fi foarte bine la Bannari, debannari telenovele si drame) in care sa spuneti ce s-a intamplat (asa cum als a facut in cealalta parte), sa spuneti ca acest conflict nu este problema cinemagiei, sau orice altceva vroiati sa comunicati (inclusiv "no comment"). Sa-mi transmiteti mie userului ricutza (care are pretentii de printesa) ca sunteti la curent cu ce s-a intamplat, ca ati analizat care e varianta cea mai buna pentru site si forum si ca ati hotarat ca raspunsul x e cel mai inteligent lucru pe care il puteti face ca sa iesiti onorabil.
Mi se pare ca ceea ce Gloria i-a scris lui als pe privat, trebuia in acest caz sa fie pus pe forum. Iar ceea ce ai scris cu rosu Stefan, pe topicul deschis de nume, trebuia sa ramana vizibil in cafenea.
StefanDo
01 Oct 2009, 17:19
ceea ce vrei tu, ricutza, e un mare topic foarte romanesc in care sa ne dam toti cu parerea. Exact asta evitam!
suntem la curent cu ce s-a intamplat, am analizat care e varianta cea mai buna pentru site si forum si am hotarat ca raspunsul cel mai inteligent lucru pe care il putem face ca sa iesim onorabil este asta: LET'S MOVE ON!
ceea ce i-a scris gloria lui als pe privat ramane privat, ceea ce am scris eu in cafenea e vizibil in cafenea.
vorba lui cinemania: si-apoi ce?!
Halebardul m-a rugat sa postez aici urmatorul mesaj, invocand "dreptul la replica". Fie.
"Pentru ca ai invocat forumul cinematograf, te rog sa postezi si dreptul meu la replica (eu fiind bannat)
"In plus, acest conflict este strain de Cinemagia si prin faptul ca s-a declansat pe un alt forum, http://cinematograf.myforum.ro/. "
""the bottom line: gestul e nefericit, iar conflictul dintre pitbull si alex leo serban s-a format in afara acestui forum, prin urmare discutarea lui aici este neavenita" "
Pardon!
Conflictul nu avea cum sa se declanseze sau sa se formeze pe forumul cinematograf, pentru simplul fapt ca Pitbull nu exista acolo ca user. Prin urmare n-a putut avea loc vreun dialog intre cei doi. Conflictul s-a pornit intre un user de pe forumul asta si un user de pe forumul ala si s-a intretinut prin postari atat pe forumul asta cat si pe celalalt. Hai sa nu ne scoatem basma curata si sa aruncam pisica in ograda celulalt.
Mai mult, acest conflict s-a pornit cu mult inainte ca acel forum (cinematograf) sa apara - chiar a fost un motiv pentru care a aparut. Acolo, unde nu-i mai cenzureaza nimeni postarile, Jekyll a spus lucrurilor pe nume. Si i-a raspuns userul de pe forumul asta, dupa cum s-a priceput mai bine.
Asa ca vina se imparte fifty-fifty; ba eu inca v-as face actionari majoritari, voi avandu-l si pe CEO aici.
Multumesc."
conflictul a aparut, din ce spunea Jekyll, din cauza remarcelor lui de pe cinematograph. myforum. cu privire la pitbull. Si pitbull a avut cont pe acel forum.
Dar, sincer, e cazul sa ne concentram pe alte subiecte.
ricutza
01 Oct 2009, 17:32
@Ricutza
Inseamna ca esti incapabila sa vezi realitatea. Nu sunt singura care are un conflic. De altfel daca deschizi mai bine ochii, si tu ai chiar in acest moment un conflict.
Esti model de bun simtz, asa se zice acum la incapabila sa aiba o atitudine obiectiva si lipsita de coloana vertebrala?
Si ti-am mai zis, decat sa postezi sfaturi babesti si leacuri din plante, mai bine nu ne mai plictisi.
p.s. cand vreau sa am conflict cu toata lumea am, cand vrea sa ma inteleg bine cu toata lumea imi reuseste.
n-am zis ca esti singura care are conflicte. Tu insa ai zis ca avem conflicte toti cu toti, ceea ce mie nu mi se pare adevarat. Si da, am acum un conflict cu tine (care maine poate sa nici nu mai existe), am niste nelamuriri cu Stefan dar cu restul sunt ok.
Nu acelasi lucru l-as spune insa si despre tine (chit ca evident nici tu nu te certi cu toti userii cinemagiei) si tonul cu care imi vorbesti ma cam deranjeaza (mai ales cand vine usor gratuit).
conflictul a aparut, din ce spunea Jekyll, din cauza remarcelor lui de pe cinematograph. myforum. cu privire la pitbull. Si pitbull a avut cont pe acel forum.
Dar, sincer, e cazul sa ne concentram pe alte subiecte.
Nu e vorba de un repros - ca asta e topicul - ci de niste multumiri pe care ti le-am transmis si pe mess. Thx again! :-*
Pitbull
01 Oct 2009, 17:34
pitbull a avut cont pe acel forum.
Nu, Glo.
Am väzut dejectiile printre oscilatiile ascuns/vizibil/ascuns/vizibil ale administratiei.
ricutza
01 Oct 2009, 17:41
ceea ce vrei tu, ricutza, e un mare topic foarte romanesc in care sa ne dam toti cu parerea. Exact asta evitam!
suntem la curent cu ce s-a intamplat, am analizat care e varianta cea mai buna pentru site si forum si am hotarat ca raspunsul cel mai inteligent lucru pe care il putem face ca sa iesim onorabil este asta: LET'S MOVE ON!
ceea ce i-a scris gloria lui als pe privat ramane privat, ceea ce am scris eu in cafenea e vizibil in cafenea.
vorba lui cinemania: si-apoi ce?!
Sunt total de acord ca acest incident ar fi putut denera intr-o discutie urata daca toti ne-am fi dat cu parerea.
Acum (dupa o serie de mesaje mai mult sau mai putin inutile) sunt in cunostinta de cauza si referitor la ce s-a intamplat si si la pozitia voastra.
Data viitoare insa acest lucru s-ar putea rezolva mult mai simplu cu un subiect in care sa postati un singur mesaj si dupa care sa-l inchideti. Cel putin eu asa cred. Pentru un user ca mine asta ar fi facut diferenta.
Nu mai are nici un rost sa facem ceva acum in sensul asta, dar poate pe viitor se poate reactiona altfel.
Dragomara
01 Oct 2009, 18:25
... dorm io, dorm, da'totuşi cine mi-a şters postarea?! :(
credeam că v-aţi convins cu toţii că io sunt din categoria boului cu idei fixe, adicătelea mai uşor muţi munţii din loc decât îmi schimbi mie o părere. şi traducerea, în caz că nici acum nu s-a priceput: părereile mele-mi aparţin în întregime, încă nu-mi pot permite să fiu părtinitoare, cel puţin nu în viaţa asta, şi nu după 30 de ani.
dacă nici tu nu eşti, dă-mi postarea înapoi, sau cel puţin du-o la "în şuturi", te rog.
Dragomara
01 Oct 2009, 18:30
Data viitoare insa acest lucru s-ar putea rezolva mult mai simplu cu un subiect in care sa postati un singur mesaj si dupa care sa-l inchideti. Cel putin eu asa cred. Pentru un user ca mine asta ar fi facut diferenta.
Nu mai are nici un rost sa facem ceva acum in sensul asta, dar poate pe viitor se poate reactiona altfel.
draga mea, da' greu mai pricepi!! :(
repet: subiectele astea nu au ce căuta aici. nu trebuie să aducem/ aduceţi viaţa personală = PRIVATĂ a NIMĂNUI aici în discuţie.
ultima dată când am verificat site-ul ăsta era despre filme nu despre viaţa mondenă a lui X sau Y! dacă între timp s-a schimbat profilul vă rog anunţaţi-mă ca să plec. thx! :|
Pitbull
01 Oct 2009, 19:20
... dorm io, dorm, da'totuşi cine mi-a şters postarea?! :(
credeam că v-aţi convins cu toţii că io sunt din categoria boului cu idei fixe, adicătelea mai uşor muţi munţii din loc decât îmi schimbi mie o părere. şi traducerea, în caz că nici acum nu s-a priceput: părereile mele-mi aparţin în întregime, încă nu-mi pot permite să fiu părtinitoare, cel puţin nu în viaţa asta, şi nu după 30 de ani.
dacă nici tu nu eşti, dă-mi postarea înapoi, sau cel puţin du-o la "în şuturi", te rog.
Lasä, Drago. Desi just în fond, mesajul täu era formulat prea brutal la adresa lui A.L.S., cu mult peste nivelul de discutie pe care si l-a asumat, pe bunä dreptate, CineMagia. Fii si tu mai îngäduitoare.
Mai spui ca asemeni atitudinea mea "indiferentei cetatenilor germani atunci cand evreii erau batuti pe strada"....
Cineva s-a uitat prea mult la Lista lui Schindler.
Ma lasa rece daca e un user activ, pasiv, inactiv, proactiv sau mai stiu eu cum, nimeni nu castiga nimic daca tu intretii conflictele.
Avem unu' pasiv rau, si ii place la nebunie. :-&
Forum cinematograf nu exista. E un viitor cinefan.
Pitbull
01 Oct 2009, 20:44
Poftim, v-am fäcut topic separat - cä nu puteti sä träiti färä bârfä! Zice unu' o prostie (mä rog, mai foarte multe), îi dä altu' un bobârnack (mä rog, un plici cu degetele), si noi, hai sä ne däm cu presupusu' - chit cä nu e treaba noasträ!
Repet - nu mä încântä acest topic, si l-as încuia cu dragä inimä; dar las decizia asta în seama administratorilor.
Dragomara
01 Oct 2009, 20:50
@pitbull - şi postarea mea?!:-O
later edit
-------------------------------------
mă simt ca în Caragiale, ba să se schimbe, da' să nu se modifice nimic, ba să nu se schimbe, da'să se modifice pe ici pe colo, şi anume prin părţile esenţiale. :(
în altă ordine de idei eu înţelesesem că subiectul e închis. :-/
@Ştefan - dacă-mi dai postarea înapoi promit să nu mai scriu pe forum o săptămână.
Pula mea, am incercat s-o dau cotita, sa fiu finutz cu mareleokimaro da nu merge, n-ai cu cine, e plin de lichide din fosa septica. Dedicatie pentru domnia sa si corul de lingai :
http://www.youtube.com/watch?v=M3tYD2xX94c
Q.E.D.
corinka
01 Oct 2009, 22:12
@ corinka, în primul rând tu eşti cu câte un picior pe ambele maluri, iar în ultima vreme te balansezi mai mult în partea cealaltă.
Da, mai intru si pe alte forumuri, dar nu cu frecventa mai mare decat intru aici, ba din contra! :)
In al doilea rând am folosit o exagerare pentru a adăuga o notă mai pronunţată de retorism spuselor mele.|
Am inteles, dar puteai formula altfel. Din ce ai scris, rezulta ca in afara de pit, illo si drago, restul suntem semianalfabeti. :|
Deleted
02 Oct 2009, 00:11
no, am şi eu o propunere al foarte serioasă:
no, hai să facem obligatorie şi vizibilă vârsta tuturor utilizatorilor, vă rog frumos?!
m-am săturat să-mi pierd timpul cu sugacii.
:!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!!
aici se dezbat chestii serioase - fapte antisociale - şi tu "te râzi"?
nţţţţţ
nţţţţţ
n-am chef de Codul penal tonight :D, nici măcar de ăla de rit nou
na că mă râd şi io!
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
uaaaaaaaaa LOL
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
p.s. da' dacă vorba de o faptă antisocială, n-ar fi mai bine să îl dăm pe mâna unui poliţist?-adj.
paul_aramis
02 Oct 2009, 01:56
îmi daţi voie să dau un citat din Setea?
"Bă" (închei citatul) voi chiar nu aveţi ce face? nu v-a zis omul clar că nu vrea să mai fie răscolit rahatul? ce a făcut e un gest personal, întâmplat în viaţa reală, în afara forumului, fără nici o legătură cu acesta. de ce nu o puteţi lăsa jos, să nu mai măcăne? voi ziceţi de ăia, ei zic de voi! de ce naiba nu puteţi să lăsaşi orgoliile astea de o parte şi să vă vedeţi fiecare de forumul lui (adică ăla unde activează) fără să vă mai amestecaţi în ciorba altora?
jactati
02 Oct 2009, 09:51
redau, mai jos, mailul trimis mie si altor jurnalisti si critici de film, plus regizori, de catre forumistul jactati (care s-a semnat cu nickname si numele real):
Draga Gloria,
M-am gandit mult daca, in calitate de (ex-) forumist Cinemagia, am caderea de a interveni in acest conflict. Am decis ca am acest drept, macar pentru ca suport injuriile adresate lui jactati (nick-ul meu pe forum) in topicul "De pe net adunate" ( http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96173 ). Imi cer scuze celor care nu sunt interesati de subiect si pe care-i rog sa ignore mesajul. Cum insa Gloria a cerut public, cu ceea ce eu numesc ipocrizie, disocierea Cinemagiei de Mihnea Columbeanu, mi se pare ca tot "public" trebuie sa-i raspund. Pe scurt, ce-ti reprosez direct tie Gloria, sunt urmatoarele:
i) graba cu care, in loc sa incerci aplanarea conflictului, ai sarit sa aperi "institutia" si poate pozitia ta, mai ales ca nimeni nu "atacase" Cinemagia, iar "contaminarea" imaginii ei era destul de iluzorie - a amintit de zicala "chelul isi pune singur mana in cap";
Avand in vedere cele de mai sus, atitudinea violenta a "eminentei cenusii" (curat cenusie) a forumului, am rugamintea de a-mi sterge contul de pe forumul Cinemagia. Iar daca exista un singur cuvant care sa descrie situatia acelui forum, cel mai potrivit imi pare a fi: RUSINE. Rusine pe care o resimt si eu atunci cand sunt asociat cu acel forum si acei forumisti.
Un ex-forumist,
jactati
Iata ce intentionez sa raspund:
Draga jactati,
Incep prin a spune ca Alex Leo Serban si-a cerut scuze fata de mine, ieri, pentru implicarea nejustificata a numelui Cinemagia in acest conflict.
Referindu-ma acum la ce-mi reprosezi, sa o luam punctual: Spui ca am "sarit" sa apar institutia in loc sa incerc aplanarea conflictului, cand nimeni nu atacase Cinemagia...
Insa Alex Leo Serban a sugerat, in mailul trimis, ca un angajat al Cinemagia l-a palmuit ("numitul columbeanu mihnea, zis si 'pitbull', ex-regizor, al carui singur loc de munca cunoscut este site-ul cinemagia [...], la un moment dat, atingindu-mi barbia in ceva ce s-a vrut o palma (!)
In plus, acest conflict este strain de Cinemagia si prin faptul ca s-a declansat pe un alt forum, http://cinematograf.myforum.ro/.
Apoi, sustii ca pitbull (Mihnea Columbeanu) spune co-forumistilor pe cine sa latre, pe cine sa pupe si ca el e "dirijorul" forumului...
Mihnea este moderator pe cateva topicuri, asa cum moderatori sunt si alti sapte forumisti de pe Cinemagia.
Mai spui ca asemeni atitudinea mea "indiferentei cetatenilor germani atunci cand evreii erau batuti pe strada"...
...Ajungi, draga jactati, pana intr-acolo incat sa compari un forum alcatuit din oameni pasionati de film cu nazismul...
In virtutea articolului din Regulament care spune:
"Dreptul la anonimat
Nu postati pe forum mesaje cu caracter personal, care lezeaza dreptul la anonimat al membrilor forumului. Nu trimiteti mesaje nesolicitate (spam) prin intermediul mesageriei private. Mesajele private sunt mesaje private: daca vreti sa le faceti publice cereti acordul expeditorului."
da-mi voie sa-ti multumesc ca ai ales sa nu respecti acest drept. Inutil sa spun ca nu mi-ai cerut acordul de a-mi publica e-mail-ul. Imi dau seama ce te-a suparat: distributia catre un public larg. Nu uita insa ca eram pe o lista de distributie a mesajului tau initial. La acel mesaj am raspuns si am explicat de ce nu am trimis replica mea doar catre tine.
Gestul acesta te descalifica profesional in ochii mei si certifica ideea mea initiala ca te intereseaza sa propagi/intretii conflictele (dovada ce urmeaza mesajului tau - sunt convins ca o sa stergeti si aceste urme). Inchei aici orice dialog (pe care l-am dorit civilizat) cu tine si forumul. Nu am ce sa-ti raspund la ultimul mail (usor modificat fata de ce ai propus mai sus). Raspunsurile trebuie sa ti le dai singura. In final suntem fiecare singuri cu propria constiinta. Daca o avem.
Pitbull
02 Oct 2009, 10:00
Daca o avem.
Bingo.
keepwalking
02 Oct 2009, 10:08
pai, draga jactati, daca ai trimis acel email mai multor oameni, practic facandu-l public, nu mai era o chestiune privata, pe care sa o tii ascunsa, nu?
si atunci, de unde supararea asta?
sa inteleg ca protestul tau era public, dar totusi privat?
fa-ma sa inteleg.
daca vrei, desigur.
jactati
02 Oct 2009, 10:27
pai, draga jactati, daca ai trimis acel email mai multor oameni, practic facandu-l public, nu mai era o chestiune privata, pe care sa o tii ascunsa, nu?
si atunci, de unde supararea asta?
fa-ma sa inteleg.
daca vrei, desigur.
as fi preferat ca identitatea mea reala sa ramana accesibila doar "acelui" public pe care l-am ales eu, respectiv destinatarii mesajului initial al gloriei. mentionez ca unele persoane din acea lista deja imi cunosteau numele real. in plus, asa cum bine stii, nu sunt secretos cu identitatea mea. daca tu m-ai abordat cu numele tau real ti-am raspuns de aceeasi maniera. exista totusi persoane in lumea virtuala pe care nu le consider demne de dialog si care se manifesta periculos, uneori la adapostul anonimitatii. pe acesti psiho/sociopati (no offense to anyone in particular) incerc sa-i evit in viata reala si virtuala. se pare insa ca n-am facut alegerea corecta cu acest forum. dar, sa fim intelesi, imi asum numele si faptele.
Pitbull
02 Oct 2009, 10:35
Sau poate privat, dar totusi public.
Constat cu nemultumire cä, nesocotindu-se declaratiile Gloriei, ale lui StefanDo si ale mele, cä Cinemagia nu e implicatä prin nimic în corectia pe care i-am aplicat-o aceluia, singurele legäturi fiind de ordin tehnic si conjunctural (amândoi am postat pe acest forum, el defäima si împrosca cu läturi Cinemagia pe forumul separatist si prin alte locuri, etc.), sickofantii lui continuä sä încerce s-o târascä în noroi - inclusiv prin atitudinea de o nesimtire crasä (dar deloc surprinzätoare) de mai sus, care o jigneste perfid pe Gloria.
Cu acest prilej, lansez un ultim avertisment: LASATI CINEMAGIA IN PACE! Satisfäceti-vä voluptatea mahalalelor räfuindu-vä cu MINE, nu cu ea, cä EU l-am atins pe ipochimen. Si nu pe ACEST FORUM, ci unde vreti - mai ales cä în zonele care-mi sunt sträine am sä vä ignor, dându-vä astfel iluzia cä m-ati läsat "färä replicä".
S-a-nteles?
Alex Leo Serban
02 Oct 2009, 11:11
cita vreme indi-vidul de mai sus se prezinta peste tot k 'mihnea columbeanu de la cinemagia', CINEMAGIA O SA FIE ASOCIATA cu acesta - it's as simple as that!
altfel spus: va fi asociata cu 'argumentul' palmei, 'etosul' de caverna, furia incontrolabila & impotenta intelectuala
@ keepwalking: mesajul trimis unui grup fix pe email este 'public'?! haida-de, asta nu stiam...
este public pt aceia[ - grupul acela fix de oameni -, nicidecum @ large!
emailul lui jactati nu avea ce sa caute reprodus pe cinemagia, in plus cu numele real in clar!
din punctul meu de vedere, este o practica descalificanta - dar o pun pe seama unei inabilitati decit a unei rele-intentii.
deocamdata!
Dragomara
02 Oct 2009, 11:20
Jactati şi ALS au dreptate, cu de altfel i-am şi spus-o, ieri, Gloriei.
oricum, numai cine nu munceşte nu greşeşte.
dp meu dv greşeala majoră e că CineMagia (Stefan) s-a implicat totuşi în scandalul dintre Pitbull şi ALS lăsând totuşi topicul lui nume, cu c/p din ALS, de pe formului celălalt. dacă Ştefan ar fi fost obiectiv
ar fi tb să şteargă, ori să lase neschimbat întreg topicul. toată lumea are dreptul la replică.
în altă ordine de idei eu una m-am cam plictisit de-asta. voi nu?! no, hai să trecem mai departe.
Pitbull
02 Oct 2009, 11:25
Cinemagia nu este implicata NICICUM în acest conflict dintre mine si A.L.S. Prin urmare, e aberant sä i se cearä exprimarea unei pozitii oficiale. Nu e cazul.
Sunt mândru sä mä prezint "Mihnea Columbeanu de la Cinemagia", acolo unde situatia o permite. Când l-am certat, iertat si atins pe A.L.S. nu m-am prezentat - nici cu numele, nici cu provenienta; mä cunostea (sau, mai bine zis, asa credea el... ;) )
Sper cä acum e clar,
(Nu pentru päpuselu' de mai sus, care oricum vede si întelege numai ce vrea el, cum vrea el si când vrea el, ci pentru cititorii rezonabili ai acestui topic - pe care mä arde sä-l închid dar, fiind implicat, las în seama administratorilor aceastä decizie.)
Deci, sä fie clar:
1) Sunt si voi rämâne MIHNEA COLUMBEANU DE LA CINEMAGIA atâta vreme cât Cinemagia va considera cä e cazul.
2) Degeaba încearcä unii sä forteze realitatea - nu toatä lumea e compusä din Yesmenii lor. Cinemagia e neimplicatä în conflict, si asa va rämâne.
3) Mere plus pere dä întotdeauna "fructe" - adicä, o categorie foaaarte generalä! ;)
în altă ordine de idei eu una m-am cam plictisit de-asta. voi nu?! no, hai să trecem mai departe.
Hai. Oricum, s-a spus tot ce era de spus - si mai ales ce nu era de spus. Stefane, Gloria - încuie careva aici?
Alex Leo Serban
02 Oct 2009, 11:26
iata un pdv neastepteptat de rezonabil! (= al dragomarei)
'bravo, imi place' - cum ar spune bucatarul ala de la prima tv :-O
altfel, si noi ne-am plictisit de voi (BIG time!), tocmai de aia ne-am mutat la noi :P
ps apropo de p(r)ostarea de mai sus: intrebarea este dk si cinemagia este 'mindra' de columbeanu mihnea... =))
Dragomara
02 Oct 2009, 11:27
exista totusi persoane in lumea virtuala pe care nu le consider demne de dialog si care se manifesta periculos, uneori la adapostul anonimitatii. pe acesti psiho/sociopati (no offense to anyone in particular) incerc sa-i evit in viata reala si virtuala.
auzi, ca să nu mor proastă, da'cum îi deosebeşti, fratele meu?! :-O :-?
mie una nu mi-a ieşit niciodată, adicătelea până nu i-am cunoscut fizic, şi acum nu mă refer la o bere sau un film, nu am realizat că uneori unii dintre cei mai amabili, concilianţi, respectoşi virtuali aveau de fapt grave probleme psihicie. oare ar trebui să suspectez pe toată lumea, sau ce, şi mai ales cum?! :(
later edit
în opinia mea în fiecare dintre noi există ceva de iubit şi de respectat. nimeni nu e rău pe de-a-ntregul. poate că ar fi cazul să căutăm NUMAI ceea ce ne place la ceilalţi. etc. :">
keepwalking
02 Oct 2009, 11:33
@Alex Leo Serban,
daca jactati a trimis acel email unui grup de oameni si nu unei singure persoane, e de la sine inteles ca nu tinea la confidentialitatea continutului.
pentru ca exista probabilitatea ca macar unul din acea lista sa-l faca public.
nu neaparat pe Cinemagia, ci in alt cerc de oameni.
iar acel cerc de oameni l-ar fi propagat mai departe.
astfel, destinatia lui devenea incontrolabila din punct de vedere al caracterului personal.
Dragomara
02 Oct 2009, 11:38
@Alex Leo Serban,
daca jactati a trimis acel email unui grup de oameni si nu unei singure persoane, e de la sine inteles ca nu tinea la confidentialitatea continutului.
pentru ca exista probabilitatea ca macar unul din acea lista sa-l faca public.
nu neaparat pe Cinemagia, ci in alt cerc de oameni.
iar acel cerc de oameni l-ar fi propagat mai departe.
astfel, destinatia lui devenea incontrolabila din punct de vedere al caracterului personal.
dragule, da'ce logică de fier aI! :-*
no, acum vezi de ce folosesc io bcc-ul?! :P
Alex Leo Serban
02 Oct 2009, 11:40
@ keepwalking: ai un mod suspect de bizar de a intelege confidentialitatea...
dar raspunsul e nu, nu e asa.
continutul unui mesaj se limiteaza la cei carora il trimiti; dk jactati vroia sa-l faca public '@ large', il posta pe cinemagia.
simplu!
keepwalking
02 Oct 2009, 11:41
continutul unui mesaj se limiteaza la cei carora il trimiti; dk jactati vroia sa-l faca public '@ large', il posta pe cinemagia.
simplu!
poate garanta jactati pentru discretia tuturor celor aflati in lista lui?
Pitbull
02 Oct 2009, 11:43
Degeaba, Keepy, n-ai sä-l convingi...
päpuselu' de mai sus, (...) oricum vede si întelege numai ce vrea el, cum vrea el si când vrea el,
(...)
Degeaba încearcä [el] sä forteze realitatea - nu toatä lumea e compusä din Yesmenii [lui].
(...)
Deci, puicä micä, ne-ai convins cä-s putine da' fixe - acum ia un bubon si taci, altfel data viitoare te trag de nas!
(...) s-a spus tot ce era de spus - si mai ales ce nu era de spus. Stefane, Gloria - încuie careva aici?
jactati
02 Oct 2009, 11:45
simplu!
poate garanta jactati pentru discretia tuturor celor aflati in lista lui?
pentru a gloriei cu siguranta nu. de a celorlalti nu am inca motive sa ma indoiesc. oricum, am spus ce aveam de spus. pe cine am lamurit am lamurit. ceilalti nu ma (mai) intereseaza. va rog respectuos sa incheiem aici orice discutie. va multumesc.
Pitbull
02 Oct 2009, 11:47
Cu pläcere.
Nu uita sä-i prezinti Gloriei scuze pentru ofensä (repetatä), da? ...Bravo.
Dragomara
02 Oct 2009, 11:48
no şi acum, cine scrie "Lesson learned" din toată treaba asta?!
no, hai că io tb să fug. :P
Pitbull
02 Oct 2009, 11:51
no şi acum, cine scrie "Lesson learned"
Primul pe listä.
Am descoperit o nouä limitä a slugärniciei, mitocäniei, lasitätii si lipsei de demnitate si responsabilitate.
keepwalking
02 Oct 2009, 11:57
eu voi trage o concluzie trista.
nu agreez gestul lui Mihnea Columbeanu, insa nu pot fi de acord nici cu aversele de insulte aduse acestuia de catre Leo Serban.
La ce trebuia sa se astepte Leo Serban dupa ce l-a facut in toate felurile pe Mihnea Columbeanu?
Injuraturile lui Leo Serban sunt la fel de incalificabile ca si palma lui Columbeanu.
Alex Leo Serban
02 Oct 2009, 11:59
look who's talking dspr slugarnicie! :-O
cel care se da 'prieten' cu regizorii importanti de la noi - care nici nu stiu cine este, iar in cel mai bun caz schimba cu el 2 vorbe, politicosi...
dar omul e intr-o lume a lui, paralela cu realitatea, iar cind se-nfurie k nu e k in capul lui, da cu pumnu - cu demnitate, clar! si 'responsabilitate' =))
@ keepwalking: nu sint 'injuraturi' (cum copy/pastuiesti dupa 'maestrul' tau, pitbull), ci adevaruri stiute de toata lumea, pe care eu am avut curajul sa le spun cu voce tare!
si in scris
dk ar fi avut kwaie & singe-n instalatia numita limbaj, ar fi tbuit sa-mi raspunda cu aceeasi moneda! or, el - precum caveman... :-&
paul_aramis
02 Oct 2009, 12:04
Si dai si lupta. Si lupta si dai. Si famelia mea, care de la '48, ma-ntzeledzi mata, nu se putea ca eu să ramîi fara ...
parafrazându-i pe cei de la Green Day, Wake me up when it ends ...
http://www.youtube.com/watch?v=0A_Hf-bgBaA&annotation_id=annotation_148719&feature=iv
Pitbull
02 Oct 2009, 12:07
La ce trebuia sa se astepte Leo Serban dupa ce l-a facut in toate felurile pe Mihnea Columbeanu?
La fäcut sluj, precum cohorta de papagali.
Well, he was in for a surprise - a descoperit cä toate au o limitä, cä nu i se poate permite chiar orice. Credea cä e în sigurantä, ascuns în spatele computerului, în "virtual", de unde sä poatä insulta si defäima în voie, cu impunitate - nu era constient cä mofturile astea cu "e doar un forum", "e doar pe net", specifice lasilor si lichelelor, nu te exonereazä de räspunderea propriilor fapte si/sau vorbe. A constatat, pe cale concretä, realä, onestä, cä totul se pläteste - aspru si cinstit, nu cu subterfugii muieresti. Prin cuvânt si condei lupti pe tärâmul argumentelor, al ideilor (oricât de conflictuale), dar în fata atacurilor la persoanä si a ofenselor grobiene, ar fi o adeväratä impietate sä mai folosesti nobilul mestesug al discursului; pe alea le abordezi direct, frontal, eficient - FIZIC! Asta meritä unul ca el, nu sä-mi pierd vremea si sä-mi pervertesc retorica lungind pelteaua.
Stii ce l-a ofensat mai mult? Faptul cä n-a fost o palmä, o loviturä propriu-zisä, ca între bärbati, ci doar o usoarä ATINGERE! I-a scos în evidentä fragilitatea, nevolnicia, micimea. I-a arätat cât de vulnerabil e, în lumea REALA, nu într-a iluziilor virtuale si a fantasmagoriilor cu giumbuslucuri verbale.
Wake me up when it ends ...
Right now.
Derbedeul a venit sä facä circ aici, când am spus clar cä e cazul sä se termine tot bâlciul.
Incearcä musai sä implice Cinemagia - care i-a înghitit cu stoicism si demnitate toate bäläcärelile.
Incui topicul. Dacä Gloria sau Stefan îl preferä deschis, o vor face ei.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.