PDA

View Full Version : Ponyo

marcusARCUS
24 Sep 2009, 12:34
Nu Cred ca a vorbit cineva de filmul Ponyo din deschiderea festivalului Kinodiseea.Daca-ti place Miyazaki si ai vazut toate filmele lui,ti-se pare penultimul cel mai prost.Primul e Kiki'S Delivery Service.Voi ce credeti?P.S.:E greu sa fii jurat.

Twinsen
24 Sep 2009, 18:44
Mi Se pare ca tu, ar trebui sa Studiezi sa-scrii intai. :-O

On topic: Ponyo e de departe cel mai slab Miyazaki din ultimii 25 de ani, dar chiar si asa e un film bun pentru copii.

Ilila
29 Sep 2009, 10:39
Varsta caracterelor principale este 5 ani ceea ce sugereaza clar ca este un film pentru copii.
Dar cum sunt fan Miyazaki am urmarit aceasta animatie cu placere.

marcusARCUS
02 Oct 2009, 12:40
Mi Se pare ca tu, ar trebui sa Studiezi sa-scrii intai. :-O

On topic: Ponyo e de departe cel mai slab Miyazaki din ultimii 25 de ani, dar chiar si asa e un film bun pentru copii.
Pai da e cel mai slab din ultimii 25 de ani.Si io cum sa studiez daca am ** ani.Ghici cati ani am?:P

Shuyin
21 Dec 2009, 15:16
Mie mi se pare atat ca structura, dpdv stilistic si din orice alt pdv vrei tu, la fel ca celelalte filme ale lui Miyazaki. Difera doar subiectul abordat, in rest e Miyazaki pur.

Nu vad de ce ar fi cel mai slab, decat daca nu'ti place subiectul/povestea. Si chiar si'asa, Spirited Away sau My Neighbor Totoro sunt adresate in principal tot copiiilor, nepuncatand la capitolul seriozitate/maturitate (exceptie facand poate Princess Mononoke, ce abordeaza teme mai sensibile de genul man vs nature, fiind cel mai serios film al sau).