PDA

View Full Version : Histoire(s) du cinema......

Lelouche
14 Sep 2009, 15:23
A vazut cineva in intregime Histoire(s)? Pareri,opinii..........!!!
Are cineva idee de unde poate fi procurat................poate vreun torrent,ceva.

Ce nu poate fi spus pe forum,am rugamintea de a-mi fi transmis pe mail :
lelouche76@gmail.com

Multumesc.

illotempore2002
14 Sep 2009, 15:41
Am eu dvd-urile. Sa stii ca avem topic dedicat lui Godard, in sectiunea Iconoclast.
Mergi acolo si vorbeste. daca esti din Buc si esti de treaba iti pot imprumuta Histoires-urile.

Nobody777
14 Sep 2009, 18:08
http://btjunkie.org/search?q=Histoire+s++du+cinema

Lelouche
14 Sep 2009, 22:41
Multumesc illotempore2002 macar pentru intentie si sugestii. M-am temut ca pe sectiunea indicata de tine (Iconoclast; unde am si intrat de altfel si am citit una si alta), sa nu fie prea multe discutii astfel incit intrebarea mea sa nu-si gasesca ecou.Dar multumesc pentru indrumari.Si da,sunt din Bucuresti.
Multumesc Nobody777,apreciez receptivitatea si promtitudinea ta.Se vede ca stii sa ajuti oamenii intr-un mod extrem de obiectiv.Multumesc.

Lelouche
17 Sep 2009, 09:58
Illotempore2002, sincer iti spun ca par a fi un tip de treaba si sunt si din Bucuresti.Cind iti face placere si poti,ti-as ramine dator cu cele 3 dvd-uri de Histoire(s) du cinema.

Iti multumesc anticipat.

illotempore2002
17 Sep 2009, 10:07
Nu ai reusit sa le downloadezi de la linkurile cu pricina date mai sus?
Daca nu, vbim pe mail sau pm.

Lelouche
17 Sep 2009, 10:19
Linkurile nu includ versiunea finala si definitiva,si sincer as prefera totusi,daca se poate si nu indraznesc prea mult, versiunea pe dvd-uri a Histoire(s).

lelouche76@gmail.com