View Full Version : Comedia care v-a placut cel mai mult !
As vrea sa im ziceti niste comedi foarte bune...Pentru ca nu mai stiu la ce sa ma uit..Pentru ca majoritatea le gasesc foarte greu pe net!...:)
Multumesc !:)
Nu mai pot! Efectiv nu mai rezist!
v-a plăcut
paul_aramis
02 Sep 2009, 17:49
facem pariu că contul didy97 e clona unui alt user deja înregistrat?
Nu ma risc, parca si eu vad o oarecare asemanare intre scrisul ei si al unui user nu de mult inregistrat.:)
paul_aramis
02 Sep 2009, 17:54
lăsaţi scrisul (deşi la ăi doişpzece ani pe care îi are e o ruşine să scrii aşa) mie poza îmi spune ceva :P
Io am acceptat-o si-n lista de prieteni. Bine, eu nu cred c-am dat reject cuiva. :D
Paul, mie poza-mi spune ca si-a facut-o cu mana ei. B-)
Midnite
03 Sep 2009, 14:35
As vrea sa im ziceti niste comedi foarte bune...Pentru ca nu mai stiu la ce sa ma uit..
Spune-ne si-o perioada, pentru care ai dorii cateva comedii bune. Ex. 2006-2008, sau eu stiu, si si genul comediilor (romantice, cu adolescenti, horror, etc), pentru ca ai spus acolo ca nu stii la care sa te mai uiti. Nu vreau sa-ti dau o lista ca mai apoi sa-mi spui ca le-ai vazut.
@others:
pune omul o intrebare si voi sariti cu spamatul, total aiurea pe langa topic, si niciunul n-a contribuit cu nimic.
paul_aramis
03 Sep 2009, 14:49
As vrea sa im ziceti niste comedi foarte bune...Pentru ca nu mai stiu la ce sa ma uit.. Spune-ne si-o perioada, pentru care ai dorii cateva comedii bune. Ex. 2006-2008, sau eu stiu, si si genul comediilor (romantice, cu adolescenti, horror, etc), pentru ca ai spus acolo ca nu stii la care sa te mai uiti. Nu vreau sa-ti dau o lista ca mai apoi sa-mi spui ca le-ai vazut.
@others:
pune omul o intrebare si voi sariti cu spamatul, total aiurea pe langa topic, si niciunul n-a contribuit cu nimic.
ai găsit singur răspunsul de ce sărim. oricum, mai corect era să spui copilu' .
Pai .. seria Home Alone : )
ricutza
21 Sep 2009, 11:02
pe vremea dinozaurilor acest topic se numea "Comedii serioase, nu gluma". E una dintre putinele formulari de titluri de subiect care chiar mi-a ramas in cap.:P
blackswan
21 Sep 2009, 14:36
pe vremea dinozaurilor acest topic se numea "Comedii serioase, nu gluma". E una dintre putinele formulari de titluri de subiect care chiar mi-a ramas in cap.:P
thanks B-) o sa arunc un ochi pe acolo :D
"A Fish Called Wanda", "Being John Malkovich" si "Vizontele".
ricutza
23 Sep 2009, 12:10
"A Fish Called Wanda", "Being John Malkovich" si "Vizontele".
nu m-as fi gandit vreodata sa consider Being John Malkovich o comedie. Asta neinsemnand ca as sti unde as putea s-al clasific.
Nu ma risc, parca si eu vad o oarecare asemanare intre scrisul ei si al unui user nu de mult inregistrat.:)
=)) =)) =)) :)) =)) :)) =)) lmao!!!! =)) =)) rofl !!!! replica asta e prea tare!!!!!!!=))
Floydman
23 Sep 2009, 14:40
Petrecerea
Chambord
23 Sep 2009, 15:23
cele mai betoane comedi la care mam ras de picam pe jos si care era cele mai haioase
deci BD la munte, BD la mare, Jandarmu la munte, Jandarmu la mare, BD in avion, BD in tren, BD si egztratereshtrii, Jandarmu se intoarce 2, Razbunarea jandarmului ... si care mai era ? nu mai shtiu akuma :-/ ma doare putzin kapu vam pupat pa pa mai vb mai tarziu
illotempore2002
23 Sep 2009, 15:43
Chambord, nu plecaaaaaaaa, mai stai cu noiiiii :(( si mie mi-e rau, imi vine sa borasc....
jactati
23 Sep 2009, 15:48
@chambord: io mam prins ca tu ai scris la misto. tu nu esti asa. esti un aristocrat dintrun castel din franta. atentie insa la discriminarea minorilor pe forum. alte lucruri care te pot lovi aleator:bakhtin, bakunin, trotski, nu neaparat in aceasta ordine. dar finca tu esti fan godard no sati pese. poate adjectivul pronominal politienesc sa te doara un pic da trece cu mirabela. wow, ce bine e fara reguli. =))
illotempore2002
23 Sep 2009, 16:18
Jactati,
what's wrong with you, man?
:-/
O intrebare cat se poate de sincera.
Disciple
23 Sep 2009, 19:11
Burn After Reading - recomandare din tot corasonul.:D
Jactati ce ai fumat?:))
illotempore2002
23 Sep 2009, 19:13
Nu a fumat nimic, asa e el :D
Daca vreti, pot defini ce inseamna "asa", doar sa-mi spunetzi.
Disciple
23 Sep 2009, 19:15
Pai daca tot ai initiativa nu ar fi recomandat sa o lasi balta...:D
illotempore2002
23 Sep 2009, 19:16
Stai sa vedem ce zice si opinia publica.....nu de alta, dar nu ar fi prea nice ce-as avea de zis.....
Disciple
23 Sep 2009, 19:20
Ati auzit,bai opinia publica?
Sesizati-va mai repede!:D
Avalhon
03 Oct 2009, 11:31
Petrecerea
O, da, subscriu. :)
marius_em
03 Oct 2009, 23:39
De anul asta, mie mi-a placut foarte mult "In the loop". E o satira politica din UK foarte "enternaining".
Rapture
04 Oct 2009, 00:18
The Hangover.
Lili1982
24 Oct 2009, 19:50
The Hangover.
A fost mortala... dar Death at a Funeral ramane comedia mea preferata :D ! E de nota 10...
marcusARCUS
24 Oct 2009, 21:42
1).The Hangover
2).Zombieland
3).Tropic Thunder
4).Tenacious D:The Pick Of Destiny
5).Borat
The Big Lebowski, one of the best comedies ever (desi nu cred ca ar fi totusi pe placul domnisoarei care a deschis topicul), In Bruges, Shaun of the Dead, Clay Pigeons etc.
In Bruges e atat de serios ca nu e comedie de loc.
mai putin seriose :
Dr Strangelove
Prizzi's honour
Annie Hall
Life of Brian
Mash
Forrest Gump
StefanDo
27 Oct 2009, 16:17
la scena cu "karata" aplicata piticului am lesinat... :D
In Bruges e atat de serios ca nu e comedie de loc.
De serios poate ca e serios, dar de ris am ris cu lacrimi, asa ca nu stiu ce sa zic, o fi drama, o fi comedie....:-?
Un film poate avea un numar limitat de scene care sa te faca sa razi dar asta nu il face sa fie o comedie. Imi vine acum in minte JCVD unde e si o scena de gen "karata" si inca altele in care am ras dar nu il pot trece la comedii.
Poate nu am eu destul simt al umorului desi imi aduc aminte ca la Lock stock and two smoking barrels radeam de sa cad pe jos iar in jurul meu lumea era serioasa si chiar deranjata de rasetele mele.
marius_em
28 Oct 2009, 13:10
Orice are pitici e ori comedie ori horror... Nu exista cale de mijloc.
Zatoichi
28 Oct 2009, 14:01
Pisica neagra,pisica alba a lui Kusturica,comedia care mi-a placut cel mai mult.
senna350
01 Nov 2009, 15:18
O scrisoare pierduta, versiunea Vasile Birlic. sunt constient ca nu-i film, dar....
anuska21
01 Nov 2009, 18:42
in general la genul comedie imi plac parodiile si ultima comedie a fost DANCE FLICK:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
marcusARCUS
02 Nov 2009, 12:31
Dance Flick e unul dintre cele mai proaste filme din seria Scary Movie.
Disciple
14 Nov 2009, 18:13
"Liar,Liar" din 1997 cu un Jim Carrey castigator al Globului de Aur.
Filmul amesteca hohotele sufocante de ras cu niste faze sentimentale ce iti rup inima.
"Big" din 1988(sau 84') cu un Tom Hanks nominalizat la Oscar pentru acest rol.
Filmul se concentreaza asupra alegerilor inocente.Excelent!
Mai sunt,dar nu imi vin in minte momentan.:D
cremaxx
30 Nov 2009, 16:56
Nothing to Lose
O superba comedie plina de actiune reala,un film care nu merita ratat.Oricand sunt dispus sa-l ravad cu placere.Asta inseamna FILM.
Nothing to Lose
O superba comedie plina de actiune reala,un film care nu merita ratat.Oricand sunt dispus sa-l ravad cu placere.Asta inseamna FILM.
Ar trebui pus in dictionar in dreptul cuvintului FILM atunci, sa stie oricine ce inseamna cu adevarat notiunea FILM.:-bd
Andreeaaa
30 Nov 2009, 18:57
ON :How High ..
OFF : O sa revin mai tarziu cu un edit :) .
cremaxx
30 Nov 2009, 19:16
Nothing to Lose
Ar trebui pus in dictionar in dreptul cuvintului FILM atunci, sa stie oricine ce inseamna cu adevarat notiunea FILM.:-bd
Nu este pus inca?Pacat....de tine.
Multumesc ..Celor care au avut buna vointa sa imi zica niste comedi ..
Si le multumesc si celor care sunt aici doar sa critice..
Ei care se cred "maturi" :))
Asa si am 12 ani dar poate am mai multa minte de cat cei care se simt :| :) ;) :D
Multumesc din nou :)
marius_em
30 Nov 2009, 21:38
Multumesc ..Celor care au avut buna vointa sa imi zica niste comedi ..
Si le multumesc si celor care sunt aici doar sa critice..
Ei care se cred "maturi" :))
Asa si am 12 ani dar poate am mai multa minte de cat cei care se simt :| :) ;) :D
Multumesc din nou :)
Didy97, la varsta ta nu ar trebui sa te superi pe cei de 20-30 de ani care te iau peste picior. Este o reactie normala. Si tu cand vei fi mai mare vei uri adolescentii vremii tale, si ei te vor ignora si te vor considera idiot. Asa se invarte lumea.
Ce ar trebui sa te sperie, dar sa te sprerie de moarte, sunt barbatii de 20-30 de ani care sunt draguti cu tine pe net. Vorbesc foarte serios.
Orice barbat peste 20 de ani, asa cum sunt eu, care e dregut cu tine, asa cum sunt eu, si iti da sfaturi "binevoitoare", asa cum iti dau eu. OK?
halebardul
30 Nov 2009, 22:29
Mersi de debanare, dar nu pot intra pe un forum unde de 3 luni troneaza un titlu de topic cu greseli de ortografie si nu deranjeaza pe nimeni. In 2 secunde onor moderatorii ar putea corecta. Si fiind vorba de genul meu preferat, comediile, ma deranjeaza.
Didy97 - ai dreptate, ai 12 ani si poate ai etc... ce spui tu acolo.
Se scrie "comedii" cu doi i (salutari Deleted) si "v-a placut", nu te supara, probabil esti clasa a 5-a, a 6-a sau la inceput de a 7-a. Si stim cum merge invatamantul in ziua de azi.
Andreeaaa - La Multi Ani!
Halebardul, voi corecta titlul topicului. Ai dreptate sa fii nemultumit.
Dar are rost sa tinem lectii de gramatica pe forum, in conditiile in care tu ai in mesajul tau mai multe greseli?
- O cacofonie - "de debanare" pe care o puteai usor evita cu "pentru debanare"?
- ai uitat un "de" si niste ghilimele in, citez, Se scrie "comedii" cu doi de "i".
- plus, n-am inteles nimic din "In 2 secunde onor moderatorii"
corinka
02 Dec 2009, 00:03
- ai uitat un "de" si niste ghilimele in, citez, Se scrie "comedii" cu doi de "i".
Corect este cu doi "i", nu cu doi de "i". :P
Cum e corect: doua de comedii sau doua comedii?
Ancient
16 Dec 2009, 11:47
in general comediile cu Martin Lawrence ,cu toate ca cu cele noi o cam da in bara .
Vdcnsrg
17 Dec 2009, 08:56
The 40 year old virgin
Clasice: The Party (Peter Sellers), Petrecerea burlacilor (Tom Hanks) si capodopera "Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb" (Peter Sellers/STanley Kubrick).
Noi: Little Miss Sunshine si The Hangover (Marea Mahmureala).
Cum e corect: doua de comedii sau doua comedii?
Tare, dar taaare rău te mai înşeli, corinka. Corect este şi cu de şi fără de. Vorbim de LITERĂ şi nu de CUVÂNT. Ce spui tu era valabil odată. Acum, NU MAI ESTE. Citeşte mai nou ce spune Academia.
P.S. Dacă vorbim de corectitudine pură, musai trebuie să scrii cu diacritice.
Mai, da cata patima p-aciulea! Usurel......
Stand Up Comedy a lu Chris Rock!
Gerrard831
12 Feb 2010, 16:51
Road Trip Beer Pong.
Pe toti cei care ati postat mesaje pana acum in acest topic va intreb ceva:aveti idee ce inseamna un film sau un actor de comedie???Nu cred!!!!
omudindulap
03 Apr 2010, 00:00
Lumineaza-ne !
Tom-master
03 Apr 2010, 12:15
In general stand-up`urile cu Eddie Griffin like dysfunctional family, vodoo child, Chris Rock ( never scared , bigger & blacker etc ) The Original Kings Of Comedy :x , I think i love my wife comedie cu un strop de morala sau psihologie daca vreti, pana la comedii clasice cum ar fi Dumb & Dumber, Just Friends, American Pie, Roadtrip si multe multe altele.Si parodiile au haz`ul lor :) Soth central L.A., scarry movie, epic movie, date movie.Let`s go to prison alta comedie spumoasa ;)), soul men , LIFE, filmele lui adam sandler... :) toate mi`au placut. ;))
tom -master,ai gusturi cam indoielnice!mai incearca!si daca tot vrei ca cineva sa-si spuna parerea despre ideea ta,cel putin exprimata-te inteligibil!ca,eu n-am inteles mai nimic ,din ce ai vrut sa ne transmiti!!!!
moltisanti88
07 Apr 2010, 23:39
Nu stiu daca s-a mai mentionat Bad Santa, dar e un film excelent de comedie.
omudindulap
08 Apr 2010, 00:34
Ultima comedie pe care am vazut-o este The Invention of Lying. Recomand.
Ar mai fi si Happy Accidents (2000), de asemenea foarte bun.
(cred ca mesajul asta era mai potrivit la Recomandari comedie, dar cum nu am gasit un asemenea topic, il las aici)
Chiar nush la cate am vazut...Mi - a placut extrem de mult Eurotrip,toata seria American pie...si multe altele
"Eurotrip" & "Wedding Crashers", iar mai recent "The hangover"
Ammelie
08 Apr 2010, 16:46
IMdB cica si Crash e comedie, asa ca nici nu stiu ce sa mai zic... O comedie care isi propune sa fie in primul rand comedie si care mi-a placut ar fi Anger Management sau Bedazzled, primele care imi vin in minte acum.
marllenn
08 Apr 2010, 16:51
desi sunt filme foarte vechi mie mi-au placut foarte mult: The money pit & blind date
http://www.youtube.com/watch?v=b5BKX3QCjk0
Medicate
13 Apr 2010, 09:58
Money Talks : best ever !
costyn162
13 Apr 2010, 16:58
Haideti sa nu uitam totusi sa amintim Home alone 1,2,3 si 4, daca incaz nu s-a amintit pana acum. Eu unul rad si am o dispozitie foarte buna de fiecare data cand vizionez aceasta serie. Alte comedii: seria American Pie, Eurotrip, American High School,etc.
pai din 2010 e Cop Out :D
robbiex2
16 Apr 2010, 22:52
The Girl Next Door B-)
"TOMCATS" e cea mai tare comedie vazuta de mn :D am ras cu lacrimi :)) =))
Animalutz10
18 Apr 2010, 18:19
Nea Marin Miliardar!Ce mai stiau romanii sa faca comedii acum 30 de ani...O si sa nu uitam de seria Home Alone , am ras cu lacrimi cred ca daca nu ma apuca tusea atunci muream!
NaTyLuTz
19 Apr 2010, 07:53
Poi - Click - Plangi si razi in acelasi timp ( Adam Sandler 2006)
The Hangover - Razi de mori (
Pai .. seria Home Alone : )
Superba seria primele 2 parti au fost cele mai bune !
Tropic Thunder-ul lui Stiller.
Groundhog day-excelenta comedie
RomaniaMare
22 Apr 2010, 02:57
The Hangover !!!
GianLuca
22 Apr 2010, 12:57
the hangoover de departe e cel mai tare!!
Gerrard831
22 Apr 2010, 20:28
How High cel mai tare.
bogdi_07_yo
24 Apr 2010, 21:41
Tantalaul si gogomanul (Dumb & Dumber)
Nu ma mai puteam opri din ras
RomaniaMare
24 Apr 2010, 22:52
The Hangover,Couples Retreat,Made of Honor..
robbiex2
06 May 2010, 14:48
The Hangover, Bachelor party Vegas, Bad boys B-)
La the hangover am ras rau de tot,seria American pie este destul de tare,pacat ca nu au mai continuat cu actorii din primele 3 filmele.
cristinel89
07 May 2010, 09:45
Big Stan:)
robbiex2
09 May 2010, 01:05
La the hangover am ras rau de tot,seria American pie este destul de tare,pacat ca nu au mai continuat cu actorii din primele 3 filmele.pacat ca au continuat dupa partea a 3-a. ar fi fixed :D
horney1
09 May 2010, 13:12
The Big Lebowski :D
iondindeal
13 May 2010, 22:50
Hot Shots! Part Deux ; Black Cat White Cat
veronica210
13 May 2010, 22:57
Black Cat White Cat:D B-)
The Hangover,Couples Retreat,Made of Honor..
Couples Retreat,Made of Honor...cum ai putut rade la duzinele astea ?:)) ..:|
digeo90
14 May 2010, 20:31
Taxi, cu siguranta
marllenn
05 Jun 2010, 17:36
Cel mai mult mi-a placut money pit faza cu cada si blind date
CoCo_XPS
05 Jun 2010, 22:21
o comedie faina e "Another Gay Movie" sau "Boat Trip"
Adelheide
06 Jun 2010, 15:23
The Simpsons MovieB-)
-sebastian-
07 Jun 2010, 08:51
Kangaroo Jack , Leap Year ,Bride Wars ,Meet The Parents,Relative Chaos ...si ar mai fi cateva dar acestea sunt cele mai bune vazut de mine
The Full Monty! Pacat ca nu s-a facut in Ro, s-ar fi potrivit ca subiect. Someri care incearca sa faca stiptease...
marius93
13 Jun 2010, 16:58
Dumb and Dumber, The Mask, Home alone 1 si 2, Meet the Parents, Meet the Fockers =)) =)) =))
Black Cat White Cat:D B-)
Da! Foarte bună comedia. Are nerv. Nu pot uita nici acum scena când se ştergea cu raţa sau gâsca... Tare bun, bun rău =)) =)) =))
P.S. Vreau să văd o comedie la fel de bună. Aştept sugestii.
CoCo_XPS
21 Jun 2010, 16:56
American Pie-urile....
spriamarierose18
21 Jun 2010, 23:25
Taxi 1, 2 ,3 4, care au intrecut Jandarmul
Home Alone 4
Cum sa furi un milion
Denis pericol public
Zeii au inebunit...
Dadaca
Pantera Roz cu Peter Selers
Academia de politie 1
Oscar cu Louis de Funes
:)) :)) :))
andreyuzzu
11 Oct 2010, 13:20
Seria Chaplin
The Big Lewboski
Black cat white cat
What about Bob
Monty Python and the holy grail
Ace Ventura.
klaudya_e
11 Oct 2010, 14:29
Grumpy Old Men (1993)
Everything Is Illuminated (2005) - comedie / drama
Burn After Reading (2008) - comedie / drama
Alfie (2004) comedie / drama
O Brother, Where Art Thou? (2001) - Comedy | Adventure
NightChild
14 Oct 2010, 14:14
The Hangover - am ras cu lacrimi la filmu asta
sweetintoxication
14 Oct 2010, 18:52
The proposal
Bruce almighty
The hangover
The ugly truth
Death at a funeral (primul)
Daca e vorba de comedie, ma uit la serialul The 3rd Rock from the Sun. :)) In general mi-au placut Bananas (de Woody Allen), Idiocracy, pentru modul in care ironizeaza oamenii, The Marathon Family (titlu original: Maratonci trci pocasni krug) am ras cu lacrimi :)) si Gadjo Dilo
Blondie
18 Oct 2010, 11:42
Some Like It Hot (1959), Airplane! (1980), The Naked Gun(toate partile), Hot Shots(ambele), The Whole Nine Yards (2000), The Whole Ten Yards (2004), Red (2010), The Benny Hill Show.....cateva care mi-au venit in minte.
andreiu7z
20 Oct 2010, 09:59
Nu sunt fan al genului, insa pot spune ca mi-au placut, cat de cat, The Pink Panther (2006), Year One, Mr. Bean's Holliday. etc.
c.ghevara
20 Oct 2010, 10:33
"Monty Python and the Holy Grail", "Life of Brian", "Snatch", "Bean"...
What's Up, Doc? (1972)
The Gods Must Be Crazy (1980) si II (1989)
Anger Management (2003) (Jack Nicholson is delicious)
As Good as It Gets (1997)
psihologu
21 Jan 2011, 12:13
The Hangover
andreyuzzu
25 Jan 2011, 20:13
The Dude Lebowski e peste toate comediile pe care le-am vazut.
mvpsebi
25 Jan 2011, 20:19
Dr. Strangelove
sergiuseling
25 Jan 2011, 20:50
Eu aleg Heathers.
Deși și This is Spinal Tap e genială, dar dacă ar fi să aleg una singură în momentul de față nu mă pot gândi la o comedie la care am râs mai mult decât la Heathers.
bogdi_07_yo
27 Jan 2011, 16:21
Dumd & Dumber (1994)
Din categoria aceasta sunt foarte multe filme care mi-au placut enorm si din aceasta ar fi filmele cu Bud Spencer si Terence Hill: Banana Joe, seria Extralarge, Miami Supercops, Piedone l'africano, I due superpiedi quasi piatti etc; filmele cu Louis de Funes: seria filmelor Jandarmii, Le Grand Restaurant, Hibernatus, Fantomas; Stan si Bran...... La aceste filme de fiecare cand ma uit nu pot sa nu rad cu lacrimi, sunt favoritele mele...:).
marcusARCUS
20 Feb 2011, 16:36
The Hangover - am ras cu lacrimi la filmu asta
Subscriu
Iamsaved
06 Mar 2011, 11:20
Liar,Liar rad la filmul ala de fiecare data cand ma uit:)
legolas05
07 Mar 2011, 14:54
The Hangover
Mr Bones 2: Back from the Past
Pisica alba, pisica neagra (http://www.imdb.com/title/tt0118843/) :D
Unterhaltung
21 Mar 2011, 01:19
Comedia se gusta, ca horror-ul, dupa posibilitati (citeste "disponibilitati"). La mult-vestitul The Hangover, care nu stiu cat de mult va fi apreciat si peste ... de ani, nu am zâmbit (nu râs) decat de doua ori. In schimb, si acum, la Some Like It Hot, ma bufneste rasul la replicile lui Lemmon ca Daphne.
Osgood Fielding the 3rd: "I'm Osgood Fielding the Third."
Daphne: "I'm Cinderella the Second."
Osgood Fielding the 3rd: "It certainly is delightful having young blood around here."
Daphne: "Personally, I'm type O."
(la plaja) "Do come. It'll be such fun. And bring your yacht." :))
Grozava comedie. Am verificat asta de curand, cu un public, a carui medie de varsta nu depasea 18 ani. S-a ras cu lacrimi. La un film vechi de 52 de ani?
FlorinMovieFreak
21 Mar 2011, 10:07
Hmm .. cre'ca ar trebuit s-o luam pe generatii :)
The Party (1968)
After Hours (1985)
Groundhog Day (1993)
Liar Liar (1997)
The Hangover (2009)
E greu sa alegi doar una singura ..
NightChild
21 Mar 2011, 12:33
The Hangover, Due Date
Sorin87
14 May 2011, 14:45
Incearca Witless Protection, eu l-am vazut si am ras de numa poate iti place si tie;)
Maratonci trce pocasni krug (The Marathon Family) (1982) -- http://www.imdb.com/title/tt0084302/
The Trouble with Harry (1955) -- http://www.imdb.com/title/tt0048750/
Idiocracy (2006) -- http://www.imdb.com/title/tt0387808/
Slither (2006) -- http://www.imdb.com/title/tt0439815/
Paul (2011) -- http://www.imdb.com/title/tt1092026/
You, Me and Dupree (2006) -- http://www.imdb.com/title/tt0463034/
Be Cool (2005) -- http://www.imdb.com/title/tt0377471/
Tucker & Dale vs Evil (2010) -- http://www.imdb.com/title/tt1465522/ (o comedie mai ciudata, dar merita, daca ai stomac :)) )
How Do You Know (2010) -- http://www.imdb.com/title/tt1341188/
Maratonci trce pocasni krug ( The Marathon Family) (1982) -- http://www.imdb.com/title/tt0084302/
Gebeleizis
12 Jun 2011, 03:26
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Unterhaltung
12 Jun 2011, 12:01
Some Like It Hot. Indiscutabil. Am probat-o si la public de 50 de ani, si la cel de 15 ani. S-a ras cu lacrimi. Asta da, comedie valabila !
costyn162
13 Jun 2011, 08:39
The hangover, categoric......insa daca vreti buna dispozitie, va recomand serialul "Friends"(absolut genial)
Namaste
13 Jun 2011, 10:18
Love Actually (2003) (http://www.cinemagia.ro/filme/love-actually-pur-si-simplu-dragoste-4879/)
Childlike-Empress
13 Jun 2011, 18:26
Recomandati-mi si mie filme de comedie bune, si nu dalea la care razi de 2-3 ori, apoi plangi.
Sincer... singurul lucru la care stiu ca oricine ar rade non-stop este ceva de Geroge Carlin. Nu sunt filme, e stand-up comedy. Dar individul este foarte inteligent si foarte, foarte comic. Sau ma rog, a fost (may he rest in peace). Iti recomand in primul rand "You Are All Diseased", apoi "Back in Town" si oricare dintre: "It's Bad for Ya", "Complaints and Grievances" si "Life is Worth Losing".
Stiu ca probabil nu vroiai recomandari de stand-up comedy, dar nu ma pot abtine; toate spectacolele lui sunt epice =))
Tom-master
12 Jul 2011, 13:28
tom -master,ai gusturi cam indoielnice!mai incearca!si daca tot vrei ca cineva sa-si spuna parerea despre ideea ta,cel putin exprimata-te inteligibil!ca,eu n-am inteles mai nimic ,din ce ai vrut sa ne transmiti!!!!
daca n`ai inteles e problema ta si de incercat incearca tu la loto :)
shagrath
20 Jul 2011, 00:18
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Subscriu!
kakapiciu
20 Jul 2011, 23:48
Ace Ventura: Pet detective(1994) si Ace Ventura: When Nature Calls(1995)
evident ca borat
E greu de ales cea mai cea comedie. Probabil ca Some like it hot fiindca este clasica si va ramne mult timp.
Urmeaza cele cu Charlie Chaplin (City Lights,The Gold Rush,The dictator,The Kid) si Buster Keaton (The General, Sherlock Jr. , The cameraman + multe altele mai micute)
Romanesti: Nea Marin miliardar, B.D.-urile iar mai recente mi-au placut foarte mult Kung Fu Panda, Wo ist Fred.
...si It's a mad mad mad mad world merita vazut :)
Warriorboy4
02 Aug 2011, 21:01
Liar Liar (1997)
The Hangover (2009)
American Pie 1,2
NightChild
12 Aug 2011, 14:44
Just Visiting (2001) :))
Nikolle007
08 Jan 2012, 19:43
Pentru mine cel mai comic film e defapt un serial, ''The Nanny'' din 1996 mi se pare, insa fiecare episod e de sine statator, deci are inteles, chiar daca episoadele anteioare nu sunt vazute.
''The Nanny'' are tot ce ii trebuie pentru a starni rasul ,dar si aprecierea spectatorilor.
http://www.proprofs.com/quiz-school/upload/yuiupload/727141428.jpg
matew10
11 Jan 2012, 12:32
"Me, Myself & Irene"
"Liar, Liar",
"Blind Date" cu Bruce Willis si Kim Besinger ,
" High Spirits" Cu Steve Guttember si Daryl Hannah,
"Pach Addams",
" Miss Congeniality".
Nici nu mai sti de unde sa alegi. Toate sunt niste comedii bine realizate. Momente hazoase de neuitat.:D
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.