View Full Version : Intrebari si raspunsuri
dulsheacadea
31 Aug 2009, 18:34
Ma scuzati,dar tocmai mi-am fakut cont si nu prea stiu chestile de pe acest site!Eu nu am postat asta pt. mn , ci pentru cei care sunt pusi in aceeasi situatie ca si mine.
Ca sa incep,ar putea cn sa imi spuna daca nu apare un film pe site,eu pot sa dau o sugestie sau asa ceva ca sal puna?
Va multumesc pt. intelegere!
Pitbull
31 Aug 2009, 18:39
Da, se poate.
paul_aramis
31 Aug 2009, 19:40
dulsheacadea, înţelegem că eşti nouă p-aici, dar ăsta nu twitter. încearcă să scrii, nu să stenografiezi.
Pitbull
31 Aug 2009, 19:43
eşti nouă p-aici
Mai stii...? ;) >:)
paul_aramis
31 Aug 2009, 19:44
eşti nouă p-aici Mai stii...? ;) >:)
asta aşa-i, dar să îi acordăm prezumpţia de nevinovăţie
dulsheacadea
01 Sep 2009, 09:26
Ce?
Cinemania
01 Sep 2009, 11:00
http://www.youtube.com/watch?v=A8H2klXyhRs
paul_aramis
01 Sep 2009, 12:37
Ce?
din ce dicţionar al limbii române ai scos fakut, cn, mn? din ăla de cuvinte viitoare?
dulsheacadea
01 Sep 2009, 15:54
Eu scriu cum vreau.Si te rog sa nu mai scri aici nimic daca vrei numai sa barfesti bine?
Restul,ne putem intoarce la subiect?
paul_aramis
01 Sep 2009, 16:14
şi eu te rog să nu mai scrii nimic dacă vrei doar să poceşti limba română.
dulsheacadea
01 Sep 2009, 16:40
Nu ma intereseaza ce crezi tu si team rugat sa nu mai scri aici,caci deviezi subiectul cu lucruri care nu apartin de el.
corinka
01 Sep 2009, 17:23
Dulsheacadea, Paul e baiat de treaba, nu se indeletniceste cu barfitul. Ideea e ca nu toti suntem obisnuiti cu prescurtarile si risti ca unii forumisti sa nu te inteleaga.
Sper sa nu te supere interventia mea. :)
Anxious_Schizoid
01 Sep 2009, 17:32
Că fiu în spiritul topicului, de ce nu-mi apare avatarul? M-am gândit să-mi pun şi eu unul zilele astea, l-am uploadat şi nimic. Sau doar la mine nu se vede şi ar trebui să şterg fişierele cookie?
Gata, It's Alive.
paul_aramis
01 Sep 2009, 18:41
corinka, sunt mic, rău ş-al dracului. :P ştii, tu, ăla de respira greu.
în privinţa subiectului, n-am cum să-l deviez, că nici nu a fost definit. deocamdată e general, "întrebări şi răspunsuri". aşa că am întrebat. încă nu am primit răspuns.
dulsheacadea
02 Sep 2009, 08:01
Dulsheacadea, Paul e baiat de treaba, nu se indeletniceste cu barfitul. Ideea e ca nu toti suntem obisnuiti cu prescurtarile si risti ca unii forumisti sa nu te inteleaga.
Sper sa nu te supere interventia mea. :)
Eu inteleg,dar ar putea sami explice,nu sa ma jigneasca.
Daca imi arati un post in care te-a jignit eu alerg cu pene lipite pe fund in Piata Victoriei , vorba lu Badea!
paul_aramis
02 Sep 2009, 13:51
kramer, vezi semnătura mea.
dulsheacadea
02 Sep 2009, 18:17
Ma rog.......Haideti sa nu ne mai certam.Imi cer scuze ca tea suparat modul meu de a scrie.
Cinemania
04 Sep 2009, 07:40
lol
daca a ajuns asa ceva sa se transmita in degetele e grav :D
dulsheacadea
06 Sep 2009, 12:20
Bine bine........Imi pare rau ca nu ne-am inteles bine.Chiar imi placea acest forum:( Ca sa nu va mai deranjez am sa imi sterg contul.Multumiti acum?
Anxious_Schizoid
06 Sep 2009, 12:36
Bine bine........Imi pare rau ca nu ne-am inteles bine.Chiar imi placea acest forum:( Ca sa nu va mai deranjez am sa imi sterg contul.Multumiti acum?
Nu trebuie să-ţi stergi contul, trebuie doar să înveţi să scrii într-un mod mai prezentabil, nu te gândi că faci asta pentru noi, acest lucru te va ajuta şi în viitor. Nu îi bagă pe toţi în seamnă, câteodată cred că se amestecă doar pentru că nu au ce face, nu bag mână în foc, dar mulţi au ajuns la o vârstă la care ar trebui să dovedească ceva maturitate, dar întrând în discuţii contradictorii cu oameni ce nu au împlinit încă 18, 20 de ani nu ştiu cum îşi dovedesc ei maturitatea.
paul_aramis
06 Sep 2009, 14:50
anxious, ai dreptate, dar cred că trebuia să scrii 11, 12, 13
Anxious_Schizoid
06 Sep 2009, 14:57
anxious, ai dreptate, dar cred că trebuia să scrii 11, 12, 13
Şi tu ai dreptate, dar dacă scriam 11, 12, 13 ar fi fost mai umilitor pentru tine, decât pentru ea.
paul_aramis
06 Sep 2009, 15:01
dacă zici tu ... în ritmul ăsta, în curând va trebui ar fi 4, 5, 6
dulsheacadea
06 Sep 2009, 15:43
Sigur.......Acuma vreti sa spuneti ca am 10 ani nu?
dulsheacadea
06 Sep 2009, 18:35
Este o posibilitate sa imi sterg contul si daca nu merge pur si simplu nu mai postez.In orice caz,inca nu sunt sigura.
(cu excepţia lui Pitbull :D , el e lupu' cel rău mâncător de acadele)
Pitbull e de fapt lup? :-O :P
l.e. : nici nu mi-a dat seama cât de on-topic sunt.
illotempore2002
06 Sep 2009, 20:35
Nu imi este clar: pana la urma Antichrist va fi adus in Romania, daca da, cand intra pe marile ecrane?
Vreau sa stiu daca sa-l piratez sau nu.
Dragomara
06 Sep 2009, 21:48
(cu excepţia lui Pitbull :D , el e lupu' cel rău mâncător de acadele)
Pitbull e de fapt lup? :-O :P
l.e. : nici nu mi-a dat seama cât de on-topic sunt.
nu e lupul, e doar Bau-Bau-ul! că tot mi-am adus aminte azi de melodia asta: http://www.trilulilu.ro/allyynnaa/2e30f53e462a8b
=)) =)) =)) =)) =))
---
on topic: cum mă las de uitat la filme?! :D
Am mai auzit piesa asta acum vreo doi ani. Foarte amuzantă... iar în context nici nu mai zic. =))
Dar de ce să te laşi de uitat la filme? :-?
Dragomara
07 Sep 2009, 11:27
pentru că atunci când nu mă uit la filme, citesc sau mă gândesc.... la filme, chestie care-n ultima vreme-mi consumă tot timpul liber. de azi inaugurez săptămâna fără filme, unde s-a răcit afară mă gândesc să mă reapuc serios de sport. :P
dulsheacadea
07 Sep 2009, 17:04
Tare!Eu nas putea sa rezist o saptamana fara filme!Poate daca incep asa cate putin doar cateva zile ca sa ma obisnuiesc:).
Pitbull
07 Sep 2009, 17:10
Dulshe Acadea, speräm cä ti-a trecut supärarea si te simti bine în continuare printre noi. Iti märturisesc cä la început ai pärut suspectä de a fi clona cuiva - ca orice comunitate de valoare, avem si noi partea noasträ de dusmani si troublemakers. Sper sä ne fi înselat.
Fii si tu mai adaptabilä - it's for your own gain.
Dragomara
07 Sep 2009, 17:46
era un film pe care-aş fi vrut azi să-l văd, dar cum plec la o aniversare, cade din start. :D
L'ora di punta (2007)
Ascensiunea
Regia: Vincenzo Marra
Cu: Fanny Ardant, Michele Lastella
Genuri: Drama
CineMAX
ora 19:20
Filippo Costa, tanar agent al garzii financiare, are o origine sociala modesta, dar si o ambitie nemasurata, care-l indeparteaza de colegii sai si de familie. La inceput, barbatul se gandeste sa faca cariera in institutia care l-a angajat, dar, dupa ce se confrunta direct cu coruptia, intelege ca poate tinti mult mai sus decat credea initial. In ajutorul ascensiunii sale vine Caterina, o femeie trecuta de… citeşte
o nominalizare Venetia.
---
întrebarea mea: DVD-urile originale pot fi copiate, în sensul de clonate?!
paul_aramis
07 Sep 2009, 17:57
... întrebarea mea: DVD-urile originale pot fi copiate, în sensul de clonate?!
of course. trebe' doar să ai tehnica de rigoare ...
ricutza
16 Sep 2009, 10:30
vreau si eu sa stiu cum imi schimb semnatura (adica ce-mi apare in josul fiecarei postari). Nu ma mai descurc deloc de cand s-a inaugurat clubul!
corinka
16 Sep 2009, 10:46
Mergi la User CP (la stanga pe bara de sus) si selectezi Edit Signature (prima optiune de pe coloana din stanga).
ricutza
16 Sep 2009, 10:52
multumesc corinka!
dulsheacadea
20 Oct 2009, 15:59
...
dulsheacadea
20 Oct 2009, 16:00
aa
office20ro
21 Oct 2009, 08:22
si intrebarea ?
A vazut careva Tetro? Vine in romania?
bogdangy
16 Nov 2009, 14:48
puteti sa imi spuneti si mie cum se numeste melodia din filmul capcana viitorului?mai exact mel din scena cand nicolas cage o asteapta pe fata la restaurant!
gabayel
16 Nov 2009, 14:58
Am si eu nevoie de un film din sec 14-17 .. care ma puteti ajuta si pe mn .. ms anticipat
N-avem filme mai vechi de sec 18...:-<
de fapt, daca stau mai bine sa ma gindesc, daca elaborezi o tzira...:-?
gabayel
16 Nov 2009, 15:16
sau secolul 18 macar
paul_aramis
16 Nov 2009, 15:20
dom'le io am căutat. sincer. da' mai vechi de secolul 1 nu am. astea e bune?
gabayel
16 Nov 2009, 15:38
ceva sa aibe legatura cu umanismu,cronicarii,brancoveanu,cantemir...dastia. .. nu conteaza de cine e facut sau ce fel de film e
corinka
16 Nov 2009, 16:12
@gabayel
Lasa-ma sa ghicesc: ai ceva de citit pentru scoala pe temele respective si vrei sa scapi vazand filme. Vezi ca sunt plicti rau de tot filmele alea! :D
gabayel
16 Nov 2009, 18:42
am de facut o tema la romana de vreo 60 de pagini si aveam nevoie si de numele unui film .. nu sa ma uit la el
paul_aramis
16 Nov 2009, 18:46
păi de ce nu zici aşa?
Cantemir
Mihai Viteazul
Buzduganul cu trei peceţi
Mircea
Ştefan cel Mare
Neamul Şoimăreştilor
Vlad Ţepeş
Im.Kino
16 Nov 2009, 20:27
si intrebarea ?
A vazut careva Tetro? Vine in romania?
Da... Dar cel mai probabil nu va veni la cinema.
Cand cumpar dvd`uri nu stau sa ma gandesc la chestia asta prea mult.E adevarat ca vor fi inlocuite de blu-ray (care incepe sa se ieftineasca) dar o sa pot urmari dvd`urile de acum si pe playere blu-ray.Singurul lucru care ma nelinisteste e ce o sa fac cand o sa mi se zgarie prea rau si nu le voi mai putea utiliza.
iar in catva ani cand netul va fi zeiss peste tot bluerayirile vor fi inlocuite cu fisiere accesibile pe net, nu va mai cumpara nimeni filme stocate pe diverse suporturi. iti vei face o librarie proprie din linkuri catre centre de stocare in masa.
in alta ordine de idei ca sa nu mai fac un nou topic intreb aici. De ce cablistii astia nu dau tcm separat si il combina cu cartoon ? poate vreau sa vad filme si in cursul zilei nu numai de la 10pm.
Dragomara
17 Nov 2009, 16:30
şters!
Poftim? Tu ai TCM pe Dolce? La al meu minunat televizor care e tot pe Dolce a fost scos TCM-ul de vreo luna.
Eu cred ca e o lucratura HBO ca si eu aveam TV 1000 si recent am ramas doar cu Cinemax. MGM nu am avut niciodata. RCS daca intrebati.
Nu am de gand sa trec la altceva ca mi-au tras asa frumos cablu in casa ca nu mai vreau sa gauresc nimic.
Dragomara
17 Nov 2009, 18:27
şters!
Asa aveam si eu inainte. Acum am ramas doar cu Cartoon Network.
unde cică (LOL) părerea mea chiar contează.
Da, chiar ca LOL. Din cauza asta nu mai pot dormi aia de la Romtelecom noaptea. Ca Dragomara si Kramer vor MGM si TV1000.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.