View Full Version : Eu nu mai pot posta unde moderează Pitbull
Pitbull
19 Aug 2009, 09:29
Individul de mai sus a intervenit într-o discutie dintre doi useri, pe un subiect care-i privea numai pe ei doi, cu un atac gratuit la adresa unuia dintre ei. Evident, i-am sters mesajul.
La fel de evident, i l-as fi sters si dacä userul atacat nu eram eu.
Tot atât de evident, îi voi modera toate mesajele similare. Apropo, trimiteti topicul ästa la Condicä - aici nu-si are locul. Altceva nu mai am de zis.
illotempore2002
19 Aug 2009, 10:54
Pitbull, oamenii pe forum au voie sa posteze unde au ei kef.....nu exista locuri unde avem voie si unde NU avem voie sa postam.
Te rog frumos sa te linistesti. Si tu daca ai kef, te bagi in cearta altcuiva. Nu te-ai bagat de atatea ori in discutiile mele aprinse cu als? Sau tu ai voie si altii nu?
X(
Pitbull
19 Aug 2009, 12:04
Lasä, Illo, cä tie ti s-a trezit o simpatie gratuitä pentru ästa. Esti subiectivä.
Stii bine cä în discutiile tale aprinse cu A.L.S. interveneam nu ca sä-l atac pe vreunul din voi, ci încercând sä vä temperez si sä contribui la gäsirea unui acord - pânä mi-am dat seama cä era inutil. Intentiile mele erau benefice si constructive pentru amândoi - nu ca mesajul ästuia: un atac gratuit si vulgar, în stilul lui. L-am sters. Ii las în pace topicul ästa, deschis, cu poalele-n cap, sä facä istericale pânä nu mai poate - si-l ignor, asa cum se cuvine.
Baftä si pa.
=)) It's nice to see that nothing changed!
corinka
23 Aug 2009, 17:23
Adica?!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.