View Full Version : Tribut Alfred Hitchcock
keepwalking
13 Aug 2009, 11:41
Ca sa folosesc o formula rasuflata, as spune ca, astazi, 13 august, Alfred Hitchock ar fi implinit 110 ani :D
Va invit sa ii adresati cateva cuvinte, maxim doua randuri, care sa fie elocvente pentru intreaga sa cariera.
keepwalking
13 Aug 2009, 12:13
Maestre, aseara, dupa ce m-am plictisit de privit pasarile de la fereastra mea din spate, am coborat pe funie, desi ma lua cu ameteala. De ce am facut asta? Pentru a prinde un hot ce fugea la nord prin nord-vest, dupa ce o pradase pe Marnie, vecina mea de care ma despart doar 39 de trepte.
keepwalking
13 Aug 2009, 12:18
Un mizantrop care-si punea in filme cosmarurile sale.>:)
Sau poate obsesiile sale criminale :-?
corinka
13 Aug 2009, 23:14
Mizantrop, diabolic, dornic sa sperie oamenii, oricum o fi fost, rezultatele muncii sale - mai mult sau mai putin bineintentionata - au fost minunate!
Avalhon
25 Aug 2009, 11:19
Cel mai datator de fiori film din punctul meu de vedere a fost "Vertigo". De la cap si pana la coada m-am simtit de parca eram intr-un cosmar foarte dur si ma zbateam sa ies. Nu ma sperii la nici un film horror, si totusi am acelasi sentiment de incarcerare intr-un vis tenebros de cate ori vad filmul. Numai un maestru poate face asta, fara tone de mate si sange cum e la moda astazi.
keepwalking
28 Aug 2009, 08:13
Interesanta povestea criminalului in serie Ed Gein, care se pare ca a stat la baza romanului adaptat de Hitchcock pentru "Psycho".
http://209.85.135.132/search?q=cache:30w1NNCE_xAJ:www.avoconsult.ro/crime-si-criminali-in-serie-gein-edward.html+ed+gein&cd=4&hl=ro&ct=clnk&gl=ro
Vorador
04 Jul 2011, 19:23
Regizorul meu preferat.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.