Log in

View Full Version : Voi de ce sunteti dependenti?

illotempore2002
31 Jul 2009, 19:39
Eu sunt dependenta de controalele medicale (merg saptamanal la cate un doctor, de orice specialitate ar fi el, am sute de controale la activ :D), de pedichiura (pur si simplu sunt nervoasa daca nu e ok si cand sunt deprimata asta-mi ridica moralul la nivelul supravietuirii), de fructe (ma simt rau fizic daca nu am fructe in casa si daca nu mananc zilnic) si de cateva seri de singuratate pe saptamana, in care sa fiu doar io.

Voi?

Nu ne intereseaza dependentele uzuale de muzica sau film, stim, toti de pe acest forum suntem dependenti de ele.

Cinemania
31 Jul 2009, 21:55
subscriu la faza cu fructele

5-6 mere pe zi altfel e de rau

adaug cafeaua...nu pot incepe / termina ziua fara ea

illotempore2002
31 Jul 2009, 22:08
Da, acuma m-am intors de la piata si mi-am luat mere, nu sunt fan mere dar in seara asta mi s-a facut pohtaaaa

Cinemania
31 Jul 2009, 22:14
tigari careva ?

corinka
31 Jul 2009, 22:20
Pepsi light si cafea cu lapte.

illotempore2002
31 Jul 2009, 23:48
si de BBC UK....imi place sa-l aud prin casa cand fac diverse sau cand stau la comp si citesc, studiez, invatz etc...

redmen
01 Aug 2009, 01:28
De lumea care se plimba pe strazi in timp ce eu imi beau cafeaua.

illotempore2002
01 Aug 2009, 02:08
Da, e minunat sa stai la masuta unei cafenele si sa te uiti in strada....eu mor sa stau in cafenele toamna cand ploua, sa stau la geam si sa vad cum se prelinge apa si cum oamenii de afara alearga disperati din cauza ploii si sa ma simt foarte bine ca sunt undeva inauntru, la caldura.

EgOisM
01 Aug 2009, 08:23
Da, e minunat sa stai la masuta unei cafenele si sa te uiti in strada....eu mor sa stau in cafenele toamna cand ploua, sa stau la geam si sa vad cum se prelinge apa si cum oamenii de afara alearga disperati din cauza ploii si sa ma simt foarte bine ca sunt undeva inauntru, la caldura.

same here:x

keepwalking
01 Aug 2009, 08:53
hm...sunt dependent de superstitii...

corinka
01 Aug 2009, 09:16
Era sa uit, sunt dependenta de ceas. Trebuie sa am un ceas la mine, fie la mana, fie la mobil.

Pitbull
01 Aug 2009, 09:20
"Suma tuturor viciilor rämâne constantä".
Deci, în 2006, când m-am läsat de fumat, am devenit dependent de dropsuri.
In 2007, am devenit dependent si de o bere pe zi. In mod surprinzätor, asta mi-a anulat (involuntar) dependenta de ceaiuri.
In 2008, m-am läsat de dropsuri si am devenit dependent de Geneva.
In 2009, nu m-am putut duce la Geneva si am intrat într-un sevraj nasol, din care m-a scos noua dependentä: Hera..
Cu nessul n-am probleme: dependentä cuminte, stabilä, de lungä duratä...

stefan_c
01 Aug 2009, 10:37
De pc-uri si de masina :-S

quills
01 Aug 2009, 10:59
Buna, ma numesc (anonim ) si sunt dependent de ciocolata......tone de ciocolata, munti de calorii, :D . Eu sunt cauza pentru care nu prea se mai gasesc vaci mov in Elvetia. Mai sunt dependent de pariuri sportive, dar avand in vedere banutii care-mi intra-n buzunar luna de luna, consider ca e mai mult o afacere ca oricare alta. Dar profitabila, :D .

Machauer
01 Aug 2009, 14:04
Sunt obserdat de muzica, de noi descoperiri in muzica, de last.fm (retea sociala music-related) si de informatii despre muzica.
Tigari, coca-cola (pe care am rarit-o) si extreme entertainment.

illotempore2002
01 Aug 2009, 14:32
Last.fm rules :x

miercuri
01 Aug 2009, 15:20
eu sunt dependenta de facebook, pretty much. de last.fm m-am plictisit la un moment dat.
si mai sunt dependenta de librarii si biblioteci.

Chambord
03 Aug 2009, 09:43
Buna, ma numesc (anonim ) si sunt dependent de ciocolata......tone de ciocolata, munti de calorii, :D . Eu sunt cauza pentru care nu prea se mai gasesc vaci mov in Elvetia. Mai sunt dependent de pariuri sportive, dar avand in vedere banutii care-mi intra-n buzunar luna de luna, consider ca e mai mult o afacere ca oricare alta. Dar profitabila, :D .

pai da-ne un pont pt Timisoara - Sahtior. Eu intentionez sa pun un mare 2. :P Daca nu se califica macar sa castig ceva :P Si nu e singurul motiv.

keepwalking
03 Aug 2009, 10:02

pai da-ne un pont pt Timisoara - Sahtior. Eu intentionez sa pun un mare 2. :P Daca nu se califica macar sa castig ceva :P Si nu e singurul motiv.

neee..eu merg pe scor exact la final: 1-1.

vave
03 Aug 2009, 11:19
Deşi mă izolez adesea, sunt dependentă de oameni. De fapt, cred că de unii anume.

illotempore2002
03 Aug 2009, 11:24
Asta cu dependenta de oameni o vedeam venind....e ceva dincolo de intelegerea mea, nu stiu cum poate cineva sa depinda de oameni, e destul de sick....teoretic doar bebelusii sunt dependenti de mama lor (ei nu fac diferenta dintre trupul lor si cel al mamei, cred ca sunt una si aceeasi persoana) insa primul proces de maturizare prin care trece omul in viata lui e tocmai desprinderea/autonomia bebelusului de mama....restul care sunteti dependenti de oameni inseamna ca nu ati trecut printr-o desprindere sanatoasa :P

corinka
03 Aug 2009, 11:38
Dar depindem unii de ceilalti! Daca nu depinzi de nimeni, inseamna ca ai putea sta singura pe o insula pustie, sa iti prepari singura masa, sa iti construiesti singura adapostul. Te simti in stare? :)
Poate ca vave se referea la altceva, la faptul ca nu suporta singuratatea, dar, chiar si fiind singuri, tot depindem de ceilalti: de cartile si filmele realizate de altii, de utilitatile de care beneficiem cu ajutorul altor oameni etc.

vave
03 Aug 2009, 11:47
Nu mă refeream din punct de vedere financiar şi nu mă refeream la familie. Iar ce spune corinka de singurătate este adevărat.

illotempore2002
03 Aug 2009, 11:48
Ce zice Vave e cu totul altceva....exista oameni efectiv dependenti de alti oameni, care nu se suporta singuri, care au o stare de rau daca sunt seara singuri acasa, care se deprima crunt in astfel de situatii....despre ei e vorba in propozitie....pe aia nu pot sa ii inteleg, plus ca sunt pain in the ass, am un prieten asa si e teroare.....nu tre sa mergem in extreme (daca eu citesc carti scrise de altii nu inseamna ca sunt dependenta de oameni) ca sa purtam o discutie pe un subiect dat.

vave
03 Aug 2009, 11:58
Nu mă încadrez chiar în această extremă. Dar am nevoie de o anumită doză pentru a supravieţui. [amândouă cuvintele sunt uşor exagerate]

Cinemania
03 Aug 2009, 12:15
de cativa ani incoace am devenit dependent de 2 piese de la 16 Horsepower: Haw si Black Soul Choir

le ascult de cateva ori pe zi...dimineata si seara...le am si pe mobil pt situatiile in care calatoresc :D

how sick is that

redmen
03 Aug 2009, 12:19
Sunt dependent de Redbull ... dar ma tratez.

Cinemania
03 Aug 2009, 12:21

il inlocuiesti cu altceva ?

illotempore2002
03 Aug 2009, 12:28
Da, cu Burn.

redmen
03 Aug 2009, 12:31
Ma limitez la cafea si la apa plata momentan.

illotempore2002
05 Aug 2009, 00:22
....si de sms-uri :)
intre 20 si 30 / zilnic

keepwalking
05 Aug 2009, 07:21

il inlocuiesti cu altceva ?

Cu Pitmen :)

cornel
05 Aug 2009, 09:01
intr-o ordine aleatorie: ciocolata, pepsi, fotografie, viena, bere, inghetata, filme.

illotempore2002
05 Aug 2009, 09:02
Tu esti cel din avatar?
daca da, ma ofer eu sa te vindec de aceste dependente :))

Dragomara
05 Aug 2009, 11:48
şters!

Cinemania
05 Aug 2009, 12:19
ca tot ai amintit de alcool

sunt dependent de blonde...cel putin una pe zi

keepwalking
05 Aug 2009, 12:24
ca tot ai amintit de alcool

sunt dependent de blonde...cel putin una pe zi

mai lasa blondele, ca-ti faci niste colacei pe talie...oho...:)
mai bine bea un vin sec, alb.

StefanDo
05 Aug 2009, 12:29
la un pastravior facut in tigaie...

Cinemania
05 Aug 2009, 12:33
cum stiti voi sa scoateti la iveala tot felul de dependente ascunse

keepwalking
05 Aug 2009, 12:34
la un pastravior facut in tigaie...

hm, mi-am adus aminte ca sunt dependent de mujdei :)

illotempore2002
05 Aug 2009, 12:37
Atunci Keep nu mi-ar placea sa fiu prea des in preajma ta :P

Eu mai sunt dependenta de viata de noapte in special de cateva cluburi de noapte.

illotempore2002
07 Aug 2009, 00:05
Si de castraveti.

Cinemania
07 Aug 2009, 07:40
se serveste asa ceva prin cluburi? :D

on:

independent de ceva ce nu pot controla: ploaie, vreme mohorata, you know

cat timp e cald sunt bleg ca iarba, cum vine vremea naspa imi revine cheful de viata

Mikala
18 Sep 2009, 13:44
De bomboane Skittles , imi plac foarte mult . Fiecare cu viciul lui :))

Judex
18 Sep 2009, 13:46
Eu sunt dependent de femei. Intr-adevar, fiecare cu viciul lui. :D

Mikala
18 Sep 2009, 13:49
Avand in vedere ca nu fumez , nu beau , macar sa am si eu un viciu.
Intrebarea era acum , ce ar dauna mai mult , bomboanele sau tigarile ?

edelweiss31
18 Sep 2009, 15:29
eu sunt dependenta de banane si de struguri

Mikala
18 Sep 2009, 16:13
Mie merele verzi imi plac super mult :x

Cinemania
18 Sep 2009, 16:19
Eu sunt dependent de femei. Intr-adevar, fiecare cu viciul lui. :D

si unele femei sunt dependente de ele :D

Judex
18 Sep 2009, 16:22
Alea care cica 'june sunt si de nimeni nu depand'. :D

Mikala
18 Sep 2009, 16:22
Sau unii sunt dependeti de mobile , nu pot pleca fara ele :)

Dragomara
18 Sep 2009, 16:24
şters!

adhpliz
18 Sep 2009, 16:31
hy.....am citit pe aici cateva dependente foarte interesante................dar si eu sunt dependenta de ceva:D ..... eu ador din toate punctele de vedere gemul..... am incercat 2 saptamani sa mananc numai gem si am reusit :P.......si inca mai mananc................orice gem.............. macese, capsuni , afine , mure , mere , prune , coacaze , caise ,ZMEURA..............................

Mikala
18 Sep 2009, 16:45
Tare ! :) eu mananc cozonac acum

keepwalking
18 Sep 2009, 16:47
hy.....am citit pe aici cateva dependente foarte interesante................dar si eu sunt dependenta de ceva:D ..... eu ador din toate punctele de vedere gemul..... am incercat 2 saptamani sa mananc numai gem si am reusit :P.......sin inca mai mananc.............. gem de oricare.................. macese, capsuni , afine , mure , mere , prune , coacaze , caise ,ZMEURA.............................. orice gem

semeni la gusturi gramaticale cu mikala.
suspect :-?

edelweiss31
18 Sep 2009, 16:50
hy.....am citit pe aici cateva dependente foarte interesante................dar si eu sunt dependenta de ceva:D ..... eu ador din toate punctele de vedere gemul..... am incercat 2 saptamani sa mananc numai gem si am reusit :P.......sin inca mai mananc.............. gem de oricare.................. macese, capsuni , afine , mure , mere , prune , coacaze , caise ,ZMEURA.............................. orice gem

auzi da .. cum stai cu greutatea dupa doua saptamani de gem? :-S

Mikala
18 Sep 2009, 17:29

semeni la gusturi gramaticale cu mikala.
suspect :-?

Eu nu inteleg care e problema voastra fratilor . Daca nu va convine scoateti-ma voi de pe forum . Nu cred ca forum-ul [ Uite iar am scris asa :) pentru ca asa vreau eu ] asta e facut ca sa comentezi de felul cum scrie o persoana . Daca asa scrie e problema lui/ ei .
Nici voi nu sunteti destepti , asa ca din bun simt , incetati.

adhpliz
18 Sep 2009, 17:45
:)))) sincer chiar mai bine decat inainte ......... am slabit 2 kg........ am macat gem numai cu paine de secara (seminte)!!!! FARA margarina sau unt !!!.....3-4 felii pe zi..... si nu imi mai trebuia nimic :)

adhpliz
18 Sep 2009, 17:49
sunt noua pe aici keepwalking asa ca inca nu mi-am dat seama de regulile forumului ...... dar daca gresesc din punct de vedere gramatical sau al redactarii unui post este din cauza ca nu am avut calculator 5 luni de zile si am uitat sa tastez (redactez.....etc ) si sunt prea entuziasmata ca am internet ....:D

Laurafcd
18 Sep 2009, 18:38
Tigari, 3 in 1 Nescafe Strong, Mp3 player (nu pot sa merg pe strada fara sa ascult muzica in casti) si Bixtonim (picaturi nazale ... seara de seara)

Monica_Mihai
18 Sep 2009, 20:50
Dependenta de: cafea, ciocolata, carti & biblioteci & librarii, oamenii pe care ii iubesc, filme (evident :)) ), plimbari lungi si internet...hm, cam multe dependente:-?

Disciple
18 Sep 2009, 20:56
Cola(nu pepsi,nu alte maciuci...)-ajunsesem vara asta la o sticla de 2 litri pe zi timp de o luna cat am stat in Franta,MP3 playerul pe care-l port ca pe inima din piept.Face timpul sa treaca mai repede si inevitabil sunt dependent de muzica.Devorator ce sa mai...:))
Cam atat deocamdata.
Femeile nu mai sunt dependenta sunt deja parte din viata:))

Mikala
18 Sep 2009, 21:23
Nu face bine Coca Cola :)

Disciple
18 Sep 2009, 21:31
Dar ce face bine?

Mikala
18 Sep 2009, 21:33
Fructele fac bine :)
Somnul
Sportul ca sa nu te ingrasi

Cinemania
18 Sep 2009, 21:50
dependenta nu face bine

Mikala
18 Sep 2009, 22:08
Depinde de ce esti dependent .:)

Cinemania
18 Sep 2009, 22:11
mananca un 2-3 kile de mere pe zi...sau banane din partea mea...vezi ce patesti

Mikala
18 Sep 2009, 22:16
Stiu un caz . Mi-a spus mama de o fata care manca multe mere pe zi si intr-o zi , a facut POC

edelweiss31
18 Sep 2009, 22:25
mancarea e o dependenta X(
ce are daca mananci 2 kile de mere pe zi? nu se intampla nimic sunt foate bune si e foarte sanatos. care i faza?

Mikala
18 Sep 2009, 22:27
Ca marul produce acid si se intampla ceva in stomac si faci poc?
Nu e bine sa mananci mere multe pe zi

edelweiss31
18 Sep 2009, 22:33
faci poc :| ok.
Fructe moderat acide: mere, piersici, banane, capsuri, fragi, zmeura, struguri, smochine, mango, portocale, papaya, pepene, mandarine
mai acida e carnea si totusi se mananca la fiecare masa..mai degraba de la aia faci poc :|

Mikala
18 Sep 2009, 22:36
Si eu care ma gandesc ca sunt carnivora :))
Oricum mananc moderat.

nume
19 Sep 2009, 02:04
2 pachete de tigari pe zi (kent 8), ness (brasero), cafea(expresso), bautura (de placere), mercedesuri (cea mai mare dependenta a mea). De filme nu mai am timp si nu prea mai ma intereseaza asa demult, dar mai apare cate unu' care imi zgandere microbu', such as Gomorra.

Dragomara
19 Sep 2009, 10:19
şters!

Deleted
19 Sep 2009, 10:29
de unu'

:D

Mikala
19 Sep 2009, 11:22
Mie nu-mi plac Mercedesurile :)
As prefera un Audi sau Mazda RX8 , sau chiar Mazda 3 sau 6.

nume
19 Sep 2009, 22:03
presupun că eşti al doilea colecţionar
Detin momentan 4 bucati, dar promit. Modele clasice. ;)

Dragomara
19 Sep 2009, 22:04
şters!

nume
19 Sep 2009, 22:05
presupun că eşti al doilea colecţionar
Detin momentan 4 bucati, dar promit. Modele clasice. ;)
când mă plimbi şi pe mine?! :">
Cand vrei tu.

Dragomara
19 Sep 2009, 22:18
şters!

copila_satanista
23 Feb 2010, 12:38
muzica e singurul lucru pe care il consider dependeta pentru ca e singurul lucru la care n-as putea renunta ... in rest - placeri mai mult sau mai putin intense (de multe ori trecatoare)

movie4
23 Feb 2010, 14:27
de librarii

illotempore2002
23 Feb 2010, 14:51
Dependente recent achizitionate: dependenta de Blackberry, de psihoterapie, de pisica mea care azi a vanat o vrabiuta si a venit cu ea in casa X(

marius_em
23 Feb 2010, 15:21
acum sunt dependent de Mad Men.

Gloria
23 Feb 2010, 15:33
dependenta de o carte buna, seara, inainte de culcare

Dragomara
23 Feb 2010, 18:07
De-o dietă sănătoasă. Mai nou, am citit o carte care se numneşte "Detoxifierea ficatului în 9 zile", evident că vreau să o încerc şi eu, adică sunt dispusă să renunţ la lapte, pâine, cafea, alcool :(( însă la ora actuală-mi e imposibil să găsesc fructe de pădure proaspete, năsturel (http://www.bioterapi.ro/vegetale/index_vegetale_condimente_nasturelul.html), muguri de lucernă, cafea de păpădie, başca toate celelalte frucute, legume, peşticii trebui să fie organice... şi uite-aşa mă apucă "paranoia". ;)

shadowofnight
23 Feb 2010, 18:23
Hmm...nu prea am dependente, singurul lucru fara de care nu as putea trai e muzica. :x

Gospin
23 Feb 2010, 18:38
De sport, nu pt sa stau mai mult de o saptamana fara sa fac miscare. In caz ca e vremea foarte urata, si nu pot iesi sa alerg, ma apuc si fac exercitii prin casa. In rest, imi place foarte mult sa beau suc, Coke, Sprite :)

Dragomara
01 Mar 2010, 11:51
De Pitbull.
Unde e Pitbull?!:-O :-/ :-? No hai că mi s-a luat de-atâtea chat-uri (total neinteresante :( )pe... un forum!!
Vreau să-l citesc pe Pitbull!!
:(( :(( :(( :((

hellsteed
01 Mar 2010, 12:44
GOGOSI .... mai nou

illotempore2002
01 Mar 2010, 14:26
Eu mai nou, de ceaiul alb. 4 cani pe zi.

este miraculos pt ca:
- este cel mai performant antioxidant si deci previne orice forma de cancer
-are mai multa cofeina decat cafeaua
- ajuta enorm de bine la slabit !!!
- previne Alzheimer, bolile inimii
- e de 3 ori mai eficient decat ceaiurile nerge si verzi;
- nu pateaza dintii precum celelalte ceaiuri, pt ca are putini coloranti;
- are gust placut floral, spre deosebire de ceaiul verde si negru care sunt atat de amare.

Ce sa mai, m-am indragostit. am sa ma marit cu el. Cu ceaiul alb. Cu un copac.

marius_em
01 Mar 2010, 14:58
Sunt dependent de cinemagia. Pe bune, intru si la munca, si acasa. Nu stiu cat de sanatoasa e dependenta asta, are clar niste avantaje educationale, dar parca totusi, e o dependenta, ce mananca timp, si nu produce nimic.

Dragomara
01 Mar 2010, 16:21
Eu mai nou, de ceaiul alb. 4 cani pe zi
Într-o vreme l-am băut şi io cu plăcere. Totuşi, pentru mine ceaiul preferat, după cel vedere, musai cu jumătate de lămâie stoarsă, este ceaiul de struguri negri. Abia aştept prima producţie (doborgeană) a doctorului Puşcă. :"> ;)

Pitbull
01 Mar 2010, 16:31
Illo, când mai vin pe la tine, îmi faci o canä, douä, sä väd cum e, te rog.
Poate ne cäsätorim... amândoi cu el.
Deocamdatä, sunt dependent de bere.

SoX
01 Mar 2010, 17:04
Deocamdatä, sunt dependent de bere.

Cand Pitbull bea bere, butoiul poarta denumirea de halba.

movie4
01 Mar 2010, 19:30
de suc de portocale(natural)

vave
01 Mar 2010, 21:29
GOGOSI .... mai nou

Ştii să faci gogoşi [as in pancove]? Dar clătite? :>

hellsteed
01 Mar 2010, 22:24
nu-mi amintesc sa fi incercat.. dar daca ma ajuti la framantat aluat sigur iese ceva :)) Clatite nu... dar in generala fugeam de la scoala cu varu meu , un coleg si alte doua colege si bagam ca spartii....varu-meu mare bucatar inca de pe atunci

vave
01 Mar 2010, 22:34
Pancovele nu mi se par aşa greu de făcut [am cam prins de la bunica ce şi cum], prin urmare... dacă vrei te ajut sau măcar încerc. :P Clătite nu am făcut niciodată.

P.S. Eu mă descurc destul de bine la prăjituri în general. :))

Şi ca să fiu şi on: sunt dependentă de internet. :-S

hellsteed
01 Mar 2010, 22:38
Pancovele nu mi se par aşa greu de făcut [am cam prins de la bunica ce şi cum], prin urmare... dacă vrei te ajut sau măcar încerc. :P Clătite nu am făcut niciodată.

P.S. Eu mă descurc destul de bine la prăjituri în general. :))

Şi ca să fiu şi on: sunt dependentă de internet. :-S

prajitura ta preferata e cliseicul cu ...prune ? :)))

SoricicaMov
01 Mar 2010, 23:28
Ooo, lasati dulcegariile, in februarie am fost dependenta de... muraturi =P~ Bine ca le-am terminat #-o
Martie a debutat cu portocale
Tot in februarie: Terry Pratchett si filme cu zombies

vave
02 Mar 2010, 08:30
prajitura ta preferata e cliseicul cu ...prune ? :)))
Nu sunt prea mare fană a... prunelor, deci nu. :))

Martie a debutat cu portocale

Acum că mi-ai amintit... de clementine sau mandarine [mănânc cel puţin 5 zilnic], cred că mai bine de o lună. Prin urmare am câteva degete, de fapt unghii portocalii. :))

Gospin
02 Mar 2010, 09:32
mie-mi plac mult bananele si Grapefruitu'. Chiar daca nu mananc zilnic... dar cand am ocazia nu ezit!

hellsteed
02 Mar 2010, 19:58
saptamanal umplu cosu cu fructe : mere, pere (care-mi plac nespus) , portocale cateodata, banane, kiwi mai rar acum, mango de cate ori se poate , pomelo si astept sezonu la pepene galben ahh si struguri

SoricicaMov
02 Mar 2010, 20:17
Of, de ce ai scris asta, acum o sa ma gandesc numa' la placintele cu struguri si nuca facute de bunica-mea yummy!!!

movie4
03 Mar 2010, 10:52
http://www.shoppingblog.com/pics/macrinabakery.gif

MariaMona
04 Mar 2010, 22:32
Dependente vinovate: tigara si berea
Dependente editoriale: Esquire si National Geographic
Alte dependente: cartile, gatitul, frisca naturala, cafeaua, asternuturile curate
Dependente depasite: televizorul

SoX
05 Mar 2010, 17:58
Cinemagia!!!

BLACK-SPIDER
05 Mar 2010, 18:56
Cinemagia!!!
E intradevar contagios virusul asta :) . Am avut o perioada cand am crezut ca am scapat de el dar a revenit cu mai multa forta :D

copila_satanista
26 Mar 2010, 12:56
de timp liber :))

marius_em
26 Mar 2010, 14:12
I'm addicted to life. Also, porn.

vave
26 Mar 2010, 14:19
Also, porn.
Eu am citit "plm". :))

marius_em
26 Mar 2010, 14:25
:))
Da, si aia.
Abia astept sa imbatranesc, sa fiu in sfarsit liber, sa nu mai fiu sclavul plm, sa nu-mi mai pese de femei, sa pot sa fac si eu in sfarsit ceva constructiv.

copila_satanista
26 Mar 2010, 14:26
:)))) saracu creier e sub asediu

Dragomara
26 Mar 2010, 16:03
Cel mai recent mi-s dependentă de băut cu paiul. Tocmai inaugurez o nouă modă: vin cu paiul.;)

S.naicuL
26 Mar 2010, 17:40
Eu sunt dependenta de controalele medicale
Voi?

io's dependent de calculator si de nevasta :P !! (par sa nu aiba nimic in comun si totusi au (cred )

StefanDo
27 Mar 2010, 17:14
si de cinemagia, nu-i asa?

Dragomara
27 Mar 2010, 17:21
si de cinemagia, nu-i asa?
Greu, tată, greu se mai "prind" unii pe aici! ;)

StefanDo
27 Mar 2010, 22:51
si pentru tine de dulce oricand

Neuptolem
27 Mar 2010, 22:56
Eu sunt dependent de planuri nerealizate si vise iluzorii. :))

Judex
28 Mar 2010, 07:57
Eu sunt dependent de pizda.

Judex
28 Mar 2010, 12:32
Nu sunt deloc genul satir ;)

S.naicuL
29 Mar 2010, 13:38
Eu sunt dependent de pizda.

eh.. eu unul am enumerat`o sub alta denumire ^^ :)) .. tu esti mai direct asa :P

vlad4s
31 Mar 2010, 20:32
Eu sunt dependent de mai multe chestii cum ar fi:sunt dependent de basket,de jocuri video(xbxo 360),de sucuri,de muzica rock,death metal,heavy metal(sunt rocker,dar mai ascult si pitbull,sean paul,lady gaga etc.Si mai imi place mult sa joc bowling si multe alte chestii.
P.S
Sunt dependent de adrenalina!Ador sa fac nebunii!:D

marius_em
31 Mar 2010, 21:52
Fucking teenagers.

Neuptolem
31 Mar 2010, 22:47
Ador sa fac nebunii!
Ia o gura de aer. Vremea e superba.

Rapture
31 Mar 2010, 23:13
Fucking teenagers.

What's wrong with 'em ? (facand abstractie de postul lui vlad )

On: Io mi-s dependenta de persoane care au materie cenusie intr-o cantitate respectabila . Nu de alta, dar dau tot mai rar de astfel de persoane, iar cand dau, dau ghini de ele :"> .

marius_em
01 Apr 2010, 10:35
Fucking teenagers.

What's wrong with 'em ? (facand abstractie de postul lui vlad )
.

Nimic. I'm addicted to fucking teenagers.

Dragomara
01 Apr 2010, 11:13
Off-topic de nevoie: Lăsaţi, măi, copilul în pace, şi noi am fost ca el, şi nu tuturor ne-a trecut! ;)

On-topic: mi-s dependentă de glume şi miştouri, da'nu d'ălea tembele! :P :P

Chiar aşa, ce glumiţe tembele vi s-au/ sau aţi făcut azi?! :-?

marius_em
01 Apr 2010, 11:15
Io numa' glume tembele stiu sa fac.

Dragomara
01 Apr 2010, 15:45
Io când am avut Net-ul moca pe mobil făcusem o pasiune pentru podcast-urile despre şi cu muzicaă clasică şi pentru cele pe diverse teme ştiinţifice. ;) Acum mi se pare mult mai reconfortant să ascult zgomotul naturii, să contemplu sau să citesc, dacă fac drumuri lungi, cu maşina.

RomaniaMare
06 Apr 2010, 13:07
Sunt dependent de știri.Nu mă simt om,dacă nu mă uit cîteva ore bune pe zi la știri:TVR,Euronews,CNN,BBC,Vesti,ITV etc.

marllenn
06 Apr 2010, 13:14
Cred k sunt dependenta de masini sport si motociclete supersport am colectii de masinute:)):))

Andrey9211
06 Apr 2010, 16:38
judex ce direct ai fost =)))))))!

RomaniaMare
17 Apr 2010, 18:38
Sunt dependent de internet!!!

fleurdelautomne
04 Aug 2010, 23:15
cafea, tigari, carti :D

rrs85
04 Aug 2010, 23:20
vinuri, vinuri, vinuri... filme, filme, filme... carti, carti, carti...

dragonfly_drk
04 Aug 2010, 23:30
vin, tigara, tigara, tigara, vin... film... forumul Cinemagia :X

rrs85
05 Aug 2010, 08:09
nu-i bun deloc tandemul vin-tigara...:( pentru vin!

dragonfly_drk
05 Aug 2010, 09:30
nu-i bun deloc tandemul vin-tigara...:( pentru vin!

de ce sa nu fie bun?... ce buna e tigara cand gusti dintr-un vin rosu, dulce... vai ce pofta mi-ai facut.... discutiile astea o sa ma transforme intr-o betiva... =))

danonino
05 Aug 2010, 09:39
dependent de antrenamente fizice.

Sylver Cheetah 53
05 Dec 2015, 23:43
Sînt dependent de forumuri. :">

Sorin87
07 Dec 2015, 19:18
sunt dependent de Cinemagiaaaaaaaaaaaaaaa :)) :)) :)) :))

cosmin742000
25 Dec 2015, 11:53
Sunt dependet de tras pe DVD .Am 10550 filme , si de 3 ori mai multa muzica , o sa ajung din lipsa spatiului sa dorm cu ele in pat

robbiex2
04 Jan 2016, 06:49
si pentru ce le tot strangi ? :-? stii ca te poate salta politia pentru piraterie ?

wildinthecountry
09 Jan 2016, 14:11
sunt dependent de femei si muzica lui elvis