View Full Version : Coco avant Chanel
corinka
27 Jul 2009, 00:28
L-ati vazut?
Nu este fidel intrutotul biografiei lui Chanel. As fi vrut sa vad mai mult din inceputurile ei in moda.
Mi s-au parut exagerate, duse la extrem si cam lipsite de imaginatie, scenele in care Coco isi arata dezgustul fata de hainele inzorzonate ale doamnelor. In plus, dupa ce vedea cate un 'zorzon' urma inevitabil o scena in care marca materialul cu creta si il taia apoi cu foarfeca... :| As fi vrut sa vad ceva original.
Cum vi s-a parut?
illotempore2002
27 Jul 2009, 00:32
Nu l-am vazut dar Audrey Tatou arata bestial in rolul ala....
Filmul, regizat de Anne Fontaine, este bazat partial pe lucrarea biografica "L'irreguliere" a autorului Edmonde Charles-Roux si ii aduce in distributie pe: Audrey Tatou, Benoit Poelvoorde, Alessandro Nivola si Marie Gillain.
Tinutele din film au fost realizate de Catherine Leterrier, un designer de costume cu experienta de mai bine de 35 de ani in domeniul sau.
In portofoliul lui Leterrier intra costume din filme celebre precum Rendez-vous pe Avenue Montaigne, Prêt-�*-Porter, Ioana D'Arc, Printre Gorile precum si o nominalizare pentru cele mai bune costume la premiul Cezar in 1994 pentru filmul 'Vizitatorii'.
'Colaborarea cu Casa Chanel a fost extraordinara. Mi s-a dat libertate sa creez ceea ce am vrut pentru film' a declarat Catherine Leterrier pentru Vogue.com
In portofoliul lui Leterrier intra costume din filme celebre precum Rendez-vous pe Avenue Montaigne, Prêt-�*-Porter, Ioana D'Arc, Printre Gorile precum si o nominalizare pentru cele mai bune costume la premiul Cezar in 1994 pentru filmul 'Vizitatorii'.
'Colaborarea cu Casa Chanel a fost extraordinara. Mi s-a dat libertate sa creez ceea ce am vrut pentru film' a declarat Catherine Leterrier pentru Vogue.com
Observati diferenta dintre un pictor de costume de film si mentalitatea fashion!!! Bravo Catherine!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.