View Full Version : The Versus Thread
Eu as zice ca Wonder Woman ar castiga...are mai mare experienta in lupta...Supergirl e doar o fata pe cand Wonder Woman este o femeie in toata firea si din cate stiu eu Wonder Woman nu are nici o slabiciune...Supergirl are slabiciune kriptonita...nu?
Dar cine credeti ca ar castiga dintre: Catwoman vs Black Cat
marcusARCUS
15 Jan 2010, 22:50
Ghost Rider l-ar bate cu lantul la fund pe Green Lantern.Green Lantern si-o ia pe cocoasa.
Dar:Carl Frederickson vs. Eric Cartman
foxyroxy
28 Mar 2010, 19:33
Eric Cartman il bate pe batranel.Si daca nu-l bate o cheama pe maicasa sa il bata.:D
Blossom(Powerpuff Girls) vs Wendy(South Park)
marcusARCUS
28 Mar 2010, 21:56
Wendy poate sa-l bata pe Cartman de ii da sangele.A si facut-o.Dar Blossom poate sa-l bata pe Mojo Jojo.Mult mai smecher.
Fantastic Mr. Fox(Fantastic Mr. Fox) vs Evil Spider Mom Thing(Coraline)
Batman, clar dacă reușește să îl prindă. Captain America are în plus doar zborul.
Sailor Moon sau Tigress (din Kung Fu Panda)?
Kriss_Kringle
11 May 2012, 12:04
Batman, clar dacă reușește să îl prindă. Captain America are în plus doar zborul.
Zborul?/:) #-o
Sunt curios unde l-ai vazut tu pe Cap ca zboara.De fapt ma indoiesc ca stii care-s abilitatile sale sau il confunzi cu Captain Planet.:-?
Ups! Nu l-am încurcat cu Captain Planet, dar l-am încurcat într-adevăr. Problema este că nu știu cu cine... am un lapsus. :-?
Kriss_Kringle
11 May 2012, 13:22
Fa-i o descriere mica,poate il descoperim pe misteriosul supererou.:))
Păi era îmbrăcat tot în drapelul Americii (sau avea culorile de pe drapel) și... putea zbura. :))
(Nu, nu e Superman :P ).
charles
11 May 2012, 13:54
cred ca a sărit puțin mai sus Captain America si ai crezut ca zboara :D
L-am încurcat cu... Wonder Woman. =))
Adică am făcut o combinație din super-eroii din Justice League. My bad! :">
Kriss_Kringle
11 May 2012, 14:09
Sfinte Sisoe,l-ai transformat pe Captain America intr-un tranny!=))
Tinand cont de confuzie,cred ca discutia ar trebui sa continue.
Cap are mult mai multa forta,deci intr-o lupta corp la corp l-ar dovedi pe Bats dar cum Bats e mai inteligent,tot timpul vine cu un plan de rezerva atunci cand nu face fata fizic adversarului.
Pentru necunoscatori,Batman avea in Tower of Babel modalitati cum sa isi invinga toti colegii din Justice League si daca avea cum sa-l scoata pe Superman din ecuatie ma indoiesc ca ar fi vreo problema cu Cap.
Castigator:Batman,pentru ca vine intotdeauna pregatit si nu-si subestimeaza adversarul.
P.S: Ai mai citit ceva Charles,sau te-ai lasat dupa V for Vendetta?
Kriss_Kringle
11 May 2012, 14:59
Pai si noi mai suntem in epoca de aur a benzilor desenate?Personajele evolueaza cu anii si mi se pare normal ca Batman din moment ce nu are super puteri sa poata sa compenseze printr-un intelect superior.
In 1940 Captain America a fost conceput strict din motive politice asa ca nu inteleg unde bati.
Kriss_Kringle
11 May 2012, 18:39
Frank Miller l-a schimbat pe Batman(in bine)in anii 80 si de atunci se merge cam pe aceeasi linie.De nerecunoscut?Baga niste argumente,altfel sunt doar vorbe goale.
Eu nu stiu daca esti la curent cu benzile desenate,pentru ca X-Men s-au schimbat destul de mult in ultimii ani.Fiecare scenarist are propria interpretare a personajelor asa ca e si normal ca unele story arc-uri sa fie mai slabe decat altele.
Am dat exemplu originile lui Cap ca sa realizezi ca nu mai suntem in epoca de aur,argint sau bronz ca sa se mearga pe aceeasi poveste.Elementele de baza ale fiecarui supererou se pastreaza dar personajele evolueaza ca sa poata sa tina pasul cu vremurile in care traim.Se pare ca n-ai facut legatura inca...
charles
11 May 2012, 23:39
nici nu am apucat sa o termin. in the meantime, de ce nu deschizi un thread despre bd-uri sau cinema si bd-uri? eu sigur l-as urmari.
Kriss_Kringle
12 May 2012, 00:13
nici nu am apucat sa o termin. in the meantime, de ce nu deschizi un thread despre bd-uri sau cinema si bd-uri? eu sigur l-as urmari.
Intrebasem exact lucrul asta si la topicul cu Avengers dar n-am primit raspunsuri inca.
In cazul asta o sa deschid un topic in zilele urmatoare dupa ce imi adun ideile.:D
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.