PDA

View Full Version : Morti horror in filme


Gloria
12 Jul 2009, 15:49
In istoria cinema-ului, scenaristii si regizorii s-au intrecut in a pune pe marele ecran idei dintre cele mai morbide, cand au vrut sa scape de un personaj sau altul, ori atunci cand au vrut sa ilustreze cruzimea lui.
Iata mai jos o trecere in revista a catorva dintre cele mai bizare morti in filme. Ce alte exemple va mai vin in minte?

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)
Moartea din cauza: furnicilor.
Indiana Jones se află în plin Război Rece, are un fiu despre care nu ştia că există, plus o haită de comunişti întărâtaţi. Ambele tabere dau peste un cuib de furnici roşii uriaşe. Indy evită la limită nesuferitele creaturi, dar unul din comunişti nu are norocul ăsta, pentru că furnicile îl cuprind cu totul şi îl înghit în musuroiul lor. Auci...

Happy Birthday To Me (1981)
Moartea prin: înfingerea unei frigărui - după ce îl invită pe popularul Steve acasă la cină, Ginny, care îşi sărbătoreşte cei 18 ani (sau cea care se dă drept Ginny) îl serveşte cu kebab.
Însă când el deschide gura, cea care se dă drept Ginny,îi înfige pe gât o frigaruie şi îl omoară instantaneu.

No Country For Old Men (2007)
Moartea din cauza unui ciocan pneumatic pentru vite - Chigurh scapă de la închisoare, fură o maşină de poliţie după care trage pe dreapta un şofer pe un drum pustiu, se apropie de
omul nedumerit cu ceea ce pare a fi o canistră şi un furtun.
Îi pune furtunul pe frunte şi apasă un buton, găurindu-i capul.

The Long Ships (1964)
Moartea pe: Coşmarul de Oţel - Pentru a-şi dovedi puterile în faţa oamenilor lui și în faţa Vikingilor capturaţi, Mansuh îi porunceşte unuia din paznicii săi să călărească pe Coşmarul
de Oţel.
Însă acesta e lamă curbată înaltă de peste 6 metri şi lungă de peste 10, pe care nefericitul paznic va aluneca la vale. Şi va fi tăiat în două.


Hot Fuzz (2007)
Moartea in Vârful metalic al turlei bisericii. Ziaristul (Adam Buxton) încearcă să se întâlnească cu poliţistul Nick Angel în curtea bisericii, pentru a-i explica ce se întâmplă de fapt prin Sandford. Însă criminalul rupe vârful metalic şi îl aruncă asupra ziaristului nebănuitor, care este tras în ţeapă şi îşi pierde-la propriu-capul.

Hannibal (2001)
Moartea prin: Mâncatul propriului cap
Lecter îi taie lui Krendler vârful capului (acesta se aflata sub sedative), apoi il găteste şi i-l serveste tot lui, ca mâncare.

Scream (1996)
Moartea prin: Uşa de la garaj - La o petrecere dată acasă la un prieten, Tatum Riley (Rose McGowan) merge în garaj să mai ia bere. Trezindu-se faţă în faţă cu ucigaşul, ea încearcă să scape pe sub uşa de la garaj. Dar asasinul se prinde şi atunci când fata pe jumătate a trecut,deschide uşa şi o sufocă, apoi îi rupe gâtul.

Repo Man (1984)
Moartea din cauza a ceva din portbagaj - În scena din deschidere, un şofer ciudat (Tracy Walter) e tras pe dreapta de un poliţist de pe autostradă, care îi cere să îi arate portbagajul. Şoferul ascultă şi îi dă cheile, însă atunci când deschide portbagajul o lumină puternică îl învăluie pe poliţist şi îl dezintegrează, lăsând o pereche de cizme fumegând pe asfalt.

The Dark Knight (2008)
Moartea din cuza trucului creionului -la o întâlnire cu şefii crimei din Gotham City, Jokerul face mafioţilor o ofertă de nerefuzat, dar mai înainte vrea să le arate un truc.
Înfige un creion în tăblia mesei şi le spune că-l va face sa dispară. Când unul din golani încearcă sa-l înşface, Jokerul îl ia de ceafă şi îl înfige cu ochii în creion.

Seven (1995)
Moartea prin: Dildo-ul cu cuţit - Detectivii sunt chemaţi la un bordel, unde unul din personaje e arestat pentru uciderea unei prostituate. Însă acesta declară că a fost constrâns să poarte un cuţit prins în loc de falus - pentru a tăia o prostituată în bucăţi, dinăuntru către înafara...Mda

Robocop (1987)
Moartea din cauza substanţelor toxice - Încercând să îl lovească pe Robocop, un golan îşi ratează ţinta şi dă cu capul într-o vană cu substanţe toxice. Însă pielea începe literalmente să i se topească de pe corp.

Cinemania
13 Jul 2009, 07:35
o, Gloria....ma surprinzi in mod placut...idee faina >:)

foarte rapid imi vin in minte cateva scene

- moarte cu acid (The beyond)
- moarte prin gaurirea capului cu bormasina (City of the living dead) sau pironul (eyeball dropping...tot in The beyond)
- moarte prin telepatie necontrolata (explozia capului din Scanners) :D
- sau o bataie sora cu moartea (sunt o gramada, dar cea din Casino - cand si-o iau fratii Santoro, e printre cele mai tari)

Senseless
20 Jul 2009, 00:12
well, mie mi;au placut alea din Final Destination (toate partile)

Gloria
24 Jul 2009, 18:51
Dar ce ziceti de auto-îmbălsămarea din TAXIDERMIA?

Personajul uneia dintre cele trei poveşti ale filmului lucrează într-un atelier în care execută împăieri de animale şi îmbălsămări.
Capodopera pe care o realizează într-un final e taxidermia propriului corp. Se aşază într-un troliu construit de el, iar procedeul e următorul: sedează rând pe rând zonele pe care urmează să le eviscereze, apoi îmbălsămează. Grotesc, crud, şocant.
În cadrul aceleiaşi poveşti, o adunătură de pisici obeze îşi atacă propriul stăpân obez şi-i mănâncă viscerele. Îngrozitoare privelişte!http://img5.allocine.fr/acmedia/rsz/434/x/x/x/medias/nmedia/18/60/10/89/18611653.jpg

Cinemania
24 Jul 2009, 19:46
groaznica? da de unde :D

ah, mi-am adus aminte de scena din Alien in care frumosul ala din spatiu il musca pe unul de cap

Mikala
31 Jul 2009, 14:34
Uhm .. eu am vazut acum trailer`ul de la " Mortuarry "
" Undead "
" Day of the dead 2 : Contagium "
Omg deci , eu chiar nu stiam ca e si " 48 weeks later " .. le-am vazut pe celalalte 2 ...
Si nu stiu de unde sa-l iau

Cinemania
31 Jul 2009, 21:20
despre morti horror in filme nimic ?

vlad4s
31 Mar 2010, 07:35
Dupa mn cele mai ciudate morti sunt in Final destination si in seria SAW!Ambele vin tot timpul cu niste morti super tari!B-)

foxyroxy
31 Mar 2010, 20:47
Din Hannibal scena in care Hannibal gateste creierul lui Ray Liotta
De asemenea tot din Hannibal scena in care Mason(tipul in caruciorul cu rotile) este lasat prada unor porci imensi si care se hranesc din el.

CosminHorrorMaster
05 Sep 2011, 12:32
No Country For Old Men mi-a placut.